Új privát üzeneted érkezett!

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Éjszaka többször is volt elég erőteljes jóslóm...nagyon készülget már a méhem a nagy munkára :wink:

Na megyek kelteni a nagyot, mert ma tornaórával kezdenek az oviban és jó lenne nem késni... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Mindenkinek !!!

A tél elején naponta Veletek voltam, akkor sajnos elvetéltem spontán.
Sokszor benéztem ide, de nem írtam.
Talán már túl vagyok-vagyunk rajta.
Nagyon nehéz volt azt eldönteni h mit csináljunk, próbálkozzunk-e még?
Minden lehetőséget végigvettünk, de ahány beszélgetés annyi eredmény....
Írattam fel fog.gátlót, de meg nem vettem- vettem gumi óvszert, de nem mindíg használtuk.Szóval kicsit rábíztuk a véletlenre, mert kimondani nem tudnám még h soha többet...
Itt tartunk..

Látom vannak babások és született is meg már bébi azóta.
Mindenkinek gratula.

Kriszti, Téged külön üdvözöllek, tudom többet hallgattam mint kellett volna, de itt vagyok. Benézek mostantól többször és írok is.
Olvastam milyen változásokat terveztek, ránk ugyanezek várnak a gyerekekkel kapcsolatban.

Mindegyikőtöknek szép napot!!!

Ági
agica1027

Üdv Ági !!! :lol:

Akkor még teljesen ti sem zártátok le a baba-projectet,ugye?? :wink:
De tul képp miért nem mersz belevágni megint???Félsz megint a vetéléstől vagy miért?Ha nem akarsz írni róla,teljesen megértem!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Ági,
jó hogy benéztél! Sokat gondoltam rád azóta! :)

Panni,
nagyon izgi! Azért még várjatok egy hetet vagy kettőt! Hadd növekedjen még kicsit odabent a biztonságban! :) Méhszájról van hír?

Erika!
Látom, jót tett ez a tavaszi napsugár! Hajrá babaprojekt! :D
Csütörtökön megyek dokihoz, megnézzük "Kiskörtét" (állítólag most ahhoz hasonlít legjobban) és megint kenetet veszünk...

Én viszont sajnos csatlakozhatok a "fertőzött" kismamik csoportjához. :( Ugyan a múltkor a hüvelykenetből nem sikerült semmit kitenyészteni, de a vizeletem tiszta genny (nem hagyott nyugodni a dolog és elmentem a házidokihoz laborra, és ugye aki keres, az talál). Szóval szedem az antibiotikumot, iszok és imádkozok...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Méhszáj zárt mint a Keravill :lol: de azt mondja a dokim ez semmit nem jelent...az akár egy óra alatt is kinyílhat...de szerdán megint nézi a dokim a CTG után.

fertőzés:tudom hogy ijesztő,de ne parázz,inkább szedd a gyogyikat,mert maga a fertőzés nagyobb kárt okozhat mint a gyogyi.Nem lesz semmi gáz!! :wink:

Apa kivan már a "hormonjaimtól"...tegnap épp azt kezdtem el ecsetleni neki ,hogy ha netán bármi történne velem a szülés alatt akkor kivel és hogyan nevelje fel a gyerekeinket...Biztonságban akarom tudni a gyerekeimet mind erkölcsileg,anygailag és lelkileg(csakis anyámmal együtt és nehogy az anyósommal!!)Nekem ezt fontos tudnom!!!Apa meg kiakadt ,hogy hülye vagyok ,hogy ilyeneken agyalok....tudom,én se szándékozom megmurdelni de minden szülés egy kicsit kockázat...na mindengy..ezek a hormonok :?
Szerintetek hülye vagyok????????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Szia Ági!
Mi úgy látom egy húron pendülünk,majdnem minden téren!Kivéve a fogi-gátlást!
Az én fejemben is megfordult az,hogy mi van ha mégis sikerülne terhes lenni és elvetélek!?
Nehéz ügy!Sőtt a gyerekeink jövője is!
Vissza térve a vissza térésünkre!Én is igy voltam 1x-2x olvastam aztán hetekig semmit,de aztán megint betévedtem,de rájöttem,hogy ezt a jó kis csapatot nem lehet itt hagyni!Szóval nem szabadulnak tőlünk egy könnyen! :lol: :!:

Panni!
Az nem baj ha csak készülget a méhed,de azért még várjon a baba egy kicsit!!!!!
A félelmeid helyén valók,egyértelmű,hogy mindent átgondol az ember ilyenkor és ez nem hülyeség a mi részünkről,mert tudjuk,hogy bármi lehet!
Én úgy gondolom,hogy sok apuka amikor bent van szülésen látja,hogy mi van,mi történik mit szenved az anya mikor szül,még egy kicsit át is érzi,de ez megsem fordulna fejébe,hogy mi van ha komplikáció álna fel!?
De ez soha senkinél ne legyen!Csak optimistán!!!!!!!
Te is mondogasd magadba,minden rendben lessz!
Mi pedig drukkolunk nektek a háttérből, innen a babanetről lélekben veletek leszünk!!!!!!!

Nyáriorgona!
Mielőbbi gyógyulást a fertőzésből!Nem elég,hogy megszenvedtél a babáért még ez a frány fertőzés is!
Panninak igaza van,ő is átesett ezen!!!!!!
Vendég

Na jó hosszúra sikeredett,bepótolom az elmúlt időt!

Erika!
Hogy vagy?Hogy telt a mai napod?
Főnököd még az?????

Többiek?????
Mária,Andi,Gira,Márti!
Ugyan kit hagytam ki,attól elnézést!!!!
Vendég

Igen!Editet hagytam ki!BOCS!
Teszteltél még?????
Tünetek?Hogy vagy??????
Vendég

Hahó,megint magamba vagyok?????

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Vasárnap csak olvasgattalak benneteket!

Ma pedig megint zűrös napom volt...
Reggel doki... fél 11-ig
Szerencsére minden rendben van, méhszáj továbbra is 2100-as.
Úgy tűnik, ismét kislányunk lesz... :lol:
Szerdán megyünk 4D-re, akkor talán biztosan kiderül!

Nyáriorgona!
Sajnálom a fertőzést!
Nekem is vol már többször a várandósságom alatt, pihenj és igyál sokat!
Nem lesz semmi baj!

Ági, Kriszti!
Külön örülök nektek, hogy ti is visszajöttetek!
Jó, hogy itt vagytok!

Panni!
Drukkolok... :lol: :lol: :lol:
A hormonjaid... szerintem ilyen közel a nagy naphiz, egy kicsit mindenki így érzi...

Bocsánat, ha valakit kihagytam...
Holnap jövök!
Vendég

Sziasztok!!

Ági

nekem is eszembe jutottál. :P Örülök neki,hoyg visszatértél,és ahogy Kriszti is,TE is ujbol csatlakozol.Mind hozzánk,mind a babára várok csapatába! :wink:
Tényleg is!Miért védekeztek néha??

Kriszti

Persze hogy megszülnéd.Ez nem kérdés!! :wink: :D
Mernél mást csinálni! :wink:
Meló??Mátol uj főnököm van.Még ujat nem tok mondani róla... :roll:
Ma 7 órára voltam beosztva.Fél 5-re végeztem.NA erre varj gombot! :evil:

Gona

igaza van PAnninak,jobb szedni a gyógyit,mint a fertőzést hagyni eluralkodni! :roll: Ezek a terhesség alatt szedhető gyógyszerek nem ártalmasak!!! :wink:
GYógyulást!!!!!!

Márti
gratula az ujjabb kislányhoz!!! :wink:
Nevén gondolkoztok??

Panní
hát igen,készülődik a kicsi fiad!!!De izgi is ez!!!:)
HA ez megnyugtat,én is elmondtam apának itthon,hogy hogy legyen,ha én már nem leszek.Erről én akkor ugy érzetem beszélni kell.Szal nem nézlek hülyének.Mert akkor én is az vagyok.....:)

Edit

igen eltüntél.Hogy vagy???
VAgy már nem is dolgozol??

Andi???????
Vendég

Mária!
Gratulálok!!!!

Erika!
Hát 1 nap után nem könnyű véleményt alkotni egy főnökről,menet közben kiderül!
Érdekes módszerrel dolgoztok ti ott a dunántúlon!Kicsit irigykedem!
5-re végeztél és mikor kezdtél?????
Túlóráztál?Azt azért ne!!!!!!!!!
Nálunk egy pár perc belefér,de igen ritkán!Nálam még nem fordult elő!Nem fizetik azt meg!
Na a tréningünk is elkezdődött 4 nap!A téma nagyon kényes!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!
Vendég

Kriszti

irigykedsz???? :shock:
Miért???

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak a héten ritkán fogok jönni, mert minden nap 6-ig túlórázni kell, és még szombaton is, ha minden igaz..... :evil:

Szóval Rik, még dolgozom, de már nam sokáig.......!!!!Kb. ápr. 20-ig!

Jajj, már alig várom, hogy itthon legyek!

Sziasztok!

Edit

Kép

Kép
ditta76

JÓ reggelt!

Nálunk iszonyú szél vihar van! :cry:

Edit!
Vigyázz magadra!

Erika!
Hát nem is tudom!
Talán azért mert más módszer szerint dolgoztok!
Vendég

Jó reggelt :wink:

Nálunk most olyen semmilyen idő van :? ...se hideg,se meleg...de olyan nyálkás,mert egész éjjel esett :( Jobban szeretném ha már csak a nap sütne :wink:

Na kezdődik a reggeli hajtás...később jövök.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak mostanában futkosm Hunival orvoskhoz, anyumhoz le főzni,takaritani, rendezni a háztartást, no meg itthon is megkell csinálni mindent....
Sajnos Huninak nem javult a dudor, sőt a másik felén is mintha nőtt volna... :roll: Tegnap voltunk vérvételen, szegénykém ugy sirt, a szivem majd megszakadt... :cry: Vénából vettek...Megnézik, hogy nem valami streptococus okozza, és a leukémiát is...mert ott is nyirokcsomó duzzanat az egyik tünet... :shock: Remélem nem...
És hab a tortára, ma a nagyfiam, Robi is lebetegedett....Délután viszem dokihoz...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést emiatt a fránya fertőzés miatt.
Jó kis szédülés és émelygés van rajtam. :( Csak a csapvíz "ízlik". De azt mondtam bármit kibírok, nem? Szóval fel a fejjel! :lol:

Edit,
azért vigyázz magadra amennyire csak tudsz ebben a nagy hajtásban! :shock:

Márti,
egyre ijesztőbb dolgokat írsz. Reméljük a legjobbakat! ++++
Ez a vérvétel nálunk is ismerős és közeli élmény mindkettőnél. Lányomnak sokat fájt a hasa, aztán néztek vérképet, de hála égnek negatív lett, fiamnak meg orrmandula-műtétje volt, meg kétoldali fülfelszúrása, aztán az előtt is ugye csinálnak. Meg hát maga a műtét se lehetett neki leányálom, de oda én nem mehettem be (15 perc alatt kész voltak vele :shock: ), a műtét utáni "élményeimről" nem mesélek.

Csak azért írtam mindezt le, mert úgy néz ki, hogy a stressz meg a kimerültség mégsem "árthat" a fogamzásnak, ugyanis nekünk ebben a hónapban is kijutott a kórházasdiból... :(

Mária, Panni,
nálatok a fertőzéseknél a párotokat is kezelték? A húgyutira gondolok...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti!

Itt vagyok, írtam a múltkor, hogy lázas volt Réka, aztán elmúlt. Na másnap újra kezdődött, 3 napig 40 fok körüli láza volt... Tegnapra javult, ma meg minden a régi. De semmi más tünet nincs, nem is volt :roll: Egyik barátnőméknél is ez a vírus tombolt, csakhogy aztán a barátnőm is elkapta 37 hetes terhesen :shock: 2 hét a lappangás, szorítsatok, hogy megússzam!

Márti!

Jaj, Istenem, csak azt ne! Gondolok rátok, hogy minden rendben legyen.

Panny!

Rühellem én is ezt az időt... minden életkedvemet elnyomja... a hétre már nem mond jobb időt :(

Ágica!

Üdv újra köztünk :)
Vendég

Nyáriorgona:
nekem is hugyuti fertőzésem volt a multhónapban... :( De nem kezelték a párom is...
A műtét utáni élményekből nekem is van regélnivalóm...A nagyobbik fiam, mikor 2,5 éves volt megkellett müteni, mert cisztát találtak a hasüregben, valahol a herevezeték közelében, hát nem kivánom senkinek a műtét utáni élményeket. Őt 2 ürát tartották bent a műtőben, be nem mehettem, szegénykém ugy meg ijedhetett, hogy csak ugy se szó se beszéd keszedik a kezemből és elviszik... De az altatás utáni ébredés borzalmas volt... :cry:

Gira:
kösz, hogy gondolsz ránk :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Nagyon-nagyon szurkolok nektek én is!!!
Ne is gondolj ilyen rosszra....nagyon-nagyon remélem hogy "csak" valami vírus...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyáriorgona!

Hát nekünk a nagyfiam fütyiműtétje volt elég gáz...anno akkor nekem is kitépték a kezemből mert nem mehettünk vele...hát ne kívánom senkinek azt a nézést amit akkor a fiam felénk intézett :( szörnyű volt...
Az volt a jó, hogy a műtét után 3 óráig aludt(pedig a többiek már 15 perc után felébredtek-és hánytak,hisztiztek)szal ő mire felkelt szó szeint kutya baja nem volt!! :wink:

Gira!

Drukk hogy ne kapd el a vírust!!!+++++++++++++++

Képzeljétek ma mentem vissza a gyökérkezelésre...hát a fogam gyökerei elég gázak...még mindig fájt amikor ki akarta megint tisztítani...szal most belerakott egy ideiglenes tömést gyógyszerrel(ez benne maradhat akár 2-3 hóig is).Szülés után meg kell röntgeneztetni mert furák a gyökerek,nem látja rendesen a dokim,szal majd szülés után folyt köv.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Nyáriorgona!

Nekem nem hugyúti fertőzés volt(van?)hanem hüvelyi,szal nálunk igen,kellett a páromnak is szedni az antibiotikumot ,hogy ne legyen ping-pong effektus...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny:
kösz a biztatást, nagyon remélem én is, hogy semmi komoly...

Hu, nem semmi amin keresztülmész a fogaiddal...Nekem sosem volt bajom a fogaimmal, max. annyi, hogy van 3 icipici tömésem.Szerencsém van, mert ingyen járok fogászatra :lol: ...Anyós, apűs és sógór is fogorvos... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

apűs= após :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!!!!!!

Hát szörnyű ez a sok betegség és,hogy mindenkinél van valami?!
Borzasztó !!!!!!!

Gira!
Nagyon szoritok,hogy a virust el ne kapd!!!!
Jobbulást a lányodnak!!!!!

Márti!
Én is azt javaslom,hogy nem szabad rosszra gondolni!
Nagyon szoritok,hogy semmi baj nem legyen!!!!!!!
Vendég

Sehol senki??????????????????????????????

Erika!
Végeztél már????????
Reméllem nincs túlóra!!!!
Vendég

Erika!
Később még benézek hátha irsz!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS JÓ PIHENÉST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hali!!

Márti :)
Sajnálom, hogy megint kínlódtok a gyerkőcökkel!!
Viszont nagyon irigyellek a jó fogaid miatt! nekem már sokat tömtek, gyök.kezeltek, ja, és már koronám is van! Pedig normálisan ápoltam mindig a fogakat, de szerintem ez is genetika.....

Kriszti :)
Próbálok nyugodt lenni, de sajna ezt a hetet ki kell bírnom.....Nagyon stresszes!

Nyáriorgona :) (na, már megint leírtam..... :lol: )
Te már émelyegsz?? Én mintha reggel éreztem volna valamit, de hamar el is múlt! Viszont most este már megint "majdnem megjön" érzésem van....és kicsit fájogat jobb oldalt. Neked van még ilyen??

Panny :)
gyökérkezelés..........volt már benne részem egy párszor! Nem valami kellemes!

Jó éjt!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Szia Edit!

Fogak?Nekem a két terhesség alatt illetve után sok elromlott,olyanyira,hogy felül,nincs is saját,csak 2-3 a tok alatt,szerencsére még anno a porcellán akkor nem volt annyira drága akkor megcsináltattam kivül belül porcellán!
Lassan már az alsókra is ráférne egy kis karbantartás,de csak halasztgatom!
Jó kis hányingert és émelygést majd nekünk is küldhettek,ha megunjátok!!!!
Ha lessz!!!!
Nekem egyikkel sem volt semmi!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Sziasztok

Márti

jaj,nem szabad ilyen rosszra gondolni.VAlószinű nem hat az antibiotikum.MAjd kaptok mást!! :shock:
Ne gondolj ilyenekre!!!Jobbulást !!

Gona :D

JAj ez az émelygés... :? NA de tényleg!!Azt irtad,hogy bármit,csak baba legyen már!!! :lol:
HAsad nem fáj már??

Edit

jaj pedig irtál is erről a túlórázásrol!!Elfelejtettem,ilyen eszem van látod...
A hasad még szerintem belefér hogy fájdogál,hisz nagy dolgok történnek odabent!:)

Kriszti

jaja túlóráztam volna ma is,tuti,mert 6,5 órára voltam beosztva,+ beirni fél ora.NA ezt add össze!
NA de meghiusult,mert el kellett kéredzkednem.Sajna nem jó miatt:
Rékával orvoshoz kellett mennem.Onnan meg tovább a kórházba.
Toxodermatitise van.
A többieknek irom,hogy ez egy kiütéssel járó bakteriális fertőződés.Torka piros,és az egész testét kiütések boritják,vándorolva,hol itt-hol ott.ÉS rettentően viszket neki.
Szal elláttak minden gyógyszerrel,kúppal.Bekentem Cinkrázóval is.
Holnap szabin leszek(már előre kiirtak rá)Aztán csüt-pént. betegállomány Rékával.
MSot szoritsatok Petra el ne kapja. :shock: :? :roll: :!:

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Erika!

Hát te sem jöttél jó hirekkel!Hát ez nem igazság!Mi van a levegőben???!!!
Ennyi féle virus,baktérium,stb!
Nagyon-nagyon szoritok,hogy minnél hamarább meggyógyuljatok és,hogy Petra el ne kapja!

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS PIHENÉST!
Reméllem tudtok aludni éjszaka!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT MÉG 1X MINDENKINEK!
MINDENKI GYÓGYULJON MEG!!!!
JOBBULÁST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!
Na megvannak az eredmények.Nagyjábol minden ok, csak 2 érték tér el a normálistól, de azt mondják ez sem vészes nagyon...
Az MPV alacsonyabb 6,3 és a minimum 8 kellene legyen, és az eosinofile magas, a max. 3, neki meg 3,990. Ami utal fertőzésre valami parazitáktol, vagyis lehet streptococus...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Rik:
jobbulást Rékának!
Huni már 7 napja szedi az antibiotikumot és még semmi hatás... :roll:

Kriszti, kösz, hogy szoritasz és a többieknek is! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem is Thomas rajongók a fiaim :wink: :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!!!
:lol:
Márti!

Nagyon örülök hogy "csak"valami fertőzés...
Nagyon megijedhettetek...de mostmár nyugi!!!

Erika!

Jobbulást a nagylánynak!!Szegény.. :( nem lehet kellemes neki...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ REGGELT!

Márti!
Nagyon örülök,hogy semmi komoly baj nincs!!!!
Az antibiotikumnak is idő kell,hogy hasson ugyan úgy mint a többi gyógyszernek!!!!
JOBBULÁST!!!
Aranyosak a gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!

Nálunk átmeneti szél csend,kicsit hűvösebb,indulok dolgozni,délután jövök!!!!!!
Addig irjatok sokat,legyen mit olvasni!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csajok, nem is tudom már követni, hogy kinek mi baja! Ez őrület! Cifrázzam? A lányomnak is hólyaghurutja van, tegnaptól ő is szedi az antibiotikumot... :(

Ditta,
nekem is fájdogált még nemrégen a hasam, de tudod, lehetett ettől a hülye húgyutitól is...

Ma is megérkezett a "délelőtti rosszullét", most légszomjjal és hőhullámmal tarkítva. És úton útfélen alszok! :) Ebéd után a gyerekkel, este is ruhástól a gyerekek szobájában, aztán persze egész éjjel fenn vagyok... és ingázok....

Márti,
nagy megkönnyebbülés! JObbulást! +++++

Erika,
remélem Réka is hamar túllesz ezen a buta betegségen! +++++

Mindenkinek jobbulást!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Panny!

Neked is szép jó reggelt :D

Márti!

Mennyire hasonlítanak egymásra :o Csak a méret, meg a göndör haj különbözik :) Tündériek :)

Nyáriorgona!

A lányodnak is jobbulást :( Így tél végére úgy tűnik mindenki elfogyasztja a tartalékait, és egyik nyavalyából a másikba esik :(

Rik!

Hajnának is volt hasonló nyavalyája ... csak neki 3 hónap után jöttek rá, hogy mi az. Addig tej-tojás diétára fogtak (mert még szopizott), rüh ellen kezelték, mindenféle "mérgező" kenőccsel kenették, aztán egy egyszerű antibiotikumos krém 1 hét alatt elmulasztotta... Szóval sztem örülj, hogy hamar kiderült, mi a gond :) Minden rosszban van valami jó :) :) :)
Vendég

Gira
Köszi :lol:
Igazad van!!! :wink:

Márti

akkor örülünk!!!!! :wink:
Most antibiotikumot váltottatok?

Gona

jaj szegénykém.Milyen gyógyszert kapott rá?????
Ugyanaz a baci mint Neked?
Álmos vagy,nyugodtan aludj.Most megengedett!! :wink: :lol:

PAnny

hogy vagy??Fájások nem voltak azóta??

Kriszti

na itt már a hó is esett! :evil: csak egy percig,nem maradt meg...de hideg az van.Brrr...
Ma meló volt???

Andi

igen elmaradtál az irással.Olvasol minket???
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Ma dolgoztam,már itthon vagyok,2 órát kivettem,nem hivatalos,de igy a munkám is el van látva és az ügyeimet is intézem!
Ma fodrászhoz megyek!
A héten dolgozok!
A jövő hét kacifántos!Hétfő,kedd péntek suli,szerda,csütörtök,szabi!
De utánna már gőzerővel meló!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is jelentkezem. Betegek vagyunk már lassan két hete. Iszonyúan érzem magam, és fáradt is vagyok. Ne vegyétek panaszkodásnak. Tele a törpöm. Sajnálom, csajok, hogy mindegyikőtöket elért valami. Jobbulást nektek.

Kriszti! Olvasom, hogy megint itt akarsz hagyni minket. Irgum-burgum. Én sem szoktam mindenkinek külön írni, de azért kérlek, ne tűnj el innen.

Szép napot!

Pusszantás:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!

Nálatok is betegség??????
Ez már nem igaz!!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem megyek el,maradok!!!!!!

Erika!
Idővel kapcsolatba,hó helyett tavaszi idő,napsütés,de egy pici szél lengedezik!!!!!
Meghülyiti az embert ez az idő,nem is csodálkozok,hogy ennyi betegség van!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

Igen, sajnos, nem került el bennünket sem. Remélejük, mindenki hamar kilábal belőle, és egy ideig nem is halunk róla.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Kriszti!

Fodrászhoooz??? Jaj, de jó neked :P az elmúlt 3 évben 1x jutottam el a fodrászhoz... :lol: Láááátszik is :lol: Ezért nem teszek fel képet magamról ;)
Vendég

Brigi!

Kivánom,hogy igy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még 1x jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gira!
Küld el a fejed elviszem! :lol: Na jó csak vicc!
Ritkán jutok én is el,rengeteg idő a várakozás,hiába jelentkezek be,tuti mindig várni kell valamennyit!
Az egyik kolléganőm rokona fodrász,jelenleg gyesen van és otthon is nyir,igy a barátnőmmel megyünk,reméllem kettőnket hamar megnyir,a festést megoldjuk egymásnak,vagyis már túl vagyunk rajta!
Vendég

Jó estét!

Látom mindenki elfoglalt!

Igy én is elköszönök mára!

NYUGODALMAS JÓ ÉJSZAKÁT KIVÁNOK MINDENKINEK!

SZÉP ÁLMOKAT!

A BETEGEKNEK MIELŐBBI GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hali :wink:

Ma zsúfolt napom volt :?

Reggel kezdtem a CTG-vel,aztán egy pisileadás a laborba,aztán irány a kicsi fiammal a Madarász utcai kórház tejcukor-tejfehérje gyanú miatti dokilátogatás.Du.mentem a nagyért és vittük apával úszni,most értünk haza...gyors vacsi...most tudtam leülni kicsit...
Elfárasztanak már az ilyen napok...

A lényeg hogy Krizsikével kell még egy vérvételre is menni ,meg egy terheléses tejcukor és gyümölcscukor vizsgálatra,ami reggel 7 -től délig fog tartani :shock: étlen -szomjan,de az csak április 4.-én,szal oda apa viszi a nagyival.
(amúgy azért kell ez az egész kivizgsálás mert szinte folyton hasmenése van,vagy legalábbis híg a széklete,és van hogy napi 5x...nemsoká 3 éves,és szinte nem is volt még rendes széklete... :? )ezért nagyon valószínű,hogy allergia vagy intolerancia valamire.Már nagyon a végére akarok járni,mert ez nem állapot...nem akarom hogy tönkremenjenek a bélbolyhai,ami meg elég komoly hiánybetegségekhez is vezethet...

És képezljétek,anyuval kitaláltuk, hogy nem kap tejet hanem helyette rizstejet,vagy zabtejet(amúgy nagyon szereti-sajna jó drága is-600ft/liter-persze a gyerek minden pénzt megér :wink: )szal azóta kicsi jobb a helyzet....ezért is gondoljuk hogy a tej lehet a ludas...

Na jó,nem untatlak tovább titeket...bocs :oops: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Nálunk a lányomnak 4 hónapos kora óta ez van!Elősször tejfehérje allergiás volt!Hányt és hasmenése volt!Szigorú tejmentes diéta,csak anyatej és kotyvasztott kajákat csinálhattam neki,tej termékek mellőzésével,kaptunk egy listát ,hogy mit ehet,milyen alapanyagokból lehetett főzőcskézni,ezt kinőtte valamilyen szinten,ja és csak mosdókrémmel fürdethettem!
Kb.10 éves korára tejcukor érzékeny lett,tünetek ugyan azok voltak,neki is megcsinálták a terheléses tejcukor vizsgálatot!
Sajnos az lett,tejmentes diétára volt megint fogva,kapott rá gyógyszert, tasakba van por,felkell oldani vizbe és meginni,szépen helyre hozta!!!!!!!!
Már csak időközönként kell szednie,ha érzi,hogy higabb a széklete,de eszik elég sok tejterméket!!!!!
Drukkolok,hogy ne az legyen,de nagyon gyanús a tünetek miatt!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?