Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kacsa!
Juca Hatvanban van a szüleinél (remélem jól emlékszem :oops: ) és Évi is elutazott vidékre Dórikával.
Szerintem mindenképp beszélj Petivel,h. ez így nem lesz jó, neki is át kell alakulnia Férjből Apukává is!!! Ez a világ rendje, mond el neki,h. mindketten tudtátok,h. mit vállaltok, és ez az eddigi életetek megváltozásával jár! Sok szerencsét! :wink: Puszi a kis Tündérnek!! :lol: [/b]
Vendég

Pupy!

Aha, akkor nem vesztek el!

[quote="pupy"]m írta:pupyindketten tudtátok,h. mit vállaltok

Megnyugtatlak, még én sem tudtam! Tényleg eszméletlenül más ez az egész, mint azt az ember hiszi!

Persze, értem, hogy hogy értetted! :) Fogok majd beszélni vele, mert így tényleg csak magam örlöm, magától nem látja, hogy mit, hogy kéne. Persze segít ő sokat, félreértés ne essék. Ebédet hoz, bevásárol, az egyéb dolgokra meg kicsit noszogatni kell és megcsinálja azokat is, csak én talán jobban szeretnám, ha nem kellene noszogatni, hanem gondolatolvasó lenne és mindent megcsinálna, ami az én kis agyamban megfordul ...

kacsa14

Csajok, ez lett ma reggelre Kende kezén... Tipp, hogy mi ez???
Kép

Kép
Kép
norwell

Anikó híradó!

Ma reggel 8.38 perckor, 3310 grammal, és 50 centivel megszületett Ágoston. Gyönyörű a bébi! Mind a ketten jól vannak!
Vendég

Puppy
Igen :) Dr. Murber Ákoshoz.
Tényleg érdekes, hogy a 20. napon ekkorát zuhant...hmm. Nekem mikor megjött akkor csak a menszesz előtti
egy-két napon esett le. És mikor nem jött meg az az egy alkalom akkor még a 40 akárhányadik napon is 37 felett volt.
Na most estig csigázol minket??
Anyukáddal kapcsolatban a jó hírnek örülök és nagyon szorítok, hogy a daganat jó indulatú legyen. Mikor csinálják meg
neki a vizsgálatot?
Dehogyis bánjuk vagy legalábbi szerintem tök jó és remélem meghozza neked a kellő hatást :).

Junko
Köszi :) És szorítok ezerrel a lombikhoz, tudod ugye? :)

Kacsa
Hát nem nagyon tetszik neki :)

Norwell
Sajna nem :(

Tina
Hát gyere, ha tudsz :). Szerintem most, hogy ilyen jó az idő mindenki inkább csavarog valamerre :)

Anikó
Nagyon szorítok!! És azért majd várjuk a beszámolódat :).

Brill
Jajj, de nagyon szép!!!És jajj de nagyon pici!!!

Syrynx
Hú az igen, akkor tényleg jó régen nem látáttok egymást.

Angie
Örülök, hogy otthon vagytok és jól vagytok :)

Kezdek megnyugodni, hogy majd nekem is lesz kitől szoptatási tanácsokat kérnem :)

Kacsa
Ez így nem tűnt olyan szörnyűnek, ahogy leírtad. Én az EDa-tól nagyon félek... mindentől ami gerinc közeli matatást jelent.

Szia Lilia
Te is Miklósi vagy?? De jó!!!

Kacsa
Mindenképpen beszéljétek meg a dolgokat és mond el neki mit szeretnél, mert a pasik azt nem
tudják maguktól kitalálni..ilyenek, de tuti szeret annyira, ha elmondod mindent megtesz neked, de
túl nagy proaktivitást ne várj.

Én nagy valószínűséggel nem leszek jövő hét szerdáig, mert elutazunk anyuékhoz így május 1 alkalmából :)

Puszi nektek és jó időtöltést!

KépKép
KépKép
fleur

Anikó!
Hurráááá!!!!!! Gratulálok!!!!!! És köszönönm az sms-t is!!!!! Nagyon sok Boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!!!! :lol:
Vendég

ANIKÓ!

Nagyon ügyes voltál!!!!!! Gratulálok!!!!!! Én is köszönöm az sms-t :lol:

Kép
Kép
Ági279

Kacsa!
Ilyen a női lélke, mi talán gondolatolvasóbban vagyunk,mint a férjeink. :wink: Remélem mindedn rendben lesz!!

Kati!
Nagyon köszönjük a Híradót!!!! Ti hogy vagytok? Petráról esetleg kép?

Fleur!
Nagyon köszönönm,h. Velem örülsz, én is nagyon röülök Neki. Sajnos estig csigázlak Titeket,mert az otthoni gépemre mentettem le a táblicskut, de este már jön. :wink:
Én is az 1-es nőire járok, Dr. Bán Zoltánhoz. Nagyon rendes,kis fiatal doki, annak idején egy másik doki akarta felrakni a lamináriát, de ez a doki utánnam jött a másik vizsgálóból és ő rakta fel a lamináriát, és látta mennyire félek, és végig ő nyugtatgatott. Ekkor döntöttem el,h. ő lesz a dokim. :D
Én is csodálkoztam ezen a tegnapi leesésen, igazából semmit nem éreztem (legalábbis olyan buborékolás félét :D ) majd meglátjuk. Szerintem nem törvényszerű,h. leessen, vagy mégis?
El tudnád nekem küldeni azt a görbédet???? Megköszönném!:D
Jó pihenést a hosszú hétvégére!!!

Lányok, szerintetek? Le kell esnie beágyazdáskor? és milyen ilyenkor a nyák? :oops: Bocsi,h. ilyeneket kérdezek, de végülis ezért is vagyunk itt.
Vendég

ANIKÓ!!!

GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!! NKED GYORS FELÉPÜLÉST, ÁGOSTONNAK MEG SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!

Timika!
Sajnos még nem tudják mi a baja, azért csinálják meg a biopsziát, hogy kiderüljön.
Biztosan nagyon izgulsz már a műtét miatt te is. Kitartás, minden rendben lesz! (mondom én, aki szintén parázok!) Gondolom bent lehetsz majd vele, hiszen még szoptatod, ugye? Egyébként Kristófot te felkészíted valahogy erre? Úgy értem, beszélsz róla neki, és ha igen, miket mondasz? Nem tudom, mennyit érthetnek meg ők ebből, de biztos fel kell készíteni őkert rá, nem?

Kacsa!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezt a dolgot igenis meg kell beszélni! Minekünk majdnem a házasságunk ment rá, Tomi el is költözött egy időre tőlünk akkor. Mi sem beszéltünk róla, azt hittem így van rendjén, hogy az anya dolga minden, az apa meg dolgozik, és ha hazaér, csak pihenni vágyik, nem terhelhetem le a gyerek körüli gondokkal. Igenis itt mindkettőtök szerepe megváltozott, te anya lettél, és ő meg apa, mindkettő nagy felelőséggel jár! De az apáknak egy nem jön olyan ösztönösen mint nekünk, őket tanítani kell, belevonni a dolgokba, vagy csak a kezébe nyomni a gyereket, hogy most foglalkozzon vele, mert neked kell egy kis magadra figyelés, hogy feleség is tudjál maradni. Bizony, nehéz dolgok ezek, de bele fogtok jönni biztosan, csak ügyesen! :)

Pupy!
Várjuk majd az első táblát! :)
Köszi a jókívánságokat, remélem a Jóisten tényleg segít nekünk. Büntessen engem, de ne Levikémet!

Norwell!
Köszi a drukkokat neked is!
Kende kezén az a folt nem lehet ütés nyoma? Vagy ha érdes, akkor valamilyen ekcémás folt, olyan szokott lenni Levi bőrén is hasonló kis foltocskában mint Kendének. Figyelgesd pár napig, ha nem múlik, mutasd meg a dokinak.

Na, megyek vasalok amíg kispocok alszik.
Puszik

Kép

Kép
adriana

Aniko, drága! :P
Köszönöm az sms-t, és itt is szeretnék szívből gratulálni!!!! :P :P :P

Lányok, én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem minden ilyen csodás hírtől könnycseppek gyűlnek a szemembe, és olyan jó, boldog érzés önt el: babája születik annak, akit ismeretlenül is megszerettem! És így együtt örülhetünk egy új élet, egy új világ születésének. És ez olyan csodálatos érzés!!!!

Aniko, sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Kép

Rolly
rolly

Anikó!

Gratulálok!

Ágoston!

Isten hozott idekint, ebben a verőfényes napsütéses világban!
Anyuddal együtt jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Neked!

kacsa14

Sziasztok
Lilia
Most nagyon kíváncsi letem. Milyen meglepi?????

Brill
Rajtavagyok a felkerülési ügyön. :D
Olyan szépek vagytok a képen!!!

Kacsa
Annyira sajnállak, tényleg szörnyű, hogy apuka így áll hozzá. :(
Igazad adok a többieknek, beszélj vele, hogy kettőtök gyereke, mindkét szülőre ugyanúgy szüksége van.
Próbálj meg beszélni vele, hogy elsőnek foglalkozzon Timcsával, a sportújság megvárja.
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön rendezni a dolgokat.

Pupy
Otthon a zuhany alatt világosodtam meg. :? Lehetett volna hamarabb is. Nekem is mindig a bonyolult dolgok jutnak elsőnek eszembe. A pofonegyszerű meg később. Bocsi.

Anikó
Gratulálok!!! Sok örömet, boldogságot és jó egészséget az egész nagy családnak!

Kép
Vendég

Fleur!

Én is féltem a gerincmatatástól. De ahogy ott feküdtem és néztem a fájások erősségét és tudtam, hogy ez még mindig nem a csúcs. Egy pillanatig sem gondolkodtam a dolgon. És így utólag azt mondom, hogy nagyon jól döntöttem! Mert volt jó pár óra nyugalmam, amikor tudtam pihizni. És nem mellesleg ember maradni. Mert a vajúdás alatt szinte hangomat sem lehetett hallani. Viszont még eda előtt, mikor jöttek a fájások, már kellett Apa derékmasszirózása és nem sok hiányzott, hogy elkezdjek nyögdécselni. Mikor a tolófájások beerősödtek és még nem nyomhattam, na akkor is volt 1-2 nyöszizés. Aztán a szülőágyon bepótoltam mindent. A 3*3 nyomás alatt ordítottam, mint a sakál,l csodálkoztam is utána, hogy nem rekedtem be. ÉS még egy előnye van az eda-nak, ill. nekem volt. A varrásra is eda-t kaptam és semmit, de semmit nem éreztem. Pedig hiperérzékeny voltam. Az amniokon annyira feszítettem, hogy szinte képtelenség volt megcsinálni. A varratszedésen szintén nyafogtam és feszítettem. Varrás közben pedig kedélyesen csevegtem a dokival ... És utána is még abba kaptam fájdalomcsillapítót.

Szóval a lényeg az, hogy nekem bejött. És csak annyit tudok ajánlani, hogy senki ne zárkózzon el előle. Mert attól, hogy kvázi fájdalom nélkül szenveded végig a vajúdás hosszú óráit a szülésért még ugyanúgy meg fogsz szenvedni. Viszont így nekem a szülés kellemes élmény maradt! Ellentétben a kórházi napokkal, ahol már azt mondtam, hogy inklább szülök minden nap, csak a varrás fájdalmát, a szétment csontok feszítését ne érezzem! És komolyan elgondolkoztam azon, hogyha a szülés utána első pár nap ilyen vacak, akkor lesz-e tesó ...

Csajok!

Köszönöm a férjemmel kapcsolatos írásaitokat is!
Regegl nagyon zaklatott voltam. Azt viszont azért még szeretném leírni, hogy én megértem őt is. Mindig is ilyen volt, amióta csak ismerem. Már sokat vitáztunk ilyen sportos dolgok miatt (sportolása, sportújság, sport tv-zés) és volt hogy ő is azt mondta, hogy ő mindig is ilyen volt én így vállaltam, mostmár ne nyafizzam. És ebben azért igaza van. Ő is úgy fogadott el, amilyen vagyok, nem kezdett el utólag átalakítgani. Persze, ez most egy merőben más szituáció. De az én eszem tudja azt is, hogy ő azért sportoló is (versenyszerűen triatlonozott), a vérében van a sportolás, kell a napi konfortérzetéhez a mozgás. És ha nem engedem sportolni, azzal egyrészt magammal is kitolok, mert feszült lesz, másrészt csak "elvadítom" magamtól. Szerintem szépen fokozatosan rendeződni fognak a dolgok, ahogy én is kezdem kiismerni a kisasszonyt. Ahogy majd Timcsa is egyre kezelhetőbb lesz, ha játszani, foglalkozni lehet vele, ő is biztosan jobban tudja majd kezelni a helyzetet. És hiányzik ám neki is babó, ha egész nap nem volt itthon. Csak olyankor már én nem nagyon engedem neki, hogy babázzon, mert csak felpörgeti. De amikor este nagyon kivagyok, ha nem alszik, pl. vmelyik nap, már bőgve vonultam el zuhizni és otthagytam neki a aszintén bőgő gyereket, hgoy kezdjen vele, amit akar, akkor ő is szépen elringatta és elaltatta.

kacsa14

Sziasztok!

Adri!
Olyan szuper dolgokat írtál le, nagyon tetszett. Persze a saját tapasztalat nagyon sokat számít, de annyira igazad van,azzal kapcsolatban,h. attól megszületik egy Pár gyermeke,és születik egy anyuka és egy apuka, attól ők még Férj és Feleség is maradnak, barátok és szeretők. Ezt a harmóniát nagyon fontos és gondolom nehéz is megőrizni.

Rolly!
Teljesen igazad van, nekem még a Te csodás meleg és jóságos szívedtől is könny szökik a szemembe. :wink:

Maci!
nem baj a lényeg,h. remélem megvan a megoldás!!! :wink:

Kacsa!
Remélem sikerül mindent megoldanod a Pároddal! Örömmel olvasom,h. feltámadt benned a feleség, aki nagyon is szereti a Fráját. Szerintem meg fogtok oldani mindent!!!! :wink:

Puszi!
Vendég

Kacsa!
Fráját=Férjét :lol: bocsi!! :oops:
Vendég

Anikó!

Szívből gratulálunk!
Sok puszit küldünk nektek! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

ANIKÓ!
Nagyon gratulálok!sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész családnak! Kép

Norwell!
Csípés.Vannak már szúnyogok sajna, de lehet pók is(bár az inkább lilásabb színű), ill. házi poloska is(ahoz is volt már szerencsém :evil: )
Legalábbis a képen anak látszik.Máshol nincs?A testén?A csípések általában a fedelnül hagyott testrészeken vannak, ezért gondolom.Fenistil géllel kend, ha te is csípésnek látod.Ha nem múlik, és dagadna, akkor bőrgyőgyihoz menjetek, hétvégén a klinikára.
Az ekzema nem jön ilyen hirtelen.De nem látszik, hogy milyen a felszíne, érdes?Vakarja?Majd írj, hogy vagytok.

Pupy!
Én is a táblára gondoltam! :wink: Vhogy megéreztem.

Rolly!
Hogy vagytok mostanában?

Adri!
Sajnálom Levikét, de hamar túllesz rajta, meglátod Téged fog jobban megvisleni.Remélem nem komoly, és hamar gyógyítható a problémája.Igen, egy Anya ilyen esetben azt kívánja, hogy bárcsak nki lenne baja, ne a gyerekének.Én is így érzek, ha fáj Emili pocakja. :(

Timika!
Nektek is hasonlókat tudok mondani, mint Adrinak.Kitartás, túllesztek rajta.

Nárcisz!
Eszembe jutottál tegnap, vagyis amit írtál az emberekről.Én azon vagyok kiakadva, mikor séta közben odajönnek az emberek a gyerekükkel, hogy nézd kisbaba!, és a gyerek már kapaszkodik is a kocsiba, keni össze a maszatos kezével, és köhög, tüszköl a kocsiba! :evil:
És a szülők, a megkérdezésem nélkül mutogatják nekik a gyereket, mintha nekem kötelességem lenne mutogatni!Nem arról van szó, hogy sajnálom tőlük, csak min. megkérdezheték, hogy megnézehtik-e?Mert még én várjak rájuk, hogy nézelődjnek!És hát a gyerekek gyakran csak lappangva betegek, de nem minden szülőnek jut eszébe, hogy ne nyúlkáljanak a kocsiba, a babához.Na én erre vagyok kiakadva. :twisted:
Egyébként hogy vagytok? :D

Brill!
Sármos legény ez az Erik baba!

kellemes 7végét Mindenkinek,jó majálisozást, pihenést! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Aniko! Itt is gratulalok nektek. Egy kicsit felborult a sorrend, en beeloztelek titeket Brillel. Ki gondolta volna :) Remelem hamarosan kapunk kepeket Agostonrol. -- Kati! Veletek mi van? Regen irtal.
Vendég

Mi jol vagyunk. Szepen lassan a szopizasba is belejovunk. Apa nagyon belelkesedett es segit cicire tenni. De mar egyedul is tobbszor sikerult. Tegnap volt a mely pont, sirtam is, mert annyira sajnaltam az en kis Angyalkamat, h. nem megy neki. Ma mar majdnem 40 milit szopizott. Dr neni is latta, es mindent rendben talalt. A kis feher pottyokre irt fel vmiket mert a potty korul piros ami szerinte...
Vendég

...fertozes. Anyukak! Szerintetek? Betadint irt fel es mondta h. hintoporozzam. Ejszakank jol shkerult. 11es szopi utan 4kor kajcsizott. Kozben alszik szepen a kis agyaban. Kepet hetvegen teszek fel. Telefonrol sajnos nem lehet. Meg irni is nagyon vacak. Evi! Juca! Merre vagytok? Evi! Te mintha elutaztal volna a szigeteles miatt! Kacsa! Sajnalom a banatodat. Az unokatesomeknal ugyanez megy.
Vendég

Angie!

Milyen fehér pöttyötök van???
Olyan, mint egy kis patti, amit, ha megnyomnál kiloccsanna a fehér lötyi? Fehér a közepe és körülötte vörös?

Mert ilyen nekünk is van. És azt mondták, hogy a tejcsivel átjutó anyai hormonok okozzák.

Timcsa fején is mindig van 5-10 db, 1-2 napig, utána mindig új helyre másznak át. Van a fülsimpáján, a szemem dsarkában, a pofiján, a homlokán, szóval az egész feján. Most mondjuk elég csúnya az álla, a szája alatt van egy ránc és az az egész ránc most tiszta patti. Majd, ha felébred és eszembe jut, megpróbálom lefotózni. Én egyébként nem csinálok velük semmit. Bár erre az állára most én is tettem hintőport.

A köldökkel hogy álltok? Mivel kezelitek?

kacsa14

A manóba!!! Annyi meló szakadt rám, ráadásul egyedül is vagyok. :(:(:(

Kép
Vendég

Kép
Kép

az első próbálkozások, igyekszem :oops: de ezzel a mérettel gondjaim vannak :evil:
Vendég

Kacsa! Igen, olyan patti szeru es korulotte piros, mintha udvara lenne. Szilardnak nem csak a fejen van hanem az egesz testen, es ugyanugy hamar begyogyulnak es kijon masik helyen. Ma behintoporoztam a kis testet de az arcara nem mertem tenni. Ma egy kicsit elfaradtam. A kov. szopiig pihizek egy kicsit.
Vendég

Pupy
Ügyi vagy! Csak így tovább! :)

Lassanként vége a melónak erre a hétre. 1 szabad 7VGe! El se hiszem. :D
Jó hétvégét, jó pihenést!

Kép
Vendég

Kép
Kép

na végre!! :lol:
Azért holnapra állítok egy kicsit a DPI-n is,h. lássunk is belőle valamit!!! :lol:

Remélem,h. ez a tábla továbbra is végigkíséri utunkat, és mindenkinek szerencsét hoz!! :lol:

Ha bárkinek bármilyen kívánsága van a táblával kapcsolatban csak írjon!!!!

Puszi!!
Vendég

Anikó drága!!!! :D
Kép
Nagyon-nagyon gratulálok Ágoston babához!!! Jó egészséget, sok-sok tejcsit, nyugodt éjszakákat, gyors felépülést kívánok!!!

Pupy!
Naggggyon ügyi vagy, ahhoz képest, hogy első táblád, tutijó!!! És én is sejtettem, hogy Te leszel a táblifelelős...

Angie!
Nagyon ügyesek vagytok a szopival, csak így tovább!!!

Panka!
Köszi a választ, de lehet, h nem csípés, mert a másik kezén is van egy ilyen folt, és száraz, érdes a bőr a pirosság helyén... Lehet, h ekcéma... :( Néhány napja adtam neki tejpépet, a védőnő azt mondta, most már megpróbálhatom... Most nem adok neki pár napig, meglátjuk, mi lesz, kenem Halicar kenőccsel egyelőre

Lányok!
A kiütés, amiről írtok, sztem inkább tejkiütés. Olyan, mintha patti lenne, de nem szabad nyomkodni, nem kell bántani sem, magától elmúlik.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Aniko! :D

Gratulalok! Nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Hú gyerekek, ezt nem tudom követni. Termeltek rendesen.
Nembaj, itt a hétvége.

Anikó Gratulálok! Sok boldogságot és tejecskét :)

Jeges maci

http://w3.enternet.hu/thatsme/zip/knut.zip
http://w3.enternet.hu/thatsme/zip/knut2.zip
Jó szórakozást (a többieknek is)! Bocsi, aki már látta.

Kacsa! Ezek a pasik ilyenek. Elkapattuk őket :) De javuló tendenciáról beszámolhatok. Mi értelme van tűrni, megteszik értünk, egymásért. Ezt folyamatosan tanuljuk. Mondd el neki mit szeretnél. Drukkolok.

Norwell pókica? rögtön ez ugrott be látványra is

Fleur Jaja, a tökéletes város :) Én legalábbis nagyon szerettem. Csak az utazgatást nem. Talán ezért lakom most a főváros közepén.

Pupy bárcsak igazad lenne... de nem hiszem. Majd meglátjuk két hét múlva. Most higgadtan tudom fölfogni, hogy amit tehetünk azt megtesszük, utána meg pont azért lehetek nyugodt :)

folyt.köv.
lilia
lilia

Pupy!

Csak azért néztem még be, hogy lássam, sikerül-e a tábla. Nagyon ügyi vagy! Viszont most, hogy jobban megnéztem magamat benne, lenne egy észrevételem. Az életkorom már nem 26, hanem 27! javítanád, légyszike? Köszi! :D

Jó éjt, puszik!

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Aniko!
Itt is gratulálok Nektek! :D
Nagyon várom Ágostonról a képeket! (mert ugye kapunk?!) És olyat is, ahol Marcival van! :wink: Kíváncsi vagyok a hasonlóságra, mert a 4D vmi ilyesmit sugallt... :wink:

Pupy!
Bíztató a görbéd!!! :D Remélem fent marad a hőd... :wink:
Nagyon ügyi vagy a táblával! ... köszi a javítást! :D

Angie!
Látod, hogy fog menni a dolog! :D Így tovább! Kép

Timika!
Gratula Kristófnak az első önálló felálláshoz! Kép
Szerdára sok-sok elődrukk a műtéthez!

Kacsa!
Mindent leírtak elöttem a csajok! Kicsit érzékenyebb napod lehett ma..., de a beszélgetés nem árthat! :wink:

Jucmuc!
Hétvégén indultok Mo-ra és kezdődik!!! Kép

Csibe!
Gáborbaba már fél éves múlt??? Rohan az idő... :lol:

JMacika, Lilia!
Üdv a táblában! :D Olyan régen volt már új "táblatagunk"...

..és a mai kép:

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Örülök,h. sikerül a szopi, annak pedig méginkább,hogy a Párod is ilyen lelekes!!! :lol: Már nagyon várom a képeket!! :D

Norwell!
Neked is nagyon köszönöm a tábla dicsit. Igyekszem ám nagyon!! :lol:

Junko!
Merre jársz? Remélem minden oké! :roll:

Lilia!
Szorítok mindkettőnknek, és persze mindenkinek! Én is úgy gondolom,h. amit lehetett megtettük! :wink:

Brill!
Igazán nincs mit ez csak természetes!! :wink: Köszi a bíztatást, és én is nagyon remélem :oops: Erik továbbra is gyönyörű baba!!! Szopi? Alvás?

Adri!
Levikének megelőlegeztem a tortát!!! :lol:

Puszi!

Szép hétvégét Mindenkinek! Kép
Vendég

Sziasztok!
Most nagyon nincs időm, csak Anikó miatt...

Anikó!
Gratulálok, a kibővült családhoz. Egy hős c
vagy a szememben.

Kacsa!
Abszolult megértelek a probléma ismerős (sport!).

Szép hosszú hétvégét mindenkinek.
Vendég

Reggelt!

Pupy!

Én is lenni 27 éves, már 2 hete!!!

Köszi!
Amúgy nagyon ügyi vagy!!!

Angie!

A szomabátram babáján + nekünk is volt/van a testünkön is.
Az tuti, hogy a tejtől van, ebben egyet értek Norwellel, de nekünk aszt mondták, hogy a tejjel átjutó anyai hormonoktól.
Csúnya, de tényleg múlik. Szerintem túl sok kencét nem érdemes rá tenni. A h.portól meg totál kiszárad a kis bőre. szerintem ne bántsd, ha 1-2 nap alatt 1-1 elmúlik, akkor tuti erről van szó. Feleseleges macerálni.

Kérdeztem már tegnap is, hogy hogy álltok a köldökkel, mert nálunk pl. a klinikán semmit nem engednek vele csinálni, aztán itthon a doki + védőnő kiokosított és 13. naposan le is esett.

kacsa14

Sziasztok!

Most én is nagyon rövid leszek, mert ezer dolgom van...

Anikó drága :) Itt is gratulálok és minden jót kívánok a kis Ágostonhoz!!! Köszi az sms-t és nagyon várjuk ám a képeket :lol: :wink:

Kacsa :) Nekünk anno Hexachlorophiles (remélem jól írtam :oops: ) kellett a köldökcsonkot szórni pelenkázáskor, nem is volt vele semmi baj.
A problémádat átérzem, bár nekem nagy szerencsém van a párommal, mert mindenben segít, tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy beszélj vele. Persze, fontos lehet neki a sport, de gondolom Timcsa és te még fontosabbak vagytok. Vagy ha te is így állnál hozzá a dologhoz, ki törődne Timcsával??? :roll:

Adri :) Én is gondolkoztam rajta, hogy mit mondjak Kristófnak a műtétet illetően, de azt mondta a védőnéni ismerősöm, hogy még nem értené meg, amiről beszélek. Utána meg fogja érteni és akkor ki is kell majd játszani az egészet (kell majd kis orvosi táskát venni...). Köszi a drukkot, én is nagyon szorítok nektek!

Lányok! Az utolsó mondat mindenkire vonatkozik, köszönöm szépen, hogy így szorítotok a Manónak! (Azért szeretnék már pár nappal öregebb lenni :( :( :( )

Puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Hexachlorophiles hintőpor akart lenni :oops: :oops:

KépKép

KépKép
timika

Kacsa! Bocsika, elkerulte a figyelmemet a kerdesed. A koldok mar a multe. Tegnapelott leesett. Alkohollal kellett tisztitani es hexaclorophenes hintoporral beszorni. Meg par napig alkoholos fultisztitoval tisztogatom. -- Szilard szopizgat, bar meg nem teljesen erez meg ra es hamar elfarad. Mindig ugy liheg 30 gr kiszopasa utan. Aztan jon egy kis pihi, aztan 30-40 mili uvegbol.
Vendég

Ja, es a pottyok elmulnak 1-2 nap alatt. Azt hiszem hagyom magatol gyogyulni. Olyan jo h. itt mindent meg lehet beszelni. Koszi Lanyok. -- Pupy! Nagyon ugyike vagy a tablaval. En sajnos semmit nem latok belole, mert a telefon kijelzojen olvashatatlanul kicsik a karakterek. Majd ha lesz netunk, szemrevetelezem. Azt azert latom h. nagyon lesovanyodott a sarga resz. Es ezen surgosen valtoztatni kell!
Vendég

Olyan rossz, hogy így pang a topik :( Tudom, hétvége, de akkor is :(

Dobok egy képet a kis drágámról, ahogy egyedül felállt. :D

Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Anikó!
Itt is gratulálok nektek :D Mindenképpen írj majd légyszíves, és képet is szeretnénk :D Sok puszit küldök és sok tejcsit kívánok nektek :D

Timika!
Nagyon szorítok, hogy minél problémamentesebben átjussatok ezeken a nehézségeken, és Krisfóf meggyógyuljaon. Remélem minden rendben lesz majd.

Adriana!
Sajnálom szegény Levike! Nagyon sajnálom szegénykét. Kívánom, hogy mihamarabb meglegyen az eredménye ennek a vizsgálatnak, minél könnyebben vegye az akadályokat, és valami kis gyógyítható betegség legyen csak. Sok puszit nektek. :D

Lányok!
Gyönyörűek a babaák kivétel nélkül, megnézegetem mindig mindannyiótokat. csak sajna nem mindig tudok reagálni.

Pupy!
Vártam a privit, de nem érkezett meg. Nem biztos, hogy tudok segíteni, de megpróbálok.
nagyon szorítok anyukádnak.

Sok puszi mindannyiótoknak: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon köszi a dícséretet, igyekszem, a holnapiban már javítva leszel. :wink:

Timi!
Ez csak természetes,h. szorítunk Nektek!! Hamar túllesztek rajta remélem!! :wink:

Angie!
Nagyon köszi a dícséretet! Remélem,h. hamarosan Te is látni fogod. Örülök,h. alakul a szopi! :lol:

Nárcisz!
Hogy álltok a költözéssel? Remélem minden oké!! :wink:Nem akartalak zavarni a privimmel, amig nem szólsz,h. mehet, de most átküldöm azt is! Köszönönöm előre is! Bár a szöveg nagy része magyarul van, de kíváncsi leszek a véleményedre.

Sok puszi!! Kép
Vendég

Anikó
Gratulálok, és minden jót kívánok nektek!

Brill
Nagyon édes a kisfiatok, agyon tudnám psuzilni, gondolom, ti is ezt teszitek :)

Timika
Már feláll Kristóf egyedül? Wooooow! Természetesen én is drukk nektek nagyon!

Pupy
Tábla szuper, csak így tovább!
Kérdeztél a hőleesésről. Én annak idején jó fél évet hőmérőztem, és 1 hónapot kivéve jól látható volt a kis esés a vélhető tüszőrepedéskor. A kimaardó 1 hónapban valszeg nem volt peteérésem, mert a görbém is másmilyen volt. De ha nem is törvényszerű az esés, a lényeg az, hogy a ciklus első és második fele jól elkülöníthető legyen. A hüvelyváladék pedig egyértelműen felismerhető a termékeny időszakban. Biztos hallottad már azt, hogy "tojásfehérjének" hívják (egyébként Billings váladék a neve). Ugyanis tényleg olyan az állaga, csak teljesen fehéren átlátszó, nyúlós, nyálkaszerű, tiszta cucc. Ha figyeled, fel fogod ismerni. Mennyisége változó, kinek kevesebb van, kinek több.

Tündi
tündi30

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Adri!
Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánok a kisfiadnak!!!! :lol:
Kép

Tündi!
Nagyon köszönönm,h. leírtad, ezt. :D Igazából arra lettem volna kíváncsi,h. a beágyazódáskor "törvényszerű-e",h. leessen a hő egy két tizedet, aztán vissza?? Mert sok ilyen görbét láttam már, többek között tavaly mikor babás lette,nekem is ilyen volt (trifázisos). Ez úgy jött fel,h. a mostani görbémben van egy esés, és Virág mondta,h. neki a ebben az utolsó babás görbéjében nem esett le a hője, végig fent volt. Remélem érthetően írtam! :lol:

Puszi és szép napot Mindednkinek!!! Kép

Remélem ma sütni fog a nap,mert megyünk napozni!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Visszajöttünk a rovrirtás miatti szünetről.

Anikó!

Nagyon sok boldogságot kívánok a két gyönyörű fiadhoz, és a családodhoz!

Adri!

Nagyon szorítok Leviért!

Timika!

Kristófért is.

Kacsa!

Farthynak írtam, a szerepleosztással kapcs. akkor úgy éreztem egy kicsit felhúzta az orrát. Most is azt gondolom. Beszéljétek meg, mert ki fogsz purcanni. Egy kicsit más az elméleti anyuka a gyakorló anyától, de ezen túl lesztek. Ha vígasztal 6 hét után jön egy minőségi váltás, Timcsa a zsarnokból vált a rabszolgatartóra.
Amit leírtál azt mondd meg a férjednek is, de az is sokat segít, ha egy hétvégén nem megy sehová, és látja mi güri van egy kölökben.
Most mindenkitől bocsesz akit érint, de felmerült a takarítás megosztás... Itt jön elő, hogy vannak olyan peiódusok, amikor bzony a férfi is nagyon sokat tud segíteni, de ha ahhoz szokott hozzá, hogy mindenben kiszolgálják, akkor nem csinálja magától. Igenis egy gyerek pláne az első időkben két emberes meló. Abban is tud segíteni, ha odafigyel a férje az asszonykára és TV helyett beszélget, mert ugye a törpe nem kommunikál, és óhatatlanul is befordul az ember lánya pár hét után, netán összedobja a vacsit, vagy megnyomkodja a vállát, megsimizi a talpát, megrakja a mosógépet... ezer dologban. Ezt meg kell beszélni. Ha előtte más is volt a szerepleosztás, itt az idő, most vagy soha. Drukkolok, hogy sikerüljön.
Nálunk már a kezdetektől úgy nézett ki, hogy a hétfő az én kórusnapom, a péntek a Kofa lumpnapja. Amikor megszületett Kinga a hétfő ugrott, cserébe hétvégén mindig jövünk megyünk, viszont a péntek továbbra is Kofa lumpnapja. A többin viszont segít, mint a kisdobos, mert ő is látja, hogy a csaj engem simán leharcolna. Most egyébként már sokkal könnyebb, más fárasztó dolgai vannak a dednek.

A puncusát ne piszkálja a védőnő semmilyen oljaos cuccal. Nem is értem honnan vette, a bacik melegágya. A lényeg, hogyha kakis, akkor töröld ki, esetleg csap alatt mosd ki tökéletesen. Alapjáraton a szeméremtestbe nem kell nyúlkálni. A kencézés teoretikus vitát vált ki. Nekem a pesti gyerekorvos azt mondta, hogy boraxos krémből mindenhová, tehát a combhejletbe, puncusra, fenekére. Mert ugye a híg kaki mindenhova jut. De van olyan, aki csak a feneket keni. Panka hogyan csinálja?

Mindenkitől bocs, hogy nem írok, de szólít a kötelesség, kinek Kindzse a neve. :-)

tjuca

Sziasztok!

Tjuca!
Örülök,h. visszajöttetek! :lol:
Azt szeretném kérdezni,h. így,h. beindult a tesóprojekt, nem szeretnél a tábla alsó rézébe is bekerülni,mint próbálkozó? Persze a felső részén bent maradnál??? :oops:

Puszi!
Vendég

Szia Juca!

Köszi Neked is a választ! Az imént volt ismét egy kirohanásom, talán végre sikerült nagyjából lekommunikálni a dolgot. Igyekszik ő, csak irányítgatni kell!

Védőnő is csak az ajakhajlatban takarított.
Én most óvatosan megtörlöm popsitörlővel, hogy a nagyja trutyi kijöjjön + este fürcsinél van nagy cunamosás.

Krémet cunira + popóra kenek nagyjából, aztán szétkrémezi magát, ahogy mocorog.

----------------

Este 8-kor evett, aztán 11 után tudtuk letenni. És 3/4 5-kor kelt!!! 3-kor muszáj voltam fejni, mert cickó pattanásig feszült.

kacsa14

Anyával
Kép

----------
Szegénykémnek jó rusnya lett az álla :cry: , de talán már javul ...

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Köszi a szülinapi köszöntőt! Levinek megmutattam, és nevetve mutogatott a képernyőre, gondolom azért, mert tetszett neki! :D

Most épp nagy készülődésben vagyok, Levike elaludt, mi meg készítjük a nagy bulit neki! Itt lesz az egész család pereputty, plusz Levi unokatstvére, aki csupán egy nappal fiatalabb nála, tehát dupla buli lesz. :D

Olyan hihetetlen az egész, egy éve ilyenkor épp egy nagy labdán vajúdtam!!

Puszik

Kép

Kép
adriana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?