Jó reggelt lányok!
Köszönöm a hiányolást, itt vagyok, meg vagyok, csak egy picit össze jöttek a dolgok, világ vége hangulatom volt.
Sógornőm kioktatott, hogy súlyfelesleggel nem szabad babát vállalni, mert az milyen veszélyes. Ezt mondja ő, aki a második baba után a 160 centijével 90 kiló lett.
Na mindegy!
Viszont nagyon jó volt babázni, olyan jó volt nosztalgiázni, csak Kristóf nem hagyta a kezembe a picit. Még sosem volt ilyen szituáció, hogy másik babát fogjak, hát amikor észre vette éktelen ordításba kezdett.
Ma oltásra megyünk, nagyon nem akarom, tegnap pedig baba-mama klubba voltunk, nagyon élvezte Kristóf azt hiszem rendszeresen járni fogunk, főleg, hogy mindjárt itt az ősz.
Zsu
Az én apukám is rendőr volt, nyomozó. Már nyugdíjas. De emlékszem, hogy amikor forrónyomos volt, akkor mindegy volt, hogy milyen nap, vagy milyen ünnep volt, mennie kellett. Sokszor a szülinapjainkon sem tudott otthon lenni. Talán ebből adódik, hogy imádom a krimiket, a sorozat gyilkosos filmeket.
De ne ijedjetek meg nem vagyok pszichopata.
Pitypang
Azt hiszem téged még nem is üdvözöltelek. Jó hogy jöttél, jó kis csapat lettünk.
Joli
Az utolsó hetet én is kétségek között kinlódtam végig, de nekem napra pontosan megjött, úgy hogy már holnap elmúlik, aztán alig várom, hogy leteperjen apa.
Nagyon jó lenne, ha most össze jönne, mert mindig májusi babát szerettem volna, és most akkor születne.
Kírus
Mizu doki ügyben? telefonáltál már, vagy még keresésben vagy?
A keksz receptet nem felejtettem el, a mai nap folyamán leírom.
Szép napot lányok!