Dy,
kérünk képet a babakocsiról!!!! Ez olyan jóóóóóóó érzés!!!! Tologattad már?
S a szoba hogy áll???
Vius,
mi volt a dokinál??? Szegénykém!!! Borzalmas lehet!!! Remélem megszabadulsz tőle!!!
Bikfy,
szuper, hogy biztonságban érzed magad és végre történik valami!!!! Nálatok nem egy cikluson belül kell menni 3. és 21. napi vérvételre? Messze van tőletek Pécs?
olyan jó olvasni, hogy ilyen felszabadult vagy!!!!!!
Linácska,
meseszép kisfiad van!!!!! Egyszerűen gyönyörű!!! Annyira kisimult, mintha nem is természetes úton villámsebességgel jött volna világra!!! Hogy vagytok? Éjszakák milyenek???
Remélem két hét múlva kezetfoghatunk
- nekem is tüszőrepi előtt volt inszem
ez a nyákdugó dolog hogy került a petevezetékedbe? S hogy derült ki? hsg vizsgálattal?
Dita,
hogy sikerült a hétvége? Sikerült kettesben lenni a pároddal??? Alvás milyen?? Nem kényelmetlen az neked??? Te is tegyél fel képet a bútorokról!!!
Bumi,
Nagyon szép pár vagytok!!!!!! S jó látni, hogy jól éreztétek magatokat!!! Minden évben mentek a hidi vásárra?
Rodina,
ti merre voltatok? már megitn dolgozol, igaz?
Babicsek,
mi volt uhun? Megrepedt a tüsződ? Én úgy tudom, hogy méhnyálkahárty növelésére a fehérjék a jók. túró, sajt, joghurt minden mennyiségben. S állítólag 2mm-t nő egy tüsző egy nap alatt, s kb 24-25mm-en reped meg. (nálam most nem így volt
). előtte lévő napokban mindenképp érdemes együtt lenni mert a spermiumoknak is kell idő, amíg eljut a petéig.
Rólunk: én ma reggel madarat fogó kevembe voltam (meg persze most is
). Szinte az egész hosszú hétvégét a kórházban töltöttük, uhuk és inszemek miatt
. Pénteken 22-es volt a tüszőm és 11 a méhnyálkahártyám, ezért szombat reggelre beszéltük meg az inszemet. Tüsző 25-ös, de még nem repedt meg, inszem megvolt
. Este házi feladat
. Reggel uhu, tüsző 27-es, de még mindig nem repedt meg, újabb inszem
, este házi feladat
. reggel uhu ééééééééééés tüsző sehol
Már mindketten teljesen ki vagyunk purcanva, de remélem lesz eredmény
Ilyenkor néha olyan hülyén érzem magam, hogy reménykedek, meg bizakodok, már most "más" állapotban érzem magam, aztán két hét múlva meg kiderül, hogy miért is?????? Na mindegy is, ez az élet, bízni kell és akkor egyszer valóra válnak az ámaink
Hasonlóan szép napot nektek!!!!!!!!!!!