Scali!
Amikor kipattan a szemed, akkor kell mérni. Nem mocorog, nem megy ki pisilin, nem internetezik elötte.
Nekem is jót tesz hogy itt vagyok. Bár talán azért nem mert így túl sokat foglalkozom a témával. Viszont nem a férjemet fárasztom vele. És néha jókat rötyögök az elméleteinken, meg a kínunkon.
Bali!
Igen most fogom pénteken bevenni az első pirulát. Már múlt ciklusban kellett volna de nem volt itt J. az aktív időszakban, így nem vettem. Az eddigi vizsgálatok alapján minden oké. Nem akartam siettetni a dolgot, mert hiszek abban, hogy természetesen jön amikor jönnie kell. És ha lehet ebbe a rendbe ne avatkozzunk be. Most gyorsítunk, mert ez az elméletem is megdőlni látszik, győzött az anyaság utáni vágy.
A morfológia a spermiumokra utal. Megnézték hányan vannak, hogy mozognak. Ez rendben is volt. A morfológia azt jelzi a spermáknak van-e valami baja, fejeltérés, vagy deformáció stb. Mert hiába vannak sokan, ha nem jó a morfológia, akkor ugye mankóval sose ér be a célba a kiskatona.
Én most ezen aggódom, hogy mi van ha azzal van baj???
A dokinő azt mondta, azért nem néztek morfológiát, mert a többi eredmény nagyon jó lett és ezért feleslegesnek tartották.
Én ebben nem hiszek. És a nagyon jótól is azért messze vagyunk. Inkább elégséges a természetes fogantatáshoz.
j.