Sziasztok!
Évi,
Sajnálom a rossz éjszakákat idegenben!
Gratula a mászáshoz, és a fogacskához!
Monic,
Azta már a 8. foga jött ki Danikának! Eszik már darabosat?
Köszönöm a Ringatóval kapcsolatos infókat, szerintem mi is megpróbáljuk. Közben a babaúszásról olvasgattam, és Réka már biztos elvesztette a reflexeit, így arra már nem megyünk.
Vius anyu,
Nagyon drukkolok Viusnak! Azért már 38. hetet betöltötte, biztos nem lesz semmi baj!
Dita,
Júj, már lehet, hogy csak napok (vagy órák) kérdése, és a kezedben tarthatod Milót!
Nagyon drukkolok Neked is, hogy minden rendben menjen, és persze, hogy gyorsan!!!
Nekem is pont ma válaszolt Csibe.
Viki,
Nagyon klassz a hintacsacsi!
Én most rugós hintát vadászok a tesz-veszen Rékának.
Vicky,
Szép neve lesz a kisasszonykának!
Boni,
Hát, ha beleszámolom azokat a felsírásokat is amik a lefekvéstől vannak, akkor összesen 3-5x kell bemenni Rékához, igaz, hogy ebből csak 1x ébreszt fel. Sajnos engem azért készít ki, mert nekem szükségem lenne legalább 4-5 óra folyamatos alvásra. De legalább már ott tartunk, hogy 10-15 perc alatt visszaalszik, és nem kell 30-60 percet ringatnom. Majd elmúlik ez is!
Ma voltunk fejlődésneurológián, és nagyon megdícsérték Rékát! Volt egy konduktor a Pethő intézetből, ő is megvizsgálta, és a végén mondta, hogy gratulál Rékához!
Jaj, nagyon jól esett, főleg az után, hogy most sokan voltak, és nagyon sok irtó pici súllyal, és korán született baba. Csodálatos az orvostudomány, hogy 530 g-os, vagy 710 g-os babákat már meg tudnak menteni, de milyen áron... Sajnos mindkét babánál látszott, hogy van valami sérülésük. Lehet, hogy most elítéltek, de ez szerintem nem jó élet így a piciknek sem, és a szülőknek sem. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy Rékával semmi gond!
Mi amúgy jól vagyunk, csak ahogy Dita írta férjem pénteken elutazott, így egyedül voltunk. Bár, most pont volt megint 3 éjszaka amikor nem kelt Réka, de napközben azért fárasztó őt követni, mert már nagyon gyorsan mászik mindenhova.
Viszont nála is jött egy nagyon erős szeparációs félelem, így csak én kellek neki. Tegnap még az apjánál sem akart megmaradni. Nem tudom mi lesz így szombaton, de akkor el kell mennünk pár órára, és anyósom fog vigyázni rá.