Clarissa!
Szerintem minden anya így csinálja, aki szereti a gyerekét. Az engedékenység pedig gyereke válogatja, kinél mi elég.
Ha másképp nem megy, ne engedd el a kezét. Hadd sírjon, de meg kell értenie, hogy az utcán arra megy, amerre te vezeted.
Nálam a fiú volt hisztis és akaratos volt, hogy a piacról hazáig húztam, közben üvöltött ahogy a torkán kifért. Ha néztek, hadd nézzenek. Nem ütöm meg soha a gyerekeimet, de az akaratomat el kell fogadniuk a saját biztonságuk érdekében.
A lányomról szinte azt sem tudtam, hogy létezik.
Csendben jött ment, játszott, azt tette amait mondtam. Nem emlékszem hisztire.
Most, hogy nagyok fordított a helyzet. A lányom miatt sokszor idegbajt kapok.
A kicsi Gina viszont mindkettőn túltesz. Akaratos, hisztis, odavágja magát a földhöz, és mindenkit ütöget.
Most érte el a határt, amikor szankcionálnom kell. Az mégse járja, hogy a nagyokra csak úgy ráüssön!!
Panny!
Ha a barnázást nem számítom, akkor pont 30.
Judy!
Én a fiammal 8.oszt. végéig tanultam minden nap. Mondjuk 6.tól már kicsit elvesztettem a fonalat, de a párom nagyon jó matekos és sokat átvállalt tőlem.
A lányom szinte kitűnő és eddig még nem tanultam vele egy percet sem.
A mai nap szerencsétlen termése még, hogy jól összevesztem a párommal egy hülyeség miatt. Most jól odalett a péntek estém.
Ő bevágta a durcát és elment a hálóba aludni. Amilyen kimerült biztos reggelig durmol.
A fiam 10 után jön haza, a lányomat a barátnőjéék hozzák haza 9 körül.
Megint egyedül vagyok a kisördöggel és ehetem a kefét.
Lehet, hogy a piri miatt vagyok ilyen hü....e