Új privát üzeneted érkezett!

Kinga én a babakocsit senkire se bízom.....a párom meg utálja a babakocsikat........
de végre a többibe ő is bele szólt aminek én örültem...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, én azért akarom, hogy megnézze a kocsit, hogy pl könnyen rögzíthető legyen az autóba a hordozó, vagy a mózes. Egyszer egyedül vettem egy póthordozót, aztán nagyon nehezen használható volt. Azóta az ilyen dolgokat inkább rábízom.
Mondjuk, az aranyos, hogy a párod aktívan részt vesz, csak mi folyton vitatkoznánk. :roll:

Kép

Kép
kinga82

Kinga!
Drága vagy! Köszönöm szépen, de nem ma tartom :D Jún.2.án tartom a névnapomat.

Bizony, hogy sok pénz. Majd még addig meg hányjátokvetitek a dolgot :wink:

Mi anno a bébihordozót, babakocsit, később az autósülést ketten vettük meg. De pl. a ruhácskákat, babás méterárut anyukámmal vettem meg. Órákig válogattunk. Majd' leszakadt a lábunk, mert ugye mindenhová be kellett menni és mindenhol vettünk is valamit :lol:
Én nem vettem kb. a 7. hónapig semmit. Akkortájt tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Na akkor elindultunk anyukámmal és egy boltnyi rózsaszín cuccot vásároltunk össze :lol: De jó is volt. Remélem legközelebb mindenből újat kel venni, mert fiúcskánk lesz :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga az kicsit túlzás hogy aktívan részt vesz api de többet mint annó Máténál........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A meghívok megvannak . Küldöm. Kérek visszajelzést, ha megkaptátátok vagy nem :!:

Gani: én nem tudom, mennyi a várakozási ídő a centrumban, nekem csak ottani dolgozó mondta. A I.Női klinikára megyek.

Szilvike, miért is gondolkodol örökbe fogadásban? Semmi esély sajátra :?: :roll:

Kép
surmi
kockasfulunyul

raniko írta:
Sziasztok!

Még soha nem írtam ide és nagyon sajnálom, hogy én leszek a tagikus hír hozója.
Remélem Kriszti érzéseit nem sértem meg, ha megírom a mai sms-t.
Tudom, hogy ti is, és más topikba is nagyon drukkoltok Rolikáért.
Sajnos a mai sms nem hozott jó híreket.
A vizsgálat eredmény a lehető legrosszabb lett.
Nincs Rolikának agyműködése és így sajnos remény se arra, hogy ujra köztünk legyen.
Nem tudok én se többet.
Még én se mertem zavarni a Krisztit, de szerintem és ha kérhetem most senki ne zavarja őket.
Nem tudok mást mondani ez egy felfoghatatlan, és hatalmas tradédia és én is itt üzennék inkább a Krisztinek.

Drága Barátnőm!

Nem is tudom szavakba önteni mennyire sajnálom és hányan vagyuk akik vissza forgatnák az idő kerekét ha tehetnénk.
Veled vagyunk és sokat gondolunk rád, rátok!!!
Ha valamibe tudunk segíteni tudod mindíg elérsz!!!
A legnagyobb fájdalommal: Anikó

EZ EGY TOPICOS TÁRSUNK KISFIA (CSIKKEN). 1 HETE A STRANDON SOKÁIG VOLT A MÉLYVÍZBEN MIRRE ÉSZREVETTÉK.

KÉRLEK TITEKETT, HOGY TI IS IMÁDKOZZATOK :cry:

Kép
surmi
kockasfulunyul

részvétem nekik!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
bár vissza lehetne forgatni az időt!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A torrent meghívokat elküldtem. 72 órán belül felkell használni, különben elévül :!: :!: :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Anita, akkor csak úgy küldtem a cicát :oops:
Pont erre gondolok én is: hogy Apa felhúzná magát, nem élvezné, ahogy én a ruhákat válogatom. :( Ha kimegyünk Parndorfba, akkor is egy ideig jön, aztán inkább leül sörözni. Meg az Árkádban is ezt csinálja. Én meg csak menjek. Viszont úgy nekem sincs kedvem vásárolgatni :)

Nitácska, az a lényeg, hogy részt vesz és várja Barnust. :)

Surmi, részvétem. Szörnyű lehet most nekik.

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga így igaz! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga
Köszönöm szépen a köszöntést Kristóf nevében is.

Surmi
Megjött a meghívó. Köszi
Jajj istenem szegény gyermek!!! :(

Engem is levert a víz ma. Kristóf azt hiszem megfázott. Köhög, tüsszög... és most hogy altattam az jutott eszembe, hogy remélem nem h1n1 vírust kapott el. Holnap megyünk az orvoshoz!!!

Kép
Kép
susytunder

Susy : ne láss már rémeket :D Kristófnak csak valami nyári bizériája lehet. Nem ívott hirtelen hideget?

Kristófnak Boldog Névnapot :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Senki nem tud semmit.
Mennem kéne inszem, és majd laparra.
Vendég

Sziasztok!

Kinga,
Akkor buliztatok a hétvégén :) Szeretem az ilyen kerti partikat :) Ugye te is a Femibiont szeded? Nem tudod, azt lehet egészségpénztárra venni?

De jó azoknak, akik mennek nyaralni! Én már úgy elmennék a Balcsira, legalább 1 napra! Tegnap is úgy volt, hogy elmegyünk a Velencei tóhoz sétálni, aztán persze hazafelé csak nem arra kanyarodtunk, de már nem is szóltam semmit... :roll:

Susy, tényleg rémeket látsz! Ahhoz nem kéne magas láz is? Legalábbis én még ott tartok! Ha elmentek dokihoz, az nem árt, de biztosan nincs semmi komoly baja!

A pasik valamiért nem szeretnek vásárolni :) Bár ha a műszaki dolgokat kell nézni, azt bármeddig tudják, de ha ruhát, akkor 5 perc után kiakadnak :):) Én most háétvégén a Bricostoreban voltam, körbenéztem az építkezéshez. Azt hiszem sikerült a legdrágább áruházba mennem :lol: :lol: :lol:

Szilvike sajnálom, hogy nem akar jönni a baba... De remélhetőleg az inszem sikeres lesz! És mégiscsak saját babátok lesz!
Nekem az unokatesómék fogadtak örökbe 12 éve egy kislányt... képzeljétek, az összes testvére ( ha jól emlékszem 10...) az intézetben vannak, voltak! Az anyja folyamatosan szült, és mindet adta be az intézetbe... :shock: :shock: :shock:

Gani, igen vannak olyan napok, amikor tényleg jobb lett volna ágyban maradni :) Én szombaton este gondoltam még meglocsolom a lakásban a növényeket, de mivel 3ból 3nál a felét mellé öntöttem, gondoltam majd reggel folytatom :D :D
Süti végül milyen lett? :)

Sziszkó, nálunk is nagyon sok a szúnyog, na meg a légy is.. Valamelyik szomszédnál gondolom vannak disznók és onnan jönnek hozzánk is... De annyira idegesítő, amikor aludnék és belerepül a fülembe, vagy csak mászik rajtam... :evil: :evil:
Én nem kaptam olyan tágítót, de állítólag az nem valami kellemes érzés... Nálam nem volt rá idő, mert ugye magától kijött minden de véreztem tovább így gyorsan megműtöttek....

Tegnap elkezdtem füvetnyírni, majd ma délután be kell fejeznem...Próbáltam a medencét kitakarítani a szél után, de még az sem oké :?

Kép
encsike87

Encsike Bauhauzba voltál már?
ott is vannak húzós árak de szerintem elég sok barátságos ár van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,
Ott még nem voltam, majd minden hétvégén megnézek egyet :)

Konyhabútort néztem, 270-500 ezer között találtam, de ez csak a bútor volt :shock: :shock:

Kép
encsike87

jó drága.... :shock: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igencsak... Majd máshol nézek, szerintem ez nem ilyen barkácsáruházból lesz.

Én olyan álmos vagyok... Semmi kedvem ma dolgozni..

Kép
encsike87

Sziasztok!

Igen lehet, hogy rémeket látok, de egy anya már csak ilyen. Nagyon pocsék éjszakánk volt, Kristóf egész éjjel köhögött, nagyon keveset aludtunk mindannyian.
Délután van rendelés az orvosnál, akkor okosabb leszek.

Encsike
A 270 ezer nem olyan sok konyhabútorért. Anyósomék csak egy egyszerűt csináltattak 300 ezer volt úgy, hogy amikor a társasházat építették mind a 6 lakásba csinált ugyanaz az ember konyhabútort, és jó sok kedvezményt kaptak belőle.

Ma lefoglaltuk a szállást, 8- án megyünk nyaralni Zalakarosra 8 napra. Remélem jó idő lesz, és minden szép lesz. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy nagyon jó időt kívánok a nyaralásra nektek!!!!!!!!
ide meg egy kis hűvöset!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, pont a szülinapomon mentek :lol: :lol: Nagyon jó nyaralást nektek! Remélem szuper lesz az idő is!!

Akkor valóban nem sok a 270ezer... :roll: :roll:

Kép
encsike87

Hello!

Surmi!
Megkaptam a meghívót, regisztráltam is. Még nem néztem körül, de ma pótolom.
Köszönöm szépen!

Nekem is drágának tűnik az a 270 ezer ft :roll:

Encsike!
Finom lett a süti, már el is fogyott. Most sajtos rolót akarok csinálni. Régebben nagyon sokat vettem olyat cukiban, most megtaláltam a receptjét. Ki is próbálom, hátha olyan lesz, mint amire emlékszem.

Susy!
Hármasban mentek Zalakarosra, vagy többen?

Anita
Kép

Kép
gani

Köszi lányok! :)

Gani
Igen hármasban megyünk és már nagyon várom! :)

Encsike
Végül is azon is múlik a konyhaszekrény ára, hogy milyen.
Van egy oldal, itt van az utcánk végén kirakva a reklám táblája, www.tekonyhad.hu ha gondolod nézd meg, nem tudom árak vannak e, de amikor mi is csináltatni akartunk nekünk is 350- 400 ezret mondtak.

Kép
Kép
susytunder

Susy, megnézem majd az oldalt! Köszi

Nem is meséltem... :D Tegnap este locsoltam, már igencsak sötétedett, épp a tó mellett állok, mire hallok egy nagy csobbanást... a szemem sarkából meg láttam, hogy a macskám fut és eltűnik a tóban :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán meg már mászik is ki, és néz rám kétségbeesetten :D Én úgy elkezdtem nevetni, hogy azt sem tudtam, hogy mit csináljak a macskával :lol: :lol: :lol: De aztán megtöröltem és rohangált tovább :)

Kép
encsike87

[quote="encsike87"]N írta:encsike87itácska,
Ott még nem voltam, majd minden hétvégén megnézek egyet :)

Konyhabútort néztem, 270-500 ezer között találtam, de ez csak a bútor volt :shock: :shock:

Nekem most lett kész a konyhám, U alaku, fehér magas fényű, egyedi, 190ezer volt az asztalos munka.
300ezer a ker.lap+sütő+mosogép+mosogatóg.
Vendég

Megjöttünk az orvostól, torokgyulladása van Kristófnak, már láza is van. Szegénykém nagyon szenved. :(

Encsike
Most véletlenül száguldott bele a macska a tóba, vagy netán halért? :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Holnap estére már biztos jobban lesz valamivel!

Szilvi!
Mindösszesen 490e.ft. volt a konyha? :shock:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok Lányok, Asszonyok! :lol:

Rég írtam már, de olvasgattalak benneteket. Még nem akarok elkiabálni semmit. Jövő kedden megyek dokihoz megerősítésért. :lol: Úgy néz új dokim lesz és máshol is szülnék, mert a mostani dokink már nem nagyon vállal szülést.

Én tavaly ősszel csináltattam meg a konyhámat. Külön méretre készítették, a gépekkel, szereléssel, szóval mindennel egyben majdnem 1 milla volt, tehát a 270 ezer tényleg nem sok. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!!!

Encsike! mi most csináltatjuk a konyhánkatm ez L alakú lesz, gépek nélkül 230000ft-ért csinálja egy kollégám. gépeket már megvettük, de mondjuk nekünk pl. a hütőnk az nem beépítheő lesz, csak a tűzhely, meg a mosogatógép, meg az elszívó..a kollégám 50000ft-ért csinálja méterét/alul-felül összesen, szóval nem külön kell számolni. :lol: /
mától táppénzen vagyok.. ettől függetlenül holnap meg holnapután vizsgáztatok...

Kép
Kép
ronci

encsike én is kivi lenék miért rohant a macskád a tóba? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy,
Jobbulást Kristófnak! Hogy van? Remélem már jobban!

Jó kis konya árak vannak... na én 1 millát tuti nem fogok érte adni! :)

Ronci,
a vizsgáztatás azért jobb, mintha egész nap dogloznál rendesen, nem?

Szisza,
gratula neked! :)

Macska: Hogy miért rohant a tóba az jó kérdés :) De tegnap a környékére sem ment :):) Nem akart halat fogni, mert máskor még sosem esett bele, inkább csak nem vette észre, hogy ott a tó :shock: :lol: :lol:

Mit főztök ma? Én a Lasagne és a töltött csirke között vacilálok....

Kép
encsike87

Sziasztok!

Encsike
Macska nem semmi! :lol:
Köszi a kérdést, azt hiszem picit jobban van Kristóf. Bár éjjel nagyon rosszul aludtunk. Este lázas volt, gondoltam nem hagyom a szobájában, mert mesze van tőlünk, magunkhoz nem akartam vinni, mert apa nem tud tőle aludni, így a nappaliba széthúztam a kanapét, és ott aludtunk. Szegénykém annyira köhögött, hogy egy óra alatt 3- szor kelt fel, így elmozdulni sem tudtam mellőle. Aztán egyszer felébredt a routernak a ledjeitől árnyékok voltak a falon, és úgy megijedt, úgy ordított, mint ha a bőrt nyúzták volna róla. Onnantól kezdve mozdulni sem tudtam, fogni kellett a kezét, végül megfordultunk, mert a bal oldalam teljesen elzsibbadt, éjjel fél 2- ig egy szemhunyást sem aludtam. Aztán adtam neki egy kanál mézet és a köhögést mint ha elvágták volna. Innentől aludtunk 6- ig, majd vissza aludt és fél 10- kor keltünk fel, de ma már virgonckodik.

Lányok mivel lehet segíteni a megfoganást? Arra gondolok, hogy lehet valamiket szedni, ami segíthet. Bocsi, de már elfelejtettem, vissza meg nem akarok ennyi oldalon át keresgélni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy, akkor nem egyszerű éjszakátok volt! De a lényeg, hogy már jobban van!

Azt hiszem Ronci írt ezekről a dolgokról, de én sem emlékszem pontosan mi volt az... Én meg sajnos nem értek hozzá :(

Holnap van az utolsó fog.gátlós napom :lol: Aztán elvileg 3 hónap szünet.... Januárban lesz az államvizsgám, úgyhogy úgy kell időzítenünk, hogy oda azért még viszonylag kis darabként menjek :) Bár ha esetleg szeptemberben vagy októberben összejön akkor még 4-5 hónaposan tudok vizsgázni szerintem :)

Kép
encsike87

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok!

[Lányok mivel lehet segíteni a megfoganást? Arra gondolok, hogy lehet valamiket szedni, ami segíthet. Bocsi, de már elfelejtettem, vissza meg nem akarok ennyi oldalon át keresgélni. :oops:

Én nem szedtem semmit, csak teát ittam: málnalevél teát Pé-ig (ez állítólag a peteérést segíti), aztán palástfűteát (ez meg erősíti a méhet). Jobbulást kicsi fiadnak.

Szilvi
Kép
szisza75

[quote="encsike87"]H írta:encsike87olnap van az utolsó fog.gátlós napom :lol: Aztán elvileg 3 hónap szünet.... Januárban lesz az államvizsgám, úgyhogy úgy kell időzítenünk, hogy oda azért még viszonylag kis darabként menjek :) Bár ha esetleg szeptemberben vagy októberben összejön akkor még 4-5 hónaposan tudok vizsgázni szerintem :)

Hugim 7 hónaposan ugrálta végig az esküvőmet májusban (reggeltől, másnap hajnalig rohangált velünk, bulizott, stb.). Szóval az államvizsgáidat simán végigcsinálod 4-5 hónaposan akár. :lol: :lol:

Párom a minap agymenést kapott, hogy a NagySándor papagájomtól nehogy elkapjak valamit (nincsene valami jóban :twisted: ). A madár fióka kora óta, 7 éve van velem, hermetikusan elzárva a külvilágtól, a lakásban. Akkor már nagyobb az esélye, hogy a kiskutyánktól kapok el valamit. :lol: :lol: De utánanéztem a témának és megnyugtattam. :lol: :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Szisza!
Gratulálok a babához!

Encsike!
Macska haláli lehetett :lol: :lol: :lol:
Encsike, mit főztél/főzöl végülis? Eldöntötted már? Jó tippet adtál a lasagneval. Holnap azt fogok csinálni :wink:
Nem várod ki a 3 hónap szünetet? Mert ha igen, akkor novemberben eshetsz leghamarabb teherbe, s akkor az államvizsgádon legjobb esetben is csak 2 hónapos terhes leszel.

Susy!
Örülök neki,hogy már virgonckodik Kristóf! Az csak jót jelenthet:wink:
Ma éjjel már jobban fogtok aludni, biztosan :wink: Ma már nem volt láza Kristófnak?

Én a barátcserjét hallottam, meg bizti van valami homeos szer is erre.
Mikor lesz az első éles bevetés? :D Lehet, hogy pont nyaralás alatt lesz peteérésed? :D

Mi meg vásárolni voltunk, Boginak vettünk ajándékokat névnapjára, vásároltunk és megnéztük a koszorúslány rucit is. Reggel elkísértük apát fodrászhoz (közben megbeszéltük az esküvős hajunkat). Elújságolta Bogi, hogy már csak 4-et kell aludni és itt is van a névnapja é, hogy ajándékokat fog kapni. Kérdezi a fodrász, hogy miket fog kapni. Erre Bogi: nem tudom, az mindegy, majd amit vesznek, annak fogok örülni. :lol:

Halutálók ne nézzetek ide :lol: Megyek, kisütöm a halat. Afrikai harcsafilét vettünk, azt (is) nagyon szeretjük mindhárman.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!
ma én összepakolom a korházi cuccom mert reggel rózsaszines folyás távozott.....nem nyákdugó volt ez 100%......
dokim csak holnap lesz......most pihizek semmit se csinálok..........de parázok mert a gyerekkel egyedűl vagyok itthon....api már dolgozik.........autónk nincs ha esetleg menni kéne........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Ez kicsit ijesztően hangzik! Szólj majd, hogy mit mondott a dokid!!!

Gani
Volt ma is láza Kristófnak, de már elevenebb, mint tegnap, remélem a mai éjszakánk jobb lesz.
Mit kap Bogi névnapjára?

Szisza
Remélem te nem hagysz itt minket. :)

Lányok nincs valami jó ötletetek házassági évfordulóra ajándéknak? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nita!
Ez nem jó hír! :shock: :shock: :shock: :shock: És fáj is valamid?
Azért ha menned kellene a kórházba,csak annyit írj nekünk,hogy menned kell! :oops: :roll:

Gani!
Tök ari lehetett bogi,ahogy azt mondta,hogy annak fog örülni,amit kap!De édes!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)

Szisza!
Akkor halkan,de én is gratulálok a babához! :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó neve van a papagájodnak! :) :) :) :wink:

Encsike!
Én ma egy nagy tál krumplis tésztát csináltam! :P :P :P :P :P
Akkor Neked is lehet lassan drukkolni babaügyben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ronci!
Akkor élvezd a táppénzt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg és amúgy a főnököd mit szólt,mikor elmondtad neki? :roll: :roll:

Konyha:
Mi 3 éve csináltattunk egy U alakú konyhabútort.Olasz a márkája és akkor volt 513 ezer ft.Plusz a főzőlap,sütő,mosogatótál és a páraelszívó.Szóval már akkor is jó drágák voltak! :roll: De ez legalább olyan,amilyet mi szerettünk volna és minden hely ki van használva. :D :D :D :D :D

Lányok!
Voltam ma a szokásos havi vizsgálaton.Babóval minden rendben.Még most is fejfekvésű. :lol: Ügyes fiú! :wink: (Remélem így is marad szülésig!)Hallgattunk szívhangot is! :D :D :D :D
Mondtam a dokinőmnek,hogy megyünk nyaralni.És kérdeztem,hogy
milyen vízbe mehetek be,ha egyáltalán mehetek.Mivel teljesen zárt a méhszájam azt mondta,hogy nyugodtan sima vizű medencébe mehetek,csak a meleg termálvízbe nem.De a biztonság kedvéért esténként kenjem magam "ott lennt" canesten-nel.És ha a vízből kijövök,váltsak át száraz fürdőruhára.Mert a vizesben hamarabb megtelepednek a bacik.
Szóval megnyugodtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és napozni szigorúan tilos!Csak árnyékban lehetek! :roll:

Tegnap csináltunk egy pocakfotót,felrakom Nektek! :lol:

Kép 26 hét + 5 nap :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz nem fáj semmim hála égnek.....azóta nem volt semmi...kop.....kop......kop......
csini vagy!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok
ma jöttünk vissza balcsiról.

Susy,
ti évfordulótokra lesz, emberednek? Mondj valami személyeset, hátha kiötlünk valamit.

Konyhabútor nekünk 400 e volt, asztalostól, pedig nem nagy a konyhánk (csak sok szekrényt kértem :lol: ).

Nitácska,
pihenj, pihenj. Korai lenne még. Majd jelentkezz.

Sziiszko,
csini vagy. Nekem is ugyanezt mondta anno a dokim a fürdésről. Balcsit is engedte, de én nem mertem. Jó pancsolást!

Drukkolok a kisfiúért, - bár nem ismerem őket - abszolút érzek velük - bárcsak ez segítene - ez szörnyű lehet!! :cry: :cry:
Vendég

Encsike
izgi időszak jön :D Három hónap 'zokniban' és utána teljes gőzzel? :lol:

Kiscsajom a 4 órás kocsiút felét végighisztizte, aztán mikor hazaértünk be az ágyba. Nemrég ébredt, de már kinyúlt itt a parkettán mellettem. Egy plüssállatot még maga alá húzott párnának. :lol: Készen van! :lol: :lol:
Vendég

Ajaj, ez ugye nem az a kissrác, akiről a mostani hírekben azt mondták be, hogy meghalt (siófok talán?)

Mi, mikor első nap bevittük a kiscsajt a mélyvízbe balcsin, beparáztam, hogy mi lesz, ha kicsúszik a kezünkből, abban a zavaros vízben meg se találjuk időben.. teljesen leizzadtam, és utána nem is vittem be többet, csak térdig. :roll: Apjuk meg nem értette..
Paramami vagyok, tudom.. :cry:
De mi anyák másképp működünk..
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganiusy!
Holnap estére már biztos jobban lesz valamivel!

Szilvi!
Mindösszesen 490e.ft. volt a konyha? :shock:

igen, egy 240hosszu, 2 végén U alakú, ami 140cm-140cm, tehát a szára ennyi.
60cm-es pult, felül 30cm-es szekrények.

Biatorbágyi az asztalos.
Most egy 140magas, 350hosszu, 1méter mély fürdő fölötti beép.szekrényt is csinál, toloajtóval, legegyszerűbb fehér lappal, /régen szoba konyha volt, és az előszobából van a fürdő leválasztva, de 340magas a lakás is/

ez 155.000ft
Ugyhogy nem drága!
A konyha munkalap ikeás, és a fogantyúk.
Majd mutatok képet, mert még a sütő át lesz rakva a ker.lap alá, most ahogy van nem szép, lenyomja a kis sarkot.

U egyik szára alatt csak 30cm a szekrény, mert ez ülőpult is.
Vendég

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok!

Encsike
Macska nem semmi! :lol:
Köszi a kérdést, azt hiszem picit jobban van Kristóf. Bár éjjel nagyon rosszul aludtunk. Este lázas volt, gondoltam nem hagyom a szobájában, mert mesze van tőlünk, magunkhoz nem akartam vinni, mert apa nem tud tőle aludni, így a nappaliba széthúztam a kanapét, és ott aludtunk. Szegénykém annyira köhögött, hogy egy óra alatt 3- szor kelt fel, így elmozdulni sem tudtam mellőle. Aztán egyszer felébredt a routernak a ledjeitől árnyékok voltak a falon, és úgy megijedt, úgy ordított, mint ha a bőrt nyúzták volna róla. Onnantól kezdve mozdulni sem tudtam, fogni kellett a kezét, végül megfordultunk, mert a bal oldalam teljesen elzsibbadt, éjjel fél 2- ig egy szemhunyást sem aludtam. Aztán adtam neki egy kanál mézet és a köhögést mint ha elvágták volna. Innentől aludtunk 6- ig, majd vissza aludt és fél 10- kor keltünk fel, de ma már virgonckodik.

Lányok mivel lehet segíteni a megfoganást? Arra gondolok, hogy lehet valamiket szedni, ami segíthet. Bocsi, de már elfelejtettem, vissza meg nem akarok ennyi oldalon át keresgélni. :oops:

cicka fark teapé-ig, utána palásfű tea
sok túró+csirkehus nagy tüszőid lesznek és jó vastag nyálkah-tya
plusz napi 2.5l folyadék

esetleg multivitamin
ligetszépe pé-ig
barátcserje kapsz. végig/progi és ösztorg tartja jól/
illetve méhpempő, ha nem vagy miómás és PCOS+IR

ja és 1dl este száraz vbor:)

kb ennyi
Vendég

Köszi lányok a halk gratulációkat. Remélem nem lesz semmi gond és április elején én is anyuka lehet. :)

Sziszkó
A papagáj neve Alex, a NagySándor a fajtája. :D

Susy
Miért hagynálak itt Titeket? Eddig azért nem írtam annyit, mert nem nagyon volt miről. De remélem most már bőven lesz jó élményem. :lol:

Ma kaptam meg a fotókat az esküvőről épp azokat nézegetem. Párommal össze is ugrottunk rajta, mert teljesen más elképzeléseink vannak a jó fotós fogalmáról. A drágám mindent csak kritizál, de semmit nem intézett az esküvőből. Áááá, már annyiszor megfogadtam, hogy ezen nem bosszantom magamat. :twisted:

Képzeljétek, vettem tegnap egy nagy és szép vastag spirál füzetet és abban fogok majd terhességi naplót vezetni, rajzolni, teszteket, képeket beleragasztani, stb. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza
Csak azért írtam, mert többen itt hagytak minket miután meg jött az áldomás.
Tök jó a naplóvezetés, örökre megmarad. :)

Szilvike
köszi. :)

Szisz
Még mindig csini vagy!!! :)

A meglepi igen apának lesz házassági évfordulónkra. Akkor lesz amikor nyaralunk, így előre gondolkodok. Akartam neki olyan csokit csináltatni, amin a mi képünk van rajta, de az van kiírva a weboldalukra hogy aug. közepéig nem üzemel a szolgáltatásuk. :?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Gondolom, hallottatok a leépítésről, fantasztikus a hangulat a bankban.

Apa ma fiúbulit tart, én barátnőztem, nemrég jöttem haza. Ilyenkor egyszem nőkként begyűjthetem a bókokat.

Susy, jobbulást Kristófnak, hamar gyógyuljon meg.
Hova mentek Karoson? A dottót ne hagyjátok ki, meg a kilátót. Van egy barátságos kiülős, játszóteres hely ott.

Szilvike, és tervezed ezeket a vizsgálatokat?

Encsike, azóta is bulizunk. De ma az utolsó, elfáradtunk. Hát még jövőre mi lesz itt, amikor 50 éves lesz a párom. Közben mindenki nyúz minket az esküvő miatt.
Én úgy tudom, nem lehet egpénztárra venni a Femibiont. Múltkor a nő megpróbálta arra, mert ő sem tudta, és nem adta.
Ne is mondd, én annyira sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen környezetbe születnek...Egyszerűen nem értem a szülőket (ha lehet így nevezni), és ráadásul nagyon igazságtalannak érzem sokszor. Nagyon sok olyan embernek nem lesz babája, aki igazán alkalmas lenne rá, és akkor egyesek meg sorban szülik és dobják el őket.

Szisza, grat!

Sziszkó, milyen aranyos pocak!

Nitácska, próbálj pihenni, mert még korai lenne Barnus!

Nagyon álmos vagyok!!!

Jó éjt!
K.

Kép

Kép
kinga82

Lányok azért a biztonság kedvéért össze állítottam a korházi cucc alapvető dolgait....meg Barnus ruciját is!!!!!
de még nem fog kelleni!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska, pihenj! Dokival mikor tudsz beszélni? Azóta ugye nem volt semmi ilyen?

Kinga, gondolom milyen a hangulat a bankban... Igen, ez nagyon igazságtalan dolog,hogy sokan rakás számra szülik a gyereket egy intézetbe, más meg évekig szenved és talán sosem lesz saját gyereke....
Jövőre is nagy bulizás lesz akkor :):)

Susy, nem tudom mit kellene adni házasságiévfordulóra. Esetleg valami különleges bort és abba gravíroztatni?
Kristóf hogy van? Éjszakátok milyen volt?

Mango, jó volt a nyaralás? Ari lehet a kislányod a parkettán :D:D

Sziszkó, továbbra is nagyon csini vagy! :) a krumplistészta is tök jó, én nagyon szeretem :) Hát persze, hogy minden rendben a babával :wink:

Gani, de szándékozom kivárni a 3 hónapot, csak én nem bírom a gumit (nem azért mert az úgy nem olyan, hanem utána olyan mintha erőspaprikába ültem volna bele - legalábbis az is olyan lehet :D:D - szóval ezért nem lesz nálunk ilyen )és így azért nagyobb az esély, hogy véletlenül előbb összejön, de akkor sincs gond...
Bogi nagyon aranyos lehetett, amikor mondta, hogy annak örül, amit kap :)

Tegnap végül lasagne lett,pudingos piskótatalléros "sütivel" :) Éjszaka anyósomék is hazaértek, de tök gáz, mert felőlünk akár a lakást is kipakolhatnák, mivel nem ébredtünk fel rá, hogy bárki bejött, holott nyitva volt a szobaajtónk :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép
encsike87

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?