Új privát üzeneted érkezett!

vanda a lenyeg hogy babad legyen az hogy choragonnal vagy anelkul mar teljesen mindegy.

krevi nem tudunk anyit osszesporolni.max ha a ferjem egesz eves fizeteset eltennenk es egyaltalan nem nyulnank hozza.az talan eleg lenne.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!
Én új vagyok köztetek, engedjétek meg hogy csatlakozhassam ebbe a jó kis csapatban (jó sokat vissza is olvastam :) )

Rólam röviden: 27éves vagyok, áprilisban vesztettem el kisfiamat 22 hetesen (rendellenesség) miatt. Augusztus óta próbálkozhatunk újra, de a babó csak nem akar jönni. A terhesség előtt sem volt valami jó a ciklus (34-40 nap). A legutóbbi mens után (41nap) elmentem orvoshoz, hogy nézzen már meg mi lehet a baj, gondoltam mindenre, csak arra nem amit mondott: megvizsgált uh-val. a petefészkem: "sivatag" úgy néz ki mint egy 60 éves menopauzas nőnek. Nincs egy darab tüszőm sem. Nem lát sem kicsit, se nagyot. :cry: Nagyon megviselt a hír. :(. Valószínű hogy stressz és a sok fájdalom a pici fiam halála miatt viselt meg annyira hogy képes voltam tudat alatt "leblokkolni" a működésem
Írt fel a nőgyogyim duphaston, azt szedtem 10 napig, és most jött meg rá 2 napra. Öt nap mulva kezdem a closty-t 4napig 1 szemet.
Olvasgattam az előző hozzászólásokban, hogy van akinek a második, harmadik napon kezdik, sőt van aki kettesével szedi. Mi határozza meg a mennyiséget?
Kicsit félek hogy mi fog történni, csak reménykedhetem, hogy talán új évre lesznek tüszőcskéim. :) Remélem a closty jó lesz.
Van köztetek olyan, akinek ilyen "sivatag"-os tüsző nélküli petefészke volt és a closty rendbe tette?
Nagy az izgalom :)

Millió Ölelés mindenkinek: Nyusz
nyuszifülû

Módosítok: nem is izgalom, ideg inkább. :? :? :?
nyuszifülû

Sziasztok

Nyusszifülű. Nekem az októberi hónapban 47 napra jött meg . Majd következő hónapban novemberben szintén closty hónap következett, 13. nap uh, amikor a sokkoló hír nincs egy darab érett pete sem, pedig akkor 3x1-et szedtem.
Én is nagyon elkeseredtem, elkönyveltem hogy több gyerekem már nem bizti hogy lesz. Majd a 17. napon környkén úgy éreztem hogy még is van peteérés. És lám tényleg volt mert rá 10 napra pozitiv lett a teszt. MOst kb 7 hetes lehetek, holnap megyek dokihoz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szia nyuszifulu.Sajnalom a kisfiad. :cry:

en 3*1 et szedek klomidbol(az olyan mint a closty)es 5ik naptol 10ik napig.
eloszor 2*1 et szedtem attol lett 1 tuszom,a 3*1 es adagtol meg 4 darab tuszom lett :shock:
Hat igazan nem tudom mitol fugg hogy ki mennyit kap.szerintem a dokik a legkisebb adaggal kezdik es ha nem valik be akkor lehet emelni az adagon.
Nekem az 1*1 kimaradt,en 2*1 el kezdtem.
tuszorepedes utan altalaban valamilyen progipotlast szoktak adni,de nem feltetel.
meglatod a clostytol lesz szep tuszocsked :lol:
Jarni fogsz Uh-kovetesre?

Kép
monyo83

Szia Nyuszifülű,

Szívből sajnálom a kisfiad, borzasztó lehet. :(

Sok mindentől függ, hogy mekkora az adag. Többek között a testsúlytól is. Én nem vagyok épp 50 kg :oops: , ezért az 1 szem nem igazán vált be, a másféltől 2 db tüszőm lett, most 2 szedek naponta.
A closti nagyon jó dolog, hidd el. Az is lehet, hogy hiába nem volt pé-d előző hónapban a következőben lesz rendesen.
Nem csodálom, hogy ilyen trauma után nem látott semmit.
Hanyadik cn-től szeded a clostit?
gmelcsi1

Krévi,

Köszi az infót, remélem nem jutunk el odáig jövőre, mert ez a ciklus mindenkinek zebrás tesztet hoz. :D
gmelcsi1

Sziasztok, Monyóka, Kriszti és a régiek, újak egyaránt.
Hunor megszületett, kissé hamarabb, 4 héttel, mert nagggggggyon sok problémánk volt, de végül kivették, inkubátorban nevelték egy kicsit és most már itthon vagyunk.

Sok sikert nektek a továbbiakban is, drukkjaim mennek felétek!!!
Vendég

lafead.tiszta szivbol gratulalok.teljen sok sok oromotok a picurban.
remelem nekem is megadatik majd az anysag erzese.
olvastam a kalvariat a pcosban es izgultam miattatok.

Kép
monyo83

Krévi,
A Bmc-s doki nem vizsgált ki, de az első talinál felírta a hormon szurikat teljesen feleslegesen ,mert késöbb kiderült, hogy a bal oldalam nem is átjárható és csak ott értek meg a tüszők. 3 hónap után meguntam, mert szurik mellett 19. napon megjött és amikor hívtam a dokit csak annyit mondott nekem hogy menjek be és kapom a kövi szurikat :shock: Kaáliba nem volt addig stimu amíg nem vizsgáltak ki alaposan. Sokaknak jó a tapasztalata a Bmc-vel ezt elfogadom, de én csak a Kaáliba mennék megint. Bmc-be nem ritka a 3 órás várakozás, Kaáliba max 20 percet vártam.

Melcsi,
Kaáliban a lombik támogatott, sajnos az inszem nem. Szóval ha ott végzik el a hormon, sperma, átjárhatósági vizsgálatot az inszemhez akkor fizetni kell azért is, viszont rugalmasak és vihetsz leleteket, én az átjárhatóságit egy kórházba csináltattam meg tb-s alapon.
Vendég

Ja az lemaradt hogy az inszem a Kaáliban 40 ezer forint ha a párod fickóit használják. Plusz van a tüszőrepesztő ára és a stimus gyogyi ami closti szokott lenni vagy ha valaki rosszul reagál rá (pl. én is ilyen voltam) akkor szurit kap. Na akkor nagyon drága tud lenni az inszem de ez ritka. Ja és progit is kell utána szedni az is pár ezer ft.
Vendég

Szép jó reggelt Csajszik!
Ú nagyon köszönöm a biztató szavakat, igazán rámfért. :)
Az 5-ik naptól kell szednem 1szemet 4napon át.
Igen menni fogok uh-ra, meg mindenre. Nagyon rendes a dokim (sajnos későn találtam rá). Azt mondta hogy a semmiből kb 2-3 hónap alatt érhetnek tüszők. Viszont azt is mondta hogy LH teszttel majd figyeljem. Dehát ha nem érhet akkor mit nézzek? És itt van Gabi esete is. Vagy az uh-volt rossz, vagy valami csoda történt? Annyi meglepetést produkál az élet. :):):):):)

Gabi ez hihetetlen! Csodajó! Gratula a babóhoz. :) De egy valamit nem értek, hogy tünhetnek el csak úgy a tüszők?
(még májusban nekem voltak) Erre nem találtam sehol sem kézzel fogható magyarázatot, annyit kutattam és kerestem. A petefészek kimerülést megtaláltam, jó le is sokkolt amit arról írtak. Dehát csak nem. A remény maradt egyedül.

Gratulálok Hunor babához! :)

Öllellek titeket!
Nyusz
8)
nyuszifülû

Pandus!

Ez, hogy van a Kaálinál, hogy nem fizetős? Bemegyek konzultációra, fizetek valamennyit és ha viszem az összes leletet, kezdhetjük is a stimut vagy van olyan vizsgálat amit ők végeznek el és azért fizetni kell? A gyogyszer kb mennyi? Tudom, hogy mindenkinek más, de tegyük fel, hogy könnyű eset vagyok! :lol:
Vendég

nyuszifulu,ah a tuszok csodakra kepesek.nekem 3 nap alatt not egy 17mm esem ami az elozo Uh-a nem volt ott.
Azt is szoktak nezni hogy kinek milyen hosszuak a ciklusai.nekem 35 naposnak szamoljuk es 16-18 cn en van pe clostyval.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Ma reggel is szép hőt mértem. Nagyon izgulok.
Vettem tegnap E vitamint és remélem, h jó hatással lesz az is. :roll:

Nyuszifülű!
nagoyn drukkolok én is neked!!!!!

Közben dolgozom is, bocsi...

babszika

babszi tenyleg szep a hod.ugye nem ebben a ciklusban akarod elkezdeni az e-vitamint?

Kép
monyo83

azt mondták, h szedjem.
mert ha másra nem is jó, de erősíti a méh falát....

szted hülyeség?????

babszika

sztem inkabb a kovetkezo ciklusban kezd el ha szukseg lesz ra.allitolag magzatkarositohatasa van ezert a pozitiv teszt utan rogton abba kell hagyni.Mivel neked mar nem sok van odaig en nem szednem.
ebben a ciklusodban mar nem oszt nem szoroz,itt mar minden eldolt.

Kép
monyo83

hát, nekem pont azt mondták, h segíthet abban, h ne lökődjön ki a bébi....

de végülis a te érveid is meggyőzőek.....

miylen jó, h az ember mindenkitől mást hall :?

de akkor végülis abbahagyom.
inkább, mithogy baj legyen. (de azt nem értem, h a Gravidában miért van E vitamin, ha káros?)

Lassan megint mennem kell!
köszi monyó a tanácsot!!!!!!!!!!!!!!
Legyen szép napotok!

babszika

baszika hat nem mindegy hogy menyit szedsz.a terhesvitaminokban nagyon keves van.ahhoz hogy elerj valami valtozast(segiti a beagyazodas,roviditi a cikluszt stb)400mg ot kell szedni naponta.
Egyebkent nekem az elso ciklusban mikor szedtem csinalt 12-13napon pet,eletem elso 28napos ciklusat produkaltam akkor.
donts belatasod szerint.

nekem ugy nez ki kozeleg pe :lol: :lol: ami szuper mert azt jelenti hogy januarra atcsuszik menzi :lol: :lol:

Kép
monyo83

lanyok elgondolkodtam valamin.
spontan ciklusban szinte soha nem erzem a peteerest,nincs szurka meg semmi.stimus ciklusban meg majd szet esek.
mondtam ezt a dokimnak is erre azt valaszolta hogy spontan ciklusomban nincs mit ereznem mert nincs vagy gyenge :?: a peteeresem.
na de kerem akkor hogy a fenebe lettem terhes?

Kép
monyo83

Grönland a könnyű este :wink: ,
Szóval a konzultáció az 12 ezer.
Amit ott szoktak kérni az a spermiogramm azt szeretik ők megcsinálni az 12 ezer. Ha viszel hormonvizsgálatokról papírt akkor az nulla ft ha nem viszel akkor 14 ezer. Átjárhatósági azt hiszem ott 40 ezer de az uh-ost csinálják. Ha azt is viszed akkor 0 ft. Ok kész minden egészséges vagy jön az inszem. Akkor ott felírják a clotsit nem tudom mennyi régen szedtem de nem drága majd itt megírják a többiek. Szeded és akkor lesz még egy tüszőrepesztőt általában az ovitrellet szokták felírni. Ez olyan 8 ezer körül lehet de már szerencsére régen nem használtam lehet több vagy kevesebb :roll: Még szedni kell progit vagy Duphastont(1500 körül) vagy Utrogestant (2200körül) A gyogyikat más helyen is fizetni kell ami itt plusz az az inszem ára meg a vizsgálatoké de szerintem tényleg megéri.
Vendég

Monyóka, köszönöm. azért érezheted másképp, mert ott a stimuk erősek, nem is kicsit és jobban érezheted a sok-sok gyógyitól a pfeidet. De hülyeség, ogy nincs vagy túl gyenge, egyszerűen a stimunak pont az a lényege hogy stimulálja a pfkeidet és kész. Én babás hónapban semmit sem éreztem, és mégis Huni lett belőle. Szóval ennyi csak. A gyógyik miatt érzed.

Babszi, irigylésre méltó hőd van! :wink:
Vendég

lafi igy mar ertem.
lehet en ertettem felre amit a doki mondott.Nme mindig ertem mit beszel mert olyan Pako-s beutese van.utolso Uh-en odaforditotta a monitort es ezt mondta:
Latja ottan azokat a kis izeket,azok a maga tojasai :shock: :lol: :lol: nagyon vissza kellet tartanom hogy ne nevessek.

Kép
monyo83

ez jó, pákós beütés Kép (ciki vagy nem ciki fene se tudja, de hirtelen nem tudtam, miaz a pákó, aztán leesett) de ez sem rossz, tojások!!!hát bár végülis igaza van, németül meg angolul is tojásoknak hívják a petéket, a magyar ilyen szép nyelv, hogy külön szót alkotott mindenre.
Vendég

lafi hat igen vicces hallgatni,olyan szavakat mondj hogy csak nezek :shock: szerb a dokim es csak torve beszeli a magyart,olyan edes
:lol:

Kép
monyo83

Sziasztok

Sajna újra közétek kerülök
Uh-on voltam, üres a petezsák, nincs benne sem szikhólyag, sem embrió. Csütörtökön kürettel elveszi.
gabi1

Sziasztok,

lafead, gratula Hunor babához. Nagggyon éééédi.

Monyó, jó fej orvosod lehet. :D

Nyuszifülű, drukkolok, hogy jó nagy tüszőcskéid (tojásaid) legyenek mielőbb. A closty biztos segít.
Babócádat én is nagyon sajnálom. :( A félidőn már túl voltál pedig.
De reménykedjünk, hogy minél előbb újra terhes leszel.

Babszi, drukkolok, hogy ebből a hőből baba legyen.
Az e-vitamint én is nagy elánnal eszem, de akkor majd csínján bánok vele. Végülis az Elevitben is van.

Melcsi, reméljük, hogy senkinek nem kell mennie jövőre repi intézetbe. :D

Pandácska, köszi a választ, ami meg is pecsételte a sorsom. A leleteket, várakozás ide várakozás oda, a BMC-ben fogom megcsináltatni, ott TB alapon van. Aztán azokkal, ha még nem jön össze a a babó, megyek a Kaáliba, és kicsengetem a 40,000-t az inszemért.

Viszont lehet, hogy rábeszéltem a férjem egy közös vizsgálatra. Ha minden igaz, csütörtökön együttesen elkezdjük a meddőségi kivizsgálásokat. Mondtam neki, hogy ez még nem jelenti, hogy inszemre vagy lombikra sor kerül, viszont nem próbálkozunk majd a vakvilágba.
Még nekem is erőt kell gyűjteni, hogy csütörtökre bejelentkezzem, de lehet, hogy ma délután megteszem.
Engem annyira megviselt, hogy az előző ciklus után megjött, hogy úgy érzem, kell valamit tennem.

krévi
krévi

Gabi, nagyon sajnálom. :( :( :(
Miért történt, nem mondta az orvos?
krévi
krévi

gabi druszam anyira sajnalom. :cry: :cry:

Kép
monyo83

gabi menyit kell varnotok?gondolom 3 honap.

krevi altalaban az ilyet nem tudjak megmondani.

Kép
monyo83

sajna nem tudni, lehet hogy nem volt egészséges.
gabi1

Igen csücsülök a tüszőcskéimen, nagyon remélem! :):9

Gabi sajnálom! :(:(:( Biztos mihamarabb a picipocaklakó ott lesz nálad! Ne add fel! És ne varjatok egy percet sem a próbálkozással! A köv hónapban mindent bele !

Krevi igen túl voltam, még ki is tudtam volna hordani, de sajnos, így is úgy is meghalt volna szegénykém születése után. Max 200 napot élt eddig ilyen betegséggel babó. Úgy szültem szegénykémet 20 órát vajúdtam vele, na de mindegy, nem síránkozni vagyok itt és jövök közétek! :) Hanem reménykedni és felszívni sok-sok energiát tőletek! (ha szabad) :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lenne egy kérdésem: Mo-on petesejtet csak nő rokon (lánytesó), vagy anonim adományozó(ami nincs) adhat? Nincs olyan hogy viszek valakit? Mert ha nem jön be a closty, meg még valami gyógyszer, akkor ez lesz a köv lépés.
Vagy nevelek kiccigány gyerekeket, ha így lesz biztos azért mert ez a sorsom, akkor így is boldognak kell lennem és leszem is, el kell fogadni amit "kapok".
Na nem negatívoskodom.
Megyek is, most veszem meg a karácsonyi ajándékot a párocskámat, ellustiztam a dolgot eddig, most meg rohanhatok égre-földre......

:lol: :lol:

Puszi Nektek!

Millió Ölelés:
Nyusz
nyuszifülû

Na. Lükenyussz. :::: :arrow: :arrow: Ülök a tojásaimon :lol: :lol:
nyuszifülû

Pandus!

Kezdjük előlről, bocsi! 8) Nálunk kizárt az inszem. Mondjuk még nem tudjuk apjuk eredményét, de nem hiszem, hogy javult annyit, hogy elég legyen inszemre! Lombiknál is kell HSG? Valahogy nincs hozzá túl sok kedvem! :lol: Ezeket nagyjából tudom, hogy Utro, Duphaston, Closti mennyi, amivel nem vagyok tisztában, azok a szurik! És tényleg semmi mást nem kell fizetni? :shock: Ha a Hsg-t nem számolom csak a többit, 40-ből meg van plusz a tüsző csináló szuri! Vagy lombiknál van még valami plusz, mondjuk leszívás vagy ilyesmi amiért fizetni kell? Ja, és mennyit várnak el nagyjából zsebbe? 8)
Vendég

Grönland,
Konzultáció 12 ezer ezt egyszer kell csak kifizetni. Akkor kell csináltatni fickó kukucsot az lesz 12 ezer ez kell lombikhoz is és szeretik ha ott csináltatod. Hormon kell neked de azt viheted. Plusz a leszíváshoz kell teljes vérkép Hepa és Hív szűrés ezt mind viheted nem kell ott csináltatni. Ja meg Ekg de azt a házidokid megcsinálja. Maga a lombik (leszívás+beültetés+uh stb) meg támogatott szóval nincs több kiadás. Vagyis ha sok babád lesz és fagyasztanak akkor még azt kell kifizetni 20ezer/év. Hsg nem kötelező a lombikhoz. Zsebbe adni tilos szerződésük van arról hogy nem fogadhatnak el semmit ne is próbákozzál :wink: Szurik: erre azért nem írok semmit mert annyira egyéni...Minden attól függ hogyan reagálsz rá de a szurikat mindenhol fizetni kell nem csak a Kaáliban.
Vendég

Sziasztok,

grönland, a Kaáliban semmit sem kell zsebbe adni, mert mindenért fizetni kell. Sőt! Kifejezetten tilos. A BMC.ben pedig annyit, amennyit nem szégyelsz.

Nyusz, sajnos a petesejt adományozásban nem vagyok otthon. De biztos lesznek neked saját kis tojásaid is. Én tudom.

Felhívtam az orvost, lehet, hogy most csütörtökre már nincs hely, de akkor még mindig ott van 27-e. Lehet, hogy az lesz belőle.

krévi
krévi

Pandus!

Köszi a gyors választ! :wink: Hát akkor asszem nincs min gondolkozni! Ha tovább várok, simán elmegy ez a pénz a pszihomókusra! :lol: Nem vagyok az a hálapénzes fajta, de ha látom, hogy tényleg segítenek, szoktam adni! Jó, hogy írtad! :wink:
Vendég

Nyuszi,
Szerintem ne gondokozzál petesejt donoron amíg nem próbáltad ki a clostit és ha az nem segítene akkor a jó kis szurikat :lol: Tuti lesz tüsződ ne aggódj :wink:
Vendég

Sziasztok

MA reggel megjött :cry: :cry: :cry: :cry:
Padlón vagyok,de kezdődik az új ciklus lehet ez hoz majd kistesót :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Csajok,

Gabi, nagyon sajnálom. Nagy ölelés neked, és fel a fejjel, tudom könnyű mondani. :(

Edinka én is így padlón voltam, de pár nap és újra reménnyel leszel tele.

Lafead, szívből gratulálok Hunor babához.

Pandácska, nekem szimpi lett a Kaáli, ha addig semmi, mi tuti oda megyünk. Csináljanak meg minden és haladjunk. :D
Én is olyan szép pocakot akarok mint neked van.

Babszik, megy a drukk ezerrel. :D :D

Nyuszifül, teljesen egészséges (nőgyógyászatilag) nőknél is van olyan hónap, hogy nincs pé. Lehet téged pont egy ilyen hónapban vizsgáltak.

Krévi, bejelentkeztél?

Monyo neked stimu nélkül is van pé-d. Mert akkor nem lettél volna terhes.
gmelcsi1

Sziasztok Csajszik!
annyira jók vagytok! érdekelne több dolog:a closty is hormon?az elősegíti a peteérést? szedése előtt mit vizsgálnak meg?köszi a választ...

Kép
winona

Melcsi,
Még szebb pocakot kívánok neked mint az enyém :wink:

Winona,
Igen peteérésre jó a closti nekem amikor felírták nem volt elötte vizsgálat, pedig hormont kell, hogy nézzenek és az se árt, ha a párod megnézik, mert ha vele gáz van, akkor feleslegesen stimulálnak téged. Persze sokszor nem tartják be ezeket a dolgokat és csak úgy felírják. A closti nem hormon az agyalapi mirigyre hat.
Vendég

Sziasztok lányok!

kedves gabi én is sajnálom nagyon....
piszok egy dolog, hogy küzdünk a teherhességért, aztán amikor végre sikerül még mennyi baj történhet:(

nálam semmi extra, 6 .napon vagyok, mensti tegnap már elmennő félben.
év végi hajrá ,rengeteg munka, hatalmas pörgés!
most akkor jön a spontán,gyógyszerek nélküli hónap, talán pont most sikerül..

aztán,ha nem akkor úgy számoltam,hogy január 10-12-körül megjön(már ha megjön), és akkor január vége felé lehet peteérés a gyógyszerekkel.
most rohanok, még idén utoljára a bíróságra!

puszi:)
k.vanda

sziasztok.

nyuszifulu szerintem ne aggodj tutira lesz tuszod,ha nem clostyval akkor inekcioval.egyebkent van itt egy csaj a neten aki szuletesi rendelleneseggel szuletett es nem voltak petesejtjei o a noveretol kapott.Neked erre nem lesz szukseget csak informaciokent leirtam hogy van ilyen is.

winona udv.meselj egy kicsit magadrol.hany eves vagy miota probalkoztokstb.

Kép
monyo83

:lol: :lol: :lol: Cukikák vagytok töccíííí :):):) :lol: :lol: :lol:
Hát remélem nem lesz szükség donáicóra, de amugy esélyem sem lenne rá mert egyke vagyok nincs lánytesóm, még a rokonságba sincs senki aki adhatna.
Most jött meg pont 42 napra, most kezdi a görcsölést. :evil: Na de, legalább megjött. Pozitívan állok a dolgokhoz. :)
Tegnap a nagy lótifituba anyumat elszalajtottam a gyógyszertárba vegyen nekem ovulációs tesztet, hát a drágám nem azt vett: pg akármi minimikroszkópot. hihi :) Nade sebaj, ennyivel többel lehet vizsgálódni. :) Beszaladtam a rossmannba még nyitva volt 2800 FT-ért tudtam venni tesztet :evil: (de legalább ketté tudom vágni, jó vastag )
Jajj! Tegnap felhívtam a dokim, elmondtam mi van. Azt mondja, hogy akkor kezdjem a clostit, aztán ha nem jön a 35-ik napig, akkor csináljak egy tesztet, és szedjem 10 napig a duphastont. Nem értem. A duphastont nem terhesség megtartására szokták adni? Akkor hogy árthat ? Szépen elgondoltam hogy majd a 15ik napon elkezdem szedni és végre valahára lesz egy 28 napos ciklusom :) (ja párdon egyszer volt, aloe berry kúrás hónap után :) ) Nomind1 :)

Win nekem nem is csináltak hormonvizsgálatot. :( Igaz egyértelmű volt hogy kell a closti.
Tényleg!!! Agnucaston (bartácserje) mehet együtt a clostival??? (nehogy bajt csináljak, dokim szerint szedhetem mert olyan mint halottnak a csók)

Készültök már a karácsonyra? Szenteste mi lesz a menü? Mit szoktatok csinálni? Hagyományost, vagy újjítást?

Puszi

Nyusz
nyuszifülû

Nyuszi,
Nekem is van PG 53 minimikroszkópom :D játéknak jó :lol: Duphastont tényleg a terhesség támogatására szokták adni szedtem az első 12 hétben én is. Meg mensit is szoktak vele csinálni ha szeded és befejezed akkor megszokott jönni tőle.
Vendég

nyuszifulu de azert behivott ugye tuszonezo Uh ra?

Kép
monyo83

Sziasztok,

Sajnos nem tudtam bejelentkezni erre az évre még magánorvoshoz sem. Így ezt a ciklust is mindenféle segítség nélkül kell végigcsinánálnunk. Viszont jó hír, hogy a pé. a karácsonyi időszakra fog esni. :D És közben lesz egy Jónás napom is.

Januárban irány vissza a rendes orvoshoz, nem a meddőségihez. Kiváncsi vagyok, mit fog kitalálni. Azt mondta, januárban már lehetséges valamilyen stimu.

Éppen ma császározzák meg az egyik barátnőmet. Nagyon izgulok. Ma azért még nem hívom, gondolom, azt sem tudja fiú vagy lány.

Nyusz, mi az a aloe berry kúra?

Melcsi, hogy is áll a ciklusod?

Edinka, fel a fejjel!

Babszika, mikor tesztelsz?

krévi
krévi

monyo : azt mondta most closti, utana mens, closti, utána uh. Vagy mehetek közben is. Folyamatosan lh tesztelnem kell (vagyis mikor érzem hogy középidő táján vagyok) , Ennyit mondott.
2-3hónap szerinte mire lesznek "normál" tüszőim (ha leszenek), azért ne adjam fel, történtek már csodák....:) Amugy nagyon cuki kis dokim van. :)
A closti a hőmérségletet befolyásolja szerintetek? Gondoltam mérem megint, de ha valami hőemelkedést kiváltó hatása van akkor kár.

Jajj! Képzeljétek! Elkezdtem járni Prána nadi kezelésre. Szuper jó! Gyógyító energiát adnak át, olyan szervekhez ahol probléma van.....vagy valami ilyesmi......érintéssel és érintés nélkül (ugy éreztem a gerincemet hogy nem ért hozzám a nő :shock: ) Tényleg szupi. Méhnyakrákot gyógyítottak már meg vele, arcpolipot stb...(az akihez én járok) Ha valakit érdekel szívesen mesélek priviben. Végülis valamiben hinni kell :) Ha meg elhiszem hogy ér valamit és meggyógyulok, és bebeszélem magamnak hogy rendbe jövök, akkor már megérte....:)

Pandácska: és látható valami azon a mikroszkópon?? Tegnap vizsgálgattam a nyálat, de olyan köpet volt az egész. Egyik ábrára sem hasonlított mint ami a használati utasításon volt ..hm...:):) Van akinek ez bejött? Mármint a működése. :)

Na nem jártatom a szácskám ....
Puszi
Nyusz
nyuszifülû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?