Micsoda fantasztikus hírek!
Poci nagyon gartulálok!!! Hihetelen ügyesek vagytok, egyből az első próbálkozás!!!!
Mégiscsak lesz decemberi zebrásunk! (Lehet, hogy kettő is-Hajni ezt Te ne olvasd el
!)
Poci megerősítettél a hitemben: minden hónapban sorra kerül valaki. Én akkor stoppolom a februárt
. Most sajnos megint vannak gyulladásaim, ugyan akciózunk ezerrel, de félek, hogy hiába..
De nemsokára megyek dokihoz.
Reggel megdöbbenve tapasztaltam, hogy tegnap kisregényt írtatok, utána meg azt, hogy milyen szakembergárda gyűlt itt össze (orvos, gyógyszerész)én ennek is nagyon megörültem, ugye nem baj, ha zaklatlak majd Titeket a hülye kérdéseimmel?
Én szociális munkásnak tanulok az egyetemen, szóval nem tudok nagyon sok hasznos dolgot írni, esetleg majd ha már a 8. hónap körül járok, akkor tudok segíteni az ügyintézésben (régi nevén: gyes, baba papírjai, stb...)
Pocika Neked sajnos nem, pedig először Neked lesz aktuális.
Amúgy az alapdiplomám magyar-történelem szakos tanár, és kihagytam pár évet a tanulásban. Tényleg sokkal jobb volt a karácsony vizsgaidőszak nélkül.
Sajnos most is tanulnom kell, ráadásul jogot, ami nem olyan izgalmas, tegnap azért se jöttem, meg este színházban voltunk.
Nolina Te Pesten élsz? Irigylem a munkahelyed közelében lakókat, nagyon kedves gyógyszerész lehetsz. így megtanulni az összes tesztet!
Tegnap voltunk patikában, akartam venni PG53-at, először furán néztek rám, majd elkezdtem magyarázni, hogy mi az, akkor mondták, hogy ja a mikroszkóp (?) és holnapra rendelnek. Én kifizettem, remélem ugyanarra gondoltunk. Terhességi tesztet majd inkább a Rossmanban veszek. Vagy Nálad.
Eddig én se használtam semmi ilyet, arra meg nem vagyok képes, hogy minden reggel ugyanabban az időben mérjem a hőmet és szépen vezessem. Szerintem jól teszed, hogy lazán veszed és nem idegesíted magad ilyenekkel. Én a PG53-hoz se ragaszkodtam volna, csak meséltem a férjemnek és Ő mindenképp akarta, hogy vegyünk.
Hajni aranyosak lehettetek a gépetek első sütésénél, ahoyg körbeülitek a gépet. Mi csak 10percenként néztünk rá, érdekes volt. A férjem teljesen rákkattant a kenyérsütésre, tegnap 2 kenyret is sütött, a rozskenyér nem lett tökéletes, úgy fogtam vissza, hogy most már ne süssön harmadikat.
Amúgy teljesen más ez a kenyér, mint a gépi, nekem nagyon izlik. Sokkal tartalmasabb, sűrübb.
Még azt akartam írni Poci, hogy Apukám nemrég volt New Orleansban. Az egyetemen PHD-zett egy tanítványa. Neki nagyon tetszett, ott voltak valami kareoki jazz bárban, az ottai élményeit azóta is emlegeti.
Ha megvan az orvosi diplomád miből kell vizsgáznod? Mi az, ami nagyon más ott?(mármint szakmailag) Nekem olyan furcsa, hogy nem fogadják el a diplomád! De mégegyszer nagy gratula Nektek! A pezsgő miatt pedig tényleg ne aggódj, de ezt neked jobban kéne tudnod!
Na jó tényleg befejezem, ma inkább többször írok majd kicsit, tanulás közben pihenésként. Ezt a férjemmel is közöltem, és tudomásul vette, hogy nem játszhat egész nap.
Zafír 14/32