Sziasztok!
ANIKÓ!
Nagyon gratulálok!sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész családnak!
Norwell!
Csípés.Vannak már szúnyogok sajna, de lehet pók is(bár az inkább lilásabb színű), ill. házi poloska is(ahoz is volt már szerencsém
)
Legalábbis a képen anak látszik.Máshol nincs?A testén?A csípések általában a fedelnül hagyott testrészeken vannak, ezért gondolom.Fenistil géllel kend, ha te is csípésnek látod.Ha nem múlik, és dagadna, akkor bőrgyőgyihoz menjetek, hétvégén a klinikára.
Az ekzema nem jön ilyen hirtelen.De nem látszik, hogy milyen a felszíne, érdes?Vakarja?Majd írj, hogy vagytok.
Pupy!
Én is a táblára gondoltam!
Vhogy megéreztem.
Rolly!
Hogy vagytok mostanában?
Adri!
Sajnálom Levikét, de hamar túllesz rajta, meglátod Téged fog jobban megvisleni.Remélem nem komoly, és hamar gyógyítható a problémája.Igen, egy Anya ilyen esetben azt kívánja, hogy bárcsak nki lenne baja, ne a gyerekének.Én is így érzek, ha fáj Emili pocakja.
Timika!
Nektek is hasonlókat tudok mondani, mint Adrinak.Kitartás, túllesztek rajta.
Nárcisz!
Eszembe jutottál tegnap, vagyis amit írtál az emberekről.Én azon vagyok kiakadva, mikor séta közben odajönnek az emberek a gyerekükkel, hogy nézd kisbaba!, és a gyerek már kapaszkodik is a kocsiba, keni össze a maszatos kezével, és köhög, tüszköl a kocsiba!
És a szülők, a megkérdezésem nélkül mutogatják nekik a gyereket, mintha nekem kötelességem lenne mutogatni!Nem arról van szó, hogy sajnálom tőlük, csak min. megkérdezheték, hogy megnézehtik-e?Mert még én várjak rájuk, hogy nézelődjnek!És hát a gyerekek gyakran csak lappangva betegek, de nem minden szülőnek jut eszébe, hogy ne nyúlkáljanak a kocsiba, a babához.Na én erre vagyok kiakadva.
Egyébként hogy vagytok?
Brill!
Sármos legény ez az Erik baba!
kellemes 7végét Mindenkinek,jó majálisozást, pihenést!