Új privát üzeneted érkezett!

Mult honapban mar a 29.napon jott meg!
Elvileg a 15.napon volt PE-m mert akkor hatott az inekcio!

Kép
Kép
ancsa81

Angel! Ha a párod ma este nem partiképes, akkor átküldöm Tibi bácsit.
A 11 nap egyébként egyáltalán nem olyan hihetetlen dolog. 11+14=25. Nekem normális esetben ennyi szokott lenni. Kivéve a múltkorit.

Kép

Kép
kamilla306

Pár napja írtam le, hogy a barátnőm egyik lányát sem mutatta ki, csak a mentruáció elmaradását követő 5. napon... Pedig hidd el nekem, gyönyörű csajok... meg is mutatom az egyiket mindjárt.....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

bali ha jol emlekszem mult vasarnap mertem meg eloszor,vagy hetfon.
Hat igen foggalmam sincs mikor volt a nyalka,egyebkent szerintes is jo ha nem nyulos hanem vizenyos?
vajdasagi vagyokKép

Kép
monyoka

Kép

Livi

bali78

Monyoka!

Jó, bizony!

Livi

bali78

jaj de ediKépszoke a kiscsaj?

Kép
monyoka

Bali,
de igen, csak a maival érzeném biztosnak! Kép

De édi a kép! Kép

Kamilla,
persze nem hihetetlen, minden hónapban tapasztalom magamon is! Kép csak nekem úgy tűnik rajtam/rajtunk kívül mindenkinek hosszú ciklusa van... Biztos optikai csalódás! Kép

Tibi bácsi a varázspálcájával? Hát, ha el tudja intézni, hogy a páromtól legyen...Kép

angel37

Kamilla, Angel!

Ez azt jelenti, gyakrabban van esélyetekKép
Angel, te vagy már válogatás, legyen is és még a párodtól is... azannnyaKép

Monyoka!
Tejfelszőke! Mutassam a tesóját? összepisilitek magatokat!

Livi

bali78

muti muti mutiKép

Kép
monyoka

BaliKép
A múltkor kitolta a gyógyszer 30 napra a ciklust.
Szerintem most is ez van.
Én nem merek tesztelni,mert annál sz...rabb...

Angel!Kép
Csak ügyesen!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép

Livi

bali78

Bali,
hát ha ez a választás, akkor maradok gyermektelen Kép Tibi bácsitól nem köll! Kép

Igen, ebből a szempontból jó a rövid ciklus, hamarabb jön a köv. PÉ! Kép

De édes ő is! Kép

angel37

azta mekkora gyonyoru szemei vannakKép

hu de fognak majd ra bukni a pasikKép

Kép
monyoka

Ahogy mondod! ...és én annnnyira akarom az ananászát!!!!!!!

Livi

bali78

Csá csajok. Most egy kicsit negatív leszek.

Lányok nekem az az elméletem, hogy akkor tuti a bébi, ha a hő egy 26-28 cn-es ciklusban kb. a 20. naptól felmegy 37 fölé, vagy ha ekkor nem is, de a vége felé legalább 37,0.
De talán nem is a ciklushossz a lényeg, hanem hogy kis hőemelkedés legyen.

Monyó mérd a hődet szorgalmasan reggelente ugyanabban az időben és én akkor tesztelnék a helyedben egy pár nap mulva ha a hő 37 fölé megy.

Csakegynek igaza van, a tendencia a külső körülményektől függetlenül jól követhető. Kis ingadozások ide, vagy oda.

Angyal
Na nem már! Akkor hátha tegnap betalált. Kép

Kamilla!
Szuperszónikus a görbéd, neked is azt mondom, még 1 tized fok és...

Bali!
Nekem mára bátran beírhatsz 1. cn-t illetve azt, hogy 1. closty hónap.
Szépek a gyerkőcök.

Zsazsóka!
Akkor neked továbbra is szurk.

Én kicsit szomrúan boldog vagyok. Eladtuk a lakásunkat. Tök jó, mert végre beindulhatnak a dolgok, és kezdődhet a házfelújítás, és talán egy hónap mulva már költözhetünk is. Ám szomorú is vagyok mert mégis csak itt éltem le boldog egyetemi éveimet, és az első lakás volt. Minden esetre biztos ami biztos, meg amúgy is menstruálok, elküldtem a kolleginámat egy kis üveg pezsgőér.

j.
Vendég

Junko!

A pezsgő remek ötlet! Egy kortyot én is meginnék... Ezek a dolgok nagyon izgalmasak, az pedig külön jó, hogy innen is szép emlékeid vannak! Meglátod, csodás napok jönnek! De engedd meg nekem, hogy ellenpéldát hozzak, nehogy mindenki elkenődjön... Nem tudom, volt-e valaha a 37 a hőm, de hogy mióta mérem, azóta biztos nem... És mint tudjuk...Kép 36.8 volt a csúcs...
Kertes házról van szó egyébként?

Livi

bali78

Én meg tök xarul vagyokKép Tiszta gyenge vagyok és kómás... de inkább gyenge... mint egy rongybaba... és néha a hasam is fájdogál.. mintha csak izomlázam lenne...

Ma egyszer már azt hittem, hogy megjött (valami elkezdett "folyni")... de csak egy elég erős nyák volt... tök fura, ilyen nem szokott lenni... mielőtt megjönne, szokott ilyen lenni (igazából már vagy 1-2 hete folyamatosan mintha tojásfehérje lenne)? Az előző ciklusban PÉ után tök száraz voltam, így nem tudom... (előtte meg az anovulációsokban soha nem figyeltem).. (ez nem gombás folyás...)

Követelem, hogy jöjjön meg...
csakegysokadnick

jaj, szegénykém!

Tartsatok apával egy görbe estét, az alkohol gyorsabban meghozza, úgy tapasztaltam... De ha mégsem, holnap akkor is más gondjaid lesznek, ha eleget iszol...Kép

Livi

bali78

...vagy te vagy az, aki gyógyszert szed és nem ihat...? Annyira balfék vagyok......

Livi

bali78

AhaKép Én vagyokKép Valszeg ez pont a gyógyszer hatása lehet... csak már tele van a hócipőm...

Holnap elkezdek cickafarkot inni... ha nem tenném, szóljatok rám légysziKép
csakegysokadnick

Tlidinek írtam, hogy a gyönyörűségek mamája cickafarban ücsörgött, nem itta. Igaz a cisztája miatt, de arra gondoltam, bizti nem árt... szerinted?

Livi

bali78

Izé.. én egyszer vettem cickafark fürdőt... egy kezdődő hólyaghurut miatt.. az eredménye egy vérzős hólyaghurut lett... azóta nem merek fürdőzgetni... (ciszta: én pont emiatt vagyok gondban... mert ha nálam ciszta van, akkor ragya is van... most viszont nincs ragya... igaz, UH-n sem voltam mostanság... és még jó ideig nem is tervezem, hoyg megyek... ja...de ha nem volt PÉ, akkro tuti, hogy ciszta van... nem?) Tudok én ám okoskodni, ha akarokKép))))
csakegysokadnick

Hello lanyok!37 eves vagyok,van egy tiz eves fiam.Szeretnenk meg egy babat,de nem akar osszejonni.Jo lenne egy par jo tanacs.Johetek?
scali9

Na itt vagyok, közbeszólt a technika! Kép

Annyi a fejlemény, hogy rávarrtam magam a páromra, így vele tartok! Kép Ha nem lesz akció, akkor nem is vagyok nő! Kép

Scali, üdv itt!
Tanács az lesz! Kép
Kérdezzél konkrétabban, mert így nem is tudom, hol kéne kezdeni! Ja, dehogynem, az első és legfontosabb: szex! Kép

angel37

Ja, csajok, aki érdeklődött az aviva iránt, ezt találtam egy másik fórumon:

http://www.paramedica.hu/200404/lelekmelyen/avivatorna.htm

angel37

Orulok,hogy veletek tarthatok!sajnos,ugy all a helyzet,hogy nincs peteeresem.Kaptam stimulalo tablettakat,de nem segitett.Ma voltam orvosnal,tuszo kepzodott,de nem ert be.Most ki kell hajtatni es a kovetkezo menseskor kapom a stimulalot megint.Olvastam a homerozesrol es a mehnyakrol(tojasfeherje),de nem igazan ertem,hogy kell kivitelezni.Olyan nyakos valadekom volt ebben a ciklusban is,azt hittem az ovulacio jele volt,de sajna nem.Varom valaszaitokat es tapasztalatokat,kinel mikor sikerult a fogamzas a stimulacio utan.Elore is kosz!Most mennem kell dolgozni,de holnap reggel talalkozunk.
scali9

Sajnos nyák mástól is lehet Kép A méhnyak önvizsgálatról elég sokat írogattunk, asszem csütörtökön v. pénteken, ha vissza tudsz keresni, megtalálod! Kép

Vannak clostysok a topicon, de asszem még mindenki csak a második v. első körét futja vele... sajnos (v. inkább szerencsére) engem nem stimulálnak, pé-vel speciel nincs gondom.

Mióta próbálkoztok?

angel37

Hát ja... nyákom sajna nekem is van dögivel... PÉ meg egy szál seKép

Scali: tudod, miért nincs peteérésed? (Ld.PCO stb.)
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!

Olvastam egy másik topikban, hogy az I. női klinika meddőségijére jársz ! Még mindig? Cserélhetnénk tapasztalatot mert én is odajárok de nem sok sikerrel és megvan a helyről a véleményem. Váltanék de hova? Hol jobb? Hol tartassz különben?
judger

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Judger: hát nekem is megvan. Én csak addig maradok amíg le nem mennek a kivizsgálások. Ha minden OK, akkor szerintem várok fél évet és ha akkor sincs PÉ-m akkor talán Kaáli. Ha nem jó, akkor nem tudom... Ha lenne pénzünk, Kaáli, ha nem, akkor talán BMC... de lehet, hogy akkor is Kaáli... remélem, soha nem kell majd ezen filóznom, de a Sote-n eddig csak az volt az érzésem, hogy nem biztos, hogy összejönne (egy inszem talán.. de a lombikban nem hinnék... de szerintem az inszem is necces lenne)

Ja. Még sehol se tartok... csak az első vérvételeknél... (igaz, most nem is rohangálok miatta... de még hiányzik egy 2. spermavizsgálat ahhoz, hogy megtudjam a hormonvizsgálatom eredményét...)
csakegysokadnick

Junko!
Ellenpélda az elméletedre a lányom. Ugyanis, 36.8 és 36.9 volt a hőm vele, feljebb csak egyszer ment.

moni

Lányok!

Örülök az ellenpéldáknak. Így még van remény, sőt nagyon is van.
De nálam tuti magasabbnak kell lennie majd ha babás leszek, mert 36,9 az alapom a 2. ciklusrészben.

Mindegy nem általánosítok többet.

Angyal! Elméletileg nekem sincs gond a pémmel, de akkor is kell szednem a clostyt.

Vagy legalább is ált. van pé-m és mégis.

j.
Vendég

POZITÍVAT teszteltem!!!!

Egyelőre még alig tudok örülni, tekinteve a hónapokig tartó állandó csalódást, de gondolom majd napról napra egyre jobb lesz.

Ma egész délután azt éreztem, hogy mindjárt megjön, tehát ez mégsem olyan rossz tünet, főleg ha telnek a napok és fent marad a hő.

Bali
Szívesen megadom az adataimat, ha a táblázathoz érdekel valakit a statisztika végett:
2005 májusa óta próbálkozunk, 38 éves vagyok, ma van a 36 cn, 2 csemete: 12 és 6 évesek, Pest megyében lakom

Csakegy
A cickafark-palásfű teáról mindenfelé nagyon sok jót írnak, inni is jó, ülőfürdőnek is jó.
És nemrég olvastam egy "klassz" ciklusrendező módszert: állítólag a férfiak hónalj szaga nagyon kedvezően hat a női ciklusra, beszabályozza azt! Hát hajrá!!!!

Kép
regina3

Íme a díjnyertes hőgörbém:
(a hűvösebb típushoz tartozom, végig 37 alatt van a hőm, de végül is a tendencia számít)

Kép

És nem akcióztuk túl magunkat...

Kép
regina3

Regina!

Na gratulálok. Kép

Tényleg úgy tűnik visszavonhatatlanul hülyeségeket írtam.
Most már csak azt nem értem akkor nekem miért nem? Tökilyen a görbém.

Na fujj, nem irigykedek. Nagyon ügyesek vagytok. Mégegyszer gartulálok. Kép

j.
Vendég

Regina!

Ez csodálatooooooooooos! Szívből gratulálok! Jó időben, jó helyen... Hát ez a titok!

Junko!

Ha irigykednél az a világ legtermészetesbb dolga volna és nem hiszem, hogy bárki megsértődne...Kép
Láthatod, ők sem tegnap kezdték, neked is sikerülni fog! De könnyebben tudnék okosakat írni, ha tudnám, mi mindenen vagy túl és mire készülsz... Nos? Bizti, már leírtad ezerszer, de én mégsem emlékszem, bocsáss meg!!!!!!!!

Livi

bali78

Regina!

A csemetéid nevét megírod esetleg, hogy beírhassam a táblába?

Livi

bali78

Bali!
Ádám 12, Évike 6

Kép
regina3

Reginaaaaaaaaaaaaaaaa!! Hatalmas gratuláció!!! Én már sejtettem!!! Kép Kezdetben kételkedtem a hő miatt, hisz én is Junkoval egyetemben a magas hőt tudtam eddig csak babásan elképzelni, attól függetlenül, h a fertility tele van 37 alattiakkal! Hát te vagy az élő példánk!! Na még egyszer hatalmas gratuláció!
Asszem már kérdeztem, de nem válaszoltál még rá, hogy cicfeszülés van-e? Mert ez még a másik nagy vitatémánk itt a b.neten.
Na még egyszer gratula!

Hu Bali!!! Baromira adós vagyok Neked egy receptel!!! Tudom ám! Majd küldöm. Ok!!

Junkó nálad megjött már rendesen vagy mi van?? Baba van ott is?
Vendég

Tlidi!

Határozottan igen a válaszom! Van!
Kb. a 20. naptól kezdett "érzékenykedni" a cicim: feszülés, teltségérzés, sőt szerintem nagyobb is lett és aztán már fájt is. Valahol írtam, hogy az volt a rendkívüli a korábbi nem babás feszülésekhez képest, hogy egyik éjszaka felébredtem arra, hogy fáj!!! Nagyon fájt, főleg a bimbónál. És állandóan kihegyesedett, amit a férjem nem hagyott szó nélkül, annyira feltűnő volt.

Most viszont van egy kis csökkenő tendencia. Bár még mindig van a teltségérzet, de most már csak akkor érzékeny, ha hozzáérek.

A kislányomnál is a 20 nap körül kezdődött, de akkor csak naponta egyszer éreztem amolyan duzzadás félét és egy kis szédülést, de azt minden nap szinte ugyanakkor.

Kép
regina3

Regina!
Hát ez nagyon JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hír.
Cssjszik na ezért nem adhatjuk fel mi sem!
Hát én ma is csak belestem hozzátok, mert a párom már fúr is ki aszékből. Basszus,hogy ez a pacák még itthon is dolgozik.
Képdobok egy táblát, ha nem marad fent felragasztom.
anettgy

Regina! Apa tudja már? HOgy mondtad/mondod el?

Anett! Gyakrabban is jöhetnél!!! Jó a görbe, csak maradjon is fenn!! Megy a drukk hozzá! Ez a"felragasztom" duma! Nagyon jóó!
Én a hőmet ragasztom fel 37 körülire 9 hónapig!!! Kép
Vendég

Ildi!

Igen, tudja, végig benne volt a babaprojektben, sőt az első próbálkozás után el is szólta magát, amikor azt hittük, hogy összejött.

Mostanra meg egészen tájékozott lett, mert kérdezte, hogy mit csinálok én minden nap a hőmérővel, végül az elmúlt héten minden reggel meg kellett mondanom, hogy fent van-e még a hőm. Ezért nem lett nagy meglepi belőle, de azért örül és látom, hogy büszke magára.....

Kép
regina3

Regina!

DE JÓ NEKEEEED!Kép Kérem szépen , így kell ezt csinálni! De, hogy is??? Most pedig mindent tudni akarok, mi a TITOK? Hogy kell ezt csinálni?
KépKép
A hővel kapcsolatban meg megnyugodtam, mert nekem is 37 alatti, dea tendencia megvan, azaz kétfázisú, akkor csak van pé-m?

Kép
Kép
sosi

Ha pedig kíváncsi vagy a vélemnyemre, szerintem lány leszO) Az akciókat tekintve úgy látom elé céloztatok!
Nálam az is a baj, hogy annyira pontosan akarok célozni, hogy fiú legyen. Bár már elértem arra a szinte, hogy mindegy, csak gyerek legyenKép

Kép
Kép
sosi

Na viszont egy elméletem teljes egészében alátámasztásra talált Regina által. A 20 cn. Az én legdepressziós napom. A választóvonal amikor már érezni KELL valamit.

Mi most is eltaláltuk a kedvező napot, pontosan időzítettünk és mégsem. Egyszerűen nem értem. Komoly gondok lehetnek. Mert sokszor azt mondják a barátnők azért nem sikerül (és most ezt mondhatjuk kórusban is, ugyi lányok? Kép) mert nagyon rágörcsölök, nagyon akarom. De nem hiszem hogy nincs nő a világon akinek ne így jött volna össze, ilyen nagyon akarva. Nem tudok és nem is akarok kikapcsolni.

Bali!
Tudom az irigység elfogadható emberi természet. Ám én már kezdek néha tulzásba esni. Szívből örülök ha valaki régóta próbálkozik és végre összejön. ÉS kicsit (nagyon) irígy és megsértődött vagyok ha valakinek elsőre. Ez már nem normális, keresztényi magatartás. Kép Utálom is magam érte, de nem tehetek róla. Próbálom elfojtani. És mindezt neked mondom, kérlek ne haragudj meg érte. Megváltozom. Kép

Amiken mi átestünk.
- másfél év próbálkozás
- hőmérőzés Kép
- hormontükör (3, középidő, 22. napon)
- uH-val bekukkantás, eseményrögzítés (egyszer volt olyan 2 hónappal ezelött, hogy nem volt pém, habár a hőtendencia ezt egyáltalán nem támasztotta alá)
- apa-anyag vizsgálat-megfelelő-bár morfológiát nem néztek, amin én most szétaggódom magam

Lesz most
- closty ha ez nem jön be
- köv. hónap laparoszkópia vagy mi (ugrom a HSG-t biztosra megyek)
- összeférhetetlenségi vizsgálat
- Kaáli

De én még mindig nem akarom elhinni, hogy bajunk van, egyszerűen nem megy.

Ildi!

Totálisan megjött, tegnap.
Nálad mi újság, hogy áll a klímád?

Na befogom most már, uncsi voltam.

j.
Vendég

Sziasztok!

Regina! Nagyon-nagyon gratulálok! De hogy bírtad ki ennyi ideig tesztelés nélkül?
Mi is olyan rég óta próbálkozunk már mint ti, de valahogy már elképzelni se tudom, hogy valaha + tesztet fogok produkálni. Talán te most egy picit visszaadtad a reményt.
Kívánok neked boldog babavárást.

Junko! írtad tegnap a +1 fokot. Kérésed úgy látszik parancs. De 1 helyett 2-t ugrott és ezennel rekordot döntöttem, mert 37,2 még sose volt. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jo reggelt!Van egy buta kerdesem:hogyan kell homerozni?Minden nap ugyanabban az idoben es mit mutat meg?Eddig meg nem volt ra szuksegem,ezert nem tudom.
scali9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?