Mi van itten kérem szépen?????
Friss kismamik és máris fogyózni akarnak??????
Ne tegyétek!
Kajáljatok rendesen, minél kevesebb süti befigyelésével! Igyatok sokat!
De ne fogyózzatok! Annak csak a tejcsi látja kárát!
Inkább sétáljatok sokat, sőt rengeteget (nálam napi minimum 2 óra!). Annyira jó idő van!
Dombnak fel, lejtőn le, boltba be, lépcsőn felcipelve a babakocsit, átemelgetve a járdaszegélyeken, kátyúkon. Kész erőnléti edzés!
Az aszfaltozó brigád összes tagjának csuklik a jó édes anyukája, de sebaj!
Meg 3 hónapos kortól lehet kenguruzni is! Az sem egy utolsó dolog aerobik helyett!!!
Minél hamarabb kezdjétek el, mert később nehéz lesz! Mármint a gyerek!
Csakegy!
Jó a függőszéketek! Egyszer kipróbálnék egy ilyet én is! Tényleg könnyebb kiszállni belőle, mint a függőágyakból?
A lábtartó nem vágja az ember bokáját?
Ha érdekelnek az ilyen kvalitású dolgok és még nem vettél kengurut, tudok ajánlani egyet.
http://www.ergobabycarriers.com/babycar ... y/carrier/
http://www.happy-baby.hu/index.php?id=ergobaby
Mi hosszas hezitálás után vettük meg, mert nem olcsó.
De már minden létező kereskedelmi forgalomban lévő kengurut kipróbáltunk (kivéve a Babibjörnt, mert azért 27000 Ft-ot mi sem gondoltunk kifizetni) és mindegyikkel leszakadt a derekam!
A happy-baby internetes áruháznál van lehetőség rá, h. visszaküldje az ember, ha mégsem válik be, ezért végül sikerült rábeszélni a páromat a kipróbálásra.
Hát ég és föld!!!!
Komolyan mondom! Valahogy úgy van megszerkesztve, h. nem a hátadat és a válladat húzza, hanem a csípődön hordod a gyerek súlyát. Elöl is könnyű hordozni, de háton meg pláne!
Ráadásul a gyerek nagyterpeszben ül benne, ami nekünk a kissé kötött csípője miatt külön előny.
Tegnap volt az első nagyobb kiruccanásunk. A gyerek egész jól bírta, sőt én is!
Kicsit hülyén nézek ki, mert szendvicsben nyomom: elöl a gyerek, hátul a hátizsákom, a kettő között én.
De a buszon simán átadták a helyet! És mindenki tök kedves, mert a Gergő mindenkire vigyorog!
Felszabadult a világ, mert eddig nem nagyon jártam a városban, mivel a babakocsi buszra való felcipelésére nem vállalkozom, de így az Ergóval simán be tudok menni!
Szóval csak ajánlani tudom!
És a honlap szerint az újszülöttszűkítővel egészen korán el lehet kezdeni a hordozást!
Ha érdekel, felviszem a talira, ott kipróbálhatod.
Rólunk:
A pillanatnyi készlet 6 fog, de erősen készülődik a két alsó kettes is.
Egy kajára már lecsúszik egy teljes üveg bébiétel, sőt úgy tűnik rágni akar, mert a pépet kitolja a fogai közé és ott csammog rajta. Adtunk neki villával szétnyomott almát és már egész jól boldogult vele. A Mildi jó ilyen szempontból, mert a 6 hónapos kajái már rendesen darabosak!
Immáron simán feláll a nadrágszárunkba kapaszkodva és nagy lelkesedéssel rohamoz mindent, ami függőleges.
Semmi sincs biztonságban! De főleg a gyerek nem! Hajtom a karámnak valót.
Voltam börzézni. Pillanatok alatt elvertem egy tizest, de nagyon jó cuccokat vettem a Gergőnek. 4-500 Ft-ért voltak bodyk, rugdalózók, pizsamák, 600-ért kertésznadrágok, 800-ért széldzsekik. Egyet hibáztam: vettem neki egy aranyos kis kocsicipőt, de itthon kiderült, h. nem csak a keze lapát, de a lába is nagy
(B verzió, h. a cipő azért néz ki vadiújnak, mert még nem volt gyerek, akinek felment volna a lábára!
), mindenesetre arra jó lesz, h. tudom vinni, h. "ennél nagyobbat kérek"!
Ennyire jó börze már régen volt!
Rejo, annyira sajnáltam, h. nem vagy itt!
Olyan szuper csajszis bodykat, ruhákat, sapikat láttam! Ha tudtam volna Johanna méreteit, tuti veszek neki párat! (Csak vasárnap fél 8-kor nem akartalak felhívni!
)