Drága Laura! Gratulálok Lilla baba érkezéséhez! Valóban nagyon szép nevet kapott a leányzó! Minden szépet és jót kívánok én is Neked! Annyira klassz lehet Neked most!!!!!!!!!!
Erre a dátum dologra én is gondoltam már, amit Meskete írt! Mindig akartam is írni, csak a nagy sietségben elmaradt. Meskete, te a gondolataimba látsz!
Seruzad, nekem csak fiaim voltak, vannak, de mindegyikkel totál egyforma volt a pocakom, fiús, csúcsos, előre nőtt. Szerintem ez genetika, anyumnak is csúcsos pocija volt, és két lánya van. Talán 1-2 barátnőm mondta, hogy nekik más lett a formája. ( Cici (szín)teszt ?!
) Nekem ami még totál bejött, hogy amikor pocis voltam, és kellett leadni vizelet mintát a fiúkkal nagyon világos, fakó volt, nem az az élénk, sötétebb sárga. Más gondolatom most nincs....
(Emlékszem, amikor utolsó napokban mentem a kórházba ctg-re a 3. fiammal a pocakban, akkor ketten is mondták, hogy fiam lesz. Másodjára egy cigányasszony, ült a padon, mondta, ha adok neki pénzt, megjósolja a jövőmet. Túl fáradt voltam, így csak legyintettem neki. Mire mondja, kisasszony, fia lesz. Akkor nagyon elgondolkoztam, jósoltatok vele, de aztán a lustaságom nagyobb volt annál. Lehet, megmondta volna nekem a tutit....
De ezt már nem tudom meg)
Angie, még nem sajnálkozok, hátha összejött.
Nálam, helyzet, csináltam egy LH tesztet most este, és 2 csíkos lett, terhességi teszttel még várok holnaputánig, most nincs is, a múltkor előttem őket, vennem kell.
Én azért parázok, amit Gigli is írt, hogy csúcsnapon voltunk együtt.... Még nem érzem magam késznek egy újabb fiú babára...
Laura, még egyszer nagyon sok Boldogságot Nektek!
Ha tudsz, majd hozz képeket!