Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sosi! ARanyos nagyon a kislányod!

Kriszti! Jó utat! Szomorú vagyok, h elmész!Kép

Zsazsóka!Azért én szorítok Neked! De a pé. már megvolt ugye? Ennyire azért nem tolhaja ki a closti? Hanyadik dpo-n vagy? mert akkor jobban tudom célozni napra pontosan a drukkjaimat! Vagy nem mérőzöl?

Junko! Bizony! Én még azt is megmerném kockáztatni, hogy már akció után tudnám, hogy na akkor a tegnapi sikerült! Na jó ez azért túlzás! Beszélek én, akinek még nulla a tapasztalata mi?!!
Vendég

35. cn. A hőm 37. Én egyébként szájban mérem.
Most is úgy érzem időnként, hogy mindjárt megjön és tegnap két pattanás is megjelent az arcomon!!!

Sosi!
Nagyon bájos a kislányod!!!
Ami pedig a kort illeti, én 4 évvel idősebb vagyok nálad.
A korkülönbséggel úgy voltam az első gyerek születésénél, hogy legalább 3,5-4 év legyen, az tartom jónak, na meg talán elég kényelmes típus vagyok, nem szeretem a stresszt. Aztán amikor elérkezett az idő, nagyon nem volt kedvem a gyerekvállaláshoz, így még halogattuk. Aztán egyszer úgy gondoltam, hogy most már kezd túl sok lenni a korkülönbség és kedv ide vagy oda, belevágtunk.
A harmadiknál pedig ment a varia: legyen-ne legyen, aztán közbejött néhány nehézség, akkor jó, ne legyen, végül a nehézség elmúlt én pedig kedvet kaptam, jó legyen. De nem lett! Bár most már bizakodó vagyok.

Kép
regina3

Csakegy!

A hosszú ciklushoz érdekességképpen:
gyermekkori barátosném kezdettől fogva hosszú ciklusokkal volt megáldva, amit hosszú PMS előzőtt meg. A leggyakoribb a 42 nap szokott lenni, a 35 nap már extrém rövidnek számít nála és többször előfordult 8 hetes, sőt 11 hetes ciklus is. Ennek ellenére mindkét gyereke a második ciklusban fogant (meg is lepődőtt ezen!) és időközben egy harmadig teherbeesés is történt, de azt már nem vállalta.

Kép
regina3

Regina: Köszi a bíztatástKép

Egyébként épp most beszélgettünk a férjemmel... oda lyukadtunk ki, hogy nem lesz ez így jó... tehát ez a nagy akarás, időzített szex és hasonlók... benne már az is felmerült, hoyg talán pont emiatt jött ki rajta is a gombám (vagymim)... mert tudat alatt rühellte, hogy neki akkor most KELL... és ki tudja... lehet, hogy nálam is. Szóval most lehet, hogy néhány hónapig elhőmérőzgetek, lesem, hogy lesz-e PÉ-m, de céltudatosan nem gyártjuk a babát... aztán majd kiderül... (és nyáron egy jót kempingezünk... elvégre sátorban az igaziKép)
csakegysokadnick

Csakegy!

Azt hiszem jó ötlet. Valószínüleg én is ezt tenném. Sőt az előző mensinél volt is valamiféle fogadkozás és tényleg nem erőltettem, alig akcióztunk, lényegében a 4 legtermékenyebb napon csak egyszer bújtunk össze, pedig a hőgörbe, a naptár, az LH teszt mutatta: itt az idő, de legyintettem, hogy ha úgy kell lenni, akkor az az egy is elég lesz.
Szerintem veszíteni való nincs, ha az ember lazábbra veszi, sőt lehet, hogy a természet besegít.

Nálad egyébként nem tudom, hogy mióta próbálkoztok. Nem vagy a táblázatban.

Kép
regina3

Csakegy: Neked mindíg ilyen kusza ciklusaid voltak? Mert szerintem, ha igen akkor nincs ezzel gond valószínűleg, ahogy Regi is írta. Ha viszont régen normális volt, akkor val. színű. h valami elromlott. De kezelhető, sőt idővel lehet, h magától helyreáll. Vagy a pco miatt ilyenek a ciklusaid?

Regi! Mikor tesztelsz már???? Kép Szerintem mi kíváncsibbak vagyunk mint te!! Mit érzel?! Cicifeszülés van?
Vendég

Hát mi igazából október-november óta nem védekezünk, de akkor tudtuk, hogy még esélytelen is a dolog, így inkább csak kényelmességi okokbólKép(eredetileg idén május körül akartuk csak elkezdeni a próbálkozást) Az igazi elhatározás, hogy akkor most baba az karácsony körül jött, akkor be is jelentkeztem egy meddőségibe. Közben lement a férjem spermavizsgálata is (én attól nagyon tartottam) de a 40 millkó azért csak elég leszKép Az én hormonvizsgálataim is lementek, csak a dokik addig nem adják oda az eredményeket, amíg a férjem el nem megy a 2. spermavizsgálatra is.(mondjuk csak egy szempontból érdekelne a dolog, hogy a prolaktinszintem OK-e, mert a pajzsmirigy az egyetlen ami eddig nem lett lecsekkolva... a PCO-t azt a belgyógyászom is megerősítette... (ő is lekért egy hormonképet de nem tudom, hogy ő nézte-e a pajzsmirigyet). Hát ezért kuszák a ciklusaim... pontosabban nem is tudom. Szerintem ez most a csend előtti vihar... legalábbis remélemKép

Táblázatba meg nem szeretnék kerülni... az szerintem nyomás lenne... (szerintem egyébként a net is bekavart a dologba, mert ha nem olvasnám ezeket a fórumokat tutira nem időzítgettem volnaKép) (de azért még olvasomKép Jó látni a sikereketKép)
csakegysokadnick

Kriszti, Junko, Ildi!Kép
Köszi a drukkokat!
Ma vagyok a 30. cn-on.
Amióta mérem, ennél hosszabb nem volt. De ez a második Closty-s hónapom.
Nem érzek semmit. Illetve mindenem fáj, de ez lehet a vírustól is....

Csakegy!Kép
Már mi is megvitattuk ezt.
A hőmérőzést megcsinálom, de nem görcsölünk annyira.
( egyik nap a Closty-t is elfelejtettem bevenni.. ) Kép

Ki tudja. Lehet, hogy a túlzott akarás sem jó...

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka: tutira nem... ezért nem is hagyom, hogy Clostylozzanak... (ld. a meddőségiben a leleteim láttán tutira az lesz az első, hogy kiadják, hogy Clostyl... de én még min. 2-3 hónap próbálkozást akarok Clostyl nélkül... ami alatt nem a babapróbálkozást értem hanem azt, hogy legyen végre PÉ-m... de még az is lehet, hogy őszig is elhúzom a Clostyl mentes várakozást ... nem akarom, hogy szétxarják a hormonrendszerem... van szegénynek elég baja anélkül isKép)
csakegysokadnick

(ja... én nem akartam túlzottan... legalábbis remélemKép, csak mi a férjemmel elég lazán kezeljük a dolgokat... úgy is élünk, hogy egy programot se fixálunk le, aztán ha van hozzá kedvünk, akkor elmegyünk rá... na ehhez képest elég gáz, ha pont a szexet kellene így művelnünk... így csak elmegy az ember életkedveKép) (Na jó... most nagy a szám... aztán majd meglátjuk, mit sírok majd itt össze, ha végre lesz a PÉ és nem lesz szexKép)
csakegysokadnick

Csakegy: ha jelez az lh vagy a hő, vagy mindkettő igyatok meg egy-két pohár vörösbort és meséljétek el egymásnak fantáziálásotokat, vagy, miket csinálnál vele!
Vendég

Tlidi... Kép Kép Kép (sajna vörösbor kilőve... mind a ketten olyan gyógyszert szedünk, ami mellett tilos... van viszont jó kis bio alma-meggylénkKép))

Egyébként meg ma egy csomót beszélgettünk és valszeg megint elkezdjük majd átszervezni az életünk... (ld. megint elkezdtünk TV-t nézni stb. szóval leszoktatódunk szépen rólaKép

Nálunk egyébként az szokott lenni a gubanc, hogy ha én is fáradt vagyok, akkor sokszor nincs kedve engem győzködni... (őt eddig 1-2 extrém esetet kivéve amikor már az alváshoz is túl álmos volt még soha nem volt gond rávenni a dologra Kép szóval én vagyok a szűk keresztmetszet... főleg amióta a Metformint szedem... de az talán 1-2 hét és elmúlik... de én épp most próbálok időpontot szerezni egy kineziológushoz... hátha lesz valami jó tippje az energiaszintem emeléséreKép de valszeg tai-chizni is elkezdünk majd újra... az is hiányzik...)

Na majd... szépen összekapom magam... (mondjuk sokszor filóztam rajta, hogy ha ilyen hulla vagyok és összejön a baba, mi lesz... az ember a mókusokkal stb. max. nem játszik... de a gyerekkel azzal kell...) Vagy csak én vagyok ilyen energiahiányos?
csakegysokadnick

Csakegy!Kép
Nálunk, szerencsére nincs gond a vággyal!Kép
Talán a stresszes munkahelyünknek róható fel - az egyelőre - sikertelenség...
A Closty tényleg tönkreteszi a hormonrendszert?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Mielöt még valaki elkezdenei szurkolni, ahoyg előre meg is mondtam 1 cn. Vagy valami olyasmi,
A szar az, hogy löbb megjött, tehát tuti, hogy jókor voltunk együtt és így sem...

Na mindegy legalább hamarabb beveszem ezt a clostyt.

j.
Vendég

Hát ha valaki egy éve csak azon dolgozik, hogy rendbetegye, akkor igenKép Ld. valszeg ellustult az enyém, rá kell venni, hogy dolgozzon... de max. noszogatással stb. (ld. gyógyteák).. nekem a Clostyl azonnal ágyugolyónak tűnik... de csak most... ha néhány hónapon belül sem szedi össze magát a hormonrendszerem, akkor lehet, hogy én is ráfanyalodok...

(én csak simán álmos vagyok.. de állandóan... elmehetnék tiszteletbeli mormotánakKép reggelente is úgy kúszok ki az ágyból, hogy a szememet is alig bírom kinyitniKép)
csakegysokadnick

Junko... sajnálom... de új ciklus, új remény... nem?
csakegysokadnick

Junko
Sajnálom!

Csakegy!
Lassan jön a tavasz, vége a télnek és talán vele vége a téli álomnak is.. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Csakegy!

Hát, azért én már nem vagyok annyira optimista. De amúgy persze.

Bali!
Még ne írj semmit a táblába, mert nem jött meg még rendesen. Nem is értem most mi van. Eddig nem volt barnázás ilyen hosszan. Tököm televan.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko!

Ok, várok... Még Zsókára is kíváncsi vagyokKép
A melóval az van, hogy 5 ember helyett kellett volna dolgoznom, úgy hogy első hónapban még én fizetek... Ezzel nem is lett volna baj, ha nem 93 bruttóról lenne szó és nem most kerestem volna 20 millát (pályázat)a 8. általánost végzett főnökömnek, és augusztus óta nem tartozna ennek az árával (300e)... Nagyon sokat idegeskedtem mostanában és néha görcsölt már a hasam, nem akartam azon is parázni minden hónapban lesz-e egyáltalán fizetésem...Kép Igaz, most ínséges idők jönnek, de remélem, a babámnak így nem lesz baja... De nagyon össze vagyok törve...
És a hőddel mi van?

Zsóka!
Naaaaaaaaa?
Regina!

Csak ismételni tudom magam... Naaaaaaaa?
Majd még írok lányok, de itthon van a kisfiam, mennem kell!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Junko... én azért a helyedben lezavarnék egy tesztet.. mert ez tényleg furán hangzik...(egyébként meg optimizmus rulez... nekem még egy normális ciklus sem akar összejönni mégis biztos vagyok benne, hogy jövöre ilyenkor már nagy pocakkal fogok flangálniKép

(én meg megint 35,9 vagyok.. fene érti ezt... mi történhetett az elmúlt jónéhány napban?)
Kép
csakegysokadnick

Csakegy

Hát nem tudom, a hőm sincs az egekben. Á sajnos tuti nins bébi. Menzi ez csak nehezen indul.

Most ittam egy bögre kávét és máris optimista lettem. Kép

Annyira furcsa a görbéd. Egyszerűen nem tudok hozzá szólni.

Bali!
Szóval te is pályázat biznicben vagy. Bizony nem szép amit írtál, sajnos már én is halottam sok ilyen esetet, főleg ebben a szakmában. Jól tetted hogy otthagytad.
Hőmet emnzi alatt nem mérem. De tegnap 36,9 volt, és aznap meg is jött vagy mi. De előző este sok bort ittam...

j.
Vendég

Junko: ez azKép Én épp capuccinozokKép

Engem egyébként tegnap az dobott fel teljesen, hogy késő este a férjemmel megfontunk egy bödön teát és kimentünk az egyik környékbeli tóhoz és hóembert építettünkKép Egy hatalmas hónőt (hatalmas mellekket... bár szerintem nem lettek szimetrikusak, de a férjem azért büszke rájuk Kép)... pont az út szélére, hogy az összes elhaladó autós láthassaKép

Apró örömök az életbenKép Kép Kép
csakegysokadnick

(a görbém meg tényleg fura... érdekel, mit szól majd hozzá a belgyógyászom ha végre összefutok vele... mert mostanában csak telefonon és az asszisztensén át értekeztünkKép Ami nekem fura benne, hogy szerintem nincsenek hatalmas kiugrások... a 2 tizedes eltolódás pedig egészen ma reggelig tök következetesen ott volt... na holnap megint beveszem a D vitamint és akkor még ennél is érdekesebb lesz a görbémKép)
csakegysokadnick

Junko!

Miért tuti?

Livi

bali78

sziasztokKép

kriszti sajnalom.(

lanyok vegeztem egy kis kiserletet.
Nalunk a lakasban nem allando a homerseklet(cserepkalyhaval futunk es folyton valtozik a homerseklet)
Szombaton egypaplannal takaroztam(mint mindig)ilyenkor nem fazom reggel de nem is szoktam idozni az agyban ,rogton feloltozom.Homerseklet:36,7
Vasarnap paplan ala tettem egy vekonyka pokrocot,kellemes meleg volt mikor felkeltem,tudtam volna meg henyelni egy kis idot,homerseklet:37
ma sima paplan.36,8
Ebbol azt a kovetkeztetest vontam le hogy meg attol is nagyon sok minden fugg hogy milyen a kulso homerseklet es allando homersekletnel(tavfutes)sokkal megbizhatobb a homerozes.
Napkozbeni hom 37-37,4 ig.
most nem tudom hogy melyik ertek a jo?

Kép
monyoka

sziasztokKép

kriszti sajnalom.(

lanyok vegeztem egy kis kiserletet.
Nalunk a lakasban nem allando a homerseklet(cserepkalyhaval futunk es folyton valtozik a homerseklet)
Szombaton egypaplannal takaroztam(mint mindig)ilyenkor nem fazom reggel de nem is szoktam idozni az agyban ,rogton feloltozom.Homerseklet:36,7
Vasarnap paplan ala tettem egy vekonyka pokrocot,kellemes meleg volt mikor felkeltem,tudtam volna meg henyelni egy kis idot,homerseklet:37
ma sima paplan.36,8
Ebbol azt a kovetkeztetest vontam le hogy meg attol is nagyon sok minden fugg hogy milyen a kulso homerseklet es allando homersekletnel(tavfutes)sokkal megbizhatobb a homerozes.
Napkozbeni hom 37-37,4 ig.
most nem tudom hogy melyik ertek a jo?

Kép
monyoka

Monyoka!

Ez így van... én pl. nyitott szájjal alszom, és a hőim mindig nagyon hullásak voltak... Kép Lehült a nyálkahártya. Próbálj meg hasonló körülményeket teremteni...

Livi

bali78

Ja... ezért ajánlják a hüvelyi mérést... (nekem szerintem hót mindegy, mert ha fázok, akkor éjjel úgyis betakarózok... és soha nem szoktam nyitott szájjal aludniKép )
csakegysokadnick

Lányok/Asszonyok, azt hittem jobb hírekre jövök...

Kriszta,
sajnálom Kép Kép
gyere vissza, várunk! Kép Kép

Sosi,
Kép Kép
a hőt mensi alatt nem érdemes mérni, mert összevissza értékeket mutat, nem mérvadó!

Junko,
sajnálom ezt a rohadt pecsételést! Kép Meg tudja keseríteni az ember lánya életét, de a ciklusát mindenképp...
A pia sajna feljebb nyomja kicsit a hőt!

Bali,
nagyon sajnálom a munka dolgot! Kép Kép

Zsazsóka,
tessék szíveskedni jönni a hírekkel! Kép

Csakegy,
csöcsös hónéni! Kép Kép

Részemről "jó hír":
annyira úgy érzem, hogy ma kéne akciózni, de úgy néz ki nem fog menni... Kép

angel37

Angel!

Miért nem fog menni?

Livi

bali78

Bali!Kép
Aranyos vagy!
Ma vagyok a 31.napon. Még semmi. Illetve apró nyilallások az oldalamban. Hőm 37.0Kép
Igazából nem merek bízni. Szerintem a Closty kitolta kicsit a cilust.
(..azért nagyon titokban reménykedem.. Kép )

Jól tetted, hogy otthon maradtál!
A stresszes munkahely a legrosszabb, minden szempontból. Én még nem tudtam belőle kilépni..Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

bali akkor az is szamit hogy en is nyitott szajjal alszom,mindig.nem tehetek rola.
De en huvalyben merem ugyhogy ugye nincs koze hozza?

vasarnap ujbol teszteltem egy negativat.Ferjem meg is szidott,szerinte meg mindig korai.Meg mikor megmutattam neki a tesztes dobozt kaptam dorgalast rendesen.A legvacakabb teszt.A normalis teszt aran vettem kettot.)
cicibimbom fajdogal,a mellem nem not meg,(jobb is)csak duzadt.Olyan kerekebb.
iszonyu kivanos vagyok.Tegnap.Reggeli:nyers hagyma
ebed.Hagymaleves sult hagymaval.vacsi.hagymaleves.
Igazabol en mar nem bizom,csak a parom mondogatja hogy hatha.O kivulalokent latja a valtozast en nem.
39 ik napon vagyok."30-35 os ciklusombol"
szerintetek meg van remeny?

Kép
monyoka

Monyoka!

Én is alapos ember vagyok, de egy ici-picit nem liheged túl ezt a hő dolgot? Kép Dobsz egy görbét, hagy okoskodjunk! Remény? Hát az mindig van...Kép

Zsóka, drága!

Mik a terveid? Meddig várunk még? Mert a Closty ki szokta tolni? De ez a másidok clostys ciklus, nem? Az elsőt is kitolta? Vagy mi vaaaaaaan? Kép

Livi

bali78

Ma 36.1-et mértem, 6. napon vagyok. Megbolondult a ciklusom.

moni

bali nics gorbem mert nem mertem egyesz honapban csak kb egy hete merem.
A ho dolog azert erdekel mert kivancsi voltam hogy valtoznak a dolgok.Nem gondoltam hogy ez lesz.Raadasul ugyebar ha rendes megbizhato gorbet akarok akkor pontos ertekek kellenek.Igy nem lehet.nem tudok azonos kulso homersekletet eloallitani.akkor mi ertelme van,csak osszezavar a dolog.

Kép
monyoka

Sziasztok!

En sem tudom hogy mi lehet a hommel!20.napon vagyok es 36.1-36.4 kozott ingazok!Nem is vezetem most mert nincs ertelme!Azt hittem hogy a repedes utan felmegy!Eddig az volt az elmeletem hogy ha nem megy fol akkor nem volt repedes,de nekem elvileg meg kellett hogy repedjen az inekciotol!Nem ertem hogy mi lehet!Kép

Kép
Kép
ancsa81

ancsaKép

moniKépaz ugye alacsony?vagy?

Kép
monyoka

Monyoka... xard le magasról a körülményeket. Engem is azzal ijesztgettek, hogy ha így mérem, nem lesz megbízható... de az. A tendencia ugyanis akkro is látszani fog... a külső körülmények (ha csukott szájjal alszol) max. 1-2 tizedet jelentenek... ami szerintem nem oszt, nem szoroz... Ha nyitott szájjal, akkor meg hüvely...

Hidd el, tisztán látszik majd a hőgörbéden, hogy éppen mi történik...
csakegysokadnick

Nem lehet, hogy valami front van? Úgy látom ma MINDENKINEK zuhant egyet a hője...
csakegysokadnick

Sziasztok!
Rég nem voltam. Azt a baj, hogy mostanában elég sokat dolgozom és nincs időm követni az eseményeket.
Újabb zebra, nincs?

Dobok egy görbét. Elég ígéretes, de hát még a fele hátra van.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Monyoka!

Ne idegeskedj! Télen még hagyján, de nyáron pl.senki nem tud azonos külső hőmérsékletet előállítani...Olyan nincs, hogy júniusban a lakásodban minden nap 24 fok van, de ettől nem kell megijedni, szerintem. A legtöbb, amit tehetsz, hogy ugyanakkor méred, és kb. ugyanolyan takaróval takarózol.
Rendben, ha nincs görrbéd, akkor avass be a részletekbe... volt valamikor tojásfehérje? szétszexeltétek a hónapot? stb...Kép
És ha így van, meddig vársz a teszttel? melyik fajtát vetted?

Ancsa! neked sincs görbéd, mert így nagyon bonyi?

Livi

bali78

baliKép

Az az igazsag hogy ezekre sem tudok pontos adatokat mondani.)
tojasfeherjem volt,Igaz inkabb olyan vizenyos,nem nyulos.Ezt itt meg is kerdeztem hogy jo e,azt mondta valaki hogy jo.
Sex?hat az bizony volt,de hogy mikor?foggalmam sincs.)sokszorKép
tudod mi lemondtunk az ilyen pe,meg nem pe dolgokrol.Ugy alltunk hozza hogy ugysincs pe--m,mert szinte mindig alacsony volt a hom,barmikor merhettem.
aztan egyik reggel kivancsisagbol megmertem es 36,9 et muatatot.Na innentol kezdodott a para.
en kulfoldi vagyok es amilyen teszteket ti hasznaltok nalunk ilyenek nincsenek.
igy hiaba irom le a nevet az nem fog neked semmit mondaniKép25 os erzekenysegu.
Tsztelni,hat nem is tudom,kicsit elment tole a kedvem.vasarnap negativ volt pedig biztam benne.
ha terhes lennek mar ki kellet volna hogy mutassa.

Kép
monyoka

Bali!
Nincsen,mert sokaig nem tudtam merni!Kép
Ma is 36.3 volt!

Kép
Kép
ancsa81

Monyó,
igaza van Csakegynek, egy-egy tized ide v. oda tényleg nem számít! Kép
Egyébként nem vagyunk hüllők, hanem van egy alaphőnk, ami nem követi a külsőt! Kép
Én tesztelnék! Négy nap késés után? Ne viccelj! Kép

Kamilla,
az időzítés szuper! Kép

Bali,
valszeg nem leszünk egy helyen! Kép

Ancsa,
sajnos nem tudok okosat mondani Kép pedig szeretnék!
A szuritól meg kellett volna, hogy repedjen... Mekkora tüsződ volt?

angel37

Kamilla,
örömmel látom, hogy képes vki petét dobni 11. napon rajtam kívül! Kép

Ma vagyok 11. napon! Kép Kép

angel37

22mm!Elvileg eleg nagy volt!Ereztem is a PE-t!Mar ha az az volt!

Kép
Kép
ancsa81

Monyoka!

Ha nem tudjuk, mikor volt peteérés, akkor azt sem tudjuk, mikor kellett volna kimutatnia, nem igaz? Egyébként mikor volt az az "egyik reggel"? Hol van az a külföld? Bizti írtad már, bocsi?

Ancsa!

Úgy látom, a ciklusaid nem épp 28 naposak, még lehhet később peteérés! A táblában 31-56 naposak a ciklusaid, nyugalom! addig is a szex nem árthat!Kép

Livi

bali78

Ancsa!

ja, felfogtam, bocsi!

Angel!

Hát ez tényleg nem könnyíti meg a dolgot! Tegnap nem műveltetek valami hasznosat legalább? Kép

Livi

bali78

ha tesztelek akkor sem ezzel a genyus tesztel.
Most kotoraztam a kukaban.Kép
elokapartam a ket tesztet meg a hasznalati utasitast.
a szerdai tesztem gyonyoru szep nagativ.hofeher.
a teganpi tesztemmen mar halvanyan(egy hajszalnyit alig latszik)atutott a kontrolcsik.
Sz.r ez a teszt ugyanott vettem ugyanabban az idoben es az egyik selejt.hat arz aran is latszik.Kb 300ft ba jon ki nalatok.
olcso husnak.....
a rendes tesztem meg egy het utan is szep feher maradt.legkozelebb olyannal tesztelek.

angekl hogy erted hogy negy nap utan??ugye ki kellene hogy mutassa?azt irja a teszten hogy menzi kesestol 1 nap.na jo minden teszten ezt irja.)

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?