jó reggelt!
Tegnap annyira ideges voltam attól, hogy a tanárnő mit szól majd a dolgozatomhoz -mert ugye mentem konzultációra-, hogy a liftben nagyon rosszul lettem. Egyik nagyon édes tanárom szeme kipattant, úgy megilyedt, nem akart egyedül hagyni. Végül mondtam neki, túlélem
és végül odaértem. A tanárnő olyan szigorú pillantást vetett rám, hogy én már elkapáltam magam, aztán azt mondta, hogy ezt én írtam?
Elrebegtem neki, hogy naná! Mert ez szuper
Whá, úgy örültem neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy egy gonddal kevesebb, illetve a hétvégét aarra szentelem, hogy az annotációt megcsinálom + lefordítom angolra, meg a mellékleteket összerendezem, aztán viszem kötni és hétfőn leadom. Utána meg jöhet a nagy tétel tanulás
Edi
szia, na akkor ti is jó kezekben lesztek nemsokára! Na igen, ez a tipikus nemtörődömség a drnál, hogy nyugodtan próbálkozzatok.
Suzytunder, jah azt hiszem vasárnap kell meggyújtani az 1. gyertyát. Ti mikor mentek Bécsbe? Melyik kismami írta, hogy beadatja a h1n1et? Te nem? Ha igen, beadattad?
Csip, majd kiderül holnap mi van.
[quote]v írta:alamit szerettem volna írni, de elfelejtettem! Rolling Eyes hiába...szőőőőke vagyok!!! Laughing Laughing