Na viszont egy elméletem teljes egészében alátámasztásra talált Regina által. A 20 cn. Az én legdepressziós napom. A választóvonal amikor már érezni KELL valamit.
Mi most is eltaláltuk a kedvező napot, pontosan időzítettünk és mégsem. Egyszerűen nem értem. Komoly gondok lehetnek. Mert sokszor azt mondják a barátnők azért nem sikerül (és most ezt mondhatjuk kórusban is, ugyi lányok?
) mert nagyon rágörcsölök, nagyon akarom. De nem hiszem hogy nincs nő a világon akinek ne így jött volna össze, ilyen nagyon akarva. Nem tudok és nem is akarok kikapcsolni.
Bali!
Tudom az irigység elfogadható emberi természet. Ám én már kezdek néha tulzásba esni. Szívből örülök ha valaki régóta próbálkozik és végre összejön. ÉS kicsit (nagyon) irígy és megsértődött vagyok ha valakinek elsőre. Ez már nem normális, keresztényi magatartás.
Utálom is magam érte, de nem tehetek róla. Próbálom elfojtani. És mindezt neked mondom, kérlek ne haragudj meg érte. Megváltozom.
Amiken mi átestünk.
- másfél év próbálkozás
- hőmérőzés
- hormontükör (3, középidő, 22. napon)
- uH-val bekukkantás, eseményrögzítés (egyszer volt olyan 2 hónappal ezelött, hogy nem volt pém, habár a hőtendencia ezt egyáltalán nem támasztotta alá)
- apa-anyag vizsgálat-megfelelő-bár morfológiát nem néztek, amin én most szétaggódom magam
Lesz most
- closty ha ez nem jön be
- köv. hónap laparoszkópia vagy mi (ugrom a HSG-t biztosra megyek)
- összeférhetetlenségi vizsgálat
- Kaáli
De én még mindig nem akarom elhinni, hogy bajunk van, egyszerűen nem megy.
Ildi!
Totálisan megjött, tegnap.
Nálad mi újság, hogy áll a klímád?
Na befogom most már, uncsi voltam.
j.