Új privát üzeneted érkezett!

Dy-ről még semmi hírem, pedig már nagyon várom. :wink:

KépKépKép
bikfy

hú Viki már kétszer volt laptetőd :wink: +++++++++++++++++++

Némó nálunk is volt hogy keveset evett Zsiga.. nyugi...sőt esténként mostanában csak a fél üveget vágja be.. de ha a felét csinálnám kellene az egész :lol:

már el is adtam a trakit úgy néz ki :lol:

MOncsi hajrá tesó :wink:

kismamik vigyázzatok magatokra!

puszi mindenkinek !!!
Vendég

Boni!
Laptetőre én már nem adok.
20150601134430

Bocsi Csajok, de megint jövök.

Most vitték Viust is szülni. Nagyon drukkoljatok neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.10.30 14:30-kor.

KépKépKép
bikfy

sziasztok viát most terhelik meg oxitocinnal mégnézik hogy birják ha nem akkor lehet még ma császár. nem tudjuk mi lesz majd jelentkezünk drukkoljatok .nagy a bebi nem érzi jol magát bent és ezért hamarosan befejezik a terhességet. via zárva vav és a méhszáj sincs felpuhulva .majd jelentkezünk via anyus

Kép

Kép
vius
Baja

nahh köldök zsinor áramlás jo...... megterhelik oxitocinnal ha nem birja akkor császár ha birja akkor nemtudjuk nahh ehhez nem értek...tud erröl valaki valamit via anyus

Kép

Kép
vius
Baja

még nem szüli
várjatok

Kép

Kép
vius
Baja

de valoszinü hamarossan bocsi a kapkodos irásért

Kép

Kép
vius
Baja

A mai napon úgy döntöttem, hogy feladom luxus albérletem Anyánál és 13 óra 15 perckor kiköltöztem.
Jó volt nála, de mivel 3050 gramm és 53 cm-ig nőttem, már szűkösnek bizonyult a hely. Puszil mindenkit Ny. Gréta.

Pár perce kaptam az üzenetet Dy-től.

Hadd legyek én az első, aki gratulál Nekik. Nagyon szép és boldog életet kívánok Nektek!

Kép

KépKépKép
bikfy

NAHH MA MÉG EGYENLŐRE NEM SZÜL A VIA legalább is most holnap ujra nézik egyenlőre ennyi

Kép

Kép
vius
Baja

Dy sok szeretettel gratulálok! sok tejcsit!

Vius sokat gondolunk rátok! még egy kicsit húzza ki Darinka, de ha kell hát jöjjön . drukkolok!

Viki jó van na, én sem, csak szemet szúrt, nem hagyhattam ki a régi idők emlékére :wink: :lol:
Vendég

Dy, sok szeretettel gratulálok! Gréta baba üdv néked a felnőttek világában!:))

Vius is majdnem szült? Azta, micsoda nap ez a mai! Nektek is sok sikert kívánok, csak ügyesen!:)

(Dorka itt csuklik a hasamban, vicces érzés:)))
Vendég

Twist :lol:
Vendég

Dy-nak nagy gratula!!! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!

Kép

Viusnak megy a drukk!
20150601134430

basszus itt oldalt nézem a F.P új játékait, meg azt a piros auós jásársegítős csodát 24000Fért

ezt találtam teszin

http://www.teszvesz.hu/item795690294_fi ... yd_ki.html
Vendég

Hé mi folyik itt tiszta para vagyok, csak kapkodom a fejem ...........

DYnek HATALMAS GRATULA a kislányához, sok tejcit, jó egészséget kívánok nekik!!!

VIUS
Hé várjál már meg még nincs itt az időnk!
Azért drukkolok, remélem minden okés lesz!

VIUSANYUnak köszi a híreket, képzelem most milyen nagy az izgalom!

dita75

Ditus megkaptad? 8)
Vendég

TWIST
Most néztem át a másik oldalra, kérdésedre a válaszom én Monicot fogom zaklatni telefonommal. Amikor Danci született akkor ő is felhívott hogy elment a magzatvíz, hát egész éjjel nem aludtam olyan izgalomban voltam.
Hoppá most hogy ez eszembe jutott remélem Monic te fogsz tudni aludni miattam. :roll:

dita75

BONIM
Majd holnap megyünk beszéltünk nénivel, apa későn ért haza. :(

dita75

Dita,

én már most sík ideg vagyok, annyira izgulok, hogy nemsokára édesanya leszel. :lol: Esküszöm, tiszta olyan mintha én szülnék :lol:
Ez a hátralevő 25 nap nagyon gyorsan eltelik ám. :wink:
El is várom, hogy szólja ha elindul a szülés. Éjjel-nappal, akármikor!
És ha éjjel szülsz tuti nem alszok majd, ha nappal, akkor sem :wink: :lol:

Dy,

szívből gratulálok Gréta baba érkezéséhez!
Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Vius anyu,

hűűűűűűűűűű, azt hittem káprázik a szemem amikor olvastam soraidat.
Nagyon úgy tűnik, hogy napokon belül boldog nagymami leszel, Vius pedig a világ legboldogabb édesanyja.
Kitartást, sok erőt kívánok a szüléshez Viusnak!
Szakértő nem vagyok, de az oxiocinnal azt tesztelik, hogy a szülést el tudják-e indítani, a baba mennyire akar még bent maradni.
Amikor én kaptam ilyet 1 órán belül megszültem Danikát.

Drága Bikfy,

köszönjük a tudósítást. Jólesik, hogy írsz ide nekünk, örülnék ha többet jönnél, mert nagyon hiányzol ám, de a másikat sajnos ritkán tudom olvasni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dy,
Gratulálok Gréta babához! Sos boldogságot, sok tejcsit, és jó egészséget!

Vius anyu,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Viussal, és Darinkával!

Viki,
Hát, igen megtömni nem lehet az biztos!
Az a baj, hogy napközben már nem kap tápot Réka. Bár, ma megpróbáltam, de akkor sem kellett neki. :roll: Viszont aludt majdnem 2 órát napközben, megette az egész üveg főzit, egy nagy adag pépit uzsira, és este is jól evett.

Dita,
Te azért várd meg a kiírást! :wink:

Twist,
Csuklás :lol:

Ma nagyon beindult Réka. Mindenhol megkapaszkodik, és feláll. Az éjjeli szekrényünkről már el is kezdett lepakolni. :) És képzeljétek nagyon beindult a beszélőkéje is! Teljesen új szótagokat mondogat már. Néha egészen úgy hangzik, mintha mondani akarna ezekkel valamit. :D

Rakok pár új képet a kisasszonyról:

Mindenhova követem anyát
Kép
Elkaptam a katicát
Kép
A nagyitól kaptam
Kép
Álldogálok...
Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone,

csúcs ügyes kislányod van! És az utolsó képen úgy látom nemcsak áll, hanem fel is akar lépni a járókára :lol:
Nagyon ügyes!
Danci még mindig nem mászik, egyre inkább aggódom. :oops: Viszont sokat van repülőpózban amire a februári babásban mondták a lányok, hogynem jó mert a megrövidült hátizomzatra utal és lehet azért nem mászik mert négykézláb kényelmetlen neki a hátizmai miatt :roll:
Úgyhogy most tiszta para vagyok, van egy gyógytornász anyuka ismerősöm, szerintem kikérem a véleményét.
Ugyanakkor a doki azt mondja, hogy ne aggódjak, Danci ráér még produkálni magát, és mivel végtelen nyugodt természetű gyerek, azért nem mászik, mert egyenlőre elég neki a közvetlen környezetét szemügyre venni.
És tényleg nagyon figyelmes baba, ha megmutatom neki hogy kell összeütni két karikát akkor ő is fog kettőt és összeütögeti, amikor a karikát felfűztem egy filctollra ő teljesen magától szintén felfűzte. Ha egyszer mondok neki valamit másodszor már nem kell magyaráznom mert megcsinálja :shock:
Tehát most fogalmam sincs mi a jó....

Zsuzska,

mi újság veletek? Rég voltál már.

Viki mami,

érdekes módon Danci nem volt nyűgös, pedig nekem már 2 napja szétmegy a fejem. Az is lehet, hogy mensizni fogok, de mivel a vonalzóm eltűnt és máshova nem írtam fel, így nem nagyon tudom hányadik ciklusnapon vagyok... :oops:
Mióta volt a múlt hétvégi folyamatos sírás a szep. szorongás miatt, a héten nem volt nyűgi egyáltalán, sőt elbűvölően jókisfiú volt. Mivel végre felfogtam, hogy most sokkal nagyobb szüksége van rám és figyelek, hogy indig lásson engem. Így nincs sírás.
Örülök, hogy Lackó meggyógyult.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Némóka, nagyon édi kislányod van:) Teljesen magabiztosan áll és mászik, édi lehet, ahogy követ mindenhova:)
Vendég

DY! Nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Gréta érkezéséhez,minden jót kívánok Nektek!!!!! :P :P :P
Monic,ne aggódj!!!!!!! A nagyobbik lányom pont ilyen volt,nagyon figyelmes,"olvasós",játszós és én lökött,már neurológushoz vittem,hogy nem forog... Azóta a legjobb táncos a színitanodában,ahol jár,tornaversenyeken indul stb, Ja,és egyáltalán nem mászott,csak ült és 14!!!!hónaposan tette meg az első lépéseket :oops: :D Szóval,Danci egy szuper kisfiú,csak neki ez a tempója.
Dita,hihetetlen,hogy szülni mész :shock: :shock: :shock: A múltkor beleolvastam egy másik fórumba,ahová írsz,ott van egy hármasikres lány Pátyról. Nem Melinda véletlenül? Ismerem,azt hiszem,nem semmi,hogy így jött neki össze!!!! Ő sem tudja,hogy végül nekünk is lett egy spontán Lócink!!!!!!!!!!
Vius,hajrá!!!!
Némóka,annyira szép ez a kislány,olyan édes!!!!!(Denikáé is!)
Viki,dehogy szúrtalak le titeket,félreértetted,még jó is,hogy nem pörögtök annyira,így esélyem van a visszaolvasásra.Kérdezted,hogy sokat játszunk-e,hát közepes,de nekem Lócus mellett ez is sok.
Megyünk Nyíregyh.-ra is 2011-ben egy két hetes turnéra,remélem összefutunk és a fiúk játszhatnak együtt.(Talán akkorra már kistesó is lesz!)
Olcsa,Levi,Zsigi,édes Ikrek,Nándi... millió puszi Lócustól!!!!
Zsuzska,nem semmi fogyókúrabajnok vagy,le a kalappal előtted,én továbbra is gurulok,már nagyon nehezen viselem!!!!
Remélem,senkit nem hagytam ki,szép hétvégét Nektek! :P

Kép
f.ancsi

szasztok

Némóka
de jó hogy tettél fel képeket! teljesen elájulok Rékától hogy ilyen ügyes már. totál stabilan áll és még egy lábon is megy neki :)

Monic
Látod minden kisbaba másképp fejlődik. Dancival sem lesz semmi gond.
Azért remélem hogy tudsz majd miattam aludni ha esetleg éjjel szülök. :)

Ma megint megkaptam hogy lent van a hasam, de már nem érdekel. A közvetlen környezetem és anya is a héten azt mondta hogy nincs lent. Amúgy meg ha hétfőn születne a kis törpém már nem lenne koraszülött úgyhogy felőlem akár mehetünk is vasárnap éjszaka szülni. :)
Már csak amiatt is mert ma éjszaka már tényleg a sírás határán álltam annyira fájt mindenem. Alig bírtam kimenni vécére.

Ancsi
De jó hogy írtál. Lehet hogy Melindának hívják-e, nem nagyon tudjuk ott egymás keresztnevét. De egyszer írtunk egymásnak privit és mintha az igazi nevét írta volna a végére majd megnézem neked.

Most ennyi!
Csinálnom kell az ebédet és lejárt a mosógép is.
Van még egy adag aztán holnapra meg egy hegy vasalnivaló.
Éjszaka megcsinálhatnák a manók! :roll:

dita75

Dy,
sok szeretettel gratulálok Gréta babához :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok helyzet jelentés vius volt nst meg áramlás vizsgálaton minden rendben.egyenlőre várakozunk tegnap jol megijesztettek minket.majd jelentkezem. vius üdvőzől mindenkit

Kép

Kép
vius
Baja

Hova tűnt a reggeli üzenetem? :roll: :evil: re
Vendég

SZiasztok,

Ancsi,

nagyon szépen köszönöm a biztató szavaidat, hihetetlen sokat jelentenek nekem! Akkor nem idegeskedek annyira. :lol: Azegyik védőnő is mondta, hogy ne idegeskedjek, mert Danci gyönyörűen ül (ha akar egedül is fel tud ülni), de tény, hogy egy végtelen nyugodt természetű kisbaba. Már a hasamban is nyugodt volt, igazűn nagy bulit mint ahogy Dita mondja nekem sosem rendezett odabent.
Még egyszer köszönöm a kedves szavakat.
Felénk esetleg jöttök koncertezni egyszer? Jól be vagytok táblázva ha már a 2011-es programot is tudod :lol: De az a jó, hisz nektek ez a munkátok :wink:
ÉS te hogy vagy? Lócika?

Vius anyu,

köszönjük a híreket, ha még 2 napot kitart Vius és a baba akkor nem lesznek koraszülöttek. Bár ekkora súllyal biztos rendes babának minősítik Darinkát, az én Dancim sem lett végül koraszülött a 36 hét 6 napon való születés ellenére sem.

Dita,

ha idegenek mondják, hogy lent van a hasad azt nem kell annyira komolyan venni. Majd ha anyukád. AZ tuti bejön, nálam is így volt és nem feltétlenül azért mert anyu szülésznő volt sokáig, hanem mert az édesanyám és az ő szeme mindent lát :lol:
Sajnálom, hogy már mindened fáj.

Zsuzska,

????????????????????????????????????????????????????????
esetleg msn?

Kép}
monic80

Tényleg, írtam már, hogy szerda óta Levinek van anyakönyvi kivonata is, és most már tényleg hivatalosan is Kurenkov Levente Szlávának hívják???

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni,
neked akartam még írni, hogy a Chicco-nak is van járássegítője, nekünk olyan van, és fele annyiba kerül kb. mint a FP.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok via volt nst-----jo az eredménye most megy uh-ra flora ez most már minden napos. azt mondták hogy jo lenne ha kicsit kinyilna hogy a hüvely drént feltudják rakni császár után akkor mehetne már szülni. én még ilyet nem hallottam micsoda eü-s vagyok....további szép napot vius anyu.

Kép

Kép
vius
Baja

Kedves Vius Anyu! Köszönjük, hogy tájékoztatsz minket Vius állapotáról! Akkor ezek szerint császározni szeretnék őt, úgy döntöttek a dokik?
A vérnyomása és cukra OKÉs? Ugye, nem fogyott tovább szegény? Sokat szomorkodik, vagy jobb a kedve kicsit?
Megértem, hogy rossz lehet kórházban lenni ilyen hosszú ideig, de legalább ott figyelnek rá, szem előtt van, vigyáznak rá.
Vendég

cukra jo az jo is volt vérnyomija 110 és 140 között van. azt mondták császáros lesz majd kiderül. jol van most kicsit jobban viseli a korházat jelenleg most beszélünk telon fájdogál a hasa oránként kb 4-5.ször majd kiderül ez sürüsödik -e? johelyen van figyelik folyamatosan

Kép

Kép
vius
Baja

Moncsi, no aggódás jól vagyunk, minden ok, rem nálatok is.

Vius, hajrá szülés, drukkolok.

Némóka, nagyon szép lányod van, zabálnivaló.

Ditus, nyugi a Te időd még nem jött el. :wink:

Dy, hatalmas gratula Gréta babához!! Sok tejcsit, és sok Boldogságot kivánok!!!

Kép
pgsuska

Látom Vius vonalzóján, hogy holnap már 37 hetes lesz, akkor már jöhet Darinka, tök jó, hogy kibírta Vius eddig:)
Vendég

SUSKA
De jó hogy végre előkerültél...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kárpótlásul az eltűnésért esetleg néhány Olcsa-fotó ???????
Mindig olyan jót derülgetek rajta, hihetetlen vidám kis lurkótok van, tényleg nagy öröm nézegetni a képeit. Biztos túlcsordulhat a szíved mivel te az anyukája vagy és te naphosszat élőben láthatod a kis mosolygós búráját és hogy mindennap okoz valami meglepit, feláll vagy valami mást ügyeskedik. Nagyon gyors ütemben fejlődik a kis vasgyúród. :)

VIUSANYU
Nagy izgalommal olvasom mindig Viáról a híreket már csak azért is mert hajszálra egyidős kismamák vagyunk. Nagyon drukkolok hogy minden simán menjen. Sztem is jó kezekben van a kórházban, bár tény hogy nem szeretünk nagyott ott tartózkodni, de a baba meg a saját érdekünkben muszáj elviselni.

LINA
Már te is elég rég voltál akartam is írni. NAgyon szépek a gyerekeid és örülök hogy sikerült elintézni az anyakönyvet.
Milyen nagy már Levi! :)

TWIST
Hogy megy a diéta???

MONIC
Hát én minden éjjel és reggel azt gondolom hogy na most tuti hogy megyünk a kórházba mert annyira fáj mindenem.
Ma reggel is rámjött a hasmenés, azt hallottam sok kismamánál így indul a szülés. Persze érdekes mert ilyenkor meg inamba száll a bátorságom és még a vécén ülve simiztem Milót hogy nem akar még esetleg egy kicsit maradni mert hogy nagyon félek a szüléstől.
Vagy hallgatott rám vagy csak simán valami meghajtott. :)
A végén még karácsonykor is kismama leszek ha ilyen jól egyetértünk a fiammal! :lol: :lol: :lol:

dita75

Kérdés a technikai zsenikhez, én köztudottan analfabéta vagyok az ilyesmihez.

Következő:
Csináltam egy slidershow-t a powerpointban (ez is nagy szó hogy meg tudtam csinálni) és tavaly még - igaz azt is segítséggel - de fel tudtam tenni a videoplayer.hu-ra.
Most meg folyton kiírja hogy rossz a formátum és nem tölti fel.
A blogba is próbáltam de ott is csak avi meg mpeg formátumokat enged és fogalmam sincs hogy tudnám áttenni más formátumba a fájlomat.
Alul a fül nem hoz fel ilyeneket, csak gif, jpg, bit.... de videoformátumokat egyáltalán nem. Már két napja ezzel szórakozom.
Tavaly a kolléganőm segített, már írtam neki is de még nem olvasta el a levelem, én meg kezdek ideges lenni hogy valamit nem tudok megoldani. Ötlet????

dita75

Sziasztok,

Dita,

nekem a hasmenés csak a magzatvíz elfolyása után jött. De akkor nagyon durván. HOgy most azért-e mert tényleg a szülést jelezte vagy azért mert hiába tűntem nyugodtnak, legbelül megrémültem, hogy mostmár ha kilépek az ajtón, ide már csak Dancival a karomban térek vissza, nem tudom.

VIus anyu,

köszönjük a híreket, tovább drukkolunk Viusnak és a pici Darinkának. Vius férje hogy fog odaérni a szülésre? Vagy ott van vele? Vagy végülis a császárhoz nem is engedik be az apukát?

Zsuzska,

de jó, hogy jelentkeztél! :lol: HOgy vagytok? Olcsi produkált valami újat?

Twist,

hogy vagy? Pocakot jól bírod még?

LInácska,

nagyon szépek a gyerkőcök, járássegítő nagyon jól néz ki :wink:

Kép}
monic80

közben sikerült áttennem aviba juhéjj...........

dita75

Dita,

nekem sajnos eleve kínai volt az egész amit írtál, nem értek az ilyesmihez :oops:

Kép}
monic80

MONIC
Én sem vagyok valami nagy számítógépes zseni de legalább kitartó és szerencsére sikerült amit elterveztem. Két napom ment el vele de akkor is megcsináltam. Nemsokára már nem lesz ilyesmire időm! :wink: 8)

dita75

Dita én se értek hozzá

szivesen :wink:

Lina nálunk anélkül tanult meg Zsiga járni. csak itt oldalt láttam a linket és előtte ,meg teszin, azért linkeltem be :wink:
Vendég

Sziasztok!
Minden nap izgatottan jövök fel a babanetre, hogy mi van Viussal és hogy Dituli még 2 in 1-ben van-e.
Dituli, gratula a 37. héthez!!!
Pontosan hogy fáj mindened?

Nekem még korai, de néha nagyon görcsölget a hasam, főleg ha aktív vagyok, megerőltetem magam, vagy örömködünk apával :oops: Hasmenés nálam is játszik, de csak az ételektől, mert juhtúrót ettem, az nekem olyan mint a Stadalax másoknak:)
A sok fekvéstől általában elmúlnak a bajaim. Nekem még jó sokáig bent kell tartanom Dorkát. Bár nem is akar kijönni, még keresztben fekszik és kétoldalra rugdos.

A diéta, köszi, jól megy, már sokmindent kitaláltam az édességek helyett. Ma úgyis megvizsgálnak, terhes patológiára visz a dokim a mai UH után. Kíváncsi vagyok arra is, milyen arcocskája lett Dorkának most, hogy már lett rajta egy kis husi. 21 hetesen még nagyon sovi kiscsaj volt.
A pocakot amúgy kissé nehezen viselem, mert kényelmetlen és nehéz és egyre hidegebb van odakint és nehéz ruhákat találni magamra. Állandóan úgy érzem, hogy fel vagyok fázva, mert alul fáj a hasam. Még a hasamon nem lett csík, viszont a melleimmel már nem indulhatnék a vízespóló bajnokságon :oops: :lol: .

Puszi nektek!
Vendég

sziasztok vius 2in1-ben folyamatosan figyelik nst-vel floval.fájásai még nem sürüsődteg.nem tudjuk tágult e már.baba becsült sulya3180gr.várakozunk férje startra kész ha szolnak rohanunk.császárra nem mehet be.de majd kiderül mi lesz.

Kép

Kép
vius
Baja

Szia nagyon drukkolunk VIusnak és DArinkának! :lol:

Twist hát igen az örömködéssel ilyenkor már érdemes óvatosnak lenni, mert a méhösszehúzódások felerösödnek.. én épp emiatt voltam sajna letiltva róla :oops: hú de nehéz volt :oops:
Vendég

Sziasztok!

TWIST
Bizony a kellemetlenségek most már neked is elkezdődnek. Nekem félidő óta megvannak, de csak egyre rosszabb. A pocim nem igen szokott fájni inkább a derekam, az egész hátam és alul a szeméremtájékon. Érdekes hogy neked a fekvés segít nekem az tesz be. Napközben tök jól elvagyok, de már ha jön az este teljesen kész vagyok hogy le kell feküdni és reggel is úgy kelek mint akin átment az úthenger.

VIUSNAK TOVÁBBRA IS MENNEK A DRUKKOK!!!

Tegnap ki voltam bukva a páromra mert a gyerek egyetlen szóval elérte nála hogy ne kelljen hazamennie délután pedig az anyja várta hogy tanulni kell, de hiába csak este ment haza. Persze épp két személyre volt már csak vacsi, ő meg mindent felkajált amit talált. Apa elment a boltba ami ünnepek alatt is 8-ig nyitva van, persze zárva volt. Nem voltam ideges! Persze volt főtt kaja de apa estére hideget szokott, nekem jó lett volna a meleg de hát estére nem épp diétás kaja a pörkölt nokedlivel meg a pulykamell kukoricás rizzsel. Olyan éhes voltam este hogy alig bírtam elaludni.
Szombaton meg az engedélyünk nélkül rendelt magának pizzát és kijelentette hogy kell neki rá a pénz. Kész vagyok már a kajálásától..... nincs 12 éves de már majdnem 60 kiló. Azért az durva nem? Nekünk azt hazudta hogy 48, én körberöhögtem hogy annyi nem lehet hiszen két-háromóránként bevág felnőtt adagokat, ha itt van úgy érzem hogy egész nap csak főzök, mosogatok és kajáltatok, és nem érti meg a párom hogy ez már nekem nagyon terhes. Nem tudom mi a sz...t találjak már ki hogy ne jöjjön minden hétvégén ráadásul késő estig.

dita75

Jó reggelt,

siettem, ugyanis,

Dita, Vius,

nagyon sok bolgog 37. hetet kívánok nektek!

Vius,

nagyon büszke vagyok rád, hogy a bűvös 37. hétig bent maradt a pici lányotok! Most aztán már akármikor nyugodtan jöhet.

Dita,

nem lehet 48 kg, mert a férjem lánya 52 kg és olyan véköny, hogy egy nagyobb fuvallat el is fújná. A Férjed fia pedig a képeken is erősnek látszik...
Na, mi a helyzet 37 hetes kismami, innentől kezdve te már olyan napokat élsz amikben nekem nemn volt részem. :wink: :lol:
Sajnálom a fájdalmakat, lényegében a szülés után megszűnik mindnen panasz. Meg hát Miló mellett nem lesz időd arra gondolni, hogy mid fáj, mert teljesen ő kerül majd előtérbe és amikor majd először rádnéz elfelejted minden kínodat. :wink:

Boni mami

neked szülés után meddig volt átlagos a cklusod mielőtt kitolódott?
Mert nekm volt 2 tanönyvien jó ciklusopeteéréssel, és most az utolsóban szerintem nem volt peteérésem és bizony ma vagyo a 36. napon és nem jön meg.
Baba tuti nem lehet a dologban.
És írtad korábban, hogy valamit ettél-ittál ami által újra megjavult a ciklusod. Mi volt ez?

Twist,

pihizz sokat mert a görcsölgetés tényleg korai egy kicsit.
De jó lesz. hogy ma meglátod a kislányod arcocskáját :lol:
NÁlunk az uh-n tiszta apja volt Danci, és tényleg úgy van, egyedül a szeme és a nézése az enyém.

Kép}
monic80

Ditus sajnálom :cry:

Moncsi nekem nem rendeződött, mert volt hogy 60 napos volt ciklusom.. aztán barátcserje kapszulát kezdtem el szedni azóta 28-29 napos :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, most csak gyorsan jelentkezem!

Viusnak mennek a drukkjaim!!!!

Monic,
Ne aggódj, hogy Danika még nem csinál bizonyos dolgokat, ő biztos megfontolt, és majd hirtelen egyik napról a másikra csinálja meg őket.

Dita,
Hihetetlen ez a gyerek! :? Azt már megbeszéltétek, hogy ha hazamész Milóval, akkor hetekig ne menjen hozzátok? Nem biztos, hogy jó lenne, ha megfertőzné bármivel is a kis Miló babát!

Most a többire nem emlékszem, bocsi.

Réka 3 éjszakát átaludt, de azóta újra felébred egyszer. :( Reggel továbbra sem hajlandó tápszert enni, erős a gyanúm, hogy nem ízlik neki. Holnap megyünk oltásra, így megkérem a dokinénit, hogy írjon fel valami mást. Bár, azóta nem eszik reggel tápot amióta kijött felül a foga... Lehet köztük összefüggés? :roll:

Ennyire szeretünk labdázni: http://www.youtube.com/watch?v=KvEWHv60K7M

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?