Új privát üzeneted érkezett!

Zel????

Készülsz a húsvétra?
m. reni

no hát csak itt a te időd is, remélem hamar sikerül megoldani a laproszkópiás műtétet, és izgulhatunk érted is!
Köszönöm a drukkot, remélem kedden megejtjük az inszemet:

Csók, Ilona
bbilona

Halihó!

Reni! Készülök. naná. Minden nap beállok a sonka alá a spájzba és csorgatom a nyálam. Ennyire elég? Csoki, ajándék a szekrényben, festék is van a tojáshoz.
Jól van, menj minél hamarabb a kés alá. gyorsabban túl leszel rajta.
Kiért kell szurkolni? Hát mindenkiért. Értem is. A hőm megindult felfelé, és akkor szerintem tegnap volt az ovulációm. ha jól elemezgetem a görbencsemet. Drágám este hazaért, meg is ünnepeltük! :oops:
Kamillának inszeme volt, neked laparod lesz, Ilonának inszeme lesz. Van kiért izgulni.

Képzeljétek el, pont az alá a vonat alá lépett egy öngyilkos, amelyikkel a párom jött haza. Én ezt nem értem. Annyi szép is lehet az életben, mi az, amitől annyira elborul valaki, hogy inkább meghal? Azt mondtam egyszer, hogy nem lennék annyira bátor, hogy ilyesmit megtegyek. Erre a párom azt felelte, hogy nem te vagy a gyáva, hanem az, aki a nehézség elől inkább ennyire elmenekül. Sokkal nagyobb bátorság kel beállni a sz@rba, és megküzdeni vele, mint kilépni a 10.-ről, vagy vonat alá menni.

Na pusszancs... Hatszáz dolgom van!

Kép
Kép
Kép
zel

zel drága, kívánom, hogy meglegyen a gyümölcse az ünneplésnek!
Igazad van a párodnak, bátor vagy de biztosan nem háborodott.
bbilona

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok. Sok locsolót, meg piros tojást.
Mi nem szoktunk egymásnak húsvétra ajándékot venni. Gyerekkoromban is csak csokinyulat kaptunk. Persze olyan is volt az osztályba, aki biciklit kapott húsvétra. Hát nem tudom melyik a jobb. Én nem akarom majd a gyerekemet túlságosan elkényeztetni, de azt sem szeretném, hogy amiatt legyen rossz neki, hogy a barátai nagy ajándékokat kapnak ő meg nem. Na mindegy, ez úgy is még odébb van.

Akkor izguljunk mindenkiért. Zel spontán hónapjához is mennek a drukkok. (Nekem a május lesz spontán, mert Forgács doki azt javasolta, pihenjünk egyet ez után - jó, hogy ilyen "optimista", mi????? Azért én csípem! :))

Mennem kell. Puszi
Ma van az utolsó esélyem, hogy tojást vegyek húsvétra. Remélem még találok valahol!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lányok!
Sapé, Kicsiboris sajnálom hogy nem sikerült az inszem.
Csak azért jöttem hogy KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNJAK NEKTEK!!
Gyöngyi és Anna Kép
bgyöngyi

Reni,
köszi a drukkot, de nekem még odébb van,míg kezdjük a dolgokat! Azért a drukk mindig jól jön! :wink:
Majd írd ám meg, mikor lesz a műtét! Mikor derül ki?
katata

Kép

Kép

Kép

Kép
katata

Bbilona!
Nem szurkalok semmit, majd csak nyarra tervezek lombikot. Inszemre meg nekem eddig csak clostyt adtak, igy megintcsak nem kell szurkalni magam - szerencsere...

Agi!
Nagyon koszi amit irtal, es nagy nagy gratula neked a terhesseghez! Voltal ezelott valaha is terhes?

m.reni!
Nem neked ert annak idejen olyan sok tuszod a stimulaciora???
babszi

Babszi!

Sosem voltam még terhes. Kb tavaly ilyenkor volt 2 inszemem, ami sikertelen volt.
Lombiktól meg ne félj! Egyik barátnőm most volt, hát elég rázós és húzós volt az ára.
Annyiszor mondtam már neki, hogy jöjjön és írja meg, hogy Ő vele mi a helyzet, de nem.
Majd én beszámolok róla, ha szeretnétek :? Ezen a héten hétfőn kapott vissza kettő babót.
Annyira szorítok neki, mint itt mindenkinek, csak vele napi kapcsolatban vagyok.
Ha az orvosok az elején nem ejtik át, akkor már lehetne legalább 5-6 éves gyerekük.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek sok locsolóval, :wink: na és zebrás tesztekkel!!

Lányok! Egy éve pontosan ilyenkor volt az utolsó inszemem!!! :D

bgyöngyi.
hogy csinálod ezeket az ées képeket a csajsziról??Én is szeretnék!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepekt kívánok mindenkinek!
Mi elutazunk, hogy egy kicsit feltöltődjünk, kimerítő hetek állnak mögöttünk!Ünnepek után jövök!
sapé

na, ez aztán jó. írtam egy csomót és nem került be...

hát tényleg nem jött össze. ma megjött a menzim.
számítottam rá a szerdai negatív teszt miatt is...

zelem, legközelebb mindenképp talizunk, bocsi, csak tényleg belefeledkeztem a nagytakarításba.., de jó, hogy hívtál! megvetted a sátrat? vagy mást találtál?

a laparoszkópiával kapcs.-ban: nekem is volt, akkor derült ki, hogy endóm van, a lapar arra is jó volt, hogy kiégettek pár endós csomót, szóval mindenképp hasznos a laparoszkópia. és ha nem találnak semmit akkor pár nap alatt minden okés, ne féljetek, nem lesz katasztrófális :lol:

azt kívánom, hogy mindnyájunknak teljesüljön a vágya, és szép húsvétunk legyen
...és köszönöm miandenkinek a drukkokat!!!!! Kép

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Tojik készen, sonka fincsi lett, sütöttem sütit (somogykocka), meg egy készlapos tortát is alkottam! Az citromos lett.

Puszika!

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!

Kép
Kép
Kép
zel

Bilona!

Szerintem mi találkoztunk csütörtök reggel. Jól gondolom?
málna79

SziAsztok!

bizony málna, de úgy elszaladtál, hogy meg sem tudtam kérdezni mi újság veled. De most megkérdezem. Jól néztél ki remélem jól alakulnak a dolgaitok!

babszi, látod milyen gyagya vagyok megint, a lombikot megértettem, hogy csak a nyáron, mert a suli meg minden, de azt már elfelejtettem, hogy te megúsztad a szurikat :wink:

kicsiboriska, hát jól beléptél közénk a sikertelen inszemeddel, kívánom hogy a statisztika szerint alakuljon a következő, és a 3. sikeres legyen. Elkezdted a felkészülést?

Gyöngyi, Anna igazán szép locsolnivaló kislány lett :wink:

zel. kamilla akkor húzzatok bele, mindig legyen a petesejt körül legyeskedő hímivarsejt, nehogy ott árválkodjon szegény magában :wink:

Mindenkinek sok locsolót, jó kirándulást, és szép napot kívánok!
Ilona
bbilona

Sziasztok!

Látom, mindenki húsvétozik rendesen! Remélem mindenkinek úgy telik az ünnep, ahogy szeretné...

Ilonkám! Belehúztunk... Remélem, nem potyára legyeskedtek és nem árválkodott az a petesejt! Vonalzóm kicsit csal. már a 4. dpo-m van.

Drágám elment focizni, én pedig a tegnapi nagy kajálás edényeit pakolgatom a gépbe. Hadd mosogasson. Délután pedig családi horgászat van szervezve.

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
zel

Csináltam másik vonalzót. Kicsit csaltam a ciklushosszal, hogy a konkrét helyzetet mutassa. De az is lehet, hogy az ovum időpontja miatt ez egy ilyen rövidke cikluska lesz. Nem is bánnám, aztán végre belevághatnánk az utolsó inszemes körbe.

na tényleg megyek...
puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Ne haragudj Ilona!!! Igazából mi csak egy sperma vizsgálatra szaladtunk be, én csak kisértem a pasimat. A főnökömnek nem is szóltam, hogy később megyek így rohantam be, hogy előbb érkezem mint ő. Sikerült. Apró örömök!!!!!

Meg sajnos én egy olyan kis városból jöttem ahol nagyon sok pletykás ember van, így amikor jövök ki mindig attól félek, hogy egy városbelivel találkozom. Eddig még csak egyszer fordult elő, de akkor megkértem őket hogy maradjon titokban. és még nem hallottam vissza. Sajnos sok a rossz indulatú ember. De legközelebb beszélünk!

Mi április 26-án megyünk vissza és ha jók az eredmények akkor kezdődik a lombik! te hogy vagy???????
málna79

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét! Olyan jó idő van, örülök, hogy végre tavasz van! :lol:
katata

oh málna, dehogy haragszom, inkább sajnálom, hogy nem sikerült a 6. inszem, és lombikoznotok kell. De olyan fiatal vagy, és olyan szép tavasz van, hogy remélem minden jól alakul!
A pletykás népséget én is ismerem, mi is próbáljuk titkolni,de nehéz dolog amikor az ügyeleten ismerős a nővér aki beadja a szurit. Vannak jó kis helyzetek, amiből az ember maga sem tudja előre mi sül ki belőle.

Április 26, mi kezdődik akkor, gyógyszeres kezelés, tüszőérlelés stb.?

Én most tartok ott mint amikor te tartottál a találkozásunkkor. Szóval 5. holnap, erősen reménykedem, hogy ez az utolsó, és sikeres. A végső uh-n volt 2 tüszőm a bal oldalon (20,18mm), nagyon örültem neki. Leheten 1 kislány, kisfiú duó, vagy egyszerűen egy egészséges ksiporonty. Kívánom nektek is.

Kár, hogy úgy eltűntél a múltkor is :( Gondot okoz a netezés, vagy nem szereted ezt a stílust, amit mi itt sokszor produkáluk? Nem muszály válaszolni :wink:
Mindenesetre szurkolok!

katata, szuper délutánunk volt, és az idő gyönyörű. Biztosan mindenki élvezkedik és a szabadban töltötte a napját.

zel, mi is pecáztunk, pontosabban a fiúk pecáztak, mi meg főztümk, beszélgettünk és remélem holnapra barna arccal ébredünk. És csak így tovább, hátha nem is kell az az inszem!

Jó éjt lányok, és holnapra, kérek szépen egy kis energiát!
bbilona

Ilona,
nagyon szorítok holnapra! :wink: Az, hogy kettő tüsző is megérett nagyon növeli az esélyetek!! :wink: Bízni kell!!!! Próbálj meg ne idegeskedni, ne görcsölni! Csak a madárcsicsergésre figyelj!! :lol:

Jó éjt!
katata

ilonkám, hát igen, sajnos eddig én is erősítem a topik nevét :( és most gőzerővel fogok készülni a következőre....sok fehérje, meg folyadék...van még ötleted mi jó ilyenkor?
hiszen te legyőzöd az akadályokat és megindul a zebrásodás :lol:
ilonkám, remélem túl vagy az 'operáción' és azt méginkább, hogy mindkét napocskád találjon párt magának :P :P :P szóval hajrrrrráááááááááááááááááááááááááááááá!

zel, hét te is akkor elég sokat álltál a konyhában....nálunk is népvándorlás volt....a melóhelyen pihenem ki magam asszem.

kata én is alig vártam a meleget, napimádó vagyok :lol: ha csak lehet a teraszon süttetem a husikámat :lol: :oops:

sapé, gyöngyike, reni, babszim, és mindenki, remélem jót pihentetek :lol:

hinyolom a többieket... odryt, tamart, orsika is eltűnt, meg andi és még jópáran....

Kép
kicsiboris

hú, csajok, hogy kell a vonalzón az új ciklust 'elindítani?
ma vagyok a 4. napon és most nézem, hogy milyen idétlen a számozás.....helpppppp
kicsiboris

szép napot csajok! Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Sajnos a hétvégén nem tudtam visszaolvasni, mert mindig mentünk valahová. Ez jó is volt, mert nem kellett főznöm, a sonkát meg már pénteken megfőztem és szombaton ettük. Nagyon fini lett, csak egy kicsit túlfőztem. Basszus elhittem, hogy 5 órát kell főzni. Persze lehet, hogy lassabb tűzön kellett volna, de nekem így is elég lassú volt. Hi-hi.
Amúgy szupi volt az ünnep. Nagyokat zabáltunk és minden nap "napoztunk" a kertben. Ki is jött a napallergiám, amit azt hittem, hogy már legalább 10 éve kinőttem. Az arcom viszont szép barna lett.

K.boris :)
Sajnálom a nega tesztet, de hát új hónap, új remény.

Zel :)
Te milyen házi tündér vagy. Sütés-főzés meg minden. A spontán akcióhoz pedig drukkolok.

Ilona :)
Már lehet, hogy túl vagy az inszemen. A két tüsző szupi és szépek a méretek is. Megy a drukk.

Már mindent elfelejtettem, amit visszaolvastam. Bocsi, ez is terhes tünet. Hi-hi. A férjem már ki van akadva, hogy mennyire feledékeny vagyok és topa is. Minden kiesik a kezemből v. lelököm, amit hosszas káromkodás követ, mert nehezemre esik lehajolni.

Teszek fel pár frissen készült képet, nehogy megint szó érje a ház elejét, hogy elhanyagolom ezt a topicot.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tiza

Sziasztok csajszik!

Reméllem mindenkinek jól telt a húsvét! :D
Magamról annyit,hogy kell egy dokit találnom aki sűrgösen megműt ,mert nem szívesen pepescslek!
Szívem szerint holnap mennék a műtőasztalra :D
De tudjátok nem könnyű olyan dokit találni,+ az új egézségügyi rendelet szerint le vannak csökkente a lapar műtétek!!
Köszönjük ezt is a Kedves HORVÁT ÁGNESNESNEK./ KI nem állhatom semmi emberség nincs abba a nőbe!!!!FÚJJJJJJJJJ

Mi rokonoknál voltunk,agyon locsoltak.

Bbilona!
Sok sikert az inszemhez!!!
Tudod a rádolgozást is nem el mismásolni!! :wink:
Ennek sikerülni kell!!!!!!!

zel!

Látom ti is dolgoztok az ügyön!
Mindent a siker érdekében! :D

Málna !

Neked sok sikert a lombikhoz!
Én már nagyon szeretnék lombikozni!!!

Kicsiboris!

nektek is sok sikert!
Mostmár tényleg a volt endosok közül valakinek erősiteni kell a zebrás topikot!!
m. reni

Tiza!

Nagyon csinos kismama vagy!
Gratúlálok!!!!!!!!!
m. reni

Reni :)
Köszi, aranyos vagy.
Teljesen megértelek, annak idején én is mindent azonnal akartam. Az egészségügyi reformtól meg égnek áll a hajam. Horváth Ágnest ki nem állhatom. Épp tegnap volt egy riport a lombik megnyirbálásáról, amiben azt nyilatkozta, hogy a statisztikák szerint az esetek 50%-ában elsőre sikerül, ezért indokolt csak kettőt támogatni. Utána kiderült, hogy az államtitkár asszony rosszul tudja, mert csak 30%-ban sikeres. A lombik éves költsége 2 mrd ft összesen, amiből 2 km autópályát lehetne építeni. A riport végül úgy zárult, hogy miközben a lombik megnyírbálásán fáradozik az eü-i kormányzat, olyan tanulmányok készülnek, hogy miként lehetne a népességfogyást ázsiaiak százezreinek betelepítésével megoldani.

Kép
Kép
tiza

hú csajok ezt ne is mondjátok...

tiza....hát ezeken a híreken én is kiakadtam...egyszerűen nem értem. és a lombik ennek az országnak az egyik reménysugára, erre itt az édesanyák útján is mindent fel fognak számolni (pécs)... tizu húúúú nagyon nő az a pocak:o) tényleg döbbenet, hogy nemrég még a tesztedet elemeztük :lol: :lol: :lol:
csak óvatosan, és sok boldogságot továbbra is ezekben a szép hónapokban :lol: :lol:

reni, de az orvos aki mondta, hogy kell a műtét az nem vállalja??????? megáll az eszem, ha a lapart is már csak az utolsó esetben csinálhatják meg a rendeletek miatt...tarts ki, és én is megértelek, amikor nekem kellett lapart csinálni úgy örültem, hogyí időpontot adtak már másnapra. fel a fejjel, keress egy szupi orvost én most a 3. dokimat 'fogyasztom..... :twisted: :twisted: :twisted:
köszi a drukkot, rám fér ....mert folyton attól aggódom, hogy a 6 inszem alatt nem jön össze...
kicsiboris

Még én is izgulok, hogy mi lesz. A védőnőm és a dokim szerint biztosan az Édesanyák útján szülök, de a kollegám feleségének meg azt mondta az orvosa, hogy még most menjen hozzá, mert július 1-vel költöznek. Na, én meg július 7-re vagyok kiírva.
Tényleg borzasztó, hogy a reményt is elveszik a lombiknál. Én annak idején nem izgultam annyira az inszemeken, mert azt gondoltam, hogy majd az 5 lombikból csak sikerül egy. De a kettő az nagyon kevés és még a gyógyik is iszonyatos pénzt emésztenek fel. Nem irigylem azt, aki most van ebben a helyzetben. És nagyon igazságtalannak tartom, mert senki nem tehet róla, hogy ilyen problémái vannak.

Kép
Kép
tiza

tiza:
gyönyörű pocid van!
Hogy eltelt az idő! Emlékszem, most volt, hogy írtad, hogy zebrád lett, és erre mindjárt ott a baba a kezedben! Iszonyatosan rohan az idő!

Tudtátok, hogy van olyan apalítvány, amelyik lombikra kényszerülő párokon segít anyagilag?

Mi jól vagyunk, lányka gagyarászik, kacag, nekem meg tüdőgyuszim van. Kaptam antibiotikumot, de ódzkodok a szoptatás miatt beszedni. A doki szerint ezt lehet szopi alatt, de akkor is...
Ha lesz programunk hozz, teszek fel képeket.

Puszi, és szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

tizu, én úgy tudom, hogy az édesanyáku.-ját a Baranya-megyeibe költöztetik, csak azt nem tudom hogyan :?: :!: :idea: :?: :!: :idea: amúgy is elég kicsi a szülészeti része a kórháznak, az édesanyák útja is mindig tele van...szomorú ez az egész, de szerintem mindenképp járj utána, hogy mi is lesz.
kicsiboris

Azt tudom, hogy oda költöztetik, de az nem mindegy, hogy mikor. A dokim szerint a megyeiben osztályokat kell kiköltöztetni ahhoz, hogy össze tudják vonni a két intézményt. Egyébként Komló, Siklós, Szigetvár és Mohács is odamegy. Így végképp nem értem hogyan fog elférni. Azt mondják, hogy ha nincs probléma 1-2 nap után hazaküldenek. De hát van olyan baba, aki 3 nap után sárgul be, akkor lehet visszamenni. Hát ez van.

Kép
Kép
tiza

tizu, ne idegeskedj ezen, de tényleg, a babud nem fog besárgulni, ez nem olyan gyakori :lol: de egyébként teljesen nagy baromság ez az egész. költöztetésesdi.... te csak légy nyugodt, kiegyensúlyozott kismama :lol:

csajok hallottatok már az L-karnitinről? már korábban olvastam, hogy nagyon hatásos a sparmiumszám és a motilitás dolgában :lol: csak érdeklődnék, hogy valamelyikőtök párjának nem írták-e fel, mert én vettem egy dobozzal de nem tudom mennyit szedjen belőle a párom..
köszi előre is!
iderakok egy linket róla, hátha valakit érdekel:

http://www.tesztoszteron.hu/tudomanyos.php?id=60
kicsiboris

Kicsiboris!

Azért nem ez a doki operál,mert ő a kaali meddőségi dokija,és
ő nem csinál ilyen műtétett.

FIGYU!!!!EZ MINDENKIHEZ SZÓL!Csajszikák!!!!
Nem emlékeztek akinek a lapart csinálták,hogy a mensi idejéhez van kötve?Mert én már a 1.5évvel ezelőtt mi volt arra nem emlékszem.Nekem akkor volt.
Mert a doki aki csinálná ő jövöhét vége felé tudna operálni.Mikor mondtam neki,hogy nekem most fog elmúlni,azt mondta hmmm
csak nem tudtunk többet beszélni,mert sietett.
Ez lehet,hogy azt jelent,hogy közvetlen a menses elmúlása után tudnak óperálni?????????????

Tiza!
Teljesen egyetértek veled!!Az egézségügy helyzete borzasztó!!!!
m. reni

Boris,
én minden hónapban újra csinálom a vonalzómat a honlapon és mindig újra belemásolom az aláírásba.2 perc az egész. :wink:

Tiza,
szép kis pocid van, nagyon irigyellek. :oops: :roll:
De tényleg ne idegeskedj, ha jön a baba minden rendben lesz, tök minden hol jön világra! :wink:

Párom ma reggel elvitte a gyógyszertárba a recepteket, holnap megyek értük. (Itt meg kell előre rendelni, nem tartanak készleten, drága és ugye lejár) Már ettől vidámabb vagyok,lassan elkezdődnek a dolgaink. Most nagyon erősnek érzem magam a lombikra!! Remélem marad is! :roll: Pénteken hazautazunk 1 hétre házat nézni és mire visszaérünk már szurkálhatom is magam, vagyik a párom szurkálgat majd! :)

Ilona,
minden oké volt az inszemen????

Jucmuc,
veled mizu? Mikor lesz a transzfer?
katata

Na remélem sikerül elküldenem!
Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176214624.9.jpg[/img] Kalácspofi

[/img] Kép Kedvenc pózunk:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

reni értem már :lol:

én úgy tudom a lapar semmiképp nem lehet az esetleges ovuláció környékén. ezért gondolom jobb ha már megvolt a tüszőrepi, tehát a ciklus 3. harmadában végzik. szerintem a tüsző vádorlása a petevezetőben megzavarhatja a tisztánlátást, és ha be kell avatkozni akkor pedig 'útban van.
kicsiboris

Sziasztok!
Kicsiboris köszönöm jól eltelt a húsvét.
Reni én úgy emlékszem, hogy nekem a mensi után kb. 1 hétig Betadin kupot kellett használni és utána műtét.
Katica én megvoltam elégedve a Forgácsékkal, de a vége furcsa volt amikor a Sipost akartam orvosomnak szinte a Tanár úr úgy mond lerázott, hogy nagyon sok betege van a Siposnak és ezért nem vállal el. Aztán dec.-ben amikor Annáról küldtem nekik képet nem is válaszoltak semmit.
Ágnes nagyon szép a kislányod.
Kérdezted a keretet ez a címe:www.frameshow.com/ecards.htm. Van olyan hogy 2 hétig ingyen nézheted, de utána letilt. Ezért mi most letöltöttük és fizettünk érte kb. 6500 forint. Sok jó keretek vannak rajta.
Tiza szép a pocid.
Gyöngyi
bgyöngyi

mááágnes, hogy milyen nagy ez a lány, és milyen aranymaszat, és hogy milyen jó neked. Bőgnöm kell, bocsi :cry: Minden apróságon elbőgöm magam, mi lesz ha terhes leszek :?

Köszi az érdeklődést lányok, megvolt, remélem nem kell többet, mert kísértetiesen közel a lombik, és hát ugye én azt nagyon nem akarom. Ilyen hasgörcsöm még sosem volt utánna, de túléltem.

tiza, remekül nézel ki, jó hogy raktál fel képeket. 3 hónap és vége a lustálkodásnak, lesz ne mulass :wink:

katata, meghiszem hogy nagy az izgalom, mindjárt itt a 20-a, és még házat is vásároltok, majd figyelj ez lesz a jó kis figyelem elterelő hadművelet, aztán nem győzöl pillázni, hány pocok is van a hasadban :wink:

jucmuc, hogy vagy?

kicsiboris, ne izgulj, tudod a statisztika szerint a 3-4. sikeres, hátha javítod az átlagot! Majd most megmutatod, hogy te nem tartozol a renitenskedők közé:-)

reni, nem tudok segíteni, de megértem, hogy türelmetlen vagy, remélem hamar találsz egy "gyors" dokit. Ugye a lapar után esnek sokan spontán teherbe :wink:

A dédim mondta mindig, megvan írva ha jönnek a sárgák itt a világ vége. Hogy tényleg megva-e írva nemtudom, de képzeljétek csak el 1 millió kínai Magyarországra betelepítve. Érdekes lesz?

Málna, hát megint eltűntél?

sapé, baszi, andi fogadjunk már pecsenyepirosra süttettéteka hasatokat a napon :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

mágnes, te tudsz ilyen alapítványt? Biztosan nagyon kevés embernek tudnak segíteni, gondolom rengeteg a rászoruló.
bbilona

lányok!
szeretnék kérdezni,volt köztetek olyan,akinek volt elhalt terhesség utáni gyógykaparás,hány hétre jött meg?nekem már a hetedik hét is elmúlt.
köszi
lola29

Sziasztok!

Tiza! De szép vagy! A házitündér oké, de a főzés most nem az én érdemem volt. anyósomnál jöttünk össze tizen, és nem volt kedvem nekiállni mosogatni. Ezért a cucc nagyobbik részét beraktuk egy nagy műanyag ládába és nálunk csak a mosogatás történt meg. Géppel. :oops: Habár aki kóstolta eddig, azt mondja jól főzök és a sütijeim is fincsik szoktak lenni.

Reni! Nekem mindkét lapart rögtön mensi után csinálták. Sőt a második után a dokim, amikor megjött azt mindta, igazából arra számított, hogy rögtön terhes is leszek. Tehát még peteérés, ovu előtt műtöttek. Ami igaz az igaz, tényleg sokan spontán terhesek lesznek bármilyen petevezeték átjárhatósági vizsgálat után. Én sajna nem ebbe a körbe tartozom.

Kicsibé! gyogyizol most is, ugye? Lesz inszem ebben a ciklusban is?

Mágnes! Tündérszép a nagylány! De jó neked! Bármikor foghatsz, szeretgethetsz egy ilyen kis tündért!

Katata! Na végre! Eddig izgultál biztos, de most már látom, tele vagy erővel a lombikra. Mákod van, ha a párod be is adja a szurikat. Az enyém kivonul mindig, ha meglátja az előkészületeket.

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
zel

Bbilona!

Drukk ezerrel, hogy ne kelljen a lombikon gondolkodnod. Sikerüljön végre!

Kép
Kép
Kép
zel

Lola,
nekem volt 2 vetélésem, mindkettőnél művi befejezés volt és megjött utána 4 hétre, max pár nap késéssel. A dokim azt mondta a műtét után, hogy max 6 hétig várjak, ha nem jön meg akkor menjek és megindítják. Szóval menj szerintem dokihoz, amint tudsz!!!

Ilona,
örülök, hogy minden rendben volt, most már csak egy kis türelem és jön a pozitív teszt!

Zel,
igen tudom, hogy egy angyal a férjem, nem tudom hogy adnám be magamnak ... :roll:
katata

Mágnes,
Sünike nagyon édes. És még mindig Sünike valóban! :lol:
katata

Ja, azt elfelejtettem, h én is akarok egy ilyen Sünikét, vagy kettőt!!!!! :lol: :lol:
katata

Ja és Ilona,
egyelőre bérelni akarunk házat nem venni, de az is nagyon jó lesz már! :wink:

Na mára eldugulok! :lol:

Jó éjt mindenkinek!!!
katata

Na még valami! :lol:

Ilyen kutyust szeretnék majd:

Kép
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: