sziasztok lányok,
Linácska: köszi a simi tippet! tök érdekes, h én hátulról szoktam simizni Nándi derekánál a pocakját (remélem érthető) és ha bal oldalt simizem mindig kijön a büfi szépen!!! szerencsére már szépen megtanult büfizni!
Boni: boldog fél évetek volt!! nagyon szépet csináltál! mutattam a páromnak is. kiszúrtam egy sírós képet is, és mondta a párom, h még jó hogy egy olyan is bekerül, hát olyan is kell!
de nagyon komoly az olvasós!
boldog évfordulót!
hát lányok, szerintem kereszteljük át a topikot : Czinke rinyálásának, v rinya Czinke bátorításának.....
kedden azért nem jöttem, mert megint tök kivoltam! megszépítkeztem a szerdai nődoki randira, és hát ha már ott matattam, megnéztem tükörrel az aranyerem, és hát beláttam magamba. párom is megvizsgált, és ő is csak egy nagy lukat látott. tök bőgtem, h hogy nézek ki. másnap a párom netet , fórumokat bújta, és kiderítettük, h a gátam a szülés alkalmával tök kitágult. hát én teljesen kivoltam . persze a doki szerint minden rendben, olyan vagyok, mint a könyvekben, ne aggódjak, fél év és rendbejövök. arról nem szólt, h nem feltétlen kellene így kinéznem, de mindegy. remélem tényleg rendbejövök, ha nem is leszek már szűzlány, és nem leszek olyan mint 18 évesen, de remélem a szülés előtti állapotom visszanyerem. majd csinálhatom az intimtornát, gáttornát. de én ezt nem tudtam és nem is hallottam ilyenről és tök bepánikoltam.
ma meg levittük Nándit a gyerekorvoshoz, mert a köldöke közepe lila és kidudorodik. hát köldöksérvünk van!
hurrá
most be kell nyomni a köldökét, összehúzni rajta a bőrt és le kell ragasztani 2-3 hónapig.
de szerencsére állítólag nem fáj neki ez a sérv. még szerencse.
szóval a termés:
terhesség alatt: +24kg, vizesedés, lumbágó
szüléskor: aranyér, gátlazulás
Nándi: nyelvét fel kellett vágni, túl vörös volt túl sűrű a vére (majdnem a kórházban szilvesztereztünk), dagadt volt a szeme a rossz vízháztartás miatt, és most a köldöksérv.
hát remélem most már 1 éves korunking más már nem jön!!!
Vikimami: ha van vmi ötleted a gátizom erősítésre, homeos bogyó v vmi extra torna v bármi , megköszönném!neked biztos van erre is vmi ötleted!
na puszi , most megyek is homeos bogyókat nézek aranyérre és gátra
nagyon gyér itt a forgalom, örülök, mert így tudom olvasni és követni az eseményeket, de nem örülök, mert hát ez már túl kicsi forgalom. bár én írok és sírok eleget!