Sziasztok!
Nagyon hiányzott már ez a csapat nekem! 2 hétig nem volt gépünk, ma este hozták vissza, de nagyon le van lassulva, még nem az igazi.
Köszönjük a drukkokat! Levike már jól van, Sajnos a kórházi lét mégsem volt komplikáció mentes. A műtét után Levi nagyon nehezen tért magához, és volt egy hörgőgörcse. ezután már a kórteremben kapott nyugtatót, amitől dührohamot kapott, és össze-vissza ütötte a fejecskéjét a kiságyban.
Utána akár hányszor elaludt, rögtön jött egy orvos vizsgálgatni, persze, hogy akkor már nem tudott visszaaludni. Iszonyat nyűgös volt egész nap, éjszaka is. Másnap reggel boldogan indultunk volna haza, miután mellette töltöttem az éjszakát egy széken ülve, ám a szigorú doktorok nem engedték sehova, mondván, hogy alacsony a vércukor szintje. Nocsak, minő újdonság, Levikét november óta kéthetente szúrkálják és ezt már legalább egy tucatszor megállapították. Persze a diagnózisban ki is merült az orvostudomány, sem tanácsot sem gyógymódot, semmit nem tudattak velünk. Csak azt, hogy alacsony a vércukorszintje. A rettentő izgalomtól, az egész napos altatási próbálkozástól, a kétóránkénti Levike-szurkálástól (vérvételek sorozata) és persze a kialvatlanságtól másnap reggelre nagyon reményvesztetté váltam. Utána következett még egy nehéz nap éjszakája, amikor este 6-tól éheznie kellett, és éjszaka 3 óránként szúrták a vércukor miatt. hát, iszonyú volt!
No, mind1 túl vagyunk rajta és kész.
a baj azonban nem jár egyedül, így a kórházból még hazahoztunk egy jó kis vírust, így Levike pár napig igencsak beteg volt, de már joban van, és kezdjük kiheverni a testi-lelki megpróbáltatásokat.
Eredmény 2 hét múlva lesz.
Most megint nem leszek egy kicsit, mert Debrecenbe utazom holnap reggel Levivel, és csak hétfő este jövök, de akkor jövök!
Csak átfutottam az elmúlt napokat, így most csak pár szót tudok reagálni.
Jucmuc!
ÓÓÓRIÁSI GRATULA NEKED!!! Annyira örültem, könnyek szöktek a szemembe! Vigyázz nagyon magatokra!
Tjuca!
Kingának utólagosan is Boldog Szülinapot! Írtam sms-t is. Holnapra pedig szorítok nagyon!!
Panka, Kacsa!
Mivel nem volt net, ezért nem tudtunk egyeztetni a debreceni talival kapcsolatban. De ha nektek megfelel, és még mindig szeretnék talizni! Priviben megírtam az elérhetőségemet, mert holnap már nem leszek netközelben, reggel indul a vonatom.
Na, megyek is aludni most már
Puszik