Új privát üzeneted érkezett!

Ilonkám,
ez svájci hangulat! :wink:
katata

bbILONA!kaTATA!

a MEDROL TABLETTA IMUNERŐSITŐ,A BROMO PEDIG A MAGAS PROLAKTINOMRA,Mondjuk a medrolt nem kell sokáig szednem.
Hála mert olyan keserű,hogy majd megőrülök.
Bár nem panaszkodom.!

bILona!
Te is erős csaj vagy! ITT mindenki erős csaj!
a múltkor beszélgettem egy lánnyal a meddőségibe,és azt mondta
hogy ő maximum1-lombikot hajlandó végig csinálni!
Nem kínozza magát! De még azt is mondta,hogy hála a férje is vagtölténnyel lövöldözik!!! Normális ez a nő ? Gondoltam magamban!
Én együttéreznék a párommal,nem pedig nevetnék rajta!
Ja meg azt is mondta,hogy ő végig bagozott,és senki és semmi kedvért nem teszi le!

Katata!
JÓ kis idŐjárás! Nem irigyellek!
Itt debrecenbe egész nap esett az eső!
Ja és nagyon tündér vagy majd megpróbállom összehozni a vonalzót!
Hát igen ez a hitt kérdés sem egyszerű! Mi már elég rég óta szeretnék babát! Kb 3éve.
A múltkor az egyik rokonom a hátam mögött ott röhögött,hogy hogy meghíztam,Azt mondja nekem- Nem érti,hogy ennyi ídő alatt,hogy nem sikerült?Ez már nevetséges!
Én meg erre!-Te vagy a nevetséges! Szerintem te is ennéd a hormonokat a cél érdekébennén és mindent megtennél,hogy sikerüljön!
Erre Ő!-Ő biztos nem venne be semmit!
nem akartam a vitát tovább fokozni,De nem hagytam rá!Ki nem állhatom az ídiótákat!Mellesleg legalább 5 abortusza volt!
mindig gazdag férfiről állmodott! De megszívta! A pasi jelenleg börtönben ül,többszörös ittas vezetésért!

bocsi ha hosszú voltam!
m. reni

Rég raktam táblát, elnézést,ha valami nem jó.

Kép
katata

Halihó!

Kata! Nem semmi az a hó! Én is láttam a héten, de nem maradt meg, csak ráesett a szépen , sárgán teljes hangerővel virágzó aranyesőnkre. Nagyon durva a röhögő rokon. akinek csak úgy becsúszik és szellemileg sincs megfelelő színvonalon, ne is fogja megérteni a helyzetünket. Ne is foglalkozz vele. Hidd el a te babád sokkal szerencsésebb lesz, mint az övé. Te biztosan nagyon szépen fogod nevelni, mert tudod, hogy sajnos nem csak úgy pottyant az a gyermek.

Reni! Én jártam úgy az utroval, hogy orálisat kaptam. Ha viszont javasolhatom, azt inkább dugdosd. Nem csinálja ki a gyomrodat és Zölddi szerint úgy jobban is hat! Meg úgy nincs mellékhatása, viszont ha szájon át szeded, álmos leszel, és hányingered is lehet.

Most értünk haza. Vettünk egy nagyon szép fülbevalót a keresztlányunknak. Fehérarany picike fehér és rózsaszín kövekkel. a párom egy rózsaszín babakocsi -díszdobozt választott hozzá. Nagyon aranyos.

Puszóka mindenkinek!

Kicsibé! Pihi-pihi-pihi!! Sapénak is!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Bocsi lányok, de nem voltam túl fényesen, ezért nem jöttem.Most megvisel ez az össze vissza időjárás. Most is szörnyű szél van erre. Szerdán megvolt az inszem, a párom eredménye jó lett.Sajnos elég keveset tudok pihenni, Ágota mellett szinte lehetetlen :roll: :cry: . Nem érti miért szeretnék napközben is pihenni, amikor nem szoktam.Utrogestan hüv.golyót kaptam, ezt kell a tesztig adnom magamnak, aztán meglátjuk.
Mindenkinek köszi az érdeklődést, most megyek pihenni.
Nem volt energiám vissza olvasni, Boris mi van veled?
sapé

Hahó!

Este olyan hullán értem haza, hogy már nem volt erőm írni.

Sapé, Bori, akkor most nektek szorítunk.
Bori? Mennyi volt a spermaszám, amire azt mondta a doki, hogy nem jó? Inszemhez, azért nem kell olyan sok.

Ilona. Én a Forgácsba járok, és ott baromi hosszú várólista van lombikra. Úgyhogy a 3. sikertelen inszem után mondtam a dokinak, hogy írjon be és szeptemberre volt hely. Addig meg inszemezünk.

Egyébként még nem jött meg nekem. Tegnap hagytam abba az utrot, remélem, azért vasárnapig megjön, mert különben bekavar a húsvét.

Kellemes hétvégét mindenkinek, bár, ahogy elnézem elég rossz az idő. Este akkora szélvihar volt nálunk, hogy azt hittem elviszi a házat.

Kép

Kép
kamilla306

szia sapé :lol: nekem csütörtökön reggel volt az inszemem, a párm eredménye nem volt jó, de este rádolgoztunk...hátha:o)
húú akkor kb egyszerre izgulhatunk húsvétkor :lol: pihizgess, egyél sok fehérjét :!:

zelem, ari a párod...biztos tudatalatti mocorgásból választott dobozkát :lol: :lol: :lol:

kata, köszi a táblát, nekem 2. inszemre
javítanád :wink: kössssz

kamilla, nem tudom a spermaszámot, nem mondták meg...el is felejtettem, megkérdezhettem volna, na mindegy...egyébként meg nagyon ügyes vagy és előrelátó! a lombok előkészületek is időbe telnek, pont jókor 'írattad magad fel a 'várólistára, remélem azért, hogy nem kell addig eljutnod, puszika

reni, ez a nő tényleg bugggyant volt....de az sem semmi amit szedned kell...én bromót meg elevitet szedek, de ezt is néha rühellem...

megcsináltam a vonalzót, remélem sikerül feltennem

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Sajnos a doki ágynak ítélt!!!! Nagyon ritkán fogok írni, mert a páro nem is engedi, hogy üljek, így csak esetleg akkor írok, ha nincs itthon és már elég volt a fekvésből.
Megy le a méhszájam és ezt még én is korainak tartom, pedig nem híztam csak 4 kg.-ot. Igy azt mondta az orvos, vagy komolyan veszem az ágyikót, vagy befektet 1-2 hónap múlva, attól függ romlik-e az állapotom. :(
Jövöhéten megyek a 20 hetes uh.-ra és remélem kiderül a baba neme. Túl sok a sárga cuci, jó lenne már tudni, hogy mi, mert akkor vehetünk kéket, vagy pirosat.... :lol:

Mindenkinek szorítok és sokat gondolok rátok!!!!

Puszi :!:

Kép

Kép
odry

url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép

Katata!

Átírod a táblába ,hogy nekem a 3.inszem volt!
m. reni

katata! Köszike!

Nem sikerül a vonalalzóm! Hogy tudom ide beilleszteni?
Béna vagyoK! Hihi
m. reni

Reni,
nem ide az üzenetekbe kell beillesztened, hanem a profile-odba, az aláíráshoz. (felül, segédletek melletti kis nyilra kattintasz, akkor a legördülő menüből kiválaszthatod a profile-odat és ott szúrd be az aláísásodhoz)
Remélem sikerül!

Odry,
sajnálom, hogy ritkábban fogsz tudni jönni,de mindent a baba kedvéért! Azért majd írd meg, ha kiderül a neme!

Puszi!
katata

Katat! Próba
m. reni

Hali!
Gratulálok mindenkinek a sikeres ticker gyártáshoz. :)

Odry. Pihenj sokat! Fogadj szót Apának. (Kérjél tőle egy laptopot, hogy az ágyban is tudj netezni. :))

Na, nekem ma van 1cn. Kata, javítanál? Tökéletes az időzítés. Április első hetén lesz a köv. (ÉS REMÉLEM, HOGY AZ UTOLSÓ!!!)inszem, utána 3 nap húsvéti pihi.

Hát igen, ha a 6. inszem után kérek lombik időpontot, lehet, hogy már csak januárra adtak volna. Így meg május végéig lemegy a 6 inszem, nyáron rá lehet készülni, aztán hajrá. Jövő nyáron szülök! Már úgy értem májusban, inkább. (akkor leszek 30)

Zöldiről sajnos nagyon szomorú történetet olvastam a hőmérős topikban...:(

Kép

Kép
kamilla306

Én is megnéztem Zöldit, a francba! Ez nem lehet igaz.... :cry:

Reni, örülök, hogy sikerült a vonalzó,és úgy látom mármajdnem mindenkinek van! Tök jó! :lol:

Puszi!
katata

EZ elképesztő ami zöldivel történt!
Nagyon erős csaj,hogy így tudja tartani magát!
Nagyon sajnálom,igaz mi nem ismertük egymást,de a történetét mindig nyomon követtem!/ MInt mindenkijét próbálom/

Sok erőt és kitartást KÍvánok neked!!!!

Kata! Köszi a bokót! nélküled nem sikerült volna!
m. reni

[quote="katata"] írta:katatan is megnéztem Zöldit, a francba! Ez nem lehet igaz.... :cry:

Reni, örülök, hogy sikerült a vonalzó,és úgy látom mármajdnem mindenkinek van! Tök jó! :lol:

Puszi!

Csajok,miról van szó?nem értem,pedig sokat visazolvastam?
lola29

BBilona!
Köszi megvagyok!holnaptól aerobic,3 hét múlva letelik a tilalom,aztán mindent bele a spontán babóba!
lola29

Lola,
örülök, hogy már "csak" 3 hetet kell kibírnotok és lehet újra próbálkozni.
Zöldinek sikeres volt az első lombik, de görcsölt, vérzett és elment a baba. :( Ennyit tudok én is. Nem tudom, hogy lesz-e műtéti befejezés vagy ilyesmi. Remélem ide is bekukkant és elmondja nekünk is, hogy hogyan tovább.
katata

Sziasztok!

Olvastam én is, ami Zölddivel történt. Nagyon fáj.

Kamilla! Nekem is elkezdődött ma.

Tegnap délután meghalt a kutyám. Beteg volt, már két éve gyógyszert szedett, mert nagyon lassan vert a szíve egy hormon miatt. Mire hazaértünk a keresztelőről, elaludt. Gyönyörű nagy bordeauxi dog volt a kincsem. van egy kis tacsink, aki most teljesen meg van zavarodva. Tudom, sokan azt mondanák, csak egy kutya, de nálunk nem kutyaként élnek, hanem családtagok.

puszika.......

Puszika mindenkinek....

Kép
Kép
Kép
zel

Ó, de drágák vagytok! Csak most kukkantottam be, és látom, hogy követitek a velem történő dolgokat.

A lényeget Kata jól összefoglalta. 5+3 idős voltam pénteken, amikor éjfél előtt elkezdtem vérezni és görcsölni. Vagyis menstruálni. Megnéztek az ügyeleten, de nem láttak semmi terhességre utaló jelet. Szerdán megyek a dokimhoz és megbeszéljük a továbbiakat.
Kedvesek vagytok nagyon, de ne aggódjatok, nem vagyok letörve. Megyünk tovább és szeretjük egymást nagyon. A többi nem számít. Az út adott, csak végig kell járni. Ettől izgi!

Puszilok mindenkit, és szurkolok nagyon...ha ritkán is jövök.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
Nagyon erős csaj vagy! Sajnálom, de jó olvasni, hogy az erőd és hited maradt, ez a fontos, hisz ez is kell ahoz, hogy végig csináljuk, mire elérjük a célunkat. Szorítunk nagyon!!!

Kép

Kép
odry

csáó :lol:
jajj zöldicoci....nagyon nem értem én ezt...????hogy lehet ilyen?????
na de te egy klassz csaj vagy, azt hiszem néhányszor visszaolvasom majd ezt amit írtál :P és nagyon köszi, hogy emelett még ránk is gondolsz, mi is veled vagyunk :!: :!: puszi.

zel, hát ezt én értem. a kutyusunk nekünk is a 'kicsikutyafiúnk'. nem is tudom mi lenne, ha egyszer csal elaludna. én is kikészülnék, de te azért legyél nagyon erős, tudod nekünk most kell az erő, az erőd...

odry, olyan rossz, hogy most ilyen negatív dolgok történnak a topikunkban...legyen már valaki babás :roll:
nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen :!: pihenj sokat hátha az 'visszarendezi ott bent a pocidban a dolgokat :wink: puszi neked :P

lola akkor most neked is szurkolok nagyon, hogy miharmarabb felpörögjenek az események :lol:
kicsiboris

kata, javítanád nálam az inszemek számát 2. re? köszi, nagyon!
kicsiboris

halihóóóóó, hol vagytok?

most pont azon morfondírozom, hogy elvileg húsvét hétfőn lesz a 33. nap, tehát nagy szombaton talán majd tesztelhetek...milyen csodás húsvéti ajándok lenne.....de nem is merek belegondolni...
kicsiboris

Sziasztok lánykák!

Sokat írtatok, nem túl jókat. Kár.

Zölddi, :cry: Példát veszek rólad, nemtudom miből meríted az erőt, de le a kalappal :?

zel, oh szegény kutyus :cry:

katata, na jó legyen Svájc, még talán jobb is.

lola, hát akkor csak mozogj sokat, jót tesz a vérkeringésnek, megmozgatod a szerveidet, aztán csak ügyesen!

reni, vannak szívtelen, buta emberek nehéz velük nem foglalkozni, de általában aki ilyen ostoba az szóra sem érdemes.
Én is láttam sajnos, inszem előtt, inszem után cigi, leendő apuka leendő anyukával együtt. Ki érti ezt?

kicsiboriskám, sapé, pihenjetek, és kössétek le magatokat.

odry, na még csak ez hiányzott. Ne sztrájkolj feküdj! Inkább otthon, mint 20 hétig a kórházban. Vigyázz magadra kérlek! Persze rettentő kíváncsi vagyok, hogy Irma lesz vagy Frédi a kis manó!

kamilla, én ma kezdem a szurit, ahogy számolom kb. egyszerre lesz az inszemünk.

Pussz csajok!
bbilona

csákó ilonkám, köszi, éppen próbálom magam azzal lekötni, hogy mikor is teszteljek majdan hihihihi :P jól van na, csak rosszalkodom kicsit :lol: kb 14 napot kell kibírni...kicsit soknak tűnik...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Ilona!
Ari vagy :lol: Én is kiváncsi vagyok, bár tényleg mindegy! Elsőszülöttként oly mindegy :wink: Szorítok a következő inszemhez!

Kisboris!
Én nagyon örülnék, ha nyúszika hozná meg a babátokat!
Gyújts fehér gyertyát..... Puszika!

Puszika Lányok és Mindenkinek drukkolok!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Zel, Ilona! Akkor most megint együtt?
Zel, sajnálom a kutyusodat. Én is nagy állatbarát vagyok. Van 3 macskám, meg 3 kutyám.

Zöldi! Csodállak a hozzáállásodért! Annyira szeretném, ha én is így tudnám felfogni azt ami velem történik! Fagyibabák vannak?

Ilona, én ma megyek a dokihoz szurit iratni. Lehet, hogy már ma este elkezdem én is.

Odry! Remélem minden rendben lesz. Feküdj, amennyit csak tudsz.

Na megyek dolgozni. :(
Puszi mindenkinek

Kép

Kép
kamilla306

boriskám jó lett a vonalzód :) Na nem így gondoltam, de ha vágod a centit és az neked jó, akkor mehe a visszaszámlálás.
Az én hites uram azt mondta többet ne vegyek tesztet, mert olyan jó reménykedni. Szóval nálunk tesztelés a tiltólistán.

odry, hát tudom én, egészség legyen, a többit meg megvesszük.
Köszi a szorítást, remélem jövő héten megejtjük az 5-et, ami ha lehetne, márpedig van15% esély, legyen sikeres.

kamilla, csak ketten együtt, zel most pihizik.

Egy szebb napot csajszik!
bbilona

sziasztok, jó reggelt :lol:

köszi odry, és miért fehéret?

kamilla, akkor ügyes szurkálódást :shock: (még mindig csodállak benneteket, hogy szurikázni tudjátok magatokat.... :lol: )
kicsiboris

ZeL!

Nagyon sajnálom a kutyusodat! Tudod én is nagy állatbarát vagyok!
Az ember nagyon tudja őket szeretni! :D

Kicsiboris!

Mikor fogsz tesztelni?

ÉN nem fogok,csak olyan érzésem van,hogy nem sikerült!

De sebaj,megyek ujabb laproskópiára és utánna lombik!
Juniusba lessz egy éve ,hogy a kaáli intézetbe járok!
és szeptemberbe 3-éve ,hogy babát szeretnénk!
Szerintettek ez nem Túl sok idŐ?

Szerintem rengeteg! Na de mindegy türelem babót terem!
A múltkor kiváncsiságból nézegettem az iker babakocsikat,mondtam is a páromnak,hogy felköthetjük a gatyánkat anyagilag ha tényleg ikreink lesznek,egyszer!

Ilonkám!

Neked az 5.lessz? Sok sikert a szurihoz!
Én már inmunis vagyok a szurira!

Van egy jó történetem,a szurival kapcs....

Mentem ugye a vizsgálatra,ahol nézték nem-e voltam himlős?
A nénike aki vette a vért,nem mert megszúrni...
Azt mondja nekem,jaj kedves megának olyan vénája van,hogy nem fogom eltalálni..Én meg erre,de tessék csak nyúgottan próbálkozni!!!Ekkor én javasoltam,hogy vegyen a kéz fejemből!
Erre Ő-Jaj kedves az nagyon fog fájni! Én nyugtattam,hogy ne agódjon,bírom a kiképzést!Szegény majdem elsírta magát mire megszúrt,de örömmel ecsetelte,hogy elsőre sikerülT!
éN pedig gratúláltam neki!
m. reni

Sziasztok!

Kamilla!
Nekünk két perzsacicánk van, a kislány Kamilla, egy kutyánk :( , és három papagáj, amiből az egyik , a nagysándor beszél is.

Odry! Tényleg, miért fehér gyertyát? Mert ha használ, meggyújtom én is az összeset! :lol:

BBilona! Én most tényleg pihizek, de csak a szurival és az inszemmel. Nem is bánom. a hőmérsékletem mérem, és a jövő hét végére lesz az ovulációm, úgyhogy a húsvétos hétvégénk szerintem a babagyártás jegyében fog telni. Meg hát a jövő héten az is kiderül, a srácokkal mi van. A hites urad meg aranyos. Az enyém sem szereti a teszteket.

Reni! De! A három év hosszú idő. ha pedig elkezdek számolgatni, akkor kiderül, hogy a fogigátlót hét éve abbahagytam, aztán nem foglalkoztunk vele, miért nem sikerül, majd ráhajtottunk és vártunk, de csak nem jött össze, aztán kivizsgálás ami majdnem két éve volt, majd jött a fél év klimax az endometriózis miatt, és most lassan egy éve próbálkozunk megint. Mi is jó sokat vártunk már.... Sajnos.

Kicsibé! Csak nyugi a teszttel! A 14 napot várd meg!

Pusza....

Kép
Kép
Kép
zel

reni, nem írtad, mikor derül ki ez a himlő dolog?
Hogyan érezheted, hogy nem sikerült, hiszen még csak most volt az inszem? Mellfeszülés, hasfájás nincsenek?
Szerencse, hogy legalább te határozott voltál a szurinál, mi lett volna különben?

3 év de igen sok idő, mi is augusztusban leszünk a 4 éve próbálkozók táborának tagjai, egyre kevésbé, de azért reménykedem, hogy addigra babásak leszünk, és nem kell jubilálni.
A szurival nekem sincs problémám, az undoron kívül (pedig most rendes hosszú tűket kaptam a patikában), köszi a szurkolást.

Kívánom neked, hogy ne legyen szükség a lombikra!
bbilona

zel, hát akkor ti is 7 éve próbálkoztok kb...a fogigátló abbahagyásától. és azt képzeld el, hogy mi 12 éve nem használunk semmit, csak a természetes módot...és mégsem csúszott be....persze az endó miatt.
14 napot várjak , az inszemtől számított 14. napon akkor tesztelhetek? most nem fogom elkapkodni, mert az előző hónapban nagyon nagy volt a csalódás... :cry:

reni, hát a három év is elég sok, pláne ha arra gondolunk, hogy ha 3 éve sikerült volna...már gyönyörű tipegő-topogótok lenne,...és engem az ilyen számolgatások döbbentenek rá arra, hogy milyen későn eszméltünk rá arra, hogy jó lenne egy (két,három..) baba. mi már megbántuk nagyon a párommal. de fel a fejjel mert mi is leszünk csoda-anyukák :lol: :lol: :lol: :lol:

ilonkám, lassan mi is a 4. ben leszünk...basssssszus...annyira mennek az évek... az jutott az eszembe, hogy ha ebben az évben összejön a baba, akkor 54 éves leszek a gimis ballagásán...ez egy kicsit durva...
kicsiboris

csajok, mindig elfelejtem bekapcsolni az aláírás hozzáadását, nem lehet beállítani, hogy mindig ott legyen? köszi

coci, remélem jól vagy......................................................................... :?:

Kép
kicsiboris

ZeL!

Ugy látom ti is jó ideje próbálkoztok!
Az a fránya endo,nem semmi! Csak az a szomorú,hogy egyre több ilyen beteg nő van,ugy hogy nem is tud róla!
Most olvastam egy oldalon,hogy az ismeretlen erdetű meddőség próblémát a pároknál,a párok 30-50% az endómetríózis okozza.
Ami szerintem ilyesztően sok!
És ugyebár tudjuk,ha nem veszik észre idejében órási károkat tud okozni! Még jó,hogy nekünk idejében elkapták.
Bár a dokim,azt mondja hogy szerinte visszajött,mert már rég terehesnek kéne lennem,a leleteim alapján!
A férjemnek nagyon jók az eredményei/ a doki szerint ritka jók/

bbilona!
A himlő dolog kiderülése 1,5hét kb.Sajnos magyar egézsg..........
Azt hogy honnan érzem,hogy nem sikerült......
Ahogy a férjem mondaná ....kis boszorkány!!!
Semilyen tünetem nincs! A melleim sajnos mindig elég nagyok!Alapból elég na..../ A férjem örömére/
A 4-év is sok idő,de mindent a cél érdekében!
Sokszor elgondolom,hogy milyen erős itt mindenki a cél érdekében.
Én még egy1.5évvel ezelőtt el se tudtam volna képzelni,hogy egyszer egy meddőségi klinikán fognak kezelni!
Már attól kibórultam ,amikor ráírták a papíromra ,hogy STERILITÁS II.

Ilonka,kicsiboris,Zel és a a többiek !!!!!
mi leszünk majd a legszebb kismamák!

bocsi,de szófosásom van!
m. reni

kicsiboris, nézd csak amikor írod a levelet ott alul, Aláírás hozzáadása előtti kockába kattints bele, aztán már nem kell többet a vonalzóval bajlódni.
Én már nem is merek rágondolni, hány évesek leszünk amikor a gyermekünk....
Az én anyukám nekem mindig 36 éves marad, valamiért pszichésen, akkor voltam én 14.

látod reni, és nekünk úgy nem sikerül, hogy kutya bajunk, szerencsére, vagy már magam sem tudom. De én annyira félek a lombiktól :cry:

Ma megint depis napom van, küldjetek már légyszi egy jó nagy maflást!
bbilona

ilonkám, édes drága, ezzel jó lesz a maflás? hihihi Kép

egyébként pedig nem is értem miért depizel, teeeee? süt a nap, mindjárt esszük a fincsi sonkát, isteni zöldségeket és beugrik a nyúl az ablakon :P :P :P és te meg depizel....egyébként mondjuk én meg megpörgetném az idő kerekét :lol: jövő hét végéig 8)
de azt is tudom, ha most parázok ezen akkor tuti kisebb lesz az esélyem..., úgyhogy nem is gondolkodom ezen

a vonalzó: szóval én azt szeretném, ha nem kéne folyton kattingatnom, mert elfelejtem...na mindegy, biztos nem lehet beállítani.

Kép
kicsiboris

kicsiboris, ez egy mosolyogtatóan, aranyos maflás, köszi ez kellett most nekem!

Rossz tippet adtam, a profilban van egy olyan, ahol engedélyezned, kell a mindenkori aláírás csatolását. Egy pöttybe kell belekattintani.

Igazad van, szép az idő, szuper férjem van, és igen mindjárt itt a húsvét, és hát a keresztre feszített Jézusnál nem szabadna jobban szenvedni. Szégyellem is magam egy pettyet :oops: .
bbilona

Sziasztok!
Gyerek a kézben, fogzunk....
Zölddi:
én csodállak réged nagyon! Hidd el, ezek után nemsokára olyan gyönyörűséges, egészséges babátok lesz, hogy csak na! Dehát ezt te is tudod, én szorítok nagyon.
csajok!
Egy éve húsvét hétfőn teszteltem Pannával!Kivel lesz ugyanakkor a szülinapja? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

húúú mágnes, én akkor fogok tesztelni, úgy gondolom talán nagypénteken az elsőt aztán hétfőn a következőt :lol: szurkolj nagyon :lol: :lol: :lol:

hát igen, a fogzás szegény babáknak nem egy kellemes dolog,
ha ilyen ari anyukája van akkor könnyebben túl lesz rajta :lol:

ilona, hát jól van...akkor örülök :D

Kép
kicsiboris

mágnes, akkor most van jó kis nyálfürdő :D Szegénykém nem lázas? Hogy viseli? Nem korai még egy kicsit? Hogy fog így szopizni, rágicsálva?

Esetleg 1-2 új kép a nagylányról? Milyen édes lesz egérkének :D
bbilona

Sziasztok!

Zel, Kisboris!
A fehér a tisztaság jelképe és béke, bla-bla. Állítólag bári kérése van az embernek a legtöbb energia a gyerty égetésekor van a legtöbb, abban a szobában ahol tartozkodol ott kell. Egy angyalos könyvben olvastam, hogy ezüst gyertya- Gabriel angyal színe, a sárga-Mihály angyalé a fehér meg az istenek kérésénél kell. Viszont, ha valaki nem hisz ebben, akkor is a gyertya fénye pozitív energiával tölti fel a szobát.
Én minden este gyújtottam 3 at: 1- ezüstöt és 2- fehéret és kértem őket...... röviden és lényegretöröen kell elmondani a vágyadat és mindent köszönjetek meg. Nekem bejött és lombikos barátném is 4 sikertelen útán spontán terhes lett.
A lényeg nem szabad feladni!

Puszi

Kép

Kép
odry

Odry,
és mikor kelle ezeket a gyertyákat meggyújtani? Középidőben?
katata

Jucmuc??? Nagyon eltűntél! Mikor kezditek a következő lombikot?
katata

Ja,és Ilona,
nehogy szégyeld magad, mert depis vagy néha ( :?: ) Én is az vagyok, sokszor, nem is néha. De én nem szégyenlem. Basszus mit tudok tenni? Elszomorít, hogy nincs babám, 3,5 év próbálkozás után. Az,hogy ezért szomorú vagyok és nagyon tud fájni, ha terhes, kisbabás nőket látok, szerintem a mi helyzetünkben elfogadható.
Mostanában,hogy itt a tavasz,kigombolt kabátok, alóluk kikandikáló pocakok. :roll: Hjajjj! Hogy nekünk miért nincs még ilyen :?: :roll: Nem tudom. :roll: :(

Én is félek a lombiktól, főleg, hogy nagyon közeleg...

DE :!: :!:
Nagyon erős csajok vagyunk és tűzön-vízen át is elérjük célunkat és igenis babásak leszünk :!: :!:
katata

Zöldi!
Fel a fejjel! Csodálatos a hozzáállásod, így biztosan hamarosan sikerülni fog.

Én ma voltam az integrál teszt második vérvételén, csütörtökre derül ki, hogy rendben van-e a kis poronty a pocakomban.

Kata, Ilona!
Én csak kitartást kívánhatok nektek. Soha nem tudtam megérteni azokat a nőket, akik nem akarnak gyereket, el sem tudják képzelni, mitől fosztják meg magukat. Igaz én túl intenzíven élem meg, mind a pozitív, mind a negatív érzéseket, de tudom hogy más "normális" ember esetében is a gyereknél csodálatosabb és kétségbe ejtőbb dolog nincsen.
Jelenleg Kaszás Attilát siratom már napok óta, nem tudom megérteni ezt az igazságtalanságot. Gyerekkorom meghatározó élménye volt amikor láttam a Padlásban, még ma is kívülről tudom az összes dalt. A két éves kicsi fia még emlékezni sem fog rá, ennél szörnyűbb nincs a világon.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kata!

Én szinte minden este, de volt, hogy csak néztem és nem is ' kértem" .....
A könyv szerint gyermekáldásért Gabriel angyalhoz kell fordulni, ezért égettem az ezüst színűt. Állítólag minden teliholdkor kell konkrét kéréssel hozzá fordulni ( este 11-kor ), viszont vannak esti és nappali órák, amikor 1-1 angyalhoz akkor lehet fordulni segítségért. A teliholdas verziót 8 alkalommal kell megcsinálni, de én csak 3-4 alkalommal tettem.
Mindenkinek van védőangyala és vele is tartod a kapcsolatot Ő is közölni fogja a ffőbbeknek , ők meg az isteneknek....
Szóval mindenkinek lesz egy igazi angyalkája......

Esetleg ha bővebben érdekel a dolog, akkor leírom a könyv címét. sok érdekes tanács van benne, hogyan vedd fel a kapcsolatot velük és táblázatok, hogy mikor melyik angyalka az ' ügyeletes" és milyen eszközök kellenek hozzá.....

Jó éjt!

Kép

Kép
odry

Bbilona!

Tőlled szeretném kérdezni: milyen kivizsgáláson vagytok túl a pároddal??Laparoskópia?Hsg vizsgálat?
m. reni

Kedves reni,

nekem szerencsére nem volt laparoszkópia, hsg-t csináltak nálam, a petevezeték átjárhatóságát megnézni. Hormonvizsgálat eredményeit hoztam magammal ezt még a nőgyógyász előzőleg megcsinálta. Volt vérvétel, meg pisi analízis. Annnyit tudok még, hogy megnézték az összeférhetőséget. A páromnak 3 havonta andrológiai vizsgálat van. Valamint, mivel nálunk a családban sajnos rákos megbetegedések vannak, elküldtek mellultrahangra is. Másra nem emlékszem. De ezeket mind még az inszem megkezdése előtt.
Miért kérdezed? Neked nem volt ilyesmi?

odry, először mosolyogtam a teliholdon és a sokféle színű gyertyákon, aztán belegondoltam hiszen neked sikerült, akkor lehet mégis érdemes megpróbálni. Köszi a tanácsokat!

andi, igazad van szegény Kaszás,egy barátunk a Nemzetiben táncos, ő mesélte hogy mindenki feketében jön megy, a kollégák nem szólnak egymáshoz mindenki gyászol.
Mennyivel szerencsésebbek vagyunk mi ennél, csak ez nem jut mindig az ember eszébe?

katata, nagyon szép virágod van, hogy csináltad?
Tényleg erős csajok vagyunk, minden lépésednél szorítani fogunk nektek, nem lesz semmi baj a lombik körül.
Én meg mit sopánkodok, hiszen nekem még csak inszem, ami mostmár sikerülni fog!
Azért apukám tegnap megkérdezte mikor lesz már nagypapa, és ez most úgy taccsra vágott, hogy megszakad a szívem, hogy lehet valaki ilyen könyörtelenül bántó, pont az apám. Olyan jó lenne elköltözni :cry:

Na jól indítom a napot! Bocsi lányok!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?