Visszatértem
, bealtattam a srácot
Tündi
Örülök, hogy alakulnak a dolgok
, szerintem is jól döntöttél, hogy a műtétet választottad.
És én is pont azt akartam írni, mint Stella, hogy nem kizárt, hogy karácsonyra már a pocidban lesz a pocaklakó
, max. csak még nem fogod tudni.
Tudod, az ilyen vizsgálatok utáni hónapban megnő a bebabásodás
esélye. Már írtam talán, hogy az én szülésznőmnek (akik már kb. másfél éve próbálkoztak azelőtt a babával) is az átjárhatósági kisfiúk.
Stella
A múltkor nem akartam írni, de szerintem nagyon jól döntöttél, hogy nem jöttök fel a börzére. Na nem mintha nem lett volna jó talizni ott egyet, de a babák érdekében jobb, ha kihagyjátok.
Félelmetes tömegnyomor van ott. ?indenki gyerekkel, nagy hassal, 600 tonna csomaggal felpakolva járkál, senki nem fér a másiktól.
Mi ott egyszer pocakosan, egyszer pedig Kristóffal babakocsistól voltunk ott, de mindkettő kiakasztott. Abszolút nincsenek tekintettel egymásra az emberek, egy nagy pocakos anyukának pl. bátran a hasához vágják a hatalmas szatyraikat.
Arról ne is beszéljünk, hogy a sok náthás, taknyos, inluenzás felnőtt, gyerek összezsúfolva, szerintem ez egy kismamának és kisbabának se hiányzik.
Ezért is megyünk mi csak kettesben Apucimmal
Judit
Kristóf se szereti a tejpépeket, jó, pár kanállal megeszik belőle, de szívesen kihagyná őket az életéből. Max. a sztracsatellásat eszi meg, bár az nektek még nem jöhet szóba, mert az 7 hónapos kortól van.
Egyébként Kristóf is folyton szopizzai a nyakam, arcom, államat rágja, ez szerintem nem feltétlenül az éhségtől van. De te tudod
Ja, és nagyon ügyi már Atti, hogy így fogolódik
Tök jó korán csinál mindent, nem úgy, mint az én egykoron lusti kissrácom, aki 5 és fél hónaposan fordult meg először hasról hátra.
Persze azóta már beindult, kúszik, már majdnem tud mászni, 2-szer már fel is ült, ha fogjuk a kezét, akkor meg is áll.
Vanda
Nem tudom, mitől vagy kitől lett beteg Kristófka. Én és Apuci kb. 3-4 hete voltunk bezegek, örültünk is, hogy Kismaci megúszta. Erre teljesen váratlanul ilyen náthás lett. De szerencsére nincs még hőemelkedése se, nappal jó a kedve, hatalmas az étvágya, este 480gr(!) tápszert evett meg, csak éjszaka kínlódunk, mert fekve bedugulnak a nózijai, csak szörcsög és szörcsög, kínlódik, forgolódik, ez felébreszti, utána jön az éjszaka közepén az orrszívózás, amitől pokoli balhét ver ki, ketten kell lefogni, ma éjszaka annyira üvöltött közben, hogy kihányta a vacsi egy részét is, az orrszívástól ugye felébred, így jöhet a cicizés, már ami még jön belőle.
Szóval az éjszakáink nagyon gázak.
Bár, ma hajnali 1-kor leszívtuk a nóziját és utána reggel 7:20-ig aludt
, nem tévedés, 7, nem 6:20, ami azt jelenti, hogy csoda történt és mára átállították Kismaci belső óráját, így talán már nem kell hajnalban kelnünk. De ezt még csak félve írom le, mert ki tudja, talán csak véletlen volt, és holnaptól megint visszatér a 6 órás keléshez.Remélem nem
Ja, és kibújt a fogacskánk hegye
Már harap is vele
Nagyon édi
Csak azt nem tudom, hogy mikor szokták azt mondani, hogy na most nőtt ki a foga. Már ilyenkor vagy amikor már majd teljesen kint lesz, mert az állítólag még messze van, hetek, netán 1-2 hónap.
Egy másik topikban pl. egy csaj azt írta, hogy a gyerekének a hét elején 3 foga bújt ki egyszerre. Ez alatt mit érthetett? Szó szerint azt, hogy kibújt? Vagyishogy épp, hogy áttörte az ínyét? És még csak egy pár mm-es fogacska látszik ki? Dehát az még messze van ahhoz, hogy abból rendes fog legyen.
Na most ezt jól megbonyolítottam
Szóval nem értem, hogy mikor mondhatom el, hogy a kissrácomnak van egy foga.
Hoppá, eddig tartott a nagy alvás, felébredt, a bedugult orr felébresztette
,mennem lell
Ennyi volt a nappali alvása, most már várhatóan este 7-ig ébren lesz.
Babus