Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Danim beteg lett, azaz lázas, valószínű a foga jön, így ma nem tudom már jönni többet, de hogy jobban megismerjetek minket:

Link 1: http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=11513

Link 2: http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=12511

Link 3: www.kep.tar.hu/lujza23

Link 4: http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... Dn2WWhHyUo

Kép

Andy

Kép
oriandy

Andy
Nagyon aranyosak vagytok!
Sok sikert a tesóhoz!
Vendég

Szia Andy!

Nagyon helyesek a képek és a videó is :D
Üdv. köztünk! Mielőbbi tesót kívánok nektek! :D

eszter82
Budapest

Andy!
Nagyon jók a képek, nagyon szép a családod, és Dani is gyönyörű!! :lol: Mielőbbi babásodást kívánok!!! :wink:

Kész az aranygaluska! :oops:
Kép
Vendég

jajjj, ez nagyon jól néz ki!
Vendég

Pupy! Ez nagyon guszta.
Hol is laksz?!??? :D :D :D
Én ma inkább elsétáltam a cukiba a kutyával és hoztam sütit, mert nagyon lusti voltam kitalálni hogy mi süssek :oops:
Laci viszont nem bírta ki nasi nélkül, úgyhogy a drágább és kényelmesebb megoldást választottam :oops:
De most, hogy láttam mit sütöttél...
Na majd belehúzok én is :D

eszter82
Budapest

Pupy!

Ezt nem kellett volna!!! (Főleg egy éhenkórász szoptatós kismamának ...)

Vaniliaöntet nincs hozzá??? Csak, hogy teljes legyen a nyálcsorgatás ...

--------

Ma volt itt nálunk Bababörze. Röpke 11 e Ft-ot hagytam ott ... De vettem 5 db farmer kantáros szoknyát/nadrágot/rövid gatyót és bodykat és 1 rugit és 1 kord kantáros nacit (kb. 1,5 évesre való ...). Úgyhogy már csak az alkalom kell és lehet Timcsát csini-binin öltöztetni.

Most azonban mennem kell, mert a kisasszony unatkozik egyedül.

kacsa14

Kacsa!
Ne fokozd a hangulatot, menten éhenhalok! :)
Jól bevásároltál! Lesz ruha, amit felvehet. :D
Vendég

Véget ért a móka mára, zárul Maci mókatára. :lol: :lol: :lol:
Mára befejezem, ráuntam. Majd holnap 2től folytatom. :D
További szép estét!
Vendég

Timika
Örülök, hogy minden rendben volt a kontrollon :)
Hát ha pasi Dani, ha lány Lilla :)

Adriana
Jajj nagyon. Csak tudod, hogy van, ha sokáig nem mozog jön az aggódás. Milyen dilis tud lenni az
ember :).
Úgy látom ízlett a kis szülinaposnak a torta :).
Boldog szülinapot neki!

Narco
Hát nagyon nem dobódtam fel, na de én már eldöntöttem, hogy az Istvános doki sikerülni fog és kész.
Ha kell könyörgök neki :).
Gratulálok az új lakáshoz Dunakeszin :) mi is néztünk ott régen.

Évi
Jól lebuktam mi??? :) Amúgy milyen az István? Én csak jót hallottam, nem úgy, mint a SOTE-ról. :(

Kacsa
Szuperek lettek a sétálós fotók :)
Mi meg várjuk az újrucis képeket :)

Lilia
Szorítok neked is.

Juca
Hát ez tuti szép. Az enyém is ilyen volt. Nyugi minden ok lesz. :)
Tényleg átmegy a dokid a SOTE-ra? Milyen?

Norwell
Ez a baj, hogy én sem :)..meg szerintem senki itt Magyarországon..lassa az az érzésem még a miniszterek
sem.

Brill
Köszi
Ti hogy vagytok???

Pupy
Várom az eredményt :).
És milyen lett? Az aranygaluska.-ez tökéletsen néz ki...jajj én is akarok. Küldj nekem is!!! Nyamm.

Szalai Heni
Nagyon sajnálom..kiatrtás, mert lesz következő. Nem volt korai még ez a teszt?

Angie
Hát ahogy csücsörít alvás közben :) megzabálom :)

Kancellárka
Boldog szülinapot!

Eszter
Köszi. Megkaptam és válaszoltam is :)

Oriandy
Szióka, hát akkor hajrá Mini Manó.

Mi ma kimentünk a Margit-szigetre sétálgatni meg fagyiztunk is egyet. Hát azért már kezd rosszabbul menni ez a séta dolog, meg a lépcső, de azért sem leszek puhány :).
Olyan csodás idő volt, mintha máris nyár lenne :) Rövid naciban sétállgattam, meg papucsban :). Nagyoon élveztem.
Finomat is főztem, de nincs róla kép. Zöldségleves és palócos husi (pulykahús, paprika, paradicsom, zöldbab, paprikás alappal, mint a pöri) krumplipürével. Na csak, hogy folytassam a nyálcsorgatós estet :).

Puszika nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert ki tudja megint milyen éjszakánk lesz.... Rájöttünk, mi okzta Daninak a magas lázat, hasmenést és étvágytalanságot! Hát, a 9. foga! Felül a jobb oldalon jön neki, azaz már valamennyire ki is bújt és a másik oldalon is meg van duzzadva. Sebaj, legalább nem azért volt lázas, mert beteg lesz! :roll:
Ami miatt pedig kicsit szomorkás vagyok, az az, hogy ma apa mégis azt mondta várjunk még legalább 2-3 hónapot a tesóval, hogy Dani 2 legyen, amikor megszületik Mini Manó. Vagyis ha augusztusban lennék terhes (mint Danival), akkor az úgy már jó...
:( :( :cry: :cry:
Na, mindegy, majd meglátjuk mi lesz!

Mindekinek jó éjt!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Köszi a galuska dicsit, nagyon fini lett, és természetesen vanilíasodóval csináltam. Mandulás vanilíasodóval. :wink: Végül mégsem mentünk napozni,mert annyi dolgom volt, inkább csak kitakarítottuk a kocsit, de még így is megfogott picit a nap. :D

Eszter!
Én sem szoktam ám minden héten sütni, bár most,h. jön a jóidő lehet,h. többet fogok csinálni. Óbudán lakunk a Huszti úton. Szoktatok errefelé járni?

Kacsa!
:oops: Biztos nagyon csinik lettek a ruhák, már alig várom,h. megmutasd a kisasszonyon! :wink:

Fleur!
Természetesen félreraktam Nektek is egy adagot!! :wink: Nagyon szép neveket választottatok! Nyamm-nyamm Te is nagyon finit főztél ám!! Igen ma tényleg nagyon szép időnk volt!!

Kép
Vendég

Andy!
Gratula Dani fogacskájához! :lol: Sajnálom viszont,h. a Párod meggondolta magát, szerintem azért ezt beszéljétek meg mégegyszer. Egy nő nem egy "időzített bomba". Ezt jó értelemben akartam írni. :D
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Pupy!
Már rájöttem, hogy nem a világ vége ez a pár hónap. Tegnap este végül is lefixáltuk, hogy júliusban kezdjük el... Ez nekem még két pirit jelent, valószínűleg, addig hőmérős módszerrel "meglesem" magam, hogy van peteérésem!
Arra gondoltam, hogy, ha a Mini Manóval is augusztusban lennék terhes, akkor mindegyőnk májusi lenne!
(férjem és én: május 24, Dani: május 29)
De teljesen igaza van a férjemnek, hogy akkor lesz nagy öröm a tesó, ha tényleg mind a ketten szeretnénk, ahogy Danit is.

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Lehet, hogy nem fogok tudni most mindenkinek írni, mert ki tudja meddig alszik még a kicsi nokedli, de igyekszem :)

Fleur!

Ja, jól lebuktál :) Pedig nem nagyon szoktam az Istvánosba írni, csak most kérdésem volt. Bár nemigen válaszolt még senki :(
A hőmet nem mérem, de lehet, hogy a kövi ciklusban elkezdem. Kicsit nem akaródzik, mert azt vettem észre, hogy pont a hőmérőzés miatt görcsölök rá a babatémára.
A Siklósi dokit nem ismerem, egy szobatársam szült nála, és oda-vissza volt tőle :) Biztos jó doki :)

Timi!

Megkaptam a pct-s emiledet, köszi! Sajnos mégsem lesz meg a vizsgálat most szerdán, mert sehogy se tudom megoldani a gyerekfelügyeletet, és a férjem sem tud elszabadulni aznap a munkahelyéről. De nem baj, majd legközelebb. Neked egyébként milyen lett a pct eredményed?
Dóri még nem eszik ám egyedül, csak néha hagyom próbálkozni, mert nagyon érdekli. Meg nálunk tudod gond van a darabos kajával, csak akkor eszi, ha ő maga teheti a szájába, így inkább engedem neki. Minden felület letörölhető körülötte, így nyugodtan malackodhat. És előtte rendesen meg szoktam etetni, mert egyedül nem tud mennyiséget kajálni.
Szerintem elég az, amennyit Kristóf eszik. Ha többet enne, hát tuti jelezné. Legalábbisa Dóri szól, ha enne. Rázza az etetőszéket, és ámmámmmámm-ozik :)

Adri!

Levike annyira nagyfiús a képen! Látom fincsi volt a torta :) Nagy-nagy drukk a műtéthez!

Kacsa, Panka!

Tök jó nektek, hogy együtt tudtok sétálgatni :) Nagyon csini mamik vagytok, fene a bőrötöket :twisted: Nekem még mindig akkora bendőm van :( Tenni kellene valamit már ellene. (Mondjuk éppen a feszesítésén dolgozunk apával, hehe)

Juca!

Szerintem ez az utolsó egy gyönyörűséges, egyértelmű, jó erős csík. Itt már nem lehet hiba!

Norwell!

Dóri már pár hete nem szopizik egyáltalán, előtte is hetekig már csak este kellett neki. Ügyes Kende a hízással! Éjszakáitok megjavultak? Látom Kende is imádja a kutyákat :)

Gtünde!

Szerintem nincs abban semmi rossz, ha csak cicivel tud elaludni a babó. Dorci is úgy aludt el mindig, aztán úgy egy éves kora körül már a nappali alváshoz nem kérte.
A kölesgolyó annyira nem sós, szerintem, hogy amiatt aggódni kelljen, meg nem is eszi tonnaszám, nem?

Pupy!

Már értem! Arra az írásra ondoltam, amit a napokban tettél fel, hogy milyen a gyerekesek élete az első három hónapban, az első félévben, az első évben... Hát, az nagyon igaz :)

SzHeni!

Jaj, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( :( :( Gyere tényleg gyakrabba, majd jól megvigasztalgatunk, és majd veled is örülünk a zebrádnak, ha eljön hozzád!

Angie!

Eszméletlen kis formás a kicsi fiad! És te is nagyon csini vagy, hogy csinálja ezt mindenki? :)
A vonalzód is tecc!

Na, felébredt a Dorci, majd a déli alvásidőben innen folytatom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mégsem kelt fel. Ma valahogy nagyon jó az alvókája :) Pedig kint gőzerővel megy egy építkezés, engem az ébresztett 7-kor. Pipi meg csak húzza a pacibőrt.

Eszter!

Köszi a drukkot neked is! Te is hamarosan csatlakozol a kismamákhoz, meglátod!

Maci!

Köszi a visszajelölést! Örülök, hogy békülgettek. Holnap már itthon is lesz a Zurad, de jó!
Biztos tudnak valami olyan bogyót adni, amit szedhetsz babával a hasadban is, nem?

Andy!

Üdv itt! Igazad van, pár hónap nem a világ, tényleg úgy jöjjön az a tesó, ha mindketten igazán várjátok :) Dani is tünemény!
A férjeddel egy napon születtetek? De vagány!

Fleur!

Szép neveket választottatok! Olyan kíváncsi vagyok már, hogy kisfiú-e, vagy pipike a pocilakód :)
Ezzel a palócos husival jól beindítottad a gyomromat :)

Ha valaki kimaradt, bocsi érte :) Attól függetlenül, hogy most megírtam mindent, amit akartam, még jövök a déli alvásidőben :) Ne reménykedjen senki, hogy megússzátok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Igen, egy napon tartjuk a szülinapunkat, de ő 3 évvel idősebb nálam! Micsoda véletlenek, mi?
A történet annyi, hogy egy netes társkereőben voltunk mindektten beregisztrálva és ő pont azért írt nekem, mert egy napon van a szülinapunk (na és pesze azért, mert mindketten komoly kapcsolatot kerestünk). Danit pedig nem úgy terveztük, hogy a mi szülinapunkkor jöjjön, csak így sikerült! :wink:
Bár, amikor meg tudtuk, hogy mikorra vagyok kiírva, drukkoltunk, hogy bújjon ki 24.-én. De nem akart. :(

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy!
Örülök,h. sikerült megbeszélnetek a dolgokat, és ez így helyes,h. mindketten várjátok a tesót! :wink:

Évi!
Így már értem, szerintem is nagyon jó az az írás! :lol: Lacivl végig nevettük, míg felolvastam.

Juca!
Ma éjszaka Veled álmodtam és Csiperkével. És mostmár nem lesz semmi gond, mert jól van! :lol:

Puszi!
Vendég

Andy!
Így is a legszebb szülinapi ajándékot kaptátok, amit csak adhat az Élet! :lol:

Lányok! Anyumnak ma 11-től van a PET vizsgálata Debrecenben, szorítsatok Ti is kérlek.
Vendég

Évi!

Éppen álláskeresés kellős közepette kukkantottam be ide, mert már nem bírom a sok kamu melót :? De olyan jót szórakoztam a pocakfeszesítő ötleteden... :D :D :D
Én mióta szedem az Elevitet, azóta felkaptam magamra (hasra, fenékre) úgy 4-5 kilót :evil: :evil: :evil: ! Én is szeretnék megszabadulni tőle, de úgy voltam vele, hogy majd a baba úgyis elrejti rajtam ezt a pluszt, és ha már végre lesz baba, és kibújik, akkor egybe ledobom magamról a fölösleget! Tyűűűű de könnyen leírtam ezt, bezzeg majd ha le kell dobni a pluszt, nem fog ilyen könnyen menni :? :evil: :twisted:

Ti is híztok ettől a magz.védő vitamintól?!???
És szüneteltetnem kéne 3 hónap elteltével? Vagy nem? Tancstalan vagyok :oops:

eszter82
Budapest

Pupy!

Óbuda? Jártam arra elég sokat, de mióta elköltöztünk Újpestről, kiesett az az irány. Mostanság a belváros és a Blaha környéke jellemző ránk. Folyamatosan ingázunk anyu (Akácfa u.) és az építkezés (Szigetszentmiklós) között.
De ha minden igaz, juni 30-án legkésőbb költözünk, és akkor már megszűnik végre ez a kétlaki élet, meg az az átkozott dobozból élés. :lol:

eszter82
Budapest

Eszter!
Milyen munkát keresel?
Annak idején én is úgy voltam Vele,h. az állások felén már átláttam.
Újpesten laktatok? Én pedig most itt dolgozom. :lol: Szerencsére nincs messze, kocsival kb. 15-20 perc alatt itt vagyok. :lol:
Én már nem szedem az Elevitet, csak simán folsavat és C-vitamint. Sajnos nekem wc-zési gondjaim támadtak az elevittől, valószínű a magas vas tartalom miatt. :oops: Én majd a Gravidát szeretném elkezdeni szerdni, erről hallottál már? Dejó,h. elköltöztök, biztos nagyon szuper lesz ott. :lol:
Vendég

Pupy!

Hol dolgozol? Mi a Váci úttól nem messze laktunk egy párhuzamos utcában. De utáltam :evil: :evil: :evil: Belvárosi gyerekként nem szerettem kijárni oda minden nap. Megszoktam itt a Blahánál, hogy mindenhol ott vagyok 15 percen belül.
Ami miatt még sürgettem a költözést, hogy addig nem vállaltunk volna babát, míg ott laktunk, mert 30 m2-en, egy szoba-konyha-fürdős lakásban mi sem fértünk el, nemhogy egy Pöttöm :?

Szóval a házunk, ami most épül-már a vége felé tartanak- Nappali-étkező-konyha-3 szoba-teraszos, plusz 300 m2 kert. Ez való egy babának :D meg nekünk is :D

Igazából most még az tartja bennem a lelket/türelmet, hogy akkor sincs veszve semmi, ha csak akkor akar jönni a baba, ha kint lakunk, mert akkor legalább nagyobb hasznomat veszi Laci a költözésnél. :D
Mindenesetre ha már kint lakunk, akkor minden kész a Csöppség érkezésére :D

Én már bármilyen munkát elvállalok-na azért ez így nem igaz, de majdnem. Már rég föladtam, hogy a szakmámban találok bármit is.
A lényeg, hogy találjak valamit, mert nem mindegy, hogy mennyit kapok, ha a babával leszek otthon :?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Látom gyűlnek a május 24.-iek.
Meg a szigetszentmiklósiak. :D
Üdv :D

Évi
Rám is ilyen hatással van a hőmérőzés. De nem felejtettem ám el azt a kirobbanó lelkesedést, amit a minap mutattál. Nagyon tuti volt! Tulajdonképpen köszönetet kell mondanom érte. Jólesik az ácsingózó népnek a nehéz időkben :D :D :D
Meg drukkolok is.

lili
lilia

Sziasztok!

Jó szokásomhoz híven megint csak félszemmel olvasgattam bele ide-oda és csak félkézzel válaszolgatok erre-arra ... Mentségemre legyen, hogy olvasás közben a vállamon csüngött egy ruhástól bő 4,5 kg-s bébi, most meg sietek, mert mindjárt bömböl a kajáért.

Andy!

Üdv köztünk!!!

Megragadtam a szemem, hogy Ti is netesen ismiztetek! Mi is!!!
És nekem is szülinapi babám lett. Csak én előre kaptam meg és ha minden jól ment volna, már pont itthon töltötte volna a kibővült család a szülinapom, de még pár napig élvezkedtünka kórházban, így kórházi szülinapom volt:

Kép

Tesókához pedig hajrá!!! Pár hónap már tényleg nem számít! Amúgy a férjed miben látja a halasztás okát? Mert pár hónap már tényleg nem oszt, szoroz!

Fleur!

Tetszenek a nevek!

Hát bizony a séta már egyre nehezebb lesz és még csak most jön a java! A fő java meg majd szülés után ...

--------

Félig viccesen nekünk is eszünkbe jutott a tesó. Én mondtam, hogy én megint lányt kérek, de Apa fiút szeretne. Úgyhogy fő érvként bedobtam neki, hogy de akkor a sók csajos ruhát dobhatjuk ki. Aszonta, nem baj, majd csini fiunk lesz rózsaszínben! :lol:

kacsa14

Eszter!
Mi is a szakmád? Igazából a főnököm épp most keres új embert, csak ő legalább 3-4 évre szeretne egy stabil embert. :( Pedig szívesen ajánlottam volna, de ha érdekel írok róla privit, csak szólj! :wink:
Én a Kiss Ernő u-ban dolgozom, ez nincs túl messze a Vácitól.
Mivel én Nyíregyházán nőttem fel, ahol azért lényegesen jobb a levegő,mint Bp. belvárosában, ráadásul Laci allergiás is szinte mindenre ami él, így teljesen jól érezzük magunkat Óbudán. gyönyörű a panorámánk a Hármashatárhegyre, csak hát panelben lakunk, és januártól elég magas a rezsink. :(
Vendég

Eszter!

Én nem szüneteltettem az Elevitet. Feb-rban kezdtem szedni úgy, hogy egyik nap folsav, másik nap Elevit. Aztán a tényleges próbálkozás júl-ban kezdődött, addig így szedtem és utána szedtem naponta. Majd már babásan én is áttértem a Gravidára. Abban van jód is!

----------

Anyukák!

Hasizmozni mikor lehet kezdeni? Persze, csak óvatosan. Az én kitartásommal amúgy sem kezdenék hiper tornázásba ...
Mert a régi gatyáim rámjönnek, csak a hájacska kifittyen a derekamon ... és nem úl szexi, főleg kis nyári felsőkben. De új nacikat venni se kedvem, se erőm, se időm, se pízem (inkább költök Bömbillára).

Megyek is, adok neki egy kis testnedvet, mert reklamál!

kacsa14

Kacsa!

Köszi az infót. Szerintem én sem fogok szünetelni, mert amilyen szerencsés vagyok, éppen akkor jönne a Pöttöm, mikor nem szedem, akkor meg mi a fenének szedtem eddig?
A Gravida ára is hasonló az Elevitéhez? És csak a jód a különbség?

Pupy!

Nem mondod, hogy neked is Lacid van :D
Néha úgy érzem, mikor olvasok a babaneten, hogy én írtam ami te írtál, ...vagy mi :) -szóval tényleg nagyon sokban hasonlítunk.
:D
Köszi, de az tény, hogy én nem szeretnék 3-4 évet várni a munka miatt a baba-projekttel.
Az meg olyan kellemetlen, ha az ember beajánl v.ki, és akkor az az illető fél év múlva bejelenti, hogy terhes. Vagy még hamarabb :D :lol: -legalábbis reméljük :lol:
És ha minden jól megy, ketten hagynánk ott szinte egyszerre :lol: Tudod, fő az optimizmus :lol:

Egyébként én fotó szakon végeztem, és most levelezőn az ELTE jogra járok. De ott még csak az elsőt fejezem be ebben a hónapban. Úgyhogy nem unatkozom, mert ház, meló, suli, meg még a babával való kísérletezés... :D
Túl hosszú lettem, majd legközelebb priviben írok :D

eszter82
Budapest

Kacsa!

Azzal érvel a férjem, hogy Dani legyen legalább 2 éves, amikor megszületik a tesó. Vagyis hogy 2 vagy több, ne pedig kevesebb!
Szerintem csak engem és a gyerekeket félti, miert mindenkitől messze lakunk, így segítségem nagyon nincs!

Andy

Kép
oriandy

Kacsa!
Aranyos volt a Párod megjegyzése! :D Szerintem Te így is nagyon csini vagy, de majd a kismamik megmondják! :wink:

Eszter!
Igen tényleg nagyon sok mindednben hasonlítunk. :wink: Igen, az én Páromat is Lacinak hívják! :lol:
Húúú tényleg nem unatkozol, de ez így jó,mert így nem jár folyton az eszd a babán. :wink: Igen azért jutottam én is erre a gondolatra,mert a Főnök bizti infarktust kapna, ráadásul a 3. lány Anita is szintén próbálkozásban van lassan a babával.
Fotó szakon végeztél, de jó lehet, ez egy olyan érdekes szakma. :lol:
Vendég

Eszter!

A többi vitamonban és nyomelemben alapvetően megegyezik a 2, csak a mennyiségük más. Volt vhol ey összehasonlító táblázatom, de most nem lelem. Keress rá, bizti fogsz találni vmit!

Andy!

Ja, télleg, mostmár emléxem!

Hát igen, a segítségnélküliség valóban nagy fegyvertény!

Mi is messze lakunk Anyuéktól (200 km), Anyósék pedig idősek és nem igazán bízom bennük. Legalábbis egyelőre. Úgyhogy én is bajban vagyok, ha akarok vhová menni, mert vagy cipelem magammal a gyereket is babakocsival, vagy megyünk Apával autóstól ... Most készülnék majd cipőt venni, a szombatot néztem ki, akkor 2 szopi közt meglógok, ha sikerül, addig Apa Timcsázhat. Persze, ha szerencséja van, akkor úgy jár, mint tegnap és alszik a Manó.

Én is sokat gondolkoztam már, hogy OK, hogy most ezzel az eggyel elvagyok! Ez totál leköt. És azon túl, hogy engem leköt, azért zajos is mondjuk esténként. És nem tudom, hogy egy törpe mellett egy újszülöttel hgoy bírkoznék meg. Azaz fordítva, egy újszülött mellett hgoy maradna idő a türpére és csend s nyugalom arra, hogy őis tudjon pihenni. Persze, ahogy a kis szuszogó csomagot néem, tudom, hogy majd megzabálnám és ha már nagy lesz és nem lesz ennyire kis elesett, akkor nagyon fog majd hiányozni a törpecsomag, de sajna itt kell majd, hogy közbeszóljon a józan ész! Ráadásul én a terhességgel is elég nyafis voltam (4 hóig hánytam, sokat feküdtem) és félek attól is, ha kicsi mellett jönne a tesó, akkor hogy tudnám a terhességi nyafijaimat viselni.
Na, de nekünk ez még nagyon-nagyon távoli. Egyelőre még újra kellene kezdeni a szexet!!! :lol: (És a topic címével ellentétben, én most mindnet megteszek, hogy nehogy bekukkantson a tesóbaba.)

------

Bébibogyó megtömve, meg ha minden igaz, alszik is, úgyhogy kajcsizom én is!

kacsa14

Pupy!

Köszi! Azért kis pocak még látszik, ha élőben megnéz az ember! Nem is lenne vele gond, csak 1 számmal nagyobb naci kellene, hogy kényelmes legyek! De akkor már egyszerűbb alakítani, mint új nacit venni!

Meg a csípőm lett nagyon széles és nem is igazán megy vissza. Úgyhogy +10 cm csípő és pici pocika már sok a nacijaimnak ...

kacsa14

Naittenvagyok :)

Pupy!

Drukk anyukádnak! Rögtön megtudja az eredményt?

Eszter!

Örülök, hogy lelkesítelek :)
Tegnap csak úgy fél füllel hallgattam a tv-t, apjuk meg nézte, mikor kiszúrtam, hogy valami hasfeszesítő krémet vagy mit reklámoztak. Mondom neki, hogy majd ha meglesz az összes gyerekünk, akkor kérek majd egy olyat. Erre aszongya, hogy amit reklámoznak, az egy golyós hasfeszesítő, és olyanja neki is van :oops: :oops: :oops: Remélem igaza van :)
Én Elevitet szedek, de ha letelik a három hónap, akkor se fogom abbahagyni, csak elkezdem minden másnap szedni, ahogy Kacsa is írta.

Kacsa!

Tetszik ez a kórházi szülinapos kép (is). Szerintem óvatosan elkezdhetsz hasizmozni. Vagy esetleg kérdezd meg a dokidat, lassan úgyis esedékes lesz a hat hetes kontroll, nem?

Andy!

A segítségnélküliséget nagyon megértem, nekem sincs senki, akire számíthatnék, a férjemen kívül, persze. Szüleink, testvéreink, mindenki 200 km-re lakik tőlünk.

Juca!

Hogy vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na, csak hogy illusztráljam a fentieket. Íme a szülés utáni 20. napon készült fotó:

Kép

És ha már pocak. Tök furi, de én szülés után, miután Timcsát elvitték és nem maradt már nézegetni való, rögtön a hasamat tapogattam és mutattam Apának, hogy milyen kis lötyi! Na, aztán utána mikor felálltam és magamra néztem! Hát, nem lehettem vmi. guszta látvány. Az egész lötyi poci úgy állt rajtam, mintha egy vízzel töltött lufit ragasztottam volna magamra. Ugyanolyan alakja és állaga is volt! Aztán 1-2 hét alatt a nagyja szépen visszahúzódott. :lol:

kacsa14

Kacsa!
Szerintem így is nagyon csini vagy, én nem szültem még, de ekkora pocim nekem is van. :shock: Szerintem ezt hamar le fogod adni, hidd el, és Apa biztos így is nagyon szeret.

Évi!
Köszi.:lol: Nem tudom, ezt elfelejtettem megkérdezni anyutól, :oops: de remélem,h. igen. Szerintem egy-két óra múlva fel is hívom anyut!
Vendég

Pupy!

Köszönöm!!!

Ami Apát illeti, őt már egy szőrtelen lábbal ils le lehet venni a lábáról! Főleg, mióta hagyom magam eljetiesedni! :lol: Tegnap epiláltam és előtte bizony még a szülés előtt utoljára, úgyhogy szőrmekabátot lehetett volna készíteni a bundámból! :lol:
De viccet félretéve. Hájikája van neki is, űgyhogy nem szólhat semmit! Meg azon már bőven túljutottunk, hogy a külső legyen a legfontosabb! Igazán magam miatt akarok vmit. kezdeni a pocimmal. Mert olyan jól esik csininek lenni! Tegnap is a börzére felvettem egy régebbi élrevasalt fekete nacim (az jött rám) + magassarkkút (a nadrág szára miatt muszáj volt) és egy kis felsőt. És tök büszke voltam magamra, hogy 1 hónappal szülés után így nézek ki! Még akkor is, ha van pici pocak és rajtam kívül senki más nem dícsér meg!

Évi!

Télleg, eszembe sem jutott, hogy a dokit megkérdezzem! Mondjuk igazán a tejcsi miatt kérdeztem Tőletek! Persze nőgyogyi vetülete is van a dolognak ...

kacsa14

Évi!

Köszi kérdésed, megvagyok. Most éppen mindenem tiszta homok, mert most jöttünk a homokozóból. :lol: Amúgy még mindig csak a haspuffadás van, meg egyszer alszok én is Kingával. De ez lehet csak a progeszterontól is.
Nagyon örülök, hogy jók a leleteid, lehet ez volt a furi, mert eddig nem stimmeltek, és ezért hitted, hogy most van bibi.

Kacsa!

A hasad szépen lassan fog húzódni. Áll 9 oda, 9 vissza. Nekem tettek szülés után rá homokzsákot, meg kaptam még egy ló adag oxitocint, plusz a szoptatsát végigríttam. Ellenben utána nem kellett hasizmoznom.

Eszter!

Mikor költöztök? Amúgy én egy hónapos gyerekkel költöztem. Annak is megvan a maga bája.

Andy!

Helló itt is!
Segítségem nekem sincs. Amúgy minden korosztálynak megvan a maga hülyesége, a 2 évesekben tombol a dackorszak. Mi emiatt nem sakkoztunk, mi hosszabb teherbeesési időszakra számítottunk. (remélem marad a múlt idő)

Virág!

Ha rám hallgatsz nem "sztárorvoshoz" mész. A Siklós is az. Meg a Bálintok is. Nagyon be vannak osztva, tanítanak, szerepelnek a TV-ben, hasszázezer betegük van, és egy kevésbé felkapott orvos valszeg több figyelmet szentel egy "átlagos" szülésnek. De ez csak az én szerény véleményem. Ha kórház alapján szeretnél választani nem tudok segíteni, ha orvos alapján igen, de tudod, kinek a pap, kinek a papné.
Orvosom SOTE 2-n vezeti le a szüléseket. Én sem, ő sem tört ki a nevetésben, de ez van. A legújabb pletykák szerint visszacsinálják a Margitot, mert rájöttek mekkora baromságot csináltak. Ha jól tudom egész Budán csak a Tétényi (Imre) meg a János maradt. Nonszensz. És pl. Budaörs körzetes kórháza Kerepestarcsa. Helikopterrel biztos megközelíthető, de egyéb járművel?

Szheni!

Nagyon sajnálom, ami történt. Mégis azt mondom bízz!!! Legközelebb!!! Csak Wisht tudom példaként hozni, szuper egy csaj!

Adri!

Nagyon izgulok Leviért, és hogy végre rájöjjenek, hogy mi van, és gyorsan gyógyítsák meg!

Pupy!

A főnököd felvett 2,5 szülőkorban levő nőt. Ha ezek után majrézik, akkor majrézzon. Egyébiránt gyerekkel sokkal rosszabb esélyei vannak még ennél is az embernek. Szégyen. Én pl. lazán tudnék távmunkázni, de pénzügyes területen az ilyen vagy ufó, vagy őrült, vagy könyvelő, aki csak háromhavonként látja a gyereket fényképről. Középút nincs. Még talán az informatikus csajok, meg a tanárok, akik tudnak valamit kezdeni magukkal.

Lília!

A hőmérőzés egy kicsit gúzsba köt. Azt hiszi az ember, hogy már ismeri a testét, most már tuti, és közben kiderül, hogy nem.
3* jött (2,5*, mert az utolsó még függőben :-)) meg szülés után menetrendszerűen 31 napra. Ilyen nálam sosem volt. Billings, olyan ritmus, hogy a filharmonikusok is csak tátották volna a csőrüket. És a baba mikor fogant??? Fogalmam sincs, de biztosan valami lehetetlen időben, kb. a 25-26 nap környékén. Ezért is akart megjönni. Úgyhogy semmi sem biztos. Szeressétek egymást mindig :-) Sok párt ismerek, akik félidőre koncentrálnak ezerrel, aztán egyszercsak valamikor egész lehetetlen időpontban jön a gyerek. Azt hittem ez csak legenda, erre tessék. Most meg rágom a húsz körmömet, hogy rendben menjenek a dolgok.

Angie!

Szilárd nagyon szíp gyerök! De hát mit örökölhetett volna?
Mikor jártok erre?

Narco!

Rákérdeztem, az van, amit írtam. Remélem segített a válasz.

Most már mennem kell, egy kicsit a romokat rendezem. Kinga legújabb elfoglaltsága, hogy bekéredzkedik a járókába. Onnan kihajigálja a játékokat, majd mikor kevesebb van benn, akkor ki, és amit tud benyom, amit meg nem elkezdi hajigálni befelé, és ezen kacag. Mondjuk a nehezeket elkoboztam, mert van, amikor a palánkról "visszapattan". Szóval jól néz ki a lakunk. :twisted:

tjuca

Juca!

Nálunk nem volt semmi ilyesmi. Haskötőt akartam venni, de aztán elmaradt ...
Meg szerintem ez inkább már hájika, azon meg csak a torna segít. Hasam előtte is volt, úgyhogy ebből gondolom.

Izgi lehet Kinga új játéka! :lol:

kacsa14

Juca!
Igazán elgondolkodtató volt amit írtál. Bár mi ezt már a múltkor megbeszéltük, és én el is döntöttem,h. jövő hónaptól bármi i fog történni abbahagyom. És az is nagyon elgondolkodtató,h. a hónap végén foganjon egy baba. Sajnos mi is azon Párok közé tartozunk, akik mondjuk a 10 - 20 nap között húzunk bele főként. De ezen változtatni foguk. :wink:
Azért aranyos lehet Kinga ahogy kacag.:lol:
Vendég

Anyukák!

1-2 hós babára ilyen melegben, adhatok már sétához rövidujjút, kisgatyát, napozót és egyebet? És ha nem éri nap a fejét, akkor kell neki sapi?

kacsa14

Kacsa!

Szerintem öltöztetheted így Timcsát, max legyen nálad valami hirtelen ráadható hosszabb cucc is. Ha nem érte szél és nap a fejét, én ilyen melegben nem adtam a Dórira sapit. Mármint amikor ilyen pici volt, mert most hiába is adnék rá, kb. 5 mp-t tölt a fejfedő a kobakon, mielőtt repülne, mert letépi a kishölgy :)

Juca!

Örülök, hogy jól vagy :) Olvastam a blogban, hogy Kinga milyen sok mindent tud már :) Eszem a lelkit :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

LH tesztet nem használsz? Már csak a 10-20. nap közti belehúzás miatt kérdezem. Én a győztes hónapban az LH miatt vetettem rá magam Apára, másnapos volt és én épp durcogtam rá, de a teszt láttán csak a spermái érdekeltek :lol: És akkor + máésnap voltunk még együtt az egész hónap folyamán ...

Juca!

Te is pénzügyes vagy???

A könyvelők sorsa valóban ilyen, sajna. Én is az vagyok ...

kacsa14

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy elmaradt amit igértem, de igérem holnap bepotólom és írok mindenkinek személyeset és megpróbálom felvenni a tempótokat.
Köszönöm szépen az együttérzét, nagyon jól esett, kétszer is kibőgtem magam és már jobb, de még mindig fáj. Bizom a következőben, úgylátszik a fagyibabák nem váltak be. Legközelebb előről kezdjük, talán már nagyobb lesz az esélyünk. Elvileg augusztusra várható a lombik, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.
Pupy:
2.cn, javítanád?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

SzHeni!
Javítalak! És örülök,h. már kicst jobban vagy, kitartás!!! Hidd el Neked is lesz babád! :wink:

Kacsa!
Nem használok LH tesztet, még sose vettem. Javasolsz esetleg valamilyet? Én csak PG53-at használok, és tavaly is azt használtam,mikor babás lettem. Igazából már annyi mindednt kipróbáltunk, voltunk együtt mindednnap, köv. hónapban minden másnap stb. Mikor babás lettem,mi is 2x voltunk csak együtt egész hónapban. :roll: Tehát nem tudom,h. mi a tuti :evil:
Vendég

Sziasztok!

Fleur
Szép neveket választottál. :) Párom fia is Dani. :)
Hű, ettől a kajától ismét megéheztem... :)

Évi
Bizony, holnap már itthon lesz. Az ebéd már bent van a hűtőben, összeérjenek az ízek. :) Meg sütök békesütit. :)
Elsőnek valszeg kipróbálják bogyó nélkül, aztán van más, amit szedhetek, ha esetleg kell.

Pupy
Nagyon szorítok anyudnak!

Kacsa
Igaz, nem nekem válaszoltál, de köszi a vitamintippet. Nekem is jódozott só van "felírva". :)
A pocid miatt ne aggódj, nekem is hasonló van. :) Annyit hasizmozok, de a kis "szigetelés" marad.

Andy
Majdnem egyszerre kezdünk a "kivitelezéssel". :)
Vendég

A Jónás-módszerről olvasgattam, hogy a hold befolyásolja, mikor tudnak célba érni a kiskatonák. Sokaknak sikerült így a baba, pedig előtte éveket próbálkoztak.
Vendég

Andy
Legalább tudjátok, hogy aggódásra nincs ok. Ami pedig a csúsztatott babaprojektet illeti, hát ne máár
mindjárt itt az augusztus..:)
És az augusztusi babának tulajdonképpen már júliusban neki kell látni :) Szóval ne keseredj el. :)

Pupy
Képzeld el neki kellett állnia a férjemnek keresgélni, hogy honnan lehet aranygaluskát rendelni, de
nem találtunk egy helyet sem :(. Most mond meg!! :)
Anyudnak nagyon szorítok!!!!

Évi
Akkor szerintem inkább hanyagold a hőmérős témát. Én is abbahagytam, mert én is görcsöltem tőle :).
Na hát még én. Nem is tudok rucikat venni addig, mert csak pasis meg csajos darabok vannak :).

Lilia
Csak nem te is Miklósi vagy??

Kacsa
Jó kis szülinapi ajesz. Nekem is majdnem szülinapi lesz :) a szept. 16.-al :):).
Szerintem tök jó a poci ennyivel a szülés után. Nyugi és adj időt magadnak...:). A csípő az lehet, hogy marad
egy picit, de az is összehúzódik picit. Ha jól tudom a csontok csúsznak szét egy picit, hogy a baba kiférjen.

Juca
Köszi a véleményed. Nehéz dönteni, a mostnai dokim egyáltalán nem sztár orvos és ifjonti lelkesedésében bíztam, de
nem jött be :(. Már előre gyomorgörcsöm van, amikor meg kell próbálni felhívni.
Tudom, hogy a Siklsóhoz meg a Bálintokhoz is rengetegen járnak :(. Talán az utóbbiak ezért is nem tudtak vállani.
Na de sebaj azért megnézem a Siklóst és meglátom (csak jókat hallottam róluk ennek ellenére is). Sok időm nincs dönteni :(.
Azért kaptam már tippeket a SOTE I.-en is :) Szóval jön mindenféle segítség :).
A magyar eü meg egyszerűen katasztrófa, szerintem követhetetlen, hogy most épp mi a helyzet.

Holnap doki hegyek lesznek :)
9:45-re megyek saját dokihoz és 13:00 ra barátnőmmel Siklóshoz.

Majd utánna beszámolok.

Pusza nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Virág!

Ha nem vállal Siklós, próbáld meg az Évi dokiját (bár nem reklámozta), de jók a referenciái. Lásd Dóri! Ne legyen gyomorgörcsöd, és hidd el nem vagy lemaradva, és ne feledjük nem a kismama szolgáltat, hanem az orvos. Nem köss kompromisszumot, azt is tudom, hogy pénz kérdése, de most ebben a hónapban megér több próbát az ügy, azt válaszd, aki szimpi. :-)

(Mi nem tudtuk Stöpszli nemét, mégsem maradt csupaszka :twisted: :twisted: :twisted: ) Tök jók a nevek!

tjuca

Sziasztok lányok!

Bocsánat,hogy nem jelentkeztem de kicsit megborultak itthon a dolgok föleg Marcikám körül!Amennyire várta a kistesoját annyira érintette mélyen hogy "elvesztette" az anyukáját!Szoval kicsit elusztam a lelki dolgok rendezésében!
Ágoston nagyon édes kis gyöngyszem!Pici mano!Eszik alszik(persze néha megborul a rend :wink: )de nem lehet rá egy pici panaszom sem!Feltétlenül fogok jönni a szüléstörténettel,annyira szuper volt minden a szülésnél hogy kárpotolt a sok fekvésért egy ilyen jo szülés(Marcikámnál nem mentek simán a dolgok anno)!Megprobálok egy két képet feltenni!!!

A születés után 1 percel!
Kép
Anyával az örzöben!
Kép
Itt már csinosan!
Kép
Itthon,ilyen jo kisfiu vagyok!
Kép
És,persze Marcikám mint James Bond a farsangon!!!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?