Lucuzs!
Jövő héten szerdán fogok tesztelni, azt mondta a doki, hogy akkor.
Megértem, hogy nehéz, mikor a családban sorra jelentik be a babákat. Nekem úgy két éve (hú, hogy telik az idő...
) volt olyan, hogy meglátogattuk unokatesómékat és a fél éves kislányukat, aki 3-4 hónap alatt jött össze, már azt is nehéz volt kicsit, de aztán nagynénémék megkérdezték, hogy nem kaptunk-e kedvet hozzá mi is, hogy babát vállaljunk, hát én akkor majdnem falra másztam. Pár hónappal azelőtt mondtuk el nekik, hogy már próbálkozunk másfél éve... Erre bejelentették, hogy csak azért kérdezték, mert a másik unokatesómék kedvet kaptak, és már 6 hetes terhes a felesége... Egy fél évvel korábban még ők sem akartak...
Na ezek után, kicsit kibuktam a szüleimnek, hogy ilyen nincs, és olyan nehéz elviselni, hogy másnak meg pitty-putty összejön, mire bátyámék (akik szintén ott voltak a szüleimnél) megjegyezték, hogy hát nem a legjobb pillanat, de... Szóval náluk is jön a következő baba. Mondjuk nekik örültem (na nem ott helyben, persze), és azóta is nagyon jóban vagyok az egy éves kiskölökkel, aki született nekik, haláli egy pofa!
Egyébként gondolj arra, hogy alig lesz korkülönbség a nővéred és a ti babátok között!
Vagy nem vagytok jóban vele?
Rodi! Bikfy!
Én is kedvet kaptam a síeléshez. Mondjuk én már síeltem párszor életemben, de utoljára vagy 5 éve...
Beze!
Lexi gyönyörű! Annyira jó, hogy jársz közénk szorgalmasan, és küldöd a képeket!
És mindjárt szülinap!
Vius? Dy?
Minden rendben veletek? Gyerekek?
Képzeljétek, ma van a kutyánk szülinapja, ma 7 éves! De a viselkedése alapján még mindig sokszor kölyöknek nézik. Olyan kis lökött!