Új privát üzeneted érkezett!

hááááát igen... dúrva!!!

Kép
gtunde75

tetőőőőőőőőőőőőőőőőő, hátha azért na........................

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Néha be- be kukkantok... elkezdtem a nagytakarítást, közben Kristóf olyanokat alakít, hogy a hajam az égnek áll. Tegnap és ma sokat voltunk kint, élveztük a napocskát. :)

Picurkám már mocorog, ugyan úgy érzem, mint Kristófot, rezgőre állította magát. :lol:

Kristóf fütyije helyre jött, remélem többet ilyen bajunk nem lesz.

Kitti
Akkor most mi van???

Zsu
Január új év, új lehetőségek! Továbbra is drukkolok... nagyon!

Kép
Kép
susytunder

Kép

Suzy, örülök, h jelentkeztél :lol:
élvezzétek is a jó időt :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!

Kép
Szép napot mindenkinek
Vendég

hali!
jó reggelt, szép napot!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt lányok!

Péntek van, apa ma hamar jön haza, de jó! :)

Kírus
Megcsodáltam ám a gyönyörűséges lányod, csak mindig elfelejtettem írni. :)

Mit csináltok lányok hétvégén? Ki mit főz?
Jól emlékszem hétvégén kell meggyújtani az első gyertyát a koszorún?

Puszi és nagy ölelés mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!!!

Zsu: Igen, 12 dpo voltam...

Tünde: Én azért hiszek a jóstesztben sokkaknál bejött...Szerintem van benne valami...
Én már abba hagytam egyszer a gyógyszert, nem hinném azt, hogy 35 naposak lennének most a ciklusaim...és jövöhéten szombaton jönne csak meg!
Jah és ma már száraz a folyásom, tegnap óta, úgyhogy napok kérdése ás megjönn....Mert most is görcsölök...Ja és 16 voltunk együtt nem akkor volt pé!!!
Szerintem 13-14 volt...
No, de majd kiderül...

Igazságszerint, azt hittem jobban megzuhanok, hogy nem sikerült, de nem...
Egyrészt örülök is másrészt nem...A párom egy kicsit izgult, mert félt, nehogy beteg legyen a gyerek,vagy valami baj legyen így rögtön 1 hónapban,így úgymondd ő örült és azt mondja semmi baj nincs...A köv hónapban jobban ráhajtunk :D
Tegnap vásároltam kari ajcsikat, de még midig nincs meg minden...
Pedig azt hittem megtom venni 4-5 óra alatt mindenkinek az ajcsit....
De hát nem...mja dfolyt köv valamikor....

Kivánok mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!

És köszönöm a bíztatásokat!!!!Még jövök, ha van valami jelentem!!!!
csip-csip18

sziasztok!!!

susytunder sziiiiiia!!!! ezer éve nem voltál itt!!! igen! vasárnap kell gyújtani!!! :lol: :lol: :lol: már a tv is bemondta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suzy78 jóóóóóóóóóóóó reggelt! jéééé, nem is vettem észre a tetüt.. :lol: egyszerre sok dolgot csináltam tegnap este!!! :wink: :lol:
valamit szerettem volna írni, de elfelejtettem! :roll: hiába...szőőőőke vagyok!!! :lol: :lol:

kírus, -j- sziasztok!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok csajok!

Neharagudjatok,hogy ritkán jövök,de nagyon elvagyok havazva, ráadásul orvosra orvosra járunk...

Betty! Nagyon szurkolok nektek!! nem semmi tüssző szám, gondolom megviselt ez a sok petécske, nekem sokszor egy is úgy tud fájni hát még ilyen sok mint neked...
De tudod már a cél előtt vagytok, csak átkell szakítani a szalagot :wink: Kép

EDI
ediii

Csip-csip! akkor most már ti is rajta vagytok a babatémán??
remélem minnél előbb sikerrel jártok :wink:
Én személy szerint nem hiszek a jós tesztben /LH/,mert többször kipróbáltam a ciklus végefelé, és ahogy a nagykönyvbe megvan írva úgy erősödött, a végén meg már erősebb volt a tesztcsík mint a control, mégsem lett baba...., de hát valakinek bejön valakinek nem....

Rólam:: a párom is volt másik orvosnál én is voltam nőgyógyásznál és mind a kettő azt mondta,hogy hogy mondhatott ilyet a másik doki,hogy nyugodtan próbálkozzunk??!! mert a lelet szerint nincs esély,hogy spontán babánk lehessen " bár vannak csodák" mondja a doki..., nos most a BMC-ba megyünk, majd ma kérek időpontott..., szerencsére nagyjából minden leletünk megvan.. , úgyhogy kivi leszek,milyen ütemmel érjük el az első inszemet..

EDI
ediii

Tünde
Akkor hétvégén megcsinálom a koszorút, majd hozok róla képet, a házikónkat is feldíszítjük hétvégén. :)

Betty
Neked is akartam írni, csak híg az agyam, hogy nagyon drukkolok!

Lányok ti hallottatok olyat, hogy afp előtti napon nem szabad tejterméket enni, mert befolyásolja az eredményt? :shock:
A dokim még a papírra is ráírta és mástól is hallottam azóta.
Rossz eredményű afp- s lányok ti tudjátok ezt?

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Tegnap annyira ideges voltam attól, hogy a tanárnő mit szól majd a dolgozatomhoz -mert ugye mentem konzultációra-, hogy a liftben nagyon rosszul lettem. Egyik nagyon édes tanárom szeme kipattant, úgy megilyedt, nem akart egyedül hagyni. Végül mondtam neki, túlélem :D és végül odaértem. A tanárnő olyan szigorú pillantást vetett rám, hogy én már elkapáltam magam, aztán azt mondta, hogy ezt én írtam? :shock: Elrebegtem neki, hogy naná! Mert ez szuper :shock: :D Whá, úgy örültem neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy egy gonddal kevesebb, illetve a hétvégét aarra szentelem, hogy az annotációt megcsinálom + lefordítom angolra, meg a mellékleteket összerendezem, aztán viszem kötni és hétfőn leadom. Utána meg jöhet a nagy tétel tanulás :cry:

Edi :) szia, na akkor ti is jó kezekben lesztek nemsokára! Na igen, ez a tipikus nemtörődömség a drnál, hogy nyugodtan próbálkozzatok.

Suzytunder, jah azt hiszem vasárnap kell meggyújtani az 1. gyertyát. Ti mikor mentek Bécsbe? Melyik kismami írta, hogy beadatja a h1n1et? Te nem? Ha igen, beadattad?

Csip, majd kiderül holnap mi van. :wink:
[quote]v írta:alamit szerettem volna írni, de elfelejtettem! Rolling Eyes hiába...szőőőőke vagyok!!! Laughing Laughing
:shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

Suzytunder én nem hallottam ilyenről! :shock:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Tegnap voltam dokimnál, és ő javasolja, hogy csináltassak magzatvíz vételt. Akkor is mondjam Kecskeméten, ha nem ajánlják fel ők. Csak ez ad biztos eredményt.

Kirus

Ismét téged kérdezlek. Most nézegettem a kecskeméti kórház honlapját. Ott úgy írják, hogy a genetika csak H-Sz 9-13-ig van. Nekem alapból 12:50-re van időpontom az UH-ra, ahol meg írják, hogy kell beutaló. van nekem egy, amit itt adtak, de azon csak az áll, hogy Tisztelt Genetika, kérem ellátását! Alacsony AFP. És ennyi. Remélem nem lesz ebből gond, és mehetek ezzel a papírral az UH-ra. Te mit gondolsz?

Joli
Kép
Kép
joli83

Tünde, várom...hátha eszedbe jut :wink:

Suzy, igen vasárnap kell meggyújtani az első gyertyát :!:
Mi ma vendégségbe megyünk este, iszogatunk és társasozunk, holnap meg Szabadkára megyünk a piacra, ebédelünk jó kis pljeskavicat...imádom, vasárnap meg már vége a hétvégének pihenünk, ha tudunk!ennyi :wink:
És Ti :?:

Ediii, vmelyik nap gondoltam Rád is, h merre lehetsz vajon :?: :roll: :wink:
Drukkolok, h egyenesbe kerüljetek és minél hamarabb babás legyél :wink: :!: kitartás meg lesz az eredménye :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, én sem hallottam ilyenről :roll: olvastad is vhol :?:

Joli, ne haragudj, h belepofázok, de ezt szinte minden nőgyógyász így gondolja, h döntsd el Te,rád löki a felelősséget, h legyen-e amnion vagy ne!
Így melyik kismama fogja azt mondani, h nem él a lehetőséggel :?: sztem senki, ha már a saját dokid is azt mondja, h csináltasd meg :?: teljesen bizonytalanok, mindenkit csak megijesztenek, nem vállalják a felelősséget, az amnion csak kromoszómálisan ad eredményt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli!

Elég csisszesen adtak időpontot akkor,engem eddig mindig 9, 9:40 és most 10:40-re rendeltek oda...
Szerintem menjél nyugodtan kicsit elöbb,pl én még a betegkapuban jelentkeztem be mikor már szólítottak uh-on :roll: ...
Ugyanis nem tudom hallottál-e róla előszőr ott kell bejelentkezni...
Nekem mindig 2 beutalót adnak Tisztelt UH labor! Tisztelt Gentika!
Ki adta azt a beutalót?
Mivel mentek?
Olvastad a privim??

Susy!
Köszi :)
Én nem hallottam erről a tejtermékes dologról,lehet mikor eredménytelen lett az afp-m akkor elötte nap egy halom tejterméket ettem
:roll: :roll: :) ,bár az az igazság én minden nap szoktam enni,ha nem is többet de egy joghurtot minimum..
Vendég

Suzy: De jó lesz nektek!!! Jó kis progi...

Onlány:Nem semmi, én is besz.rtam volna... :lol:
De ezek szerint, jó minden...Na akkor tessék, már csak egy kevés van hátra...és az angol fordítás, jól megy???

Edi: De jó, hogy jöttél...Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz és mikor juttok el az első inszemre!!!!
Drukkolok, hogy minnél elöbb :D
csip-csip18

Kirus

A Tóth doki adta a terhesgondozóban. És csak ennyi áll rajta, mint amit mondtam. Én még sosem voltam Kecskeméten a kórházban fogalmam sincs, hogy hová kell menni. Milyen betegkapu?

Joli
Kép
Kép
joli83

Ha az uh-n nem találnak semmi rendellenességre utaló jelet(mint ahogy nálam sem) akkor nem fog felajánlani semmit a genetikus,és ezt rá is írja a papírra.. annyi hogy vissza fod rendelni 4 hét múlva controllra... nyugi Joli!!!!!!! :wink: Nincs ott semmi baj!!!
Vendég

Kocsival megyünk. Igen olvastam a privid. Köszönöm.

Joli
Kép
Kép
joli83

Hülye vagyok! Mögötte volt az UH beutaló.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli!
Ahogy bemész a bejáraton ott lesz még egy ajtó amit a portás nyit majd ki,aztán azon átmentek és utána elmentek balra és aztán jobbra és ott az elsö ajtó(ha jól emlékszem) ...de inkább kérdezd meg a portást,mi is ott érdeklödtünk legelöször...
Mert én képes vagyok még most is eltévedni ott :lol:
Ja és ne lepődj meg nőci lesz az uh-s :) ugye nekünk furcsa mert itt Baján csak férfiak uh-oznak...
De nyugodtan kérdezz az uh-ostól mert nem igazán mondd semmit magától,sőt multkor is ha nem kérdezek rá hogy minden rendben-e akkor ő bizony nem mondta volna...na meg a nemére is ugy kérdeztem rá...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Még pihengetek, de néha benézek és elolvasom, hogy kivel mik történtek!

Joli! Nem akarlak befolyásolni, de ha az uh után esetleg javasolják az amniot nem kell félni tőle...a vizsgálat kb 3 perc alatt megvan..csak utána kell nagyon vigyázni...nekünk 3-4 nap fekvést mondtak, de van akiknek máshol csak 2 napot, és nem szabad emelni utána...az eredmény pedig közel 100%-os biztonságot ad...

Mivel jók lettek eddig az uh-eredményeid, meg a kombinált teszt is (ha jól emlékszem), szerintem az AFP nem jelent semmit....biztos minden rendben lesz...

Ne aggódj...tudom mit érzel, de eddig nálatok fel sem merült, hogy baj lehet....minden rendben lesz...

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Nah akkor megvan :wink: :)
Vendég

Suzy
Harmadszorra sikerült elolvasnom, amit enni fogtok! :lol:
Miféle kajcsi ez?
Mit szoktatok társasozni? Mi is nagy társasozók vagyunk apával. :)

Olvasni nem olvastam ezt az afp- s dolgot, de más ismerős is mondta már és itt a májusi topicban is tudják a lányok. Nekem is új volt ezeket leszámítva.

Kép
Kép
susytunder

Iner!
Én is ugy voltam vele ha gubancot láttak volna uh-n és felajánlják akkor belementem volna...de így nem, és akkor majdnem hogy a védönö eröszakoskodott hogy miért nem kértem :evil:,aztán mondtam neki hogy a dokimnak mi a vélemyénye erröl az afp-ről akkor elhallgatott...
Vendég

igazad van Kírus! Ha nálnuk az uh-on rendben lett volna minden és sem biztos h belementem volna csak az afp miatt.....

Iner

iner

Iner!
Hát igen..
Pihengess sokat :wink:
Nem fáj a helye vagy nem érzékeny ahova szurtak?
Vendég

Joli, mindenképp megcsináltatod?

Ancsa, jaja apájának sincs szerencséje a kocsikkal. Már alig várjuk -ironikusan mondom-, hogy árat mondjanak :roll:

Csip, még most fogok nekiállni, de jól fog menni :D apája jól tud angolul :D :oops:
Nekem is meg apájának is fáj a feje, már néhány napja. Apja szénmonoxidos dologra gyanakszik, mert ha éjjel pl kinyitjuk az ablakot, jobban leszünk. Rendelt ilyen mérőt, remélem addig nem patkolunk el! Vagy hogy lehet másképp ezt valahogy mérni? sehogy nem?

Kép
Kép
onlány

Susy!
Én karalábé leveset főzők meg virslis paprikás krumplit:P
Te?

Zsu!
Akkor ellesztek ma!!Jó szorakozást akkor előre is!! :D Holnap meg finit ebédeltek :P
Vendég

Kírus
Jókai bablevest főzök és túrós zsömlét sütök.

Na már esik az eső. Épp végeztem az ablakpucolással.

Kép
Kép
susytunder

Nah beszéltem Kecskeméttel. Az időpont adóknál felvette a nőci, mondom, hogy kedd 12:50-re adtak időpontot, és úgy tudom akkor már nem lesz genetika. Erre ő, hogy kedden alapból nincs, csak hétfőn meg szerdán, és a védőnőmnek mondania kellett volna, hogy mondjam, hogy bajai vagyok, mert akkor alapból úgy adják az időpontot. A bajaiakat meg mindig hétfőre rendelik. Hát kurva jó. És akkor mondom mi legyen? Megadta az UH számát, hogy beszéljem meg velük, de ne lepődjek, ha nehezen veszik fel, mert dolgoznak és közben nem szokták. De elsőre sikerült. Elég unott hangú csaj vette fel. Mondom, hogy mi a helyzet, és be tudnának-e passzírozni hétfőn valamikorra. Hétfőn 10 órára menjek. Ezzel azonnal le is rakta. Hát szerintem mi már 9-re oda megyünk. Inkább végigülöm a sort, csak kerüljünk be.
De most szerintetek? Ha nem nézem meg a honlapot, akkor nem is tudok semmit. Kurva jó. Mind1. Jöhetne hamarabb a hétfő!

Joli
Kép
Kép
joli83

Tudjátok csajok, a doki is mondta, hogy az én túlsúlyom nem indokolja még, hogy ennyire alacsony legyen az AFP. És az Uh nem ad minden esetben biztosat, így mindenképpen kérjem. Pláne, ha tudom, hogy idegeskednék a terhesség végéig, hogy bizti rendben lesz-e minden. hát én ilyen lennék. A doki szerint nagyon kicsi az esély a vetélésre. Csak tartsam be az utasításokat utána és minden ok lesz. Ha pedig megjön az eredmény, ami bizti jó lesz, kényelmesen hátradőlhetünk.
Hát minden eldől hétfőn.

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
abban egyetértek a Tóth-tal, hogy ha megnyugtat, akkor inkább csináltasd meg a magzatvíz-vételt. nem jó a babának, ha ideges anyája... bár nem tudom, hogy ha nem indokolt, akkor mennyire fogják azt tb-alapon megcsinálni :?:
utiköltség-térítéshez utalványt kaptál?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kismamik algopirynt vagy aspirint szedhetnek??? vagy bármelyiket?

Kép
Kép
onlány

Joli!
Akkor még jó hogy felhívtad őket tényleg... engem is mindig hétfőn rendelnek oda..én azt sem figyeltem mikor van ott rendelés..

Én megfogadtam nem idegeskedek amig nem mondanak rosszat, a Karasz véleménye után teljesen megnyugodtam...idegeskedtem már eleget azt hiszem :?

Susy!
Túrós zsömi :P :P :P :P ,jaj de megenném :D
Hát mostanában egyre inkább édesség utáni rohamaim vannak :lol: :lol: ,persze probálom inkább gyümivel csillapítani..
Vendég

Onlány!
Én nem tudok ebben segíteni,mert nem szedtem be semmit ha fájt a fejem..pedig elég fejfájós voltam..elmúlt magától.. :)
Vendég

Juli

Kaptam útiköltség térítés papírt. Az Ivók mondta, hogy jó lenne, ha megcsináltatnám. Azt mondta nem lesz gond, ha azt mondom, hogy szeretném. Ingyen megcsinálják. Majd meglátjuk.

Onlány

Algopyrint és Panadolt lehet szedni terhesen. Nekem ezt mondta az orvos. Persze módjával.

Kirus

Az a baj, hogy nagyon tudok parázni, és félek nagyon nem tennék jót a babának a szülésig az állandó ideggel. Hétfőn minden eldől.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kírus!

Két napig érzékeny volt a helye a szúrásnak, de nem volt vészes, nekem a fenekem is fájt, mert oda is kaptam a vércsoportom miatt...
Most már alig látszik, csak egy kis pont, mintha oltás lett volna...

Joli!
Én is úgy érzetem, ahogy te, nem tudtam volna megnyugodni, bárki bármit mondott volna utána...
Megértelek...akkor most elhatároztad, hogy megcsináltatod?

Iner

iner

Na hát nem semmi, ez a sok stressz itt, mit ne mondjak...

Joli: Most te mész aminora, mert rossz lett az Apf-d???Jól értelmezzem???Úgy mint, Iner magzat víz vételre???

Kírus: Te nem mentél???Nem ügye?!?!?!
Mert jó lett az Apf után az uh-d???

Hu de bonyolult ez nekem, remélem elkaptam a fonalat és jól értem, amiről most szó van...

Iner: Te meg most várod a magzat víz eredményeit????
csip-csip18

Szia CSip!

Igen mi most már az eredményre várunk....de ezek a legnehezebb napok...
dec. 10-ég remélem kibírom valahogy....
a hétfői uh-tól nagyon félek, még sosem féltem ennyire.... :cry: :roll:

Iner

iner

Iner

Igen. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy megcsináltatom. De a hétfő mindent eldönt. Örülök, hogy te jól viselted! Remélem nálam is így lesz, ha sor kerül a dologra.

Csip

Hétfőn a genetikán megmondják, hogy mit tanácsolnak az UH tükrében. Addig még én sem tudom mi lesz.

Joli
Kép
Kép
joli83

Hála égnek bevettem algot és ez megváltás volt számomra! Már nem láttam a fények is zavartak, tehát migrénes jellegű volt. Régen nagyon fejfájós voltam, de hála égnek kb 2 éve nem fájt! Nem fogok rákapni :wink:
Joli, most hétfőn mész ugye? Nagyon drukkolok ám!

Kép
Kép
onlány

A magzatvíz mintavételnek 1% vetélési kockázata van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

csak bekukk!
már el is felejtettem előző ciklusból, hogy mennyire is fáj a tüszőrepedés... :cry: most naon szenvedek... :(

Kép
gtunde75

Tünde, szegénykém :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Igen sajnos van 1% kockázat, de mi úgy mérlegeltünk, hogy 10% volt hogy beteg a baba, és 1% a kockázat, ezért megcsináltattuk...
De szerintem Jolinál nincs semmi gond...ha jól emlékszem te írtad, hogy az AFP-nek semmi értelme...

Iner

iner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?