Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Juca!
Ha holnap már nem jönnék, csak este (ami valószínű...): NAGYON-NAGYON-NAGYON...................

Kép
Kép
norwell

Panka
Már elkezdtük a keresést. Főleg a mai történtek után (ld. "ma mégsem jött meg" topik) menekülőre fogtuk. :)
gtünde

Panka!
Köszi, Jucmuc tiszteletére lett olyan a tábla. :lol: És ha valaki zebrát kap, akkor mindíg kicsit különleges lesz! :wink: Nagyon örülök,h. a hasi UH-n nem volt semmi gond!!! :lol:

Norwell!
Jaj Drága, későn vettem észre,h. írtál. Persze,h. bekerülhetsz, a holnapiban már benne is leszel, és dehogy pici betűkkel, hova gondolsz!! :wink:

Syry!
Még egyszer nagyon köszönönm a segítséged!! :lol: Jó volt veled beszélgetni!! :lol:

Kacsa!
Neked is nagyon köszönönm, válasz hamarosan megy!!! :wink:

Szép álmokat! :lol: Kép
Vendég

Juca
Holnapra tőlem is mennek a drukkok!!
gtünde

Sziasztok!

Nagyon hiányzott már ez a csapat nekem! 2 hétig nem volt gépünk, ma este hozták vissza, de nagyon le van lassulva, még nem az igazi.

Köszönjük a drukkokat! Levike már jól van, Sajnos a kórházi lét mégsem volt komplikáció mentes. A műtét után Levi nagyon nehezen tért magához, és volt egy hörgőgörcse. ezután már a kórteremben kapott nyugtatót, amitől dührohamot kapott, és össze-vissza ütötte a fejecskéjét a kiságyban. :( Utána akár hányszor elaludt, rögtön jött egy orvos vizsgálgatni, persze, hogy akkor már nem tudott visszaaludni. Iszonyat nyűgös volt egész nap, éjszaka is. Másnap reggel boldogan indultunk volna haza, miután mellette töltöttem az éjszakát egy széken ülve, ám a szigorú doktorok nem engedték sehova, mondván, hogy alacsony a vércukor szintje. Nocsak, minő újdonság, Levikét november óta kéthetente szúrkálják és ezt már legalább egy tucatszor megállapították. Persze a diagnózisban ki is merült az orvostudomány, sem tanácsot sem gyógymódot, semmit nem tudattak velünk. Csak azt, hogy alacsony a vércukorszintje. A rettentő izgalomtól, az egész napos altatási próbálkozástól, a kétóránkénti Levike-szurkálástól (vérvételek sorozata) és persze a kialvatlanságtól másnap reggelre nagyon reményvesztetté váltam. Utána következett még egy nehéz nap éjszakája, amikor este 6-tól éheznie kellett, és éjszaka 3 óránként szúrták a vércukor miatt. hát, iszonyú volt! :(
No, mind1 túl vagyunk rajta és kész.
a baj azonban nem jár egyedül, így a kórházból még hazahoztunk egy jó kis vírust, így Levike pár napig igencsak beteg volt, de már joban van, és kezdjük kiheverni a testi-lelki megpróbáltatásokat.

Eredmény 2 hét múlva lesz.

Most megint nem leszek egy kicsit, mert Debrecenbe utazom holnap reggel Levivel, és csak hétfő este jövök, de akkor jövök! :)

Csak átfutottam az elmúlt napokat, így most csak pár szót tudok reagálni.

Jucmuc!
ÓÓÓRIÁSI GRATULA NEKED!!! Annyira örültem, könnyek szöktek a szemembe! Vigyázz nagyon magatokra!

Tjuca!
Kingának utólagosan is Boldog Szülinapot! Írtam sms-t is. Holnapra pedig szorítok nagyon!! :)

Panka, Kacsa!
Mivel nem volt net, ezért nem tudtunk egyeztetni a debreceni talival kapcsolatban. De ha nektek megfelel, és még mindig szeretnék talizni! Priviben megírtam az elérhetőségemet, mert holnap már nem leszek netközelben, reggel indul a vonatom.

Na, megyek is aludni most már
Puszik

Kép

Kép
adriana

Juca!
Nagyon szorítok ma!!! Kép Hidd el mindedn rendben lesz!!! :wink:
Vendég

Lili!

Kép

Andy!

Kép

Eszter!

Kép
Vendég

Adri! Nagyon sajnálom, hogy nektek is ilyen rosszul sikerült a kórházi tartózkodás!!! :cry: :cry: Mit mondtak, mikor lesz eredmény?

Juca :) Nagyon szorítok neked, légyszi jelentkezz ahogy tudsz!

Pupy :) Valószínűleg a jún. 30. is jó lenne a talihoz, de nálunk ez most nagyon képlékeny, mert a szülei lakásfelújítanak és nem tudunk máshol aludni. Illetve inkább úgy mondom, ahol tudnánk, ott nem szeretnénk.

Eszter :) Boldog névnapot kívánok!

Andy :) Lili :) Nektek pedig nagyon boldog szülinapot!!!

Délután visszük Kristófot az egyéves szemészeti kontrollra.

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!

Bocsánatot kérek :oops: , hogy ennyire elmaradtam most 3-4 napja, de a vizsgaidőszak halálos! Minden héten van legalább 2 vizsgám, meg a meló keresés,… De igyekeztem pótolni!

Pupy!

A tábla nagyon dögös lett!
:D Én is szeretnék ágyikót a nevemhez :lol: :wink:

Kacsa!

Bármikor nagyon szeretettel várunk, ha tudsz jönni egy picit! :D
És várjuk a képeket is rólatok :lol:

Panka!

Örülök, hogy rendben találtak mindent a kardiológián! :D

Maci!

Köszi a privit! Igyekszem elmélyülni benne ma, és remélem menni fog a számolás! :D

Juca!

Nagyon drukkolok, és várom, hogy jelentkezz a JÓHÍRREL!!! :lol:

Anikó!

Nagyon szép amit írtál. Én kb a második sortól kezdtem el bőgni rajta :D :oops:

Pupy!

Én nem tudok időpontokat mondani előre a tali kapcsán, de ha kialakul a végleges, nagyon igyekezni fogok, hogy ráérős legyek aznap.
Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést! :D

Timika!

Neked is nagyon köszönöm a névnapi jókivit!
:D

eszter82
Budapest

Sok boldogságot kívánok az ünnepelteknek: :D Andy, Lili, Eszter.

Adri
remélem a kórházi megpróbáltatások után, két hét múlva jó eredményt kaptok kézhez és nem lesz semmi gond! :lol:

Juca
Drukkkkkkkkk

Pupy
én is örültem a tegnapi beszélgetésnek, remélem hamarosan személyesen találkozunk a talin.

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Timi!
Remélem megoldódik valahogy az itt alvásotok.Várunk a szemészet után! :wink

Eszter!
Semmi gond, akkor beírlak kérdőjellel, és majd szabaddá teszed magad akkora. :wink: Oké, az ágyikót megkapod, bár eddig volt, csak a 21.naptól vettem ki, gondoltam mostám szorítós kezet rakok majd be. De nagyon szívese rakok melléd ágyat is. :wink:

Adri!
te is nagyon hiányoztál már. Sajnálom ezt a nagy megpróbáltatást, de örülök,h már jobban vagytok és bízom benne,h jó eredményt kaptok kézhez 2 hét múlva. :wink:

Syry!
Már alig várom. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kép

Pupy! Timika!
Nagyon szépen köszönöm! Aranyosak vagytok!

Lili!
Ünnepejljünk együtt! :lol:

Kép

Eszter, neked pedig:

Kép

És Jucának persze nem utolsó sorban:

Kép

Megkaptam ma a biciklimet, rajta a gyereküléssel! Olyan boldog vagyok!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok :)
Maci :)
Na de akkor tényleg csak Adoniszt enged be :wink:

Juca :)
Nagyon-nagyon szorítok neked délutánra :)
Klassz, hogy Kingácska ennyire oda volt a lufiért :)

Judit :)
Örülök, hogy meg tudták csinálni a vérvételt :) Az utrót, meg akkor így már fel tudják írni?

Anikó :)
Köszönjük, hogy megosztottad az érzéseidet velünk :)

Panka :)
Egyáltalán nme vagytok elmaradva súly ügyileg :D
Peti 2 hónaposan még nem érte el az 5 kilót :oops:
Örülök, hogy nem találtak semmi elváltozást a hasi uh-n :)

Adri :)
Sajnálom, hogy Levinek ilyen megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie :( Remélem most már megtalálják a helyes gyógymódot és meggyógyultok :)
Jó pihenést Debrecenben. Igazán rátok fér :)

Andy, Lili :)
Nagyon boldog szülinapot neketek :)
Kép

Eszter :)
Boldog névnapot :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Asszem ma nem jövök többet, mert a csajokkal megbeszéltük, elvisszük a gyerekket pancsolni délután, este pedig ünnepelünk apával!
Holnap jövök!
Puszi mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Itt ma is befűtöttek, reggel 9kor 26 fok volt, és mára is 33 fokot mondank!Még jó, hogy van légkondi, így azért kellmesebb, Emili sem olyan nyűgi.
Látom vannak megint ünnepeltjeink:

Eszter:Sok boldog névnapot kívánok én is!

Lili, Andy:Nektek pedig sok boldog szülinapot!

Juca!
Nagyon szorítok mára a dokihoz, bizti minden rendben lesz!!!

Tünde!
Mindjárt elolvasom.Esetleg csatlakoznál a talihoz Adrival?Kacsát még nem tudom,hogy tud-e jönni.Időpontot sem tudok.De majd megbeszéljük.

Pupy!
Nagyon jó ötlet a táblás dolog, kíváncsian várom, hogy milyen lesz a mai, Juca zebrája után! :wink: :D

Annácska!
Már engem sem érdekel anniyra, végül is fejlődik, és ez a lényeg.Más gyerek meg sokat eszik, és mégsem nő kellőképpen, ezzel vígasztalt a dokibá.Naponta 5 és 600 g között eszik, a 800 helyett, annyira nem vészes.

Szép napot!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Andy!
Érthető. :wink: Nagyon szép napot kívánok Neked!!!!! :lol:

Panka!
Örülök,h. tetszik az ötlet. :lol: Hát már vannak elképzeléseim! :wink: Bizony a légkondi nagyon hasznos találmány! :wink: Örülök,h. kezd visszatérni az optimizmusod!!! :lol:
Vendég

Panka, Annácska, Syrynx, Andy!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést Nektek is :lol: :D

Andy, Lili!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!
Jó ünneplést a családdal! :D

Pupy!

Csak azért "reklamáltam" az ágy miatt, mert ágy az mindig kell :D
Amúgy is olyan szétszórtan érik a petém, hogy naálam sose tudni, mikor érik. 3program szerint most fog szombat-vasárnap! :lol: Úgyhogy még kicsit ágyon gyakorlunk, és remélem utána jöhet a szorítós kéz :lol: :D
De köszönöm, hogy nyomon követed a dolgokat! :D
Én is regisztráltam a ciklus.hu-n, és szerintük is a hétvége a nyerő! :lol:
Te könnyen ki tudtad számolni amit Maci küldött? Én most ülök neki másodszor, de kicsit hülye vagyok hozzá :oops: :? :)

eszter82
Budapest

Eszter!
Értem. :lol: Akkor megkapod az ágyikót is! :wink: Kiszámolni??? Én nem számoltam ki emmit sem. Beírtam a születési időmet, helyet és kidobta azt a diagrammot, amin a piros csík jelzi elvileg a termékeny napokat. Vagy nem??? Mit kell kiszámolni???
Neked hogy jelzi előre,h. mikor van Péd? Milyen progikat használsz?
Vendég

Pupy! Eszti!
Ez milyen program?? Énis-énis-énis!!!
Jó tipp volt a ciklus.hu? Ugye-ugye! :wink:

Majd 2-kor indulunk talán, így addig még tudok írni!
Pusz mindenkinek és köszi a köszöntéseket!!!

Andy

Kép
oriandy

Lili :D Andi :D
Boldog Születesnapot Nektek!
Kép

Eszter :D
Boldog Nevnapot!
Kép

Norwell :D

Köszönöm! :D Hogy telt a mereckedes? :)

Panka :D

Köszönöm szepen! :D Ismerem az erzest amikor olyan mintha a szomszedoddal elnel együtt...örülök, hogy megoldodnak Emili evesi gondjai!

Adriana :D

Szegenykem meg olvasni is szörnyü volt amin keresztül mentetek! Imadkozom, hogy a ket het mulvai eredmeny minden tekintetben jo legyen!

Timi :D

Szerintem ma Kristof az összes apolo nenit le fogja venni a labarol a szemeszeten! :D :wink:

Anna :D

En is nagyon örülök! Igen, lesz utro is csak itt ugy hivjak, hogy progeffik. Teljesen ugyanaz lenyomoztam a neten. :D

Lanyok!

Kepzeljetek az elöbb olyan erös hanyingerem volt, hogy hirtelen azt sem tudtam mit csinaljak ugy megijedtem. Eddig meg ilyen nem volt csak emelygesek.
Aztan par perc alatt elmult utana meg annyira örültem mert ez tuti azt jelenti, hogy minden okes odabent igaz?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Köszönöm! :D

Pupy!

A ciklus.hu-n is azt mutatta, hogy hétvégén érek, meg a google-ba beírtam valami olyasmit, hogy ovuláció, meg kalkulátor, vagy valami ilyesmi, és akkor kijött csomó kalki program, és beírtam az adataimat, és kidobta, hogy szerinte mikor esélyes a dolog. Mind egy kicsit mást mondott az utolsó 3-4 havi adataim alapján, de van átfedés :D Remélem legalább ezek a hülye programok ismerik a testemet, ha már én nem :) :oops: :roll:
Nekem az jött le, hogy számolni is kell, de mint tudjuk, nem vagyok angolos, így lehet, hogy megint csak én vagyok nagyon hülye :oops:
Még nem csináltam meg, mert ki kellett takarítani. Már akkora volt a csula itthon, hogy nem találtam meg a könyveimet, pedig nem kis vékonyka példányok, sőt... :shock:
Egyébként a kalkulátorok eredménye megegyezett azokkal is, amit a wunschkinder.de kihozott a korábbi hónapokra.
De mivel mind gép, és a nagykönyv szerinti adatokkal számolnak, vagy igazuk lesz, vagy nem :?: :?
Mindenesetre szerintem ott is érdemes beírni az elmúlt 3-4 hónap hőgörbéit, ahol nem kötelező, mert sokkal pontosabb eredményt hoz. :D
Nekiugrok a Maci által küldött programnak!
És öszi az ágyikós fityisz-kezes mindenfélét :D :D :D :wink:

eszter82
Budapest

Bocs Pupy! Nem öszi, hanem: köszi :oops: :)

eszter82
Budapest

Szép napot!

Pupy
Remélem, siker koronázza a próbálkozást. ;)
A másik felem tegnap hazaért. Elég kómás fejjel vártam. :D
Lasagne-t ígértem neki, de olyan gyorsan hazaért, hogy nem tudtam megcsinálni. :( Ma viszont elkészült.Fincsi lett.
Szerencsére nem zavarták el dolgozni, majd csak kedden megy dolgozni. Kérdeztem tőle, hogy meggondolta-e magát, mert még 1 hétre való tabim van. Nem gondolta meg. :)
Július 11-én megyek az endokrinológiára, másfél hét múlva meg nőgyogyihoz.

Anikó
Köszi a történetet, nagyon szép szülésed volt. Könnyek szöktek a szemembe...

Anna
Adonisz nem állt az ajtóban, így marad a párom, beérem vele is. :D

Hű, mennyi ünnepelt van! :shock:
Minden ünneplőnek sok boldogságot!

Tegnap kétszer borult el az agyam. Egyszer akkor, mikor kinyitottam a gázszámlát és 25000 Ft-ot számláztak ki. :shock: :evil: Most írtam levelet, hogy időben leadtam az óraállást, legyenek drágák módosítani.
A második elborulás akkor jött, mikor hazaértünk a zurammal és a kimosott ruháim teljesen szétáztak, a szél beterítette homokkal, falevelekkel és egyéb szeméttel. :evil: Moshattam az egészet újra. :(
Vendég

Kukk!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Kedvesek vagytok.

Eszter: boldog névnapot kívánok neked,

Andy: nektek is boldog szülinapot kívánok! :) Gondolok rátok.

lilia
lilia

Sziasztok!

Andy, Lili!
Boldog születésnapot kívánok Nektek!!!

Eszter!
Neved napja alkalmából sok boldogságot kívánok!

Juca!
Kingának hatalmas gratuláció az 1. születésnapja alkalmából!!! Neked pedig iszonyatosan drukkolok! (Valamiért úgy emlékeztem, hogy de. mész UH-ra és most majd szétvet a kiváncsiság! :wink: )

Jucmuc!
Ez fantasztikus!!!!Annyira örülök Neked. Hát bizony igazán megérdemelted! :D :D :D

Adri!
Még olvasni is rossz volt, amiket írtál a kórházi történésekről, de most már az a lényeg, hogy otthon vagytok és túl vagytok rajta!

Pupy!
Annyira aranyos vagy, köszönöm a bíztató "jelzést". Ami a talit illeti, sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nem igazán látom esélyesnek, hogy eltudjak menni. (Azért megkérdezem a férjem, hátha van valami elintéznivalónk Pesten és összetudjuk kötni a kellemest a hasznossal :) )

Anikó!
Köszönjük a szüléstörténetet!

Emlékezetből most ismét csak ennyi. Elnézést akinek nem írtam, de csak felszínesen tudtam olvasni. :oops:

Kép
Kép
tina82

Juca!
Most mentél be a dokihoz! Nagyon szorítok!!! És várlak!!!!!!!
Vendég

Pupy, Juca
én is leesem az órát!!!!!!! :wink:

Maci
azért nem irigyellek, hogy a párod sokszor ilyen hosszú időre távol van, de gondolom utána annál nagyobb az öröm. (nálunk csak néha jön össze 48 órás szolgálat, eddig talán a két év alatt 4-5ször volt, de nekem már az is hosszú.)
syry

Kép

Kép
syrynx

lesem, nem leesem- bocsi

Kép

Kép
syrynx

Lanyok! Ebben a pillanatban hivott Juca a jo hirrel, hogy minden rendben van, ott van a 7 milis petezsak. Baba meg nem latszik benne. A doki szerint keson fogant. Jucat megnyugtatta hogy 2 nap mulva mar a baba is latszana. 2 het mulva megy legkozelebb. -- Mi jol vagyunk. Mar varom a gepunket hogy ujbol bekapcsolodhassak rendesen. Szilard lassan eleri a 4 kilot. -- ISTEN ELTESSE AZ UNNEPELTEKET!
Vendég

Lanyok! Ebben a pillanatban hivott Juca a jo hirrel, hogy minden rendben van, ott van a 7 milis petezsak. Baba meg nem latszik benne. A doki szerint keson fogant. Jucat megnyugtatta hogy 2 nap mulva mar a baba is latszana. 2 het mulva megy legkozelebb. -- Mi jol vagyunk. Mar varom a gepunket hogy ujbol bekapcsolodhassak rendesen. Szilard lassan eleri a 4 kilot. -- ISTEN ELTESSE AZ UNNEPELTEKET!
Vendég

Syry
Vannak előnyei és hátrányai. Legelsőnek piszkosul féltem egyedül, majd lassanként megszoktam. De azért a porszívó fém csöve ott van kézközelben. :)
Vendég

Angie
Köszi a jó híreket. Már várom a bővebb híreket rólatok. Remélem, gyorsan gyógyul a gép. :)

Juca
Gratulálok a petezsákhoz! Gondtalan 9 hónapot!
Vendég

Most csak röviden, este még jövök :)

Juca :)
Hatalmas gratula a kis 7 mm-es petezsákhoz :D
Kép Kép Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Juca!
Gratulálok!!!Reméltem, hogy így lesz!Kicsit megnyugodtál már?

Tündi!
Olvastam.Hát igen, vannak ilyen bunkó szomszédok, én is tudnék mesélni.

Maci!
Hát elhiszem, hogy felment apumpád a ruhák láttán!Gázszámla::twisted:

Angie!
Ez igen, Szilárd nem vacakol a súlyokkal. 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Juca!

Nagyon hatalmas óriási gratula!!! :D :D :D

Remélem nagyon hiper-szuper 9 hónap áll előttetek!!! :D :D

eszter82
Budapest

Tina, Lilia, Maci!

Köszönöm a köszöntést :D

eszter82
Budapest

Jucám!

Annyira boldog vagyok, itt sírok, úgy örülök nektek!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Én tudtamtudtamtudtam!! Látod, megálmodtam 3 hete!!! :wink:
Huráááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök,h. hallottam a hangodon a megnyugvást is!!! :lol: Kép

A Párom kicsit furin néz rám, ahogy ugrálva, sírva nevetve szaladgálok a lakásban. :? :lol:
Vendég

Pupy
Remélem, pár hét múlva a saját zebrád miatt fogsz ugrálni. ;)
Vendég

Maci!
Örülök nagyon,h. a Párod végre hazaért, és egy kis időt Veled tölthet. Köszi szépen, én is nagyon bízom benne. :wink: A július eleje már nincs is olyan messze. Hamarosan kezdődik Neked is. Ez a gázművek nem normlis. :evil: Sajnálom a mosást. :evil:

Tina!
Igazán nincs mit! Ha jól látom már a 32. napot taposod! :wink: Remélem ez a nyár elhozza a várva várt babát! :lol:

Angie!
Nagyon köszönjük Neked a jó hírt. :lol: Örülök nagyon,h Szilárdka szépen cseperedik, csak így tovább!!! Mikor lesz jó a gépetek??

Eszter!
Küldtem mailt, megkaptad?? Azt elfelejtettem megírni,h. nagyon szép Pár vagytok!!!! :lol:
Vendég

Jucám!!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon KépKépKépKépKépKépKép!!!!! Ügyesek voltatok! ;) Csiperke, kapaszkodj erősen!!! :)

Eszter!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!

Bea!
Ádi gyönyörűséges nagyfiú!!!

Éva!
Nagyon édes lehet Virágszál, ahogy integet! :)

Adri!
Szegény kicsi Levi fiú... Sokszor puszilom őt, és azt kívánom, hogy minél hamarabb kiheverje a megpróbáltatásokat!

Lilia, Andy!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!

Maci!
Velünk azt játszották el a drága "gázosok" (szó szerint), hogy nem számláztak havonta, holott én minden hónapban szépen beküldtem neten az adatokat. 3 havi számla, 54 rugó puff neki... :evil: Reklamáltam, hogy ugyanmámér, mert én beküldtem az adatokat, tudod, mi volt a válasz??? Hogy TELEFONON kell bediktálni, mert a gép csak így tud számlát nyomtatni!!! Hát, mondtam, meséljék a nagymamának, hogy ez csak így működik... :evil:

Angie!
Sziszkó nagyon szépen gyarapszik!!! :)

Na, méretzkedés: Kende 10320 gramm és 75,5 centi... :D Az én kis óóóóóóriásbébim! :D Hihetetlen mennyiségeket eszik meg, 2,5-3 decit, mindenből... ;)

És voltunk hajat vágatni is, természetesen az enyémet... :D Majd csináltatok képet apával, hogy milyen lett az új séróm. Busszal mentünk Kendével, és baromira élvezte! :D Tipikus fiú, odavan az autókért... :P Jól elvolt, de csak kétszer fél órát aludt egész nap, úgyhogy már kidőlt egy jó órája... És a kenyérkém is sülőfélben van a kenyérsütőben...

Puszi mindenkinek
!

Kép
Kép
norwell

Pupy
Mint a reklámban: kezdődik, kezdődik... :D
A zuram épp új munkahely után nézett, most a gondolkodás időszaka van. Este majd átrágjuk, hogy melyik is lenne jó. A mostani munkahelyén nem mindenki komplett. (Kompnak készült, de nem komp lett. :lol: )

Norwell
A villannyal csinálták velünk, pontosan ugyanezt. Első 3 hónapban semmi, se számla, se levél, se semmi... Majd március végén: bocsi, zűrös volt a postázás, itt a csekked, fizesd be. Még jó, hogy összesen 8000 Ft volt.
A telefon elhelyezésére tudok tippeket adni. :twisted: Másfél éve neten küldöm az óraállást, eddig nem volt gond. Gyújtsák fel a lüke SAP-jukat!!!!!
Látszik, nem én vigyázok rá. :lol:
Vendég

Te Maci, az hogy lehet, hogy én 20:15-kor írtam, Te meg 7:23-kor? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
norwell

Banyeg, hüle ez a babanet! :D

Kép
Kép
norwell

Juca
GRATULÁLOK!! Nagyon örülök Nektek!!!

Panka
Jól emlékszem, hogy ezen a hétvégén taliztok?? Mert az sajna nem jó, megyünk holnap haza, Pécsre. De később megejthetjük a dolgot. :) Köszi a meghívást!
gtünde

Lányok!

Köszi a drukkokat. Ideért. Még mondjuk nem hangosan, de már bizakodóbban... A nagy délutáni görgések a kövek voltak.
Az orvosom bizakodó, ennek jeleként képet is kaptunk (nem osztogatja ám feleslegesen). Két hét múlva, ha a saját tempójában jól növekszik, akkor elkezdődik a terhesgondozás. Kinga is később fogant, de ez a baba még később :roll: :wink: Így egy kicsit értelmetlen a hőmérőzés, meg számolgatás nálunk. Holnap remélem beszkenneli a képet Kofa és felteszem a fekete pontomat.
Mindenkinek köszi még egyszer, Heninek pláne.

Most pedig lövöm a pizsit, mert az izgalom, hő, utazás, Westendben lógás kivette a zsírom. Ja és rögtön meg is ültük a pöttyöt egy pohár jeges kakaóval. :twisted:

tjuca

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok!

Juca, Jucmuc! :)
Hát nagyon-nagyon gratulálok mind a kettőtöknek, ha még emlékeztek rám! Néha meg szoktam nézni a topikot, és együtt drukkolok Nektek a zebrákért! Mind a kettőtöknek problémamentes pocakosodást! :D

Puszi
Zsu
valér

Norwell
Valamilyen idegen kéz tette be ide a lábát.
:lol:
Vendég

Maci!
:lol: :lol: :lol:

Tündi!
Ez biztos ide akart jönni? :wink:

Zsu!
De jó, hogy benéztél, hogy vagytok???

Juca!
Dokibácsit nem kérdezted, hogy mitől lehet ilyen későn pé? (Bár már olyanról is hallottam, hogy vki évekig nem esett teherbe, aztán a doki aszonta, h szexeljenek mensi alatt, és lőn... Akkor ért a petéje... :wink: )

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?