Andy
Köszi, aranyos vagy, de szerintem már elkelt, mert én most megnéztem, és nincs sehol
Így van ez.....
Syry
Jó pihenést! Megírom, ha találok valamit. Eddig volt Laurának az 1. autósülése, ami a kagyló hordozó volt, majd most van egy Concord Ultimax-a, amit nagyon szeretünk, de egy gond van vele: két autónk van, és elég nehézkes áttenni az egyikből a másikba, meg ez 0-18 kg-ig jó és szeretnék neki egyet venni a másik kocsiba, és akkor az már legyen Concord Trimax, mert az 9-36 kg-ig jó (tovább, mint a mostani).
De megírom, ha találok valamit.
Most már abban sem vagyok 100% biztos, h a Concord a jó, mert a Trimaxról nem írtak valami jókat a törésteszteken. Néztem még a Kiddy Plus-t, meglátjuk, mi lesz belőle.
Egy ideig én is feketének láttam Panka vonalzóját, de amióta Mozilla-val nézem, már nem fekete
Nünüke
Simán lehetsz attól még terhes, h szurkálást érzel!
Én is azt éreztem, meg menzis görcsölgetést a 2. félidőben
meg hányingert, szédülést, pisilhetnéket........ .) Mint a nagykönyvben
Méred a hődet?
Sztem lehet mindennap együtt, attól még simán összejöhet. Nálunk pl. az volt a gond, hogy a kiskatonák csak 24 óráig élnek. Így nekünk KELL is mindennap edzeni
Szisszka
Na végre, előkerültél, kismami!
Mikor látogatsz meg minket?
Ági
nem szeretem az ebay-t, nem bízom meg benne, h leemelik a kártyámról a pénzt.
Gratula a kis kukishoz! Még jó, h nem vettétek meg azt a babakocsit! Végülis megkönnyebültetek, h kisfiú, vagy már rááltál a kislányra? Én szívszélhűtést kaptam volna, ha valaki azt mondja, h kislny és a végén kisfiú...
Puszi