mááágnes, hogy milyen nagy ez a lány, és milyen aranymaszat, és hogy milyen jó neked. Bőgnöm kell, bocsi
Minden apróságon elbőgöm magam, mi lesz ha terhes leszek
Köszi az érdeklődést lányok, megvolt, remélem nem kell többet, mert kísértetiesen közel a lombik, és hát ugye én azt nagyon nem akarom. Ilyen hasgörcsöm még sosem volt utánna, de túléltem.
tiza, remekül nézel ki, jó hogy raktál fel képeket. 3 hónap és vége a lustálkodásnak, lesz ne mulass
katata, meghiszem hogy nagy az izgalom, mindjárt itt a 20-a, és még házat is vásároltok, majd figyelj ez lesz a jó kis figyelem elterelő hadművelet, aztán nem győzöl pillázni, hány pocok is van a hasadban
jucmuc, hogy vagy?
kicsiboris, ne izgulj, tudod a statisztika szerint a 3-4. sikeres, hátha javítod az átlagot! Majd most megmutatod, hogy te nem tartozol a renitenskedők közé:-)
reni, nem tudok segíteni, de megértem, hogy türelmetlen vagy, remélem hamar találsz egy "gyors" dokit. Ugye a lapar után esnek sokan spontán teherbe
A dédim mondta mindig, megvan írva ha jönnek a sárgák itt a világ vége. Hogy tényleg megva-e írva nemtudom, de képzeljétek csak el 1 millió kínai Magyarországra betelepítve. Érdekes lesz?
Málna, hát megint eltűntél?
sapé, baszi, andi fogadjunk már pecsenyepirosra süttettéteka hasatokat a napon
Szép napot lányok!