Na végre sikerült elolvasnom benneteket. Már többször nekifutottam, de mindig közbejött valami. Sajnos otthon nem volt majdnem 2 hétig netem, mert teljesen behalt a gépünk. A munkahelyemen minden hétfőn és kedden képzésen vagyok, be sem jövök az irodába, egyébként meg itt is szarakodik a net. Most pl. levelet nem tudok küldeni.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így hiányoltok. Már ti is nagyon hiányoztatok.
Emma
Ezek az érzések szerintem midenkiben megvannak. Én pl.nem várom a szülést egy cseppet sem, mert olyan jó terhesnek lenni és én is félek a felelősségtől. Állandó kétségek gyötörnek, hogy majd hogyan bírkózok meg a feladatokkal, nem leszek-e depressziós stb. Attól is félek, hogy majd akaratom ellenére eltávolodok a férjemtől, meg egy csomó nyugtalanító dolog. Ezért amikor arról beszélünk, hogy mennyi hét van még vissza akkor a férjem azt mondja, hogy milyen sok idő van hátra, én meg, hogy milyen kevés.
Szilcsike
Nagyon szép pocid van és tényleg nem nagy. Az enyém mintha egy picit nagyobb lenne, de hasonló méretű. Nekem is rá kell vennem a párom, hogy fényképezzen le, de mindig akkor akar, amikor a fejem iszonyúan néz ki, én meg nem akarok az utókornak boszi fényképet. Még mindig nem vettem kismama hómit. Ez a tunikás divat most nagyon kedvez, de azt hiszem 1-2 nadrágra be kell majd ruháznom, de húzom-halasztom.
Hízás téma. Nem nagyon látom rajtad a 10 kg pluszt. Én most 4,5 kg-nál tartok. Hol több-hol kevesebb, de nagyjából ennyi. Egyáltalán nem tartom soknak, de a combom meg a fenekem a terhesség előttihez képest katasztrófa. Nem is a mérettel van a baj, hanem a kerek, feszes izmok eltűnőben, helyette gödröcskék, amit gyűlölök. Pedig a terhességem eleje óta sportolok. Egészen a 26. hét végéig kocogtam és utána 40 perc torna. Most gyalogolok, torna még van, de a 28. hét után már csak 20 perc, a harmadik trimeszteri. Amúgy egyáltalán nem érdekel a hízás, nem azért tornázok, hanem azért, hogy fitt legyek és mentálisan is karban tart. Így talán könnyebb lesz szülés után visszatérni a sportra.
Szilvi
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál. A folyás normális és én is a mai napig nézem a WCpapírt.
Suzy
De jó, hogy Neked már ilyen kis korában is adtak képet. Nekem az elsőt a 20 heti uh-n adták, de azt is kérni kellett, de akkor már nem fért bele rendesen a poronty.
Tüncsi
Tényleg mekkora pocid volt a 26. héten, de szerintem a ruha kicsit csalt.
Barbi, Wish
Hú, már nagyon izgalmas kezd lenni. Ezerrel drukkolok és félek, hogy én is hamarosna finiselek. Olyan gyorsan megy az idő.
Ha valakit kihagytam bocsi, de már fél egy óta írom ezt a hozzászólást, mindig megzavarnak.