Új privát üzeneted érkezett!

Mi van????Én most teljessen beziláltam már....Onlány???Betty álnév???Bególyoztam.....

Onlány azt a Bettynek szántam, csak ő nekem olyan szakszavasan ír, hogy (fingot nem értek belöle)ezért írtam le neki én így, ahogy Én értelmezzem....
De nem értem az ő kérdését.... :oops: Lehet plusszis, ha halvány a másik????
csip-csip18

No, akkor mégegyszer :lol:

Szal Csip
Az LH teszt is kimutatja a HCG hormont a szervezetben, ezért szokták jóslótesztnek is használni...
A HCG teszt viszont nem mutatja ki az LH hormont.
Azt hittem, a HCG-d lett pozitív :!: :lol:
Ha az LH teszt halvány nega, az még nem jelent semmit, ha nincs viszonyítási alapod (például egy holnapi teszttel :wink: )...ha erősödik, örülhetsz :D Szorítok :!:

Sztem Onlány csak hülyéskedett az előbb a névvel :lol:

Onlány
most ki kellett hagynunk pár napot, mivel ugye cuccolni kell az uramnak holnap.
Egyébként szexelni elvileg lehet utána, beültiig. Nna meg azután is...majd.
2-őt kérünk vissza mindenképp.
Majd telózni kell, hogy hány db. indult el osztódásnak, és a legszebbeket teszik majd vissza, attól függően melyik nap, hogy hogyan fejlődnek, a többi megy fagyiba. :wink:
Rá kb. 2 hétre lesz v.v., ahol megállapítják, hogy létrejött-e terhesség, vagy nem, mennyi a HCG egység a szervezetedben.
Asszem több kérdés nem volt :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah, visszaülti után kb. 3-6 nap múlva tapadnak meg (ez is attól függ, milyen állapotukban teszik vissza...ha még csak szedercsíra, akkor több nap, ha blasztocysta már, akkor 1-2 nap :arrow: ilyenkor a legnagyobb az esély a megtapadásra)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: Most már így értem köszönöm neked!!!!!!!!
csip-csip18

Betty- Köszi a kep dicsit :lol:

Onlany- Hat parkolo ügyileg en olyan 50-80 cent közöttre saccolnek egy orat ( legalabb is itt Linzben, meg Welsben ennyi kb) :wink:

Csip- Holnap löjj el egy HCG-t, az a legtutibb, mert elvileg akkor mar a 12-ik DPO-n leszel, akkor mar egy 10-es erössegünek siman mutatnia kene...Szerintem :wink:

Na szep estet, lepek melozni!!!

KépKép
gyancsi

Ancsi az éjjeli bagoly :D Hát, akkor olcsóbb, mint nálunk! :shock:

Kép
Kép
onlány

Betti, vili :idea: én is így gondoltam. De jó, akkor már nincs olyan sok hátra

Kép
Kép
onlány

Csajjjjjééééééééém: Imádlak, hoyg Te is így aggódsz értem :) :)

Jól van lehet hozzok egy tesztet, de utána kell járnom, hol kapok 10-est!!!!

Rossmanban vagy gyógyszertár valamelyikben vagy nincs ilyen érzékeny ilyen helyeken????
csip-csip18

Csip, én még soha nem kaptam gyógyszertárba 10et!!!! Valószínű te sem fogsz! 10est a laborokban használnak, meg akik igy neten hírdetgetnek.

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

csip eccer már írtam, és meg is nézted, itt tudsz 10-es hcg-t venni:
még azt is mondtad, hogy nincs messze Tőletek!

http://babaproject.hu/shop_start.php?shop_id=7479

onlány nekem is több mint egy hete van második csík a lh-n, sőt erősödik... én is terhes vagyok? :lol: :lol: :lol:
ja, és ha azt nézem... szombaton kéne megjönnie... az lesz a 28. nap... :lol: :lol:

Kép
gtunde75

nem hiszem Tünde, reméljük nem valami hormonzavar!!! Vagy???????????????????????, Mégis terhes vagy? Mivel... jé? De nem mert a görbéd alapján... nem tűnsz annak!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
onlány

én már nem értek semmit, még az msnt sem :shock:

Kép
Kép
onlány

Én semmmmmmm :roll: :cry: :shock: :x
csip-csip18

Tünde: ez most komoly, vagy te is csak megviccelsz engem, minthogy Onlány is az elöbb ????????? :D :o
csip-csip18

onlány természetesen nem vagyok... csak irónikusan kérdeztem... de ha nem érted, akkor hagyjuk inkább... a privimet nem kaptad meg??

Kép
gtunde75

csip Téged mivel is vicceltelek meg Te lány??? :lol: Neked csak annyit írtam, hogy honnan tudsz 10-es hcg-t szerezni... :roll:

Kép
gtunde75

Csajok!!!!!!!!!!

Lépek, mert eléggé kifárasztot ez a mai nap... :D
Holnap reggel jövök mindenképp, amúgy még mindig görcsöl a hasam nagyon.... :?

Szép Estét Mindenkinek, neki fogok a takarításnak....

Puszi
csip-csip18

Jo reggelt! Tünde nem kaptam semmi privit! Megyek mindjárt kismamitornára :-) mert mar le akar szakadni a hátam

Kép
Kép
onlány

Kép
onlány, de jó neked már mint a torna, a hátfájást nem irigylem :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szia Zsu, nem is a hátam fáj, hanem a medence csontom körba. Nagyon nem jó! Iszonyúan fáj... Remélem segít!

Kép
Kép
onlány

onlány, hát aki már 16 hetes és 1 napos annál előfordul ilyen :?: :wink:
a torna mindenre jó sztem

Csip, tesztelsz-e ma?

Suzy
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, na...vmi ilyet képzeltem el...csodás ez a szerkó :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:shock: wh :shock: áááááááá :cry: ma nagyon szerencsétlen napom van és ennek tetejében annyira ideges vagyok, hogy majd kiugrik a szívem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Időben elindultam a tornára, aztán nem találtam egy helyet, mert nem akartam hinni a szememnek, hogy tényleg ott van ahol... erre megkérdeztem egy srácot, kb 16éves forma, erre azt mondja: csókolom, tetszik, stb :shock: áhhá, szal öreg vagyok :shock: Aztán bemegyek, sehol senki. Bekopogok a védőnőkhöz és azt mondja a nő, hogy ő tartaná, de mára nem érzi jól magát, így elmarad :shock: :cry: Ezért autóztam 20-20kmt! És tetejében ma megyek a sz.doli kiértékelésére, ha nem jó, át kell írni. Nagyon ideges vagyok, nem tudom, hogy lehetne levezetni. Ja aztán még a dmbe akartam bemenni. 2 szem parkolóhely van előtte, amúgy meg a többi fizetős és nagyon dolgoztak ott épp az ellenőrök! 3szor kerültem, hogy találjak parkolót (ezek egyirányú utcák) és nem találtam :!: :twisted:
Csip csip?!

Kép
Kép
onlány

onlány,akkor a mai torna elmarad, sajnálom :cry: voltál már máskor is egyébként :?:
nem indul jó a napot azt hiszem... :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

még nem voltam soha, de annyira féj a medencém, gondolom tágul, hogy mint a 80éves néni jajgatok. Először annyak tudtam be, hogy baromi sokat felszedtem, de a védőnő hála égnek ezt megcáfolta, úgyhogy kizárásos alapon ez a variáció helytálló.
De bizakodónak kell lennem, mert a második köröm 17kor kezdődik a suliba :shock:

Kép
Kép
onlány

olyan aranyos a csőrikéd!

Kép
Kép
onlány

köszi :wink: nekem is naon tetszik :wink:
bízni, bízni...mást ilyenkor nem tud az ember csinálni
:!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

igen, ez így van :) Jaj azt akartam még kérdezni tőled, hogy az inszemek limitálva vannak, mint a lombik? pl, ha 5 inszem sikertelen, akkor automatice lombik?

Kép
Kép
onlány

4 sikertelen inszem után felajánlják a lombikot, ha nem akarják a párok, akkor annyi inszem van, amennyit csak akar, bír az ember :!:
igazából, ha 4 nem sikerül, akkor nincs értelme tovább inszemezgetni, mert már addigra annyi hormon meg minden van, h én tuti nem csinálnám tovább, annyira megterhelő lelkileg főleg :!: (én most magamról beszélek :!: )

nagyon nehéz szembenézni azzal, h nem sikerült 3, mert igazából nálunk nincs semmi szervi baj, a kiskatonák is vannak szép számmal, a sűrű nyákom kiküszöbölve az inszemmel, akkor miért nem?...és még sok minden kérdés, amire nem kaptam választ, de már túl vgyunk és újult erővel indulunk a 2010-es évnek
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt Lanyok!!

Onlany- Hü te szegeny, akkor ma tenyleg elegge ballabas volt a napod, ezidaig.....de majd most jön az, hogy kitünö a szakdolid es az feledtet mindent :lol: ...Azert ez a kismama torna durva, hogy igy elmaradt es a kutya se szolt senkinek :shock: ....Jajjj, engem rendszeresen le Csokolomoznak :evil: ...Kesz vagyok töle!!

Zsu- Na akkor most eltalaltad, hogy milyen lehet a szerko :lol: ...Onlany keresere ma erkezik a kabatos verzio :wink: ...De utana leallitom magam, nem kene, hogy az en fenykepeimmel legyen tele az oldal :lol:

Gtunde- Igen, mar en is irtam Csipp-nek hol lehet 10-eseket beszerezni, remelem vesz egyet es kiderül, hogy mi van mar!!! :wink:

Na csajok most mennem kell, reggel felkeltett ez az örüt autoszerelö 9-kor, hogy nem jo az aksi, azt kell kicserelni...Ugyhogy most megyek a baratnömmel aksit vadaszni, ,mert tudunk egy helyet ahol sokkal olcsobbb, mintha autoszerelöbaratunkon keresztül inteznenk :wink: ...Igy viszont lehet,hogy lesz ma autom :lol:

Meg jövök!!

Szep napot mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, hasznos vásárlást :!: puszi, szép napot!

Csip, látlak ám
:roll: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt itten vagyok...
A helyzet változatlan...Ma csináltam egy ovu tesztet, hogy össze tudjam hasonlítani a tegnapival, de hát nem erösödött... :(
na mondom veszek egy hcg-t a gyógyszertárban...Medi labot...
De olyan negatívot mutatot, hogy kibökte a szemem, a kis szemét...
Na szóval ezek voltak így ma kora reggel...
Tényleg van benne valami, hogy nem egyszerű gyereket csinálni... :roll:
No ez van...Várom piri anyót...remélem akkor legalább időben jönn...
Ma megyek vásárolni azzal a barátnőmmel, aki 4 hónapos kismama...
Kicsit csavargunk, meg beülünk egy jó embédre valahová!!!!!!!!

Onlány: Sajnálom, hogy neked is ilyen rosszul kezdödött a napod...De remélem délután jobb lesz........

Többieknek szép napot, és köszönöm, hogy drukkoltatok nekem!!!!!!!!!!

Puszi!!!!!!!!!!
csip-csip18

csip, sajnálom :cry: hanyadik DPO ez most :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

azt hiszem neki a 12.
Csip :( de ugye ez még nem jelent semmit. Ha szombaton késne :D :wink: az már jó jel.
Tünde, nagyon várom már a prividet!
Ancsa, úgy legyen! Elkértem a tornász csajnak a számát, hogy legközelebb hajnalban felzaklatom, hogy lesz torna vagy sem.
Akksi csere? hm :) nektek valahogy nincs szerencsétek az autókkal :( A férjem, végre gyűjtött pér fityinget, hogy a sajátját megcsináltassa. 1 éve a garázsban áll, vezérműszíjszakadás és motor :shock: :D szal rohadt drága lesz. Január 27 óta 60.000kmt ment az enyémmel!!!!! Basszus, 4év alatt toltam bele annyit! Úgyhogy napi szinten dokgozni jártam vele :shock:

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

csip én a következőt gondolom:
sztem semmi okod az elkeseredésre, és korán teszteltél... mivel nem tudunk másra hagyatkozni, mint a nyákodra, ezért én úgy gondolom, hogy most volt peteérésed a hét elején, amikor azt írtad, hogy vizes volt a folyásod... nem pedig a 16. napon... ha jól gondolom, akkor nem is most szombaton kéne megjönnie, hanem jövő hét szombaton... (semmi garancia arra, hogy 7 év fogamzásgátló szedése után 28 napra fog megjönni, még akkor se, ha előtte pontos volt!!!)
szóval sztem türelem... de az is lehet, hogy egyáltalán nem volt pé-d, és akkor bármelyik nap megjöhet... sőt az is lehet, hogy még csak most lesz pé-d, és akkor: hajrá!
ha mérnél hőt, akkor többet tudnánk, de így csak következtetni lehet...
én az lh- tesztet nem használnám jóstesztnek, mert megbízhatatlan... de Te tudod...

bocsi, most nincs időm másnak írni, mert sok a dolgom...

puszi!

ja, onlány...már nincs értelme a privinek!!!

Kép
gtunde75

:roll: gondolom ezt akartad leírni. :) azért csak cssínján a munkával :wink:

Kép
Kép
onlány

Csajok Betty hívott egy 5 perce...nagyon kába volt, 12-öt szívtak le, nem volt vészem most úgy érzi az altatás , annyira örülök és jó volt hallani, h jól van!

Azt mondták nekik nagyon ügyesek voltak és a férje is ügyi volt nagyon!

2 nap múlva kell csörögnie, addig is drukk, majd lehet, h este jön...

juhhééééééééééé...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!
Zsu!
Hu ezek jó hírek nagyon!!!

Betty megy a drukk!!!!!!!!!! :wink:

Csip-csip!
Amig nincs piri addig nyugi!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok Topik tarsak!!

Csip- nem elkeseredni, tudod amig nem jön piri addig van remeny :wink: ...De ha nem jön össze elsöre akkor sincs baj, akiknek minden rendben van ott is atlag 3 honap alatt szokott sikerülni a baba, ugyhogy fel a fejjel :lol:

Onlany- Fuu akkor nektek is van gondotok az autoval rendesen, akkor nem is panaszkodok egy kis aksi problema miatt :wink:

Gtunde- Ne dolgozz annyit, art az egeszsegnek!!

Zsu- köszi itt is ezeket szupi hireket, hajra Betty!!!!! :lol:

Na most mentem csajok, szep napot es estet mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy így a 26. napon végre szuperpozi lett az lh tesztem... :) (már tegnapra is beírtam az ff-en a pozit, de az nem volt ennyire egyértelmű... :) szóval kicsit csaltam ;P
na a lényeg, hogy baba ebből tuti nem lesz, mert apa nincs itt, de én nagyon örülök most, mert már kezdtem azt hinni, hogy anovus ciklus lesz...
A fentiek tükrében visszaállunk az eredeti tervre, azaz nem arra gyúrunk, hogy a fa alá feküdhessek, hanem hogy a baba 2010.10.10-én szülessen... :) :lol: :lol: :lol: tudom, hogy erre kevés az esély, de vicces lenne!!!!

betty615 jelentkezz ha tudsz! szurkolok nagyon!!! +++++

onlány csak egy erre vonatkozó kérdést tettem fel... de mivel nem kaptad meg és tovább ütötted a vasat, most már mindegy... :lol: :lol: :lol:
normálisak ezek a fájdalmak? sajnálom, hogy rossz napod volt, holnap biztos jobb lesz... és különben is: jön a hétvége!!!

suzy78 na sziiiijjjja! hogy vagy?

gyancsi én még nem is dicsértem meg a képeket! szupi... főleg a hangulatuk!!! csípem, hogy ilyen vidám vagy mindig!!! kabátosasat is kapunk?

Szép estét csajok! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, szijjjjjjjjjjja, vagyogatok, a jobb oldalam a pfészkemnél annyira kemény, félek egy kicsit, h nem durrant ki a tüsző és tiszta lesz belőle :?: :!: :cry:
mindent bele, azért jó, h nem anovus a ciklusod :!:

szép estét :!:

suzy :?: :?: :?:

csip, nem elkeseredni ám, nem fordulunk be bármi is lesz
:!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

aki csak teheti olvassa el Betty blogját, fantasztikus...végig bőgtem az egészet, számomra annyira megható :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hol lehet elérni azt a blogot?

Kép
gtunde75

betty írásai alatt...www

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 na én is ettől féltem leginkább... reméljük ilyesmiről szó sem lesz egyikünknél sem!!! :evil:

Kép
gtunde75

oh... köszi! rá nem jöttem volna... :shock:

Kép
gtunde75

Tünde, hát nehogy, mert akkor megőrülök biztos

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na jóóóó, akkor ne is fessük az ördögöt a falra!!! :lol: :lol: :lol:
poztív hozzáállás!!!! ok?

Kép
gtunde75

részemről ok :!: vagy legalább is próbálok végig pozitíve lenni, remélem hamarosan a tesztem is csatlakozik hozzám :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

elkezdtem szedni a femibion 800-at...hát nem semmi áron adják ezt is :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?