Sziasztok!
Mindenik!
ebben az egész "gyereketszeretnék" témában a lélek éppen olyan fontos, mint a test, csak nem vesszük észre, nem hisszük el, nem vesszük komolyan...biztosan a többiek sem bánják, hogy leírtad, mennyire fáj...mintha csak magamat látnám kb 9 évvel ezelőtt...
akkor meg még netes fórumok se voltak...soha sehol senkinek se tudtam elmondani, hogy mennyire szerencsétlennek érzem magam...nem is tudom hogyan léptem túl az egészen...98 elejére addig jutott a lelki bajom, hogy depressziós lettem, természetesen kezeletlenül...hirtelen lefogytam, vérszegény lettem, enni alig akartam....rettenetes volt...aztán valahogy úgy alakult, hogy összeszedtem egy macskát (ő meghallgatott)...és a férjem elég súlyos betegségbe esett, ettől összekaptam magam, meg időm se volt a bánatommal foglalkozni...valahogy így léptem túl a depresszión...de persze ennél egyszerűbb megoldások is vannak...
Ha tehetném most jól megölelgetnélek, erre biztos nagy szükséged van, aztán elcibálnálak ahhoz a másik dokihoz! Nem szabad most arra gondolni hogy a szeretett dokidat megbántod, nem is fog tudni róla!!!!(nekem a 8. orvos segített, a többi meg se hallgatott)
Megértelek hogy nem akarsz protekciós beteg lenni....én is utálom az olyat, pont ezért menj el, mintha nem is ismernéd. Muszáj lépned, te magad is írod...a lelkednek is jót tesz, ha előrelépsz!!!
Hidd el a férjed is szenved hogy nem jön össze az a baba, csak a férfi más, nem tudja annyira kimutatni mit érez, és nehezen is kezeli ha más önti ki neki a bánatát...(emlékszem, mikor én már a nőgyógyásznál is bőgtem, na ő se nagyon tudta hirtelen mi legyen...
) Itt vagyunk mi, itt bátran könnyíthetsz a lelkeden...
Ha gondolod megadom az email-címemet, csak szólj!
Hogy mit jelent a túlstimulálás...egyrészt jelenthet több tüszőt egyszerre, ebből többes ikerterhességet...ez a jobbik verzió...a rosszabb, hogy a tüszők abnormálisan nagyra nőnek, cisztává alakulnak, amik aztán komoly fájdalmat okozhatnak, és hát ha rossz helyen nőnek túl nagyra abból komoly baj lehet.
pihi!
sajnálom
a negatív teszteknél (párat én is csináltam) én is leginkább magamat utáltam, hogy már megint sikerült beetetni magam...próbáld meg legközelebb kivárni a ciklus végét plusz minimum 3 nap, és ha akkor se jön meg, akkor csinálj tesztet...de örök optimista fórumozók véleménye szerint, amíg meg nem jön, addig van remény...
én sem tudok mindenkinek segíteni, bár tehetném,de ha a kérdésre van válaszom, azt készséggel megosztom.
Gyöngyi!
Ez a fiú egyenesen bűbájos...nagyon jól sikerült kisgyerkőc...
Nem pontosan értem...tehát az a cisztaszerű dolog a petefészeknél/ben volt, vagy a méhben...bár a HSG esetén gondolom a méhben látszódhatott valami...mostani dokid mit mond rá?
a hőmérő: természetesen nem ezer százalék, és főleg nem fogamzásgátlásra, arra tényleg alkalmatlan, elég egy kisebb csúszás a ciklusban(unokatesódat én lebeszélném a további kisérletezésről...
)...na de arra szerintem jó, hogy azt megfigyeld, sikerült-e a megtermékenyülés...ha van megtermékenyülés, beágyazódás, kb 37 C-körül, vagy afölött szokott lenni a hő (ha nincs akkor lejjebb, de ez mindenkinél más). Azért jó ciklus elejétől mérni, mert akkor látod, milyen a normál alap hőd, és ahhoz képest, lehet látni a kiugrást. Mert lehet hogy nálad nem megy 37-ig a kiugrás, mert eleve alacsonyabb a hő. Nekem amíg terhes nem lettem sose ment fel 37-ig a hőm, max 36,8-ra. De mikor a fiam lett, akkor kb a ciklus 21. napján (13. napon volt a tüszőrepi) felment 37-re és fenn is maradt. Mivel tüszőrepiit is kapsz, így valószínű nem lesz 35 nap a ciklusod. Kérlek rá, hogy mérjed reggel a szájban, nyelv alatt a hőt, mielőtt felkelnél még az ágyban fekve...blabla...de ezeket biztos tudod
Kíváncsi vagyok, mit mutat, mert már 1 hete volt a tüszőrepi, meg a szerelmes éjszakák...ha történik valami, akkor annak mostanában kell történnie! De teszt kizárva, megigéred?
Ja, a gyerekeknek csodás megérzőkéjük van ám...ha ő azt mondja lesz, akkor LESZ!!!!
Puszi
Dana