Sziasztok!
Előkerültem!
Nagyon jól esik, hogy ennyire hiányoltatok!
Szerdán jöttem haza Angliából, ahol nagyon jó volt, azóta pedig rengeteg dolgot kellett elintézni, mert a férjem rengeteget dolgozott amíg én a családnál voltam, (akik tényleg nagyon lefoglaltak) és csak aludni járt haza, így összegyűjtötte nekem a mosnivalót, de még a mostalant is! Aztán a családnak el kellett hordani a kis meglepetéseket amiket hoztam, a sógoromnak névnapja volt, volt egy lánybuli a barátokkal, mindkét dokimhoz el kellett menni ellenőrzésre, tegnap meg felkerekedtünk, hogy a tapéta kérdést rövidre zárjuk, felmentünk Pestre a Brico Store-ba megvenni amit korábban kinéztünk. Úgyhogy kispapa jövő hét végén tapétázni fogja a babaszobát.
Tegnap visszaolvastalak titeket, de válaszolni már nem bírtam, mert fáradt voltam.
Velem szerintem minden rendben, holnap leszek 34+0.
A dokik viszont nem ezen a véleményen vannak. Pénteken voltam UH-n a szülészemnél, kérdezte mennyit híztam eddig, mondtam, hogy 11 kg-t, nem mondott rá semmit. Megnézte a bokám, arra sem mondott semmit. Az UH-n kidferült, hogy Borsóka ferde fekvésben fekszik (ezt én tudtam), jobb fent van a feje, bal alul a lába (azt hittem fordítva van, mert ha csuklik, azt bal alul lehet kívülről érezni, ezért azt hittem ott a feje). Én azért döbbentem meg, hogy fent van a feje, a doki meg, mert ilyenkor már egyenesen, hosszában kéne feküdnie. De szerinte még megfordulhat, de szülés előtt is meg lehet fordítani, amiről én már nagyon sok rémtörténetet hallottam.
Ma voltam a körzeti dokinál, helyettesítés volt, de ott piros karikát rajzoltak a súlyom köré, és ki is kaptam, mert 3 hét alatt 3 és fél kg-t híztam. (Igaz, hogy az össz súlygyarapodásom 11 kg.) Tartsak sószegény, fehérjedús diétát. De a húgom pont így főz, tehát ebben nem volt hiba, mégis híztam! Bár ott több édességet ettem mint itthon előtte, de többet is mozogtam.
A védőnőm szerint fogyasszak kevesebb folyadékot. Egy könyv szerint, ez szükségtelen.
A vizesedést mondtam a védőnőmnek, a doki nem vette észre, mert amúgy csontos bokám van, most néz ki úgy mint egy normál boka, de a lábfejemen látszik a különbség, meg a kezemen is. A gyűrűmet már nem kényelmes hordani. A védőnőm szerint túl korai a vizesedés és nagyon aggódva nézett rám.
Teljesen elszomorítottak és még egy kicsit meg is ijjesztettek.
A védőnőm szerint ugyanis, még megfordulhat a baba, de egyre kisebb az esélye, ahogy nő, egyre kevesebb helye lesz a fordulásra. Bár közvetlen a szülés előtt is fordult már meg baba, de ez 1000-ből 1-szer fordul elő.
Jól megnyugtatott igaz?
Ráadásul a férjem is farfekvéses volt.
Úgyhogy én jól érzem magam, de az UH meg a védőnő elszomorított és most nagyon le vagyok lombozódva.
Most megyünk 3-ra az együtt szülő párok felkészítésére, aztán meg egy előadást tartok a munkhelyemen, úgyhogy még mindig el vagyok havazva, csak beugrottam kikeseregni magam.
Orsi!
Én még nem is gratuláltam: HATALMAS GRATULA!
Alena!
Örülök, hogy te is itt vagy!
Majd teszek fel táblát meg válaszolok a többieknek is, de már megint rohannom kell....
Ja és majd teszek fel képet Angliáról is.
Jaj, de hosszú lettem, bocsánat!
Puszi, Leone