na akkor úja a sokmillióezer sor :
Sziasztok CSajok!!!
Ma már csodás a hangulatom, bár nem tudom , hogy ez a jó időnek, az idő múlásának, vagy a tegnapi nyugi cseppeknek tudható be ... (ezeket még annó az esküvő előtt kaptam, mert totál ideg voltam a fogaim - gyökérkezelések- miatt, és nővérem barinője ajánlotta, hog c-vitamin van benne és talán használ)
Bár még a nap elején írtam uramnak egy hagyjál el inkább sms-t, de utána már édesen tudtam vele beszélni, ma szinte csőröztem is vele már rendesen, az imént pedig olyan kajával nyűgöztem le, hogy most csak piheg szegényem....
Judy
gyerekek már csak ilyenek, iszonyat tudnak nem akarok tanulni és elegem van stílust felvenni...
délután hívott egyik diákom (11. évfolyam) apukája, hogy mondott neki 3 dolgot a gyerek és melyik igaz belőle, és hála ég 2 igaz volt, így most úgy voltam, hogy az eredmény szinte pozitív is lehet, mert nem mindent lodított a gyerek... ezért még ugyanúgy várd a 4.-et, talán ő lesz a kivétel és példás tanuló lesz
Timji
na igen, legalább a körmöm csodás, és talán le sem rágom, mert ugye a zselét így enni nem akarom
mai remekmű: olivaolaj a tepsi aljába, a krumplit 4-be vágni,fúszerezni vegetával, foliával lefedni, félóra, majd hozzátenni mirelit zöldséget, hagyni meg lefedni, és mikor már puha, szépen pirítani, hozzá jégsaláta-olivaolaj, főtt tojás, márványsatj, uborka - JÓÉTVÁGYAT!!!
Bettty
drága BEtty, igenis te vagy az, aki minket szépen felszed innen a padlóról, így sztem simán lehet mondani, egy ISTENNŐ vagy !!!!
na most lehet pirulni
igenk EHCS ha megküldi a teszteket, tuttira , hgoy sorminta követő és most már teszt és nem csak internet függő is leszek
folyt... ( mert félek hogy elveszik...)