Montana!
Én itt vagyok nyugiii, és csak Pil akar lelépni (ha jól vettem ki a hozzászólásokból). -> Zsuzsu a nyári babásokhoz nem írkál, mert nem jött bé nékije a banda (megjegyzem én oda is szoktam írni, úgyhogy tudom, hogy ő nem, de lehet félreértettem valamit, mert nálam ez könnyen megy).
Mivel én kezdtem a topikot, ezért megint idepötyörészem, hogy ez egy nyílt topic, ahol mindenki járt ugyanabban a cipőben, emberek jönnek, mennek, és segítenek annak, aki éppen a gödörben ül(t). Persze ettől még nem erről szól minden bejegyzés, ami szintén jó, mert akkor ez egy borzalmas hely lenne.
Így aki jól érzi magát, jön, vagy ha már nem, akkor megy, ennyi. Minden új ember egy új világ, ami alakítja a fórumot, úgyhogy remélem majd bemerészkednek új tagok is, nem csak a "régiek".
Nyilván mindenki várja, hogy neki vagy másnak összejöjjön a baba, és talán még a másénak jobban is örül adott esetben. Nagyon nehéz várni, csak várni mindig csak várni, ezt is tudjuk, de talán együtt könnyebb számolgatni. És én mindenképpen várom a vonalzódat is, meg az uh képeket stb.
Én csacsogok mindenféle badarságról, de le lehet ám lőni. És ha most coming out van, hát én a csipkésbody témán mosolyogtam a legtöbbet, és biza beszereztem egyet mást azóta
no ha már ezért, hát megérte indítani a topikot.
Luca!
Sebaj én is csak azé vagyok illen okostojás, mert edződök Kofa mellett. Meg sokmindent megcsinál nekem, ami nektek nincs, pl. csipog a levelezőm, ha levelem jön, vagy tudok két gombnyomással képet kicsinyíteni, stb. Persze ezt-azt nekem is meg kellett tanulni, ilyen a vonalzógyártás, és a beszúrása. És az én vonalzóim alatt van egy link -> Juca blog, ha arra kattintasz, akkor már ott is vagy a blogomon. (Na ennek a feliratnak és a linknek az összekötése az aláírásban nem volt nekem valami egyszerű, de sikerült, és erre a kis hülyeségre személy szerint borzalmasan büszke vagyok
)
Zsuzsu!
Kinga jobban van, ma reggelre már nem volt lázas, remélem lassan lemegy a nagyja. Azért még délelőtt visszacsápolunk a doktornőhöz.
Éppen azon kajánkodtak, hogy a pocsolóban lógatom a lábam nadrágszoknyában. (Mivel nem volt nálam tampon, a házigazdék is kifogytak. A húgomnak este hatkor esett le a tantusz, és Kriszti, a házigazda meg én akkor tudtunk csak csobbanni). Kofa nem szereti a beállított képeket, bármennyire is annak tűnnek én sosem tudom mikor fotóz. De ez legalább nem stresszel, ugyanis nem rajongok érte ha fényképeznek.
De azért azon is tudok morogni, ha rólam egy fél fotó sem készül. Ilyenkor örülhet a férfigárda egy kivételével, hogy nem ezt a némbert kellett elvenniük feleségül.
Nagyon édes lehetett Ábel a falevélkergetéssel, ilyenkor triplán várom, hogy Kinga is járjon.
Na megyek, lassan lépünk a rendelőbe. Mára már csini 30 fokot mondtak, ez az én időm!