Sziasztok!
Nem tudtam jönni, mert olyan fáradt voltam már tegnap, hogy csak aludni volt erőm.
Mondjuk most se jobb, mert majd leragad a szemem.
Rodina: Jólesik a hiányolás, köszi, hogy gondoltál rám, aranyos vagy.
Hát velünk annyi, hogy próbálkoztunk hétfőn, kedden és szerdán is. Tegnap már nem, mert hát az az igazság, hogy belefáradtunk egy kicsit, meg a doki is azt mondta, hogy a csütörtökön már nincs esély szerinte. Szóval ma vagyok a 19. napon. Még van időm izgulni a 32.-ig.
Hát mi megtettük, amit meg kellett, most már lesz ami lesz.
Közben apus is elment az andrológiára tegnap és kapott beutalót vérvételre, plusz jól megbögyörőzték szegényt. Panaszkodott is. Szóval azt mondták a spermaeredményeire, hogy nem valami bajnok eredmények. Hát ez van.
Ma a drágaságom elment vérvételre de nemtudták levenni a vért, mert nincsennek olyan tesztek, amivel el tudták volna végezni a vizsgálatot. Majd szeptemberben kell a laborba telefonálnunk, hogy kaptak e már és majd akkor megint menni. Hát nem semmi ez az egészségügy.
Rodina: Nálatok mi újság?
Amit most érzek az az, hogy tegnaptól fájnak a cickóim, mint menzi előtt szoktak, meg egy kicsit mintha nagyobbacskák lennének. De semmi más tünetem nincs. Majd 2 hét múlva kiderül, hogy jól dolgoztunk e.
linácska nem semmi méretek! Ügyes ez a fiú!
Mondjk ezek a mérlegek olyanok, hogy ha megméred 3 különbözőn, biztos nem mutatnak egyformát.
Még nem olvastam vissza, de pótolni fogom. De a drágaságom már ide akar csüccsenni a helyemre. Én meg megyek addig befőzni, vettem uborkát, meg almapaprikát. Hátha ettől felébredek.