@edke6:
Én az elején a Synlabba jártam vérvételre, itt van női hormon 3-5. És 21-23. Napi kedvezményes kiegészítő csomag. 18.500 Ft illetve 9.900 Ft. Ezeket az értékeket érdemes megnézetni. Ha nem akarod mindet megnézetni, 2.500 Ft egy hormon, plusz van mintakezelési díj. Én először nem nézettem AMH-t, mert drága, de az endokrinológusom javasolta, így külön megcsináltattam később.
Azóta találtam egy jó magán nődokit, aki nem horror áron van, és ad beutalót kórházba, így ingyen van a VV. Szerintem érdemes min. Két ciklust megnézetni így. Ha több mint fél éve próbálkoztok, szerintem érdemes elmenni egy hárompontos cukorterhelésre inzulin szintekkel, hogy kizárható legyen az IR. Egyre több nőnek van.
Nekem a párom államiban volt spermaképet nézetni, a Honvédban. Még a Semmelweis-re lehet menni, de ott sokkal többet kell várni időpontra. Első körben a mintaadásra kell bemenni 3-5 nap önmegtartóztatás után. Aztán van egy megbeszélés, ahol van manuális vizsgálat is. Viszont a pasiknak elég ezt az egy vizsgálatot elvégezni, a női oldala már macerásabb.
Kérdezz nyugodtan, sajnos én már elég sok vizsgálaton túlestem.