Mindenkinek nagyon békés, boldog karácsonyt kívánunk! Levente, Olivér, Tamás és Titi
Bocsi, hogy már megint sokáig elmaradtam! Levi éjszaka nem sokat alszik így tiszta zombi vagyok és nincs erő semmihez. Ennyit a panaszkodásról!
A mai napunk egész jól telt. Elmentem fodrászhoz délelött(bár nagyon béna lett a hajam és nem úgy csinálta ahogy kértem, de mindegy), majd mikor megjöttem Tamás elment fát venni. Befelyeztem a maradék teendőimet és Olivérrel együtt ajándékokat csináltunk. Én a képeket, képkereteket csináltam meg ő meg festett.
Ezeket adjuk ajándékba:
Maj fél 3 körül elmentünk hárman sétálni, míg Tamás beállította a fát. (miután beállított a helyére akkor vette észre, hogy ferde és csak 20 cm-t kellett volna levágni az aljából, de már nem volt kedve... )
Na mindegy, próbáltam javítani kicsit a helyzeten nem sok sikerrel. Ja Tamás elment Olivérrel templomba betlehemet nézni amíg én díszítettem. Mikor megjöttek Olivér többször is be akart menni a szobába alig bírtuk lebeszélni. Aztán meggyőztük, hogy csak akkor szabad bemenni, ha a Jézuska megszólaltatja a zenét (Menyből az angyal). Na amikor megszólalt a zene Olivér beviharzott a szobába és tátott szájjal nézte a fát. Alig birta kivárni a zene végét, már rontott neki az ajándékoknak. Én meg bögtem mint egy hülye...
Olivér mindenkinek segített kibontani az ajándékát. Tamásnak becsomagoltam egy csokit, de kiderült ő meglepte magát egy laptoppal....
Nekem adott egy dvd-t (utólag). Akkor lepődtem volna meg, ha kapok valamit. De az a legfontosabb, hogy Olivér nagyon örült az ajándéknak, kapott egy betonkeverős duplot.
Holnap megyünk Budakalászra a nagyihoz nagy családi banzáj lesz (szokásos). Tamás anyukájának 6 tesója van és van összesen 17 unóka és 11 és fél dédunoka. Na szinte mindenki ott lesz....
26-án délelött megyünk apóshoz, 27-én az én családom jön, 28-án anyóshoz megyünk Tarjánba, 29-én hozzánk jönnek barátok, 30-án mi megyünk pilisre unókatesós talira.
Na sok volt belőlem bocsi!!!
További szép ünnepet mindenkinek és jó ajándék bontogatást!
![Kép](https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230148791.2552.jpg)