Új privát üzeneted érkezett!

Ugyesen szopizik, bar nem mindig eszi meg az adagjat, de ugy latszik eleg taplalo a tejcim es eleg neki a kevesebb is. Ma ugy nez ki h. bekotik a netet itthon. -- Timika! Hogy van Kristof? -- Juca! Hivtalak tobbszor, pont emiatt. Nagyon sajnalom, bar en meg remenykedek. -- Bea! Orulok h. itt vagy. Hogy vagytok? Kep Adikarol? -- Aniko? Veletek mizujs? Nagyon kivancsi vagyok Agostonra. Kepet kerek!
Vendég

Juca!

Nagyon sajnálom... Nemáááááá... Vissza kell menned a dokihoz? Fel a fejjel, még semmi sem biztos!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tjuca
sajnálom :( De azért ebből még lehet valami, hiszen halvány + lett a teszt nem??!! :lol: Pár nap és kiderül. Nagyon szorítok.

Évi77
mikor lesz meg a 3. napi vérvétel eredménye?

Mi kedden voltunk 3 hónapos oltáson. Szegény Máté, elég vádlóan nézett doktornénire, míg előkészült, mintha tudná, hogy mi következik. Viszont kiderült, hogy nem jött még ki a foga. :( Amit látunk (a védőnők szerint) koleszterincsomó, a doki néni szerint pedig ciszta. Egyik sem hangzik jól, de azt mondták nem kell foglalkozni vele. Ti hallottatok ilyenről?

Sajnos elég szeles, változékony az idő, tegnap nem is voltunk levegőzni. Ma már jó lenne kimenni.

Angie
örülök, hogy Szilárd szépen fejlődik. Nekem még nem kellett Máté orrát orrszívózni, hál istennek. Még nincs is ilyen felszerelésünk egyenlőre. Néha van száraz kis darabka benne, de jól lélegzik,így egyenlőre nem nagyon piszkáltam.

syry

Kép

Kép
syrynx

Véget ért a móka mára. Majd a hétvégén leszek ismét. Akkor 6-18ig.
Sietek haza, mert megyek ruhapróbára a kolleganőmmel. Nemsokára lagzija lesz. :) Holnap rakott krumplit csinálok.
További szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Maci!
:lol: Kíváncsi leszek én is,h. milyen lesz szemüvegesként. Azt mondta az optikus,h. szokatlan lesz.

Eszter!
Az tényleg jó jel, ha a Párodnak már van két gyermeke, fel a fejjel, nektek is lesz. Mi még nem voltunk dokinál, vagyis ez így nem igaz. Mert én januárban voltam egy hormonvizsgálaton, az jól sikerült, a doki azt mondta,h. minden oké. A Párom 2 hónapja volt természetgyógyásznál, aki végülis csak úgy „kimérte”,h. kevesebb a kiskatonája, de semmilyen alapja nincs ennek. Próbálom Junko sorait magam elé idézni és ez tarja bennem a lelket,h. ha egyszer már sikerült (ráadásul,akkor elsőre) akkor megint fog. Csak nagyon nehéz nem akarni ezt a babát!! Nálunk a családban nincs ilyen gond, sőt mindednki babát vár, a velem egy idős uncsimnak már 3 kislánya van, és emiatt is hallgatjuk folyton a szülőket, persze tudom,h. ők is csak babázni szeretnének.

Angie!
De jó,h. itt vagy, úgy örülök, és gratulálok a gyarapodáshoz!!

Ági!
Este javítalak a táblában! :wink:

Puszi!
Vendég

Még az orrszívás témához: Dóri mikor picike volt az orrán is bukott tejet, így elég gyakran szívtam neki. Pár mp alatt kész is volt. A beszáradt cuccot mindig kiszedtem neki, mert engem is szétidegesít, ha valami van az orromban, így gondolom neki se jó.

Kacsa!

Még kérdezted, hogy hogy használjuk a Babé sampont. Hát én csak egyszerűn úgy, mintha sima sampon lenne, bekentem vele a fejét, picit masszíroztam, majd leöblítettem, kész. Nem lett tőle baja, hogy belement a fürdővízbe.

Pupy!

Nagyon megértem a kiborulást :( Ilyen mélypontja mindenkinek van :( Én még az összes autóra is haragudtam, amibe gyerekülést láttam :( De ezt már tuti meséltem. Biztos nem kell már sokáig várnotok a babára! Csak fel a fejjel :)

Bea!

Üdv újra itt! Hogy van a nagyfiad? Biztos jól megnőtt, mióta nem láttuk :)

Maci!

Ugye nem baj, hogy rövidítem a neved?
Sajnálom a mosolyszünetet, remélem minél előbb rendeződik a baj!
Nálunk is volt a héten rakott krumpli, én úúúúúúgy szeretem :)

Angie!

Szépen gyarapodik a kicsi fiad :) Látszik, hogy ügyesen eszik. Azt meg, hogy mennyi az adagja, azt egyelőre csak ő tudja :)

Syry!

Holnap dél körül lesz meg a véreredményem. Majdnem úgy félek, mint mikor az AFP eredményért kellett telefonálnom annak idején...
Nem hallottam még ilyenről, hogy koleszterin csomó :shock: Tényleg nem hangzik jól, de ha a doki szerint nem kell vele foglakozni, akkor ne izgulj maitta. Hogy néz ki?
Engem ez a pipi kirángat ebben a szeles időben is az udvarra. Mindig benne van a mehetnék a lábában :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszi az együttérzést! igen,már jobban vagyok, ahogy közeledik a ciklus közepe mindíg egyre bizakodóbb vagyok ám! :D
Nagyon szorítok,h. mindedn rendben legyen a holnapi eredményeddel!!! :wink:
Vendég

Pupy!

Köszi. Mi van a munkahelyeddel? Anyukád eredménye?
Én nem értem a családodat, de ezt már írtam. Tudják, hogy fáj, és még rá egy lapáttal. Ez a nem jól próbálkoztok szöveg meg egyenesen durva. No hari, de nem akartam hirtelen felindulásból válaszolni. Köszi a levelet.

Angie!

Bocs, de a telefonomat tegnap az egyik bnőnknél hagytuk (Eszter Mesi anyja, aki ismeri) nála húztam meg magam, amíg nem rendelt az orvos. Így most nncs tellám. Aki ismer tudja, hogy mennyire rossz telkezelő vagyok. :x

Orrszívás: Kinga megfázva jött ki a kórházból, én lázasan. Úgy tűrte, mint egy kis Buddha, volt mikor aludt. A helyes technikát mutassa meg a védőnő. Igazán nem fáj. Viszont pont a beszáradás miatt jó bele cseppenteni. Fiziológiás sóoldat (vagy sterimar egy kis cseppentőbe kifújva), vagy van homeós gyógynövényes, az gyógyítja a hámot.

Évi!

Én is várom az eredményedet.

Timi!

Örülök, hogy jobban van Kristóf, és lassan visszatér belé a lélek. Azért ezt nem értem, egy mandulaműtét után transzfúzió, valamit nagyon el...

Syry!

Ne haragudj, de ez a koleszterincsomó annyira smafunak hangzik. Szerintem az fog, csak nem bújt ki eléggé van még ideje bőven. Kingának is van egy foghegye a dokinő nem is számolja.

Maci!

Soha ne aludj el haraggal. Nagy mondás hidd el.

Eszter!

Attól, hogy van két gyereke, még nem biztos, hogy most is minden OK, és lehet, hogy Ti együtt nem passzoltok. Viszont aranyszabály, az orvosnak higgy minden feltétel nélkül, és nem a magamfajta okosoknak. (csak idegesítő, hogy a lányt már háromszor kereszbe vágják, amikor a fiútól vesznek mintát, ami ugyan kellemetlen, de nem fáj). Ne is hallgass rám, ez is csak úgy kijött. Sok sikert a kivizsgálásokhoz.

Monyó? Juci? Dido?

Csak úgy spontán eszemben vagytok. Hol tartotok?

J.

Nem volt a védőnő, valszeg ő sem ért el telefonon. Gáz, hogy emiatt hülyének néznek, de jogos is, mert az vagyok.

tjuca

Pupy! Tudod, en azt szoktam mondani h. a lanyaid kozul a legcsinosabb a legugyesebb, legerosebb es legidealisabb katonara var, a nagy Őre, h. aztan a legtokeletesebb talalkozar legyen belole. Ezt kell valahogy kivarni. -- Juca! Akkor azert ez a nagy csend. Annyira nem volt beszaradva, csak nem folyt ki konnyen. Ha szarad, biztos fogok csepegtetni. Van itthon sterimar.
Vendég

Juca!
:lol: nincs mit..
Már mindedn oké a munkahelyemen, csak volt egy kis zűr a kassza körül. Elvileg én kezelem a pénztárat, de a főnököm állandóan belenyúlkál,meg számolgat, és én mégsem mondhatom neki,h. ne nyúljon már bele. :evil: És "eltűnt" 50000 Ft. És végülis kiderült,h. nem tűnt el, csak a főnök kivette, és nem hozott számlát, így én nem láttam stb. :evil: Tiszta hülye!! :D
A családom? Hát én sem értem őket, főleg azért nem,mert anyukám (aki nem a vérszerinti anyukám,hanem a keresztanyám) 3 kisbabát veszített el egyszerre a 26. héten. Pontosan tudja,h. milyen fájdalom volt akkor nekem, és mennyire várom most a babát. Ráadásul pont most volt meg, és így hiperérzékeny voltam. Mind1, már túltettem magam rajta..
És nem vagy hülye!!!
Vendég

Evi! Mar en is varom az eredmenyedet, de szerintem minden rendben lesz. Tiszta szivembol kivannk Dorikanak egy spontan tesot!! Te hasznaltad a pestonka orrszivonak a csoros valtozatat? Az pontosan mikor kell? Meglepoen sok cucc jott ki abbol a pici lyukbol, es latszott rajta hogy tejjel volt keveredve. A bacik elszaporodasa miatt valoban inkabb erdemes kiszivni. Menjetek csak setalni minel tobbet!
Vendég

Igy néz ki most az 5 hónapos fiacskám!! :lol: Kép Kép Kép

Kép
bea27

Bea!
Dönöjűűűűűűűűűűűű!!!!!!! :wink: Privi ment!
Vendég

Csibe!
Ti mennyiért jártatok babaúszásra?Itt 2000 ft/alkalom!!! :evil:

Pupy!
De lökött főnököd van! :twisted:
Ja, és én is szemcsis vagyok, de csak utcára hordom, meg tv-zéshez.

Évi!
Mi is csak ma mozdultunk ki, eddig nagyon rossz idő volt, szeles-esős.
Dóri lábából meg szereld ki a menőkét! :twisted: :lol:

Képzeléjétek, nekem meg megjött a mensim. :evil: Igazán várhatott volna még!Na de legalább működök még. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Csajok!

Köszi a bíztatást, hát majd meglátjuk. Május 24-én kell visszamennem, én nem szerettem volna előbb. Mint már írtam egyszer végigjátszottam, hogy csak ekkora, még egy hetet várjunk, dobog a szíve, de kicsi, aztán már nem is dobogott...
Most szedem az utrogestant, többet nem tehetek.

Panka!

Ez biztos a menstruációd? Nekem is volt egy beugratós.

Pupy!

Inkább nem kommentálom a főnököd.

Évi!

Mi is megyünk kisebb hurrikán sem tarthat vissza semmitől.

tjuca

Panka!
:shock: Hát igen ez azért elég gyors volt a mensidtől, de a lényeg,h. mindedn rendben van. Ilyenkor egyébként a babák megérzik ezt?
Tudom,h. van szemcsid, rajtad volt mikor taliztunk a Westendben! :lol:
Vendég

Pupy!
Ja, tényleg. :oops:

Juca!
Hát nem tudom, hogy beugratós-e, de élénk piros pötty van. :roll: Majd elválik.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
7 hetesen nekem is volt menzihez hasonló valamim, amikor a 6 hetes konrollon voltam teljesen elmúlt a vérezgetés gy. ágyi folyás.aztán 1 hét múlva újra kezdődött. teljesen menzis hasfeszüléssel, de a vérzés nem volt olyan erős.Azóta viszont semmi.

közben voltunk sétálni, most meg etetés jön.

syry

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Vendég

Csajok!

Ezt most kaptam emilben, gondoltam megosztom Veletek! Lehet,h. néhol kicsit "trágár" a szöveg, de nekem tetszik. :lol:

"Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked.
Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.
Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt >továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok
mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a
család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen
reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi > is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is >megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba.
A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos"
lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig.
Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k.
anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán
- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni.
Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel.
Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa."
Vendég

Kacsa, Pankaa
Gratulálok a szép leányzókhoz!
A segítségeteket szeretném kérni. Hétvégén költözünk Debrecenbe, egyelőre decemberig, de szeretnék átjelentkezni az ottani védőnőhöz. Ott is lakhely szerint járnak a kismamikhoz?? Ha igen, akkor ki tudnátok nekem deríteni, hogy a Mester utca kihez tartozik?? Nagyon megköszönném!!!
gtünde

Kép :oops: a szemüvegem
Vendég

Sziasztok!

Én is jelentkezem. Most pár napot töltöttünk Nyíregyháza Sóstón, nagyon szupi hely!!! Mindenkinek ajánlom, családosoknak is ideális. Nem is gondoltam, hogy ilyen szép környék. A vendéglátók profik.
Derekam alakul, de még nem bírja a strapát.

Pupy
Éreztem, hogy nem érzek semmit, ma 1cn. Csak utálom, amikor szórakozik velem. Már két napja leesett a hőm és csak nyűglődtem, ráadásul estig várt vele. Belekukkantottam a FF galériájába, egy tanulmányt lehetne írni... Egyéb okok miatt is besértődtem és most nem fogom mérni :)
Egyébként csini a szemcsi :) Nagyon jól áll. Egy hasonlót én is kinéztem egyszer. Asszem Byblos, de csak álom marad.
Pupy sok drukk! Most már az n+1. helyről hallottam, hogy akkor jött össze, mikor nem is számítottak rá (ált. vizsgálat előtt). Pfff... Szerintem sem könnyű nem akarni, de egyszer csak sikerül :) (na jó, kétszer :)
Nem is tudom, hogy mennyi empátiát, intelligenciát várhatunk el a környezetünktől. Az emberek többsége nem gondolja végig. Így eleresztem a fülem mellett, kb. annyit is ér.

Bea
Ez cukiiiiiiiiiii! :D

tjuca
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! A legfontosabb szerintem is, hogy egészségesek legyünk.

Brillről és gyönyörű kisfiáról kíváncsian várjuk a híreket.

Kristófnak jobbulást!

Maci
Pasik...

Üdv
lilia
lilia

Sziasztok :)
Vagyunk ám mi is, csak a hétvégén nem tudtam jönni, mikor már lett volna időm nem volt net :x

Csibe :)
Kölesgolyó lehet kapni Auchan, Tesco, Cora, DM. Nagyon könnyen oldódik a nyállal, így egyáltalán nem nehéz nekik csócsálgatniuk :)
Peti is és Annamari is imádja, így már ipari mennyiségben fogyasztjuk :wink:

Timi :)
Örülök, hogy minden rendben veletek :)
Tudom, hogy nem könnyű gyerekkel a kórházban. Annamarival már kétszer voltam műtéten és még vár is ránk egy-kettő :(

Nárcisz :)
Drukk a pakoláshoz :) Nem lehet könnyű két pöttömmel :) Remélem azért van aki segít a pakolásban vagy a csajokat legalább elviszi sétálni, hogy te tudjál haladni :)

Kacsa :)
Gratula a házassági évforulótokhoz :)
Timcsa nagyon édes :)

Angie :)
Örülök, hogy végre láthatunk képet is Szilárdról :) Nagyon kis édeske és tényleg hasonlít apjára :)
Klassz, hogy ilyen szépen hízásnak indult a fiatalember :) Ügyik vagytok :)

Évi :)
Igazi kis hölgy lett a kis pipi :)
Sajnálom a mensit :(
Drukk a holnapi eredményhez :)

Juca :)
Nagyon sajnálom :cry: Tudom, hogy most nagyon nehéz, de bízz egy kicsit, hogy a sors nem ismétli önmagát. Drukkolok nektek :)

Drága Pupykám :)
Annyira sajnálom, hogy a szíved fáj :( Nem bántani akarnak anyudék sem, csak nem gondolnak bele, hogy a vágyaik kifejezésével mennyire belelépnek a szívedbe.
Emlékszel nekem sem volt egyszerű annó... De az embernek erőt kell vennie magán és előre kell néznie :)
De annak örülök, hogy már jobban vagy :)
Na meg vagy te is álldva főnök ügyileg :wink:
Atyám! Szemüvegben még nem is láttalak :D Nagyon csini lett :) Már évekkel ezelőtt kellett volna csináltatnod, én mondtam :wink:

Bea :)
Nagyon kis helyes Ádi manó :)

Na akkor még egy kicsit rólunk is:
Annamari remekül tanul, zsinórban hozza haza a 100 %-os dolgozatait. Csak a magatartásával van még némi bibi, lerendezi azt aki nem úgy viselkedik mint ahogy ő szeretné :?
Petka egy hete nagyon szépen megy egyedül. Ma még a nagypapánál is körbesétálta a házat :) Nem fél semmitől, csak megy :)
Úgy vártam már ezt az időszakot :)
Újabb szokása, hogy mindet odaad. hol a konyhából pakol be mindent a szobába, hol fordítva :)
Alvásával nincs gond, éjjel is és napközben is szépen alszik :) Kajálása viszont lejjebb hagyott. Már nem eszik meg 4 decit ebédre, elég neki a 2- 2 és fél is. Csőrösből iszik egyedül, vagy ha lusta hozzá hozza nekem, hogy tartsam :D

A hétvégén nem tudom, hogy leszek, mert a suliból elhozzuk Annamari egyik osztálytársát is és itt lesz egész hétvégén. Azért majd megpróbálok jönni :)

Puszi, szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép Jó reggelt!

Lili!
Nyíregyházán? Úgy örülök,h. ilyen szépeket írtál,mert én is és a férjem is odavalósiak vagyunk. :lol: Na jó, én Pesten születtem, de ott nőttem fel, és a szüleink is ott laknak, tehát mikor azt írom,h. megyünk haza, akkor Nyíregyházára megyünk. :lol:
Sajnálom az 1 cn-t. :(
Már régóta kellett volna szemüveg, mert így csak tovább romlott a szemem, ez nem egy túl drága szemüveg, de nekem tetszik. A szemüveg keret amúgy Avanglion.
Köszi a drukkot, majd én is küldöm kellő időben. :lol:

Annácska!
Én még sose ettem kölesgolyót, de ki fogom én is próbálni. :wink:
Köszönönm a szemcsi dícséretet, még azért szokatlan kicsit. Igen tudom,h. anyuék jót akarnak, de akkor is fáj egy kicsit. :oops:
Dejó,h. Peti már megy, ennek annyira örülök. Esetleg kép? Ha nem jönnél hétvégén akkor érezzétek jól magatokat!! :lol:

Puszi és Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos csak az előző oldalt tudtam visszaolvasni, remélem nem hagyok ki senkit! :oops:
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Juca :) Én is írtam neked, de nyilván akkor azt sem kaptad meg. :( Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Figyi, most tulajdonképpen barnázol még, vagy nincs semmi? Újabb tesztet csináltál?

A műtétnél nem hiszem, hogy elszúrtak vmit, egyszerűen minden műtétnek van kockázata, itt sajnos fellépett ez a szövődmény, ami lehet mondjuk egy kezdődő, tüneteket még nem okozó fertőzés miatt is. Nem bántom a doktornőnket, mert iszonyú lelkiismeretes, látszott, hogy őt is mennyire bántja a dolog, reggel 6-kor már Kristófnál kezdett, mikor az intenzíven volt, meghagyta a mobil számát is, hogy ha bármi van, hívják azonnal, készenlétben van, szóval nem az ő hibája. Egyszerűen ki mással történjen ez meg, ha nem velünk…:twisted: :twisted: :twisted:
Mondta egyébként, hogy ő tizenvalahány éve dolgozik itt, és vele szerencsére még nem történt ilyen, csak a kollegáival, de ott is egy évben mondjuk 2-3 alkalommal.

Kacsa :) Angie :) Tündériek az apróságok! Szilárd tényleg nagyon apájára hasonlít, de ez nálunk is így van :D

Narco :) Hogy álltok a pakolászással? Tudsz haladni a lányoktól?

Évi :) Drukkolok az eredményhez, ha tudsz már vmit, írd meg nekünk :wink: Pipi gyönyörű, mint mindig!!! :D

Pupy :) Nagyon csini vagy a szemüvegben (is)!!! Sajnálom, hogy kiborultál hétvégén, de teljesen megértelek!!! Anyukádékat le kéne vhogy állítani, ha finoman nem megy, akkor keményebben!!!

Bea :) Jó, hogy újra jelentkeztél, Ádi nagyon helyes és hatalmasat nőtt, mióta legutoljára láttuk! Ne haragudj, este úgy beájultam, hogy még gép elé sem ültem, azért nem tudtam msn-ezni :oops:

Annácska :) Köszi neked is, aranyos vagy! Annamarinak mikor lesz a következő műtéte?
Gratula Petikének a járáshoz! :D
Kristóf még sosem evett 400ml-t ebédre, én egy sima üveges főzit szoktam adni neki, átlag 220ml, akkor ez nem elég? :roll: :shock:

Na, most ennyi voltam, mennem kell, felébredt a Törp, akit ma viszek megint kontrollra, drukkoljatok!

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok :)
Pupy :)
Nekem is szokni kellett a szemcsit, mikor hosszú évekig hiúság miatt nem hordtam :oops:
Itt egy kép csak neked :D Még meleg :)
Reggeli közben: kiflit nyamnyog :)
Kép

Sajnos előre tényleg nem lehet kiszámítani, hogy kinél lesznek komplikációk. Nekem 5 éve volt egy nőgyógyászati műtétéem, amiből majdnem nem ébredtem fel, mert túl sok altatót adtak :?
Örülök, hogy a nehezén túl vagytok :)
Szerintem nem kevés a 220. Petkának is az most az adagja, de volt kb 2 hónap mikor keveselte és csak tolta magába a 400-at :lol:

Na megyek mert a hardver biztonságos eltávolítását sem tudtam megoldani, mert Petka kikapta a gépből a kártyaolvasót :lol: Nem szereti, ha leülök a gépelé :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Timi!

Nagyon örülök, hogy Kristóf jól van, a kontrollon is minden rendben lesz.

Ma is csináltam tesztet, mert a tegnapi nagyon elkeserített, és most már azt vártam, hogy semmi, de most meg elég erős mindkét csík. Igaz most másik tesztet vettem, de ugye elvileg mindegyik 25-ös. Az előző kettő Lilies, a mostani meg Corax. Lefényképeztem, majd este Kofa átbuherálja a gépre, mert bevallom én nem tudom. Most már tényleg csak várni tudunk. Az a gáz, hogy azon kívül, hogy fel van püffedve a hasam, meg mindig hőemelkedésem van semmi más tünetem nincs. Na mindegy nem filózok, most inkább Kinga szülinapjára készülök. A blogra minden nap írok egy hónapot, és így mikor egy éves lesz, addigra meglesz a 12 hónap. Valamivel terelnem kell a gondolataimat, amik csöppet sem pozitívak.

Tellám itthon, de még nem néztem, mert tegnap nagy volt a forgalom. Jellemző, egy napig elérhetetlen vagyok! :twisted:

Plíz mindenkitől!!! Inkább Emillel, azt nagyon kezelem, de ez a tella ügy, olyan bendzsó vagyok.

Annácska!

Petka nagyon ügyes!!!

Hja az a baj, hogy ugye akkor csak annyi volt másabb, hogy nem kaptam utrót, és akkor sem tisztult ki a méhem magától, a 11. héten volt a műtét, az embrike élni akart, de nem lehet kizárni, hogy beteg volt. Tegnap azon filóztam, hogyha elhalt a baba, akkor az utró nem engedi, hogy menstruáljak, de ez ilyen értelemben nem igaz, mert volt már olyan, hogy utró mellett megjött, és volt olyan, amikor nem szedtem, és mégis műtét kellett. Iszonyatos ez a várakozás, de nem tudok mást csinálni. És ugye ott vannak azok a ha-k, ha előbb csinálok tesztet, ha nem szerelmeskedünk szombaton gyorsan, mielőtt megjön, ha nem hagyom figyelmen kívül, hogy érzékenyek a melleim (azóta elmúlt), ha nem siklok afelett el, hogy nincs menstruációs görcsöm, sőt igazából piri sem jön, csak szöttyög. Na mindegy nincsenek ha-k, csak várok.

Mennem kell, tegnap nem volt a védőnő, ma mi megyünk hozzá.

tjuca

Tünde!

Igen, itt is lakhely szerint vannak a védőnők. Én a körzeti nőgyogyimtól tudom a védőnőmet. Úgyhogy annyit tudok Neked segíteni, hogy megadom a Nőgyógyászati szakrendelés számát, ahol a cím alapján mondanak Neked egy dokit, aki már meg fogja tudni mondani, hogy ki a védőnő és hogy lehet elérni.

52/411-867, 52/414-808

kacsa14

Most nincs időm visszaolvasni, szalad a lakás és kicsit megpróbálom utolérni ...

De csatolok egy fotót tegnapról, amin látszik, hogy az 1 hónaposom milyen ügyin tartja a fejét! :)

Kép

Pupy!

Csini a szemcsi! Nekem is hasonló van, csak feketés kerettel!

Tegnap a gyerekorvosnál volt kint ilyen szemvizsgáló tábla, tudjátok, az a számos. És Apa szemcsi néllkül jobban látta a legapróbb számokat is, mint én szemcsivel ... :cry: Remélem, Timcsa az Apja éleslátását örökli!!!!

kacsa14

Juca :) Úúúúúúúúúúúgy örülök!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok továbbra is!!! Nekem sem volt semmi tünetem, még puffadás sem :wink:

KépKép

KépKép
timika

Az előbb elfelejtettem válaszolni azon kérdésedre, hogy Annamarinak mikor lesz műtétje.
Sajnos még nem tudom :( Elvileg tavaly tavasszal kellett volna műteni a lábát, de akkor Peti érkezése miatt nem vállaltuk. Mostani állás szerint nem is az ahilleszét kéne műteni...
A kezéhez meg kellene keresni egy nem pancsert, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan szabdalják szét egy kislány kezét.
A legutobbi doki vígan mesélte, hogy fel vágjuk itt, meg itt. Ezt átszereljük ide... és közben mutatta az egész alkarjára a vágást. Hát köszi, ezt egyenlőre kihagyom. Most doki keresőben vagyok. Még nem tudom mi lesz. de műteni előbb utóbb muszály lesz :cry:

Juca :)
Nem könnyű a várakozás, pláne ilyen körülmények között. De nagyon kérlek ne agyalj állandóan ezen!
Jó ötlet, hogy próbálod másra terelni a figyelmed. Drukkolok azért nektek :)

Kacsa :)
Nagyon kis ügyike Timcsa :)

annácska

Sziasztok!

Annácska!
Köszönönm! :lol: Gyönyörű ezen a képen Peti! Akkor hatalmas kék szemei vannak!! :lol: Hiúságból nem hordtad? Pedig Neked nagyon jól áll a szemüveg!!!

Juca!
:lol: Kezem lábam csuriban érted!!!!!!

Timi!
Nagyon örülök,h. minden rendben Veletek!! Szorítok,h. a kontrollon is mindedn oké legyen. :lol: Köszi a dicsit!

Kacsa!
Köszi! :lol: gyönyörű a kép Timcsáról és nagyon kis ügyes már! Lacinak is nagyon jó a látása, viszont nagyon csúnya bokasüllyedése van. Szoktunk viccelni,h. a gyerek majd az én bokámat és az ő látását örökölje! :wink:
Vendég

Pupy!

Enyém ember is totál lúdtalpas!

Ja és nekem totálmagas homlokom van, ezért 25 évig frufrum volt, de utáltam, de a magas homlokom miatt nem volt más választás. Aztán mikor taliztam Apával (netes társkeresőn ismiztünk), az volt az első reakcióm magamban, hogy helyes-helyes, de totál magas homloka van, mi lesz így a gyerekeinkkel??? Hát, magas homlok ...

Annácska!

Megkérdezhetem, hoyg miért kell műteni Annamarit?

kacsa14

Sziasztok!

csak gyorsan, mert még főzök is :shock:

Köszönöm, hogy kerestetek.

Panka!
Hát pakolás már egész jól kész van. csak a sok apróságot kell begyűjtenünk, pl WC ülőke, meg ilyenek. eszembe sem jutott régen, hogy ilyet is veszek egyszer :D
Láttam Emilit, nagyon szép kislány. Hogy álltok a szopival?

Juca!
Annyira szorítok. Amikor olvastam a pozitív tesztedet, megdobbanta szívem. Szerintem minden rendben lesz. Itt ülök csipiszben.
(Írtam neked én is emilt :lol: ) De ez most kisebb probléma a tiednél, vigyázz magadra.

Timika!
Nem tudtam olvasni, hoyg mi történt Kristóffal, de majd megpróbálom visszakeresni. Sajnálom, hogy egyáltalán volt valami szövődmény, vagy baj, de a pici babák nagyon erősek, és nagyon kitartóak. Oda is mennek a drukkok.

Annácska!
Szegény Annamari, de olyan szép aranyos kislány.
Tényleg nem lehet ezt megoldani másképpen???? Nem tudom voltál-e már a petőben, de biztosan, gondolom. Nekünk nagyon bejött, nagyon jó fejek.
Peti nagyon kis ügyes, és nagyon fejlődik. Sok puszia buksijára :D
nem, egyedül csináloma lányok mellett, amíg együtt játszanak. plusz ha apa hazajön, akkor tudunk menni vásárolgatni, pakolászni, meg ki az ÚJ LAKÁSUNKHOZ :lol: :lol: :lol:

Pupy!
Ez a szemüveg, de semmit nem veszítettél a természetes szépségedből, ha megengedsz ilyesmit. örülök, hogy ennyit tudsz jönni. A család nagyon bántó lehet, szerintem itt többen átéltük, csak kitartást tudok kívánni. Ha más nem megy szólj Apának, hogy dörrentsen oda, ahogy az én párom is csinálja, ha sokan utánunk szólnak az utcán (mert ugye ehhez én hang ember vagyok).

Na ennyire volt időm, majd még jövök. ilyenkor Nócira bízom Angit, mert Nóci már tud hasra fordulni, és tornászik Anginak, aki csodálattal nézi :shock: :lol: . Ilyenkor együtt játszanak.

Sok puszi mindenkienk: Nárcó

Kép
narco

Ha minden igaz, holnap lesz netunk. A szerelom mulik hogy raere kijonni. -- Annacska! Peti nagyon ugyi fiu. Annamarinak drukk! -- Kacsa! Eros kislany Timcsa, hogy mar igy tartja a fejecskejet. -- Timi! Mindig akarom irni hogy nyugodtan meglatogathattal volna. Nagyon orultem volna neked, az tuti. Drukkolok a mai kontrollhoz. -- Pupy! Jo a szemuveg. Neked minden jol all! Anyukad? -- Jucmuc! Mizujs??
Vendég

Juca! Tovabbra is nagyon drukkolok! Lesz teso az tuti. Holnap megyek Fotra. Otthon lesztek? Manot is viszem, igy megnezheted :) -- Pupy! Mar akartam irni hogy nagyon tetszett amit bemasoltal az anyasagrol. Koszi! -- Panka! Emilirol teszel fel friss kepet?
Vendég

Juca!
Most olvastam el újra,h. mit írtál.Nem szabad agyalnod, főleg nem azon,h. mi lett volna ha. Az a baba a pocidban megfogant, és Te MOST mindednt megteszel azért,h. ott is maradjon! Mi is, mert mindednki tiszta szívből szorít értetek!!! :lol:

Nárcó!
Annyira aranyos vagy, mindíg úgy zavarba hozol,mikor azt írod,h. szép vagyok. :oops: Én nem látom magam annak...
Örülök nagyon,h. ilyen jól álltok a költözésel, élvezd ki ennek is mindedn percét. MEgkérdezhetem,h. Dunakeszin hova és milyen házba költöztök? Írhatsz privit is. Azért érdekelne,mert folyamatosan győzködöm Apát,h. költözzünk mi is el..
Sok puszi a lányoknak!!!

Kacsa!
Szerintem nekem is magas a homlokom, mert 18 éves koromig frufrum volt, de nagyon útáltam!!! :evil: Ezért már nincs frufrum, de a homlokom nem ment össze! :shock: :lol:
Vendég

Magunkrol: nagyjabol jol vagyunk. Mano neha sirdogal. Olyankor vagy ehes vagy pedig csikar a hasa. Legtobbszoq egy puki vagy rotyi megoldja a problemat. De van hogy csak a kozelsegemet akarja. Legtobbszor viszont jol elvan, nezelodik. Szeret kint lenni, setalni. Eros, ugyes baba. Mi nem tudjuk megallapitani hogy kire hasonlit. Mindenki mast mond. Mar varom hogy ram mosolyogjon :) :)
Vendég

Köszikösziköszi Mindenkinek.

Viszont nem kaptam mailt. A telekes.judit@gmail.com jobb, mint az itt megadott freemailes címem. (A legjobb, ha mindkettő cím ott van) Valahogy a freemailes leveleket fél nappal később kapom meg.

Kinn voltunk homokozni, meg hintapalintázni. Kaptam kalapot 400 pénzért Kingának, annyira édi! Ha valakit (lányos anyát érdekel), akkor szóljon. Igaz csak egy méret van.

Örömhír: voltunk a védőnéninél. Kinga 8400 g, és 74,5 cm. 31 dekát hízott!!! Ami azt jelenti, hogyha lead 20-at, még akkor is + egyenleggel zárunk!!!! Hip hip hurrá. (Múlt hónapban 3 dekát fogyott).

Kacsa!

Timcsának nincs is magas homloka, legalábbis Kingához képest :twisted: Kép
És ugye volt kitől öröklnie. De a szülésznőm szerint intellektuális kisugárzást kölcsönöz a lánynak. :lol:

Pupy!

Nagyon jó a szemüveg, de ez a nagylátószög senkinek sem a legtutterebb. Életben sokkal sokkal szebb vagy, szerencsém, hogy láttalak, a többiek meg remélem elhiszik nekem, hogy az iagzi Pupy nagyon szíp csaj. :-)

Kinga alszik, megyek én is. Mint az oviban. 8)

tjuca

Narcisz! Ha mar kint fogtok lakni, neha osszefuthatunk. Kitartast a pakolashoz es vasarlashoz. Azert vigyazz, nehogy tulhajtsd magad. Arik lehetnek a lanyok ahogy elszorakoztatjak egymast.
Vendég

Sziasztok!

Telefonáltam a dokinéninek, és TELJESEN JÓ A VÉREREDMÉNYEM!!! Egy óra múlva vissza kell hívnom, mert most pont egy vizsgálat közepén volt, és akkor megbeszéljük, hogy mikor legyen a pct. Most már csak azért kell izgulnom, hogy ott ne legyen bibi, és akkor még az is lehet, hogy tényleg lesz egy spontán babám! Hát én csak vigyorgok, mint a repedt virsli :) Innen lehet nagyot esni pofára...

Bocs, hogy most csak magamról, de mindjárt visszaolvasok, de ezt nem tudtam magamban tartani!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Én még nem is írtam Neked, de ettől függetlenül is, DRUKKOLOK NAGYON!!!

Magas homlok!

Igen, látom, Kinga honnan örökölte! :D
Persze ez a homlok dolog is pl. hajfüggő, hogy kinek milylen a haja és hogy hordja, mert az sokat tudtakarni vagy mutatni ...
Pupy, megkerestem a Te homlokodat is. Az is télleg magas. De csini vagy így is! Nekem még a fejem is kerek, úgyhogy én pl. azért is szeretem a szemcsit, mert kicsti megtöri azt a nagy kerekséget!

Évi!

Grat. a jó eredményhez!!!

kacsa14

Kacsa kb. 26 évvel ezelőtt: :lol:

Kép

kacsa14

Na, itt vagyok :) Kicsit már sikerült lehűteni magam :) De elhatároztam, hogy ebben a hónapban bebabásodok, ha kisbalták potyognak is az égből :) Na.

Juca!

Nagyon tökös csaj vagy, mondtam már? Millió drukk a kis Csiperkének! Még jó, hogy Kinga ilyen aktív kis nőci, legalább lefoglal. Máj. 24 meg jöjjön el mihamarabb!!! A tünetmentességnek meg csak örülj! Szerintem az mindenképpen jó jel, hogy az újabb teszten erős lett a csík :) Hú, tisztára be vagyok zsongva :)

Pupy!

Ilyen munkahelyem nekem is volt, ahol a főnök belenyúlkált a kasszába. De ő időnként beletett kerek 500 Ft-ot. Gondolom kíváncsi volt, hogy mit kezdek vele. Mikor szóltam, hogy megint többletem van, remekül tudott úgy csinálni, mint aki meglepődött. Mintha bármikor is adtam volna okot a bizalmatlanságra :evil:

Ez a kis írás mindig megnevettet, mert minden betűje annyira igaz!

Angie!

A mi orrszívónknak csak egy ilyen kis hegyes szívókája van, arra gondolsz?

Bea!

Köszi a képet Ádámról, nagyon édes! Kishusigolyó :)

Panka!

Piri jó hamar visszatalált hozzád :( Emilit nem zavarja a szopiban? Dóri mindig véresre karmolta a cicim, abból tudtam, hogy órák kérdése, és megjön. Aztán ahogy megjött, abba is hagyta a karmolást, meg a mérges cicitépkedést.

Annácska!

Grat Peti menőkéjéhez. Én úgy imádom, mikor pakol a bibe :) Állat kupi van a lakásban, de ő úgy imádja pakolászni a dolgokat :) És csak úgy néz ki, mintha bomba robbant volna, igazából három mozdulattal rendet tudok tenni :)
Nagyon cukker a képen a nagyfiú :)
Remélem sikerül találni Annamrinak egy jó orvost :( Tényleg nem mindegy, hogy hogy akar nyiszálni :(

Timi!

Mi volt a kontrollon?
Dóri még mindig nem egy nagy evőbajnok, ha 220 ml-t megebédel, akkor a sejhajom a földhöz verem örömömben. És csak 4 "rendes" étkezése van egy nap, meg reggel este 175 ml babatej. Csütörtökön megtudjuk, hogy ettől gyarapszik-e. Viszont ennél többet nem kér, úgyhogy bizti elég neki.

Kacsa!

Timcsa nemcsak szép, de ügyes is!

Nárcisz!

Annyira jó lehet látni a lányokat, ahogy szórakoztatják egymást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Közben felhívtam a dokinénit: jövő hét szerdán pct :) Addig már legalább nem kell sokat várni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hurrá!!!!! :lol: Annyira örülök,hidd el a pct-n sem lesz semmi gond, és már jöhet is a spontán tesó!!!!! :wink:

Juca!
Te is zavarba hoztál, de nagyon köszönönm! :lol: Jó pihenést Nektek! :wink: Dolgozzatok csak hormonok!!!!! :wink:

Angie!
Ha engem kérdezel szerintem a pici Fiad Rád hasonlít, bár a Párodat még nem láttam személyesen! De a szemei olyanok,mint neked! :lol:
Vendég

pupy!

Bár igazad lenne! Azért az elgondolkodtató, hogy inszemmel rögtön sikerült, egyébként meg nem, úgyhogy lehet ám, hogy bibi lesz ott :( De ha gubanc van, akkor legalább kiderül, és mehetünk rögtön vissza a Kaáliba a Kovács dokibá'hoz, és majd ő összekalapál nekünk még egy ilyen kis bibést :)

Tegnap így ette (ill. nem ette :) ) a túrós tésztát:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Jaj, bocsánat, szóval nagybetűvel akartam írni a neved! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
A zsongásod hozzám is eljutott, mert már az én szivem is gyorsabban ver! :lol: Igazad van, olyan komolyan írtad,h. én el is hiszem,h. ebben a hónapban zebrát kapsz tőlem! Tudod a hit már fél siker!! :wink: Jövőhéten szerdára nagyon sok drukk!!!
Milyen írás??? :oops:

Juca!
Este nagyon várom majd a tesztedet!!! :D

Kacsa!
Homloktársak lettünk! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?