Sziasztok!
Jucmuc!
Nagyon nagyon örülök!!!!
Gratulálok, minden jót kívánok!!!
Tünde!
Köszi, mi is próbáltuk már régebb óta, de inkább bámulja a fehér falat, mintsen odanézzen.Mostanában kezd el figyelni a másik oldalra, amerre kéne tartania a fejét, de csak ha szól arról a tv.
Ma voltunk a dokinál, aki mutatott egy pár tornászmutatványt, azokat kell csinálni neki.
Annácska!
Mi is voltunk karion, és Emilinek is van egy kis szívzöreje, de nem komoly, és ő is kinőheti.
Kinga bébi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked!Puszika a buksidra!
Juca!
Már csak 2 kell aludni,kitartás!
Timika!
Szopizni már csak keveset szopizik
,tejcsi is kevés van ezért.
Kristóf kiheverte már a műtétet?
Andy!
nagyon édes Danika a Malackával!
Junkó!
Igen, optimistának kell lenni!
Syry!
Igen ma voltunk oltáson is, de mivel előtte vizsgálta a doki, így a szurit is átbömbizte.
A doki sincs megelégedve az evésével, de fejlődik, és ez a lényeg.Nincs asokkal alatta a normál görbének.
Szívem nekem is "zavaros".
Egyébként gyerekápolónő vagyok és asszisztensnő voltam.
Szóval ma voltunk a 2 hós oltáson, amit végig sírt, meg előtte a vizsgálatot is.Most jól van, remélem nem lázasodik be.
Voltunk a rehabilitációs dokinál is, aki azt mondta, hogy tornáztatni kell a nyakát, és a lábát is, mert az egész bal oldala ferde, és kezdi elferdíteni a lapockáját is.Vszleg méhen belüli kénysuertartása volt, de lehet a szülés közben húzódott meg anyaka.
Nagyon nem szereti a tornát.2 hét múlva kell visszamenni.Holnap megyünk a hasi uh-ra.