Új privát üzeneted érkezett!

Eszter
Mihez képest korán? :D Melózok ma is. :?
Jó szigetelést és hozzál zebrákat! :)
Vendég

Szia Maci!
Ma reggel miattad kapcsoltam be a gépet. Sajnálom a - tesztet. :evil: Nem erre számítottam, hanem +-ra!!! Még azért hátha lesz valami belőle... szokott ilyen hosszú ciklusod lenni amúgy? Olvastam itt egy topikot, ahol negatív lett a teszt, mégis ott volt a babó. (bár ez ritkaság, de hátha te is ez az eset vagy.)

Ma megyünk falunapra, meg vendégségbe. (a kettő egy helyen lesz.)

Mindenkinek szép vasárnapot.

Kép

Kép
syrynx

Syry
Aranyos vagy. :) Én se erre számoltam. :?
Nem szokott késni, 1-2 nap eltérés van, de hogy 1 hét?!
Nincs ötletem. :( Hét elején veszek egy másfajta tesztet.
Jó falunapozást! :)
Vendég

Sziasztok!

Maci!
Úgy reménykedtem, de amíg nem jön meg, addig ne add fel! Csak azért merem ezt írni, mert amikor Picúr már a pocakban volt, akkor én a 29. napon csináltam egy - tesztet és mikor már a 46. napon jártam, akkor lett +. Egyébként nem idegeskedsz valami miatt, vagy nem történt valamilyen változás, ami miatt esetleg késhetne?

Most csak enyi, megyek pakolni, mert festjük a szobákat.
Ja! Voltam vércukor terhelésen, rendben van az eredményem.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina
Köszi a biztatást! Gratulálok a jó eredményekhez.
Soha nem késett, szerintem nincs semmi oka, hogy késsen. Ideges se vagyok (csak a szokásos :D), Piroskának sincs semmi jele, hogy jönni akarna. Hét közepén volt 1 pici pocifájásom, de semmi más nem. Állandóan álmos vagyok, elég pisis vagyok :oops: , néha nincs kedvem enni, utána viszont kienném a hűtőt. Jobban válogatok, néha Vuk kerülget.... Szóval, fogalmam sincs. :?
Vendég

Maci!
Baba van adologban szerintem tutira!Milyen tesztet csináltál?Nekem a Gabriel elég hamar kimutatta. :wink:

Tina!
Örülök, hogy jó lett az eredményed!

Tegnap megjártuk Pestet, de elég is volt egy időre!Én már el sem tudiom képzelni, hogy abban a nagy szmogos forgalomban, hogy tudnék közlekedni Emilivel. :? Nem szeretnék ott lakni, elég is volt a 10 év ott.De legalább jót shoppingoltam 8) .
Az Árkádban fagyiztunk a Gelatoban(ha jól írom), és gondoltam Rátok, hogy milyen kár, hogy nem tudtunk talizni. :( De majd legközelebb!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Most olvastam visza:

Syry!
Jó faluvasárnapot!
Boldog féléves szülinapot Máténak!Húú, Emili is nemsokára annyi lesz!
Egyébként már 4 éjszaka átalussza az éjszakát, csak kicsit korán kel, 6kor. :?
Melyik vonalzómat nem látod?az alsót?Mert énlátom mind2t. :roll:

Angie!
Brillékkel mi újság?Jók a képek!A kislány kicsoda?Pontosabban az Úrihölgy 2 lovaggal :wink: :lol:

Maci!
Néha én is elhalasztom másnapra a mosogatást, de sajna nem tudok úgy nyugodtan aludni. :? Ez dili nálam.Hát igen, más program...de Emili a vacsi végére sírni kezdett, így skippeltük a témát :(

Tündi!
Nekem 2 üveg Aventes van, 125 ml-es, meg egy 260-as, de az csak vizes.Meg vannak Aventes Via poharak, ahoz is van olyan feltét, amiből cumisüvegként lehet használni, egyébként meg a tápit tartom benne.Ha úgy látod mégsem elég, akkor majd veszel még.
Tápit értem már, ezt elfelejtettem, hogy nem lehet kórházi babának receptet írni.Esetleg más nevére, aki nincs kórházban, ismerős kicsibaba nincs?

Eszter!
Jó szigetezést!Ott szoktak sokmindent osztani, hátha van egy zebrás stand is! :lol:

Kép
pankaa

Panka
Lily gyorstesztet vettem. Elég teszkó (inkább rossmann) gazdaságos... De veszek 1 másikat.
Engem is szokott zavarni a mosogatnivaló, de ha van jobb program... ;):) Sajnálom, hogy nektek nem jött össze a vacsi szép befejezése. :(
Én mindkét vonalzódat látom és egyik se fekete...
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is :oops: Igaz régen nem írtam már, de néha olvasgattalak titeket.
A babák & kismamák nagyon szépek, és gyorsan növekszenek!
Igyekszem vissza kapcsolódni hozzátok. 26 hetesen voltunk 4D és ott derült ki, hogy Hannának idő közben kukaca nőtt :) így nincs még neve egyenlőre.
Kép

Maci!
Drukk a + teszthez! Én a 40cn-on teszteltem....

Kép
Kép
Ági279

Ági
Tüneményes a babád! Hirtelen meggondolta magát? :D
Párom azt mondta, ha lányunk lesz, akkor felmond. :D A nagyszülők tutira elkényeztetik, főleg az ő szülei, és kiélik rajta a kislányozást (ugye náluk "csak" 6 fiú van.
A 40 cn-ig van idő, nem izgulok.
:lol:
Vendég

Köszi Maci!
Fiúra gyurtunk és végül csak bejött :D remélem, legközelebb is fiúnak látszik.
Már csak a vásárlás miatt is, mert 4D előtt majdnem megvettük a full piros babakocsit :?
6 fiú :shock: az igen!

Kép
Kép
Ági279

Ági
Szerintem nem számít annyira a szín. Nekem sötétkék babakocsim volt. :)
Már van 1 megörökölt babakocsink (a lakó még nem tudom hol bújkál előlem :D), az zöld színű, maci mintás. Így bármilyen nemű gyerkőc lehet benne. :)
Vendég

Maci!

Ott van a pocak legbelső zugában és fészkelődik. Szerintem.
Tudom, hogy mindegy a szín, de az annyira lányos volt, hogy nagyon. Mindegy a baba neme, csak egészség legyen a többi nem számít.

Kép
Kép
Ági279

ÁMEN!!!
:D:D:D
Babaszoba? Barátnémnek is fia lesz. Sokáig takargatta a kis kukacot. :)
Egyáltalán nem gondolkodtatok még fiúneveken?
Vendég

Lassan vége mára. :) Majd holnap délután folyt. köv. :)
Jó pihenést!
Vendég

Sziasztok!

Most önző módon csak magunkról és gyorsan, ugyanis hulla vagyok. Holnap megyünk nyaralni, ennek megfelelően ma egész nap jöttünk-mentünk, pakoltunk (csak hogy tutira legyen mit kipihenni :twisted: ). Kendének időközben kijött a 11. foga, és megkapta a meningococcus oltást (amit egyetlen nyikk nélkül tűrt ez a kis 13 hós hős).

Megyek is, gyors zuhany és ágyba zuhan... Mire visszajövök, remélem, zebracsorda fogad!!! ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Maci
Tesztnek ki kéne már mutatnia a babát. Persze az kérdés, hoyg a peteérésed nem később volt-e a szokásosnál, mert akor még lehet negatív. Vegyél egy tisztességes tesztet :) Nekem pl. Rossmannban vásárolt Easy Pregnancy mutatta ki tök jól, 800-900 Ft körül van az ára. Vizeletsugaras, nem poharazgatós...
Lehet hogy nem érzed hogy picit stresszesebb vagy, mondjuk a nyaralás miatt? Mert ettől késhet még, igen.

Pankaa
Köszi, akkor egyenlőre elégnek tartom a 3 cumisüveget, ha kell még, akkor az könnyen beszerezhető.

Most már rettentően elegem van a babanet albumkezelési problémáival! :evil: :x :( :cry: Nem igaz, hogy 5 képet fél órán keresztül kell feltöltenem, hogy eltűnnek belőle a feltöltött képek, hogy hozzáférés megtagadva hibaüzit dobálgat, hogy..... stb! Rakás szar az egész! Nem igaz, hogy nem tudják már megcsinálni, de még csak választ sem kaptam Apától a problémára - eddig!
Na, azért van pár frissebb kép az album első oldalán Roliról, de lehetne több is, ha működne a történet normálisan.

Szép napot!

Ja, ne kérdezzétek, hogy Roli mikor jöhet haza, erre még az orvosok sem tudnak válaszolni, nem hogy én :( Amint jön a jó hír, azonnal írom nektek úgyis :) És igen, lesz kép a babaszobáról (elnézést, már nem tudom, ki kérdezte), de megvárjuk a berendezéssel, míg megjön a megrendelt fotelágy, szóval még kis idő :)

Tündi
tündi30

Maci!
Ahogy a csajok is irják, még bármi lehet, mert látod ők is a 40. napon teszteltek pozitivat.

Ági!
De jó, hogy jelentkeztél. Gratula a kisfiúhoz. Én már el sem tudom képzelni a lányt, annyira megszoktam Szilárdot, de igazából mindegy. Gyere gyakrabban, mert olyan jó látni ahogy nőnek a pocakok, aztán a gyerkőcök.

Panka!
Sajnálom, hogy senki nem ért rá veled találkozni. Én szivesen mentem volna, de egyedül még nem merek olyan messzire elmenni, mert van, hogy néha el kezd sirni a kocsiban, és háttal utazik még. A kislány is akkor született, amikor Erik és Szilárd. Brillnek volt szobatársa az anyuka. Nála voltunk vendégségben.

Eszter!
Jó szigetezést. Várunk vissza utána!

Adriana!
Ti hogy vagytok?

Dido!
??? Mikor indul a projekt?

Anikó!
Hogy vagytok?
Végre megvan a játszószőnyeg:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Jó a szőnyeg!
Hát én is sajnálom, de majd legközelebb.

Tündi!
Én is utálom a babanet albumát, keress más albumokat, úgy tudom vannak ilyenek, pl. tar.hu(vagy tár.hu).

Ági!
De jó, hogy jöttél!Hogy vagy?Magadról nem is írtál.Hány hetes vagy most?Gratula a kis kukachoz! :wink: Nagyon édes a babókád!

Norwell!
Jó nyaralást nektek!Merre mentek?Vaqgy már mondtad? :oops:

Szép napot!

Kép
pankaa

Eszter
Gratula az új kocsihoz. Kérjük a képeket az új szerzeményről. :)
A felfázással kapcsolatban meg sok minden okozhatja, de ne parázz miatta, csak időben menj a dokihoz még a véres vizelet előtt. Sajna ebben a témában elég gyakorlott vagyok én is. Az is elég, hogy este leültél valami hidegebb kőre vagy ilyesmi.
Sok citromosat igyál és véletlenül se vegyél forró fürdőt, ne egyél fűszereset és no sex, amíg el nem múlik.

Unique
Izéé hát még nincs kész a babaszoba. Az az igazság, hogy velünk lesz egy szobában és csak baba sarok lesz :). De csak aug. vége felé leszünk kész, mert a megelőző porjekt, hogy a hálóban megcsinálja párom a beépített szekrényünket. Azaz csak be kell fejeznie, de az is nagy meló. De az bíztató, hogy a fontosabb dolgok már megvannak :).

Nagyon édes lehet Laura :). Olyan popsi kitolós képed nincsen?

Maci
Azért még reménykedem…amúgy ne is izgulj én amikor végre elég türelmes lettem olyan 45 napig vártam :). Akkor már tuti az eredmény.

Pankaa
De romantikus lehetett az a gyertyafényes vacsi :). Édes a férjed.

Tündi
Hát no comment..magyar eü miért nem vagyok meglepve??
De legalább Roli nagyon szépen gyarapszik.

Eszter
Nem a férjemmel van a baj. Apu igazából másmilyen férjet képzelt el nekem. És annyira más személyiségtípus a két ember, hogy akár tűz és víz. Na innen a konfliktus, ami nincs kimondva igazán, csak néha érzed lebegni a levegőben.

Heni
Hát tényleg gyönyörű. :).

Angie
Nagyon jók a képek :).

Ági
Hát akkor gratu a kukacos Hannához :).

Na végre itthon, nyugalomban. Igazából nem mondanám, hogy apukám szúrta el az 1 hetemet. Inkább az ahogy az öcsém viselkedik és ahogy erre ők reagálnak. Apuban csak annyi volt érdekes, hogy apu annyira akarta, hogy jöjjek és végül alig töltöttünk időt egymással. De érdekes, mert tegnap hazafelé beszélgettünk a férjemmel és mára minden rossz érzés elmúlt. Most már csak az van, hogy jó itthon :).
Na meg apum nem egy türelmes ember és egyáltalán nem vagyok ehhez az állandó feszültséghez hozzászokva, pontosabban már elszoktam tőle :). (szerencsére)

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Szép délutánt!

Tündi
Köszi, holnap tervezem a rossmann túrát. :D
A nyaralás mindig sresszes, ha a anyósjelöltékkel megyünk, akkor meg főleg. De emiatt még sose késett.

Norwell
Jó nyaralást!

Angie
Nem izgulok... annyira. :D:D:D 27-én kell mennem nyaki UHra, ha addig se történik semmi, akkor elnézek nőgyógyihoz is.
Hű, nagyon tetszik a játszószőnyeg!

Fleur
Igyekszem nyugis lenni. :)
Sajnálom, hogy feszült apuddal a kapcsolatotok. Megszületik az unokája és biztos meg fog változni. :)
Vendég

Maci
Jaa ez már nem feszült, már sokkal jobb, mint volt. Csak nem tud megnyílni :( talán majd 1x. Amúgy nagyon várja az unokáját :). Csak ezt sem tudja úgykimutatni, de én tudom :).

KépKép
KépKép
fleur

Fleur :)
Akkor drukkolok, hogy még Pindúrka megszületése előtt meglegyen a kis kuckó! :) Azért képet később is elfogadunk ám :wink:
Sajna nem csináltam Lauráról fenék kitolós képet (videót igen), mert ahogy mozog, ez mindig csak 1-1 pillanat, és nagyon nehéz elkapni. :) Lógok egéb fotóval is, asszem :) :) Olyan jó volt hogy a régi gépemen volt kártyaolvasó, de ezen most nincs (ez is régi gép, de nekem új :))... Nem volt macerás leszedni a képeket a fényképezőről. Most meg szívok vele, mint egy torkosborz :twisted:
Én is sajnálom Apud feszültségét, valahol megértelek, sajna én anyum is pont ilyen feszült állandóan.

Maci :)
Drukk hegyek a köv teszthez!!!

Évi :)
Ti is nyaraltok? Szita vagyok??? Vagy hol vagy??? :)

Angie :)
Nagyon klassz ez a játszószőnyeg! Nagyon szép! :)

Druszám :)
Én is nagyon várom már, hogy hazavihessétek Rolit, Annyira más lesz majd, meglátod! :) Szörnyű ez, hogy nem lehet bevinni saját tápit, elborzadok sokszor tényleg. De adjon erőt az, hogy Roli milyen erős kisbaba és akkor hamar eljön az a nap, hogy hazavihetitek! :) Személyesen jobban el tudnám mondani, hogy Veled vagyok lélekben, de most az írás maradt... :)

Lányok,
Concord Trimax autósülést keresek (9-36 kg), ki tud segíteni? Brendon ár horror... (40e) de ha nem lesz más, akkor marad az. :(

Még 1: írjatok nekem erről a Flavin7-ről pár sort! Anyukámnak 190 körül van a vérnyomása, elég gyakran. Hátha segítene...

Köszi

Puszi

KépKép
unique

Mi van itt, kérem szépen??? Tegnap óta nincs egy hozzászólás sem? :cry:

KépKép
unique

Kép
Hűűű-Haaa :shock: hol vagytok? Én dumálok... :oops:
Köszönöm a "kukac" dicséreteket :lol:

Angie!
Igyekszem jönni, még "szabad"vagyok, mert utánna....

Panka!
28 hetes vagyok és egyenlőre jó birom. A nagy melegekkel sem volt baj. Hízni sem sokat híztam, szinte csak pocakom van. Na ezért a fenekem is kerekedett. Nagyon szűknek érzem a pocakomat, olyan mintha nem férne el benne a baba :roll:

Maci!
Babaszoba az van-lesz, de még nincs kész. Amilyen gyorsan elkezdtük, olyan lassan lesz kész. Macis tapéta lett, mert amikor elkezdtük a tapétázást-festést, akkor még nem voltam babás. Kiságy az megvan, a bútort meg csináltatjuk. Azt október elejére kértem, hogy kész legyen. Apróságok vannak már, de van még idő.... remélem.

Norwell!
Érezzétek jól magatokat! Kép

Kép
Kép
Ági279

Unique!
Autósüllést szerintem az ebay-n tudsz olcsóbban venni.
Én is ott néztem babakocsit és jóval olcsóbb.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mindenki nyaral??? :roll:

Ági!
Én is szűknek éreztem, szerintem ez természetes.Babó biztos elfér, csinál magának helyet! :twisted: Emilim is jól szétnyomta a csípőmet, szerintem az már nem is fog visszamenni.Mármint a csont.
Pocakképet teszel fel?
Jó lakberendezkedést!

Unique!
Sajna nem tudok ebben segíteni.Neten gondolom nézelődtél már.Csak új jó?

Képzeljétek, Emili megeszi a főztömet! :D Tegnap alm-körtét kapott, ma mg alma-őszibarit, ebből 370 ml evett meg 1xre!!!!!
Most 4kézláb áll, és tolat hátra. :lol:
Éjjel műsor volt, fél 1től fél 2ig sírt, nem tutuk mi baja, kijöttem vele a kanapéra, majd aludt 7ig. :roll:
Remélem ma már jó éjszakánk lesz.

Kép
pankaa

Panka!
Anya főztje a legfinomabb :D nem tudtad?
Apával csináltatok friss képet :D és ha kész, már dobom is.

Kép
Kép
Ági279

SZERINTEM ELTESZEM MAGAM HOLNAPRA.
NEM VOLT MA SZINTE SENKI SEM ITT :( MAJD LEGKÖZELEBB.
Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Be vagyok temetve melóval. :(

Fleur
Nem lehet könnyű. :(
De jó, hogy belelátsz apukád érzéseibe. :)

Unique
Köszi. :) Hétvégén nekiszaladok még egyszer. :)

Ági
Ha elkészül, akkor szeretnék képet is. :) Babakocsit sikerült venni vagy majd később?

Panka
Igazi anyja lánya. :) Gratula a mászáshoz és a tolatáshoz. :D
Vendég

Sziasztok!
Látom ma (és a hétvégén) se volt túl nagy mozgás. De nem baj, mindenki biztos nyaral, pihizik.

Ma voltunk 6 hós kontrollon Mátéval. 7030 gr és 67 cm. A súlya nem túl sok, de doki néni szerint jól néz ki a babó és látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében. Csöppet sem sírt vizsgálat közben, de nem csoda, most nem kapott szurit. (védőnéni tegnap volt, előtte márciusban volt nálunk, nem viszi túlzásba, de nem bánom.)

Emili szereti a te főztödet? Máté nincs nagyon oda az én "főztömért". Eddig cukkini-krumpli, ill. paradicsi-krumpli (ez pont ma) volt ami saját kotyvasztás volt, az utóbbi jobban bejött neki. (pedig a cukkini is és a pari is a nagybácsi kertjében terem, mármint a párom nagybácsija, aki fölöttünk lakik.)egyébként 90%-ban üvegeset kap, abból pedig szinte mindent tök jól megeszik. Kb. két hete kap Milupa tejpépet+én még teszek hozzá őszibarit. ezt is szereti. ebből elég tisztességes mennyiséget meg tud enni. sajnálom, hogy éjszaka felkel még Emili. de előbb utóbb ez is elmúlik.

Ági
de jó hogy jelentkeztél. :lol: Már 28. héten tartsz :!: :D , gyorsan elszállt az idő. Nem teszel fel vonalzót? akkor tudnánk követni, hol tartasz éppen.

Apropó vonalzó, Panka, én még a tiédet mindig feketének látom. :shock: :? Vagyis a virágok látszanak, de a háttér fekete. Biztosan beállítási gond miatt ilyen. Ma voltam tájékoztatón, a számítógépes tanfolyammal kapcs. Szept 10-ei héten kezdődik, irattak velünk még egy felmérőt. Most már elárulom, weblapszerkesztést fogok tanulni. Még mindig izgulok, majd ha elkezdődik a tanfolyam elmulik az izgalom. Maci, nem jutottam oda, hogy írjak neked ezzel kapcs. de majd fogok. Látom hamarosan mentek nyaralni. Hova? Ha nyaralásig nem jön meg, nem mész el előtte dokihoz? Hátha vérből már ki lehetne mutatni azt a fránya HCG-t. Azért biztosan te is másként indulnál nyaralni, ha tudnád, hogy babóval mész, vagy a nélkül. (én előbbire szavazok. :wink: ) (annó a + tesztemet 43 napra csináltam, mármint az utolsó menzihez számítva. igaz előtte nem próbálkoztam, tesztekkel, mert az előző 8 hónapban már sokat ellőttem, ami "-" lett. Az utolsó rendes ciklusom pedig 39 napos volt, de nálam még ez is belefért, mert általában 33-35 naposak voltak.)

Befejezem mára, mert hosszú lettem.

Kép

Kép
syrynx

sziasztok én még uj vagyok itt de ahogy olvastam ma többnyire babások vagytok. mi most szeretnék a 3-ik gyerköcöt de sajnos még váratatja magát
e.andrea

Sziasztok!

Syry!
Gratula Máténak, kis ügyes.Emili is kb. 7 kg körül lehet, de még nincs annyi szerintem.
Nekünk mizilla firefox böngészőnk van, ezen látszik a vonalzóm, gondolom neked explorered van.Megkérdezetm a férjemet, ő mondta, hogy ez lehet a gond.Jó lesz a tanfolyam, ügyes vagy, hoyg belevágsz, én is atnulnék vmit, de nincs a fogam alá való :-)
Emili már egyedül tudja tartani az üvegét, úgy iszik.Én paradicsomosat nem merek neki adni, nehogy kifelé kicsípje a popóját:-)

Szóval akinek explorere van, az nem látja a vonalzómat, pedig olyan szép. :(

Kép
pankaa

Unique
Biztosan meglesz :) a lényeg :), még ha esetleg nem is teljes készültségben.

Ági
És mi lesz még :).

Pankaa
Fúúha az igen. Nem is gondolná az ember, hogy ilyen hamar :).

Maci
:) hát olvastam ezekről a témákról egy csomó könyvet, csak ő nem tudja :). Így lényegesen könnyebb. Legalább okát tudom.

Szia Andi
Sok sikert a 3.hoz, hogy hamar beköltözzön :).

KépKép
KépKép
fleur

Panka
én tul.képpen látom a vonalzód, csak fekete a háttér és e miatt a számokat, feliratot? nem látom rajta. (igen explorer-ünk van.) Elárulod, hogy mi van a vonalzón? Nagyon ügyes Emili. Paradicsommal eddig nem volt gond :D , igaz még csak 2-3 szor adtam neki.

Mi újság a többiekkel? Nagyon ritkán jelentkeznek. Kacsáról tudsz valamit? vele egy házban laktok, igaz?

Holnap megint elutazunk. :oops: Igaz most csak 4 napra, vasárnap jövünk is vissza. Az unokatesóm Pécsen lakik (3 gyereke van :D , tőlük kaptunk egy csomó mindent, pl. babakocsit), őt látogatjuk meg, de náluk kevés a hely, így a Mecsekben szállunk meg. Szeretnénk kipróbálni a Sikondai fürdőt. :lol:

Unique
írd meg majd légy szi, hogy sikerült-e beszerezni autósülést és azt is, hogy hol. Eddig a kagyló hordozóban ült Laura? Jó sokáig bírta ott.

Kép

Kép
syrynx

Ági!
Elég sokan nyaralóban vannak, biztos ezért ez a nagy csönd. Vannak ilyen időszakok. De jó, hogy te itt vagy. Képet nagyon várom én is.

Andrea!
Üdv közöttünk!!
Azért vannak itt próbálkozósak is, és egyszer mi is azok voltunk, sőt, leszünk is még, remélhetőleg. Úgyhogy emiatt nem érezd rosszul magad. Tudunk neked segiteni, vagy meghallgatunk. Tehát gyere csak bátran.

Syry!
Máté nagyon ügyi fiúcska. Szilárd sem szokott sirni, csak a szuri után egy fél percig. Hamarosan kapja a negyedik szuriját.

Szisz!
Te hogy vagy? Nagyon régen jártál erre, pedig nagyon-nagyon kiváncsiak vagyunk a kismamákra. Gyere kérlek, ha tudsz!

Képzeljétek, Szilárdnak megduzzadt az alsó inye, és már át is látszik a kis inyén a fehér fogacskája. Még nem bujt ki, de ne is tegye, maradjon ott ahol van. Nem szeretném, ha megzavarná szegénykémet. Eddig még nem vettem észre változást a viselkedésében.
Viszont még mindig nem tud elaludni. A nappali elalvásokkal kinlódunk. Van, hogy sikerül neki pár per alatt, de van, hogy 45 percig szenved. Annyira álmos, hogy ki sem birja nyitni a szemét, de hánykolódik az ágyban, és sir. Újabban megint felébred 3 körül éjjszaka, de nem sir, csak eszik, és alszik tovább. Nem tudom, hogy mitől van ez a kinlódás az alvással. Azt mondja a szülésznő barátnőm, hogy ki fogja nőni. Reménykedek benne, hogy igaza van.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Angie
nem lehet, hogy a fogzás miatt alszik el nehezen Sziszkó? Nálunk még mindig nem jelentkezik a fogacska. :( Máténak a hason alvás jött be. (Húgom javaslatára altattam így, másfél hónapos kora óta. azóta semmi gondunk az alvással.) Néha oldalra fekve is alszik már. De háton soha, kivéve a babakocsiban, de ott már csak nagyon rövideket alszik néha. Remélem nálatok is hamarosan rendeződik az alvásdolog.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Hát, csak ideértem....
Elég mozgalmasak voltak a napjaim, hmmmmmmmm hol is kezdjem...
Talán akkor ott, hogy pénteken elutaztunk anyuékhoz, de mivel a barátaink szóltak, hogy a leányzójuknak szombaton lesz a szülinapi partija, így szombaton délelött még ott Veszpérmben megvettük az ajándékot (lovas mappa és tálca + bombon), és délután gyerkőc nélkül visszajöttünk. A buli jó volt, 1/4 12kor indultunk haza. Nem mentünk már vissza Vp-be, mert azért 1 óra az út, gondoltuk kicsit legalább kettesben leszünk apával. Aztán vasárnap reggel kezdődött a rémálom (ISMÉT). Aki olvasta a blogomat, az ismeri már Teri nénit a szomszédunkat. Na most valamin megint kiakadt és ezzel teljesen bekattant. Már reggel 9 órakor jött veszekedni és mindennezek után lement a garázsba és (amit eddig beraktunk hozzá közös cuccokat - természetesen az engedélyével) sorban kidobálta az udvar kellős közepére!
Na én ekkor felhívtam a fiát, mint közös képviselő, hogy ezt a többi lakó miatt sem hagyhatom és nagyon rendes volt, hétfőn délután eljött hozzánk (a városban találkoztunk, hogy az anyja nem lássa meg) és megbeszéltünk vele mindent. Mert ugye azon borult ki, hogy ő aztán nem fizet semmit, se biztosítást sem felújítási alapot stb. erre a fia hétfőn befizetett előre fél évre mindent és kérte, hogy ha bármikor anyagiakról van szó, akkor neki szóljunk, ne az anyjával bajlódjunk. Ez mind szép és jó, de akkor is csak mi élünk együtt az öreglánnyal! És most a célját majdnem el is érte (azaz valamilyen szinten el is érte), hogy összeugrasszon minket fiatalokat. De ebből megtanultam, hogy valóban jó ha bírjuk egymást így a lakók, de meg kell tartani a 3 lépés távolságot, így biztosan nem lesz lehetőségünk veszekedésre.
Szóval dióhéjjban ennyi történt velünk az utóbbi napokban, persze ragozhatnám még, mert az ideg még a mai napig is majdnem szétvet!
És persze most is csak magamban keresem a hibát!

Na, de egy kicsit a manóról. Szegényemnek egyszerre 4 foga jön. És még csodálkozok, hogy néha szarok az éjszakáink és hogy napközben is elég nyűgös?? Alul ugye van 4 foga és nem közvetlen mellette jön, hanem az után, fent viszont közvetlen a kintlévők mellett! Meddig tart ez még????

És végezetül 2 videó:

1;
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... QKnPzEXe2l

2;
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... vaDdPZB5Pa

Puszi mindenkinek!
Majd még jövök!
Andy

Kép
oriandy

Unique!
Itt a keres-kínál -ban van egy hirdetés és nemrég rakták fel!
Ott az Autósülés topikban!
nikie hirdeti: egy sárga Concord gyerekülés - ár megegyezés szerint! Szerintem nézd meg!

Andy

kép:
Kép

Kép
oriandy

Andy!
Az embernek 32 foga van, számold ki. :twisted: Na jó, nem gonoszkodom, jö még ránk is dér. :wink:
Öreglánnyal próbálhj meg ne sokat foglalkozni, intézd el a fiával.
Szóval nem herceget kapott a lányka? :lol:

Angie!
Fogak?Húha.Emilim is most megin kzdi az éjszakai műsort, nem tudo mire vélni, pedig napközben már eszik rendesen.talán a hellyel van a gond, mert anyáéknál, merg anyóséknál jól alszik.De jövő7en elmegyünk 1 hétra anyáékhoz, majd kiedrül.
Kitartás!

Syry!
Virágok vannak rajta, és Emili szülinapját mutatja, úgy mint a másik.
Jó pihenést nektek!
Igen, 1 házban lakunk, tegnap voltunk is sétálni.El van havazva egy kicsit, de majd biztos jön, ha lesz egy kis ideje.

Kép
pankaa

sziasztok!igen az embernek 32 foga van de kis csöpségnek azt hisszem 20-24 foga van de azt biztosra nem mondom .mert a lányomnak 3 és 6éves koráig volt 20 foga :)
e.andrea

Sziasztok !
Én még új vagyok köztetek, már egy ideje olvasgatlak menneteket. :)
Lenne egy kérdésem, de lehet hogy hülyeség lesz. Ahogy látom ti olyan tájékozottak vagytok mindenben. :):)
A ciklusaim kb 30-32 naposak. Már a babatémánál vagyunk. :) Egész múlt héten esélyt adtunk a dolognak minden nap. Biztos ami biztos. Aztán azt olvastama hogyha minden nap szexelünk akkor már csak juniorspermák lesznek, amiből nem nagyon lesz babó. Máshol meg azt, hogy minden nap, annál jobb...... :shock:
Figyeltem a nyákot is, hát nem nagyon volt csúszkálós úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva pé-kor. Tegnap viszont már olyan volt. Akkor voltam a 21 ciklusnapon. Szerintetk lehetséges ez?
A középidőt mindig megérzem, szúrkál enyhén a hasim. Most is szúrkált 16-21 cn napig. 5 nap peteérésnek sok ugye?
De most is szúrkál itt-ott. Szerintetek a beágyazódást meg lehet érezni???????? Vagy hogy megfogant a bébi és "úton van"???? Olyan furcsán érzem magam hogy nem múlt el a hasszúrkálásom.

Ne haragudjatok hogy így lerohantalak benneteket!! :oops:
Kavarog bennem minden...... :oops:

Pusz
Nünü
nünüke

Sziasztok!

Bocsi, hogy igy el voltam tűnve, nem volt netünk, bajuszt akasztottunk a szolgáltatóval. Most összespóroltam jó kis vodás szélessávra. Soha többé hűségnyilatkozat és hasonlók :)
Magunkról még gyorsban annyi, hogy december 6-ra vagyunk kiirva, és kis kukacosunk lesz, a pocak is gömbölyödik már :)

Na, most csak ilyen kis röviden...

Ha tudok, jövök még ma, bár kedvesem nemsokára hazajön, és akkor ideül, hogy hálózatban schumacherkedjen.
Holnap rohangálós napom lesz, de ha lesz időm, jövök, de pénteken mindenképp!!!!

Puszi mindenkinek: Szisz
szisszka

Szia Sziszka!
Örülök, higy jelentkeztél, úgy látszik kezdenek előkerülni a kismamik. :wink:
Akkor igazi kis Mikulásod lesz! :D Neve van már?
Várunk akkor mielőbb!Pocakfotó?Háy hetes vagy most?

Nünüke!
Üdv itt!
Igen, nem jó minden nap, inkább 2-3 naponta együttlenni, így is lesz mindig egy örszem" a petesejtnél. :D Lh tesztet csináltál már?Hogy mikor lehet pé-d?
Hogy mikor van pé, azt nehéz megmondani, sokmindent kell fogyelni hozzá:nyák, hőmérséklet, van akinek fáj ahasa is(pl.nekem), Lh teszt.
Nekem nem szúrkált a hasam, mikor babás lettem, de azt mondják, vki megérzi afogantatás pillanatát is, és hogy babás azt is.De ez nagyon szubjektív, ezt neked kell eldöntened.Most hányadik cn-on vagy?
Mikor akasrz tesztelni?
Nyugodtan kérdezz még, ha tudunk segítünk. :D

E.Andrea!
persze, csak atöbbi foggal majd később fog megszenvedni. :wink:
(bár nem mindenki, kívánom Daninak, hogy a töbi ne fájjon, nekem csak 1 bölcsesség fogam fájt mikor kibújt.)

Kép
pankaa

Panka nekem a két kislányomnak potyognak kifelé a foguk már és jönnek a csont fogak ezt nem érzik :).
e.andrea

pankaa! :lol:
Ma vagyok a 22 cnapon.
Teszten még nem gondolkodtam, igazából most fogtunk neki élesben.
Volt egy pici kis Angyalkám akit 21 hetesen elveszítettem, és mostantól lehet próbálkozni. Izgulok nagyon. Félek is meg nem is. Nyilván a természetre fogom bízni magam. :shock:
Görcsös erőlködéssel úgysem megyek sokra.
Háát de jó lenne pedig.......... :lol:
Na majd szeptemberben........
Tényleg ezek a drága őrszemek tudják hova kell menni, vagy csak vakon keresgélik a petesejtet? :shock: Hm... ezen most gondolkodtam el először. :wink:

Puszi
Nünüke
nünüke

Nünüke!
Nagyon sajnálom a kis Angyalkádat!Mi volt a gond?(ha megkérdezhetem).
Igen, tudják, a petesejt állítólag gyöngyvirág illatú , ezzel csalogatja magához az udvarlóit. :D :wink:

e.andrea!
Persze azok nem fájnak, de amit Andynak írtam, az vicces hsz volt, nem kell vérsen komoyan venni. :wink:

Kép
pankaa

Andy :)
Köszi, aranyos vagy, de szerintem már elkelt, mert én most megnéztem, és nincs sehol :(
Így van ez.....

Syry :)
Jó pihenést! Megírom, ha találok valamit. Eddig volt Laurának az 1. autósülése, ami a kagyló hordozó volt, majd most van egy Concord Ultimax-a, amit nagyon szeretünk, de egy gond van vele: két autónk van, és elég nehézkes áttenni az egyikből a másikba, meg ez 0-18 kg-ig jó és szeretnék neki egyet venni a másik kocsiba, és akkor az már legyen Concord Trimax, mert az 9-36 kg-ig jó (tovább, mint a mostani). :) De megírom, ha találok valamit. :) Most már abban sem vagyok 100% biztos, h a Concord a jó, mert a Trimaxról nem írtak valami jókat a törésteszteken. Néztem még a Kiddy Plus-t, meglátjuk, mi lesz belőle. :)
Egy ideig én is feketének láttam Panka vonalzóját, de amióta Mozilla-val nézem, már nem fekete :)

Nünüke :)
Simán lehetsz attól még terhes, h szurkálást érzel! :) Én is azt éreztem, meg menzis görcsölgetést a 2. félidőben :)
meg hányingert, szédülést, pisilhetnéket........ .) Mint a nagykönyvben :)
Méred a hődet?
Sztem lehet mindennap együtt, attól még simán összejöhet. Nálunk pl. az volt a gond, hogy a kiskatonák csak 24 óráig élnek. Így nekünk KELL is mindennap edzeni :)

Szisszka :)
Na végre, előkerültél, kismami! :)
Mikor látogatsz meg minket? :)

Ági :)
nem szeretem az ebay-t, nem bízom meg benne, h leemelik a kártyámról a pénzt. :(
Gratula a kis kukishoz! Még jó, h nem vettétek meg azt a babakocsit! Végülis megkönnyebültetek, h kisfiú, vagy már rááltál a kislányra? Én szívszélhűtést kaptam volna, ha valaki azt mondja, h kislny és a végén kisfiú... :)

Puszi

KépKép
unique

Pankaa : :oops: csontfejlődési rendellenesség. :cry: :cry:
Kihordhattam volna, de szegényke nem élhetett volna csak pár napig. :( Jobb volt így mindkettőnknek. :cry:
Remélem egy kistesót azért küld:) Hiszek benne.:)

:shock: Gyöngyvirág?? :):) Besa@rás. :) Csak nehogy gyöngyvirágillatű piperét használjak, szegény katonácskák irányt tévesztenének. :) Hi Hi

Ilyen jó kis témába kapcsolódo oldalt szerinted hol találok a neten? Kíváncs lennék mindenre. Kerestem a belső női nevi szervek felépítését képen, de rendes képet egyet találtam petefészekcisztáról. Hm. :cry: A többi mind rajzolt ábra volt. persze tudom hogy nézünk mi ki belülről, csak úgy komolyan "élőben" képen azért jobban el tudnám képzelni.

Puszi
nünü
nünüke

Unique! A hőmérőzést köv. hónaptól tervezem. :)
Csak nem tudom hogy csináljam, mert a párom hülyeségnek tartja, meg hogy stresszelem magam, ne kombináljam túl bla bla bla................... Hmm ezek a pasik........ :shock:
Talán meg tudom tudományos alapon magyarázni neki.
nünüke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?