Sziasztok!
Húúú, micsoda panaszáradat
. De én sem maradok ki
.
Mi 8 milliót vettünk fel, forint alapú ( itt megjegyzem nem tudom miért csak a devizásokat sajnálgatták, a miénk is jócskán megemekedett), az 63 havonta + van még fundamentánk, az egész összesen 93 havonta. És nem ettem, nem éltem, nem tankoltam, nem fizettem rezsit..............
A szocpolt mi is felvettünk, az első gyerkőc "teljesítve van", a másodikra van még 5 évünk.
Apa azért nem keres olyan rosszul, de nem is olyan jól. És az én gyesem
? Azt tudjátok ti is. Ráadásul most nagyon úgy néz ki, hogy a munkám sem egy életbiztosítás.
Úgyhogy most én is kicsit ki vagyok
, annyira kilátástalannak érzem a helyzetünket
És azt utálom a legjobban, hogy ott "fennt" olyan mondja meg, hogy én hogy éljek a kis keresetemből, olyan szab ki mindenféle adót, emel áfát, szorítgatja a kisgyerekeseket, akinek csak a bankszámláján 71 millió van. Az újságpénze több, mint a mi fizetésünk
.
Szemét egy világban élünk .
Most kicsit kipanaszkodtam magam, de nagyon tudnám még folytatni
Annyira jó lenne, ha ott fennt most úgy gondolnák, hogy igen, most kell érkezni annak a kistestvérnek
.
Süti,
nagyon szépek voltatok, jók a képek nagyon. Meg a többi is. milyen szép nagy pocid van. Irigy vagyok
.
Más nem akar felrakni még esküvői képet???
Aviubi,
szerintem azért nem mennek az emberek az ilyen tüntetésekre, mert nem látják értelmét. Emlékeztek mi volt 2006- ban, az öszödi beszédkor??? Senkit nem érdekelt, nem mondtak le. Akármilyen tüntetések lesznek is, semmi nem fog itt megváltozni. Nem fognak lemondani, mindenki a zsírosbödön mellett akar maradni.
Babszi,
én felvenném másodszorra is az esküvői ruhát. Miért is ne? Nem érdekelne az sem, ha megszólnának. Az esküvő azért esküvő, főleg ha a nagy Ő-höz mész hozzá
. Szerintem ne habozz.