Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Danika üzeni:

MALACKA MEGKERÜLT! NEM TŰNT EL, CSAK ANYA KIMOSTA ÉS OTT LÓGOTT A RUHASZÁRÍTÓN A FÜLEINÉL FOGVA! DE MÁR CSAKIS AZ ENYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMMMMMMMM!!!!!!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Jucmuc
Csak neked csak itt csak most.
Nagyon gratulálok és legyél te is olyan szép kerek, mint én :) :)!!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Andy!
Olyaaaan édes a Pici fiad!!!!!!!! :lol:
Vendég

Draga Fleur!

Nagyon szepen köszönöm ezt a csodas kepet! :D Reg vartam mar ra!

puszi

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :D :D :D :D :D
Tudtam, hogy így lesz :D

eszter82
Budapest

Maci!

Küldtem privit, de bekakkantott a gépem közben, és lehet hogy kb 10szer ment át, vagy egyszer sem :oops:

eszter82
Budapest

Andy
nagyon aranyos a kisfiad, ahogy örül a malackájának. Látszik rajta az öröm. :lol: (anno a húgomnak is volt egy fekete macija, amit állandóan hurcolászott magával, már a végén hiányzott egy két végtagja... Nagymamám is kimosta neki, a fülénél fogva lógott a kertben a szárító kötélen.)

Panka
ma voltatok oltáson, igaz? Hogy viselte Emili? örülök, hogy a kardiológia jól sikerült végül, sejtettem, hogy így lesz... :D (nekem szívritmuszavarom van, állítólag gyerekkorom óta, de csak huszonegynéhányéves koromban derült ki. a terhesség elején készült ekg- a dokim ez alapján el is küldött szív uh-ra. A terhesség utolsó 2 hónapjában már nagyon összevissza kalimpált a szivem. sokszor olyankor is, mikor nem csináltam semmit, csak egyhelyben ültem pl. Szülés után két nappal fel is tűnt, hogy mostmár nem gyorsul fel a szívverésem, teljesen megszűnt a panaszom.egyébként a császár közben is mondta az anesztes orvos, hogy összevissza ver a szivem és hogy szokott-e máskoris, de szerencsére nem volt gond.) Már nem is emlékeztem, hogy az egészségügyben dolgoztál. Pontosan mit csináltál?

Kacsa
nagyon tetszenek Timcsa kalapjai. :D Édes- és praktikus is. A múlt héten én is kerestem Máténak vászonból, széles karimájút, ami védi a szemét is, de nem találtam, csak lányoknak való rózsaszínt, pedig több boltban is megnéztem.

képezeljétek a héten tudtam meg, hogy egy jó ismerősömnek is sikerült a lombik, már két éve hiába próbálkoztak, az első lombik összejött nekik. Vele együtt örültem. Junko, itt vannak a pozitív példák előtted. NEKED IS SIKERÜLNI FOG, TUTI!!!!!!!!!!!

Nemrég ment el Anyukám, már rég beszéltünk ilyen jót. (elmesélte, hogy hogy születtem én, meg a Húgom is, már többször hallottam a történtetet, de most valahogy hogy már én is anyuka vagyok, teljesen másként hallgattam az egészet.)

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Először is

Jucmuc:
szívől garatulálok neked, gondtalan pocakosodást kívánok, nagyon megérdemelted több mint két év után, a fagyibabák ügyesek voltak és jól kapaszkodtak(
megjegyzem mázlista vagy, hogy 2.-ra összejött, egy kicsit irigykedekek is :wink: )
egyébként miből érezted, hogy sikerült és ott vannak?
én nem igazán éreztem semmit, csak kicsi feszülést, néha mintha meg akarna jönni, más semmit

Kinga:
Sok boldog születésnapot kívánok neked

Kacsa:
Timcsak tündéri még mindig

Panka:
örülök, hogy nem találtak semmit a kardiológián, remélem ma sem találnak neki semmit
az oltáshoz kitartás

Évi79:
remélem hamarosan össztudjuk hozni

Andy:
a tesóm a fiaitól a párnáikat veszi el a legnehezebben, de már van hogy ők rakják a mosógépbe

Anna:
örülök, hogy Petinél sem találtak semmit

Maci:
ezt a férfiak nem is fogják megérteni, legalábbis főnőkként

Pupy:
én-én is zebrát, annyira remélem a te neved mellé is hamarosan zebra kerül és szeptemberben az én nevem mellé is

Junko:
szorítok, hogy sikeres legyen a lombik, hiddel hamar eltelik az idő és már csak az veszed észre, hogy valaki van a pocidban

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pupy
talival kapcs.: júni 16 kérdőjeles, de valószínűbb hogy jó, június 23 tuti nem jó (akkor leszünk az Őrségben), június 30 kérdőjeles, július 7 jó. És előre is köszönjük neked a szervezést.
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Jucmuc!
Nagyon nagyon örülök!!!! :lol: :D :P Gratulálok, minden jót kívánok!!!
Kép

Tünde!
Köszi, mi is próbáltuk már régebb óta, de inkább bámulja a fehér falat, mintsen odanézzen.Mostanában kezd el figyelni a másik oldalra, amerre kéne tartania a fejét, de csak ha szól arról a tv. :? :lol: Ma voltunk a dokinál, aki mutatott egy pár tornászmutatványt, azokat kell csinálni neki.

Annácska!
Mi is voltunk karion, és Emilinek is van egy kis szívzöreje, de nem komoly, és ő is kinőheti. 8)

Kinga bébi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked!Puszika a buksidra!
Kép
Juca!
Már csak 2 kell aludni,kitartás!

Timika!
Szopizni már csak keveset szopizik :( ,tejcsi is kevés van ezért.
Kristóf kiheverte már a műtétet?

Andy!
nagyon édes Danika a Malackával! 8)

Junkó!
Igen, optimistának kell lenni! :wink:

Syry!
Igen ma voltunk oltáson is, de mivel előtte vizsgálta a doki, így a szurit is átbömbizte. :(
A doki sincs megelégedve az evésével, de fejlődik, és ez a lényeg.Nincs asokkal alatta a normál görbének.
Szívem nekem is "zavaros". :lol:
Egyébként gyerekápolónő vagyok és asszisztensnő voltam. :wink:

Szóval ma voltunk a 2 hós oltáson, amit végig sírt, meg előtte a vizsgálatot is.Most jól van, remélem nem lázasodik be.
Voltunk a rehabilitációs dokinál is, aki azt mondta, hogy tornáztatni kell a nyakát, és a lábát is, mert az egész bal oldala ferde, és kezdi elferdíteni a lapockáját is.Vszleg méhen belüli kénysuertartása volt, de lehet a szülés közben húzódott meg anyaka. :? :(
Nagyon nem szereti a tornát.2 hét múlva kell visszamenni.Holnap megyünk a hasi uh-ra.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tündi!
Lemaradt:hogy érzitek magatokat Debrecenben?Védőnőt sikerült megtalálni?

Adri!
Akkor jöttök Debrecenbe?Talizhatunk, de 7végén nem leszünk itt, így csak a péntek, vagy hétfő, vagy utánna bármelyik nap jó.Meddig lesztek itt?

Kép
pankaa

Eszter :D

Köszönöm szepen! :D

Syry :D

Meghato volt olvasni, ahogy az anyukaddal valo beszelgetesröl irtal!

Heni :D

Köszönöm szepen Neked is! :D Mensisen fajt a hasam nekem is de megsem ugyanugy mint mensi elött es mar a beülti utani 5. naptol. Az egy korai lett volna a mensihez, es amugy is csak elötte par oraval szokott nekem a hasam fajni.

Ez mult het elötti heten vasarnap volt es utana mindennap erztem azota is erzem ezt az alhasi görcsölgetes felet.
Es mivel ez egy teljesen spontan ciklus igy gyanus volt.
Aztan mult pentek max. szombaton meg kellett volna jönnie ha nincs baba. Es nem jött meg. Ja, es szombaton mar emelyegtem is.
Ezert gondoltam.
Tiszta szivemböl kivanom Neked, hogy a legközelebbi sikerüljön!

Panka :D

Nagyon kedves vagy, köszönöm szepen! :D Sajnalom, hogy Emilinek ilyen gondjai vannak a nyakaval es remelem minel elöbb rendbe jön!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!Gyorsban dobok fel Ádiról nektek is képet!Szeretettel!!! :D Kép Kép
Az első egy fürdő bugyis,a második meg egy kenyér csücsis!!

Kép
bea27

Panka
Köszi, jól érezzük magunkat. Nem is nagyon tűnik fel, hogy nem otthon vagyunk. Lehet, hogy, mivel majd egy évig Győrben éltünk, megszoktuk már a vándoréletet.
Védőnő: találtunk gyerekorvost és ő állítólag lejelent a körzeti védőnőhöz, aki majd keresni fog. Ha közben el nem költözünk. :? Ugyanis elég gáz az albérletünk. Kinézetre szuper, meg az elhelyezkedése sem rossz, csak valószínűleg az építéskor (új társasház) kispórolták a szigetelést és mindent, de tényleg mindent hallani. Szomszédot, lépcsőn való csattogást, bejárai ajtók becsapkodását stb…. Úgyhogy nekiálltunk új lakást keresni.
Akkor Emilinek kicsit komolyabb a nyakproblémája, mint Rékáé volt. Remélem, azért sikerül majd tornáztatni és hamar rendbejön.

Jucmuc
Így ismeretlenül is gratulálok!!

Juca
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK KINGÁNAK!!!
gtünde

Jucmuc :P
már régen voltam a babaneten, és ma egy ilyen szuper hír fogad!!!! :P :P :lol:
Szívből gratulálok!!!! :lol: Látod, mondtam én neked, hogy jövök majd gratulálni és zebrát küldeni! :wink: Íme: Kép
Nagyon boldog várandósságot kívánok - és jövök majd gratulálni a babához is, amikor majd a karjaidban tarthatod!! :P :wink:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök az örömödnek!! Kép

Lányok, sok puszit küldök Nektek is :P , utólag is köszönöm az érdeklődéseket! :P Nálam nincs semmi újdonság - illetve az, hogy május elején voltam dokinál, aki végre azt mondta, hogy eltűnt a cisztám. :D Remélem, nem is jön többé vissza, elég kalamajkát okozott :?

Juca
24-én (úgy emlékszem :oops: ) benézek és remélem, új zebrát küldhetek!! :P

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kép
Kép

Lányok!
A tábla Jucmuc tiszteletére lett más, mint általában. Azért, ha valamikor visszanézzük, akkor is tudjuk, he. ez a nap más volt mint a többi!!! :wink:

Juc!
Szeretettel!! :lol:
Vendég

Pupy
Hát még várnod kell jövő hétig, mert most héten szombaton megyünk :). Én is nagyon kiváncsi vagyok már.
Naná, hogy komolyan gondoltam.

Ja és még van egy felajánlásom, ha valakinek szüksége van inszemhez használatos gyógyszerekre, holnap a
listát is felrakom, azt is szívesen adom, mert csak a kukában landolna. Mire nekünk esetlegesen megint
szükségünk lesz rá, addigra már tutira nem jók.

Brill
Köszi. Én pedig epedve várom a születés történetet.

Heni
Címet megkaptam, akkor majd egyeztettünk. Asszem június lesz belőle, de sebaj. Az is jó :).

Junko
Szorítok ezerrel. Kitartás.

Kacsa
Nagyon édes ez a malackás napozó :).

Panka
Na szuper, hogy minden ok volt.
Szegénykém :( Remélem hamar rendbejön.

Maci
Bebiztosítottad magad végzettségekből? :).

Juca
Boldog első szülinapot nektek! Remélem szép volt a napotok a szuri után.
Kép

Rolly
Gratulálok a ciszta elűzéshez :)!!!

KépKép
KépKép
fleur

Andy!
Bocsánat későn láttam a privid, de holnapra javítalak. :wink:

Fleur!
Akkor még egyszer nagyon szépen köszönöm! :lol:

Rolly!
Nagyon örülök,h. jelentkeztél, és annak is,h. végre eltűnt az a fránya ciszta!!! :lol: Akkor mostmár elvileg mindedn oké??

Bea!
Nagyon édes Ádi! :wink:

Puszi!
Vendég

Kinga!

Nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked családostul!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)
Judit :)
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz :D :D :D
Annyira boldog vagyok :) Éreztem, hogy ez sikerülni fog :D
Nagyon boldog pocakosodást neked :)
Június eleje mindjárt itt van és akkor láthatod, hogy hány pocaklakó kapaszkodik :)
Kép

Juca :)
Kicsi Kingának nagyon boldog Első szülinapot :)
Kép
Szépen megnőtt a jányka :) Szegénynek pont ma kellett szurit kapnia :(

Maci :)
Remélem azért felismered még a zurad és nem engedsz be senki idegent a lakásba :lol: :lol: :lol: :wink:

Pupy :)
Köszi, édes vagy :)
A tábla szupi lett :wink:

Andy :)
Nem vagy rossz anya :) Azt a koszos malackát tényleg ki kellett mosni :)
Nagyon édes Dani, ahogy visszaszerezte a Malackáját :D

Panka :)
Örülök, hogy minden rendben volt veletek is a kardiológián :)
A doki néni szerint ilyen kicsinél szinte mindig halható egy kis szívzörej, de ez idővel kinőhető :)
A növekedési görbe miatt ne aggódj, Petka se az átlagot hozza, sőt! Mégis vidám, kiegyensúlyozott, ügyes nagyfiú :)

Éva :)
Egyenlőre július 1-ig látnak előre az orvosok. Nekem azt mondta a dokim, hogy addig még ellátnak akármelyik kórházban, de hogy mi lesz július 1 után az még homály :?

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Csajszik!

Jucmuc!

Nagyon-nagyon gratulálok!!!

--------

Lányok!
Én kicsit illegalitásba vonulok. Egyszerűen nem fér bele az időmbe, hogy kövessem az eseményeket és azt bunkóságnak tartom, hogy csak bele-bele olvasás után reagáljak 1-2 embernek. Se fizikai, se szellemi kapacitásom nincs már sokszor fórumozni.
Azért néha, ha nem baj, majd bekukkantok pár mondat és pár kép erejéig. És, ha kicsit kipihenem magam, akkor majd visszatérek!

Ma vagyunk 6 hetesek, babócám kerek 1 kg-ot hízott ezen 6 hét alatt! Nekem is megvolt ma a kontroll, minden OK. Bár van pici vérzéseském, vagy nem is tudom, minek nevezzem. PLont mikor a dokihoz mentem, akkor kezdődött, de ő azt mondta, hogy ez még lehet utóhatás is ... Timcsával is voltam ma csípő szűrésen, kicsit kötöttebb a bal csípője, úgyhogy tornáznunk kell nekünk is. Egyelőre úgy tűnik, hogy engem jobban megvisel a torna, mint őt. Mármint az a része, hogy kínoznom kell szegény gyereket ...

Megyek is, mert ma Apátalnaok vagyunk és eléggé kipurcantott a 2 dokilátogatás, aztán egyedül fürdetés, stb.

kacsa14

Szép jó estét! :)

Pupy
Nem vesztesz vele semmit, ha kipróbálod. ;)
Ez a tábla egyre szuperebb. :)

Jucmuc
GRATULÁLOK!!!!! Nem volt hiába a sok drukk. :)
Várom a további fejleményekről a híreket. ;)

Andy
Keresek róla képet. :)

SzHeni
A nagy fehér néha úgy beszél hozzám, mintha a gyerek gondolatát is szeretné kitörölni a fejemből. :?
De úgy se fogja tudni. :D
Ma voltam kicsit vásárolgatni, vettem pár nagyon édes babaruhát. Remélem, 1 év múlva már használója is lesz. :)

Fleur
sose tudni, mikor lesz még jó valamelyik. Leporolom és használom. :)

Anna
Megnézem, ha egy Adonisz áll az ajtóban, akkor beengedem. :D
Holnap ér haza, ha minden jól megy, majd csak jövő héten megy dolgozni. :)
Vendég

Kacsa
nem baj, ha ritkábban jössz (ez érthető, teljes mértékben), írsz amikor épp van időd, mi mindig örülni fogunk a jelentkezésednek :lol: . (volt én is hogy hónapokig nem jelentkeztem pl. a terhesség alatt...) gratulálok Timcsa növekedéséhez, 1 kg hízás az szép! a tornáztatásnak meg biztosan meg lesz hamarosan a pozitív hatása! :D

Évi79
aranyos lehet Virág ahogy integet, úgy megnézném! Tesódéknak gratulálok a babához. :lol: Akkor Virágnak hamarosan lesz uncsitesója. (Vagy van már neki?!)

Tjuca
hogy telt az első szülinap? Remélem az oltás ellenére, jól. kíváncsian várom a beszámolód!

syry

Kép

Kép
syrynx

Eszter
Válasz ment. :)
Vendég

Az első szülinap.

Csendben kis családi körben. Reggel arra keltem, hogy tavaly már hívtuk a taxit, aki erősen zokonvette, hogy nem uh-ra, hanem szülni visz. Nem mondta, de nagyon fosott, hogy eláztatom a verdáját. Aztán megláttam a tömegeket, hányan várnak CTG-re és abszolút megnyugodtam, hogy én nem férek be a programba. Ehhez képest pár perc múlva már ott tipegtem megrepesztett burokkal, bugyi nélkül egy betéttel mint egy tojó pingvin :-) Szóval reggel ezen vigyorogtunk Kofával, ő meg azt mondta, hogy kellett öt perc mire felfogta mi van. Mikor mondtam, hogy megindult a szülés, úgy értette, hogy mehet, mert majd indul a szülés. :-)

Kingát egyáltalán nem viselte meg a szurka (agyhártya gyuszi elleni). Az esti meglepi tejbegríz volt, kapott egy lufit, ami hű meg ha, csillog, csajos, és állandóan felröpül a plafonra, hát nem lehet leírni az örömét. Még a kádba is vinni kellett utána. És kapott egy kis csokrétát, az anyja meg egy nagyot, mert ugye ő sem lazsált. Torta majd hétvégén lesz, akkor gyűlik majd a család.

Köszi mindenkinek a Kinga köszöntéseket :-)

tjuca

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Éva!

Bizony ez egy különleges tábla volt. :wink: Gratulálok a sógornődnek, nagyszerű,h. megint lesz egy pici a családban. :lol: Igazából a képek alapján pont ilyen mosolygós és integetős lánykának képzeltem el Virágot. :lol:

Kacsa!
Igazából nagyonsajnálom,h. kevesebbet fogsz jelentkezni, de be kell vallani,h. ez a világ rendje. Míg babásak vagyunk, rengeteg iőnk van idejönni, majd miután megszületik a Csöpp egyre kevesebb. De tudom,h eljön az az idő,amikor újra sokat fogsz írni nekünk. Addig is várunk néha képekkel!!!

Maci!
:lol: Köszi! Én is úgy gondolom,h. ha kipróbáljuk, azzal semmit nem vesztettünk. J Már el is újságoltam Apának, aki szerencsére benne van az ilyen dolgokban. Meg amúgy is az utóbbi 1-2 hónapban úgy vettem észre,h. már ő is nagyon szeretné ha babát várnánk. Dejó,h. holnap már jön a Párod, és egy egész hetet vele tölthetsz!! Mivel várod? :wink:

Tjuca!
:lol: Örülök,h. jól telt a szülinap, biztos tündéri volt Kinga a lufival. :lol: Az a kép is annyira aranyos ami a vonalzója mellett van! :lol: Holnap mikorra mész a dokihoz??

Andy!
:lol: Neked is!! Megnéztem a ciklus.hu-t és nagyon tetszik, rengeteg adatot fel lehet vinni.

Puszi!
Vendég

Pupy!
A talival kapcsolatban: beszéltem apával és azt mondta, neki nem nagy kedve van az ilyenekhez :roll: (sajna férfiból van), de mivel az egész odajutásunk tőle és a kocsitól függ, még puhítom! Azt mondtam neki, hogy legalább minket (danit és engem) vigyen el oda és ő mehet amerre lát! Nézelődni, vásárolgatni stb....
Majd meglátjuk! :wink:
Andy

Kép
oriandy

Andy!
Van még idő, puhítsd még Apát! Egyébként nem ő lenne az egyedüli férfi,mert a legutóbbi talin, ott volt Évi Párja, Kofa, Juca férje is, Nárcisz Tomija és az én férjem Laci is. :lol: Tehát nem lenne egyedül. :wink:
Vendég

Pupy! Syry!

Holnap 16,20-ra van időpontom.

tjuca

Sziasztok Lanyok! Kép

Tündi!

Köszönöm szepen! :D

Rolly!

Nagyon kedves vagy mint mindig, köszönöm! :D Igen, Te megmondtad! :wink:

Pupy!

Egyszerüen nincsenek szavaim a kedvessegedre! Nagyon-nagyon jol esett amit irtal es nagyon szep a tabla, le is mentettem rögtön! Kép

Evi79!

Köszönöm szepn Neked is! :D Nagyon szep a kertetek es gratulalok a tesodeknak! :D

Anna!

Draga vagy nagyon! Köszönöm! Kép

Kacsa!

Köszönöm szepen nagyon kedves vagy! :D Teljesen erthetö, hogy nincs idöd netezni.

Macika!

Neked is köszönöm szepen a kedvesseged! :D

Juca!

Nagyon tetszett, ahogy lkeirtad a pont egy evvel ezelött törtenteket! :D
Orülök, hogy Kinga jol erezte magat tegnap! :D

Kepzeljetek ma reggel elmentem a haziorvosomhoz, hogy irassak utrot es a ferjemnek egy masik gyogyit.
Orült nagyon a hirnek kerdezte, hogy nem-e akarok csinaltatni vervetelt? Rögtön ravagtam, hogy igen! 9.15 volt, fel tizig lehetett menni a rendelöbe pont oda ertem az utolso pillanatban.
Delutan negy utan lehet menni az eredmenyert, es nem is sok csak 17.20 euro sokkal többre szamitottam. :)

Viszont utrot nem tudott felirni, nem talalta a gepen azt mondta kerdezzem meg a gyogyszertarban.
A gyogyszertaros nö sem talalta, azt mondta itt nincs ilyen. Na akkor mar kezdett verni a viz mert mar csak 16 napra valom van itthon.

Kerdeztem milyen naturalis mikronizalt progesteron letezik? Erre mindenfele homeopatias dolgokat ajanlott vagy progi szurit...

Aztan hazajöttem es kinyomoztam, hogy van ugyanolyan mint az utro, csak az a neve, hogy progeffik.

Most mar legalabb tudom mit kell feliratno. Szoval kicsit kalandos volt a ma reggel. Nagyon varom mar a hcg beta eredmenyet. :D

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Juca!

Nagyon szoritok holnapra! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
Akkor holnap 4-től csipiszben vagyok érted!! :wink:

Jucmuc!
Ugyan... :oops: Pont Miattad csináltam ilyenre a táblát,h. mindíg emlékezhess(ünk),h. Te ezen a napon kaptál zebrát! :wink: Úgy örülök,h. sikerült vérvételre menned, kíváncsian várom az eredményt!! 17,2 Eur, azért az 4300 Ft :evil: !!!
Mikor tudod akkor feliratni az utrót??
Vendég

Üdv mindenkinek!

Sajnos csak bekukkantani van időm.

Jucmuc: Whoaaaaaaaahhh! Gratulálok!!! Delután még én is bekuksizom akkor :) Várunk :)

Juca: Nagyon együtt szorítok veled és várom, hogy a holnapi nap jót hozzon neked is :)

Rólam most ne beszéljünk, majd egy hét múlva. Azért szépen alakul a dolgozat. Emiatt életem egyik legjobb buliját hagyom ma ki. :(

lilia
lilia

Lili!
örülök,h. beugrottál, már Hiányoztál. Nagyszerű,h. haladsz a dolgozattal. :lol: 1 hét múlva már nagyon várunk vissza!!
Milyen bulira gondolsz?? Csak nem Georg Michael koncert??? 8)
Vendég

Lili!
Georg= George :lol:

Lányok!
Munkahelyi pénzügyekkel, adójóváírással kapcsolatban tud valaki nekem segíteni? Ha igen leírnám priviben! :oops:
Vendég

Pupy!

Ment e-mail az itt megjelöl emilre! (Meg küldök mellé egy hisztigépet is!)

kacsa14

Kacsa!
:lol: Várom, és köszönönm!!! :lol:
Vendég

Jucmuc :) Írtam privit :)

Juca :) Örülök, hogy a szuri ellenére jól sikerült a szülinap!!! Drukkok mennek holnapra!

Pankaa :) Szopit sajnálom, de fő, hogy gyarapszik és jókedélyű! Ettől a nem úgy gyarapszik, mint ahogy kéne orvos dumától a falra tudnék mászni :x :x :x

KépKép

KépKép
timika

Szheni :) Ne haragudj, a múltkori hsz-emből kimaradt: utólag is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok, remélve, hogy a következőt már legalább hárman ünnepelhetitek! :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok!
Szeretném megosztani veletek a szüléstörténetem!Elnézést ha tul hosszura sikerül!

2007.04.26-án este bementünk a korházba,nem kell hogy mondjam milyen éjszakám volt!
Hihetetlenül vártam a másnapot!Annyira kiváncsi voltam,hogy „ki”lakik a pocakomba!
Reggel 5.30-kor jött az ápolonö,hogy felkészitsen a mütétre:beöntés és borotválás! :shock:
Szegény férjem is már jött korán nagyon izgult!Lementünk 7.30-kor egy utolso CTG-re és 8-kor mondták menjek vissza a szobámba mert majd valamikor 9 után lesz csak a mütét!Amint felértem már jött is az orvosom,hogy hol vagyok mert várnak a mütöbe!
Szaladtam vissza mert még kellett a katéter és a kanül a kezembe!Ekkor volt 8.30.
És elkezdödött…….!Az aneszteziologus nagyon szuper volt!Annyira profin csinált mindent,hogy le a kalappal!Megkaptam az epidurálást!
Nagyon izgultam söt kimondhatatlanul!Nagyon profin zajlott minden!Hallottam,hogy mi történik mindent mondtak!És hallottam amikor mondták:-most egy nyomást érez és 2 perc és kinnt a baba és ezt mondták a férjemnek is aki az ajto mögött izgult értünk!És akkor meghallottam egy nagyon édes visitást amitöl egyböl elkezdtem bögni!Azt hiszem akkor kijött minden feszültség belölem amit az elmult idöben átéltem!Odatették mellém a kis magzatmázas gyöngyszememet és én csak néztem,hogy milyen kis gyönyörü!Odasugtam neki:-Isten hozott,vártalak már nagyon nagyon!Aztán már vitték is és apukája csodálhatta meg aki persze jobban bögött mint én!Nagyon izgultam a sulya miatt mert Marcikám mivel kicsi volt igy el is vitték tölem és ez annyira meg volt bennem ez a rossz élmény,hogy alig vártam mit mondanak és akkor bekiabáltak,hogy 3310g és 50cm és 10/10 apgart kapott!Nagyon jo érzés volt!Aztán még engem összevarrtak az legalább ugy 40 perc volt és vittek az örzöbe!Amikor kitoltak a férjem ott állt és rám borult egy kis megkönnyebbült közös sirásra,mindketten nagy terhet engedtünk el abban a pillanatban!Eszméletlen volt az egész,ahogy meg volt szervezve minden és amilyen flottul ment azt hiszem jobb szülést nem kivánhat senki magának!Csodálatos érzés volt és mindent megért,hogy ilyen édes kis gyönyörüséges kisfiut kaptam megint a sorstol!

KépKépKépKép
aniko24

Jucmuc!
Teljes szivemböl gratulálok neked!!!!
Kép

Kingácska!
Elsö születésnapod alkalmábol Isten éltessen sokáig!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Aniko
köszönjük szépen a történetet, megható volt olvasni. Ágoston hogy van? Szépen növöget? Egy-két sorban írjál légy szi majd a fiúkról és magadról is, hogy hogy vagy. Gondolom Marci is lassan megszokja a báttyus szerepet.
üdv
syry

Kép

Kép
syrynx

Anikó!
Olyan csodás történetet írtál, annyira szép volt, teljesen beleéltem magam, és megérintett annak a boldogságnak a szele amit akkor éreztél,mikor Ágoston odatették melléd. :lol: Már megint nem értik a kolléganők,h. miért lett könnyes a szeme. :oops: Dehát mondtam,h a monitortól. :lol:
Vendég

Aniko!

Köszönöm szepen! Nagyon meghato a születestörteneted, örülök, hogy minden rendben veletek! :D

Pupy!

Igen nem olcso mulatsag.. :evil: Holnap delutan visszamegyünk a dokinenihez iratni progit. :D

Lilia!

Köszönöm szepen Neked is!

Megvan az eredmenyem. 164 a hcg. En egy kicsit keveselltem mert ma vagyok a 15. napon transzfer utan, meg is ijedtem rögtön hivtam a Kaalit de azt mondtak ne aggodjak ez nagyon jo es biztos, hogy nem biokemiai.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!!
Hurrá!!!!!!! Nagyon örülök!!! :lol: :lol: És nyugi, kismama nyugodt, és örül a babá(k)nak!!! :wink:
Vendég

Köszönöm Pupyka! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Bea!
Édes a kisfiad! :D

Pupy!
Wow!!Micsoda csiri-biri táblánk lett!Gratula, tetszik! :D

Tündi!
Hát ez ismerős!Mi is újépítésűbe kezdtük, de csak 1 hónapig voltunk ott, mert ha fingik vki :lol: :oops: , azt is hallani a szmszédból.
Utánna mentünk téglába, az jó volt.Most szintén új építésűbe vagyunk, de ez is nagyon gáz, csak itt nem laknak felettünk, viszont aki alattunk járkál, azt úgyanúgy hallani,mintha felettünk lenne. :evil:
Szóval ez is gázos.De a lakás modern, jó a környék is, így maradunk egy darabig, na meghát költözni sincs kedveünk.Remélem találtok jobb kérót, most elmennek majd az egyetemisták, lesznek nyáron lakások, olcsóbban is.

Rolly!
De jó!!!Végre elmúlt az a fránya ciszta!Remélem így már sikerül mielőbb bebabásodnod! :D
Kitartás addig is!

Éva!
Mi is nyitott ablaknál alszunk!Gratula a tesódéknak!
Emili 5530 g, és 61 cm, akkor nem is vagyunk annyira lemaradva súlyügyileg. :lol:

Anikó!
Hát ez nagyon megható volt, kicsit elmosztalgiáztam magamban, és őszintén szólva én is bármikor bevállalnám a szülést, meg a kismamaságot is(na jó, azért várunk még vele 2 évet). 8)
Sok boldogságot kívánok mégegyszer a kis Gyöngyszemhez!
Képet kapunk?

Jucmuc!
Örülök a jó hcg eredménynek, bár nemtudom mennyinek kéne lennie, de ha zt mondják ez jó, akkor ne aggódj!

Ma voltunk hasi uh-on, és nem találtak semmit!Most megyünk fürödni, jó éjt!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jucmuc!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jó a HCG-d!!! És ne aggódj, nem lesz gond!

Pupy!
Szuper a tábli! (Esetleg lehetne róla szó, hogy bekerüljek a legeslegaljára icipici betűkkel? Erre gondoltam ám, amikor a tábli-ügyet kérdeztem... Csak nem tudok semmit, se cn-t, se semmit... Mit szólsz? Mert a mensihiánytól függetlenül azért próbálkozunk ám... ;) )

Panka!
Ne aggódj a szopi miatt, ami van, add oda Emilinek, az is sokat számít! És minden oké lesz a kis nyakával is a drágának, tornáztasd szorgalmasan, hamar rendbe tudnak ám jönni, nagyon rugalmasak ezek a csöppök! Örülök, hogy rendben volt az uh.

Anikó!
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet! Nagyon megható volt olvasni Ágoston születését! Marci hogy bírja a nagyfiú-szerepet? Szopizik Ágo? (Unokaöcsém is Ágoston! :D )

Kacsa!
Azért ha van időd, csak gyere!

Csajok, most ennyi, nem nagyon tudtam visszaolvasni... Kende megint eljátszotta a kisördögöt... Tegnap este már nagyon mérges voltam, egyszerűen nem akart elaludni, 3/4 kilenckor dőlt ki végre... De ma du. sem akart aludni, csak háromnegyed órát sikerült neki... Holnap megyünk méretzkedni, meg du. az unokatesómhoz hajat vágatni (az enyémet! :D ). Biztos jól elfárad majd...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Kép
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?