Új privát üzeneted érkezett!

Unique
köszönjük a Sziszka hiradót és gratula a 12 hetes uh-hoz neki. Remélem azért majd személyesen is tud írni hamarosan. Elválasztásról nem tudok írni neked semmi okosat, mert még nincs benne személyes tapasztalatom. :D De van olyan ismerősöm rokonom, ahol a gyerkőcök másfél- 2 évesen is szopiznak, ha máskor nem hát este, elalvás előtt és éjjel!!! :lol:

Wish
de jó, hogy bekukkantottál. :lol: Legközelebb írjál picit magatokról is. Látom már Balázs két hónapos lesz. Hogy vagytok?

Tina
nem tesztelsz mostanában? látom már 39. napon vagy!!! :lol: :lol:

Ági279
merre vagy? rég nem jelentkeztél, már lassan félidőhöz közelítesz. Várunk!! :D

Tegnap előtt voltunk Mátéval a munkahelyemen. Nagyon jó volt látni a kolléganőket. (Főnök is örült, bár neki olyan gyakorlati kérdése volt: hogy mikor megyek vissza dolgozni :roll: :idea: ; hol van az még... gondoltam magamban, két évet tuti itthon leszek, a harmadikat nem tudom, és valamikor jó lenne egy tesót is összehozni, bár ezt még konkrétan nem beszéltük meg a párommal.) szóval a kolléganők örültek - Máté kézről kézre járt- és irigykedtek. Akiknek már nagy 15-20 éves gyerekeik vannak azért mert szeretnének újra babázni, akik most vágnak bele a babaprojektbe, azért.

Jucmuc
várjuk az uh beszámolót (talán már túl is vagy rajta) és ha lehet képet is kérünk!!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Elment anyukám, csak babázni volt. :D Én meg jól kihasználtam az időt, és elmentem pénzt költeni, bababoltokba(Brendonba is, ami sokba fájt :oops: :evil: ).Vettem neki rucikat, meg kapott egy leporellós textil képeskönyvet,amit tátott szájjal bámul :-)És vettem még egy baba-mama torna dvd-t is, amin van szülés utáni alakformáló torna is.Remélem lesz majd haszna, no meg időm is tornázni.És Emili is aktívan részt vesz, mrt a tv nézés már nagyon megy neki, most is a Minimaxot nézi :D
Emili viszont ma nem szunyagép, így remélem éjszakára tartogatja az Álommanókat! :lol:
Sokat javult a nyaka is, amióta ébren hason van, szerencsére szeret is így lenni, mert bír leskelődni. :-)

Angie!
Nagyon szépen növöget a kisfiad!Gondolj arra mikor kézbeveszed, hogy Emili majdnem ekkora súllyal(4170 g) született!!! :shock: :wink:

Juca!
Mostmár hogy Emili a kocsiban is hason van, el tudom képzelni, hogy szerette Kinga is a cabriós kocsikázást! 8)

Jucmuc!
Már nagyon kíváncsi vagyok!
(szerintem ketten vannak odabent :wink: )
(jól emlékszem, hogy Te voltál tavaly nyaralni vhol, talán egy zarándok helyen, ahol vmi könyvbe vagy mibe be lehetett írni, hogy mit szeretnél?És babát kértél mindenkinek itt a topikban?bocsi, ha nem te voltál, meg hogy ilyeneket kérdezek, csak vhogy eszembe jutott. :oops: )

Adri!
Szerintem nem cserélte fel, vagy csak 1 napra.Vszleg az időjárás miatt volt álmosabb.Majd mond el mi lett az eredménye Levinek.

Wish!
Hogy vagytok?

Pupy!
Húha, remélem tényleg nem sclerosis m.-e van anyukádnak!De más sclerosis sem hangzik túl jól. :(
Azért drukkolok, hogy vmi enyhe forma legyen!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
Akkor jól telt a mai napotok :lol: A Nagyi unokázhatott, te meg shoppingolhattál. A tátott szájjal nézegetés aranyos nagyon, Máté is szokta. Már kis híjján megfordul. Ha háton van, összegömbölyíti magát és oldalra fordul. Gyakran már teljesen keresztbefordul az ágyban, addig tornázik.

Jucmuc ??? Még később benézek, hátha ma este írsz még.

üdv mindenkinek és nyugodalmas jó éjszakát. (Panka remélem a tiétek is az lesz ma... :wink: ) Évi te meg már Apát várod nagyon, gondolom. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kicsit még visszanéztem.

Syry!
Máté egyre jobban ügyeskedik. Pár hónap aztán már futhatsz is utána. :lol:
Ami a tesztet illeti igazából majd csak a 46. nap után terveztem, ugyanis eddig az volt a leghosszabb ciklusom. Inkább jöjjön meg, de nem szeretnék több negatív tesztet látni. Valamiért nagyon felborulhatott nálam a "rendszer".

Jucmuc!
Mi újság van veled? Mi volt az UH-on?

Később lehet, hogy még benézek.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok,

Angie :)
Ennivaló a kis Angyalkátok! Gyönyörű baba, nagyon büszke lehetsz rá!!! :)
A fogyókúra titka: szépen, fokozatosan, havi 2 kg. Nem megvonni semmit lehetőleg. Csak nem éjjel-nappal zabálni. Szénhidrátot főleg reggel, de. eszem, délután már csak zöldség, ill fehérje (sajt, sonka..). Néha-néha befigyel egy-egy fagyi is, de az is csak ebéd környékén. Ki lehet bírni. Ja és a torna. :)
Azért az a 15 perca alatt 110 nem semmi! Nagyon ügyik vagytok ám!!! :) (nekem Laurám produkálja mostanság ezt, dehát van köztük egy kis korkülönbség...)

Panka :)
Felteszed, amiket vettél rucikat? Úúúúgy szeretnék látni kis pirinyó rucikat újra!!! Épp azon morfondírozom, hogy tesónak kisfiút szeretnék, mert most minden ruhánk atom rózsaszín, és ha kislány lesz, akkor mivel olyan sok a ruha, nem kell már venni, míg ha fiú, akkor megint mehetek körútra és azt IMÁDOM!!! :) :)
Brendon szerintem is őrült drága... Nagy biznisz lenne egy Brendon-választékú üzletláncot csinálni, jóval mérsékeltebb árakon... Mindig mondom. A választékkal van itthon a gond, szerintem.

Adri :)
Én szoptatnám még akár hónapokig is, de arra is gondolok, h mi lesz, ha jön a tesó. Olvastam, h nem tesz jót az anya szervezetének, ha terhesség közben szoptat. :(
Bocsánat a kérdésért előre is, és kérlek, ne válaszolj, ha úgy érzed, de minden rendben van már otthon? Csak mert régebben úgy éreztem, hogy nem minden alakult úgy, ahogy szeretted volna... :)
A tápi-tejcivel az a gondom, h Laura max. 40-50 ml-t iszik belőle és sztem az semmi. Min 100 ml kellene. És azt a keveset is ímmel-ámmal. Egyébként is keveset iszik, ezzel már egy ideje kínlódunk. Olyan 1 deciket iszik meg naponta (ijesztő, nem?) vízből, meg egy kis szopi este, meg az esti tápi 40-50 ml.
Ha nagyon meleg van, akkor a víz felmegy 2-3 decire, slussz.

Syry :)
Nos, azért 1,5-2 éves koráig nem szeretném szoptatni. Tudom, h van, aki ezt teszi, de szerintem minél tovább szopizik, neki is annál nehezebb az elválasztás, hiszen agyilag is fel tudja már fogni a szopi jelentőségét.
Hogy bújsz ki a főnököd trükkös kérdése elől? Mi a válasz? :)

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Fél óra múlva indul az Attila gépe HAZA!!! 1 körül érkezik :) Már csak fél éjszakát kell egyedül lennünk :)

Adri!

Gratula Levikének az elinduláshoz! olyan édesek, úgy tudnak örülni maguknak, hogy jééé, már ez is megy nekem :)

Kacsa!

Túl nagylekű vagy te azzal a bejárónővel :wink: Ne engedd ennyit szabira :)

Pupy!

Akkor elirányítottad pirikét?
Remélem anyukáddal semmi komoly! Hát, Dorcikám nagyon jól viselte az apahiányt. Mondjuk be is vetettem mindent, amit csak akart :) Büdös kölök ki is használta az engedékenységet, cipeltette is magát eleget, a nagy cula :)

Jucmuc!

Olyan kíváncsifáncsi vagyok, mi volt az uh-n? Remélem képet is kaptál a babó(k)ról :)

Annácska!

Akkor most annyi a telcsidnek? Vagy jól bírta a Peti-pisit?

Maci!

Most valahgy extrán átérzem a helyzetedet... Két hét egyedül, brrrr...

Eszter!

Jó a hőd :wink:

Juca!

Ebben a név-dologban lehet valami :) Dorci ugye 18 hetes koráig Kavics volt. Hát a mai napig mániákusan vonzódik a kövekhez. (bár még sok más gyerek is) Tesóbabának lehet, hogy ki kéne találni valami másik nevet, amiből a gyors megfoganás következik, mert eddig elég Pató Pál uras a stílusa :) Megfoganni?! Ej, ráérünk arra még...

Unique!

Igen, nálunk az a játék bevásárlókosár nagyon menő. Van benne egy csomó műanyag zöldség, konzerv, meg még ásványvizes flakon is. Persze mindez miniben. Imádják a kölkek ki-be pakolászni a szajrét :) Nem a mienk a szekér, a játszón szokta lenyúlni a kis gazdájától a lányom :)
Elválasztásról: szó szerint azt írnám, mint Adri. Csak addig érdemes csinálni, amíg mindkettőtöknek megfelel. Mennyiséget szopik még Laura? Nekem könnyű dolgom volt, mert a Dóri ha kapott cicit, akkor szopizott, de ha nem, akkor se kereste. Neki aztán tökmindegy volt. Viszont érdekes, már egy hónapja egy kortyot se szopizott, de még mindig van tejem :shock: Olvastam egyszer régen, hogy az utolsó szoptatás után még 40 napig van tej, de nagy hülyeségnek gondoltam. Ezek szerint mégis igaz lehet.

Angie!

Szilárd még mindig csodaszép :) Csak tegyél még sok-sok képet :)

Wish!

Azért véshettél volna nekünk pár szót magatokról :) Hogy vagytok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mire bekörmöltem a hozzászólásomat, jött egy pár újabb :)

Tina!

Nem "valami" miatt borult a rendszered, hanem "valaki" miatt. Nem napokat kell várnod a kövi mensire, hanem hónapokat. Csak figyuzz majd!

Unique!

Az ivás nálunk is mumus még mindig. Az én csibém se egy iszákos fajta. Ha két deci lecsúszik, hát elalélok. Plusz a reggeli-esti babatej (175 ml) se mindig fogy el. Szopi nincs, levest nem eszik. Slussz. Dokinéni szerint elég ez. Hát, remélem tényleg. Te még méred a szopikat? Vagy honnan tudod, hogy mennyit evett Laura? Én még körülbelülre se tudtam soha megsaccolni a mennyiséget.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina!

Ha nem gond, egyszer meg tudnád nekem nézni, hogy mit jelent az "episiotomia sutura"? Vagy ha más esetleg tudja? Köszi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Na, mit szólsz?!?!?
Nem ment elsőre, de addog nyüsztettem..... :lol: :lol: :lol:
Pedig nem is az volt a neve, amit mondtál, és egy szót sem értettem belőle :oops: , de sikerült!!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi!

És Jó éjszakát, lányok!

eszter82
Budapest

Évi!

Nagyon jót mosolyogtam, amit írtál, bárcsak így lenne! :lol:

Ha jól tudom az episiotomia az a gátmetszés, a sutura pedig a varrat.
Sokszor csak úgy rövidítik, hogy epi-sut.

Kép
Kép
tina82

Na mit gondoltok, az új vonalzómmal lehetünk olyan szaporák, mint a nyulak? 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina!

Köszi, én is erre tippeltem. A szülés utáni zárójelentésemen olvastam, és nem tudtam biztosan, hogy mit jelent. Jókor jutott eszembe tanulmányozni, mi? :oops: 15 hónappal az esemény után :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Már megint jól elmaradtam :( Képzeljétek, tegnap voltunk Kristóffal fodrásznál, jól megnyírták a drágámat, aki ezt nagyon zokon vette, mert végig bömbizett :roll: Meg is lett örökítve, majd teszek fel képet róla. :D

Unique :) Jó újra hallani rólatok, na meg végre láthatom a kis menyemet is  Nagyon szép kiscsajszi :lol: Gratulálok a fogyáshoz, nagyon klassz teljesítmény!
Elválasztás: én hagynám, hogy ő válassza el magát, végülis napi egy szopi, az igazán nem sok, nem? Vagy nemtom, én örülök, hogy Kristófot még mindig tudom szoptatni, pedig ő még többször is cicizik egy nap. Meg sztem a tápszer drágább is, nagyobb macera is elkészíteni, szóval nem igazán látom, miért lenne így jobb nektek?

Köszi a Szisszka híradót is, örülök, hogy minden rendben van velük!!! :D

Évi! Sajnálom a dög pirit :evil:

Andy :) Dani babának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Eszter :) Tina :) Nagyon szorítok nektek!

Adri :) Gratulálok Levikének a járáshoz! Most, hogy írtad, eszembe jutott, hogy én sem újságoltam még: Kristóf is elindult: május 23-án tette meg az első bátortalan lépéseket, viszont neki hátulról még fogni kell a kis kezét. :D :wink:
Nagyon nagyon drukkolok, hogy jó legyen Levike eredménye!!!
Elválasztás témában neked is azt tudom írni, amit fentebb Unique-nak, azzal kiegészítve, hogy tejet nem szabad a babáknak adni 2 (egyesek szerint 3) éves korukig, szóval akkor ti is gazdagíthatjátok a tápszergyártókat.

Kacsa :) A kis 50 naposod gyönyörű és nagyon csini a kis farmer ruciban!!! :lol:

Pupy! Jobbulást kívánok anyukádnak!!! Én is remélem, hogy nem sclerosis-os betegsége van 

Jucmuc :) Gratulálok a szép eredményhez! Nem én kerestelek ma msn-en, de mire visszaírtam volna (játszótéren voltunk), már nem voltál bejelentkezve :( Drukk a mai UH-hoz, naon kíváncsi vagyok, hány babó lakik a pocidban! :D

Angie :) Apás kép nekem is nagyon tetszik :lol: (meg persze a többi is tündéri :D) Gratulálok a gyarapodáshoz, ügyik vagytok!

Norwell :) Kisangyal Kende nagyon édes lehetett :D Nálunk most úgy tűnik, leállt a fogzás, bár két helyen fehérlik az ínye, szal szerintem csak napok kérdése…

Annácska :) Mikor jön el az az időszak, mikor magukban is eljátszanak??? :lol: :lol: :wink:

Wish :) Veletek mi újság van?

Pankaa :) De jó, hogy javul Emili nyaka! Képeket teszel fel?

Pussz mindenkinek, mára eldugultam :wink:

KépKép

KépKép
timika

Évi!
Csakis! Mindent bele Tesóbaba! :D
Ja! Megnéztem a szótárban; "episitomia: a szeméremtest műtéti metszése" (csak a pontosság kedvéért :) )

Eszti!
Gratulálok az új vonalzódhoz! Reméljük még kell gyakorolnod, amikor lecseréled egy "kismamásra"! :lol:

Kép
Kép
tina82

Timi!
Köszönöm és gratulálok az első lépésekhez!

Unique!
Kicsit visszaolvastam és én is csak azt tudom inkább mondani, amit Timi is írt.

Évi!
Reméljük, hogy hamarosan (mondjuk egy éven belül :) ) a Tesóbaba születése után kapott zárójelentésedet fogod tanulmányozni, amire hasonló dolgok lesznek írva! :D

Nagyon felélénkült most itt estére ez a topic, aminek személy szerint én nagyon örülök, ugyanis a férjem a mai és a holnapi éjszakát kint tölti a telken. :( Úgyhogy majd csak szombaton találkozunk.

Kép
Kép
tina82

Tina!

Nagyon köszi a pontos választ! Aranyos vagy :)

Timi!

Dobj majd képet Kristóf új frizijéről! Dórira is ráférne egy kis igazítás, de nem tudom rászánni magam. Kristófnak nagy gratula a lépegetéshez!
Engem is érdekel, hogy mikortól lesz itt a Kánaán, amikor eljátszik a csemete magában. De lehetőleg 1,5 percnél tovább :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina!

A próféta szóljon belőled :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc!
Nagyon vártalak, remélem nekünk is megmutatod az UH-t! :lol:

Nem bírtam visszaolvasni,majd reggel!!!
És hozom a talitáblát is!! :lol:

Eszter!
Szuper ügyes vagy!!!!! :lol:

Szép álmokat!

Fleur!
A Te UH-d is szeretném látni!!!!!!!! :lol:
Vendég

Szép jó estét!

Pupy
Akkor dobbantottam bele az ágyba. 2ig fel se keltem. :)

Jucmuc
Az orvos erre gondolt, mert semmilyen szervi elváltozást nem talált. Most ki fog derülni, mi is az igazság.
Egyik ismerősünk lányának trombózisa lett a fogigátlótól. Majdnem 1 hétig az intenzíven volt. :? De mostmár jól van.
Kíváncsian várom az UH eredményét....

Panka
Nem is másik munkahelye, inkább a második otthona. :D
Teleszaladt a cipője az előző munkahelyén és sikerült elég jól váltania. Reméljük, ez tartósabb lesz. :)
Az éjszakázások miatt nem lesz elvonási tünetem. ;) Abban reménykedek, hogy a baba olyan lesz, mint annak idején én. Kórházból hazavittek és végigszunyáltam az éjszakát. Anyukám meg tiszta ideg volt, állandóan jött, hogy szuszogok-e.
Jó hír, hogy Emili nyaka javul. Ha még elkezdtek tornázni is. :) Kitartást hozzá!

Eszter
Nekem felváltva fiú-lány... Július végén lányt, augusztus fiú, szeptember lány, stb.

Angie
Köszönöm a dícséretet, majd átadom neki. :) Szerencsére elég sokmindenben segít. Ha éjszakás vagyok, akkor elmegy vásárolni, csöndben elügyködik, mire felkelek, már meleg ebéd vár. Igaz, nekem reggeli, neki ebéd. :D
Szerintem a párod nem annyira elveszett ember a konyhában. Hagyni kellene kibontakozni. :)

Adri
Volt idő megszokni, hogy távol van. Egyszer előfordult, hogy másfél hónapot Angliában volt. :? Annyit kértem tőle, hogy a szülinapomra jöjjön haza. Itthon is volt. :)
Útközben elég sok gólyát láttunk, be tudjuk osztani őket. :)

Tina
Ennek az idióta beosztásnak az az előnye, hogy elég gyorsan telik az idő. Mire "emberi" időszámításba kerülök át, addigra itthon is van. :)
A tali nem is rossz gondolat. :) Értesítelek, ha újvárosban lesz valami dolgom.
Sajnálom, hogy egyedül telik az éjszakád. Ha gondolod, 6ig itt vagyok. :D:D:D

Syry
Ezek a főnökök már csak ilyenek. A lelke mélyén tutira irigykedik. :)

Évi
Nemsokára megérkezik apa, nem leszel egyedül. :)
Az egyedüllétnek is megvannak az előnyei. Enyém a távirányító, nem ordít a TV, kényelmesen pancsolhatok, nem túrnak ki az ágyból. :D Viszont van rossz oldala is. :(

Timika
Gratula Kristóf első lépéseihez! Remélem, az eredmények is jók lesznek.
Vendég

Sziasztok :)
Judit :)
A kölkök jól vannak, köszi :)
Annamari írja az évvégi dolgozatait, Petka meg fogat növeszt és rosszalkodik :lol: :lol: :lol:
Mi volt az uh-n?

Eszter :)
Ez nagyon jól hangzik :) Drukkolok nagyon :D

Pupy :)
Remélem anyudnak nem sclerosis multiplexe van :( Drukkolok neki :)

Panka :)
Sajnálom a rossz éjszakátokat :( Remélem a mai jobb lesz :)
Peti pisit megúszta a telefon, semmi baja sem lett :D
Szerencsés vagy anyuddal, hogy ő nem szól bele semmibe :)

Unique :)
Azért még is csak sikerült bekapcsolódnod :wink:
Petka megy egyedül, meg sem lehet állítani :D Programok? :roll: Hát konkrét programra nincs időnk, mert Annamari iskolai foglalkozásaihoz igazodunk :oops: Most szeretnénk 2 barátnőmmel elkezdeni úszni vinni a kicsiket. Majd meglátjuk mi lesz :)
Petka jó alvó, így szinte az egész délelőttünk el megy azzal, hogy alszik :lol: Ebéd után megyünk játszózni, imád csúszdázni :D , aztán suli és tanulás vár ránk.
Ebből is látszik, hogy az első gyerekre több ideje van a szülőknek :wink:
Elválasztás:
Peti magától rendezi a szopikat. Elvileg már csak reggel-este szopizik, de ha későn eszik uzsit akkor van, hogy nem kér cicit este :? Annamari ilyen idősen már kapott esténként tápit, mert nem voltam mindig otthon. De valami folyadék mindenképp kellene. Próbáld ki a rizstejet (bio boltban, vagy DM-ben lehet kapni), olyan íze van mint az anyatejnek, így szívesebben isszák a babák :)

Angie :)
Oké, akkor majd figyelem mikor lesz a nagytali és akkor akcióba lépünk :wink:

Adri :)
Gratula Levi elindulásához :D
Kínomban én is jót nevettem a telefonos pisilésen :lol:
Azért ezt úgy utálom, hogy telefonon nem mondanak semmit :x Várom a híreket :)
Tejet tényleg ne adjál még Levinek, akkor már inkább tápszert vagy rizstejet, amit Uniquenak is írtam :)

Tina :)
Azért remélem most már csak pozitív tesztet fogsz látni és nem jön meg még se :D

Évi :)
Most már apa is otthon van :) Újra együtt a család, vége a árválkodásotoknak :wink:
Peti pisi nem tett kárt a telefonban, inkább a repülést nem szereti :lol: Petkának meg az a kedvenc játéka mostanában, hogy mindent eldob :?
Ha vígasztal, Annamarit másfél éved koráig szoptattam, de még 2 éves kora után is ha megnyomtam a cicimet spriccelt előle a tej :oops: :P :P
A vonalzód nagyon tetszik :wink: Hozzanak szerencsét a nyuszik :lol:

Timi :)
Az az időszak mikor már egyedül is remekül el vannak, kb 3-4 évesen jön el, addig ki kell tartani :lol: :lol: :lol:

Na most már tényleg megyek aludni, mert reggel megyünk dokihoz :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anna
Ilyen késői órában?
Az úszás nagyon jó ötlet. A tesómmal strandolni akartunk vasárnap, de nem ígérnek túl jó időt. :(
Vendég

Alig várom a 6 órát, végre mehetek haza. Húzós nap elé nézek. 13-tól oktatásra kellene jönni. :?:roll: Így is olyan torz fejem van..... Majd horkolok a többieknek, úgyis szeretik. :lol: :lol: :lol:
Szép napos időt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

A tegnapi lemaradásom...

Eszter!
Mizujs? Forró vagy?? :lol:

Unique!
Gyerekeknek való legó? Nem is hallottam róla, de nagyon örülök,mert így azt hiszem majd én is újra fogok legózni (remélem nem is olyan sokára) . Igen ebben a hónapban így sikerült a hancúr, egyikünk sem tiltakozott ellene, pesdig már jópár éve együtt vagyunk. :wink: Sőt tegnap már „követelte” is Apa. :lol: Köszönjük nagyon a Szisszka híradót!! Javítva! :wink:

Angie!
Köszi,h. szóltál, már reggel akartam tenni egy talitáblát, de siettem és nem volt idő. De most bepótolom. :lol: Úgy örülök,h. tetszik a tábla. :lol: Én is nagyon örülök,.h. a babások között látlak, és tényleg hihetetlen, még emlékszem mikor a Mekiben ültünk és arról beszéltünk,h. mikor lesz babánk. Gólya? Jaj de jó is lenne, kinyitom az ablakot…. :lol:
Szerintem neked nincs is szükséged fogyókúrára, Te így is nagyon csini vagy!! Olyan aranyos vagy, ahogy azt írtad,h. Sziszkó morog. :lol: Jót kacagtam, ahogy elképzeltem. Gyönyörűek a képek! :wink:

Adri!
Nagyon örülök neki,h. Levi így megindult! :lol: Én is remélem,h. semmi komoly nem lesz anyuval.

Tina!
Köszi. ÉS nincs mit, remélem így jó lett. :lol: A vonalzód kicsit előreszaladt,nem??? :lol: :evil:

Szisszka!
Gratulálok az UH-hoz!! Nagyon megnyugtató volt,h. Unique írt, és nagyon örülök,h. minden rendben Veletek. Várunk!!!!

Wish!
Hogy vagytok?

Syry!
Elképzeltem,h. milyen volt a munkahelyeden Mátéval, és én is nagyon örültem volna. Ez olyan jó,mikor egy kollegina behozza babázni a porontyát. :lol: Mit mondtál a főnöknek?

Panka!
Én is remélem, de várom,h. anyu megírja, pontosan mi is van a papíron. Örülök,h. Emili tegnap nyugisabb volt. Milyen volt az éjszakátok? Babarucik? Muti őket!! :lol: Elég sokszor kezdek el elméletben tornázni, de pár nap és így agyilag is abbahagyom.- :evil: De már van, hogyan légy bombajó kismama dvd-m. :evil: :lol:

Évi!
Apa megérkezett? Remélem már igen. :lol: Igen elküldtem ha nem baj, de azért remélem „útközben” nem gondolja meg magát. :evil: Szuper az új vonalzód, és hajrá nyuszik!!!

Juca!
Hogy vagy?

Timi!
Gratulálok Kristófnak az elinduláshoz, és kíváncsian várom a képeket az új séróról! :lol:

Maci!
Örülök,h. kipihented magad. :lol: Nagyon szuper baba voltál, de engem is a frász kerülgetne.. :lol:

Annácska!
Köszi én is remélem. :oops: Felrakom ma a talis táblit és lassan szervezhetjük a mini talinkat. :wink: Milyen dokihoz mentek ma??

akkor jöhetnek a táblák. :lol:
Vendég

Kép

Várom a visszajelzéseket,hogy mikor is legyen a tali, ki mikor és hol ér rá. :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Először megpróbálok válaszolgatni :)Borzasztó milyen régen jöttem :(
Kép

Évi79
Gratula a tesódnak!

Kacsa
Nem baj, ha nem tudsz követni minket ez értheto, de azért néha írj majd.

Anikó
Nagyon szép a történeted :)

Jucmuc
Akkor gratulálok a tuti eredményhez :).
A hányiger tuti jó jel, már lehet ezt annak nevezni :)

Adri
Örülök, hogy túl vagytok ezen a sok rossz dolgon, hát nem hangoztak valami jól :(. Remélem
a továbbiakban minden rendben lesz.

Lili, Andy
Boldog szülinapot!
Kép

Eszter
Boldog névnapot!
Kép

Maci
Mi lett a gázszámláddal és miért számláztak ilyen sokat?

Juca
Nagyon gratulálok neked :). Kép Az az édes kis pöttyöcske tudod milyen hamar megnő.. :)
Kép

Pupy
Na most aztán tényleg csilli villi a táblánk :) Kép

Minden baba egy tünemény :)

Anikó
Gyönyörű volt a pocid :)
És Boldog névnapot a picúrnak!

Danika Boldog szülinapot!
Kép
Andy
Nem semmi ahogy a fiad a tortát eszi :)

Évi
:( hogy nyűgös vagy. Én is az voltam nagyon tegnap, egy hülye hisztis pixxa voltam :)
Ajajajj akkor a miénk nagy rosszcsont lesz és még kicsi is :) (Pindúr Pandúr)??

Unique
Hát igen ezeknek a szemeknek és szempilláknak nehéz ellenálni. :)
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit sikerült leadnod.

Eszter, Pupy
Nagyon szorítok nektek!

Adriana
Fúú. Gratulálok!!!

Na még jövök mindjárt

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Pupy!

Nekünk bármelyik időpont jó lehet, csak időben döntsetek, mert akkor nem pörgünk el máshova.
Köszi megvagyok, nem olyan szörnyen, de azért háborog a gyomrom. Mondjuk ha Kinga a 10-es skálán 11-est csinált, ez a baba nem közelíti meg a másfelet sem. :twisted:

Jucmuc?????

Levinek grat. az induláshoz, meg Kristófnak is!

Levi!

Nagyon várom az eredményt!

Pupy!

Remélem nem s. m. !!!

Évi!

Nálunk is nyúl volt, mert a húsvéti nyúllal már nem álltunk ellen. Ja Kingát is viszem borbélyhoz, mert most már hölgy, és nem kísérleti nyúl :twisted:, amúgy meg belelóg a szemébe a haja.

Most is csak ennyi. :x

tjuca

Már írni sem merem, hogy megint a meló miatt nem tudtam jönni. Egyszerűen hulla voltam. Annyi melóm van, mintha most akarnák előre a 2 évet bepótoltatni velem :(.

A 4D UH :) Láttam már sokan várjátok, hogy mi volt. Sajna olyan nagyon jó képeket nem tudtak csinálni, mert a pofikája előtt volt a lepény és az összes köldökzsinór is, de nagyon édeske volt.
Meg is beszéltük a férjemmel, hogy a 2D része sokkal nagyobb élmény volt emiatt :). A nő állandóan próbált megnyugtatni, hogy nem lukas a baba feje :) mert ahogy a program számolt időnként ilyen barna foltok voltak a buksiján :).
Ééééééésssss marad a rózsaszín felállás :) mert 99% kislány. Szóval Pindúr Pandúr Lilla baba lesz :)
Igyekszem a képeket valahogy feltenni. Legalább egy párat.

Amúgy most már tényleg nagyon aktív. Most már nem szorítkozik a lefekvés utáni kapálódzásra, most már éjjel nappal mocorog, néha éjjel is :) Gyakarolunk milyen az éjszakai kelés :).

A hétvégét szüleimnél töltöttük, végre elhoztuk a kiságyat meg minden belevalót. Azért jó, hogy erre már nem kell költeni. Nagyon egyszerű ágyikó, mert van vagy 30 éves :) de a funkciónak tökéletesen megfelel.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Dragaim! :D

Szepen vissza fogok olvasni, nagyon szepen köszönöm mindanyiotoknak az erdeklödest! Kép

Tegnap kesön ertünk haza utana meg kajaltunk, anyosekhoz mentünk aztan mar nem volt eröm masra.

Egy baba biztos, hogy van, jo helyere agyazodott be! :D Ezen kivül latott a doktor ur egy masik kis fekete foltot is amiröl azt mondja lehet egy masik petezsak de nagyon pici viszont a következö alkalommal szepen latszani fog ha baba.

Ma reggel elmentünk vervetelre nagyon sokmindent neznek. Es meg majd Padovaba is el kell mennünk mert van egy olyan vizsgalat valami genetikai amit itt nem neznek csak ott.

Nem vagyok vedve kanyaro ellen. Kerdeztek, hogy voltam-e oltva es tök ciki de fogalmam sincs. Szerintem igen de nem tudom.

Ti nem tudjatok veletlenül, hogy a kanyaro elleni oltas kötelezö-e otthon es ha igen miota? Vegül is mindegy mert nem vagyok vedve igy havonta kell ellenörizni. A toxoplazma rendben van mert mar atestrem rajta.

Lefenykepeztem ami fotot kaptunk tegnap. Olyan szep! 4.9 mm a petezsak. Szepen latszik benne az embrio bar meg nagyon picike. Kell szednem buscopan gyogyszert a mehösszehuzodasokra. Azt mondta a doki, hogy kicsit "stresszes" a mehem. :shock: De ninncs semmi baj csak a babanak nem jok a görcsök.

Ime a sztarfoto:
Kép

most megyek visszaolvasok.

puszi es köszönöm megegyszer! :D

Kép
Kép
jucmuc

Tündik -Tündi 30 és Gtünde- Boldog Névnapot.
Tündi 30 a felettünk lévő topikban szoktalak olvasni, így tudom, hogy kisfiad lesz, :lol: néha írj ide is. :wink:

Nemsokára jön a Húgom hozzánk a kisebbik fiával, aki 6 héttel idősebb Máténál. :lol: Már nagyon várom, több mint egy hónapja nem találkoztunk. Úgyhogy megyek is készülődni.

Kép

Kép
syrynx

Néhány kép, mert aztán rohannom kell dolgozni:

A tapacska:
Kép

Mintha cumizna:
Kép

És ez vagyok én: :)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jucmuc
közben megérkezett a te üzid. Nagyon örülök a babádnak (akkor még mindig kérdéses, hogy esetleg kettő?! :wink: ) A buscopan biztosan hat és a babádnak jó helye lesz odabent, meglátod!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Fleur
ez a tappancska nagyon édi! :lol: Meg ahogy a kezét az orrához teszi, olyan mintha integetne.

Kép

Kép
syrynx

Fleur
szóval akkor Lilla lesz. Gratulálok. Egyébként nekünk is kb. 30 éves ágyunk van, és ahogy írod, a funkciónak teljesen megfelel. A sok melót meg próbáld meg valahogy leépíteni, tényleg, meddig tervezed még a munkát?

Na most már eltűntem, mert egy kicsit sok belőlem.

Kép

Kép
syrynx

Pupy!

Köszönöm szepen az erdeklödest! :D Jol vagy?

Panka!

Tenyleg csodalatos volt az uh de szerintem majd a következö megcsodasabb lesz amikor majd a kis szivet is halljuk. Orülök, hogy vasarolgattal a kiscsajszinak! Hogy aludt ma ejjel?
Nem en voltam a könyvbe iros, szerintem Zsuka de lehet, hogy nem jol emlekszem. :oops:
Junko pedig Firenzeben imadkozott ertünk ugy remlik. Mi pedig most imadkozzunk erte mert hamarosan eljö a nagy nap! :D

Angie!

Csodalatosak a kepek! :D Az apas is es a harom kisebb kep is!

Wish!
e
Köszönöm szepen! :D Hogy vagytok Balazskaval?

Adriana!

Köszönöm nagyon kedves vagy! :D Nagyon szoritok, hogy jöjjön mar az a postas es jo hireket hozzon!

Tina!

Köszönöm szepen Neked is! :D Tesztet mikor csinalsz? :wink:

Syry!

Nem csodalom, hogy Mate ilyen sikert aratott a munkahelyeden! :D :wink:

Evi!

Vegre hazaert a ferjed! :D Gondolom Dorcinak is hianyzott mar Apa! :D

Timi!

Köszike! :D Biztos nagyon sarmos Kristof az uj frizuval! :D

Macika!

Sajnalom ezt a fogigatlos dolgot, remelem semmi komoly! :?

Anna!

Köszönöm, hogy gondoltal ram! :D Es nagyon örülök, hogy a picik jol vannak! :D

Fleur!

Köszönöm! :D Gratulalok a kislanyhoz! :D Kepzeld azota nincs is hanyingerem. :shock: Kicsit aggodom is remelem azert minden rendben van anelkül is..

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc!
GRATULÁLOK! :D Ne stresszelj mostmár, minden rendben lesz!Pihenj sokat, így a méhed (és a gyümölcse is )is megnyugszik majd! :lol:
Én már kaptam kanyaró elleni oltást, és 78-as vagyok.

Tündéknek sok boldog névnapot kívánok!

Syry!
Emili is meg tud fordulni az ágyban,ha hason van, addig evickél,de nem hasról hátra, hanem csak a másik irányba van a feje, ha tombol. :? :lol: Jó babázást!

Évi!
Akkor már Apásan vagytok!Jó az új vonalzód, remélem szerencsét(babát)hoz! :lol:

Unique!
Emili sokat iszik, napi 2-3 deci víz bemegy neki.Van, hogy a tápi után is iszik még 20-30 ml-t.Viszont a kajaadag rendeződni látszik, már megeszik 120-140-et!!!3-3és fél óránként.
Én is szeretk shoppingolni, főleg Emilinek! :-) De a turizásnak is megvan a maga varázsa, olyan mint egy "kincskeresés". :-)

Fleur!
De jó, Te is lányos anyuka leszel!:-) Lilla nagyon szép név!Én is azt hittem, hogy az éjszakai kelések felkészítenek a felkészíthetetlenre. :DDe babával kelni már teljesen más.Képeket várom!És ne hajszold túl magad!Meddig dolgozol még?
Hát igen, lehet sok pénzt költeni ezekre a kis babókra(tegnap nekem is sikerült).

Timika!
Gratula Kristófnak is!Kép az új frizuról?Egyébként én is gondolkodtam azon, hogy kéne vágni Emili hajából, mert neki meg a fülébe lóg :-)Meg olyan kis Hókuszpókos.De nem visz rá a lélek, ezt akis babahajat levágni,mindenki mondja hogy milyen szép nagy haja van :DÉs kunkorodik is neki.:-)

Juca!
Lehet a Lapajka kisfiú?És ezért nem kínoz annyira?Vagy most csk gyakorol, és pár nap-hét múlva összehívja a nagy rókafesztivált?Remélem nem így lesz!!!

Pupy!
Ma talán viszakapjuk a gépünket, és csinálok majd fotókat a rucikról.Na akkor csak tornászgassál, és ne csak agyban!!!

Tina!
Akkor már csak 6 nap van a tesztig?Nagyon drukkolok, hogy NE JÖJJÖN MEG addig!!!

Annácska!
Milyen dokihoz mentek?
Anya is mondta, hogy neki is jött tej a cicijéből még 1 év múlva is, pedig neki sem volt elég teje, és én sem szopiztam sokáig(akkoriban a tejbegríz volt a sláger, azon nőttem fel 2 hónapos korom után kaptam.Egész gyerekkoromban úúúútáltam a tejbegrízt:-) ).

Emili hozta éjjel is a formáját, pedig nappal nemis aludt sokat.fél 1 kor felébredt, 1ig próbáltam visszaaltatni, de nem jártam sikerrel, egyre idegesebb lett, dobálta magát, és elkezdett hisztizni.Ez 2ig tartott, nem hagyta abba a sírást(nem szokásan abbahagyni).Utánna megitattam, kapot cumit, és kidőlt.Fél 4kor kelt enni, utánna aludt 7ig!Biztos így vezeti le a fölös energiáját.Na de ma lesz baba-mama torna, hátha... :lol:

Kép
pankaa

Pupy!

Ez a tábla FANTASZTIKUS!!!!!!!
Nagyon szép!!!!
Köszönjük!

ne haragudjatok, de nincs időm többre, Gáborbaba kúszik-mászik ezerrel és nagyon figyelnem kell rá!Az előbb már az internet zsinórt rángatta! :wink:

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Syry!
Nem vagy sok! :wink: Dobjál még képet!(csak hogy gyakorolj az új gépetekkel :lol: . Vagy már nagyon megy? :wink: )

Fleur!
Jújj, de teccciiik!!Az a tappancska!!!!Hát nekem az teccik a legjoban! :lol: De a 4D-en is jól kivehető Lilla, nagyon aranyos!!!Én imádom puszilgatni Emili tappancsait, pelusozáskor mindig megcupogtatom neki, és élvezi.Mindig megszaglászom, és viccesen mondom neki, hogy:fúúú, de büdi tappancs! :lol: És akkor ő megfogja alábujjaival az orromat, és nevet hozzá!Hát meg kell zabálni!Néha úgy meghatódom az ilyen megnyilvánulásitól. :oops:

Jucmuc!
Tényleg Zsúka volt! :oops: Bocsi.

Zsúka tőlled is bocsi.Hogy vagy egyébként?Miért nem jössz? :roll:

Na én is távolabbi vizekre evezek, egészen avasalódeszkáig.Egy kicsit kéne rajta szörfözni. :lol:

Szép napot!

Kép
pankaa

Panka :D

Köszike! :D Akkor jo vasalast es tornazast mara! :D Remelhetöleg Emili jol kifarad es alszik az iccaka. :lol:

Syry :D

Nagyon köszönöm! :D Jo babazast mara! Igen, meg elöfordulhat, hogy kettö.. 8)

Fleur :D

Csodalatosak ezek a kepek! :D :D :D Mennyire latszik a kis talpa! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Hatalmas gratula, viszont most én izgulok...

Panka!

Nálunk ebből a lábszaglászásból jött, hogy még hápcissztam is nagyokat, aztán először a talpát dugta mindenki orra alá, majd amit talált, most meg a virágokat, és várja az ovációt, és mondogatja, hogy szííí. (Persze az idegenek csak néznek, ha valamit az orruk alá dug, kell egy kis magyarázat, de az utána levő kacaj inspiráló :lol: )

Virág!

Nagyon szépek a képek, nekem is a talpacskás tetszik!

tjuca

Panka!

Lehet fiú. :-) Ettől függetlenül én a rókától vagyok nyugodt. Most lehet hülyének nézni :twisted:

tjuca

Juca!

Miert izgulsz? Mert nincs roka? Ettöl en is paraztam egy kicsit, mert nekem sincs csak egyetlenegyszer volt igazi erös hanyingerem de szerintem ezen ne izgulj ha amugy minden rendben!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Állandóan lesem a postát, de még mindig semmi. :( Pedig most már ezt a kis időt ki kellene bírnom, hiszen ha 5 hónapos kora óta nem tudok semmit, ez a pár nap már elenyésző.

Kicsit rossz a kedvem ma, ezért most nincs hangulatom írni sem, de van pár dolog amire feltétlen reagálni szeretnék.

Unique!
kérdezted, minden rendben van-e itthon. Háát, igyekszünk. Csöndes állóvíz van most, talán így jobb is. Mindenesetre biztonságos. :roll:
Levi ivásával nincs gond, ő napi 6-7dl folyadékot iszik, plusz még este 120-150 tápszert.

Timika!
Nekünk azt mondta a gyerekorvos meg a klinikán a gasztro-s doki is, hogy ha már fogyaszt tejtermékeket, és semmi baja nincs tőle, akkor egy éves kora után el lehet kezdeni adni a tejet. És azt veszem észre, hogy reggel és napközben már csak komfort-szopizik Levi. Inkább csak játszik vele, vagy éppen nagyon hosszan cumizna rajta. Ennek pedig szerintem már nem sok értelme van. De ez csak az én véleményem, nyilván mindenkinek úgy jó, ahogyan csinálja.
Gratulálok Kristófnak is az elinduláshoz!

Évi!
Lehet, hogy most tudatlan leszek, de mi az a babatej? A 3-as tápszerekre is az van írva, hogy babatej-alapú, az akkor ugyanaz?

Annácska!
Jól hangzik ez a rizstej, lehet, hogy inkább ezzel kezdünk. Azt is fel kell forralni előtte?
Egyébként mindkét sógornőm egy évesen adott tejet a gyerekének, és az egyik most 4 éves, a másik 2, és semmi bajuk nem lett. Szóval szerintem túlzott óvatoskodás, hogy 2-3 évig ne adjuknk nekik.Ha van a családban allergiás, akkor megértem, de ha nincs.. :?:

Most csak ennyi, majd délután, ha alszik Levi, jövök és írok mindenkinek.
Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Gyorsan teszek fel pár képet.

Adri :) Bocs tényleg mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de sztem semmi olyan pluszt nem tartalmaz a tej, ami miatt érdemes lenne kockáztatni. Lehet, hogy semmi baja nem lesz tőle (sőt, valószínű), de ha igen, akkor mi van? Megéri? Nem véletlenül találják ki ezeket (pl. hogy 1 éves kor alatt no glutén, stb..) ki vagyom én, hogy ezt felülbíráljam, főleg mikor utána egész életében eheti, ihatja ezeket a cuccokat. :idea: A rízstej egyébként nagyon fini, csak rohadt drága :evil:
Nem csodálom, hogy ideges vagy, csoda, hogy így bírod, bakker. :evil:

És akkor a képek...

Ilyen kis hős voltam a fodrásznál :lol:

Kép

A kocsiban már sokkal jobb kedvem volt
Kép

A kölesgolyó az egyik kedvencem :lol:

Kép

Így szoktam hülyéskedni fürdés után:
Kép

A mama legnagyobb örömére ma felfedeztem a homokozót :lol:

Kép

KépKép

KépKép
timika

Juca!
Akkor majd csak óvatosan szimatozok. :lol:
Ha inkább megnyugtat, akkor sok-sok kis Vukkot kívánok! :lol: (nem nézlek hülyének, a múltat ismerve megértem)

Adri!
A csekkek mindig idő előtt érkeznek, a várva-várt levelek pedig késve. :( Remélem ma már megkapod, különben hétfőig kell böjtölnöd. :(

Emilinek eleinte nagyon teccet a torna, de már közeledett az evés, így a végén már nyafizott.De nem volt hosszú torna, kb. negyed óra.Kezdésnek elég is volt.Most alszik. :lol: Bár evés után még 1 órát ébren volt. :roll:

Kép
pankaa

Timi!
Most látom!nagyon ééédesek a képek!Milyen nagy volt a haja!De dögös az új séró! :wink: Kölesgolyót én is imádom! :lol:
Nagyon kis zsivány, huncutkodós a fiúcska. :lol: Köszi a képeket.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ismét állati önző leszek. Se időm se lehetőségem nem volt, hogy netezzek. Most sem igen olvastam vissza. Viszont ezenközben leszippantyúztak és holnap két gyönyörűséges embrikét kapok vissza.
Meglehetősen izgatott és érzékeny vagyok, de még mindig optimista. Hála érte Jucmucnak is.
Timika álmáról meg nem is beszélve. :wink:
Köszi csajok. :)

Fleur!
Gratulálok a kislányhoz. És nagyon is jók a képek.

Jucmuc!
Szuper a pöttyed. Ki tudja lesz még egy?

Pupy!
nagyon ügyes vagy a táblával. Igazán méltó gondozóra talált. külön kívánom neked a legjobbakat.

Sziasztok, majd próbálok még jönni, de nem igazán tudom most mi tenne igazán jót...még biztos fogok jelentkezni. :wink:
Vendég

Timika!

Nem akartam én felülbírálni senkit... :oops: Csak elmondtam amit nekem monditt az orvos, meg a körülöttem lévő tapasztalatokat. Ennyi. Addig úgysem lépek semmit, amíg a betegségére ez bármilyen hatással is lehetne.
Kristófnak egyébként nagyon jó lett a haja! :)

Hát, ma megjött az eredmény. Azóta itt bőgök. Pedig csak fél-információim vannak.
A diagnózis: Glycogenosis

Ez egy cukor raktározási betegség. Veleszületett anyagcserebetegség, amiben a máj nem tudja lebontani a cukrot, és a vérbe juttatni, így felhalmozódik. Emiatt alacsony a vércukra. Viszont ez a betegség okozhat szív-és idegredszeri betegségeket, már csak abban bízom, hogy elég korán kiderült...
A levélben egyébként semmi más nem volt leírva, így most azt sem tudom, mi a következő lépés. Hétfőn hívom a dokit, és remélem behív személyesen, és megmondja mi a teendő.
Interneten néztem utána annak, is, hogy mi ez a betegség. Persze, hogy ilyenkor az ember minden rosszat is elolvas, és még inkább aggódik.
Nem vagyok túlságosan beszámítható ma emiatt, ne haragudjatok.

Puszik

Kép

Kép
adriana

Junko!

Az optimizmus. :wink: (bagoly mondja)
Én innen a háttérből halkan, de biztosan... drukk

Timi!

Kristóf haja vagány, mi jövő héten vágatjuk le a Kingáét. Én már gyáva vagyok.

Megjött végre az e-bayes cucc, megjárta Hollandiát is. Holnap megyünk anyuhoz, de én már úgy várom, hogy lássam. :lol:

Jucmuc!

A tér/baba elosztáson parrantottam (azaz nekem terem van, baba meg csak sejthető alul egy kis maszat, Neked pedig gyönyörűen látszik a manód), amikor megnéztem, hogy Kinga nagy petezsákban kicsi bébi volt, így megnyugodtam. Azt hiszem kezdek behülyülni, már nagyon várom a dibidobit.

És akkor Kindzse képe:

Kép

és Lapajka (kicsit kopipasztás fílingem van :twisted:)
Kép

tjuca

Junkó!
Hát ez fantasztikus!!!Drukkolok akkor holnapra! Kép

Adri!
Hát erről a betegségről még nem hallottam.Szomorú, hogy egy ilyen kicsi fiúnak ilyen komoly baja legyen. :( De hátha a doki tud vmi megnyugtatót mondani!Addig is próbálj meg nem szomorkodni, meg nézelődni a neten, bár én is ezt tenném.De Levike szépen fejlődik, így talán egy enyhe formája a betegségnek.Csak azt nem értem, ha nem bomlik le a cukor, akkor hogyhogy alacsony cukra? :roll:
Kitartást hétfőig!Ma már nem tudod felhívni?Legaláb szóban mondana vmit.

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?