Moncsi lehet hogy már nincs is oka hogy megjöjjön
én egyenlőre örülök,hogy van PÉ. tegnap este felé olyan szinten szurkált a bal oldali petefészkem.. hmmm.Tesóbaba igazán erőt vehetne magán , ha már mi is beleadunk apait anyait hihi ez nekem egy új dolog hosszú idő után,hogy ki tudom számolni mikor jön meg.
ja meg Zsiga most kezdi úgy igazából átaludni az éjszakát! én meg mondtam is hogy majd akkor lesz kistesó ha legalább egy estét át tudok aludni.
Ditus nálunk egész végig úgy volt,hogy barátnőm lesz bent velem, mert B. nem akar bejönni. azt mondta hogy kizárt dolog, ő rosszul van a vértől meg a kórháztól. amikor a kórházban kiderült,hogy na most szülni fogunk hívtuk is barátnőmet, aki Óbudáról indult, de csak késve, mert éppen egy páciens szájában volt (fogorvos)
Így apa elment a cuccokért ami kalandos volt mert egyik rész itt a másik rész ott...és 1 óra múlva volt ott velem aztán bejött és istenien tudott időzíteni, mert idegességében csak beszélt csak beszélt és mindig pont akkor kérdezett valamit, amikor jött egy fájás...
aztán kérdezte mé nem válaszolok
Nekem kifejezetten jól esett hogy ott volt, igaz amikor a tiszta levegőt magára irányította szólnom kellett neki hogy az nekem van
(közben megjött barátnőm szegény mondta is hogy ki gondolta volna hogy gyorsvonat érkezik. előtte két héttel barátnőmnél volt benn, aki 13 órán keresztül szenvedett) de akkor már elkezdődtek a tolófájások és így nem ment ki B. aztán amikor jött a lehetőség a köldökzsinór elvágására, akkor (figyelj Moncsi!
) azt mondta: ÁÁÁ maradjanak délen az orvosok , jó nekem itt Északon!
imádtam hogy bennt volt, imádtam amikor ott voltunk hármasban, imádom mind a mai napig hogy mégis úgy döntött,hogy bejön velem, mert teljesen más szintre emelkedett a kapcsolatunk.
ő meg azt imádja,hogy ő volt az első aki megfogta a fiúnkat
hozzáteszem, én lefelé nem is engedtem volna.. végig fej fej mellett haladtunk
szóval Ditusom még lehet hogy a végén a mikor már élesben megy a dolog még másképpen alakul. anyuddal beszélj, vagy esetleg barátnővel aki képes rá,hogy melletted legyen, aki segít adagolni a hómeós bogyót...
bár egy jó szülésznő is aranyat é5r! a miénk is !
Twist páromat is riogatták hasonlóval! ha már ott van kinnt az is megnyugtató! pl tesóm előző párja amikor unokaöcsi született teljesen magára hagyta , felhívták,hogy jön a baba, és ő meg szépen végigdolgozta a műszakot estig és csak utána mászott be. nincsenek is együtt.mostani párja gondolkodás nélkül bement vele, és azóta is imádja tesómat! náluk is csak javított az addig is jól működő kapcsolaton
sajnálni való,ahogy egyesek így riogatják egymást! viszont tényleg hallani hasonló szituról, hogy emiatt ment tönkre kapcsolat.,.. így nem érdemes kockáztatni! a szülésznő nagyon fontos szerintem! biztos ügyesek lesztek együtt, apa meg majd berohan hozzátok ha vége
Viusanyu Darinka még élvezi kicsit a kuckót, itt ollan hideg van úgyis!
Évikém jobbulást kiscsaládnak!
Némócska fenntebb olvashattad hogy Zsiga is csak most kezdi átaludni az éjszakát.én volt idő amikor örültem volna az egyszeri kelésnek. hiszen volt amikor 10szer is kelt éjszaka....
Viki no oltás? milyen volt? menignot én is beadattam már, barihimlőt.hmm nem tudom...mert attól még a rózsahimlő is jöhet... nálunk a családban az volt a "szokás", hogy ha egy gyerek barihimlős lett, akkor direkt odavittük a többi gyereket,hogy minél előbb átessenek rajta
se én se párom nem voltunk még..
ezért is gondolkodtunk oltáson mi is.. aztán csak tolódott...
ja ZSigámnak kibújt még 2 foga sunyi módon végre beindultak már hónapok óta 5 fogú volt. most meg látom jön a többi is... és nem is nyügös annyitra, pedig nyaklánc nuku