Új privát üzeneted érkezett!

Kamillaaaaaaa!

Ez nagyon-nagyon-nagyon ígéretes. Minden okod megvan most reménykedni.

Scali!
Minden reggel, ugyanabban az időben nuniban, vagy popsiban, vagy szájban, vagy hónaljban.
Ciklus első felében ha leesik, megmutatja a pé-t. Ciklus második felében, ha magasra szökken lásd.
Kamilla, esélyt ad a bizakodásra.
Ám nem mindig esik le. Kamillánál látható 11. cn-re rakja a pé-t. Ezt azért teszi mert az utána következő 3 napon már magasabb hői vannak, mint az első 11 napon.

El kell kezdeni. 1-2 hónap alatt belejössz, majd függővé válsz. Hacsak nem sikerül elöbb.
j.
Vendég

Junko!

Most kezded a clostyt? Az eddigi vizsgálatok nem mutattak semmit? Mi az a morfolgia? Nem akarsz gyorsítani az eseményeken vagy épp most kezdted? ...mármint a gyorsítást...

Egyébként, nekem konkrét, óraműpontosságú terveim voltak arra az esetre, ha nem sikerül...Kép nem gondoltam, hogy ilyen szerencsém lesz, mert túl sokat olvasok Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Koszi szepen!Amig vartam a valaszt,megmertem a szamban es honaljban is,remelem holnap sem fogom elfelejteni.Ebben a honapban nincs eselyem teherbe esni,de bar raszokom es a kovekezo ciklusomban mar nem leszek kezdo.Jo itt lenni,mar nem latom olyan soteten a dolgot,hiszen sajnos vagyunk egy paran akiknek a babaaldas nem megy zokkenomentesen.Majd visszaolvasom az arhivot,hogy jobban megismerjelek benneteket.
scali9

Lányok!
A receptet sajnos nem tudom. Engem is nagyon érdekelne, hogy mi történt a 10. ciklusban, ami sikert hozott.

A cickafark-palástfű teát december óta iszom, most betartottam, hogy nem egész hónapban, hanem csak a 14. napig (ezt itt olvastam valahol a babaneten). És szintén a 14. napig minden délután ittam fél dl jófajta vörösbort (és a hőmet nem túlzottan befolyásolta...).
Aztán szintén december óta ittam a ginsen-méhpempő kapszulát, ami potencianövelésen kívül nagyon jó roboráló szer, bioboltokban kapható(Ez a féjem is régóta issza, főleg az íze miatt)
És csak ebben a ciklusban elkezdtem Dong Quai-t szedni, hogy a kövekező ciklusom esélyesebb legyen. És szintén csak ebben a ciklusban a férjem beszedett egy doboz gyógynövénybogyót, ami a spermiumokra hat, olyasmi mint a Maca vibe.

Hát ennyi, semmi extra. És lehet, hogy mindez lényegtelen volt és valamiféle kozmikus oka volt, hogy most már jönni akart a babóca.

Most mennem kell, estefelé benézek.

Kép
regina3

Scali!
Amikor kipattan a szemed, akkor kell mérni. Nem mocorog, nem megy ki pisilin, nem internetezik elötte.
Kép

Nekem is jót tesz hogy itt vagyok. Bár talán azért nem mert így túl sokat foglalkozom a témával. Viszont nem a férjemet fárasztom vele. És néha jókat rötyögök az elméleteinken, meg a kínunkon.

Bali!
Igen most fogom pénteken bevenni az első pirulát. Már múlt ciklusban kellett volna de nem volt itt J. az aktív időszakban, így nem vettem. Az eddigi vizsgálatok alapján minden oké. Nem akartam siettetni a dolgot, mert hiszek abban, hogy természetesen jön amikor jönnie kell. És ha lehet ebbe a rendbe ne avatkozzunk be. Most gyorsítunk, mert ez az elméletem is megdőlni látszik, győzött az anyaság utáni vágy.

A morfológia a spermiumokra utal. Megnézték hányan vannak, hogy mozognak. Ez rendben is volt. A morfológia azt jelzi a spermáknak van-e valami baja, fejeltérés, vagy deformáció stb. Mert hiába vannak sokan, ha nem jó a morfológia, akkor ugye mankóval sose ér be a célba a kiskatona.
Én most ezen aggódom, hogy mi van ha azzal van baj???
A dokinő azt mondta, azért nem néztek morfológiát, mert a többi eredmény nagyon jó lett és ezért feleslegesnek tartották.
Én ebben nem hiszek. És a nagyon jótól is azért messze vagyunk. Inkább elégséges a természetes fogantatáshoz.

j.
Vendég

Juko: a férjemnek 40 millkónyi van, 90% fölötti mozgékonysággal vagy mivel és összesen 10% normálissal... és az andrológus szerint ez már bőven elég... (ld. ha sokan vannak, a kevesebb normális is elég... pedig asszem 40% lenne a jó) (az andrológus állítólag nagyon jó, sokan ajánlották így hiszek neki)
csakegysokadnick

Regia: a cickafark-palástfű a 14. napig nem a PÉ miatt kell? Ld. ha nincs PÉ. akkor is a 14. napig?
csakegysokadnick

Figyuzzatok! Én lehet, hogy rosszul tudom, de én most a következő kombinációt alkalmazom tea-ügyileg.
1.cntől-ovulációig: Cicka
ovulációtól menstruációig: Palástfű. (Én azt hallottam ez progeszteronszint növelő, ami a második félidőben szükséges, hogy segítse a beágyazódást.

Szóljatok, ha hülyeséget írtam.

Kép

Kép
kamilla306

CSakegy!

Na most már este utána nézek. Amúgy is ígértem Angyalnak hogy elküldöm egyeztetés végett.

j.
Vendég

sziasztokKép

Regina gratulalok,boldog varandosagot kivanok.

junko,sajnalom hogy enyire padlon vagy most.(remelem hogy a closty segiteni fog.)

cskegy.Honnan tudtad hogy gombas vagy?mik voltak a tunetek?

Kép
monyoka

Junko: kösziKép

Monyoka: hát viszketett, mint az állatKép (igazából a bőröm olyan volt, mintha teljesen ki lenne száradva és égne)... de ez most fura volt, mert a hüvelyem nem viszketett belül (hála a jó égnek) és gombás folyásom se volt... (a férjemnél is úgy jött ez le, hogy totál száraz/piros volt a bőre és emiatt érzékeny...)
csakegysokadnick

csakegy.Milyen a gombas folyas?amikor gombas voltal belul viszketett a huvelyed?

Kép
monyoka

Hát már olyan is volt... az a roszabb fajta.. a gombás folyás nálam olyan krémes, de púderszerű - mintha szemcsés lenne (bocsi mindenki)... sokan túrósnak mondjákKép De nálam ez minden alkalommal más... olyan nagyon durva gombám akkor volt amikor méregtelenítettem...

Én most azzal kezdtem, hogy Gynoflort nyomattam... talán azért is sikerült elkerülnöm, hogy a hüvelyemmel is gond legyen. (a sima házidoki is felírja, asszem ösztrogén van benne és bacik)
csakegysokadnick

Regina!
Gratulálok! Milyen bogyót szed a férjed konkrétan?
Mi az a Dong Quai? Hol lehet venni? Mire hat? Ginsengből minden nap eyget ittatok? Mi ginseng kapszulát szedünk. Nálunk apci katonáival van a baj, aug.-ban 2-3M volt, most 12M. Ha meglesz a lapar, akkor belevágunk az inszembe. De azért erősíteni akarom tovább magunkat. Õ még Béres cseppet szed, meg mindketten szedünk E vitamint.

moni

SZiasztok!

Regina, gratulálok! Kép
és irígy vagyok, mint állat! Kép

Junko,
miért kaptál te Clostyt? ezért mert egyszer nem volt pé-d? (bocs ha vmi elkerülte a figyelmemet)
És miért ugrod át a HSG-t? azért kisebb beavatkozás, mint egy lapar! igaz, hogy a laparral körbe lehet kukucskálni, de azért az csak komolyabb dolog... én reménykedem, hogy megúszom a HSG-vel... lapart inkább csak akkor, ha meg kell nyitni vmit!

Kamilla,
a teakombinációt én is így tudom!
a cickát nem ajánlott ciklus máspdik felében, mert ösztrogénhez hasonló hatóanyagot tartalmaz, és bezavarhat...

angel37

szia Angel!

Rátapadtál apára? Kép

Livi

bali78

Tlidi!

Valóban, izgatottan (de szó szerintKép) várom a receptet, bár most nincs pénzem megcsinálni...Kép de el akarom képzelni...Kép

Livi

bali78

Szia Bali Kép

Aha!!! Kép
De persze úgy festett a dolog, mintha ő kezdte volna! Kép

angel37

csakegy! Biztos vagy benne,hogy gomba?Minden esetre legjobb szakorvosnak megmutatni,mert a kulombozo kenocsok felboritjak a normal florat es tobbet artasz vele,mint ahogy hasznal.Jo,ha van otthon jodos huvelykup,az is szokott segiteni.
scali9

Angel!

Persze-perszeKép

Livi

bali78

Scali: hát igazából nem vagyok benne biztos - ami arra utal, hogy gomba, hogy a férjemnél is kijött... (A Gynoflor nem borítja fel, azt pont arra szokta nekem adni a nőgyógyász, hogy helyreállítsa...). Egyébként meg véges időn belül úgyis el kell mennem rákszűrésre (még márciusban) úgyhogy majd kiderülKép (nálam már minden OK)

(Eddigi tapasztalatom a nőgyógyásszal, hogy vagy ad egy csomó antibacit ami teljesen kikészíti a gyomrom és gombákat hoz elő vagy ad Gynoflort + Mycosistet... eddig a kb. millió alkalomból ahányszor emiatt dokinál voltam, mindig ez a 2 variáció jött elő... különböző dokiknál is...)
csakegysokadnick

csakegy.
nekem sarga szinu(bocsi)lehetseges hogy ez is az?egy napig viszketett.3-5 napn belul elmulik ha csk tiszta vizzel mosakszom ott.
a ferjeden milyen tunetei vannak a viszketesen kivul?bepirosodik a bore?csak ott?

Kép
monyoka

csakegy:sajnos nekik igy a konnyebb,mint levenni a torletet es pontosan megmondani mi is a baj.A jod tulajdonkeppen fertotlenit,hat a gombakra,a virusokra es a bacikra,tehat kisebb baj eseten segit.Ha meg komoly a gond,akkor csak kell gyogyszer.Erzekeny floram van,ha beleulok a kadba(termeszetesen elotte kitakaritom)vagy uszoda utan,biztosan valami elojon,ezert ilyen dolgok utan szoktam hasznalni 1-2 nap.
scali9

enegem most ez nagyon felidegesitett.lehet hogy gombam vanKépmajd a doki megmondja.

scali neked hogy jelentkezett?

Kép
monyoka

Szerény tudomásom szerint a gomba fehér folyást okoz, a sárga az vmi más lehet (javítson vki, ha nem így van!)

angel37

monyoka:azt hiszem az nem gomba.Ugy tudom minden fertozesnek kulonbozo szine van.Igy a feher mellet van meg zoldes es sarga szinu valadek is,attol fuggoen,hogy mi okozta.Igyekszem utanna nezni es ha valaki nem eloz meg,estere leirom.Jo etvagyat az ebedhez mindenkinek!
scali9

Ezt muszáj... Az én szerelmem meglátta a konyhában, hogy folyik a könnyem (hagyma) és diadalittasan megjegyezte: "tudom, miért sírsz! Belenéztél a hagymába...!" KépKép Ugye, szerintetek is Kép?

Livi

bali78

monyoka:eget is,viszket is, es ha nagyon elterjed akkor a huvely nagyon piros es bedagadhat.
scali9

Ja... nekem sima fehér szokott lenni... a kólinál asszem sárgás volt... de lehet, hogy rosszul emlékszem...

Nálam igazi gombás (ld. amikor olyan folyás van, ami "dudoros" nyomot hagy a bugyinKép olyan nem is tudom mikor volt...
csakegysokadnick

Monyoka: nem lehet, hogy simán kidörzsölődött? Kép
csakegysokadnick

Ja, az egyik szerelmem a fiam KépKép

Livi

bali78

nem tudom hogy mi lehet ez,de ujra viszketKép
Na de sebej hamarosan kiderulKép

LANYOK?NAGY HIRKépRVOSHOZ MEGYEKKépmeghozza csutortokon.Most gondolom az aki nem tudja a reszleteket nagyot nez,de aki tudja az erti hogy szamomra mert nagy hir ez.

Kép
monyoka

Monyó,
ez igazán jó hír! Kép

Kérsz hormonvizsgát, ugye? Kép

angel37

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és őszintén kívánom, hogy tömegesen csatlakozzatok majd hozzám. És minél előbb!!!

Moni

Nem tudom, hogy tényleg ezek a szerek használtak-e, de úgy éreztem valamit tennem kell, valamit szednem kell, ami nem árt.

A ginsengről: mi az Eleuthero Ginseng Royaljelly nevezetűt szedtük naponta 2-3 alkalommal. A neten utánanéztem és a ginsengnek is, a méhpempőnek is nagyon jó hatása van a termékenységre. Ennek a fajtának elég tűrhető az íze, mi próbáltunk más fajtát is, volt, ami ihatatlanul keserű. Ebből egy 10 db-os dobozzal 580 Ft körül van. Egy ampulla tartalma 200 mg ginseng és 300 mg méhpempő.

A Dong quai (Angelica sinensis)-ről van anyag a neten, de lényegében a női hormonháztartást harmonizálja és erősíti a reprodukáló szerveket, beszabályozza a menstruációs ciklust. Ugyanabba a botanikai csoportba tartozik, mint a ginseng, csak nagyobb számú aktív hatóanyagot tartalmaz.
Mi hálózatos termékként vettük és kintről kellett megrendelni, ugyanúgy mint a férjem bogyóját is(Male nevezetű). De nézz utána a Maca vibe kapszulának, hasonlóan jókat írnak róla és könnyen beszerezhető (pl. www.hazipatika.com áruház)
Korábban 3 hónapig szedtem a Hormeel S homeopátiás cseppeket (erről is sok anyag van a neten), de lehet, hogy az csak a peteérésre hat, nekem pedig anélkül is volt. Remélem sikerült néhány hasznos információhoz jutnod.

Kép
regina3

Junko!
Egyébként van abban valami, hogy nem kell görcsölni. Lehet, hogy már írtam, de nekem a lányom anno a 10.ciklusban jött össze, akkor, amikor a férjem névnapját ünnepeltük kettesben. Éttermi vacsi, egy-két pohár bor, ami nekem a fejembe szállt, aztán hancúrKép Tisztán emlékszem, hogy akkor akció közben egyszer sem jutott eszembe, hogy....."VAJON SIKERÜL TEHERBE ESNEM? VAJON MOST VAN-E A PÉ-M???stb"....Pedig előtte nyáron kétszer is mentünk nyaralni, mondván majd ott sikerül. Persze az első nyaralás idejére nem esett pé, a másodikat már úgy szerveztem, de nem jött össze. Emlékszem akkoriban engem üldöztek a terhes nők. Ezen a második nyaraláson egy ismerős párral voltunk együtt, a lány pár nap után azt sutyorogta a fülembe, hogy neki 1 hete késik a mensije és hányingere van. Kép Így ne stresszelje magát az ember, meg így ne gondoljon a terhességre nyaralás alatt.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Regina!
En is GRATULALOK!!KépProblema mentes pocakodast kivanok!Kép

Monyoka!
VEGREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jo!Remelem sikerult jo orvost talalnod!!!

Kép
Kép
ancsa81

Mindenkinek BOLDOG NÕNAPOT KÍVÁNOK!Kép

Kép
Kép
sosi

Jo reggelt lanyok!En is kivanok boldog nonapot es sok kellemes meglepit!Ma ismet homeroztem,nem felejtettem el,kesobb pedig elballagok cickafark teat venni.Hamar a kisbabahoz nem eleg egy jo kis kufircolas,kenytelen vagyok alkalmazkodmi a korulmenykhez es kiprobalni mindent,amit javasolnak.
scali9

Sziasztok!
Tegnap hazaértünk,de már nem volt erőm sem írni.Na meg szörnyen görcsölt a hasam is.Mára már szerencsére elmúlt.Kép
Amint lesz időm visszaolvasok,de a gyereket nagyi agyonkényesztette,úgyhogy egy percet nem bír egyedül játszani.

Annyit azért leszűrtem,hogy Regina pozitívat tesztelt.NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!
Kép

Angyal:Gondolok majd rád,mikor mész a dokihoz!KépDrukk+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Hát én is eljutottam a babaprojekt upgrade-ig Kép

Miután tegnap beláttam, hogy a passzív - kész megoldások, mint pl. a metformin vagy a D vitamin kevesek lesznek a babához, 2-es fokozatba kapcsoltam... a lassabb és vesződségesebb utat választom és megdolgozok érte...

Szóval: jövő keddre bejelentkeztem egy kineziológushoz és jövő vasárnap Aviva torna...

Ha jól tudom az Aviva tornának ráadásul egész kellemes mellékhatásai is vannak a mindennapi életben Kép

Ja... a cickafarkot megint elfelejtettem... de talán a jövő héten ismét elkezdem a kúrát(Ui: a DM-ben van bio cickafark tea is)
csakegysokadnick

Okr: hőd?
csakegysokadnick

sziasztok.

szijjja kriszti.)jo hogy visszajottel.Kép

csakegy sok sikert az uj tervehz.

en az ejjel majdnem meghaltam.3 szor ugy begorcsolt a hasam hogy nem tudtam kiegyenesedni.Mostmar bizti hormonproblemam van.Valamilyen hormonom magas,ezrt no a cicim es faj es ezert meg akar jonni a menzim de valamije nem bir.
Holnap doki,rendesen be vagyok tojva...

Kép
monyoka

Sziasztok!

Kriszta,
de jó, hogy vagy megint! Kép Kép
köszi a drukkot, de most nagy dolgok nem fognak történni, csak beszélni akarok a dokival! Kép

Csakegy,
csinálod az avivát?

Ja, BOLDOG NÕNAPOT MAGUNKNAK! Kép

angel37

Monyó,
Kép a hasfájásra Kép
Holnap biztos választ kapsz egy csomó kérdésre!
Na legyél betojva! Kép Mondom én... Kép

angel37

Természetesen azt akartam írni, hogy "ne legyél betojva"!

angel37

Angel: csak fogomKép

Lefoglaltam magamnak egy helyet a jövő vasárnap délelőtti tanfolyamra. (néhány napja belinkelt ide valaki egy doksit és felhívtam a rajta lévő nőt). Meglepődtem, mert tök korrekt áron lesz. A 4 órás tanfolyam 5000 Ft és a könyv is csak 1500. De a tanfolyam után otthon kell majd gyakorolni a könyv alapján...
csakegysokadnick

Én linkeltem be Kép
És voltam is már azon a tanfolyamon! Kép

angel37

angel.Fentebb kerdezted hogy kerek-e hormon kivizsgalast.Hat szerintem magatol is ki fogja irni.
baris remelem.ha nem akkor kerem.
igazabol nem a dokitol es a vizsgalattol felek.hanem inkabb ami elotte van.Nem privathoz megyek.8 eve voltam mar ott de a kartonom szama nincs meg.raadasul szinte minden noverke szerb es ordibalos.ettol felek hogy majd kitor a hiszti hogy nincs meg a kartonom.
ja,most meg nem kezdjuk el a vizsgalatokat csak a menzimet tegye rendbe.Ferjem tegnap levazolta a jovonketKép
rendbehozzak a menzimet,teherbe esek,megszulok,gyereket neveljukKép

Kép
monyoka

Angel: és nálad segített valamit? Vagy változtatott valamin? Mennyi idő naponta a gyakorlás? (de jóóó... van kitől kérdezni Kép)
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?