Évi!
Köszi kérdésed, megvagyok. Most éppen mindenem tiszta homok, mert most jöttünk a homokozóból.
Amúgy még mindig csak a haspuffadás van, meg egyszer alszok én is Kingával. De ez lehet csak a progeszterontól is.
Nagyon örülök, hogy jók a leleteid, lehet ez volt a furi, mert eddig nem stimmeltek, és ezért hitted, hogy most van bibi.
Kacsa!
A hasad szépen lassan fog húzódni. Áll 9 oda, 9 vissza. Nekem tettek szülés után rá homokzsákot, meg kaptam még egy ló adag oxitocint, plusz a szoptatsát végigríttam. Ellenben utána nem kellett hasizmoznom.
Eszter!
Mikor költöztök? Amúgy én egy hónapos gyerekkel költöztem. Annak is megvan a maga bája.
Andy!
Helló itt is!
Segítségem nekem sincs. Amúgy minden korosztálynak megvan a maga hülyesége, a 2 évesekben tombol a dackorszak. Mi emiatt nem sakkoztunk, mi hosszabb teherbeesési időszakra számítottunk. (remélem marad a múlt idő)
Virág!
Ha rám hallgatsz nem "sztárorvoshoz" mész. A Siklós is az. Meg a Bálintok is. Nagyon be vannak osztva, tanítanak, szerepelnek a TV-ben, hasszázezer betegük van, és egy kevésbé felkapott orvos valszeg több figyelmet szentel egy "átlagos" szülésnek. De ez csak az én szerény véleményem. Ha kórház alapján szeretnél választani nem tudok segíteni, ha orvos alapján igen, de tudod, kinek a pap, kinek a papné.
Orvosom SOTE 2-n vezeti le a szüléseket. Én sem, ő sem tört ki a nevetésben, de ez van. A legújabb pletykák szerint visszacsinálják a Margitot, mert rájöttek mekkora baromságot csináltak. Ha jól tudom egész Budán csak a Tétényi (Imre) meg a János maradt. Nonszensz. És pl. Budaörs körzetes kórháza Kerepestarcsa. Helikopterrel biztos megközelíthető, de egyéb járművel?
Szheni!
Nagyon sajnálom, ami történt. Mégis azt mondom bízz!!! Legközelebb!!! Csak Wisht tudom példaként hozni, szuper egy csaj!
Adri!
Nagyon izgulok Leviért, és hogy végre rájöjjenek, hogy mi van, és gyorsan gyógyítsák meg!
Pupy!
A főnököd felvett 2,5 szülőkorban levő nőt. Ha ezek után majrézik, akkor majrézzon. Egyébiránt gyerekkel sokkal rosszabb esélyei vannak még ennél is az embernek. Szégyen. Én pl. lazán tudnék távmunkázni, de pénzügyes területen az ilyen vagy ufó, vagy őrült, vagy könyvelő, aki csak háromhavonként látja a gyereket fényképről. Középút nincs. Még talán az informatikus csajok, meg a tanárok, akik tudnak valamit kezdeni magukkal.
Lília!
A hőmérőzés egy kicsit gúzsba köt. Azt hiszi az ember, hogy már ismeri a testét, most már tuti, és közben kiderül, hogy nem.
3* jött (2,5*, mert az utolsó még függőben
) meg szülés után menetrendszerűen 31 napra. Ilyen nálam sosem volt. Billings, olyan ritmus, hogy a filharmonikusok is csak tátották volna a csőrüket. És a baba mikor fogant??? Fogalmam sincs, de biztosan valami lehetetlen időben, kb. a 25-26 nap környékén. Ezért is akart megjönni. Úgyhogy semmi sem biztos. Szeressétek egymást mindig
Sok párt ismerek, akik félidőre koncentrálnak ezerrel, aztán egyszercsak valamikor egész lehetetlen időpontban jön a gyerek. Azt hittem ez csak legenda, erre tessék. Most meg rágom a húsz körmömet, hogy rendben menjenek a dolgok.
Angie!
Szilárd nagyon szíp gyerök! De hát mit örökölhetett volna?
Mikor jártok erre?
Narco!
Rákérdeztem, az van, amit írtam. Remélem segített a válasz.
Most már mennem kell, egy kicsit a romokat rendezem. Kinga legújabb elfoglaltsága, hogy bekéredzkedik a járókába. Onnan kihajigálja a játékokat, majd mikor kevesebb van benn, akkor ki, és amit tud benyom, amit meg nem elkezdi hajigálni befelé, és ezen kacag. Mondjuk a nehezeket elkoboztam, mert van, amikor a palánkról "visszapattan". Szóval jól néz ki a lakunk.