Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Sajnálom, h nem aludtak jól a mazsik. Ilyenkor utazóágyban altatod őket?

Gratula Ádám bátyám mászásához!!!!

Bemutatom családunk legújabb tagját, Lalus ajándékát: Kép Kép
20150601134430

Sziasztok,

Dita,

csak óvatosan a rámolással. Vagy nem is tudom, rámolj, hogy jöjjön Miló?

Évi,

sajnálom, hogy a picik nem aludtak jól idegen helyen. Dancival egyenlőre még nem volt baj soha, de akármikor megváltozhat a dolog.

Ancsi,

köszi, hogy leírtad a véleményedet.
Ti mindannyian megkaptátok az oltást? (persze Lócit kivéve, gondolom ilyen pici babának még nem adnak)

Viki mami,

nagoy szép Lackó hintalova, és etetni sem kell, és nem is trágyázik :lol:

Vicky,

szép név :wink:

Éjjel megint horror volt nálunk, Danci fél 12-kor felébredt apa köhögésére (nagyon megharagudtam apára mert ez csak rossz szokás nála, és érdekes módon nem is köhögött többet az éjjel miután összeszidtam miatta).
Fél 3-ig sírt egyfolytában, sehogy nem tudtam megnyugtatni, nagyon kivoltam már a végén. Egyedül akkor maradt csöndben amikor felvettem és sétálgattam vele, de ezt a 9 kilójával nem tudtam hosszú távon kivitelezni.
Persze apa kivonult a nappaliba aludni, így egyedül kínlódtam Dancival. :evil:
És most az ebédnél meg is találtam a magyarázatot, teljesen kibújt a 7. fogacska, és a 8. is jön ezerrel.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi!
Sajnálom a rossz éjjelt!!!!! Nem próbáltad magadra kötni Dancit? Étvágya jó?

[quote] írta:rdekes módon nem is köhögött többet az éjjel miután összeszidtam miatta

Biztos nem mert utána :lol: :lol: :lol:

Lacus is többször felsírt éjjel, igaz világáról nem tudott, rögtön vissza is aludt.
20150601134430

Viki juj de szép! mennyi vot? zenélő kütyük ind van nekünk is

LAckó biztos nagyon fog neki örülni :lol:

Moncsi hajrá fogacska

:lol:

Ancsa köszi a tájékoztatást!

bárányhimlőt beadatom majd..influt nem..
Vendég

Boni!
A csacsesz? 8 e Ft. Az Aldiban vettük, van még paci is: http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2867_15505.htm

Zsigu jól van?
20150601134430

szia hú ez tök jó! :lol:

köszönöm igen. remélem nem lesz a 15 hós oltásnak tünete. :roll: Lackónak nem lett?

Moncsi szóval fenyegetőzől? :wink:
Vendég

Még nincs semmi tünet, mellékhatás. A dokinéni szerint 7 nap körül lehet láz,stb. Az meg szerdán lesz. Már tünet lehet,h reggel 7ig alszik a 6 órával szemben? :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

:lol:
Vendég

Megjöttem az NST-ről. Most nem volt csoki de azért így is ficánkolt Miló úrfi. Teljesen hülye vagyok eddig még soha nem felejtettem itthon a kiskönyvemet, még a házidokihoz is mindig viszem pedig sose kéri. Majdnem hazaküldtek miatta. Hát nem esett volna valami jól mert haza gyalog jöttem és még mindig ki vagyok miatta.
Annyira nehéz a hasam mintha 10 kiló követ varrtak volna bele.
Reggel itt volt a barátnőm és panaszkodott hogy az asszisztens mindig rámondja hogy nincs ott a lelet mert lusta megkeresni, hát velem is majdnem eljátszotta én meg mondtam hogy nem létezik hogy egy hónapja ülnek a leleten az ANTSZ-nél, hát persze hogy ott volt csak nehezére esik neki elővenni egy kurva mappát.
De a lényeg hogy végre megvan az utolsó leletem és nem kell feleslegesen antibiotikumot kapni mert streptococcus nem tenyészett ki hálistennek. Na ezzel megvónánk..... most már tényleg mehetünk szülni. Most kiporszívózom fél óra múlva a lakást és felmosok hátha.... :)

Ennyit most rólam.

VIKI
Nagyon sukár a csacsesz! Jól boltoltál.

MONIC
Na akkor nálunk se nappalok se éjjelek mert párom köhög mint a szamár folyamatosan. Majd megfullad de abba nem hagyná a rohadt bagót! :twisted:

VICKY
A mostohahúgom Barbi. Nem rossz név. Régebben nekem is nagyon tetszett. A suliban lebarbiztak mindig mert azt állították hogy tök babás az arcom, soha egy pattanás, ja és mindig miniszoknyában jártam. Egyszer egy néni megállított az utcán hogy vétek lenne eltakarni a hosszú lábaimat, hordjak miniszoknyát, hát én szót fogadtam télen-nyáron az volt rajtam.
Anyukáméknak is megmondtam hogy mától kezdve Barbi vagyok és ha nem úgy szólítottak oda se figyeltem. :lol: :lol: :lol:

Átnézek a másik oldalra ott miket írtatok.

dita75

ÉVI
Sajnálom hogy nincsenek el a törpök idegen helyen. Valahol meg tudom őket érteni. A mászáshoz és az új fogacskákhoz gratula.

MONIC
Nektek is a 8. foghoz, ezt az előbb elfelejtettem.

dita75

Sziasztok,

Dita,

egész reggel te jársz a fejemben, hogy vajon ma születik-e Miló?
Izgulok nagyon :lol:

Viki mami.

hát éjjel a fáradtságttól eszembe sem jutott, hogy magamra kössem Dancit :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok

MONIC
Na erre én is kiváncsi vagyok! :)

CZINKI ÜZENET
Mi jól vagyunk! Nándi egy hete teljesen egyedül jár! NAgyon ügyes és okos, csak a szokásos: evés cumiból és pár napja nem eszik rendesen. Lehet a foga vagy a járás miatt. Suskának üzenem és akit még érdekel, hogy a Hervisben vettem tépőzáras tornához is használható hasszorítót (izzasztó) 1800-ért és 5000ért van nadrág.
Puszi Mindenkinek!
-------------------

Ma megnéztem még a maradék Szökés részeket DVD-n, mert a köv. rész két hét múlva lesz és addig már biztos nem húzzuk ki Milóval..... meg ígértek még két bónusz részt is ami ki tudja mikor lesz leadva az RTL-en. Remélem Miló tudja hogy csak egy film miatt bőgtem és nincs semmi baj!

dita75

sziasztok ma nem fért be a via mos ugy néz ki holnap... folyamatosan drukkoljatok légyszi ha lesz valami Bikfyt fogom zaklakni további szép napot vius anyuja

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Évi,
Sajnálom a rossz éjszakákat idegenben! :( Gratula a mászáshoz, és a fogacskához!

Monic,
Azta már a 8. foga jött ki Danikának! Eszik már darabosat?
Köszönöm a Ringatóval kapcsolatos infókat, szerintem mi is megpróbáljuk. Közben a babaúszásról olvasgattam, és Réka már biztos elvesztette a reflexeit, így arra már nem megyünk.

Vius anyu,
Nagyon drukkolok Viusnak! Azért már 38. hetet betöltötte, biztos nem lesz semmi baj!

Dita,
Júj, már lehet, hogy csak napok (vagy órák) kérdése, és a kezedben tarthatod Milót! :wink: :lol: Nagyon drukkolok Neked is, hogy minden rendben menjen, és persze, hogy gyorsan!!!
Nekem is pont ma válaszolt Csibe. :wink:

Viki,
Nagyon klassz a hintacsacsi! :D Én most rugós hintát vadászok a tesz-veszen Rékának.

Vicky,
Szép neve lesz a kisasszonykának! :D

Boni,
Hát, ha beleszámolom azokat a felsírásokat is amik a lefekvéstől vannak, akkor összesen 3-5x kell bemenni Rékához, igaz, hogy ebből csak 1x ébreszt fel. Sajnos engem azért készít ki, mert nekem szükségem lenne legalább 4-5 óra folyamatos alvásra. De legalább már ott tartunk, hogy 10-15 perc alatt visszaalszik, és nem kell 30-60 percet ringatnom. Majd elmúlik ez is! :wink:

Ma voltunk fejlődésneurológián, és nagyon megdícsérték Rékát! Volt egy konduktor a Pethő intézetből, ő is megvizsgálta, és a végén mondta, hogy gratulál Rékához! :D Jaj, nagyon jól esett, főleg az után, hogy most sokan voltak, és nagyon sok irtó pici súllyal, és korán született baba. Csodálatos az orvostudomány, hogy 530 g-os, vagy 710 g-os babákat már meg tudnak menteni, de milyen áron... Sajnos mindkét babánál látszott, hogy van valami sérülésük. Lehet, hogy most elítéltek, de ez szerintem nem jó élet így a piciknek sem, és a szülőknek sem. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy Rékával semmi gond!
Mi amúgy jól vagyunk, csak ahogy Dita írta férjem pénteken elutazott, így egyedül voltunk. Bár, most pont volt megint 3 éjszaka amikor nem kelt Réka, de napközben azért fárasztó őt követni, mert már nagyon gyorsan mászik mindenhova.
Viszont nála is jött egy nagyon erős szeparációs félelem, így csak én kellek neki. Tegnap még az apjánál sem akart megmaradni. Nem tudom mi lesz így szombaton, de akkor el kell mennünk pár órára, és anyósom fog vigyázni rá.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boldog Réka napot! :wink:

Viusnak drukk

Ditusnak kitartás!

Nándinak grt.

ÉVi ikreknek is grt

Monic az én dokim is ezt mondta

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicky!

Nagyon egyezik az ízlésünk, én is a Barbarára szavaztam :wink: Szép neve lesz a kicsi nőnek :)

Viki!

Klassz a csacsi :)
Igen, ha elutazunk, utazóágyban alszik az egyik ded, a másik közöttünk, a harmadik (a Dóri) a mama mellett :)

Monic!

Sajnálom a gáz éjszakát, nagyon együttérzek :( Ma már jobb volt?
8 fog, ez igen :) Gratula Dancinak :)

Dita!

Köszi a híreket Czinkicsekről!
Én már láttam azt a bizonyos két bónusz részt a szökésből :wink:

Némóci!

Boldog névnapot Rékának, ha ma tartjátok! Ha nem, akkor is sok puszi neki :)
Ügyes nagylány, tök jó, hogy megdicsérték :) Szeparációs szorongás meg nem tombol minden nap ugyanolyan intenzitással, legalábbis nálunk, szóval lehet,hogy simán ellesz Réka anyósoddal!

Nekem pedig tegnap megérkezett a karácsonyi ajándékom, egy mosogatógép :) Úgy vigyorogtam, mikor betolták a szállítók, mint a repedt virsli, nagyon örülök neki :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok... holnap reggel 4-kor indulunk pécsre vius ma kapott este véralvadás gátlo szurit, reggel borotválás beöntés,negyed hétkor bekötik a kanult vagy mit a gerince mellé és infuziot meglátják hogy tágul hogy simán vagy császárral fog szülni. most egy utso kép egyben ma készült a korhában majd irunk sms-t sziasztok vius anyuja Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Jó reggelt!

Vius Darinka ügyesek legyetek!

Évi mosógatógép? meg is értem :wink:

Némó lesz ez még így se :lol: Jó hogy megdicsérték kiciskédet!

Viki remélem nem jönnek elő Lackóbubusnak a mellékhatások... én is úgy izgulok...hétvégén szernénk hazautazni...

Ditus?
Vendég

reggelt!

Viusnak nagy ++++++++++++++++++

Édes huncut Rékusnak Boldog névnapot Kép

Ditus!
Köszi a Czinki híreket! Nándi eszméletlen ügyes pasi!

Boni!
Mellékhatás nincs továbbra is, most annyi van, h folyni kezdett az orra. Nem hiszem, h ez a szuritól lenne. Drukkolok nektek, h haza tudjatok utazni.

Moncsi!
Ki tudtad már magadat pihizni?

Az én éjjelem kakker volt! Apánk kezd betaknyosodni, erre még iszonyat horkolt is. Lalus is fel felsírt. Én meg alig tudtam elaludni este, utána meg csupa baromságot álmodtam és sokat is voltam fent. Az eső meg esik továbbra is.
20150601134430

az eső nekem is a halálom.. útálom..imádtam kinnt lenni meg ZSiga is :cry:
Vendég

most kaptam egy jó tippet homeos

ha hirtelen jelentkezik nátha, láz stb Aconitum napellus

ACONITUM NAPELLUS (Aconit)
Sisakvirág. Hegyvidékeken termő, boglárkafélék családjába tartozó növény. Szereti a nedves, árnyékos területeket.

Kiváltó ok:

Száraz, hideg, szél, huzat, légkondicionáló, nagy ijedtség.

Javallatok:

Láz, meghűlés, köhögés, influenza, krupp szindróma, fülfájás, bizonyos lelkiállapotok (szorongás, félelem, ijedtség) neuralgiák, hirtelen fellépő bénulások, vérnyomás kiugrás. A hirtelen fellépő, intenzív tünetekkel, nyugtalansággal járó betegségek kezdetén hasznos.

Jellemzők:

Hirtelen kezdet, nyugtalanság, szorongás, félelem, halálfélelem.

Tünetek:

Hirtelen jelentkező magas láz, hidegrázás, forró test, hideg végtagok, forró, száraz bőr. Verejtékezés nem jellemző. Nem maró, vizes orrfolyás, vörös, száraz torok, fájdalmas nyelés. Arca kipirult, de lehet az egyik oldal sápadt, a másik piros. Rendkívül szomjas, hideg italokra vágyik.

Javul:

Szabad levegőn, nyugalomban, pihenésre, ha elkezd verejtékezni.

Romlik:

Erős zajra, fényre, stresszre, hidegre.
Vendég

De jó hírre jövök, ma szül Vius! Nagyon jókedvűnek látszik a kórházi fotón:) Drukkolok neki! ++++++

Dituli neked is, jelentkezz, hogy vagy!:)

Némóka, gratula, hogy megdícsérték Rékát a jó mozgása miatt, elhiszen, hogy jó érzés lehetett:) Boldog névnapot a kis lurkónak!
Vendég

Sziasztok,

micsoda hírek :lol: :lol:

Vius anyu,

végre elérkezett a nagy nap :!:
Viusnak sok erőt, kitartást és türelmet kívánok a vajúdáshoz és a szüléshez!
Darinka pedig legyen kis ügyes és bújjon ki gyorsan :wink:
A fényképen Vius arca olyan vidám, jó ránézni :wink:

Viki mami,

most 2 jó éjszakánk volt, nem pihentem ki magam, mert ezerrel könyvelek. Tegnap éjfélig csináltam aztán 7-kor már újra az asztalnál ültem.
De már látom az alagút végét, egy jó órahosszányi munka van még és erre a hónapra az Áfa kész. (napi feladatok azért maradnak, de az nem annyira gáz).
Sajnálom, hogy Laci apunak kezd folyni az orra, horkolást is sajnálom. :cry: Én férjem akkor csinálja amikor nagyon fáradt, és az elég sűrűn van...
Remélem Lackó fickónak ez az orrfolyás csak átmeneti.

Boni mami,

remélem Zsiginek nem jön elő semmilyen mellékhatás és nyugodtan haza tudtok utazni!

Nemone,

gratulálok, hogy megdicsérték Rékát :lol:

Boldog névnapot kívánunk neki!

Kép

Igen, Danika szépen eszi a darabos kajákat. A 8 hós bébiételek már gond nélkül lecsúsznak, továbbá a babapiskóta rágásban nagyon ügyes. És amikor mi eszünk akkor a mi ételünkből is adunk már pár falatot, mert ha nem adunk akkora hiszti van, hogy a falak remegnek. A kis okos fejével gyorsan kitalálja az összefüggéseket, mostmár ha meglátja, hogy terítek minden játékot abbahagy és hisztizik, hogy ő is enni akar.
Tegnap ol ananászos csirkét csináltam rizzsel vacsira és a rizsből adtunk neki néhány falatot, nagyon ügyesen ette (és pirított vöröshagymával szoktam összepárolni a rizst így nem olyan száraz és nagyon jó az íze).
Mostmár a szemfogak vannak hátra, azt mondták, hogy az nagy szenvedés lesz Dancinak mire kinőnek. (remélem, hogy azért várnak még pár hónapot)

Czinki,

Nándus nagyon ügyes!
Hasleszorító engem is érdekel, én igazából ilyen mindent leszorító nadrág szerűre gondoltam, mert nekem a hasam igencsak nagy maradt, és ott nem érnek be a nadrágok.

Dita,

mosrmát nagyon izgulok :wink:

Kép}
monic80

Évi,

elhiszem, hogy nagyon örültél a gépnek! Az 5 tagú csládban hatalmas hasznát veszed majd :wink:
Repedt virslin széröhögtem magam. :lol:

Kép}
monic80

sziasztok
mi még mindig egyben!
kicsit irigykedem is Viusra hogy ma már megláthatja a kislányát.
mennek a drukkok!!! ++++++++++++
tecc a vigyori pocakos kép! :)
én már nem vigyorgok annyira, a boltba is nehezemre esett kimenni, főleg hogy a tetőtől-talpig csurom vizes lettem. Éjjel a szél vitt mindent, és továbbra is fáj mindenem, szóval jöhetne már Miló!

a papíromra az van írva hogy a 40. hét betöltésekor jelentkezni a kórház szülészeti osztályán. Akkor ez azt jelenti hogy a kiírt nap utáni napon (tehát nov. 24-én) be kell fáradnom a kórházba ha addig nem jön ki a fiam? Jól értelmezem?

NEMO
Rékának boldog névnapot ha most ünneplitek!
Remélem nem lesz balhé az anyósfelvigyázásból ellesznek nélkületek is.

VIKI
Sajnálom hogy nektek is rossz éjszakátok volt.

ÉVI
Nekem fél éve rossz a mosogatógépem úgyhogy én is vigyorogni fogok majd nemsokára mert anyukáméktól azt kapjuk karácsonyra hogy megveszik az alkatrészt hozzá hogy újra tudjam használni.
33 ezret mondott a szerelő a hibás szivattyúra + szerelési díj.
Anyuék kaptak pesten 20-ért és apa beszereli mire hazajövök a kórházból már meglesz mi is előre megkapjuk.

dita75

MONIC
TE a munka hőse vagy!

BONI
Remélem sikerül hazautaznotok! Ha errefelé jártok akár be is ugrohattok hozzánk ha van kedvetek!

Ma megyek megint NST-re. Ebbe a fasza időbe.
Be is kéne vásárolni mindenből ki vagyunk fogyva, de annyira nincs kedvem most tescozni. :roll:

dita75

Dita,

de jó, hogy jelentkeztél, már épp a kezemben volt a telefon, hogy hívlak, hátha szülsz :wink:
40. hét után van aki befekteti a betegét a kórházba. De te nem leszel 40 hetes :wink:

Kép}
monic80

Dita,

de jó, hogy jelentkeztél, már épp a kezemben volt a telefon, hogy hívlak, hátha szülsz :wink:
40. hét után van aki befekteti a betegét a kórházba. De te nem leszel 40 hetes :wink:

Kép}
monic80

Annyira megörültem, hogy jelentkeztél, hogy rögtön kétszer is elment :lol:

Kép}
monic80

Ditus, izgultam érted, jó, hogy jelentkeztél. Ha esetleg kórházba mész, akár éjjel is, szólj Monicnak, írja meg nekünk, mert konkrétan én lerágom a körmeimet, úgy szorítok értetek!

Hát csúnya idő ez az NST-hez. Amúgy mutat méhösszehúzódásokat a gép, vagy csak Miló mozgását? Mi volt legutóbb?
A boltban csak könnyű dolgokat vegyél (semmi krumpli és karton ásványvíz!), ne cipekedj ekkora pocakkal már.
Vendég

Csajok, tudtok valamilyen net-es oldalt, hogy hogy kell fejni a tejet, meg hogy mikor indul be az előtej? Nem tudok semmit és amit hallok, az számomra a gyakorlatban nem érthető....
Vendég

Twist,

netes oldalt nem tudok, de a kórházban a csecsemős nővérek segítenek ebben, nekik ez a dolguk. Engem is ők tanítottak meg szoptatni és a fejést is ők magyarázták el :wink:
Az biztos, hogy a kórházba vidd magaddal a fejődet (legalábbis nálunk a sajátot kellett vinni) mert a szülés utáni 2-3., napon annyira bedurannak a cicik, hogyha nem fejed le akkor tejlázad lehet. És a baba akkor még csak 20-30 g-at szopik, ő nem tud rajtad könnyíteni.

Kép}
monic80

twist itt olvashatsz, illetve ingyenes számuk is van. http://www.lll.hu/

Dita lehet arra megyünk..majd akkor szólok...
Vendég

néhány kép Csigusz kedvenc időtöltéséről! ma készültek a játékosok, csak nem állítottam át..

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Boniko, nagyon elmélyülten játszik a fiatalúr, olyan nyugodtnak tűnik, jól elvan és aranyos.)
Köszi, ez az oldal szuper, rá is durrantam!
Monic, szerinted milyen teát vagy tablettát érdemes bevinni a kórházba, hogy több tejem legyen?
Vendég

Twist urtica urrens vagy ricinuscomunis de! nem szabad az első 2 napban mert ha rácuppan Dorotty beindul és ha szedsz mellé bogyeszt bedurran a cici, és ha emiatt ha fejed még jobban... szóval először hagyatkozz a természetre és ha nem indul be, akkor veheted be valamelyiket.
pusssz
Vendég

BONI
Oké, szívesen látlak benneteket ha épp nem akkor akaródzik kijönni Milónak és pont kórházba leszünk.
Csigusz nagyon jól elvan a játékokkal. Én is imádok építőkockázni és legózni. Legalább ezt a két játékot majd én is művelhetem Milóval mert az autózás az nem az én világom. Még idegesít is az állandó brümmögés.

TWIST
Utrica urens. Pont most ajánlottam az egyik volt osztálytársamnak két napja és állítólag ömlik a teje.

MONIC
Nem biztos az, amennyire várom ő annyira nem akar kijönni.
Simán túl is hordhatom mert helye még mindig van neki bőven a kastélyban. Tegnap este is nagyon nyomakodott, meg ma reggel is. Bár anyu azt mondja hogy neki a tesómmal végig ez volt, csak én és a nagyobbik nővérem álltunk le a ficergéssel szülés előtti hetekben.

De akkor jól értelmezem a leírást nem? Mert másfél hét múlva hétfőn leszek 40. hetes, akkor kedden reggel mennem kell a kórházba. Sztem így értik, de majd ma megkérdezem az nst-n a csajt ő biztos jobban tudja vagy a védőnő.

dita75

Köszi csajok, felírtam minden bogyó nevét, használatát. Ezek ugye, homeopátiás szerek?
Felszerelkezem majd a kórházban, mármint úgy megyek be feküdni.

Dituli, szerintem már a 40. hét betöltésének napján bemehetsz, nem kell még egy napot várni. Klassz kastélyod lehet, ha Miló ennyire nem akar kijönni:)
Neked nincs még előtej, vagy ilyesmi?
Vendég

Az Urtica Urensből milyen típus kell? C15, C9, C5 is van. És napi hány db-ot kell bevenni?
Vendég

Twist,
CH5. Első nap 3x5, második nap 2x5, harmadik nap 1x5. De tényleg várj vele pár napot, hagy induljon meg természetesen.
Szülés közben még jó a caulophyllum, segíti a tágulást. Mondjuk én mindig megvettem, aztán nem jutott rá idő, hogy beszedjem :lol:
Ja, és a pihenőszék biztos, hogy tuti, Levi ma csak a hintában volt el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska köszi!!!!
Felírtam mindent:) Hát ez mindig eszembe fog jutni, olyan aranyos, hogy Levi egész nap nevetgél a hintában.) Nekem elvileg holnap érkezik postán a pihenőszék, amit rendeltem Dorkának. Nagyon várom már, remélem, hogy könnyű használni. Hány hónapos babát lehet beletenni?

Vius, mi van már? Nagyon izgulunk!!!!!!

Dituli, NST-ről hazaértél már, mi volt?
Vendég

bikfyt megelőzve....... hazaérkeztünk.... darinka 2009 11.11-én 9ora 25perckor megérkezett 3850gr 50 cm császár amit muszály volt altatásba. baba mama jol vannak Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Szívből gratulálok Viuskának, az új nagymaminak, az egész családnak! Nagyon szép Darinka, szépen fejlett, gyönyörű baba!!!! Sok-sok tejcsit és gyors felépülést kívánok nekik és a hosszú boldog életet!!!!
Vendég

Sok szeretettel gratulálunk Darinka születéséhez, az családdá váláshoz! és neked a nagymamasághoz :wink:
Vendég

Vius anyu,

szívből gratulálok a kis családnak!
Darinka gyönyörűséges!
Jó egészséget és sok tejcsit!

Kép}
monic80

DRÁGA DARINKA

Kép

Gyönyörű kislány vagy!

VIUSNAK sok tejcit és mihamarabbi felépülést kívánok, valamint sok boldogságot az egész családnak!

TWIST
Hát képzeld el hogy egy nem sok de annyit nem mozgott most Miló abban az 5-10 percben, pont szundikált. Persze mit ad ISten ahogy kiültem a folyósóra rákezdett. Na puff. Megnézte a másik doki és mondta hogy holnap menjek uhura a saját dokimhoz.
Na most mehetek fel megint ebbe a fos időbe, ráadásul időpont nélkül és várhatok vagy két órát hogy bejussak, bár azért remélem hogy meglátnak hogy ott tornyosulok és behívnak előbb.

A pihiszéket újszülött is használhatja főleg ha dönthető a háttámlája.

Megkérdeztem 3 emberkét is, szülésznő, védőnő és az NST-n a csajszit és azt mondták hogy másnap menjek és nem kell reggel hanem olyan ebéd környékén. Tehát ha 23-ra vagyok kiírva akkor 24-én dél körül.

dita75

Darinka pontos adatait azért leírom. Bocs, de csak most értem haza, ráadásul a telóm is elromlott. Szóval:

Megszületett kislányunk, Darinka. 3850 gramm, 50 cm. Császárral született. A baba és a mama jól vannak, üdv.: Via és Zoli

KépKépKép
bikfy

TWIST
Ja még azt elfelejtettem hogy előtej nincs, és hogy a kastély tényleg baromi klassz. Jó nagy és jó csíkos. Pont ma csináltam két képet a tesómnak mert ő már ezer éve nem látta. Neki meztelen pocakosat küldtem úgy még durvábban látszik hogy mekkora.

dita75

Ditám,

te aztán tényleg úgy érzed, hogy Miló kivárja a 40 hetet. Szerintem meg nem... :wink: Azt hiszem lassan lehet fogadásokat kötni, hogy melyik napon születik a kisfiad :wink: :lol:

Twist,

nekem sem volt előtej terhesen (szerencsére) épp elég volt szülés után hónapokig bélelni a melltartót mert folyt össze-vissza... :oops:

Boni mami,

neked hány nap a rekordod a szülés utáni hosszú ciklusok közül?
Én ma vagyok a 45. napon :? Ma már fájt a derekam és a hasam, szerintem nemsokára megjön, de eléggé idegel, hogy így kitolódott :?
Zsigi egyszerűen gyönyörű! És milyen kis okosan építi a kockákat, még garázst is csinált! A hosszú pilláit megzabálom!

Kép}
monic80

Én is szeretettel gratulálok Darinka születéséhez és nagyon sok boldogságot kívánok! :P :P :P

Kép
f.ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?