Sziasztok!
Csheni!
Gyönyörű baba a kisfiad!
Andy!
Nekem is volt ilyen dokim, aki "elfelejtett" szólni, hogy ettől és ettől a naptól nem rendel az adott helyen többet
Ráadásul felírt egy csomó hormonos injekciót, hogy adjam be magamnak, és menjek vissza hozzá
Kibírtam röhögés nélkül, mikor megtudtam, hogy ott állok telenyomva mindenféle szerrel, ő meg angolosan távozott
Szomszéd miatt se irigyellek
Syry!
Utólag boldog féléves szülinapot Máténak!
Ági!
De jó, hogy te is jelentkeztél! Gratula a kukis Hannához
Édes nagyon a képen!
Unique!
Nem nyaralunk, csak nem írtam... Mindig volt valami
Andrea!
Szia
Drukk, hogy mielőbb beköltözzön a harmadik baba
Szisz!
Még egy elveszett bárányka
Neked is drukk a kukacoshoz
Nünüke!
Üdv itt! Sajnálom az elvesztett babádat
Drukk, hogy mielőbb újra pocakos lehess!
Utólag én is azt mondom, hogy éreztem a beágyazódást, de utána tipikus mensis tünetek jöttek, így meg voltam győződve, hogy mégse az volt. Pedig de
Kacsa!
Olyan nehéz másnak tanácsot adni... Olyan könnyű azt mondani, hogy "én így csinálnám" Vagy "én ezt tenném", egészen addig, amíg nem kell tényleg dönteni... Szerintem én adnék egy esélyt a sűrű mellretételnek+fejésnek, és ha éhes maradna a gyerek, akkor pótolnék neki.
Fleur!
Hát már tényleg nem sok van hátra nektek
Ilyenkor már nálam is pittyegett a beszarásjelző
Ügyesek lesztek, meglátod!!!
Eszter!
Remélem már jobban vagy!
Ha megvan a zebrás stand, szólj lécci
Vagy terelgess erre egy pár patást
Hát csajok, a tököm kivan magamtól
(Már bocs). Ideges vagyok, feszült, és hisztis, mint mensi előtt mindig. Mást is ennyire megvisel, vagy csak engem? Kész felszabadulás, mikor megjön. Aztán persze jön a szomorkodás, de legalább nem sistergek az idegtől... Szombaton esedékes, vasárnaptól Closti
Próbálom azért még a pct-t hajtani, most a Péterfyben próbálkozom, de röhej, ami ott megy
A nőgyógyászatról elhajtottak, hogy a szülészeti irodát "
" hívjam ezügyben, onnan pedig a laborba küldtek, ott meg nem is tudták, miről beszélek
F@sz@. Csak kapcsolgatnak ide-oda, ááááááááááááá