Sziasztok Csajok!
Bocsi, hogy eltűntem, de nálunk is pörgős napok vannak, ráadásul apának is sokat kell dolgoznia, nap végére már hulla vagyok. Néha jó volna egyet napközben szunyókálni.
Seruzad, megy a drukk, hogy minden rendben legyen, kerüljön a lepény is jó helyre!!!! Tényleg nem lehet annyira jó, hogy mindig van miért izgulni.
De fő a pozitív hozzáállás, te pedig az vagy, minden okés lesz!!!
Majga, köszi a hírt Bezéékről, és drukkolok, hogy Mánu is hízzon picit. (bár a kórházi koszton nehéz lesz, akkor én is mindig jól lefogytam). Talán sikerül a családnak egy kis hazait is bevinni. Kitartás a család minden tagjának! Drukk, drukk, drukk!!!
Napsugár, bízzunk abban, hogy az óvónők látják, hogy otthon vagy/leszel egy pár napos babával, így azért nem minden megy majd úgy, mint a karikacsapás.
Laura, vizsga??!!
Angie, nagyon drukkolok én is Neked, hogy mihamarabb babás légy! Megérdemled!!!
Csajos este, meg klasszul hangzik. Bizti jó lehetett!!!!
Napsugár, te kérdezted, dokihoz még nem jutottam el, de most még sajna nem is tudok
, de amint lesz hírem, megírom.
Kápi teszt: amikor 6.5-6.7 között mértem a ph-t, akkor nem volt itthon káposzta, most 6.9-7 között volt 2x is tegnap, meg ma reggel is, így nagyon a káposzta sem színeződött el. Ha jól tudom. a 9. héttől fejlődnek ki igazán a szervek, így majd onnantól lesz izgi..most még picike. De én is kíváncsi vagyok ám, hidd el
Roni, most úgy volt a tesztelés, hogy a 12. nappal kezdtem, mivel az utolsó két hónapban, amikor a 11. nappal kezdtem mérni, mindig kb a 15.-16. napra esett az ovum (előtte nem mértem, csak 27-28 napos ciklusaim voltak, és ahhoz a 11. első teszt nap a jó. Ennek ellenére az 2 utolsó hónapban 29 meg 3x napra jött meg).
Szóval a 12. ciklusnapomon a kontroll csík volt erősebb, a 13. napomon a két csík egyforma erős volt (most, hogy kiszáradtak a "kazetták (papírok)" a teszt csík jóval ersőbb a kontroll csíknál) , a 14. napon halvány kontroll csík és haloványabb teszt csík.
A ciklus.hu a 12. ciklusnapra tette az ovumat, maga a szurkálós érzés pedig a 13. és 14. ciklusnap délutánján éreztem. Remélem, érthető, ha nem, kérdezz bátran, mert néha már én is belekeveredek
Az eredményt meg majd csak később tudhatjuk meg....
Tünetem még nincs, talán kicsit több a savam, ami nem mindig jó, többször kell ennem. Hízni is elkezdtem...
Most vasárnap voltam iszonyat rosszul, mondtam is, hogy remélem, nem lesz több ilyen, mert így nehéz lesz ellátni a fiúkat, plussz háztartás stb...
Lassan lépnem is kell, próbálok jönni, de ez a nyár gondolom mindenkinek ilyen, ahogyan írtátok is
További szép napot
Mindenki vigyázzon magára! Ahova kell, oda meg mennek a drukkok!