Új privát üzeneted érkezett!

Pannka, nem vettem komolyan csak irtam :D :oops: .
probalok be ileszkedni ide egy kicsikét :D
e.andrea

Nünüke ha téleg hömérözöl akkor legjobb ha szádba méred és ha digis a höméröd az 3perc után csipog de akkor ne vedd ki hanem huzrá még durván 2-3 percet . :oops:
e.andrea

e.andrea! Köszönöm a tippet!!! :)
nünüke

szivesen nünüke remélem hasznát veszed :D
e.andrea

:lol: :lol:

Unique! Olyasmire gondolsz hogy: olyan mintha szúrna, de gyengébben, enyhe tompa nyomások az alhasban, aztán oldalt is. Apró lehelletnyi összehúzódások, majd hosszabb folyamatos enyhe szúrka. Konkrétan érezhető, de olyan erős nincs mint egy menzis görcs, igaz mindenkinél más. :) Van aki meg sem érzi a mensit. :) Tegnap este így aludtam el. Ezt az ember lánya direkt magától nem tudja előidézni ugye? :) Hát...pici reményem van. Hátha...:)

Szép napot mindenkinek!

Pusz
Nnünüke
nünüke

Sziasztok!

Tudom, jó régen jártam erre. Syry! Köszi a hiányolást! Kicsit magamba és a vasalós hegyem alá vagyok zuhanva!

Most is csak lelkisegítségkérés miatt jöttem, mert csak őrlődök magamban, cikáznak a gondolataim, de nem jutok előbbre.
Mostmár egyértelmű, hogy kevés a tejcsi a ciciben. Timcsa már kora du. is olyan hisztit vágott le, amit nem szokott, se kézbe, se a plédjén, se a kiságyban nem volt jó neki. Viszont, amint cicihez ért ezerrel bukott rá. Egyértelműen éhes volt. Holott előtte 1 órával evett. Úgyhogy kipróbáltam az új c.üveget és hála Istennek, elfogadta. És nem csak az üveget, a tápit is! Aztán fejtem utána és kora este azt kapta, hogy vacsira legyen tartalék, de nem volt elég, úgyhogy végül tápis kiegészítést kapott.
Most azon agyalok de nagyon, hogy mi a jobb, ha teszem gyakran mellre + fejek + mindent megteszek a tejért és Timcsa esetleg éhes marad és nyűgös és csalódott, hogy nem lakik jól ciciből csak folyton a nyűglődés van. Vagy pedig, ha fejek és küzdök a tejért, de adom üvegből, akár táppal kiegészítve és így legalább jól lakik.
Már túl vagyok a csalódáson, hogy nem elég neki a cici, hogy nem cicin alszik el. Már túl vagyok a tápiadás lelkifurdalásán is. Mostmár csak az számít, hogy a babám jól lakva, nyugodtan, kiegyensúlyozottan cseperedjen. De egyszerűen nem jutok előrébb magammal. Egyik pillanatban a ciciés és küzdés győz, másik pillanatban a könnyebb út, az üveg. Ki vagyok merülve testileg, lelkileg. Nem találom a lelki békém, az egyensúlyom. Timcsa hihetetlenül boldoggá tesz, de érzem azt is, hogy Apával is távolodunk kicsit és ezek az agyalások, lelki nyugtalanságom miatt sokszor Apa tetteiben is már csak a negatívumot látom és vele is csak veszekszem, nyűglődöm.
Ha van vmi. jó ötlet, várom szeretettel!

kacsa14

Angie
Már nő a foga :). Az igen!!!! De azért akkor én is szorítok, hogy még ne bújjon ki :).
Sajnos az alvás problémákkal kapcsolatosan még nem tudok tippeket adni, de nemsokára :).
Vagy te nekem :).

Andy
Sajnálom, hogy ilyen dilis szomszédotok van, még szerencse, hogy a fia el tudta rendezni a nézeteltérést egy időre.
A pancsis video szuper!! Nagyon édi!
Tényleg nálatok apával megegyezésre jutottatok a bébi projektet illetően?

Pankaa
Én látom mindkét vonalzót és nagyon klasszak. :).

Szia Nünüke
De jó, hogy új emberekkel bővül a csapat. Üdv minálunk és gyors babásodást neked!
Kinél ez jön be kinél az, amúgy szerintem a 2 naponta biztosabb, főleg, ha esetleg kicsit kevesebb a sperma száma a párodnak, amit ugye előre nem tud az ember. De leginkább csak úgy ahogy jól esik :)
Ha hosszú a ciklusod végül is lehet a 21 napon, bár ez ritka.
A beágyazódást van aki megérzi van, aki nem, amúgy garantáltan nem fogod tudni, hogy az volt csak utólag :). Nekem tavaly tönkre vágta a szilveszteremet :) és azt hittem gyomorrontásom vagy vírusom van :). Hát nem az volt……
Sajnálom a picúr elvesztését, remélem már túltetted rajta magad lelkileg.
Én megkérdeztem a dokit is :) sajna nem annyira tudják merre induljanak!

Szisz
Gratula a kukacoshoz! És a gömbölyödő pocakról kérjük a képeket!!

Andrea
Ja mert azoknak már megvan a helyük :). Milyen jó kis kráterek voltak az ember szájában mikor a tejfogai kipotyogtak :).

Kacsa
Hát nem tudok jó tanácsadó lenni, de tudom, hogy barátnőm szoptat és amikor nem tud etetni, mert el kell mennie valahova a pici cumisüvegből kapja meg a kajcsit. Szóval elvileg lehet kombinálni. Csak nekem azt javasolta, hogy kis lyuk legyen a cumin (1-es), hogy azért is kelljen küzdenie. Nem tudom neked bejön e, én meg még nem próbáltam, de így a kecske meg a káposzta is megmaradna.

Na most azért magamról is írok egy picit. Rohamosan közelítünk a 35. hét felé...jajjjjj....kissé be vagyok szxxva. De remélem elmúlik, mert szeretném időben és szépen elengedni Lilit. :)
Tegnap voltam a védőnőmnél is nagyon aranyos, mondta, hogy ha a szülésről akarok beszélgetni és ez oldja a félszem,bármikor hívjam és leül velem.
Háát nem tudom segítene e. :)
De az szuper, hogy tegnap megvettem minden apróságot, ami hiányzott, szóvál már csak a berendezés maradt. A héten a beépített szekrény elemeit is megrendeltem. Kicsi férjem meg jöv hét hétőn neki lát, szóval szerintem meg leszünk időre :).
Azért lassan már teszek nektek poci fotót olyan szép nagy :).

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Igen, tudom, hogy sokaknak megy a cici-üveg kombinálás. Csak tudod az én finnyás porontyom nincs az üveghez szokva, most végre sikerült találnom egy c.üveget,a mit elfogad és félek, ha túl sokáig szórakozom vele hol a félig üres cicivel, hol az üveggel, előbb utóbb megint besokall és akkor berág mindkettőre ... Ezért szeretnék nagyjából az egyik mellett dönteni. Van nekem is ismim, aki kezdettől kombináltan etet, nekik is jól megy. Csak Timcsa eddig nem találkozott semmi műanyaggal és nagyon nehezen fogadta el a cumit.
Itt is többenírták már, talán Unique, hogy Laura sem fogadja el a cumit, mert sosem találkozott vele, itatni sem tudja és a tesónál már biztosan nem fogja ennyire mellőzni a cumit. Ezt énis megtanultam már, cici ide vagy oda, de nem szabad egy dologra trámaszkodni, mert ha vmi. történik, akkor nagy kakiba kerül az ember, ha a cici nem kell vagy nem elérhető és mást meg nem fogad ela a gyerek.

Poci fotót várjuk!

kacsa14

Sziasztok!

Nünüke!
Sajnálom! :( Biztosan fög küldeni egy kistesót!Csak ki kell várni.
A googlnek van képkeresője, abban hátha találsz képet is.Ugy írd be, hogy uterus, meg tuba uterina, vagy magyarul.Sok sikert.
Nyugodtan hőmérőzz, ne foglalkozz apárod ezen véleményével.Mond neki, hogy ez téged megnyugtat, és kész.
Ha digivel méred, akkor szerintem nem kell tovább bent tartnai a csipogás után, ui. akkor már nem mér.Legalábbis az enyém.Ha hüvelyben méred, akkor 5 tized fokot le kell vonni.És minden reggel lehetőleg ugyanabban az időpontban mérni.
Ez acsontfejlődési betegség nem genetikai, ugye?Volt ebbe az irányba vizsgálat?
Milyen témaába illő oldal érdekel?Ez is egy jó oldal :wink: :lol:
Akkor csak óvatosan a gyöngyvirággal :lol:

Unique!
Mi is olyan ülést akarunk következőre venni, ami 9-36 kg-ig jó, így egy méretet kihagyunk, a középsőt.
Igen, a vonalzónál azt mondja aférjem, hogy az explorer nem tudja kezelni a png. képek átlátszóságát, ezért fekete aháttér, és a kine explorere van, az frissítsen. :lol: de miattam nem fontos :wink:

Fleur!
Várom én is a képet!Rendes a védőnőd, hogy hajlanó leölni vled, és beszélgetni!Biztos babatanácsokat is jókat fog majd adni. :D
Hát igen, mindjárt a nagyfinisben vagy!Nemsoká lehet izgulni. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Fleur!
Most olvastam csak vissza:bicsika, nem leölni :oops: , hanem leülni! :lol:

Syry!
írtam Uniquenak a vonalzórol. :)

Kép
pankaa

Helló Lányok!

Egyetlen pillanatra ugrottam be, megpróbáltam picit visszaolvasni, de csak átfutottam, hogy pl.Maci irt-e olyat, hogy pozitiv, meg ehhez hasonlók!
Rá kellett jönnöm, hogy kezdek függő lenni.
A felfázásomról annyit, hogy -1.napon este lefeküdtem aludni, felébredtem hajnal 1kor, pisiltem egyet, és utána úgy kezdtem el fájni, hogy igy még soha.... :cry:
Sirtam, meg minden, Lac felpakolt, bevitt az ügyeletre, ott pisiltem egyet a doki bácsinak, és kikerekedett a szeme, hogy ennyi genny hogyan fér bele ennyi pisibe. Mire beértünk a kórházba, csak vér jött ki belőlem.
Kaptam gyógyszert, most türhető a helyzet, aztán sziget után azt is kivizsgálják :?

Na rohannom kell, puszi mindenkinek
Keresem még a zebrás standot, mert nem volt időm még benézni, de ha találok, mindenképpen viszek haza magammal zebrákat!

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Eszter!
Húha, ez nagyon rosszúl hangzik!Jobbulást Neked!
Remélem találsz zebrás standot! :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok! Szoktalak olvasni titeket időnként mert nekem is van egy 3 honapos kisfiam. Kacsa! neked szeretnék irni a Morend Milk Pluszt nem probáltad még( www.boldogmama.hu ) én igen nekem bejött . Nem vagyok ám az ügynökük csak nekem annyira bevált ,hogy ugy döntöttem ahol tudom és esetleg még segíthet is ott leírom vagy elmondom! Ha esetleg érdekelne a bővebb tapasztalatom szivesen leírom. További szép napot mindenkinek!
renus

Sziasztok!

Csheni!

Gyönyörű baba a kisfiad!

Andy!

Nekem is volt ilyen dokim, aki "elfelejtett" szólni, hogy ettől és ettől a naptól nem rendel az adott helyen többet :evil: :evil: :evil: Ráadásul felírt egy csomó hormonos injekciót, hogy adjam be magamnak, és menjek vissza hozzá :evil: Kibírtam röhögés nélkül, mikor megtudtam, hogy ott állok telenyomva mindenféle szerrel, ő meg angolosan távozott :evil:
Szomszéd miatt se irigyellek :(

Syry!

Utólag boldog féléves szülinapot Máténak!

Ági!

De jó, hogy te is jelentkeztél! Gratula a kukis Hannához :) Édes nagyon a képen!

Unique!

Nem nyaralunk, csak nem írtam... Mindig volt valami :)

Andrea!

Szia :) Drukk, hogy mielőbb beköltözzön a harmadik baba :)

Szisz!

Még egy elveszett bárányka :) Neked is drukk a kukacoshoz :)

Nünüke!

Üdv itt! Sajnálom az elvesztett babádat :cry: Drukk, hogy mielőbb újra pocakos lehess!
Utólag én is azt mondom, hogy éreztem a beágyazódást, de utána tipikus mensis tünetek jöttek, így meg voltam győződve, hogy mégse az volt. Pedig de :lol: :lol: :lol:

Kacsa!

Olyan nehéz másnak tanácsot adni... Olyan könnyű azt mondani, hogy "én így csinálnám" Vagy "én ezt tenném", egészen addig, amíg nem kell tényleg dönteni... Szerintem én adnék egy esélyt a sűrű mellretételnek+fejésnek, és ha éhes maradna a gyerek, akkor pótolnék neki.

Fleur!

Hát már tényleg nem sok van hátra nektek :) Ilyenkor már nálam is pittyegett a beszarásjelző :) Ügyesek lesztek, meglátod!!!

Eszter!

Remélem már jobban vagy!
Ha megvan a zebrás stand, szólj lécci :) Vagy terelgess erre egy pár patást :)

Hát csajok, a tököm kivan magamtól :evil: (Már bocs). Ideges vagyok, feszült, és hisztis, mint mensi előtt mindig. Mást is ennyire megvisel, vagy csak engem? Kész felszabadulás, mikor megjön. Aztán persze jön a szomorkodás, de legalább nem sistergek az idegtől... Szombaton esedékes, vasárnaptól Closti :)
Próbálom azért még a pct-t hajtani, most a Péterfyben próbálkozom, de röhej, ami ott megy :( A nőgyógyászatról elhajtottak, hogy a szülészeti irodát " :shock: :shock: :shock: " hívjam ezügyben, onnan pedig a laborba küldtek, ott meg nem is tudták, miről beszélek :evil: F@sz@. Csak kapcsolgatnak ide-oda, ááááááááááááá :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Már 2. naptól C.? Napi 2?

Persze, az lenne az ideális, most ezt csinálom, csak félek attól is, hogy besokall, ha ciciztetem a smmire, utána meg tolom a szájába a műcicit.

Mostmár le- és megnyugodtam kicsit. Kap még egy esélyt a szopi, de mindenáron mostmár tényeg nem akarok küzdeni, mert idegileg megyek rá ...

---

Renus!

Köszi! Azt még nem próbáltam, majd utána olvasok!

kacsa14

Kacsa!

Igen, második naptól, napi 2 bogyesz. Régen a 3. naptól kellett szednem, most a másodiktól. Kíváncsi leszek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A puszit ne felejtsd el!
(Te mondtad anno nekem is, ugye?)

kacsa14

Kacsa!

Jól emlékszel :) Oké, körbecsókolgatom, mielőtt beveszem! Csak hozzon szerencsét, illetve tesóbabát :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én pár hete raktam el a Closty-s üvegcsémet (csak napi 1-et szedtem, így a fele megmaradt), addig itt virított az asztalomon babonából!

Küldök én is rájuk puszi! :)

---

Timcsám most azon rötyögött, hogy olya csináltam vele, mintha elejteném. Annyira cukorfalat! Sokszor a könnyem potyog, mikor nevettetem! :)

(Bár most perpill az ő könye potyog, mert letettem aludni, este jön vendég és be vagyunk időzítve, de nem teccik neki a dolog, pedig álmos már, mert dörzsizte a szemét.)

kacsa14

Kacsa
Na látod ebből is tanultam. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, remélem nem tűntem okoskának.

Pankaa
Én már most is izgulok!!!

Eszter
Jajj te lány én szóltam, velem is mindig ez történik ha húzom az időt. És még képes vagy szigetezni!! Le vagy tolva!!
Nagyon vigyázz ám magadra. És igyál sokat, citromosat.

Évi
:( ez nem hangzik jól. Nem gondolkoztál rajta, hogy máshol megpróbáljátok?
Nagyon szorítok, hogy ez a hónap tuti legyen :).

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Syry
Nem kell kapkodni, rá fog érni a levél. :)
Szuhára megyünk pár napra, onnan Debrecenbe a da Vinci kiállításra, némi rokonlátogatás után irány Szeged és Bordány.
A melóhelyi nőgyógyi csütörtök és pénteken rendel. :? Így kimarad az orvos. :( A párom már biztos benne, hogy apuci lesz. :)

Fleur
Csak nem foglalkozol zugiban cihológiával? :)

Andy
Átérzem az öreglányos témát.... Felénk is lakik pár hisztis példány. :?

Szisszka
No, végre! :D Mi újság? Hogy vagy?

Eszter
Ez nem túl jó hír. :( Mielőbbi gyógyulást!

Üdvözlöm az újakat! Gyors zebrabefogást! :D
Vendég

Jajj csajok! A cégtől netezek, és leállítják a netet, most kaptuk a hírt, csak a "fontos" embereknek hagyják meg. :cry: :cry:
Hát...nem sokáig voltam köztetek. :cry: :cry:

Egy gyors kérdés: fáradékonyság, fejfájás, hasszúrkálás, tegnap este hirtelen úgy beleszúrt erősebben..... mindig csak aludnék. Van esélyem??? Ezek jelek már??? + tegnap pici barnázás + elalvás helyett heves szívdobogás, pedig nem voltam ideges.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Reménykedjem?

Puszi mindenkinek!!! A babásoknak szeretetteljes anyáskodást kívánok, a nem babásoknak pedig gyors pocakosodást!!!

Csók
Nünü
nünüke

Nünü
Sajnálom a netet. :(
Otthonról nem tudsz jelentkezni?
Vendég

Fleur!

Dehogy is! Azért kértem tanácsot, hátha vki. tud segíteni, minden próbálkozásnak örülök! :)

---

Tegnap kóstoltunk tejpépet, íme az eredmény fotókban elmondva:

Mi ez??? :shock:

Kép

Fúúúúúúúj! Ez nagyon nem finom!!!!!!!!

Kép

De a kanál már igen! Meg is rágom gyorsan!

Kép

---

Ráadás! Ma vagyunk 4 hónaposak:

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Nünüke!
Sajnálom, otthon nincs net?
Tessék gyorsan bekötni! :wink: :D
Csinálj tesztet!Az majd megmondja a frankót. :wink:

Lányok!
Ezt találtam:
http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml

Később még jövök.

Kép
pankaa

Épp feng sui-zok otthon. :D
Majd holnapra hozok némi okosságot, mivel lehet hamarabb becserkészni a zebrahadat. :D
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!

Ez a Timcsa királylány fenomenális :) Szinte megijedt a kajától a drága :) Vigyori képen zabálnivaló :) Isten éltesse a hófordulós nagylányt!

Eltűnt csajszikák bújjatok elő!!!

Nem kezdek felsorolásba, mert tuti kihagynék valakit, így hát mindenki érezze érintve magát, aki egy hétnél régebben jelentkezett! Kivéve persze a nyaralókat :) Ők nyugodtan nyaralják ki magukat :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lassan sátrat bontok. Majd holnap jövök éccakázni. :?
További szép napot!
Vendég

sziasztok!
Kacsa imádni valo a gyerköcöd :)
Nünüke sajnálom :( otthon nincs net ?kötesétek be mert meg éri
e.andrea

Sziasztok!

Csak pár sorban tudok jelentkezeni.

Eszter!
Jobbulást Neked! Igyál sokat! Nekem az áfonya sokat szokott segíteni.

Kacsa!
Jók lettek a képek!

Maci!
Valahol elmaradtam. :oops: Mikor tesztelsz?

Andrea, Nünüke!
Üdv köztünk! Mielőbbi babásodást!

Fleur!
El is hiszem, hogy izgulsz. :)

Holnap mi elutazunk hajóval Esztergomba 1 napos kirándulásra, de utána sem leszünk itthon, mert 2 hét szabin leszünk, azt pedig a telken töltjük.

Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Röstellkedve, de azért írok, mert nagyon rég jelentkeztem utoljára.
Kicsit el is vagyok maradva, nem nagyon követtem az eseményeket. Nem ülök gyakran géphez.
Mi jól vagyunk, Iza baba már 1 éves lesz pont 3 hét múlva. Már mászik ezerrel, feláll mindenhol, pakol a szobában.:)
Nem lehet sehol egyedül hagyni.:)
Két fogunk van kb.2-3 hete. Nagyon mozgékony, de lélekben azért nyugodt baba, rengeteget nevetgél.
Megpróbálok képeket felrakni.
Nyaralni nem valószínű, hogy megyünk, sajna anyagilag is irtó nehéz ez az év, főleg a sok hitel miatt.:(

Puszi MIndenkinek!
Kép Kép Kép Kép Kép
dbogica

Bogi!
Nagyon édes a kiscsaj! :D Milyen nagy már!
Örülök, hogy azért néha benéztek.
Látom Izának fa etetőszéke van.Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban:nem áll fel benne?Mert ezeken a székeken csak alul, a lába közt van egy öv, a vállon nincs, és én úgy láttam, hogy a gyerekek felállnak benne.A férjem is ragaszkodik a fa székhez, merthogy szétszedhető később, de én meg ragaszkodok az övhöz. :D Szóval nem tudom,milyet vegyünk, nemsokára aktuális lesz.
Köszi a választ előre is. :D

Kép
pankaa

Sziasztok,

Nünüke :)
Szerintem jók a jelek, de ne éld még bele magad nagyon, mert én magamtól is tudok ilyen jeleket alkotni :) Még a szurkálás is megy :) :)

Kacsa :)
Ari vagy, h emlékszel rám, hogy nálunk is gond volt a cumisüveggel :) Igazából csak azt tudom mondani, tanácsolni, tedd azt, ami Neked is kicsit könnyebb. Nem lesz attól sem rosszabb Timcsának, ha kap cumisüvegből tápit. Szoptasd addig, amíg tudod, fejjél és add azt is neki a tápival együtt, hogy legyen anyatjecije is, de egy dolog a lényeg (és lehet, h ezért is kevesebb a tejcid): ne idegelj ezen!!!! Nagyon fontos, nyugi!!! Ha éhes, adj neki hozzátápit, 4 hónapos, 1-1 kajcsit kiválthatsz akár zöldséggel (Hipp-ben vannak olyanok, ami 4 hós kortól adható, vagy gyümivel, vagy pl. Sinlac-al is, szerintem (nincs benne cukor, Te készítheted el, gluténmentes, olyan gyümit adsz hozzá, amilyet csak akarsz... dokinéni felírja, konzultálj a védőnővel - most úgy tűnik, %-ot kapok a Sinlac gyártójától, de nem ezért reklámozom mindig, hanem azért, mert nem is tudja a legtöbb anyuci, hogy létezik, pedig egy nagyon jó találmány - Laura a mai napig ezt kapja vacsira...) Ha érdekel, leírom, hogy készítsd el a legjobban :)
Szóval NE LEGYEN ÉHES!!! Laura is volt így, h óránként jött a cicire, a végére úgy kikészültem, h aludni sem tudtam rendesen
:shock: Ez pedig a babának sem jó!!!! Nyugi. van egy olyan cumisüveg, ami pont olyan, mintha szopizna, semmiben sem ront a szopitechnikán. Kb 7 rugó, utánanézek, ha érdekel. Egy másik topicban írtak róla régebben. :) nem szabad feladni!!!

Syry, Panka :)
Megvan az ülés!!!! Concord Trimax-ot vettem, 37e. Hát nem kaptam volna szívrohamot, ha olcsóbb lett volna, de szép, Ice színű, és jól be tudom kötni Laurát. 5 pontos biztonsági öv van benne és menet közben dönthető, ha elalszik. Ez már 9-36 kg-os.

Puszi

KépKép
unique

szia Bogi!
mikor születet a kis csajszid?nagyon kis vagány csajszi :) imádni valo ahogy nevet :) nekem is kell még egy ilyen baba :)
e.andrea

Unique!

Köszönöm a szavaidat!!!

Most úgy néz ki, hogy sikerült egy c.üveget találnom, amit elfogad. Még vizet is ivott belőle! Brendonban van, Tommee Tippee márkájú és nagyon hasonlít a cicire a formája. Meg puhább is picit, mint pl. az Avent-es cumi. Ebből eszeget, bár follyton forgatja a fejét, úgyhogy nem eccerű + kalimpál is. De igyekszem azért megszoktatni vele. Próbálok reggel, este mindenképpen ciciztetni + nappal is legalább 1x, meg fejek és tápival pótolok, aztán majd látom, hogy hogy fogadja az üveget és hogy hogy alakul az én lelkem is + persze a tejcsi.

Sinlac-os receptet szívesen fogadok! Már nézegettem én is más honlapon!

kacsa14

Maci
Ez pszichológia akart lenni? Bocsi…amúgy valóban érdekel a dolog, elvégre tanár végzettségem is van :).

Nünüke
Otthonról nem tudsz netezni? Ezek a jelek a peteérés jelei is lehetnek.

Kacsa
Nagyon jóók a képek. A fúúújj az egyértelmű nemtetszés :). Örülök, hogy a cumizással jól haladtok. :).

Tina
És ti, hogy vagytok? Érzed már, látszik már valami? :).

Bogica
Iza baba egy tünemény!

Mi ma megyünk esküvőre, de csak a szertartásra :). Barátaink esküvője lesz, már vagy 12 éve együtt vannak és jó pár éve együtt élnek, szóval nagyon örülök neki. A csajszi pedig babát vár :) már elmúlt 12 hetes :). Szóval teljes az öröm.
Remélem ma új képek is készülnek rólunk is és még csinik is leszünk :).

Ja amúgy imádom ezt a hüsi időt, bocs a nyár imádóktól, normális esetben én is az vagyok, de most már valahogy ez jobb :).

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Jajj jajj most vettem észre mindjárt 30 nap alá érkezünk.... :shock:

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Évi: köszönöm a dícséretet!!

Fleur: nem csodálom, hogy izgulsz, de erre vártál 9 hónapig :lol: Biztosan fantasztikus élmény lesz!!! Olyan jó, hogy Te már a 35. hétnél tartassz!!

Mindenkinek szép szombatot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

A héten nem jöttem sokat, bocsi, de nem volt egyszerű hetem.

Pankaa
Már főzöl neki? Nem semmi, és hogy ennyit eszik belőle! Gratula!

Maci
Húúú anyósékkal nyaralni menni? De bátor tett

Fleur
Reméljük hamar elkészül most már a baba szobája, hisz utána még bepakolászik az ember a szekrénybe, és minden nap nézegeti, mi hiányzik még, mindig kerül bele valami új, amitől jobb és szebb. Mármint én így képzelem, majd ha a miénk is elkészül
Idővel elszokunk a szüleinktől, és ők is tőlünk. Ez így van rendjén. Változnak ők is, és mi is, de mi csak az ő változásukat vesszük észre, ők meg a miénket. Ettől még jó marad minden, és ha vágyunk is a velük töltött időre, nekem havi 1 hétvége a saját szüleimmel bőven elég szokott lenni. Anyóséknál meg havi 1-2 óra is sok már. Így aztán valóban itthon lenni a legjobb a párunkkal, mert az én férjem is tökre meg tud nyugtatni engem ha valami felzaklat egy-egy látogatás során. Nem véletlen mi vagyunk a zsákok, és ők a foltjaink, vagy fordítva.
Szerintem a para nem hogy elmúlna, hanem erősödni fog. Jól megvígasztaltalak, mi?

Syry
Szóval ti meg itt, Pécsen hétvégéztek. Momentán jobban járnátok egy igazán mediterrán hellyel ami a strandolást illeti, mert éppenséggel rohadék az idő sajna. De azért remélem, jól érzitek magatokat!

Druszám
Köszönöm az együttérzésed, írásban is nagyon jól esik, hisz a személyes közlésmódot csupán 250 km akadályozza, egyéb alternatívaként még a telefon lehetséges

Angie
Alváshoz kitartást, biztosan javulni fog a helyzet! Fogacskához gratula, talán ezért nem alszik? Feszíti az ínyét?

Nünüke
Üdv! Igen, lehetséges, hogy a peteérésed nem 14. nap körül van, hanem később, és ezzel nem feltétlenül vág egybe a billings váladék, de megközelítőleg igen. 4-5 napos peteérés nincs, inkább azt érzed, hogy nő a tüsződ, feszít a petefészked a kilökődésig, ami önmagában néhány pillanat. Általában a 2 naponkénti együttlétet szokták inkább javasolni, de valakinek a napi válik be, ez páronként változó. De nem kell mindenáron együttlenni, erőltetni, ha nem esik jól, csak nagyjából koncentrálni a középidőre. Szóval maradni az ésszerű határok között. Ja, tapasztalatból beszélek, úgyhogy csak nyugiba babagyártani, okés? Konkrétan a beágyazódást és a zigóta vándorlását nem érzed. Viszont meg lehet érezni, ha sikerül, mert az valahogy más. Amikor a fogantatás létrejön, a zigóta kémiai anyagokat bocsájt ki, melyek eljutnak a petefészekhez, és utasítják arra, hogy tovább termeljen a sárgatest progeszteront, illetve felkészíti a méhet a befogadásra. Én azt gondolom, hogy inkább ezt a kémiai változást lehet érezni, de nem tudatosan, hogy ezt lesed, mikor lesz más, hanem egyszerűen női hatodik érzékként valamiért más a ciklus. Legalábbis nálam pont így volt. Sajnálom a 21 hetes Angyalkát, nagyon borzasztó lehetett!
Az őrszemek talán tudják, merre kell menniük, mert az a petevezeték nyitottabb, vagy nem tudom pontosan, valami kémiai folyamat megy végbe ott is, hogy a spermiumok könnyebben megtalálják a petesejtet.
Ha hőmérőzni akarsz, akkor NE szájba mérd, hisz azt befolyásolja a külső hőmérséklet. Ha pl. icit nyitott szájal alszol a hőmérés előtt, agy azon veszel levegőt, már nem biztos hogy pontos az érték. Hőt mérni hüvelyben jobb, hisz ott maghőt mérsz. Hőmérés alapszabályaival tisztában vagy? Amúgy ha az első baba könnyen összejött, én nem hőmérőznék, párodnak igaza van, nagyon be tud rajta stresszelni az ember.
Sok sikert a projecthez!
Talán még olvasod.

E.Andi
Neked is drukk a harmadik babához!

Kacsa
Szerintem az a legfontosabb, hogy Timcsa jóllakjon, és jól érezze magát! Ha ezt tápszer kiegészítéssel éred el, akkor úgy! De ezt csakis a szopizás után, azért ami tejed van, mindenképp ürítse ki. Így nem szükséges fejned, mert az is idő, amit Timivel tölthetsz inkább, vagy a pároddal, és a baba szopizásánál nincs jobb inspiráció a tejtermelődéshez. Én fejek mint állat, mégsincs több tejem, szóval biztosan jobb a szoptatás, amig van tejed! Helyes, ne legyen lelkiismeret furdalásod ha kevesebb a tejed, és főleg ne idegeskedj, mert még kevesebb lehet, pláne ne idegeskedj, mert látod, a kapcsolatotok szempontjából sem jó! Szóval nyugi, szopi, kiegészítés, és minden beáll egy rendszerbe biztosan!

Most elment az időm a visszaolvasással, válaszokkal, majd legközelebb mesélek, mert sajnos van mit.

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Na, a kajálásunk az perpill úgy áll, hogy reggel cicizünk, aztán inkább kap üvegből, mert ha már nem totál éhes, akkor az üveget nem nagyon fogadja el cici után. Viszont csak cicitől meg éhes marad, de már ahhoz sincs türelme, hogy sokáig szjvogasson, inkább éhezik. Az előbb pl. üvegből kapott fagyi tejet, de csak 70 ml-t evett, azt is úgy, mint egy disznó, állandóan folyatta ki a száján, utána még cicizett picit. Az éjszakákat már régóta átalussza, de pár napja 4 körül ismét kel enni, olyankor úgy rámveti magát, mint egy pióca.
Úgyhogy nem eccerű a lányzó.
Ráadásul jövő pénteken mennénk nyaralni, addig jó lenne, ha elkedene normálisan enni, mert itthon azért még elfejeget + elbabrálgat az ember, de a nyaralást nem ezzel szeretném tölteni ...

Tündi!

Tessék írni Roliról is!!!

Fleur!

Az utsó hónap nekem már maga volt a felszabadulás, addig ugye végig paramami voltam, de onnantól megnyugodtam. És a gyerekbenntartási erőimet a gyerek kiúzésiekre cseréltem. Bár nem sok sikerrel, ami ugye a túlhordást illeti ...

Heni!

Neked pedig még pont 100 napod van!!! hkolnaptól már csak 2számjegyű lesz hátra!!!

kacsa14

Sziasztok!
Panka!

Ami az etetőszéket illeti, tényleg vigyáznunk kell, mert fel tud benne állni. Nem is merem ott hagyni benne, jó lenne, ha lenne öv is hozzá.
Esetleg nézzetek körül, hátha lehet fából olyat kapni, amihez van öv is.

Bogi
dbogica

Andrea!

Iza tavaly aug.31-én született, és tényleg egy nevetős, jókedvű baba.
Dec. végétől átalussza az éjszakát, nem sír sokat, a fogzás sem viseli meg annyira. Szóval, néha hihetetlen, hogy ilyen jó baba.:)

Bogi
dbogica

Sziasztok! 8)

Vége a nagy bícs partinak. Kicsit borús volt az idő, kaptunk 1 nagy zuhancsot is. Párom fia rettentően jól érezte magát. Csak jönnöm kellett melózni. :(

Tina
Nem bírtam ki és csináltam reggel.
De még ilyet nem láttam.... Először 2 csíkos lett, utána eltűnt a második csík.... :roll:

Fleur
Nem tudtam, hogy milyen végzettséged van. :roll: :oops:
A pszichológia engem is érdekel. Órákig képes vagyok bogarászni az erről szóló könyveket.

Tündi
Már én is így gondolom. Elvileg csütörtökön indulunk, de ez se biztos. Senki nem tud semmit, hogy is lesz a kaja. Ráadásul jön 1 olyan házaspár is, akinek a hímtagját ki nem állhatjuk. Tavaly nagyon kihúzta nálunk a gyufát.
De járok gyúrni és készülünk. :D
Jövőre pedig már nem nevezünk be ilyen családi nyaralásba. Kész agyrém az egész!
Vendég

Csak egy gyors kukkantás, holnap majd bővebben.

MACI!
Viccel veled ez a babuci, mondtam én, hogy bújkál!
Következőn biztos megmarad a 2 csík. Milyen fajta tesztet csináltál?
Tovább mennek a drukkok Kép Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági
Easy Pregnancy-t vettem. Szemezgettem a One Steppel is, de azt hiszem egyforma érzékenységűek.
Köszi a drukkokat! Jönnek. :D
Vendég

Megnéztem az enyémet, mert elraktam. Olyan jó volt ránézni, mint szinte először :D
Hogy érzed magad? Van valami nem megszokott?
Eleinte nekem semmi nem volt, csak azt vettem észre, hogy nem jön meg és ugyebár a 40.cn tartottam :shock:
Ilyen előtte sose nem volt, és jött a bőgés.... a 2 csík minatt :D
Ezt kívánom neked!!!!! Na meg a többieknek is!!!!

Kép
Kép
Ági279

Ági
Annyira jó volt ezt olvasni. :)
Sok minden nem megszokott dolog van. Állandóan pipikélni járok, annyit alszok, mint 1 barnamaci télen, néha nincs kedvem enni, utána kieszem a hűtőt. Rá nem bírok nézni a halra, szerdán meg verekedni akartam érte. Néha Vuk környékez... Meg nagyon megkívántam a savanyú ubit. :D :D :D
Vendég

De jóóó!!!! Csak így tovább :D
Íme vukk Kép vigyázz rá!
Most már megyek aludni, mert lecsukódik a szemem. Csak nagyon kíváncsi voltam rád... Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági
Most zavarba jöttem, mint Ádám anyák napján. :oops:
Miattam nem kell ilyen későn ébren lenni. :roll:
Köszi, jólestek a szavaid! Szép álmokat!
Vendég

Macikám!
Ha ezek a jelek valósak, akkor neked ott csücsül a pocidban egy albérlő. Vegyél HCG tesztet vagy Gabrielt. Nekem ezek nagyon bejöttek. Megbizhatónak tűnnek. Drukkolok!!

Kicsit ki vagyok, mert a gyerekem egyfolytában sir. Eddig legalább éjjel aludt, és csak egyszer kelt fel valamikor 3 és 5 között, de most már fél 2-kor és onnantól másfél-két óránként. Igaz, éjjel nem sir, csak addig mocorog, amig ki kell vennem, és vagy vizet vagy cicit kap. Nappal viszont egyre rosszabbul megy az alvást. Teljesen kikészül egy-egy elalvástól, és olyankor sem a karomban sem az ágyban sem sehol nem jó neki. Totál kiborul, és addig sir, amig abba alszik bele. Pedig vigasztalgatom, simogatom, de elutasitja. Fogalmam sincs, hogy mi lehet. És ha felébred, akkor sem tud visszaaludni, kezdi a fészkelődést, hánykolódást addig, amit teljesen behergelődik. És ez már több, mint két hete megy. Legalább az ölemben elaludna, de neki sehol nem jó, ha egyszer elálmosodik, és eljön az alvás ideje. Valaki tapasztalt hasonlót a gyerekével. Elég fárasztó, de főleg őt sajnálom, hogy ennyire kikésziti magát napi három alkalommal. Lehet, hogy hamarosan az éjszakáink is horrorrá válnak, ha igy haladunk tovább. Én csinálnék valamit rosszul? Nem is értem. Szerencsére most két hétig a férjem szabin lesz, és sokat fog segiteni, és pihenni is fogok tudni. Kedden megyünk Balcsira egy hétre. Talán ott jobban fogja érezni magát. Az utazóágyát egy fokkal jobban szereti, mint a rendest.

Na megyek, mert annyi dolgom van....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?