Új privát üzeneted érkezett!

Igen az én napomat is feldobta ez a jó babás hír.

Bogyó: Azt nem tudom, hogy mennyire elég a katona :(

Kép
csucsu05

csucsu:ha elsőre jött a kicsi Szabina szerintem elég :D :D :D
Nekünk is könnyen jöttek a srácok,de ez már a 3.honapunk lesz.apa is mondta hogy lehet hogy már nem is lehet gyereünk.hát remélem hogy lehet.Én nam gondolok erre.

Fülike:köszi a tanácsot a ciklus.hu-n,sikerült :lol: .neked jol irta,az ovudat azért kérdezem mert te nézted.alig várom már,7-8-án kell hancuroznunk.most vegyek ovut ésha mást mutat.tudom hogy ez is csak ugy sacc/kb,a tesztek mennyire megbizhatok.(Terhes tesztbe van gyakorlatom csak)Megattam a ciklusaimat márciusig visszamenőleg.ugy izgulok!!!!!!!!

pusz bogyó
bogyó77

csajok,nekem decemberig jelölte azovukat a netes naptár(gondolom mindenkinek)és minden peteérés környékére kisfiut jelölt,peteérés elejére meg lányt.ez mindenkinek igy van mi KISLÁNYT SZERETNÉNK!!!!ha megint fiu lesz :cry: jo tudom csak egészséges legyen.....

még jövök bogyó
bogyó77

Bogyó! Azért van, mert a pé-kor a fiúcskák a gyorsabbak, de a lányok a kitartóbbak és ők tovább bírják az izgalmas várakozást! :)
Lehet a baba nemét "tervezni", de csak akkor ha tuti biztos vagy benne hogy pontos a mensid és mikor van a pé, de így sem 100%. Ha kislányt szeretnél akkor pé előtt kell a hancúr, és pé-kor meg nem. Dehát ez is olyan kiszámíthatatlan. :)
+ a Jónás naptár is adhat útmutatást. Nekem a Kiscsabimra megjósolta hogy fiú lesz, a pontos fogamzás dátumát, és azt is hogy rendellenessége lesz. Mindezt utólag néztem meg, és sajnos bejött. Próbáltam elfelejteni, elhessegetni a gondolatot, hogy tényleg van hatással ránk a hold.
Talán azért is nem viselt meg hogy megjött a mensi, mert erre a hónapra a Jónás 4-es rizikót írt. De októberem az 0-ás. :):):)
Egyik babára váró topiktársamnak megcsináltam a Jónásnaptárát, és az szerint gyártották a bébit. :) És láss csodát! Kismama. Most tudtam meg!!! Élljen az összes kismami!!!!! :):):)
Na jó összekutyultam a gondolataim hehe :)

Puszi mindenkinek!!!

Füli! Hát nem mindenki itt marad a topikba???? Én szeretnék..:):) Meg te is maradjámá! :):)

Csók
Nyusz
nyuszifülû

Érdekes ez a baba neme kérdés. Én azt vallom, hogy mindegy csak egészséges legyen, persze a szívem mélyén reménykedem egy kicsi lányba! de ha elsőre nem jön, akkor egy igazi bátyus vigyáz majd a későbbi húgicára (mert ugye másodjára már csak lány lesz) :P
Vendég

köszi Fülű!

én jonást nem nézez,a fentiekre bizom remélem minden rendben lesz.izgatott vagyok de apának nem mondom a fontos napokat mert ugy van vele hogy az előző gyerekeknél sem néztük és....na mindegy tipikus férfi én azétr bujom a naptárt gépet meg ami csak van :D :D .jövö héttől meg még apát is vizsgálgatom :D :D .jo ez a várakozás is!!

pusz bogyó
bogyó77

hát Trixy mi azért lendültünk igy bele mert 2 fiu van.remélem kislányom lesz.ja a netes ovunaptár azért valakinek bejött(aki tesztelt)tudom hogy semmi nem tuti....most vegyek ovu tesztet vagy ne,vagy jo ez a netes naptár?

bogyó
bogyó77

bogyó: tudod én nem igazán értek az ilyen nem - meghatározós dolgokhoz, nekem még a kínai naptár is "kínaiul" van :lol: :lol: :lol: Nem tudom h betöltött életkor szerint kell nézni a fogganástól, vagy amiben épp vagyok. Ezért írtam , ezért is, hogy nekem mindegy! :P pl. én 23 töltöttem tavaly dec.-ben, most tehát 23 vagyok, de ha most megfoggant a babóca, akkor dec 19-től már 24et töltöm. Most melyik érvényes a babócára? :lol: :lol:
Meghát nekem ezek az ovu tesztek, lh-k tök kínai, csak lesek mikor erről írtok! :P :lol: mivel nem értek hozzá, hisz első baba, első hónap. Egyébként tényleg mik ezek? :shock:
Vendég

Bogyó! Ha lehet akkor mindkettőt használd, a netest is, és vegyél ovu tesztet. Ha halálosan pontos a ciklusod (28nap) és pé tutira a 14-iken van akkor nem kell. A netes naptár nekem a valódi (!) Lh teszttel nézett pém elé 4 nappal írta be a középidőmet, a hőmérségleti diagrammomon pedig a poz LH tesztelt napom elé 2-vel.
Szerintem a legeslegmegbízhatóbb az LH teszt! DM-ben lehet venni kb 2400 FT. Kazettás. A kazettákat szét lehet pattintani, és éles ollóval a csöpögtetős része felől kezdve gyönyörűen szét lehet vágni, így kapásból már van 10 db teszted. A gondolt középidőd előtt pár nappal elkezded, és addig tesztelsz mindig ugyanabban az időben amíg ott nem lesz a két csík. Ez után 24-36 órával fog a peteérés bekövetkezni.

Trixi: a Jónás.(ehhez tudok csak szólni :) )Tudományosan bizonyították (tesztelték egy rakás nőcin), hogy a hold állása befolyásolja a termékenyésgedet. Tudni kell ehhez, hogy te pontosan mikor születtél. Egy program, visszamenőleg kikeresi neked, hogy amikor te világra jöttél a hold éppen hogy állt. Ezután minden hónapban akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a hold állása egyezik a születésed pillanatában való hold állásával. Inkább lombikosokon, inszemeseken tesztelték, és a Jónás napokon a nők 75% volt a legtermékenyebb.
Sokszor a Jónás nap nem a pé-idejére esik, pl a mensi elejére, és még így is lettek babák.
Nem tudom higyjek vagy ne, anno csináltam egy kis felmérést, és 50-50%-ba jött ki.
Arra nagyon jó, hogy még többett lehessünk együtt apácskával hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusszantás!!
Nyusz2
nyuszifülû

nyuszifülű: köszi szépen a magyarázatot. Érdekes. Nem merném kipróbálni, nehogy ha nem jönne össze óriásit csalódjak. :?
Én rábízom a gólyára, meg apára! :P De azért köszi. Legalább megértem mit írogattok itt? :lol:
Vendég

Fülű köszi az infot de elhatároztam,hogy nem veszek ovut majd a következő honapban(Remélem akkor már nem kell)Mikor elmulik meg majd sűrűn huncutkodunk apával.azt hallottam hogy abból is lány lehet,mert apába kevés lesz a sperma a csajok meg gyorsabbak.hát majd látjuk. :lol: :lol: .

Trixy én sem értek ezekhez az ovus dolgokhoz,mi a két srácnál nem használtunk semmit.volt egy pár könyvem azt bujtam és ennyi.de jo hogy itt vagytok meg van net végre itthon,igy olyan izgalmas.alig várom a gyártási időt. :lol: :lol: :lol:

délután sok a programom de bekukkantok,az tuti.

bogyó
bogyó77

Nyuszifülű: Hogy kell a Jónás naptárt kiszámolni? Mik kellenek hozzá? Te tudsz ebben segíteni?

Kép
csucsu05

Bogyó! Bocsi hogy belvau, de a fiuk gyorsabbak! :lol: Akkor lesz kisfiú ha telibekapjátok a pé-t!! Mert gyorsabban ér oda. A lányok lassubbak, de KITARTÓBBAK!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi ha sokat oskodtam!
Be is fejezem mára az észosztást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csók!

Nyusz2
nyuszifülû

Csucsu! Küld el e-mail-ben nekem a pontos születési időd, helyet, ha tudod pontosan az órát percet úgy még jobb lenne! Én szívesen megcsinálom neked!!
hjh666@citromail.hu

Puszi
Nyuszi2
nyuszifülû

Szia Fülű.

tudom hogy a fiuk gyorsabbak,de a lányok többen vannak,ezt olvastam.de nem okoskodsz irjál ha van valami jo ötleted.én azért félek a jonástól mert mi van ha azt mondja hogy most beteg babánk lessz akkor parázhatok 9 honapon keresztül,valyon igaz e.vagy rosszul értettem amit irtál?Én a joslástól is ezért félek,mert akkor azt várja az ember mikor történik a jo vagy a rossz.tudom nem kell ezt ilyen komolyan venni de a tudatalatti ezt suglya.(Milyen hülye a tudat alattim)
:lol:

bogyó
bogyó77

Jaj nagyon édesek vagytok, bár tovább már nem olvastam a fórumot a Jónás naptárról.

Ja Bogyó majd élnék a lehetőséggel:)
Mikor kell dokihoz menni, hogy 100%ra kisnyuszi van???? lehet kismaci:)??
Még mindig nem jött meg, a pocakomon kívül semmi sem fáj. Nem tudom mitévő legyek mit kell ilyenkor csinálni? Akkor mit mondasz, hogy holnap vagy inkább az jobb ha szombaton tesztezek? Mert a hcg lehet hogy már jobban kifogja mutatni, igaz halványka de a vak is látná!!! :lol: Ja Bogyó és annyira belejöttem a tesztelésbe hogy még egy ovut is csináltam!!! szinte majdnem egyforma :D :lol: Na csak jó hogy a szivemre hallgattam:) hogy ennyi teszteltem.
Vendég

Amúgy meg eszem ágában sincs eltünni innen!!!! Naná, hogy itt maradok, még jóóó de nem nyitunk topikot mármint újat hanem itt folytatjuk azt amit elkezdtünk.
Vendég

Én sajnos hiszek, hinnem kell :( Percre pontosan mindent megjósolt a kisfiammal kapcsolatosan. Utólag néztem meg, akkor már nem volt velem a kisfiam, még szerencse hogy nem terhesen találtam rá. Szóval azt hogy kisfiú, azt hogy pontosan mikor fogant, azt hogy beteg lesz, méghozzá 4-es faktor (élettel összeegyeztethetetlen). Akkor én csak pislogtam, hogy hogy lehet ez. Hát így.
Kártyából megjósoltam hogy meghal a nagymami. A nagymami meghalt. Aztán megjósoltam hogy apukám meghal. Két hónapra rá váratlanul meghalt. Aztán eltettem a jóskártyám a szekrény mélyére. Két év múlva csak elővettem megint. Megjósoltam hogy a másik nagymamám is meghal. Nem telt bele egy hónap kórházba került és meghalt ő is. Ez után elégettem a cigánykártyám.
Én nagyon szeretnék elmenni Jósnőhöz, csak gyáva vagyok.
Én még a túlvilági életben is hiszek. Hiszem hogy a fiam velem van. Ő az őrangyalom.
Tudtátok hogy mindenkinek van Őrangyala???

Na! Abbahagyom mielőtt belemelegedek a túlvilági dolgokba
:oops:

Pusszancs!!

Nyusz2
nyuszifülû

Fülike!
Ha jol emlékszem neked ma kellett volna megjönnie.szombaton még csináljál egy tesztet.nyugi mama vagy a terhesteszt ha mutatja az tuti mert már mitől lenne hcg a szervezetedbe.én a helyedbe még várnék egy hete és a jövő hét közepén kérnék a dokitól időpontot.most vagy 4 hetes mama,de tudod csak a számitás miatt.és kb 6 hetesen tudják megmondani hogy jo helyen tapadt e nem méhen kivüli e.vagy ha tul korán fogtok menni azt fogja mondani hogy érzi hogy a méhnyak puha de gyere vissza 1 hét mulva.én még a jövő héten nem mennék a helyedbe,csak konzultálnék a dokival.biztos minden rendben lesz.utána elküld vérvételre+pisi.elmondja hogy jelentkezzél a védőnőknél stb.következő ultrahang10-12 hetesen lesz a méhnyaki redő vastagságát fogják nézni nincs e dankorra utalo jel.szoval most ezek várhatóak.olyan izgi !!!bocs ha túlságosan okoskodok.de nekem igy volt mind a kettőnél.csak azt mondom ne izgulj mama vagy és vigyázz magadra!!!!!a dokitól meg kérdezzél meg mindent azért van ott.

puszi bogyó
bogyó77

Persze mindenkinek van őrangyala!!!
Hát elég sok rossz történt veled, most már jöhetne valami jó is.
És történni is fog. Októberben sokat gyakorolgattok és meglesz életed legszebb ajándéka.
Ettől hogy ha elveszíteném most aki megfogant hát, nem tudom mi lesz utána velem:( Beteg, vagy nem fejlődik tovább a petezsák, Na ilyenre gondolni sem merek,. Rgészséges lesz ugye mint mi :?: :!:
Vendég

dehogy okoskodsz, nekem foggalmam sincs semmiről.
Azt én is úgy terveztem, hiogy kb 1 hét múlva hívom fel. Ilyenkor kell magamon kívül v.mit vinnem, olyan hülyén hangzik, de tapasztalatlan vagyiok. Na jó a tb kártyát, ez tiszta sor. Csak a t.tesztre gondoltam.

nos szombatra veszek holnap EGY db tesztet és szombat d.e tuttira megtudunk mindent.
nem csinálom meg hamarabb az tutti fix. Mert most már beleszek tojva ha semmit nem fog mutatni.
Vendég

Fülű ez rémisztő.én semmit nem akarok tudni előre majd odafentről irányitják a sorsom.hiszek Istenbe,és remélem,néha lepillant rám.ha meg nem hát ez volt a sorsom......

remélem mindenki jol van,most egy kicsit visszafogta a jokedvemet Fülű irása.

pussz bogyó
bogyó77

most lépek dolgozóba brühüü semmi kedvem, este benézek hozzátok. Addig bogyó ha van valami írj (gondolok itt az első 5lépésre)

cupp cupp :P 8)
Vendég

Jaj lányok! Ezzel a vizsgálatos dologgal annyira felizgattatok! olyan kíváncsi vagyok már én is, hogy követem-e füllkét!!! :P
Füllke: én már most bevagyok tojva, hogy milyen érzés lesz látni a 2csíkos tesztet! tényleg neked mi volt az első érzésed a boldogságon kívűl, volt-e utána valamilyen gondolatod? :P
Vendég

Fülike!
magadat párodat és a tb kártyád.NE vidd a terhes tesztet ö majd megnézi uh-n meg megtapogat.közli hogy zátr a méhszáj és hogy nem méhenkivüli.és elmondja hogyan tovább ahány orvos annyi féleképpen vezetik a terhességet.arra meg aztán ne gondolj hogy beteg,miért lenne baja.de olyan modern már a mai világ hogy rögtön észreveszik ha van valami baj.és inkább most mint amikor már megszületik.na de itt nem lesz semmi csak egy gyönyörű baba. :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77

bogyó: ez jó tanács, szerintem én is megfogadom! :) Te hol jársz a ciklusban? mikor is kell nem megjönnie? Kicsit feledékeny vagyok. :oops:
Vendég

Sajna nekem most jött meg 26-án.majd októberbe,remélem már nem fog.peteérős időm meg jövö hét végefele lesz.izgi már nagyon várom :lol: :lol: .majd csak sikerül ha meg nem hát van már két kisfiam.én 22 évesen szültem a Benit és elsőre sikerült.biztos nektek is összejött. :lol: izgulok értezek,na meg magamért is egy kicsit. :lol:

bogyó
bogyó77

Bogyó: :cry: :cry: :cry: Sajnálom. De azért hajrá október!!!! Én meg már teljesen x-ben vagyok mindenemmel a hétvégét illetően. :) Most megyek haza. Szép estét mindenkinek!
Vendég

"ha meg nem hát ez volt a sorsom"...... Igen. Ez volt a sorsom. De amikor az ember olyan helyzetbe kerül ezt nem lehet mondani. Ez kb annyi minntha azt mondanánk: így jártam. Csak feldolgozni...... azt embertpróbáló. Nem kívánom senkinek.
A mai orvostudományt meg hagyjuk inkább. Ha annyira jó lett volna nem kellett volna 5 és fél hónapig a szívem alatt hordani a fiam.
Na mindegy.
Felfüggesztem a topik írást, nem akarom senki hangulatát elrontani, negatívoskodni. inkább visszamegyek az "elvesztettem a kisbabámat"-topikba.
Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!!! És mihamarabbi babásodást!!!!

Fülü nem lesz semmi gáz!!!! Élvezd a kismamaságot!!!

Puszi

Nyusz2
nyuszifülû

Kismami: Izgalmas idő elött álsz azt hiszem :) A dokihoz feltétlen vidd a párod is el.Hadd lássa ő is a picit :)

nyuszifülű: Dehogy mész te már oda. Maradj itt velünk mert ha nem leszel akkor hiányoznál innen. OK?

Kép
csucsu05

Fülű!!!!!

Én nem akartalak megbántani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de eggyáltalán nem.szépen itt maradsz és izgulunk októberben eggyütt!!biztos sikerülni fog majd meglátod és rettenetesen sajnálom ami a babáddal történt.csak Fülit akartam nyugtatni hogy biztis minden rendben lesz :cry: :cry: .SAJNÁLOM..

Ugy bánt most,ez a dolog :cry: :cry: :cry: nem akartam én senkit bántani.

szomorú vagyok:bogyó
bogyó77

Fülű!!

Ugye fogsz válaszolni nekem :cry: .vagy elindulok a keresésedre a másik topicba.
bogyó77

Szaisztok!!!

Végigolvastam a termést, de a végére már majdnem sírtam!!!
Csajok, ne csináljátok ezt velem!!!!

Nyuszifülke Neked nagyon gratulálok, nagyon vigyázz magatokra!!!

Fülű, Te pedig ne menj sehova!!! Én is elvesztettem egy babámat, igaz sokkal kisebb korban, ezért valószínűleg könnyebb, mint Neked, de akkor is megértelek és szerintem nem csak én, hanem itt mindenki!!!!! Ez egy nagyon szőrnyű dolog és feldolgozhatatlan, de gondolj arra a kis őrangyalod azért van veled, hogy megvédjen és vigyázzon rád!!! Ezért mostmár jó dolgok fognak veled történni!!!!! Szóval pozitívan, de ha negatív vagy mi úgy is szeretünk, csak megpróbálunk felvidítani. Én is voltam már itt negatív, de azért még maradhattam! :D

Szóval puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00

:cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:
Bocsi csajok! Szar napom van. Bőgtem egész délután :cry: :cry:
Majd elmúlik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nyuszifülû

Ha valaki kíváncsi a történetemre a www.angyalokszulei.hu oldalon /Forum/Lelkisegély/7old./ 3379-es hozzászólásnál elolvashatja.
Füli neked megtiltom!

Mégegyszer ne haragudjatok rám, de úgy hiányzik. :cry:
nyuszifülû

Jaj, Fülű, de jó, hogy itt vagy!!!!!!!
Nyugi, vannak az embernek rossz napjai. De most küldök neked egy ölelést.... Remélem érezted :D :D :D

Ja, és én is írtam neked mail-t a jónás naptár ügyében ha nem gond. :D

És szerintem ha ilyen rossz napod van nyugodtan írd le nekünk amit érzel és gondolsz! Nem vesszük negatívoskodásnak, meg ilyesmi. Mi ilyen jóban - rosszban vagyunk. (Remélem mindenki így gondolja :shock: )

Kép

KRISZTA
kriszta00

Szia Fülű!
örülök hogy itt vagy és ugye tudod hogy nem akartalak bántani.majd holnap elolvasom a történeted csak most az esti forgatagba nincs ugy időm belemélyedni.ha van valami ird ki magadbol nyugodtan,majd megoldjuk közösen :lol: .és a Kriszta jol irta hogy joban rosszban itt vagyunk egymásnak.

a holnapod biztos jó lesz és hamarosan lesz egy csodaszép babátok is :lol: .

puszi bogyó

holnap jövök :lol:
bogyó77

igy igaz : Jóban rosszban együtt vagyunk.
Ma ilyen napod volt de az idő is pocsék volt. Hlnapra remélem elmúlik a rossz kedved. Egy biztos kellesz nekünk ide a topicba mert szeretünk :)
Szóval gondoljunk a jóra és, hogy hamarosan meg lesz a kisbabó mindenkinek :)

Kép
csucsu05

Fúúú, lányok én elolvastam Fülű történetét.... Végigbőgtem...

Nem is tudom mit írjak...

Csak annyit, hogy remélem mindekinek szép, egészséges kisbabója lesz októberi fogantatással :D És mostmár remélem követjük fülkét!!!!!!!!

Puszika

Kép

KRISZTA
kriszta00

Fülű engem is megsíratott ez az egész. Nem is tudom lehet e mit mondani erre. Az igazság az, hogy ahogy írtad már feldolgoztad az angyalkád hiányát de ez amit átéltél a sorozatos nemtörödömség miatt ez szörnyű. Melyik kórház volt ez? Hisz ezt hirdetni kell mert ez rémálom!
Minden de minden tiszteletem a tiéd ahoz, hogy erős vagy és talpra álltál.
Meglátod a sors ad neked egy gyönyörű egészséges babót. Remélem hamarabb mint gondolnánk :)))

Kívánom mindenkinek a topicból ,hogy kopogtasson az a gólya.

Kép
csucsu05

Én is elolvastam Fülű történetét :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .sajnálom hogy ezt megélted..remélem nem,haragszol rám.arra kell gondolni hogy a következö babátoknak nem lesz semmi baja.a fogadott dokid nem volt veled cserbe hagyott?miért nem tett a sok kellemetlenség ellen ez a dolga fujjjjjjjjj.
bogyó
bogyó77

Na jól van csajok én megyek...

Ma volt egy nagyon jó hír és egy mélyrepülés, de remélem mindenkivel csak jó dolog fog történni a jövőben. Fülke már nagyon afelé tart :D Mi meg követjük :D

Csucsu neked milyen lett a Jónás naptárad?

Én a rizikó faktort nem teljesen értem! Csak a 0 és az 1 jó?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Hát én nem jövök ide mostanában, kész úgy befeszültem hogy csak na
Vendég

Csajok!!!!!!

No! Nem negatívoskodunk itt, meg szomorkodunk!
Mondom: POZITÍVAN!!! POZITÍVAN!!!! OKI?????
A teszten is: pozitívan! pozitívan!!!!!
Nincs mese, rajta kell lenni!!!!

Pusz
Nyusz2

Fülike most meg te? Nem marad senki a végén? hehe Nem mész sehova!
nyuszifülû

Nyuszifüllke: Miért feszültél be? Nehogy már ne gyere mostanság? :( Kellesz ide a topicba. Együtt babásodunk be :)

Köszönöm a jónást megkaptam. Azért én minden nap vagy minden másnap elkapom az Apát. Biztosra megyek. :)

Tudjátok csajok: MOttó jön a gólya Októberben :)

Drága Kismamink!!! Hogy vagy???

Kép
csucsu05

Mindenkinek Jó reggelt!

hú lányok termeltetek az este, nem győztem olvasgatni!
mindenkinek nagyszerű gólyákat kívánok mára!

Fülü: sajnálom ami történt, de azért köztünk a helyed és ahogy írtad pozitívan!!! :P Maradj velünk és oszd meg a gondolataid!
Segítsünk egymásnak! :P
Vendég

Jajj csajok kiírom magamból a jót ami tehnap este történt. Szóval este megnézték a házunkat 2X is egy vevő. Most nyáron lett kész a házunk kivül belül gyönyörű. Egy gond van az Anyós velünk szemben lakik és ez túl közeli. Nem rosszak ők csak azt hiszik ővék ez a ház is. Van kulcsuk és akkor jönnek mennek mikor ők akarnak. Na most a kulcsot azérz kapták ha nem vagyunk itthon és van netán valami gond legyen náluk. Szóval tegnap már napközben is voltak itt és kivülről megnézték. Este pedig telefonáltak. remélem sikerül eladni bár az Anyósék nem tudják, hogy áruljuk. Mert akkor belszólnának ebbe is. Kicsit távolabb kell költözni töllük azt hiszem :)
A férjem már tegnap nézett is házakat és olyan édes volt: Azt mondta vagy ujjat veszünk vagy olyat ahova csak be kell költözni mert érzi, hogy többen vagyunk és nagy hassal már nem jó házfelújtásba kezdeni.
Olyan édes, hogy meglehet zabálni.
Szóval ez történt tegnap. Remélem eljön a szerencsés csillagzatunk :)

Bocsika, hogy ilyen dolgokat is leírok de nekik mégse önthetem ki az örömömet :)

Kép
csucsu05

sziasztok lányok!!
CSUCSU:támogatom a költözést.anyukám mindig azt szokta mondani hogy olyan messze kell lakni egymástól,hogy papucsba ne lehessen átmenni :lol: milyen igaza van nam egészséges ez igy.
csajok megőrülök már,26-án látom hogy megjövöben van(pirosas barnás izé)azóta ugyan ugy de a tisztasági betét még elég.biztos meg fog jönni nem ez a bajom hanem akkor 26-tól van a mensi első napja vagy mikór????????megőrit már ez miért nem önt el engem a izé rögtön :cry: .na mindegy.

Fülike ezt én sem értem miért nem jösz vagy mi van????ja Fülű örülök hogy itt vagy és babásodhatunk októberbe eggyütt!

a tesz előtt állókért meg izgulok :lol: .ja meg a csucsuért hogy költözzenek minél előbb.
bogyó77

Még azt szeretném kérdezni hogy aki csinált ovu tesztet,eggyezik e netes ovu saccolással.lehet hogy már jött is válasz de nem emlékszem.ugy szeretném ha megjönne ugy rendesen mááááár.

csucsu neked melyik a bűvös nap,amikor nem kell megjönnie?Trixyt tudom szombat.
bogyó77

Bogyó : Köszi a szurkolást!!!

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?