Szija lányok!
Ahogy elnézem a hozzászólások számát, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez lett a legnépszerûbb topic
Én arra gondolok, hogy én azért híztam az Elevittõl, mert régebben hiányosan táplálkoztam és most a szervezetem megpróbálja behozni a hiányosságokat, azzal, hogy sokat eszem. Aki meg nem hizik tõle, az valószinû az Elevit szedése elõtt is már normálisan kajált.
Bár ez lehet, hogy tök hüjeség...
Viráganya! Ezt a várakozós dolgot csak úgy lehet, ha valamivel eltereled a figyelmed...
Nagyon szoritok nektek!!!
És kipróbáljátok a kétnaponkénti akciót?
Nekem már csak egy hét a tesztelésig
úgy félek...
Szonja! Biztos jó lehet az LH-teszt, de ez sem lehet 100%-os. AZ LH teszt is egy hormon kimutatásán alapul, tehát ha a feltételezhetõ ovuláció után is pozitiv, szerintem az azért lehet, mert az a hormon, amit kimutat a teszt nem tûnik el hipp-hopp a szervezetbõl, és elképzelhetõ, hogy még ennek a jelenléte teszi pozitivvá a tesztet.
Nagyon szoritok nektek is, hogy minél elõbb összejöjjön!
"Szintén egy jelzés ha menszi elott kb. 4-5 nappal csepegésed van."
Ezt hogy érted? Mi az hogy csepegés? Márhogy mi csepeg? Bocs, ha értetlen vagyok ...
És ha valakinek az a valami csepeg, az azt jelenti, hogy sárgatest elégtelensége van?
Az RH összeférhetelenségrõl azt olvastam, hogyha, az anya RH-, az apa RH+, akkor állhat fenn. Ez igazság szerint régen volt gond, ma már ez nem okoz problémát, mert ha felismerik (márpedig felismerik:-)))) akkor -mint Zsóka is irja- Anti D szurit kap az anyuka. Szóval ez manapság már nem nagy ügy.
Mónika! Ezek szerint, akkor majdnem eccerre tesztelünk! Nekem is megvan már a teszt, szintén olyan, amit a várható menstruáció napjától használható. Kitartás, kitartás, nekem is nagyon nehéz, én próbálom lekötni a figyelmem mással - persze nem mindig sikerül :-)))
SZijasztok, Lara