Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem de tényleg évvégi hajrá volt suliban...anyáknapi-évzáró az oviban...szóval zajlik az élet :wink:

Képzeljétek ma itt Gödöllőn Manó-maraton futás volt...minden évben 2x van..korcsoportok és fiúk-lányok külön futnak...nyáron az ovisok,ősszel a sulisok...ma futott a két kisebb fiam...Olika a 2008-as korcsoportot megnyerte Gödöllő összes ovisai közül..olyan büszek vok rá :wink:

Laura!

Nagy GRATULA!!!!!

Beze!

Nagyon vigyázzatok magatokra és kitartás!Isten vigyáz rátok!!!!

Babér!

Halk gratula!
Csak hogy kicsit tuningoljalak...Viola is épp peteérés csúcspontján fogant...én is tutira azt hittem hogy fiú...és mégse :wink:

Humadene!

Én is totál megértelek...a 4 gyerek után én is ezt érzem mint te...kicsit jó lenne már magammal is törődni...10 éve már itthon vok(bár én közben elvégeztem egy fősulit)de akkor is...úgy néz ki én is szeptembertől megint tanulok itt helyben a gödöllői egyetemen.Én is várom már....attól függetlenül hogy imádom a srácaim és a kiscsajszit.....a nyár végére én is totál úgy érzem hogy kikészülök...sok azért a 2,5 fél hónap itthon 4 gyerekekkel.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, gratulálok Olinak!
Ügyes!
Én még a 2-t sem tudom, hogy fogom bírni a nyáron! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Panny! Gratulálok Olinak!!!! Klassz fiaid vannak!!!! Hol a néptánc, hol futás!!!!! Ügyesek!!!!

Babér! Mi újság?????? Teszteltél újat?

Lauráék már biztosan otthon vannak! Laura, ha időd engedi, gyere mesélj! A lelki része is nagyon érdekel!!!!!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, csak bolondok háza van éppen.

Egy újabb pozitív teszttel lettem gazdagabb.

Panni, Gratula az ügyes fiaidnak! Légy is büszke rájuk! Én is az vagyok, illetve lennék a helyedben! :D Remélem, nálam is bejön ez a változat, ami nálatok Violával/nál! És a lila szín nekem is a kedvencem, minden változatban.

Majd még jövök, addig is Jóéjt Mindenkinek! :)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Babér, gratulálok és nagyon drukkolok! :)

Már itthon vagyunk, most két napig nincs segítségem 4 gyerekkel egyedül vagyok, estére kipurcanok. Szerencsére a két legkisebb sokat alszik két nagyot főzéssel/rajzolással/könyvekkel lekötöm, de estére nagyon elfogy a türelmem. Holnap már szabin lesz a férjem, nagyon várom. Ráadásul jövő héten két vizsgám lesz (egyik szigorlat), arra is kéne készülni.

Lilla egy tünemény, el sem hiszem hogy itt van, megszületett és mindketten egészségesek vagyunk. Mivel túlhordtam 3 nappal alig mozgott már, nagyon féltem hogy gond lesz...
De minden rendben volt, nagyon jó szülés volt, szép emlék lesz visszagondolni rá, hisz több már nem lesz.
Pelenkacsere pár napig érdekes volt, mindig rácsodálkoztam hogy jééé tényleg lányunk van. :)
Sokszor arra eszmélek, hogy azt mondom szegény kislánynak, hogy gyere kislegény... annyira rutinból jön már. :) Remélem nem okozok neki maradandó károsodást. :D

Majd hozok képet, szüléstörténetet, de most mennem kell.
Puszi mindenkinek, köszi Tina a tudósítást.
laura0606

Laura!

Magamra ismertem ahogy olvasom a soraid :wink:

Pelenkacserénél az elején én is dettó minden alkalommal megjegyeztem magamban hogy itt nem kuki van :wink: ...sőt elárulom,van hogy még most is fura és hihetetlennek tűnik :wink:
Nálunk is előfordul a családban hogy "le fiamozza" Violát valaki...a megszokás :wink:

Én is sokat gondolkodom Viola születésén...sokszor felidézem este az ágyban elalvás előtt percről percre az eseményeket...mert nekem is ez volt az utolsó és szeretném ha sokáig fel tudnám még idézni.

Kemény lehet 4 gyerekkel úgy hogy még a szigorlatod is itt van mindjárt...le a kalappal előtted....nagyon ügyes vagy!!!!!!!

/Köszi csajok Olika nevében is:)/

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, eszméletlen milyen ügyes gyerekeid vannak! :D Gratulálok! :wink:

Babér, gratulálok! :lol: Reméljük nektek is lesz egy olyan, mint Pannyéknál Viola! :wink:

Laura, szuper, hogy jöttél! :D Várjuk a sztorit és a képeket! :D
Szerintem én is nézegetni fogom a pelus tartalmát. :oops:

Képzeljétek ma vettem át a postástól az ovis fellebbezésemre a választ. Felvették Dávidot! :lol: :lol: :lol: Délután egy kedves szomszédasszony vigyázott a fiúkra, így el is tudtam menni a szülőire. :D Olyan kicsi még Dávid, kicsit el is szomorodtam, de ez az élet rendje. :D

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

gyors leszek.

Babér!
Gratulálok! Ügyik vagytok! Reméljük, kiscsaj!

mennem kell

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen! Kedvesek vagytok nagyon! Én is csak remélni merek...majd kiderül. Bár még semmi tünetem nincsen, ami meglepő, mert a 3.-nál ilyenkor már javában minden tünetet produkáltam. Arra is gondoltam, talán azért, mert a fiúk között kb 2 év korkülönbség van, így vagy terhes voltam, vagy szoptattam és harmadjára már nagyon sok hormon termelődhetett bennem. De ez lehet, hogy egy hülye gondolatmenet volt...

Laura, tök ügyi vagy! Hát szigorlat, nekem is nagyon meredeken hangzik, de amilyen belvaló csajszi vagy, tuti megcsinálod! Hajrá tanulás és babázás! Szeretném én is átérezni ezt a pelusos problémát én is. 8) Majd gyere és mesélj!

Napsugár, gratula az ovihoz!

Bezéről tud esetleg valaki valamit?

Szerencse, de válaszolhat bárki, aki tud! ( Talán Majga is feltette már ezt a kérdést). Te honnan tudtad, érezted, hogy mikor van tüszőrepedésed? Illetve ez nálad hogyan volt, egybeesett a mért maximális LH értékkel?
Most ezt olvastam, idézem:
Amikor a vezető tüsző eléri a maximális méretét a szervezet lökésszerűen elkezdi termelni az LH hormont. Ez 16-36 órával a termelődésének kezdete után kiváltja a tüszőrepedést: a hólyagocska szétpattan, kiszabadul belőle a petesejt, és belekerül a petevezetékbe, ilyenkor képes megtermékenyülni....
A fogamzásképesség a mért maximális LH - érték kialakulása előtt 3 napig és utána 2 napig tart...

Még találtam valamit, de azt most nem találom. Szóval, lehetséges, hogy ezért van az, illetve lehet az, hogy a mért LH értkekek és a tipikus középidős fájások, (nálam derékleszakadás, illetve petefészek szurkálás, fájdogálás), nyák nem esnek egybe.Lécci, aki tud, segítsen erre választ adni. Mondjuk nálunk már eldőlt a neme, de lehet, hogy a későbbiekben másnak is segíthet.

Köszi előre is! Vigyázzon mindenki magára, legfőképpen Bezéék! Drukk minden napra!

Andi, milyen a suli? Hogy vagy?

üdv, babér

babérlevél

Babér, nekem nincs sok tapasztalatom lh ügyben (bár elvileg fél éve lh-tesztezek, csak folyton gagyi teszttel) de amikor jó teszttel csináltam nekem amikor pozitívat mutatott az lh teszt, vagyis amikor két csík volt, ami nálam ált. a 14. nap akkor volt a szúrkálás, vagyis végülis nem pé-kor, mert az ugye még ettől számítva 24-48 óra.
Mert ez nálad most miért is számít?? Mesélj mert mindenre kíváncsi vagyok, szeretnék okosodni :lol:

Laura, dejó lehet Neked:-) nem semmi hogy alig pár hetes baba mellett vizsgára készülsz :roll:
roni28

babér,

na,nálam ez úgy van,hogy van hogy nagyon érzem,órára pontosan hogy mikor repedt,mert akkor nagyon fáj kb 2-3 órán át,és utána egyik pillanatról a másikra megszűnik.ez a jobbik eset.ebből tudom és ez nálam egybeesik a + lh teszttel,vagyis aznappal,mikor először + az lh teszt.ezzel kapcsolatban egyébként olvastam egy cikket,miszerint az egész lh csúcs 48 óra alatt zajlik le.mikor nekünk +,akkor már X óra eltelt,tehát átlagban a mi + tesztünktől 14-26 órán belül már reped is a tüsző.nálam ez ugye még kevesebb :roll:

aztán a másik eset,amikor napokon keresztül érzek kis szúrkálásokat,tehát nem folyamatosan....és hogy ez pontosan mikor szűnik meg,azt ugye nem tudom,csak kb ha eltelt egy nap,akkor tűnik fel hogy jé,most nem érzem már....

most ebben a hónapban nálam is igen érdekesen alakult ugye,mert hogy a szurkálásos tünetek nem egyeztek az lh teszttel :shock: :roll: a szurkálást csüt -ön éreztem utoljára,utána aludtam ugye és pénteken már arra lettem figyelmes hogy vége.az lh teszt viszont szombaton lett csak +.a nyák meg szombatra már meg is szűnt :roll: na ebből én csak azt tudom kirakni hogy elvieg ugye szombaton lett volna repi,de a csüt esti együttlét túl jóra sikeredett nekem is így idő elött megrepesztette :roll: tehát van egy fullos akciónk.meg egy szerdai.na??????????????????????????????????????????????????ez se nagyon lánnyal kecsegtet :roll:

laura,
szuper vagy,kitartás :D
gigili83

SZiasztok!

Laura: MÉg egyszer nagy-nagy gratula!!!! Biztos csodálatos napjaid vannak :), szigorlat, ez nem semmi... viszed magaddal a picit is, vagy hogy oldod meg?

Babér: Örülök nagyon, hogy sikerült a babó, és megy a drukk a kislányért :)

Peteérés + Lh teszt: Minél többet olvasok én is a témában, annál jobban becsavarodom. Én ugyan nem érzek szurkálást (soha), így úgy gondolom, talán ezen a téren beleesek a nagy átlagba, és amit a net is írt, hogy az esetek legtöbb százalékában a pete hajnalban szabadul ki, talán én ezt az időd átalszom, azért nem érzem meg...:)

peteérés+lh:én is kb.úgy vok hogy amikor az lh csont erős két csíkos akkor érzek(vagyis aznap)szúrkálást....Viola gondolom abból az akcióból fogant amikor csont erős kétcsíkos volt az lh és aznap este voltunk együtt...utána már nem volt akció.

Az a bibi hogy a 2.3.fiam is így fogant....és ők fiúk :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok,

ez a ciklusom nekem is érdekesen alakul...10. napon olyan tüneteim voltak mint pé-kor, volt nyák (bár nem olyan sok) és szurkálás, feszülés. Persze nem lh teszteltem én kuka, hanem csak a 11. napon, akkor nagyon halvány szinte láthatatlan csík volt, vagyis totál negatív (aznap este akció :oops: ). Viszont mi van ha a 10. napon volt egy középidőn kívüli pém??? Akkor mi is telibekaptuk a fiúkat :(
Ma van 12. nap és ma is olyan feszítős érzés, plussz volt egy éles nyílalás a bal petefészkemben... :roll:
HÁt nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből :shock:
roni28

Vagy az is lehet hogy már annyira túlfigyeljük magunkat, hogy az már túlzás. vagyis máskor is vannak ilyen tünetek, de fel sem tűnik???? :roll:
roni28

Csajok, nem gyengén nyomjátok!
Mindenki babásodik lassan? :D
Szuper!
laura0606

peteérés+lh: én nem éreztem szurkálást, de most a babánál, ahogy hőmérőztem és lh-ztam az volt, hogy este 6 körül csináltam az lh-t (amikor másodszor erős pozi volt), másnap hajnalban pedig lezuhant a hő, vagyis tuti akkor repedt meg. Tehát ha hajnalban repedt, nem telt el 14 óra sem az erős pozi teszt és a repedés között, nem hogy 26. :roll: Amit gigli is írt, hogy neki is kevesebb telik el, ezek szerint nekem is. :roll:

roni, ma még teszteltél? Kíváncsi vagyok! :) Erősödik, vagy nem...izgi! :wink: Azt viszont nem egyszer olvastam, hogy valamikor csak próbálkozik a szervezet, de nem sikerül "repeszteni", csak később. Lehet ezt érezted. :roll:

laura, már nagyon várom a beszámolót a kis Lilláról! :wink:

napsugár08

Sziasztok Csajok!

Köszi a válaszokat! Én ebből megint azt szűrtem le, hogy akkor mindenkinél másképp van, ezért érdemes figyelni a testünket.
Roni, nekem is volt már olyan, hogy volt nyák, szurkálás, viszont az LH teszt még nem mutatott semmit, aztán mutatott, de akkor nem volt semmi tünet, hanem megint pár napra rá. Lehet, nálam is az lehetett, amit Napsugár írt.

Panni, szeretném, ha nekem is hozzátok hasonlóan sikerülne ....
Én most azon gondolkodtam, azért is kérdeztelek meg titeket is, mert az ovulációt a ciklus.hu arra a napra tette, amikor együtt voltunk, viszont én a szurkálást később éreztem... Meglátjuk, reménykedek.. Bár, ahogyan Te is írtad, hogy Viola és a 2 kisebb bátyus is hasonlóképpen fogant. Ki érti ezt?

Gigli, akkor most nálatok is összejött???!!!

Meskete, merre jársz?

Most mennem kell, de még próbálok jönni.

üdv, babér

babérlevél

Szülés: keményedésekkel fájás nélkül indult itthon, mire beértünk 4 ujjnyi voltam, magzatburok nem repedt meg. Mindenki azt hitte 10 percen belül baba lesz... De szépen lassan, a maga ütemében született meg Lilla, 3.5 óra alatt, nagyon szép szülés volt. Semmi beavatkozás, semmi macera. Örülök, hogy nem sietett, mert így nem okozott semmi kárt odabenn/lent.
Tökéletes szülés volt így utoljára. :)

Picit most szenvedünk, nappal sokat alszik, éjjel kevesebbet... ez most elég rossz remélem ez megváltoztatható még. :)

Kép Lilla [/img]
laura0606

CSODASZÉP BÉBIKE ....ÉSLÁNY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Bocsánat, kicsit elmaradtam.

Nagyon szép kislány Lilla!
Drukkolok mindenkinek továbbra is, persze magamnak is! :lol:
Kértem időpontot sztk rendelésre, de röhej, hogy majd 3 hét múlva van legközelebb.
Marad a magándoki.
talán nem fog annyit elkérni, mintha lenne vizsgálat, ultrahang.
Nem?
Nektek mennyit kér az orvos, ha csak bemész és elmondom a bajom és ír beutalót vérvételre?
Bocsi, mennem is kell.
Betegséggel kezdtük a nyári szüntet, miért is ne.
Utolsó előtti héten állítólag annyi gyerek köhögött, taknya-nyála egybe folyt az oviban, hogy naná elkapta Beni.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de annyira utálom, mikor bedugják a szülők a full beteg gyereket az oviba, azzal sem foglalkoznak a saját gyereke hogy érzi magát ott betegen, hát még a máséval, hogy azok is elkapják.
Mérges vagyok erre nagyon.

Kép
KépKép

angie28

Laura,gyönyörű formás ez a kislány! :D
Hát igen, mindenki zizeg, kalkulál, figyeli magát, próbál okos lenni, de azt hiszem mégiscsak úgy lesz végül ahogy az égiek akarják...és nagyon remélem hogy kislányt akarnak 8):lol:

Babér, most akkor Te nem is lh-tál, csak a ciklus.hu szerint volt ugyanaznak a pé-d mint az akció? akkor azért van esély hogy mégsem akkor volt, főleg hogy szurkálást is később érezted!

Nekem tegnap erősödött a csík, úgyhogy pár nap múlva pé várható.
viszont ma is volt egy erős szúrás petefészkemben, plussz feszítő érzés mintha folyton pisilnem kellene :roll:
De lehet tényleg az van amit mondassz Napsugár,hogy készülődik megrepedni, és azt érzem.

Nálunk is betegség van, vírusos szájfertőzés, pici már túl van rajta, nagyobbik még kínlódik, alig bír enni :(
roni28

Laura! Csodaszép kicsi lányod született, gratulálok!!!
agi1974
Szigetszentmiklós

Lilla baba tündéri!!!! :wink:

Angie!

Hát ez ismerős hogy egyesek full betegen viszik a gyereket oviba...én sem örülök neki,csak tudom hogy van aki szó szerint azért teszi ezt mert az állása múlik rajta...nincs a közelben nagymama,pénz nincs bébiszitterre...szóval mentségükre szóljon van aki tényleg a megélhetése maitt tesz így...de azt is tudom hogy vannak olyan"misz picsák"akik se nem dolgoznak,se
nem tanulnak,nincs csak egy gyerekük,egész nap szépségszalonban ülnek......apuci szépen eltartja őket és mégis azonnal bölcsibe dugják a gyereket és ez még nem elég,még betegen is beviszi...na ettől én is kivagyok :shock: :x

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Laura, Lilla nagyon szép baba!!!

Voltam csütörtök este uh-n a kórházba, mert nagyon keményedik a hasam, aztán a doki behívott, mert látni akarta babácskát.

Nem ment rá a nemére, én meg nem kérdeztem :)

26 hetes méretek:
BPD: 64, HC: 241, AC: 217, FL: 52, Súly: 960 gr.

Egy hír ami nem olyan jó, hogy a lepény nagyon közel van a méhszájhoz, azóta olvastam a neten, hogy ez feljebb csúszhat, hát remélem megteszi. A 20. hetes uh-n még "lepény melső fali, jó helyen tapad" bejegyzést kaptam a leletre, most meg ezzel jön a dokim....Komolyan mindig van valami, amin lehet izgulni.

Sziasztok!

Babér! Köszönöm a hiányolást, megvagyok, csak ez az tanév végi hajtás ne lenne. De jövő hétre elvileg megleszek az összes adminisztrációval és akkor nyugi van augusztus végéig.

Laura! Nagyon szép Lilla! :D Remélem hamarosan rendeződnek az éjszakák is! Most mondjuk meleg is van, nekem ilyenkor mindig sokat keltek éjjel. Fiúk hogy fogadták Lillát? Máté nem féltékeny?

Seruzad! Nagyon drukkolok! Remélem még azért jó sokáig bennt marad a Kistesó a pocakban! Pihenj sokat!

Remélem Bezéékkel is minden rendben. Gondolom, ha nem jött hír, akkor még szerencsére egyben vannak.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, de jó hogy jöttél! Hogy vagy? Fiúk otthon?
Máté nem féltékeny, ő érdeklődik legjobban a tesók közül Lilla iránt... amint hallja hogy sír, rohan hozzá. Simogatja, dugdossa a koszos kis kezét a húga szájába... szóval nagyon aranyos.
Picit talán anyásabb lett, délutáni alváshoz csak én vihetem be a szobába, mással nem hajlandó bemenni lefeküdni... de másban nem látok változást szerencsére.
Picit kezdek fáradni, kevés ez a 3 óra alvás... holnap drukkoljatok, megyek vizsgázni. Viszem a gyerekeket is, tudom csúnya dolog, de remélem az már kegyelem kettes lesz. Az agyam alig fog, nem tudok tanulni sem... de megpróbálom ez egy szigorlat és egy vizsga lesz, ha nem sikerül akkor majd jövőre...

Köszi lányok a gratulációkat, imádom is a helyzetet. Hihetetlen hogy itt van köztünk és lány.

Bezére gondolok sokat, remélem minden rendben lesz!
laura0606

Laura, gratulálok Lillához! :lol: Tényleg csodaszép baba! :wink: Nálunk a két nagy már tűkön ül. Nagyon várják Annát! :D Ennek örülök nagyon! :D

Seruzad, nekem is volt ilyen gond a második terhességemnél, de feljebb csúszott a lepény. Érdekes, mert ezt nem is vettem észre a leleten (legalább nem idegeskedtem), csak most, ahogy próbálok hasonlítgatni. :P

roni, sajnálom ezt a nyavaját. Hasonlón a két nagyom is átesett már (herpesz vírus fertőzés), a legnagyobb 10 hónapos volt, ahogy megkapta. :( Azóta hajlamosak herpeszesek lenni. :cry:

Én nagyon nem bírom ezt a meleget. :( Már most rosszul vagyok, és hol van még a vége? :shock: Seruzad, te hogy bírod?

babérlevél, hogy vagy? Mikor mész majd dokihoz? :D

angie, sajna én nem voltam még magándokinál, de szerintem sem kérhet annyit, mintha uh-t is csinálna. :roll: Remélem összejön az a vizsgálat és nemsokára lesz gyümölcse is! :wink:
Jobbulást a kis betegnek! Én se szoktam szeretni, ha betegen beviszik a gyerekeket. :roll: Az én gyerekeimet mindig hazaküldik ilyenkor. :roll: Tudják, hogy én otthon vagyok.

napsugár08

Napsugár, érdekes nálam a meleg kérdés. Kígyó a kínai horoszkópom, és alapból jól bírom a meleget, a hideget nagyon rosszul tűröm. De MOST MELEGEM VAN!!! :) :) :)

Napsugár hátha érdekel:
http://www.kuponvilag.hu/services/egy-k ... etben.html

Ma voltam a terheléses, cukros vérvételen. Mintha egy elcseszett limonádét ittam volna, kibírható a lötty egy egész citrommal :).

Babára vágyóknak továbbra is nagyon szorítok!!!

Laura: babát én is vinném magammal, és nem a jó(jobb) jegyért. Megy a drukk a vizsgához. Érdekes, de lehet, hogy könnyebb szülni, mint vizsgázni? :)

Sziasztok!
Köszi a drukkokat.
Tegnap voltam magánba, meg akart nézni uh-on, nem ellenkeztem, ha már ott vagyok!
A tüneteim alapján ő is sárgatest elégtelenségre gyanakszik. :cry:
Azt mondta, így a 12. ciklusnapon már látni kellett volna neki valami tüszőcskét, de nem látott! :cry:
Lesz következő ciklusban a 3. ill. 21. napi hormonlabor, közte egy középidős uh. Ezek eredményével mehetek a meddőségi szakrendelésre.
Kicsit elszomorodtam.
De legalább már lépek az ügyben!

Drukk Laura!
egyáltalán nem pofátlanság vizsgára vinni gyereket.
Én is vinném! :wink:
Azért még próbálkozunk ebben a hónapban is.
Azaz már benne vagyunk.
Most a 2 naponta akciót követjük, ahogy valamelyikőtök is írta.

Kép
KépKép

angie28

seruzad, köszönöm a linket, már találkoztam vele, de sajna nem tudok menni. :( Most nem áll úgy a helyzet, de esz a penész érte. :roll:

angie, nagyon szurkolok, hogy kiderüljön valami. Akkor legalább lesz kiindulási pont. :roll:

napsugár08

Sziasztok!
Látom, kicsit mindenki leállt az írással. :lol:
Én sem tudok újat mondani, ez a várakozás idegölő.
Nézegetem az lh tesztet, de a 15 nap még nagyon negatív volt.
Azon gondolkodtam, hogy ha elő van írva egy uh a ciklus 13-14 napjára ( mert állítólag ezt akkor szokták csinálni ), de nekem ilyen későn van peteérés, akkor van értelme a "korai" uh-nak?
Mindegy. Biztos tudják, mit csinálnak!

Kép
KépKép

angie28

angie, ha korai is lesz az uh, mondhatják majd, hogy gyere vissza esetleg 2-3 nap múlva, megnézik megint. Nem? Így tuti kiderül mikor reped a tüsző! :roll:

Dávidnak készültünk egy mandulaműtéttel a nyárra, mert nem kap levegőt alvás közben. Júliusra terveztük, hogy még szülés előtt meglegyen, de most derült ki, hogy júli közepétől szabin lesz a dr. néni, aki kivenné. Így előrébb kell hoznunk. :roll: Konkrétan hétfőn már visszük vérvételre, és ha minden jól megy, a júli. 2-vel kezdődő héten meg is csinálják neki. :D Jó lenne! Annyira jó volt a többieknél is, hogy a műtét után rendesen tudtak aludni. :D Remélem sikerül minden! :lol:

napsugár08

HALIHÓ.

KOPPINTOTTAM EGY BESZÁMOLÓT BEZÉRŐL:
"Sziasztok!

Beze egész jól van. A körülményekhez képest egész jó kedve volt, a családja éppen akkor ment el Tőle és már le is jöhet. Azt mondja, hogy a gyerekek egészen jól vannak, szerintem inkább a férjének nehéz. Meg, persze Neki. Főleg ebben a melegben egy kórházi szobában... Az van, hogy eddig úgy tűnik, ha addig nem lesz semmi, akkor július 14-e lesz a császár időpontja, de ehhez az kell, hogy Mánu se akarjon előbb kibújni. Annyit mondott még, hogy a múlt héten elég kicsinek mérték, pedig betöltötte a 35.hetet, és sem Lexinél sem Marcusnál nem volt ilyen gond(sőt, talán emlékeztek, hogy Marcus ráadásul nagyon nagy baba volt, ahhoz képest, hogy a 36.héten született) Na, Mánu most 2100g körül van, ezért most annak kell drukkolni, hogy gyorsan hízzon a kislegény! "

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

majga, köszi az infót! :D Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz velük, és hogy nem akar Mánu előbb jönni!
Sokat olvasgattam mostanában a súlybecslésről, és többször tévednek! Remélem most is így van és nagyobb, mint amekkorának becsülték! :roll:

Élveztem mostanában ezt a pár fok lehülést. :D Nem bánnám, ha ilyen "enyhe" maradna a nyár. :roll:

Laura, hogy van Lilla? Szépen szopizik? Mesélj, milyen csajozni? :D Nézegeted még a pelusát? :wink:

babérlevél, nem akarsz majd egy kápitesztet csinálni? :D Persze még ráérsz, csak kíváncsi lennék, hogy bejön-e. :D

napsugár08

Köszönjük Majga az infót!
Nagyon drukkolok Bezének és a családjának, hogy elviseljék még anya nélkül!

Bizony, jó volt pár nap kánikula nélkül!

Nekem tegnap volt pozitív az lh teszt, a 18. napon.
Jó későn!
Már alig várom ezeket a vizsgálatokat!
Bár azt is jó lenne, ha nem lenne rájuk szükség! :wink:
Mostanában próbálok nem gondolni a sikertelenségekre, mert kezdek becsavarodni.
Barátnőm elcipelt egy csajos estére, nagyon jót tett kicsit kimozdulni!

Kép
KépKép

angie28

angie, voltatok mostanában "jókor" együtt? Szuper lenne, ha pont most értek volna célba a katonák! :lol:

Itt a szünet, az én fiaim pedig megőrültek. :? Olyan rosszak, hogy csak na. :( Dávid azóta, hogy itthon vannak a nagyok, sokkal nyávogósabb, hisztisebb lett, a nagyok pedig valamiért nem akarják magukat lefoglalni. Egymást piszkálják állandó jelleggel. Hol az egyik sír, hol a másik... Már most tépem a hajam, pedig hol van még szeptember. :cry: Szegényekkel nem tudok játszótérre járni meg bicajozni, amikor ők akarnak, csak este, amikor kicsit lejjebb ment a nap. Hogy oldjam ezt meg? Most jobb egy picit, hogy lehűlt az idő, de megint lesz 30 fölött. :roll:
De már csak 8 hét.... :P

napsugár08

Napsugár!

Ismerős szitu...van hogy már én is a szeptembert várom olyan rosszak tudnak lenni:)....bár most egy szavam se lehet mert egy hétig a két nagy hittan táborban van és anyumnál alszanak...anyuék közel laknak a táborhoz és így gyalog tudnak járni egyedül reggel-délután...csak Olika meg Viola van itthon péntekig...Olika egyedül áldott jó kisfiú..erre jöttem rá:)Viola a szokásos mindent pakol stádiumban van:)
Neked nem mennek táborokba a srácok?
Én direkt próbáltam lekötni őket táborokkal..de azért itthon is lesznek pár hetet...meg megyünk nyaralni is 2x...gondolom ti most kihagyjátok a nyaralást,vagy még szülés előtt elmentek?

Angie!

Tényleg úgy szokott lenni hogy amikor az ember ráveszi magát h elmegy vizsgálatokra akkor spontán összejön...ezt kívánom nektek is:))

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny, Dávid is fantasztikus egyedül. :D Ezért is ilyen szembetűnő a változás, mióta itthon vannak a nagyok. Nálunk nem volt tábor lehetőség. Gondolom suliban lesz majd, de az oviban ilyenről még nem is hallottam. :roll: Egyébként nagyon nehéz is lenne elengednem 5 évesen idegenekkel táborba. Nagyon aggódós vagyok ilyen téren. :oops: Nyaralni nem megyünk. Igazából nem a pocak miatt, inkább anyagi okok miatt. Január közepétől csak gyest kapok, ami a kb. 190e-s hitel+rezsi dolgon nem sokat segít. :cry:

Eszembe jutott mi lesz Dáviddal, ha jön Anna... Mire megszületik, rá 2 hétre megy oviba. Szegény nem fogja úgy gondolni, hogy lecserélem? Új tesó+ovi, nem lesz ez sok neki? Ő a legjobban anyás a 3 fiú közül (ha nincs apa). Félek, hogy nehezen fogja viselni. :(
Mondták az óvónénik a szülőin, hogy aug.21-től jönnének családlátogatásra. Tök jó lesz, frissen hazahozott babával, kialvatlanul, feltehetően nem túl rendes lakásba. :? "Izgalmas lesz." :lol:

napsugár08

Ne is mondjátok ezt a hisztit, rosszaságot!
Áll a bál minden nap!
A szabadság hatása szerintem. :lol:
Én is félteném őket táborban, de még kicsik, talán ezért.
Bár, ahogy magam ismerem , később is ilyen leszek.

2 naponta voltunk együtt, az utolsó pont a pozitív lh teszt napján volt.
Remélem igazatok lesz! :wink:

Napsugár, benne van a pakliban, hogy érezni fog ilyet Dávid.
Nem tudhatjuk előre, talán ha sokat beszélgetsz vele, sokszor elmondod, nem azért megy oviba, mert jön egy újabb tesó, emlékezni fog rá szeptemberben is!
Drukkolok.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok Csajok! :)

Bocsi, hogy eltűntem, de nálunk is pörgős napok vannak, ráadásul apának is sokat kell dolgoznia, nap végére már hulla vagyok. Néha jó volna egyet napközben szunyókálni. 8)

Seruzad, megy a drukk, hogy minden rendben legyen, kerüljön a lepény is jó helyre!!!! Tényleg nem lehet annyira jó, hogy mindig van miért izgulni. :oops: De fő a pozitív hozzáállás, te pedig az vagy, minden okés lesz!!! :wink:

Majga, köszi a hírt Bezéékről, és drukkolok, hogy Mánu is hízzon picit. (bár a kórházi koszton nehéz lesz, akkor én is mindig jól lefogytam). Talán sikerül a családnak egy kis hazait is bevinni. Kitartás a család minden tagjának! Drukk, drukk, drukk!!!

Napsugár, bízzunk abban, hogy az óvónők látják, hogy otthon vagy/leszel egy pár napos babával, így azért nem minden megy majd úgy, mint a karikacsapás. :wink:

Laura, vizsga??!!

Angie, nagyon drukkolok én is Neked, hogy mihamarabb babás légy! Megérdemled!!! :) Csajos este, meg klasszul hangzik. Bizti jó lehetett!!!!

Napsugár, te kérdezted, dokihoz még nem jutottam el, de most még sajna nem is tudok :oops: :( , de amint lesz hírem, megírom.
Kápi teszt: amikor 6.5-6.7 között mértem a ph-t, akkor nem volt itthon káposzta, most 6.9-7 között volt 2x is tegnap, meg ma reggel is, így nagyon a káposzta sem színeződött el. Ha jól tudom. a 9. héttől fejlődnek ki igazán a szervek, így majd onnantól lesz izgi..most még picike. De én is kíváncsi vagyok ám, hidd el 8) :wink:
Roni, most úgy volt a tesztelés, hogy a 12. nappal kezdtem, mivel az utolsó két hónapban, amikor a 11. nappal kezdtem mérni, mindig kb a 15.-16. napra esett az ovum (előtte nem mértem, csak 27-28 napos ciklusaim voltak, és ahhoz a 11. első teszt nap a jó. Ennek ellenére az 2 utolsó hónapban 29 meg 3x napra jött meg).
Szóval a 12. ciklusnapomon a kontroll csík volt erősebb, a 13. napomon a két csík egyforma erős volt (most, hogy kiszáradtak a "kazetták (papírok)" a teszt csík jóval ersőbb a kontroll csíknál) , a 14. napon halvány kontroll csík és haloványabb teszt csík.
A ciklus.hu a 12. ciklusnapra tette az ovumat, maga a szurkálós érzés pedig a 13. és 14. ciklusnap délutánján éreztem. Remélem, érthető, ha nem, kérdezz bátran, mert néha már én is belekeveredek :oops: 8) Az eredményt meg majd csak később tudhatjuk meg....

Tünetem még nincs, talán kicsit több a savam, ami nem mindig jó, többször kell ennem. Hízni is elkezdtem... :oops: :( 8) Most vasárnap voltam iszonyat rosszul, mondtam is, hogy remélem, nem lesz több ilyen, mert így nehéz lesz ellátni a fiúkat, plussz háztartás stb...

Lassan lépnem is kell, próbálok jönni, de ez a nyár gondolom mindenkinek ilyen, ahogyan írtátok is 8)

További szép napot :) Mindenki vigyázzon magára! Ahova kell, oda meg mennek a drukkok!

üdv, babér

babérlevél

Napsugár!

Hát nálunk Olikát megviselte hogy szinte egy időben kezdte az ovit és egy időben született Viola és talán úgy érzete kiesett a pikszisből...gyakorlatilag azóta dadog amin azóta már nagyon dolgozunk...a legtöbbet vele foglalkozunk mégis néha olyan mintha kevés lenne neki...nagyon szereti Violát mégis gondolom trónfosztásként élte meg az új helyzetet...oviba is szeret járni,főleg hogy ott volt vele egy évet a bátyja is.Talán most közel egy év elteltével kezd lelkileg helyreállni....azért más is túlélte hogy kistesója született :wink:...de az tény hogy ahogy számítottunk is rá,őt megviselte...ti is készülhettek rá,de persze nem törvényszerű hogy tényleg gond lesz.

Mi is csak úgy tudunk idén nyaralni menni hogy apukám a munkahelyén kap SZÉPkártyát amin van egy jelentős csak szállásra elkölthető összeg...apuék egy az egyben nekünk adták...amúgy mi se tudnánk menni az anyagiak miatt...nekünk is csak a hitelek közel 200ezer ft és ebben még se számla,se kaja:(((

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok Csajok,

van egy pozitív tesztem :D
Babér együtt izgulhatunk :-)
Nálunk úgy alakult a dolog, hogy 11. nap este volt akció, 14. nap volt pozitív a teszt, vagyis vagy aznap vagy 15. nap volt pé, legkevesebb 3 , 3 és fél nap telt el akció és pé között elvileg...

Roni
roni28

angie, ha most összejött, mikor tesztelsz? Izgulok érted! :wink:

panny, megijeszt, amit írsz. Dávid már most megváltozott, hogy itthon vannak a nagyok. (Nyávogós, hisztis, veszekedős...) Mi lesz, ha "kirakom" az oviba. :shock:

majga, aranyos vagy, de sajna nincs rá keret. :cry: Talán ha elfogadnák az egészségkártyát menne, de nem hiszem. :( Egyébként 25+3-nál voltam utoljára 4d-n, amikor csalódtam, mert állandóan befordulva aludt. Azt talán írtam is, hogy a 30 perc alatt, 2 képet tudtam itthon csinálni az arcáról, azt is csak oldalról. :( Ja, és mondták még 14+3-nál az első 4d-n, hogy mivel mellső fali a lepény, így ne is húzzam sokáig a 4d-re menetelt, mert már nem fog látszani semmi. :?

roni, GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: Akkor ez nagyon lány gyanús! :wink: Remélem bejön az időzítős dolog! :wink:

roni, babér, majd csináltok vonalzót? :D

napsugár08

Roni, nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyesek vagytok!
Nagy gratula!
Na, most aztán kíváncsi leszek rátok Babérral. :lol:

Napsugár, köszi az izgulást.
Most 18. napon volt pozitív az lh, ilyenkor a 30. napon jött meg rendesen, előtte 4 nap barna, tehát most 7-ére nem várom.
De ha 1-2 napon belül elkezdődik ez a barnázás, már tudni fogom, nem sikerült.

Bárcsak beállnék én is a sorba! :cry:

Kép
KépKép

angie28

Köszi Csajok!
Angie szorítok hogy Te is mielőbb beállj a sorba!

Napsugár, Te mikor káposztáztál legkorábban? Úgy emléxem nagyon az elején ugye? bár nemtom van e ilyenkor értelme még
:roll:

Babér, elveszítettem a fonalat, akkor most nálatok mikor is volt akció és mikor pé :oops:

Roni
roni28

SZiasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, egy hétig voltunk Zamárdiba, majd megyünk vissza valamikor.

Olyan jó jó híreket olvasni! Roni gratulálok!

Angie nagyon szorítok én is.

Július 10-én megyek a 30. hetes uh-ra, már most "tök ideg" vagyok, hogy hogyan csináljam, hogy ne nézzek oda....
Férjem mondta, hogy csukd be a szemed, majd otthon megnézhetem dvd-n de előbb ő nézi meg, hogy meddig nézhetem... áááááá ez így már tök bonyolult.

Ráadásul Szabi olyan jókat vigyorog rajtam.

Kölcsön kaptam a "Lelki köldökzsinór" c. könyvet, ki is olvastam a nyaralás alatt. Ismeritek, vagy hallottatok erről a "kapcsolatanalízisről"?

Napsugár: a káposztázásnál ugye csak az első 10 hét számít? Most már pl. az én esetemben késő...
Ph értékek hogy vannak? Vincénél megvan az első vérvételes papírom és azon 6,5 volt a ph és kb. 7 hetes terhes voltam. Ez tuti reggeli első vizelet volt. Kíváncsi lennék, hogy ez fiú vagy lány, ugyan ő már megszületett, de ezen lemérhetem, hogy nálam bejött volna a kápi teszt vagy sem.

roni, talán már az 5. héten káposztáztam, vagyis tényleg korán.
:oops: Nagyon be voltam zsongva. :lol:

seruzad, én mindig is csodáltalak, hogy bírod ilyen jól. :wink: Én már annyira kíváncsi vagyok! :lol:
A terhességem elején, ahogy elkezdtem káposztázni, én is elővettem a fiúkkal a leleteket, és hasonlítgattam a ph-kat. Volt mindenféle, 6-7 és talán 8 is. Most elővettem egy májusi leletet, azon 6,5 van, a januárin 6. Egyszer találtam egy ilyet. Kép
Nem tudom, hogy csak az első 10 hét számít-e. Egy topik-társ asszem később csinálta, talán 15 hét körül.
Nem ismerem azt a könyvet. Jó volt?

napsugár08

Csajok,
Milyen magzatvédő vitamint szedjek?
Most már annyi féle van hogy nem tudom melyik lenne a legjobb, dokihoz meg még pár hétig nem megyek.
Én anno mindkét terhességem alatt Elevitet szedtem, én nem híztam sokat tőle (mondjuk nem szedtem végig), meg a babáim is totál normál súllyal születtek, de most már azt mondják vannak ennél jobbak is..
roni28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?