DY! Nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Gréta érkezéséhez,minden jót kívánok Nektek!!!!!
Monic,ne aggódj!!!!!!! A nagyobbik lányom pont ilyen volt,nagyon figyelmes,"olvasós",játszós és én lökött,már neurológushoz vittem,hogy nem forog... Azóta a legjobb táncos a színitanodában,ahol jár,tornaversenyeken indul stb, Ja,és egyáltalán nem mászott,csak ült és 14!!!!hónaposan tette meg az első lépéseket
Szóval,Danci egy szuper kisfiú,csak neki ez a tempója.
Dita,hihetetlen,hogy szülni mész
A múltkor beleolvastam egy másik fórumba,ahová írsz,ott van egy hármasikres lány Pátyról. Nem Melinda véletlenül? Ismerem,azt hiszem,nem semmi,hogy így jött neki össze!!!! Ő sem tudja,hogy végül nekünk is lett egy spontán Lócink!!!!!!!!!!
Vius,hajrá!!!!
Némóka,annyira szép ez a kislány,olyan édes!!!!!(Denikáé is!)
Viki,dehogy szúrtalak le titeket,félreértetted,még jó is,hogy nem pörögtök annyira,így esélyem van a visszaolvasásra.Kérdezted,hogy sokat játszunk-e,hát közepes,de nekem Lócus mellett ez is sok.
Megyünk Nyíregyh.-ra is 2011-ben egy két hetes turnéra,remélem összefutunk és a fiúk játszhatnak együtt.(Talán akkorra már kistesó is lesz!)
Olcsa,Levi,Zsigi,édes Ikrek,Nándi... millió puszi Lócustól!!!!
Zsuzska,nem semmi fogyókúrabajnok vagy,le a kalappal előtted,én továbbra is gurulok,már nagyon nehezen viselem!!!!
Remélem,senkit nem hagytam ki,szép hétvégét Nektek!