Dete
Bridget, köszönöm a kedves belépés köszöntőt, nagyon aranyos.
Honnan szeditek ezeket a szép kis képeket meg emotikonokat? Nagyon arranyosak.
Köszi hogy leirtad a tapaszatalataidat te is. Ha jól emlékszem ,fent irtad hogy lombikra készültök most ti is? Neked sincs még babókád ugye?
Persze, szivesen elmondom a történetünket, egy másik topikban is kérdezték, ott elmondtam ,idemásolom:
" A lombikra apa okán került sor, ugyanis apának nagyon kevés a mozgékony és megfelelő spermiuma van. Mi természetes úton évekig - nagyon sok éve - próbálkoztunk. Ebben volt mindenféle módszer mint napi hőmérőzés, ágyban maradás az aktus után (nem kipattani az ágyból és nem tusolni), másnaponta együttlét, de nem segitett. Amikor megtudtuk hogy mi lehet az oka (annak is sok-sok éve) akkor sem rögtön lombikra gondoltunk hanem mindenfélével próbálkoztunk, mint pl. másféle alsóviselés apánál, amitől nem melegednek fel a spermiumok, egézséges életmódra törekvés ideértve a húsmentes életet is egy ideig, stb. stb. Mi úgy véltük, hogy természetesen kell mindennek történnie. De nem történt. Aztán volt egy nagyon nehéz időszak apucival amikor szinte elhidegültünk egymástól (talán e sok sikertelenségnek is tudható be, de soha sem okoltuk egymást emiatt) de e nehéz időszakon is túl lettünk. Mindent megbeszéltünk szépen és őszintén, és hogy jöhet a lombik, mert itt már amit lehetett , megcsináltunk.
Sajnos kissé sokáig is eltartott az út a döntésig és a lombikig, már 35-ön pár évvel túl....
Hát röviden ennyi a mi történetünk."
Kaáliba jártunk egyébként, Istenhegyi út, Bp.
Itt sokan mondták hogy igen alapos instrukciókat kaptak a dokijuktól. Hát az én dokim elég szűkszavú volt, semmiféle vitamint nem mondott hogy szedjek, de olvastam itt sokan mondták az Elevitet úgyhogy vettem egy dobozzal, most én is szedem... ártani biztos nem árt, csak használhat.
Másrészt "elbocsátáskor" (beülti után) kiirta a - itt a fórumon olvastam többen röviden csak "Utro"-nak nevezett - gyógyszert, de pl. úgy akart elbocsátani, hogy még azt sem mondta meg ez mire van, v. hogy meddig kell szedni. Nekem jutott eszembe megkérdezni hogy mégis , meddig.... úgy kellett mindent kihúzni belőle. Adott egy papirt ugyan, amin le volt irva a beülti utáni tudnivalók, de ezen sem volt hogy meddig kell az Utrót szedni.... ez kicsit elszomoritott... olyan "futószalag" szerű érzésem volt... Ettől függetlenül is azonban az a véleményem, hogy a Kaáliban nagyon - nagyon szakszerűen folyik minden, mindenki tudja nagyon jól a dolgát, sztem esetemben csak annyi lehetett, hogy a doki nagyon le lehet terhelve, úgyhogy ennek ellenére is én nagyon elégedett voltam a Kaálival.
Röviden összefoglalnád te is a ti történeteteket?