Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kuzsanna én is szívből gratulálok!!! :D

Hoztam képet a csíkjaimról. Most a 32. napom van, még mensi sehol. Bár nálam ez nem mérvadó, de hátha...

Kép

A 27. napon már teljesen halvány volt. Esthajnal szerinted is pé volt 25.-én? Igaz így soknaposan már halványabb a teszt, de frissen egyforma volt a két csík.

Hétvégén megpróbálkozok egy hcg-vel ha addig nem jön meg.

Üdv!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nem tudja valami honnan tudnek 10-es HCG tesztet rendelni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Esthajnalcsillag!

Az én utalásomat megkaptad? Ha jól tudom odaírták a nevemet! Kedden küldtem. :)
Vendég

bridget0801: Innen tudsz rendelni Esthajnalcsillagtól!
Vendég

Milenamoni, hétvégén még semmiképpen ne tesztelj HCG-vel, mert ha valóban a 25-i teszt pozitív, amit én is annak látok, akkor most hétvégén még csak kb. a 5-6. napon leszel az ovuláció után! Az első tesztnapnak a 35. napot javaslom, tehát a pozitív LH utáni 10. napot, mert nem biztos, hogy 25. napon már meg is történt az ovuláció, tudod, 24-48 órán belül van a pozitívtól ovu!
Remélem, érthetően írtam!

Bridget 0801, kommunikációs bibi van köztünk, bár leírtam neked priviben a teszteket, érzékenységüket is, és az árakat, nem tudom, miért nem értetted, de akkor itt is megírom, hátha olvasod, hogy van 10-es érzékenységű tesztem, csak nem vizeletsugaras, egyszerű tesztcsík, melyet bele kell mártani a felfogott pisibe. Ennyi, tehát van, ha kérsz, légyszíves írd meg!

Perpike, köszönöm :D Látom, hogy új ciklust kezdtél, remélem, most sikerül babásodnod! Megköpködlek az éteren keresztül, phöh, phöh... :lol: Hátha szerencsét hoz :wink:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag! Köszi! :D Remélem sikerülni fog! :D
Vendég

Sziasztok!

Kuzsanna gratulálok a pici pocaklakókhoz! :lol:

Jövőhéten én is megkezdem a teszteléseket és reménykedem, hogy
mi is szerencsével járunk. Ha tudom, felteszem én is a képet a tesztekről.

Esthajnalcsillag!
Örülök, hogy folytatod a tesztek árulását és azt, hogy
folyamatosan segíted a babára vágyókat!
Kis pozitív energiát küldhetnél nekem is, hátha szerencsét hoz. :wink:

Akella

Kép
Kép
akella

Kedves Akella, rajtam nem múlik. :wink: ++++
esthajnalcsillag

Köszönöm szépen Esthajnalcsillag, nagyon aranyos vagy :lol:

Akella

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Azért gondoltam a hétvégét, mert vasárnap lesz a 35. napom. Ma van a 33. Lehet félreértettük egymást. :oops:

Szóval úgy gondoltam vasárnap reggel megnézném...

:wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

[quote="esthajnalcsillag"]
írta:
esthajnalcsillagBridget 0801, kommunikációs bibi van köztünk, bár leírtam neked priviben a teszteket, érzékenységüket is, és az árakat, nem tudom, miért nem értetted, de akkor itt is megírom, hátha olvasod, hogy van 10-es érzékenységű tesztem, csak nem vizeletsugaras, egyszerű tesztcsík, melyet bele kell mártani a felfogott pisibe. Ennyi, tehát van, ha kérsz, légyszíves írd meg!

Hat az van :lol: :lol: :lol: Mert en ugy vettem ki,hogy nincs :oops: :oops: de majd mindjart elolvasom a prividet meg1szer es hatha jol ertelmezem vegre :oops: :lol: Ugyhogy minnya kapsz meg 1privit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="perpike"]b írta:perpikeridget0801: Innen tudsz rendelni Esthajnalcsillagtól!

okes koszi csak en ugy ertelmeztem minden mas van csak 10es HCG nincs :oops: :lol: Kommunikacios bibi volt elolvastam :oops: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Amugy kismamiknak pocaksimit Kép babara varoknak pedig sok-sok varazsenerdzsit Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, visszaírtam, már majdnem stimmeltünk. :lol:
Amúgy nagyon édes ez a babahalom. :)

Milénamoni, bocsi, nem tudom mit számolgattam, valóban vasárnap már tesztelhetsz egyet, de ha nem pozitív, kérlek, hogy semmiképp se add fel, mert még lehet, hogy az is korai. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor van ovuláció a pozitív teszt után, csak akkor lehetne pontosabb info, ha hőmérőznél mellette. Mert ugye ha a hő felmegy pár tizedet a pozitív teszt utáni reggelen, akkor valószínűleg megtörtént az ovuláció, na és akkortól lehet számolni 6-11 napot, mire a megtermékenyült petesejt valószínűleg bevánszorog a méhbe, és félig beágyazódik. Mire teljesen beágyazódik, az még további kb. 10 nap. De ha már félig beágyazott, elkezdődik a HCG termelődés, azt már mutathatja a teszt, de ilyenkor sajnos még sokszor előfordul, hogy mégsem tetszik neki az ágyikó, és kiszáll belőle.

Na ezt csak azért írtam le, hogy értse mindenki, hiába a legérzékenyebb teszt, mert oly sok mindenen múlik egy babuci, nem csak a vuduzott teszteken. De az biztos, hogy én nagyon igyekszem :wink:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag
En is irtam most mar stimmelunk 8) :lol:
A bebik meg kepzeld van egy fotos aki babakrol es gyerekekrol csinal fotokat :) Az o nyitooldala ez de a tobbi foto is zabalnivalo :lol: Ha erdekel itt a link :arrow:IDE KLIKK

Ez az egyik kedvenc fotom 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi, igen, most már minden klappol, köszönöm :)

Ez a kép is imádnivaló, élőben kívánok neked hamarosan egy ilyen gyönyörűséget! :wink:
esthajnalcsillag

Hát megnéztem ezt a sok gyönyörű babát, egyszerűen tündériek mind! Úgy szeretném, ha itt mindenki gyorsan bebabásodna, aki még nem tette, hajráááá lányok, veletek vagyok!
esthajnalcsillag

Figyelem, próbaverzióban rendeltem 25 mIU/ml HCG, azaz terhességi tesztcsíkokat, ha beválik, és rendelitek, ez is marad a palettán!

Tesztek és áraik:

LH 20 mIU tesztcsík = 125 Ft/db.

HCG 10 mIU tesztcsík = 125 Ft/db.
HCG 25 mIU tesztcsík = 115 Ft/db.
HCG 25 mIU tesztkazetta = 250 Ft/db.
HCG 20 mIU vizeletsugaras teszt = 275 Ft/db.

Minimum rendelés 5 db!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés banki átutalással, vagy személyesen, további infokat priviben adok meg rendeléskor.

Utánvéttel nem postázok, mert bonyolult és drága, köszönöm a megértéseteket!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2009.03.03 07:34-kor.
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag!

Megkaptam a csomagot! Köszönöm szépen! Remélem nyerő is les benne! :)

Mindjárt írok privit is mert biztos fogalmad sincs ki vagyok! :D

Kép
babicsek

Esthajnalcsillag!

Megkaptam a csomagot! Köszönöm szépen! Remélem nyerő is les benne! :)

Mindjárt írok privit is mert biztos fogalmad sincs ki vagyok! :D

Kép
babicsek

Esthajnalcsillag, írtam privit, rendelés ment! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

[quote="esthajnalcsillag"]K írta:esthajnalcsillagöszi, igen, most már minden klappol, köszönöm :)

Ez a kép is imádnivaló, élőben kívánok neked hamarosan egy ilyen gyönyörűséget! :wink:

Ugy legyen 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

esthajnalcsillag!
Nem sikerült fényképet csinálnom a poz. hcg-ről, vmi nincs jól beállítva, de szuper POZITÍV. :wink: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie, de kár, de azért nagyon örülök nektek, és gratulálok mégegyszer most már nagyobb betűkkel :D
esthajnalcsillag

Szia Esthajnalcsillag!
Ma átutaltam a pénzt.
Köszike! :wink: (el ne felejtsd megköpködni! :lol: )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, megteszem, ami tőlem telik :wink:
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Szeretném bevezetni, hogy aki 30 db tesztcsíkot vásárol, vagy annál többet, az kedvezményt kap a tesztek árából, vagy ajándék teszteket adok neki, természetesen előzetes megbeszélés alapján.

Tesztcsíkok kedvezményes ára 30 db feletti vásárlás esetén:
110 Ft/db.

Remélem tetszik :wink:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag
Feladtam a lovet :lol: Postan ilyen rozsaszin valamin :shock: Remelem jo lesz aszontak 1-2nap az atmenet :roll: Lecci az enyeimet is kopkodd meg es pozi HCG-teszteket kerek :!: 8) 8) 8) :lol: :lol: :wink: :wink: A hatoldalon feltuntettem a forumnevem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget, milyen otthon? Látom rátaláltál a csíkok voodoojára :) Sok sikert!!!
sz orsi

[quote="sz orsi"]S írta:sz orsizia Bridget, milyen otthon? Látom rátaláltál a csíkok voodoojára :) Sok sikert!!!

Orsi
Ngyon joooo 8) teszteket eddig is csinaltam csak ugye kint vettem draga pizert :? :roll: de most,hogy itthon vgyok rendeltem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Orsi, olyan jó, hogy olvasol bennünket, remélem, hogy hamarosan rádszáll az áldás, ugye érted? :wink:

Bridget, milyen rózsaszín bigyón adtál fel pénzt? Szerencsére még nem adtam fel így postán lovettát, de gondolom jó sok pénzt kértek el érte. :roll:
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Esthajnalcsillag, többiek, kíváncsi vagyok a véleményetekre:

A 19. cn-en megvolt a tojásfejérje-nyálka, és ekkor volt a legerősebb a teszt, mint látjátok. 1 perc alatt kijött a két csík. Sajnos, csak délután tudtam tesztelni. Ekkor együtt is voltunk este a párommal. Másnap már negát mutatott a teszt, a PG/53-as mikroszkópviszont a 18. cn-tól egészen mostanáig páfrányos, legerősebben, totál páfrányos a 21. cn-on volt. Sajnos az említett eset után nem volt több lehetőségünk együtt lenni a párommal.
A hőmet nem mértem. Szerintetek is pozitív a teszt, és a 20-21. nap körül lehetett pé? Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, igen, valószínűleg úgy van, ahogyan írtad, szerintem ez már lehet pozitív. A PG nem egészen megbízható véleményem és tapasztalataim szerint, de az ugye nem előre jelez, hanem elvileg azon a napon jelzi az ovulációt, amikor meg is történik.
Tehát minden bizonnyal 21. napon volt ovulációd, és az említett egyszeri együttléttel is lehet nagy százalékban egy szépséges kislányotok. Ehhez drukkolok nektek :wink:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag
En nem tom itthon,hogy megy ez es a postara mentem feladni a penzt :roll: :oops: Vegulis lehet csak +405ft volt :shock: de nem gond ha mar ott voltunk meg sorba alltunk meg a bankok zarnak 4kor de majd legkozelebb bankbol csinalom :wink:

Lyly
Te nem delutanonkent csinalsz LH-t :?: :roll:
Amugy en is ugy latom a 19cn a pe es a 21.cn ovu 8) Sok szerencset 8)

Orsi
Te ugy eltuntel mar priviben sem irogatsz :( Pedig most meg msn-en is fent vgyok itteni idoben :wink: mer nem irsz meselj mi van veled en ngyon szurkolok neked tudod :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Esthajnalcsillag,
köszönöm szépen a gyors választ. Sajnos, úgy fáj a pocim, mint menzi előtt szokott, de azért reménykedek. Mindenesetre a tesztjeid nagyon sokat segítettek, nekem a 13-16. nap között teljesen negatív tesztjeim voltak, így legalább megtudtam, hogy ebben a ciklusban biztosan nem középidőben volt pém. A 19.cn-es csík egyébként sokkal erősebben látszik, és erősebb is volt.
:wink:

Bridget,
azt olvastam, este, 18-19 óra körül a legjobb teszteket csinálni, nekem ezt a viszonylag pozit 14.45-kor sikerült produkálnom, gondolom, estig lehet, még erősödött volna. A többi esti teszt volt.

Köszönöm!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly
Akkor joooo :wink: Csak mert igy irtad:
[quote]S írta:ajnos, csak délután tudtam tesztelni.

Ebbol en meg arra kovetkeztettem a tobbi reggeli volt :oops:
Hat akkor most mar csak varjuk a hcg-s pozi tesztet :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="esthajnalcsillag"]
írta:
esthajnalcsillagOrsi, olyan jó, hogy olvasol bennünket, remélem, hogy hamarosan rádszáll az áldás, ugye érted? :wink: :roll:

Igen, benézek néha, elég bíztató a sok pozitív tesztet látni :)

Bridget, mostandság nem netezek gyakran, mert sokat süt a nap, nagyokat sétálok az ebbel, na és néha síelek is...
sz orsi

Orsi
Nem is jo gep elott ulni annyit jol teszed :wink: de azert jo volt "beszelgetni" veled mindig :wink: Sielni :shock: itthon vgy a szomszedoknal :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
aranyos vagy, de nekem sajnos másféle tüneteim vannak: időnként menzis görcsök, így hát valszeg meg fog jönni, mert nekem a menzi előtt szokott ilyen lenni. De nem baj, már annak is örülök, hogy egyszer láttam, nem biztos, hogy mindig a 14-15. nap a nyerő.
Bízom benne, hogy még idén rakhatok fel zebrás hCG-st is! :wink:
Bocsi, ha félreérthető voltam a tesztelés miatt.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nekem is klassz kis mensis görcseim voltak, de kiderült, hogy babás vagyok, szóval nem mindig jelentenek a mensis görcsök mensit :wink: :lol:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag,
sehogy sem jön ki nekem a jó: ha beágyazódás, az ugye még korai lenne, ha vasárnap volt a nagy találkozás. Ha meg nem az, akkor a ciklusom lehet, hogy borult, mert én úgy tudtam idáig, hogy a peteérés után azért többé-kevésbé 13-14 nap van a ciklus végéig.
Igaz, időnként fájnak a melleim, és farkasétvágyam van, de én idegességemben rengeteget eszek, a mellfájás pedig lehet menzitől is.

Az első kisfiammal nekem is olyan görcseim voltak, hogy guggoltam tőlük, a párom már mentőt is akart hívni. A 2. baba észrevétlenül költözött a pocakba, igaz, akkor az elsővel a kórházat jártuk, így nem nagyon volt időm figyelgetni magam.

Várok, kiderül.

Szerinted lehet olyan, hogy most volt a 20-21. napon a pém, és mégis csak 28 napos lesz a ciklusom?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, minden lehetséges, nekem most kétszer is nagyon rövid lett ciklusom második fele, de remélem, neked jó hosszú lesz, mondjuk úgy 8 hónapig tartó. :wink:
esthajnalcsillag

Lyly
Nem feladni tudod amig piri nem jon van remeny :!: kesoi pe-nel amugy sincs meg a 13-14nap :roll:

A jelekkel meg en ugy vgyok kar figyelni mert barmi lehet menzis vgy babas tunet :!: nem lehet tudni epp melyik van szoval kar figyegetni :wink: csak turelem es teszteles ennyi a dolgunk :)

Esthajnalcsillag
Bocsi,hogy itt offolok a topikodban :oops: megerkezett mar a love :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, sajnos még ma nem érkezett meg, remélem, holnap reggel rajta lesz a számlámon. :roll:
esthajnalcsillag

OK, lányok, én türelmes vagyok. A kisfiam amúgy is bölcsi-szoktatóban van, így KELL a türelem... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Esthajnalcsillag
Meg mindig sehun semmi :?: :shock: :roll: Mer az ok,hogy hetfo este attam fel de az akkor is mar 3nap :idea: :!: utana erdeklodjek holnap :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Esthajnal hétvégén kigondolom mit szeretnék és írok! :wink:

Nekem ma teljes gőzzel megjött, így a ciklusom 39. napján. :? El fogok menni dokihoz ha elmúlik, de csinálni akarom a teszteket továbbra is.

Szorítok mindenkinek! :wink:

Üdv!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milenamoni, rendben, sajnálom, hogy megjött, konzultálj a dokiddal, lehet, hogy csak pici hormonpótláson múlik a baba, és várom a rendelésedet. :wink:

Bridget, megérkezett végre valahára, ma postára is adom elsőbbséggel, bár sajna hétfőnél hamarabb így sem érkezik meg. Remélem, még akkor itthon leszel! :roll:
esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag
Na vegre :) tuti nem postan adom fel legkozelebb csakhat en nem tudtam,hogy kell :oops: Persze meg hetfon itthon leszek :wink: na meg ebben a honapban nem tom hasznalni mert a parom nincs itt velem :? Csak mar izgultam :oops: :) Majd irok ha megerketek a gyonyorusegek 8) :lol: :wink: Es koszonoooooom :!: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?