Sziasztok Csajok! bocs, hogy eltűntem, de életem eddigi legrosszabb napját éltem át.
Előszöris: Kikinda! Millió drukk neked mára!!!
Nekem mégsem ma lett az inszem. Na de kezdem az elejéről:
Nem tudom írtam-e, de Bogi múlt héten beteg lett, így apa vigyázott rá pénteken, míg én Tapolcára mentem uh-ra. Sajnos nem voltak elég nagyok a tüszők (1 db 12mm-es, 1 db 13mm-es a jobb oldalon, a balon semmi), a mnyh is csak 6 mm volt. Így megbeszéltük, hogy hétfőn újra uh.
Mentem is tegnap, és sajnos a tüszők iszonyat lassan nőnek csak, mindegyik 2 mm-t, ami még mindig kevés, így várunk péntekig és akkor lesz csak inszem. Remélem addigra szépen megnőnek.
A mnyh viszont már 10 mm!!! Legalább ennek örülhetek.
Na de ezután jött a feketeleves.
Hazaértem, erre délután 3-kor hív a főnököm, hogy megszűnt a státuszom, úgyhogy ki vagyok rúgva.
Esetleg fel tud ajánlani egy másik állást, ami viszont délutáni nagyon kemény meló. Este 10-ig döntsem el!
Gondolhatjátok milyen őrült délutánunk volt! Telefonáltunk vagy ezer helyre, latolgattuk mivel hogyan járnánk.
Aztán újra hívott a főnököm, hogy még egy fél állást is fel tud ajánlani, de akkor közös megegyezéssel szerződést kell bontanunk azonnal. (ami nekem nem kicsit lenne előnytelen, mert ha most teherbeesnék, akkor a fél állásból mennék gyedre, ami nagyon kevés pénz)
Végül mégis a félállás mellett döntöttünk, nem mertük a teljes bizonytalanságot választani a felmondással.
Aztán egész éjszaka járt az agyam és reggel korán telefonálni kezdtem, mert régebben olvastam egy másik topikon valami lombikos védettségről. Szóval kiderítettem, aki mesterséges megtermékenyítési programban vesz részt, arra vonatkozik, hogy nem lehet felmondással elbocsátani.
Úgyhogy hívtam a főnököm, hogy stornó, nem kell a félállás, mert nem rúghat ki (remélem tényleg így is van).
De az agyam teljesen ki volt mire minden telefont elintéztem, szereztem Tapolcáról igazolást stb...
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem.
Ha pihentem, majd jövök és visszaolvasok!