Nem voltam pár napja, és mennyit írtatok... egyszerűen nem jutok gép elé, van, hogy Lili este 3 órát is játszik rajta.
Amúgy nem vagyok hülye szülő, aki a gép elé ülteti a gyereket, csak talált egy egész jó játékot, angolul van az egész, és amióta játszik, és használja az egeret, nagyon szépen fejlődik a keze. Valamit valamiért.
Twist,
szerintem a pihenőszék nagyon jó ötlet, nekünk hintánk van, de akár egy órát is elhintázik benne Levi.
Denika
nagyon édes Niki kutyapózban. De ha belegondolok, hogy már elmúlt fél éves, Levi meg még nincs 3 hónapos, és nagyobb méretekkel rendelkezik...
Csütörtökön mérték 7000g és 62,5 cm.
Szerintem pont ez a nagy méret nem is tesz jót a mozgásfejlődésének, még a lábát is alig emelgeti a magasba, Lili már 7 hetesen csinálta.
Dita,
vérvételre időpontot kell kérni???
Na ilyet sem hallottam még. Nálunk meg a beutalóval még aznap kell menni.
H1N1: mi tuti nem oltatjuk be magunkat. Főleg azután, hogy a párom keresztapja megkapta az oltást, és egy hét múlva meghalt. Egyszerűen elaludt, nem kelt fel reggel. A mentős szerette volna kivizsgáltatni, hogy van-e összefüggés, de a halottkém teljesen elzárkózott előle, hogy legyen boncolás, a család meg nem erőltette, az már nem segített volna. De azért gyanús.
A háziorvosunk azt mondta, hogy enyhébb lefolyású, mint a rendes influenza, csak az a gáz, hogy ha fellépp a tüdővérzés szövődmény, ami ugyan ritka, de 80%, hogy végzetes.
Viszont olvastam egy cikket, hogy a szezonális meg minden influenzának a legjobb megelőzési módja a D vitamin megfelelő szedése, csak ezt "gazdasági érdekekből' nem éri meg reklámozni. Na most ugye Levi kap napi egy cseppet, majd Lilinek is adom, mi meg veszünk magunknak tablettában. Ártani nem árt.
Ha belegondolunk, nyáron, mikor süt a nap, és az emberek elég D vitaminhoz jutnak a napsugárzás által, nincs is influenzajárvány.
Viusanyukája
drukkolok Viusnak, akkor már csak pár nap, és Darinkázhat élőben
Zsuzska
Olcsát a nagy mérete nem akadályozta a mozgásban? Elkezdett mindent időben??? Annyira nem aggódok, de nekem fura, hogy még semmit nem csinál, főleg Lili után. Szopinál is max. a fejét fordítja a cicihez, a testét nem.