Új privát üzeneted érkezett!

Bridget, köszi a tippet, de sajna nálunk a spontán nem jöhet szóba, mert apának nagyon rossz az eredménye, még a lombikhoz is fagyasztani kellett, hogy nehogy akkor ne legyen semmi, amikor kell. :( De azért a rádolgozást nem hagyjuk ki!!! :D
Vendég

Nem mondod?De akkor hogyhogy fagyasztottak?! :shock: En kerdeztem a dokit nem e lehetne fagyasztani ha apacska epp nem akkor jon amikor kene :roll: Erre doki azt mondta nem ajanlja a fagyasztast csak ha ngyon jo eredmenye van :shock: Most akkor nektek hogy lehetett? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, nekünk pont azért ajánlották a fagyasztást, mert baromi kevés a cucc.Nem tudom, hogy nektek miért nem lehet??? :shock:

Nahát.... laptető, hihetetlen!!! Szívesen adom annak aki kéri és szüksége van rá!!! :) :lol:
Vendég

En elfogadom 8) :lol: Amugy nem nem lehetett csak mondtak,hogy ngyon jo eredmenyek mellett lehe csak!Paromnak pedig ngyon jo katonai vannak ugyhogy lehet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
19x18mm a tüsző, mnyh 10mm, csütörtökön lesz az inszem, de sajnos csak 1 nap, mert péntek ünnep és akkor nincs andrológia...hát ilyen az Én szerencsém! :cry: azt mondta a dokinőm, hogy 1 inszem is elég, nem muszáj 2!
Nagyon bízom benne, hogy elég lesz!

Szép napot Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, igen most már csatlakoztam ide is, nem kell csak privizni :wink:
Hogy vagy, szuri, sikerült :?:
Nekem a kolléganőm adta be, hétvégén pedig a nővérkém!

Zsu, jobban vagy egy kicsit már?

Ezek szerint Én jobban reagáltam a Clostira,mint erre a drága puregonra
:?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Mindenkinek!

Bocsi, egy kicsit eltűntem, de ígérem igyekszek többet jönni.
Azt hiszem most meg sem próbállak benneteket vissza olvasni :)

Ma reggel voltam az első vérvételemen. GRRR.... nem szeretem a vérvételeket. Ráadásul 3 tubussal is levettek.

Suzy
Hajrá Inszem! Nagyon drukkolok nektek! :lol:

Bri
ma kezdődik a szurka-piszka neked :lol:

Kép

Kép
princzike

Zsu
Lapető! :lol:
Össze fog ez jönni nektek :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzike,köszike
Én már kezdem megszokni a vvételeket, pedig régebben, de utáltam!
Most meg még szúrni is kellett...de remélem lesz értelme! :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
No látod, milyen szép nagy lett a tüsződ már :?:
Csütörtökhöz nagy drukk neked :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, szió, igen már elég nagy, de most egy kicsit aggódom, hogy csak egy inszem lesz!
Holnap megint uh de.!
A Choragon tüszőrepit nem lehet kapni az egész városban, marha jó!

Ti milyen repesztőt kaptatok?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is choragont kaptam, de én mindig megkaptam a gyogyitárban, nem volt hiánycikk :shock:
Most csak nézek, hogy nálatok az :!:

Az a ritkább, ha 2 inszemet csinálnak nem :?:
Mert általában 1-et szoktak....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

itt mindig mindenkinek kettőt csinálnak és az egy inszemnek számít!
hát majd lesz vhogy, a lényeg a tüsző mérete jó

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes délutánt lányok :!:

Suzy megy a drukk ezerrel :D :D

Pusszantás Mindenkinek :!:

Remélem, hogy jól vagytok, én is megvagyok attól függetlenül, hogy senki nem kérdezte:))DDDD
Vendég

Angyal, köszi a drukkot, jól fog jönni!

Nem fáj már a fejem, hurrrrráá :lol: pedig nem vettem be semmi gyógyit!

További szép napot Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csütörtökön a párom nappal dolgozik, ami annyit jelent, hogy reggel 6-tól este 6-ig...nagyon vicces lesz, mert rendőr ruhában jön az andrológiára...na még így úgy se voltunk...az ottani csajok tudják, hogy rendőr, csak mégis... :wink:

Most meg elindulok a melóhelyről tüszőrepit "vadászni", további nagyon szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Meg nem mondom neked, hogy milyen repit kaptam, mert 2 félét is írtak fel. Na nem egyszerre, hanem ugye nekem több inszemem volt és az utolsó az másfajta volt. :roll: :oops:
Jó lesz az andrológián... :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok!

Velem még mindíg semmi érdekes,már alig várom,h megjöjjön,ilyen is régen volt már.

Zsu!
Remélem jobban vagy.A köv majd jól alakul és sikeres lesz.

Suzy!
Drukk csütörtökre+++++++++++

Betty!
Holnap-holnap-holnap...........................De jóóóóóóóó.Én is akarom már!

Princzi!
Ezekre a vérvételekre úgy gondolj,h már ő miatta is van.Megéri szenvedni.

Angyal!
Mi újság?

Bri!
Ez a fagyasztás is biztos helyfüggő.Mindenhol máshogy csinálják a dolgokat,csak az alapok eggyeznek.Ezért jó nekem h ismerem Zsu-t.mert egy helyre járunk és a dokink is egy.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Bridget, tiéd a laptetőm!!!! :) Hogy ment a szurizás?

Suzy, nagyon drukkolok csütörtökre! Biztos minden rendben lesz!!

Cukigabi, te mikorra várod a pirit?

Betty holnap mész konzira?

Nekem még ma is legörbült a szám, amikor kérdezgették, hogy mi volt uh-n, meg mikor lesz már baby, meg ehhez hasonló kérdések! :? :cry: Ja, én ritkán nézem a barátok köztöt, de ma pont bele kellett néznem, szegény csajnak méhen kívülije volt, és a műtétre várt.. :shock: Na, ez is betett most nekem, de még talán foghatom a hormonokra!! :)
Vendég

1000bocsi csajok...aludtam 3orat(azizgalomtol nem tudtam)aztan 6:30kor keles,tusolas,klotyo,7:10kor inuladas,8:10re odaertem,8:40re vegeztem szuri beadva vv megcsinalva most mar csak EKG kell amit a korzeti megcsinal majd 8) Aztan Patieknal voltam delutan 2ig aztan mentem anyuert fel 4kor indulas haza aztan elmentunk festeket venni mert szolt a feso,hogy holnap jonnek :shock: meg jo hogy idoben szolt :roll: hazaertunk 7re lecsot osszedobtuk,ettunk leultem szemem mar jojozik :oops: 7tol bekapcsoltam a gepet is de nem tudtam leulni :x 9kor ultem vegre le ettem es aztan pakoltunk mert a falat lekellett csupaszitani konyhat kipakolni...ugyhogy mire idekerultem folyik ossze a szemem :x

Holnap reggel fel 8kor mar jovok es irok jah mert jonnek a festok 8) Puszi es koszonom a hianyolast na meg a szurkokat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!
Cukigabi, köszi, neked is, hogy megjöjjön!!!

Zsu, továbbra is fel a fejjel, egy nagy-nagy ölelés! :wink:

Bri, nem volt egy könnyű napod!szuri nem volt vészes ugye?

Délelőtt megyek uh-ra, elintézni a felvételt holnapra, és megkapom a tüszőrepit, na ezzel micsoda kálváriát bejártam...a fantasztikus Szeged, annyira elegem volt már, amikor 5 nagy gyógyszertárat bejártam és sehol nem kaptam Choragont, de még helyettesítőt sem, azt hittem a guta megüt!De azért milyen jó, hogy előre szólt a dokinőm, hogy nem lehet a városban kapni, ezért Én időben kezdtem el keresgélni, hogy mára legyen!
Egy kicsi gyógyszertárban kaptam, ahova csak akkor megyek, ha recept nélkül akarok venni vényköteles gyógyszert!És meg van, sikerült megvennem és a patikus is annyira kedves nő volt, hogy el sem akartam hinni!Örültem nagyon :wink:

Betty, várlak nagyon :wink: drukk+++++++++++++++++++++++

Vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Még vagyok egy kicsit, aztán készülődnöm kell...

Szuzy
köszi, neked is drukk a mai naphoz :!:
Holnap egész nap bent leszel :?:

Mindenkinek nagyon szép napot, mindenkit puszilok :!: :wink:

betty615

Betty, nagyon veled vagyok :wink:
köszi a drukkot, holnap egész nap bent leszek, ha hazamegyek este mindenképpen jelentkezem!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ok, várunk akkor holnap este, a történettel :!: :wink:

betty615

Sziasztok!
Megjöttem az uhuról...mnyh:11mm, tüsző 19x18mm,mint tegnap, ez nem nőtt semmit!tüszőrepi beadva a fenekembe!!!
De a jó hír, hogy holnap és szombaton lesz kezelés, csak 2-t csinál Emőke...nagyon örülök neki!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vgyok am es minnya majd jovok is de elkell mennem kapcsolokat meg lampat venni aztan jovok es irok 8) Festok meg festenek 1000-rel

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, csak haladjanak gyorsan, gyorsan!jó vásárlást!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian:))

Cukigabi :!:

Ma reggeltől Letroxot szedek, a PM dokinő javaslatára.
Bár a TSH szintem 4-es, amely megfelelő de nem az én helyzetemben, mert a dokinőm szerint lombiknál 1-2es szint a jó.

Igy ezt szedem 2 hónapig, majd ujra nézünk egy TSH szintet, utána meglátjuk, hogy jó lett-e az eredmény vagy továbbra is szednem kell.

Holnapra várom, hogy megjöjjön piri, ami jönni is fog, mert a derekam már jelzi.

Dobok egy telefont a kaáliba egy 20-22. napi UH-os időpontért, amelynek eredményéből fog kiderülni, hogy mikor is lesz a lapar.
Remélem piri odaér Hozzád is időben :!:

betty :!:

Megy a drukk ezerrel:))
várunk a jó hirekkel:))

Suzy :!:

Egy nagy kalappal holnapra :!: :!:

Bridget :!:

Jó melót a festőknek :!:

Jó vásárlást :!:

Puszi Mindenkinek:))

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Suzy
:lol: :lol:

Betty
Mennek a drukkok!!

Angyal
Azért szépen haladsz te is :lol: Remélem 2 hónap múlva a TSH-d 1-2-es lesz :lol:

Kép

Kép
princzike

princzike :!:

köszi drága, lassan de biztosan a cél felé:)))

Hogy vagytok :?:
Vendég

Gyogyszereket altalaban jobb kivaltani a klinikan ahova jar az ember mert mas gyogyszertarak mivel sok is nem biztos hogy tarolgatjak :? Pl Gonal aaah felejtos Kaaliban vettem meg...

Zsu
Koszonom zsebretettem :lol: Bar osztozom a laptetun barkivel akinek kell :wink: Szuri ment hiba nelkul!!!

Suzy
Bar neha priviben konnyebb elerni de azert jovok :lol: Jol vgyok koszi szuri nem is gondolnad milyen siman ment meg en is meglepodtem sajat magamon :shock: :lol: Most hol tartassz? Nemsokara inszeminacio... 8) A barinom is tok kivolt mert volt mar 3inszemje es menni akart lombikra...dokit valtott az is inszemet javasolt...es mar tok kivolt aszongya ugysem jon ossze mar varta mehessen lombikra erre most 8hetes babas 8) szal ha nem bizol benne akkor is sikerulhet es ha nem engednek lombikra annak oka van valoszinu inszem is eleg lenne...es ez csak neked jo sokkal kimeletesebb egy inszem :wink: szal rad vigyaznak de tudod ha mar nem megy majd azzal se akkor ugyis jon a lombik... :wink:

Princzi
Igen tegnap ota szurka piszka van :lol:

Hajra csajok es jelentsetek mindig hol tartotok mert mar nem birom kovetni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Festok elmentek kesz van minden es kapcsolok is kicserelve plusz egok meg egy lampa :shock: 8) :lol:

Viszont most ettem megjott anyu es pakolunk vissza :x meg lemosni mindent elotte...este meg jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty :?: :?: :?: :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty, nagyon várlak már :shock: :?:

Bri, ...hát igen...priviben hamarabb elérhető vagy! :wink:
ügyi vagy :wink:
holnap és szombaton inszem a 3., azt mondta a dokinőm, hogy nem csak 4 inszem lehet nekem, hanem próbálkozunk egy ideig, mert nincs semmi bajon, csak a progi szintem alacsony!akkor a barinőd előttem egy nagyon jó példa, köszi :wink:

Angyal, köszi elraktam holnapra!
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjszakát Lányok, nem bírok már tovább fent maradni, pedig Betty nagyon vártam, hogy gyere!

Holnap este jövök!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Suzy!Én még várok.

Kép
cukigabi
Budapest

Long protokollt kaptam, mától el kell kezdenem a bromot szedni, napi felet.
21 cn.-től kell nyomnom a decát (közben gyógyszerek , kúpok, izék ), aztán 1 cn.-től gonal 150+gyogyik...most nem tudom, mert 2 szatyor minden van, a doki megmutatta, mit, hogyan kell beadni, és adott egy olyan papírt, hogy melyik nap, mit, hányat, mikor....szal adott használati utasítást
Majd még azért át kell tanulmányoznom mindent, mert most értünk haza...és hát első a gép...és ti
A dokival legközelebb cn. 6. találkozok, amikor is UH lesz, és v.v., megnézi, hogyan alakul minden....és hogy hogyan tovább, mikor lesz a leszívás...

Bocsi most nem írok külön, de holnap ígérem, bepótolom....pusszantom mindannyiótokat :!: :!: :!:
betty615

Sziaaa Betty!

Na végre,nagyon vártalak.Hát neked is elkezdődött! :lol:
Drukkolok,h minden rendben menjen! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszönöm Gabi :!:
betty615

Bri
Szuper! Akkor hamarosan babócával büszkélkedhetsz :lol:

Betty
Ez nagyon jó! Hamarosan itt a 21-ik nap. :lol: Jaj de jó! Micsoda babaeső lesz itt Karácsonyra :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok :!:

betty :!:

Ez nagyszerü hir, hogy kezdtek:)) :D :D

Nagyon drukkolok!!!!!

Suzy :!:

Érted is megy a drukk ezerrel:))

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Szuzy
gyere majd és mesélj, mi volt, várunk :!:

Angyal
drukkolok, hogy a TSH-d jó legyen :!:

Princz
köszike a drukkot neked is 8)

Bri 8)

Sokat segítettetek lelkileg csajok, köszönöm mindenkinek :!:

betty615

Princzi
Nem olyan biztos...levgyok torve mint a bili fule mert piri meg mindig sehol en meg 3napja szurom :roll: Most hivom a dokit,hogy ilyenkor mi van? :(

Betty
8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajszik, hát megjöttem és nekem is első, hogy írjak nektek :wink:
Annyira boldog voltam, mert megrepedt a tüsző az inszem előtt és így lehet, hogy lesz belőle vmi :wink: :?:
Szombaton megyek újra, ja a bal oldalon több tüsző is volt, össz 4 db, de ebből csak egy volt nagy, ami használható is, a többi 13x14mm :?: :!:

Betty, nem bírtam megvárni, hogy gyere tegnap, de most aztán sínen van a dolog és telni fognak a napok gyorsan és mehet a leszívás hamarosan!
Gondolom sok pénzt ott hagytatok a patikában :?:

Angyal, jól jött :wink:

Bri, sajnálom, hogy piri még sehol :cry:

Köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkokat, nagyon sokat merítettem belőle! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jaj de jó!Biztos sikerül!

Bri!
Semmi jele sincs pirinek?

Kép
cukigabi
Budapest

Bri, és most akkor mivan :?: :o Tudtál délután a dokkerral beszélni :?: Csak megjön már piri :!:
Eddig mindig jött, nem kellett volna, most meg kéne, és nem jön :!: :evil:

Suzy
csak a gyogyitárban 100.000 ft körüli összeget, de még vettem vitaminokat is...épp beszéltük férjemmel, hogy mögöttem álltak ilyen kisnyuggerek (nyugdíjas), és majd kint ülnek a kispadon, és a Juliska néni meséli a szomszédasszonynak, hogy -képzeld Rozika, állt előttem tegnap a patikában egy fiatal pár...hát nagyon beteg lehet az a szerencsétlen kis hölgy, mert annyi pénzt ott hagyott a gyógyszereire, hogy csak na....mi meg itt sírunk a 8-10.000 ft.-os gyógyszerünk miatt....stb... Ahogy így el kezdtük egymásnak mesélni, és még hozzáraktunk ezt-azt, jót röhögtünk az egészen :lol: :lol:

Húúú, 4 tüsző is lett :shock:
Nagyon örülök, hogy a nagy meg is repedt, és reméljük most már neked is pozitív eredménnyel zárul ez a ciklus.
Akkor szombaton lesz a második....majd mesélj ám :!:
Különben hogy megy egy ilyen inszem :?:
Mert tudom a folyamatot, de én nem voltam, és kíváncsi vagyok a személyes beszámolódra :!:

Cukigabi Pusszantalak :!: :wink:

betty615

Jaj lányok én már úgy unatkozom,kéne már valami/valaki akivel foglalkozhatok :lol:
De mit sírok itt?Majd lesz idő amikor meg azt hallgatjátok,h de jó lenne végig aludni az éjszakát! :P

Betty neked is pusssz :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ez így van :wink:

Princz
a blogodat miért nem tudom betenni az én olvasottaim közé :?: :roll:

betty615

Jaaaaaaaa azt nem írtam,h a férjemen kívül,mert vele azért foglalkozom. :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éjt!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X