Új privát üzeneted érkezett!

Katica

Ja tényleg emlékszem már. Hát nem tudom, én lehet megcsináltatnám. Én örülök, hogy nekem ez már megvan. De hsg-d volt nem?

Kamilla jujjdejó :)
kokusz

igen de csak az 1ik átjárható, ezért is lenn érdekes-érdemes a lapar talán. Mindjárt indulok Csepeliába! :lol:
katica_75

Aha, hát akkor tényleg érdekes lenne, és legalább megnyugodnál. Nem?
Egyszer majdcsak összefutunk :)
kokusz

1etértek! :lol:
Jó hétvégét lányok!Engem asszem mostantól elragad a hugi-lagzi forgataga :lol:
katica_75

sziasztok lanyok.

itt vagyok olvasgatlak benneteket csak kicsit szomi vagyok mert itt tenyleg mindenkivel tortenik valami csak velem nem :roll:

nagyon jo olvasni hogy bizakodtok meg biztatjatok egymast ez olyan meghato :cry: orulok ennek.

viszont sajnos ez teny hogy itt senki nem probalkozik mar spontan(bonit kiveve),es ez szamomra szomoru mert nekunk csak es kizarolag spontan johet szoba.

tulajdonkepp most meg azt se mondhatnam hogy spontanozunk,hisz majd szeptemberben serul ki hogy mi a szitu a ferjem spermaival,es akkor kapok majd en is tuszoerlelot amitol lesz ujareselyunk.
most csak tenyleg es kizarolag szerelembol vagyunk egyutt,ami jo persze de azert szeretnek mar en is haladni de meg van hatra egy honap :roll:

bocsi a nyavajgasert.

Kép
monyo83

drága monyó ne légy elkeseredve, mald Én drukkolok íneked a spontán babához, te meg nekem, bár én most voltam dokihál, mert gyulladásom van :cry: így én nrem probálkozok, most azon parázok, hoyg ha esetleg mégis összejönne a baba, akkor ne ártson neki antibogyó
Vendég

Monyókám,
ne keseregj drága! Nagyon szorítok a spontánhoz, és itt mindannyian! :)

Az sz@r, ha nem történik semmi :( , a decemberi lombikom után kb 8 hónapig semmi nem történt, én is csak azt figyelgettem, mások hogy haladnak, és simán azt gondolom most is, hogy a hónapról hónapra lehetőség is jobb, mintha csak ül az ember ölbe tett kézzel! :? Bocs, ha vki nem így gondolja, biztos van ilyen vélemény is. :)

De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy az jobb, ha CSAK mesterséges segítséggel jöhet össze! :wink:

Miért nem lehet szó rásegítésről nálatok? Ha szabad kérdezni...
angel37

Igaz én nem sokat írok ide, de.....Monyo!- mi is spontánozunk! Megértem, hogy egy idő után eltörik a mécses! Szerintem itt mindenki volt már mélyponton! Ezzel nincs is semmi baj, mert ezután csak jobb lehet!

Kell egy picit pityeregni, aztán újrakezdeni! Az én párom vizsgálata novemberbe lesz, addig szinte 0 az esélyünk a spontánra! Sőt lehet, hogy utána is! De nem gondolok erre, hanem arra, hogy hátha.... Ki tudja, nálatok is lehet, hogy a spontán hónap hozza a babát! Titokban gondolj erre! :wink:
Vendég

boni sajnalom.olvastam a homerosbe hogy sajnos elegge eldurvult a dolog.remelem hamarosan meggyogyulsz es ujra szorithatok neked is.
tenyleg lehetnel majd a zebraparom. :D

angel lombik inszem anyagi okok miatt van leginkabb kizarva(tudod nalunk ez kicsit maskepp mukodik mint nalatok.

groland.hajra spontan :) a melypontom oka hogy elkezdtem a 90 napos dietat de hypoztam tole a pco-s lanyok javaslatara abbahagytam es tok jol voltam,mindent ettem csak kenyerbol es edesegbol minimalisan.
Sajnos ma ujra behypoztam es ez nagyon elszomoritott.jot akartam magamnak,egeszsegesebben elni es megis ez van.

Kép
monyo83

Na, látom már tudjátok. :)
Akkor kérhetnék egy kis ragacsot?????

Hát ezt a két hetet én nem tudom, hogy fogom kibírni.

Akkor most én ma vagyok 2+2? Azért tickert még nem csinálok. :)

Kép

Kép
kamilla306

kamilla gratulálok! :lol:
Vendég

Kamilla
dupla adag ragacsot küldök :) vagy tripla adagot inkább??? :wink:

Kép
gaby25

Monyo!

Ha kiméletes diétát akarsz, akkor a Norbisat tudom javasolni! Én tavaly elkezdetem és nagyon szépen mentek le a kilok, pedig nem nagyon tartottam be, csak fehér kenyér helyett, teljeskiőrlésüt ettem és többnyire csirke, pulyka husit és virslit, párizsit, lecsót! Nagyyjából ezen éltem, de mellette megittam a napi 2 kávémat 3 cukorral és néha kisértésbeestem és bekaptam ezt-azt, még is mentek le a kilok! Illetve alacsony kaloriás üditőt ittam, mert én az ásványvíztől hányni tudnék! De aztán abbahagytam, mert babás lettem!

Nagyon száni, hogy nem tom mi az, hogy behypoztál? :oops:
Vendég

groland mar mert lenne az szani?en sem tudtam mi az addig meg meg nem tortent.
nekem magas az inzulinom,es ez azt eredmenyezi hogy leesik a cukrom a hatarertek ala.

az elso hypozasom:Anyunal beszelgettunk es azt vettem eszre hogy anyu beszel hozzam en az egeszet pedig ugy latom mint egy homalyos lassitot film.a valaszadas is eleg nehezkessen ment.
A labam remeget a kezem ugyszinten es nagyon szedultem.
hat nalam igy nez ki.

azota tobbszor elofordult eleg szar erzes.

Kép
monyo83

Monyo!

Szükséged van a diétára? Mert ha nem, szerintem hagyd! Nem érdemes az egészségedet kockáztatni!

Bár a Norbis fogyi elég kiméletes, lehet édességeket is enni, meg mindenféle finomságot! Szinte semmiről sem kell lemondani csak olyan szinten, hogy pl a rizs helyett barna rizs, fehér kenyér helyett, barna! De mellé ugynúgy meglehet enni a pörit vagy bármilyen felvágottat! Vagy sütiből is van egy csomó amit lehet enni, csak nem mindegy milyen lisztből készül és édesítőt kell használni cukor helyett!

Látom finishben vagy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most csak a két lombikosnak. :)

Kamilla!
Hajrá!

Angyal!
Holnapra teljes szívemmel...
Vendég

Monyóka!
Kikérem magamnak! Iigen is esélyes nálunk is a spontán!! :lol: :lol: :lol: Meg különben is - optimistább napjaimon úgy - gondolom hogy mnindenkinél esélyes akinek meg van méhe,na meg a többi alkatrésze!!! :lol:
Bocsánat:
Mi is lesz holnap Angelnél? :oops:

Nálunk megvolt a lagzi!Super volt a hangulat és a hugom úgy ugrabugrálta végig az éjszakát mintha nem is 14 hetes lenne :P bulizós baba! :lol:
katica_75

angel sokat gondolok rad. :) drukolok.

Kép
monyo83

Angel!
Itt is sok drukk-drukk!!!!!!
Mikor lesznek már hírek? Azért sms-en mégse akarlak zaklatni!

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok.

lanyok aki tuna esetleg segiteni....

orvosi utasitas nelkul megcsinaljak privatul a bhcg es progi vervetlet?
kerhetem ezt a sajat akaratomra persze fizetes elleneben volt mar valakinek ilyen?

Kép
monyo83

Egy magánklinikán biztosan, de egy úgymond "SZTK"-ban nem hiszem. Bár ezt semmire nem alapozom csak úgy gondolom.

Angel! Úgy izgulok, mintha a saját eredményemre várnék!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok!

Maradok száni, sőt :roll:

Köszönöm mindenkinek, de még nem jött el az én időm. :cry:
HCG szintem 8, doki azt mondta, hogy vagy méhen belül elindult valami (de megállt), vagy méhen kívül van. Ha nem jön meg rendesen, akkor vissza kell mennem UH-ra. Ez van.
angel37

Angel!

ANnyira nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Veled vagyunk lélekben!!!
Vendég

:(

Kép

Kép
kamilla306

Angel!

Nagyon sajnálom és bízom benne, hogy nem méhenkivüli! :(

Monyo!

Szerintem is magánklinikán! De miért nem kérsz beutalót?
Vendég

Sziasztok!

Angel rettenetesen sajnálom. És akkor ez már tuti? :cry: Fene vinné ....

Én ma éjjel elutazom Horvátországba. Jövő hét kedden este érek haza. Addig is jók legyetek!

De ma még jövök, aszem bár még semmi sincs bepakolva :)
kokusz

Legyekmami, Grönland,
köszönöm, és nagyon remélem, hogy nem méhenkívüli, de azt hiszem, a doki ezt csak ultraelővigyázatosságból mondta.

Kókusz,
igen, hogy ebből baba nem lesz, az tuti :cry:

Jó nyaralást!
angel37

a franca:(angel pedig nagyon szoritottam.sajnalom.

groland mert lehet arra mar nem lenne ido.majd kiderul.

Kép
monyo83

Monyó!

Lehet, hogy nem vagyok képben és csak azért nem értem! Miért nincs rá idő? Látom a 32.napon vagy! Mennek a drukkok! :lol:
Vendég

Angel. Nagyon sajnálom :cry:
katica_75

Sziasztok!

Angyal!
Erre én már nem tudok mit mondani. :(
Vendég

Na sziasztok

Szániklubhoz illően ma esti sztori:

A nővérem most jelentette be pár perce hogy 12 hetes terhes ... :roll:
Örülök neki már ők is vagy 3 éve próbálkoztak, de azért elég szarul esett így hirtelenjében.

Na sziasztok, jövő hét kedden jövök.
kokusz

Hú, ez komoly. Sajnos tudom mit érzel. De azért várhatott volna míg visszajöttök a nyaralásból.
Azért az bíztató, hogy még 3 éven túl is van remény! Spontán vagy valami mesterséges dolog?
Jó nyaralást!

Kép

Kép
kamilla306

Szaisztok!

Drága Angel itt is : Sajnálom, s reméelm nem méhenkívüli!

Kókusz bár nem olvasod, de óriási hiperdrukkoka horvátországi spontán babához!

MIndenkinek nagy ölelés!
Vendég

Sziasztok!

Monyó, Katica,
köszönöm!

Kókusz,
Ez száni :? Persze gratulálok neki, csak a hírt meg kell emésztened...
Nyaralj jól, hátha jót tesz a tenger és 3-an jöttök haza!

Junkóm,
hát így jártam, most mondd meg! :roll:
Az még OK (dehogy OK), hogy nem sikerült, de hogy legyen egy kis extra fosnivalóm, arra végképp nem számítottam. De sztem nincs méhenkívüli, a hasam is tegnapra már visszaállt.
Majd októberben veled együtt újra próbálkozom!

Boni,
köszi, én is így érzem, hogy arról nincs szó!
angel37

groland mostmar mindegy.

tegnap teszteltem es ma gondoltam elmenni proginezesre mert nalam tuti azzal is gaz van ,de nem jutottam el mert reggel megjott.

Kép
monyo83

Monyo!

Sajnálom.

De nincs késön, mert a ciklus 3. és 21. napján szoktak hormonokat nézni! Nagyon is időben vagy! Ha holnap elmész beutalóért, holnapután meg is csinálják! De ugyanúgy mehetsz maszekhoz is, de szerintem nem lesz olcsó!
Vendég

Monyóka,
:( :( , hogy megjött.

A progit ciklus második felében kell nézni, ha kétszer is pár nap eltéréssel, az még jobb (nekem 18. és 22. napon nézték). De egy beutaló jó, ha a kezedben van!
angel37

Monyóka,
:( :( , hogy megjött.

A progit ciklus második felében kell nézni, ha kétszer is pár nap eltéréssel, az még jobb (nekem 18. és 22. napon nézték). De egy beutaló jó, ha a kezedben van!
angel37

Hát ez meg miért ment el 2x? :?
angel37

lanyok latom nem voltam ertheto.

Nos tegnap teszteltem egy halvany pozitivat,ami velem mar egy parszor megtortent.kivancsi voltam hogy ilyenkor mennyi a progim.
mivel nekem ilyen esetben rogton el kellene kezdenem a progipotlast.
na meg a hombol kiindulva eleg alacsony lehetett a progim(36,7)

groland beutalora semmi szuksegem hisz privatul csinaltatok minden vizsgalatot.a dokim is privat.
nalunk allami helyen nem csinalnak hormonvervetelt(baris en igy tudom mert a soginomet is elkudtek a korhazbol privatul hormonvervetelre)
csak arra voltam kivancsi hogy privat vervetelekhez kell e doki ajanlas.

angel rendes ciklusban nem vagyok kivancsi mennyi a progim mert eselyes honapban(stimus)rogton pe utan kapom a progit.

Kép
monyo83

Ne haragudj Monyóka, a tesztről nem tudtam, elnézést, ha nem olvastam, kicsit meg vagyok azért zavarodva. :(
Így még rosszabb, hogy megjött :(
Jól van, értem, hogy nem vagy kíváncsi a term. progidra, de sztem nem ártana. Bocs :oops: , persze, te tudod.

Csak infónak írom, 36,8-36,9-nél nem volt szinte soha több a hőm luth. fázisban, és mégis jó magas progim volt!
angel37

angel ugyan mar,nincs miert elnezest kerned,en nem voltam vilagos.

hat igen,rosz,de volt mar rosszabb is,inkabbb most mint az uh utan mikor mar latom mi van bennem.

de mit panaszkodok itt,neked szerintem meg rosszabb.

nekem stimunal szepen felmegy 37 re,eccer nem vettem be stimu utan a progikat es akkor is 37 volt,sima ciklusban meg max 36,8.
tuti progigond van.

Kép
monyo83

Ez igaz...mármint, hogy azután történik vmi, hogy már láttad UH-on... :(

Stimunál én még sose mértem hőt, de a progipótlás biztos jóval feljebb nyomja, mint egy természetes ciklusban! Okos vagyok, mi? Hisz ez a célja! :roll:
angel37

Annyira sajnálom Monyo! Nem tudom, hogy nálatok, hogy megy ez, ebben sajnos nem tudok segíteni! Lehet, hogy nálad tényleg ez van, de nem értem, hogy miért nem kapsz alapból progit? Terhesen sem nézik a progit, mégis felírják szinte mindenkinek, mert ártani nem árt, inkább használ! Tehát olyan nincs, hogy feleslegesen adják! Ezt szerintem beszéld meg a dokiddal, hogy igényt tartasz progi potlásra a ciklus második felében! Főleg, hogy magán dokihoz jársz, szerintem felírja!

Érdekes különben ez a progi, mert nekem teljesen fordítva működött! Mikor babás lettem 37 felett volt a hőm, mikor pedig elkezdtem szedni a progit, beállt 36.8-ra!
Vendég

groland kapok progit ha stimu van.ellenorzi a dokim uh-val a tuszoerest es repi utan szedem az utrot.
csak ilyen sima ciklusokban nem szedem.es mire mar pozitivat tesztelek adddigra mar keso elkezdenem.

sima ciklusban nem tudom mikor van pe-m,mikortol kell elkezdenem szedni,meg a dokimszerint pocsekolas is lenne.(eleg huzos a progi ara)

na mindegy ez van,igy jartam.anyira nem kavar fel a dolog,mivel nem az elso eset.hulyen hangzik de kezdem megszokni :?

Kép
monyo83

monyó :cry:
Vendég

sziasztok,tegnap elmeseltem a ferjemnek mi tortent.

erre a kerdes.miert nem szedted rogton a gyogyit? :twisted: :twisted: na mindegy meg nem igazan van tisztaban ezzel a dologgal.

megegyeztunk.mostani ciklus,homerozes es pe-tol elkezdem szedni a progit,bekockaztatunk ennyit,hatha.ilyet meg ugysen probaltunk.

Kép
monyo83

Monyó!

Szedd nyugodtan! Nekem írt fel doki kapásból, mikor meglátta a hormoneredményeimet, pedig még szó sem volt róla, hogy probálkozhatunk! Rendbe kell tenni ami elromlott és ha valaki nem akar babát, akkor is kell szedni progit, ha alacsony! Nekem dokim azt mondta, hogy a ciklus 12. napjától szedjem, ha van pé, ha nincs!
Vendég

lanyok mi tortent leall a topik?

valami vidam tema esetleg?

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?