Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Humadene, ez nem önzőség, 4 gyerek felnevelése sem kis feladat. :wink:

napsugár, nekem meg túl gyorsan repül az idő. Néha kicsit megállítanám.

Laura, hamarosan babázhatsz. :D

Drukkolok mindenkinek, még ha nem is írok naponta!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Napsugár, nekem 29. héten volt UH: ott kb 1500 g volt, bpd 72, ofd 94, hc 263, tad 77, ac 271, fl 55mm...
aztán 37. hét 2850 g, bpd 88, ofd 116, hc 325, tad 101, ac 325, fl 75mm...

Persze, hogy jelentkezem bármi van!
De a frontok jönnek-mennek, és rám hatástalan. :)

3+1
laura0606

Csajok, holnapra nem várom, tegnap volt akció, utána pici rózsaszínes-pirosas (de csak papíron látszott :oops: ), gondoltam is megjön, bár csodálkoztam hogy 26. napra....na és mára se híre se hamva a mensinek...mi lehetett ez?? talán akkor volt a beágyazódás?? vagy vmi rosszra kellene gondolnom, pl bevérzés mint Mesketének??
Adjatok tanácsot légyszi!!!

holnap reggel asszem mindenképp tesztelek

köszi
roni28

Roni, nekem már volt ilyen, de utána meg is jött. Szerintem még bármi lehet. Inkább a pecsételős, erősebb barnás vérzés lehet gond. Drukkolok Neked, hogy minden úgy legyen, ahogyan Te szeretnéd! :D

Beze, már Neked sincs sok Manu megérkezéséhez. Azta, hogy repül az idő! Néha olyan felfoghatatlan. :D

Andi, én is totál meg tudom érteni amiket írtál. Klassz lehet újra iskolapadban ülni, meg az is hogy egy kicsit ki tudsz szabadulni a mindennapokból. És igen is szükségünk van erre, illetve olyan dolgokra, ahol érezzük egy kicsit az önbecsülésünket. Imádom a fiaimat, meg a férjemet, néha napján ők is megdícsérnek, de valljuk be, az nem olyan, mintha máshonnan is jönne egy két elismerő szó. Szóval Andi nagyon ügyes vagy! :D
Érdekes mert a terhességek alatt én sem híztam sokat, inkább a szoptatás időszakában. 3. fiam után én is nagyon nekilendültem ( lehet, hogy itt jött ki egy adag abból az érzésből, hogy nekem már nem lesz soha kislányom...). Persze minden a hasamra ment, és akkor kaptam észbe, amikor kérdezgették, hogy újra terhes vagyok, illetve, amikor már egyik régi nadrágom sem jött rám.

Tudjátok, valahol nagyon vágyok egy kislányra, főleg, hogy most voltak itt barátaink, akiknek 2 fiú után kislányuk született. Hát az a kiscsaj annyira édes, cserfes , megzabálni való! Főleg, hogy nagyobbak a tesók, így a szövege is olyan nagygyerekes.. Akkor úgy belémhasított az érzés, hogy lehet, soha nem tudom meg, milyen egy ilyen tündérke anyukája lenni. Ugyanakkor meg nyúlbéla vagyok, meg stresszelős, hogy minden klappoljon egy kislányért...És lehet, hogy trükközhetek, és le illetve meg van írva már fent jó előre, hogy nem lehet kislányom, és el kell fogadjam ezt... Érdekes kártyázás ez a fenti és földiek között....

További szép napot mindnekinek! Laurának és Roninak szuperdrukkok! :D :D

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Meskete, meg sem köszöntem! 8) 8) Majd kiderül :roll:

üdv, babér

babérlevél

Roni, tényleg lehet bármelyik.
Kíváncsian várom a holnapot.
Gyere majd, írd meg!!!!!!!!!!
Én szerdán csinálok tesztet, így is az lesz a 12. nap.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Hajrá lányok!

Nálunk még semmi szülés-fronton!
Andi, nálunk sem szeretne megszületni ez a baba... nálad meddig vártak?

3+1
laura0606

Laura, azt a mindenit!
Kitartó kislány!
Pedig azt gondolnám , így 4.-re már biztos hamarabb jönnek a babák, mint az első.
Legalább is átlagban a többedik gyerekek nem várják meg a kiírás időpontját.
Akkor kitartást még!

Roni, gyere, mi volt a teszttel????

Kép
KépKép

angie28

laura, sokat gondolok rád! :D Remélem hamarosan babahírrel jössz! :wink:
Köszi az infót! :D

roni, mizu? Megjött? Teszteltél? Mesélj már! :wink:

beze, azért az a 7,5 hét még majdnem 2 hónap. Nézd így, így talán többnek tűnik. :D Ha én arra gondolok, hogy végig kell várnom a nyarat, rosszul vagyok. :roll: Már most hőhullámaim vannak, amitől nagyon rosszul vagyok. Kikészít. :( Te hogy bírod?

Többiek? Tesztek? Mikor teszteltek?

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

meskete, igazad van, de legközelebb tuti tavaszra tervezem majd a szülést, max. úgy, mint Laura! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugár08 2012.06.04 20:50-kor.

napsugár08

Sziasztok,

nem kellett tesztelnem, mert tegnap este megjött.
Ezekszerint az a pici vérzés már az volt, pedig totál meg voltam róla győződve hogy összejött :roll:
Ezek szerint a jónás pete nekem se nagyon jön be... bár egy alkalomból ezt sem szabad levonni.
Na mindegy új hónap új remények :lol:
Most a középidőre koncentrálok!
Szerintetek vas. -ot számolhatom első napnak? Este jött meg ugyan, de akkor már rendesen.
Most nézek vondfos tesztet, rendelek gyorsan!
Laura, kitartás! Nekem első babám 7 napot ráhúzott, második 9 nappal előbb jött, sose lehet tudni, ezek szerint nagyon jól érzi magát a kis tündér anya pocakjában :D

Angie, drukkolok!!!!!
roni28

Roni, jó, hogy pozitívan fogod fel!
Én már nem fogom tudni így, ha megint nem sikerül. :cry:
Ma vagyok 3-4 nappal előtte, hogy meg kellene jöjjön.
A múlt hónapban 5 nappal előtte kezdődött a barnázás.
Hátha jó ez a tea és nem fog.
bár tegnap fura dolog történt, ami még sosem:
szex közben olyan élénk piros vér távozott kis mennyiségben.
azóta semmi, még egy folt sem.
Nem tudom miért?
lehet holnap megpróbálkozok egy 10-es teszttel.

Laura izgulok érted!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!!

Roni, nagyon sajnálom! Viszont örülök, hogy így állsz a dologhoz, és ez már jó jel a sikerhez! :D

Angie, még van remény! :D
( Nálunk a mensi előtti együttlétek során ha volt rózsaszínes dolog, utána hamarabb jött meg. De mások vagyunk. Lehet, nálatok másra reagált így a szervezeted.)

Gigli, felétek mi újság??!!! Mint írtam, sajna nálam sem egyértelmű a pozitív LH teszt és a nyák, sőt a középidős fájások sem. Szóval ebben sajna én sem tudok segíteni Neked. Nem tudom, mit kéne alapul vennünk, mi legyen a meghatározó :oops: 8)

Én még nem tesztelek, mert korán lenne, ciklushossztól függően, hétvégén lehetek legkorábban okosabb 8). Tünetem még egyenlőre nincs. Tegnap volt olyan mensi előtti megeszem a félvilágot érzés. (néha középidősen is van hasonló érzésem). Tudjátok, amikor ennétek valamit, csak nem tudnátok pontosan, hogy mit és sósra édeset, édesre sóst... Még várakozok.

Angie, Roni drukkolok Nektek! Laura, már bizti nincs sok hátra! Bizti valami "nemes" napra vár a kiscsaj! :D

Roni, én eddig nem néztem Jónás napot, csak most gyors rákerestem, és nekem pl a mensi időszakára esik, vagy előtte utána pár napra. Nem tudom, kinél hogyan számít :oops: 8)

További szép napot mindnekinek!

Panni is régen járt erre, biztos a ritkábban jövök is a suli végi hajrában vannak! :) Aki azért tud, jöjjön! :D Mondom én :oops: 8)

üdv, babér

babérlevél

Sziasztok!

Angie! Nekem egy méhszájseb miatt vérzett egyszer szex után, de az nem csak pár csepp volt, az egy-két percig rendesen vérzett. Lehet neked most megsérült egy icipicit ott a hámréteg és az vérezgetett.

Babér!!!! Nagyon szorítok neked is!!!!!!!

Laura!!!! Hajrá!!!!

Roni! Sajnálom, hogy megjött! Jó munkához idő kell, tudjátok!!!! :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Bocsánat mindenkitől, nagyon régen jöttem, de olyan zsúfolt az élet, hogy levegőt venni sincs idő. Talán, ha 2 hét múlva befejezem a melót, akkor több időm lesz.
Olvasni se nagyon van idő. De látom, hárman is bizakodtok baba ügyben. Bár azóta ahogy látom, sajna Roni, nálad most nem jött össze. De kitartás, tudod, jó munkához idő kell.
Angie, Babér, nektek drukkolok még!

Angie!
Nekem gyanús, hogy progeszteron hiányod van. Olyan tüneteket produkálsz. Voltál vérvételen végül, amiből kiderül, van-e peteérésed, és jó-e a progid? Érdemes lenne elmenni, én TB alapon mentem anno. Nálam is progi hiány volt. az első doki legyintett, de én nem hagytam annyiban a dolgot, mentem másikhoz, és szépen alakult idővel. Most meg itt ez a kiscsaj a pocakomban.

Laura!
Kitartást kívánok így a végére. Bár ahogy látom, ma nem jelentkeztél, lehet, hogy már meg is szeletett a babó?
Nem hallottál a bába koktélról? Az tutira megindítja a szülést. 3 és fél hete egy ismerős is bevetette, ott is elindult.

Velünk minden ok. Hétfőn voltam a 30 hetes UH-on. És még mindig lány. Így már remélem, hogy a 3. doki után nem fog megkukacosodni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szia Szerencse, áááá még mindig semmi... :)
Jó lenne, ha holnap már megszületne... alkoholt nem szoktam inni, és ricinust sem tudom honnan szedjek... de még barátkozom a gondolattal... de már keményedések vannak, remélem elindul most már.

3+1
laura0606

SZiasztok!

Én is drukkolok a babára vágyóknak!!!! drukk-drukk-drukk....

Laura, olyan extra front volt éjszaka, hátha most....

Nálam pl. a málnalevél tea beindította a dolgokat. Elvileg azért ittam, mert egy dúla javasolta, hogy könnyebbé teszi a tágulást (vagy valami hasonló), és a tervezett szülés előtt, kb. 2 héttel kell iszogatni napi 1 csészével. Marcinál kezdtem a 38+4. napon, 3 csészével fogyott és pont a 39. héten született. Vincénél is ugyanakkor kezdtem, de csak 1 csészéig jutottam, másnap hajnalban megindult a szülés, így ő 10 nappal hamarabb született. Ezek után ráfogtam a málnalevél teára....

Azt hiszem én most ezt a málnalevél teát kihagyom, örülni fogok, ha szept. 10-ig marad babácska...

Szerencse: neked sincs már olyan nagyon sok vissza, egy csomó (3 kismama) falubeli ismerősöm is hasonló korban van. Jó lehetett a tavalyi ősz... :) :P

A front miatt én pl. nem aludtam az éjjel semmit (max. 3 órát vergődtem), aztán megúntam és éjjel 3-kor lejöttem egy kertet tervezni... Azt hittem majd bazi álmos leszek, de még mindig nem...

Marcinál az utolsó három hétben lett egy ülőideg gyulladásom, amire azt mondták, hogy a kis fejével elnyomta az ideget, ami aztán így járt, hogy járni se tudtam szinte. Hidegfrontnál nem előjött megint, szerencsére nem annyira brutálisan, csak olyan szépen, finoman fájdogál. (Vincénél nem volt semmi bajom.)

Írtátok a hasizmos dolgot, elég rosszul hangzik. Ez fájdalommal is jár? Nekem most is, mint korábban nagyon fiús a hasam, szóval elölről semmi, van derekam is, és oldalról érdekes a látvány, annyira csúcsos, a tiétek milyen forma? Tényleg van ilyen, hogy fiús meg lányos has? Laura, Szerencse, Napsugár ti láttok valami különbséget?
seruzad
Solymár

Szerencse, Seruzad, jó, hogy jöttetek! :-)

Nem voltam vérvételen :oops: :oops: :oops: , mert annyira bíztam ezekben a gyógyteákban.
De most már kérek időpontot az sztk nőgyógy rendelésre, bár amilyenek ott, rám is legyinteni fognak.
Ja, hogy miért kérek időpontot?
Mert tegnap megint barnázni kezdtem.
Pont akkor, a 26. ciklusnapon, mint múlt hónapban.
Csak most nagyon halvány színe van, alig észre vehető volt tegnap, ma már picurit több.
Tehát, ha jól gondolom, 9-én megjön.

Kép
KépKép

angie28

Hahó!

Szerencse, Seruzad! De jó benneteket is látni néha! Örülök, hogy jól vagytok Pocaklakókkal együtt! :)

Angie! Sajnálom, hogy így rendetlenkedik a ciklusod és ilyen nehezen áll vissza a gyógyszer után. Amúgy azon gondolkodtam, hogy vajon miért van az, hogy nekem is a 3 gyerek előtt, alatt, között semmi gondom nem volt, hanem most Marci után vannak hasonló tüneteim, rövidült ciklusok, barnázó pecsételés. Lehet öregszünk???? :) Még azért kibírhatna egy pár évet gond nélkül a dolog. De minden esetre jól teszed, ha végre kivizsgáltatod magad!

Hajrá Laura, Hajrá Laura, Hajrá Laura!!!!!!!!! :D :D :D :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

sziasztok,

babér,
hááááááááááát,ez az egész olyan bonnyi,nekem van hogy minden összhangban van és stimmel és van olyan hónap hogy minden másképp van mint ahogy kellene :roll: most ráadásul izgalmas is a dolog,mert hogy ugye lh alapján szombaton volt pé-m,de minden más alapján meg már csüt este,péntek reggel.na mi együtt voltunk szerda csüt este 8) ráadásul a csütörtöki igen jól sikeredett :oops: :lol: és most azt gondolom lehet hogy az repesztette meg idő elött a tüszőcskémet.akkor viszont mi lehet esélyes????????????????????

laura,
én is túlhordós mami vagyok,pár ismimnek bejött a bábakoktél...én is kipróbáltam ám azon kívül hogy mecóniumos lett a víz,más eredménye nem lett :roll: málnalevélteát én mindháromszor ittam a 36.héttől,mégis minden gyerekemet túlhordtam :lol: úgyhogy az sztem felejtős.esetleg homeopátiával próbálkozhatsz még,caulophyllim c30 3X5 golyó.az redszerezheti a fájásokat ha már vannak elég gyakran jóslóid.drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
és kicsit irigykedem is,szülni jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

angie,
sajnálom de sztem most már járj utána a dolgoknak :oops: egy nagyon enyhe hormonzavarnál még segíthetnek ezek a teák...de ha nem sikerül teherbe esni tőle az nem enyhe zavarra utal :(

szerencse,
nektek most hogy lett lány?mázli vagy praktika :lol: ?
gigili83

Sziasztok!

Örömmel értesítek minden kedves topiktagot, hogy ma 12.26-kor megszületett Laura kislánya, Lilla!
Adatai: 3300 g 55 cm

Minden rendben ment, jól vannak és nagyon boldogok!
Mindenkit üdvözöl!!!
tina76
Mohács

LAURA!!!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK LILLÁHOZ! :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget mindkettőtöknek! :wink:

(Köszi Tina!) :wink:

roni, sajnálom, de nagyon jó, hogy ilyen bizakodó vagy! :D Szerintem ez a középidős dolog jó próbálkozás lesz! :wink:

angie, kíváncsi vagyok, hogy miért véreztél! :shock: Nekem ilyenem még nem volt, vagyis sajnos nem tudok tanácsot adni, de remélem a legjobbakat! :D

babér, nagyon szurkolok! :lol: Remélem sikerült! :wink:

seruzad, nálam nincs különbség. Szerintem megint olyan a hasam, mint a fiúkkal volt. Felülről nézve kifejezetten csúcsos. :roll: Viszont sokaknál bejött a forma kérdés, amit nem is nagyon értek. Szerintem alkati kérdésnek kellene lennie, nem pedig a baba nemétől függőnek. :roll:

szerencse, neked volt most súlybecslésed a 30. heti uh-nál? Ez mindenhol van? Székesfehérváron nem szokott lenni. :( Szerinted ha rákérdezek, mondanak valamit?

napsugár08

Jaj, de jó!!!!!
Gratulálok!!!!!!!
Minden jót nektek Laura és Lilla! :lol:
Olyan jó, hogy lett egy lányod! :lol:

Meskete, ugyan ezt kérdeztem apától, hogy lehet, hogy 3 baba is 1.-re, ill. 3-ra megfogant (középsőt ugye elvesztettem) , most meg.......
Eddig azt sem tudtam, mi az a barnázás, progeszteron és társai.
Na, jó hallottam róla, persze, de nem érintett, nem foglalkoztam vele.

Gigili, köszi neked is.
A teákra is azt írták, hogy 1-2 hónapig inni kell. Valakinek első hónapban hatott, valakinek 3.ban.
Mintha kis változás lenne, nem görcsölök, és szinte semmi a barnázás, az előző hóhoz képest.
Doki lesz a vége. :cry:

Kép
KépKép

angie28

Hahó!!

Jó hírt mindig szívesen hozok!

Angie, Roni! Sajnálom, hogy nem jött össze!

Egyébként én is írtam már, hogy mensi előtt másfél nap barnázás és mensi után is 2 nap barnázás, amire a dokim azt mondta nem tökéletes a peteérésem!
Ezt érdemes lenne kivizsgáltatni!
tina76
Mohács

Hahó!

Laura! Szívből gratulálok Lillához! Nagyon szép nevet választottatok!
A felhasználónevedben a 0606 utal valamire, talán a te szülinapod is? Ha így van a legszebb szülinapi ajándékot kaptad az élettől!!!!!!

:D :D :D :D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Laura, csatlakozom az előttem szólókhoz (írókhoz), én is szívből gratulálok, ugye mondtam, annyira megéreztem :): "Laura, olyan extra front volt éjszaka, hátha most...."

Nagyon örülök nektek, olyan jó....!!!!
seruzad
Solymár

Drága Laura! Gratulálok Lilla baba érkezéséhez! Valóban nagyon szép nevet kapott a leányzó! Minden szépet és jót kívánok én is Neked! Annyira klassz lehet Neked most!!!!!!!!!! :D :D

Erre a dátum dologra én is gondoltam már, amit Meskete írt! Mindig akartam is írni, csak a nagy sietségben elmaradt. Meskete, te a gondolataimba látsz! 8) 8)

Seruzad, nekem csak fiaim voltak, vannak, de mindegyikkel totál egyforma volt a pocakom, fiús, csúcsos, előre nőtt. Szerintem ez genetika, anyumnak is csúcsos pocija volt, és két lánya van. Talán 1-2 barátnőm mondta, hogy nekik más lett a formája. ( Cici (szín)teszt ?! :oops: 8) ) Nekem ami még totál bejött, hogy amikor pocis voltam, és kellett leadni vizelet mintát a fiúkkal nagyon világos, fakó volt, nem az az élénk, sötétebb sárga. Más gondolatom most nincs....
(Emlékszem, amikor utolsó napokban mentem a kórházba ctg-re a 3. fiammal a pocakban, akkor ketten is mondták, hogy fiam lesz. Másodjára egy cigányasszony, ült a padon, mondta, ha adok neki pénzt, megjósolja a jövőmet. Túl fáradt voltam, így csak legyintettem neki. Mire mondja, kisasszony, fia lesz. Akkor nagyon elgondolkoztam, jósoltatok vele, de aztán a lustaságom nagyobb volt annál. Lehet, megmondta volna nekem a tutit.... 8) De ezt már nem tudom meg)

Angie, még nem sajnálkozok, hátha összejött. :)

Nálam, helyzet, csináltam egy LH tesztet most este, és 2 csíkos lett, terhességi teszttel még várok holnaputánig, most nincs is, a múltkor előttem őket, vennem kell.
Én azért parázok, amit Gigli is írt, hogy csúcsnapon voltunk együtt.... Még nem érzem magam késznek egy újabb fiú babára... :oops: :oops:

Laura, még egyszer nagyon sok Boldogságot Nektek! :D Ha tudsz, majd hozz képeket!

üdv, babér

babérlevél

Seruzad, sztem nekem is van ez a "has" dolog. Most, hogy Napsugár írta, jöttem rá, hogy jó volt a megérzésem. 3. fiam már gigászira nőtt bennem, sosem fért el, a lábacskáit is folyamatosan kidugta. Szóval nekem, személy szerint nem fájdalmas, csak esztétikailag zavaró, nagyon nem szeretem :oops: :oops: 8) . Azért sem vettem fel már jó pár éve bikinit, csak tankinit. Hasizmoztam, ahogyan időm engedte a 3 srác mellett, és még most sem tűnt el. Valószínűleg ehhez nem elég 1 év, illetve a feladatok milyensége sem mindegy, ahogyan Napsugár is írta, mert lehet, hogy az adott gyakorlattal nem azokat az izmokat dolgoztatod meg. Szerintem ez is adottság kérdése, ki mekkora "belül", mekkora a baba, illetve mennyire erős a hasizma, hasfala, tipikusan, mint a striák, kinek milyen adottságú a bőre.... és valószínűleg a kor sem egy utolsó szempont :oops: 8)

Nah máára eldugultam... :)

üdv, babér

babérlevél

Dejó hír!!!Laura, szívből gratulálok, csodálatos érzés lehet most Neked... :D

Babér, nagyon drukkolok, ha összejött lehet TE is úgy jársz mint Panna, akinek szintén pé napján jött össze a kicsi lánya :wink:

Angie, szorítok továbbra is, még bármi lehet!

Én ilyenkor úgy siettetném a napokat, még majd jövő hét közepe felé akció, aztán még két hét mire kiderül..jajjj :roll:

Szerintetek számít az hogy sokszori együttlét, vagy egyszer de azt jókor időzítve???

Rendeltem Wondfot, holnap megjön, hát nagyon kíváncsi leszek, remélem nem fogtam ezzel az lh teszttel is mellé :roll:
roni28

Laura!
Majdcsak megindul. Meddig vár a doki? Nem fektettek be? Engem igen, nagyon rossz volt 1 hétig bent, össze-vissza vizsgálatok, majd indítás.
Említett barátnő nem kifejezetten a netes bábakoktélt csinálta meg. Párja jó sok olíva olajas salit készített vacsira fűszeresen, ittak hozzá vörösbort, majd sétálni mentek. Hajnal 2-kor arra ébred a férj, hogy anyuka ül az ágyon. Kiderült, hogy elment a magzatvíz és görcsöl. Reggelre meg is lett a baba. Ez humánusabb.
Most tuti nem fogom megvárni az indítást, inkább elindítom én a kiscsajt. Pedig van rá esély megint a túlhordásra, mert mindig kisebbnek mérik.
Most olvasom, hogy megszületett Lilla fantasztikus méretekkel! Hatalmas gratula! Sok örömöt nektek!Tina!
Köszi az inot!

Seruzad!
Igen, jó lehetett az ősz. Nekem két ismerősöm is van, akivel egy napra vagyunk kiírva.
Nekem Dáviddal is csúcsos volt, de most még jobban. Nekem is megvan még a derekam. Hátulról meg nem mondja senki, hogy kismama vagyok. Előlröl se mindig egyértelmű, ha pl. barna felsőben vagyok. Oldalról viszont brutál. Annyira csúcsos és nagy, és az a baj, még most fog nőni. Csak nem tudom, hova. Így is sokkal nagyobb, mint elsőre. Én azt mondom, ez alkat kérdése, nem lányos vagy fiús has.

Gigli!
Mázli, de készültünk is rá. Minimum fél éve vagy inkább még előbb elkezdtem szedni napi szinten Ca-Mg tablettát, kerültem a felvágottat, amit addig mindig ettem, de valahogy nem is kívántam az utolsó 3 hónapban, na meg az időzítés. Bár ezzel mázlim volt, mert pénteken voltunk együtt, vasárnapra számítottam pé-re, és ehelyett, ha az LH is igazat mondott (eddig mindig az volt), akkor kedden történt a pé. Tehát elég sok idő telt el. Na meg, bíztam is benne. Még valamikor középiskolás koromban valaki kiingázta nekem, hogy egy fiam és egy lányom lesz ilyen sorrendben. Úgy tűnik, bejött. Bár azért a csajért taktikáztam. De a lényeg, hogy bejött.

Napsugár!
Nekünk szokott lenni. Én 30+6 napon voltam, akkor volt a kisasszony 1816 gramm. A fiam 1900 felett volt 30+1-nél. Tegnap néztem, most nem emlékszem. De nagyobb volt. Viszont hosszú combú lesz a leányzó a combcsont alapján.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

laura,

isten hozta a kicsi Lillát,sok boldogságot nektek :D :D :D :D
gigili83

Sziasztok!

Babér: Akkor most megint 1-1-re állok a népi babonák terén :)

A pisim nekem is fakó, de sztem nekem világ életemben olyan volt, csak ha valami brutál b vitamint szedek akkor lesz sötétebb. Mondjuk sokat is iszok, attól meg higul és világosodik. Ez alapján akkor kisfiú.....

Szerencse a has ezek szerint nem mérvadó, akkor még lehet lányom is :)

Egyik nap unalmamban összeírtam a nép babonák alapján az esélyeimet: 9:5 a lány javára (kár, hogy ezek nem tuti módszerek :) ) Vincénél próbáltam visszaemlékezni ott 6:4 volt a fiú javára, de Marcinál minden babona fiút mutatott. (Bőr, has, hányinger, kínai naptár, alvás stb.)

Cici sötétedésre is fiút jósolnak a népi bölcseletek, de nekem pl. egyiknél se sötétedett be, még csak körbe csík se lett a szélén, mint a barátnőmnek.... maradt olyan világos, amilyen, csak a mérete nőtt egy kosárméretet (szerencsére).

Ami érdekes, hogy azt hittem, ahogy telik az idő, majd egyre kíváncsibb leszek a nemére, de nem így történik, szinte már nem is foglalkozom vele, persze azért a fejemben ott motoszkál, de már nem minden pillanatban. Talán amióta láttam az uh-n (május 4-én), a szép kezét, fejét, talpacskáját. Ő már "csak" baba, jó, hogy van.

Babér: a két csík az LH teszten az nem jelenthet pozitív terhes tesztet is????

Voltam bent melóhelyemen a táppénzt intézni, és találkoztam a főnimmel, alapjáraton egy jó fej, fiatal pasi, nálam pár évvel több csak, de olyat beszólt...."Engem is felcsinálhatna már valaki." Ezt mondta, mikor meglátott. Kicsit elgondolkodtam, értékelem a viccet, de ez nem volt az, vagy esetleg buzinak tartja magát, máskülönben hogy csinálhatnák fel... A másik meg, nem érzem úgy, hogy engem "felcsinált" a férjem..... Szóval jó poénnak szánta (talán), de bazira hülyén jött ki, ráadásul egy csomó kolléga hallotta, és mindenki furán próbált egy erőltetett mosolyt kipréselni. Rájöttem, hogy bazira haragszik, amiért kiesek a melóból...

babér,

lh teszt:én ezt anno kipróbáltam,sosem lett + az lh teszt + hcg teszt mellett.utoljára már 7 hetes voltam amikor ellöttem még egyet kiváncsiságból,és akkor is negatív maradt :lol: hányadik napon vagy ma?húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de kivi vagyok hogy ha összejött mi lesz ilyen időzítésse :roll: :oops: :D olvastam vmelyik nap egy fórumon ahol egy csaj írta hogy kétnaponta voltak együtt és az utolsó nap pont a repedés napja volt.és az volt az elmélete hogy mivel a két nappal korábbiak már ott voltak mikor repedt a tüsző és az aznapi meg később,ezért lesz lánya. bejött neki :shock:
és ha én azt nézem hogy a másodiknál pé elött 3nappal voltunk együtt(és azóta ugye tudom hogy nálunk apa katonái nem bírják 72 rát)és aznap kb 5 órára rá,akkor nálunk azért lett ugye fiú,mert szegény korábbiak meghaltak mire repedt és nem volt ott senki..aztán a frissek meg azonnal elkapták.
ááááááááááááááááááááá,befejezem inkább :lol: :lol: :lol: :lol:
gigili83

roni, Czeizel doki is azt mondta, hogy nem jó, ha minden nap van akció. :roll:
Remélem bejön a Wondfo teszt! :D Nekem bejött. :wink:

seruzad, ügyes és kitartó vagy! :D Bár ez biztos elhatározás kérdése (mármint hogy nem akarod tudni a nemét), azért én nem bírnám ki. :wink:
Nekem sötétebb a pisi, még ha többet iszom, akkor is. Pedig régen ha sokat ittam, szinte víz színű volt. :) Nálam ezek szerint ez bejött. :D Cici udvarról szó volt már, az is maradt rózsaszínes, pedig sötétedett. A fiúknál barnába ment át. :oops:

babér, én kétszer is teszteltem lh-val jósként, mindkétszer a menstruációhoz közeledve (reggeli elsőből) egyforma kétcsíkos lett. Akkor meg is ijedtem, de mindkétszer másnapra megjött. :roll: Szóval mint jósteszt, nekem nem jött be az lh.
http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei ... ios-teszt/

szerencse, köszi az infót! :D

napsugár08

Ne haragudjatok a bepofátlankodásért. Bezéről hoztam hírt.

Sajnos kórházba került, mert vasárnap keményedett, majd vérezni kezdett... A méhlepény egy része a belső méhszájon van, így szülésig már nem mehet haza.

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok!

Csillagvirág! Köszi a hírt! Kitartás Bezének! Drukkolunk, hogy még 2-3 hetet bent maradjon Mánuel!!!!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok Csajok!

Először is Bezének mennek a drukkok, reménykedjünk, hogy minden rendben lesz Manuval és Bezével is!!!! Csillagvirág köszönjük, hogy megírtad!

Tina, neked is köszi az infót Lauráékról!

Csajok, köszi szépen, hogy megírtátok a tapasztalatokat LH témában. Nekem most volt az első alkalom, hogy kipróbáltam. Napsugár, köszönöm a linket. Én esti pisiből teszteltem. Ma vettem terhességi tesztet, így lehet, hogy holnap tesztelek. Ciklus.hu vasárnapra írja a mensit, 90% a találati arány nála. De a hiba nálam szokott lenni, amikor teljesen bezavarodik a ciklusom. Gigli, talán 25. nap volt a tegnapi, az ovumhoz képest 13 nap telt el, és talán a 2 csík nem volt egyforma erősségű, így még bármi lehet...

Szerencse, de jó, hogy Nektek sikerült! Lassan már te is babázhatsz!

Seruzad, igen érdekesen fejezte ki a főnököd az "elvesztésedet", de sajna vannak ilyen emberek. Népi babonák: nekem hol bejönnek, hol nem. A vizeletem nekem is alapból nagyon halvány, de mióta próbálok odafigyelni egy kicsit a lányosabb étkezésre, sötétedett, ph-ilag 6.7 és 7 között mozog, azaz nem az a klasszikus savas környezet. Néha volt lúgosabb, amikor több húsfélét ettem.

Roni, drukkolok, már nincs sok nap és újra tesztelhetsz. Bízzunk ebben a tesztben, hogy Napsugárhoz hasonlóan, Neked is meghozza a várva várt kiscsajszit.

Nekem különben még nincs tünetem, néha talán többet büfizgetek, ami újdonság, de az lehet a savamtól is. Mellem még nem barnult, fiúknál már elég korán barnulni kezdett. Néha a mensire is bebarnul. Szóval most az nincs, cicim kicsit érzékenyebb. 3. fiamnál a várt mensi előtt 2 nappal már nagyon gázul néztem ki. Mondta is egy haver, csak nem újra baba van...Akkor azt hittem, hogy lányom lesz, mert nagyon hamar és erősen voltak jelen a tünetek, de gondolom, csak a megemelkedett hormonszint miatt volt minden. Most még nincs semmi....

Mindenki vigyázzon magára! Főleg Bezéék!

üdv, babér

babérlevél

beze,

mennek a drukkok,hátha feljebb kúszik még az a lepény :roll:

babér,
akkor már simán + lehet a hcg teszt ha van vmi.nekem már a 9.napon + volt mindig a 25ös és délután :lol: a reggeli és ebéd utáni még negatív,de csináltam 5 körül is és az már + volt :lol:
ilyen nálam is volt hogy semmi tünetem nem volt,a teszt + lett.aztán hülyére aggódtam magam hogy miért nincs semmi tünetem :roll: aztán már nem aggódtam :lol:
gigili83

Beze, én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Sajnállak, hogy bent kell maradnod a kórházban.
seruzad
Solymár

Sziasztok!

Meskete, Babér kérdezte, hogy Laura nevében mit jelöl a 0606, az engedélyével megírom nektek, hogy a középső fiának Ádinak a szülinapi dátumát jelöli, ő tegnap volt 4 éves!

Hihetetlen, hogy a 2 testvér egy napon született!

Beze!! Megy a drukk!!!!
tina76
Mohács

Drukkolunk továbbra is Bezének és Manunak! Nekem a 2. fiamnál volt elölfekvő lepényem sokáig, így veszélyeztett terhes voltam, meg császár gyanús. Mivel már akkor nagyon paráztam a császártól, így minden nap mantráztam, hogy csússzon el, és sikerült. Remélem, Bezének is sikerül valamit megbeszélnie Manuval. Mondjuk a kórház biztos nem lehet jó, de első a biztonság! :)

Tina, köszi újra! Azta így is hatalmas ajándék lehet Lauráéknak! Főleg Ádinak is milyen klassz lehet, hogy hugicával egy napon születtek. :D

Rólam, reggel volt egy halvány, azaz pozitív terhességi tesztem. Para indult rendesen, mert ha a Czeizel módszert veszem alapul, meg a racionalitást, akkor egyértelmű, hogy a fiúknak egy percet sem kellett küzdeniük. Az első napiból is lehetnek simán túlélők, a második eresztésből, lehetett egy kis hígulás talán...
Amiben bízhatok az csak is a kálcium tabletták, amiket szedtem korábban, de nem tudom, melyik dolog lesz a meghatározó. ( A hold lányos jegyben állt, illetve Jónás lányos hónapban, de nem pont azon a napon voltunk együtt. De nem tudom, mindez felülírja-e a biológiát.....

Kitalálta a család, hogy elmegyünk kirándulni, így majd csak vasárnap jövök egy újabb teszt eredménnyel. 8)

További szép napot mindenkinek!

Bezének továbbra is drukkok! :)
Laurának pedig jó babázást! :D

üdv, babér

babérlevél

ja még annyit szerettem volna, hogy a hőm pedig visszesett, bár lehet, holnapra újra fel fog menni :oops: :roll:

üdv, babér

babérlevél

Babér!
Halvány gratula akkor!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy neked sikerült!
Bízzunk az első napiakban!

Beze, én is nagyon drukkolok nektek!
Remélem azért még javul a helyzet és kiengednek.
Bele gondolni is rossz, hogy otthon van a 2 kicsi gyerek. :cry:
Szorítok!

Nekem viszont ma megjött! :cry:
Most csak 2 nap barna volt, tegnap semmi, ma megjött.

Gigili, érdekes, amit olvastál a másik fórumon.
Lehet benne valami.
Hol van még hasonló témában fórum?
Én még nem találtam a miénken kívül, ami ilyen aktív lenne. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie!Nekem is ma jött meg, másfél nap barnázás után!
Kiváncsi vagyok, hogy ha elmúlik, megint lesz-e barnázás!

Te mész dokihoz?
Vagy mondott már v.mit? Nekem azt, hogy nem megfelelő a peteérésem, ha szeretnék gyereket, akkor ezt be kell állítani!
Te hány éves vagy ha megkérdezhetem?
tina76
Mohács

Babér!!

Halkan megy a nagy gratula!!és jó kirádulást!
tina76
Mohács

babéééééééééééééééér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

angie,
nem aktív már,asszem a hoxán volt és a topic pontos címét sem tudom,valamit kerestem ezzel kapcsolatban a gugliba és véletlen kerültem oda :roll: :oops:
gigili83

beze, nagyon vigyázz magatokra! Sok erőt és kitartást! Reméljük a legjobbakat! :)

babér, reméljük erősödik az a teszt! :D Vasárnap írj! :wink:

Itt az utcában van egy anyuka, akinek két kisfia van 2 év különbséggel. Neki sikerült mindkét fiút ugyan arra a napra időzítenie. :lol: Nálunk a legnagyobb született aug. 25-én, remélem nem húzzuk odáig (aug. 21-re vagyok kiírva) és előbb jön a csajszi. :roll:

Laura, nagyon várom a sztorit és a képeket! :lol:

napsugár08

Laura!
Nagy- nagy gratula Lilla babához!
Ági
agi1974
Szigetszentmiklós

Tina, 31,5 éves vagyok.
Nem is kevés, de nem is sok. :lol:
felhívtam a kórházat időpontért, de senki nem vette fel.
Olyan ideges lettem, pénteken szinte félóránként csörögtem.
Emlékszem, régebben is ezt csinálták, míg közel laktam, inkább elmentem személyesen kérni. Az volt a bosszantó benne, hogy egy lélek sem állt a sorban, ahol időpontot adnak.
Mindegy, nem nagyon bízom ebben az sztk rendelésben.
De muszáj ide mennem.

És milyen vizsgálat volt eddig neked?
Hogy akarja beállítani?
Pontosan milyen tünetekkel kerested fel?
Kíváncsi vagyok , mert azt hiszem, ha én elmegyek ide, képben kell lennem és nem hagyni magam lerázni. Állítom nektek, én fogom megmondani a dokinak , hogy hormonlabort szeretnék csináltatni, stb. :evil:

Nálunk is úgy volt a 2 fiú, hogy 2 év különbséggel ugyan akkor fogantak. Legalább is a menszeszem napra pontosan ugyan akkor volt meg 2007-ben és 2009-ben.
Mindkettő nov.2-ra volt írva, amikor apukájuk szülinapja van. :lol:
Csak 1. túlhordtam 1 héttel, második hamarabb jött 1 héttel.

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?