Új privát üzeneted érkezett!

MONIC
Szegény Dancus, ezek tényleg csúnya kiütések voltak, nem is értem hogy fürdethetik őket ezzel pár naposan mert nekem ugyan nem túlérzékeny a bőröm felnőtt is vagyok és mégis kipattogtam a johnson testáplótól, igaz csak terhesen lettem rá érzékeny.

TWIST
Egy bőr kinyitható fotelágyam van azon alszom már hetek óta és ez így is lesz jó darabig. Kivéve szerdán mert akkor anyum itt alszik és ő lesz Miló szobájában én meg a nappaliban. :)
Az egyik képen össze van csukva a másikon meg kinyitva és meg is van ágyazva pont azért mert akkor már készülődtem lefeküdni. :)

Mint ahogy most is............ úgyhogy elköszönök, nagyon álmos vagyok. Az óraátállítás csak még jobban összekavart.

Jó éjt!

dita75

desviki: Neked mikor nyílt ki a külső méhszáj? És volt nálad valami előzménye? Nálam semmi nem utalt rá, nem görcsöltem, nem keményedtem. Most szedem a magnéziumot, hogy ne is legyenek ezek. És persze pihizek, ami nem megy azért könnyen.

twist: Megpróbálok nem cipekedni. Bár ha itthon pihenek, akkor nincs mit cipelni. :)

Már nem tudom, hogy melyik fórumon ígértem, de csináltam friss pocakfotót.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,
mi Levinek a Gabi szappanmentes fürdetőjét használjuk, azt lehet újszülött kortól.
Viszont az urogentum infantum popsikrémtől, amit írt az orvos, a kukija, vagyis a zacsi mellett tiszta érdes lett a bőre, olyan, mintha kis tüskék állnának ki belőle.
Ajánlották a Babe popsikrémét, hát az valami álom. Én útálom a kencézést, magamon sem tudom elviselni, de ez olyan puhává teszi a bőrt, meg olyan finom, hogy csak na. Igaz 100ml 2100 Ft, de egy borsónyi elég egy krémezésre, és még én is krémes vagyok.
Samponja a Babe koszmó elleni sampon, önmagában nekünk se jó, néha kell olajozni is, de sokkal jobb, mint a használata előtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vicky,

nagyon szépséges a pocid. :lol:

Linácska,

Babe popsikrém? Azt hiszem veszek kipróbálásra. Én nagyon szeretem a Babe termékeket, igaz, hogy drágák de szuperek.
Én a terhességi csíkok ellen is Babe-t használtam, a bőrőm csak azután ment tönkre, hog yMilupára váltottam mert az olcsóbb volt. Bár ne tettem volna...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vicky, gyönyörű a pocakod!!!:) Hát, ez még nőni fog, készülj fel:))))

Ja, Ditus, akkor átverés volt, hogy felnőtt ágy és fotel is van:)

Csajok, nekem nagyon fáj a derekam délutánra, azaz a bordáim hátul, nehéz a pocim. Nem tudok ülni sem, állni sem és tiszta izomlázam van. Egy hete van így kb. Az biztos, hogy már nem tudnék egész nap ülni és melózni a munkahelyen, egyre biztosabb.
Vendég

Halihó!

Viki!

Nekem sem utalt rá semmi. Simán km-ket sétáltam, intéztem Lacus kelengyéjét, nagytakarítottam és egyszer csak hoppá volt. 33-34. hét között vmikor nyílt ki. A dokim kész tények elé állított, h v. fekszem egész nap otthon, v. irány a kórház. Otthon még annyit se csinálhattam, h pl. elmosogatok v. főzök egy virslit. Kérlek szépen te is vedd komolyan! Nem viccből mondta a doki a pihenést. A belső méhszájad is felpuhulhat.

Én sem örültem a kényszerpihinek, de a férjem is szigorúan rám parancsolt.

Csini a pocid!!!!

Twist!
Sajnálom a derékfájást. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a maradék időben végig így lesz.

Moncsi!
Danci hgoy van?
20150601134430

Monic,
nem tudod mi lett a vonalzóinkkal? Neked is csak az egyik jó, nekem is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

desviki: Köszi az infókat, pihenek sokat. A doki csak annyit mondott, hogy többet pihenjek, de nem mondta, hogy nem mászkálhatok. De azért sokat pihenek, remélem sokáig bent tudom tartani a babát.
vicky79
Budapest III. kerület

Desviki, te Nyíregyházán vagy? Épp odamegyünk hétvégén (Nagykállóba). Szép hely, csak 2 óra autópályán az utazás, az a baj.

Vicky, kitartást neked a pihihez!!!
Vendég

Twist!
Igen, itt élünk. De nincs ám olyan messze.... Rokonokhoz jösztök?
20150601134430

Sziasztok!

Hát ez baromi érdekes hogy nincs előjele a méhszáj nyllásának, akkor jó gyakran kéne nézni a dokiknak mert gondolom nem csak a pihenés miatt hanem mert így mindenféle kórokozó könnyebben bekerülhet.

Enyém 3 hete zárt volt, remélem így is marad még 1-2 hétig, aztán jöhet Milóka.

VICKY
Szép gömbölyű a pocid. Tényleg te sem szedtél fel egy dekát sem, sőt látszik mennyivel vékonyabb vagy. Most hogy nem tömnek hormonokkal rajtam is mindenki csodálkozik hogy milyen vékony lett az arcom is, és hogy csak a hasam nagy. Még jó hisz lakik benne valaki! :)

LINA
Fürdetőt és babaolajat én is találtam a Gabinál újszülötteknek valót csak sampont nem. De végülis gondolom ez nem egetverően fontos. Amúgy koszmós fejecskére babaolajat kell tenni hajmosás után és sapi rá a végén? MEg ha jól láttam Lili fésülgette belőle a szemcséket, biztos az is hatásos ha kikefélik.

Egyébként hol van mindenki??????????????????? Mi ez a pangás???????

Én jól kicsesztem magammal. Baromi fáradt vagyok, szétmegy minden porcikám. Reggel óta talpon vagyok kilómétereket gyalogoltam.

Gondoltam kicsit kiszépíttetem magam már hónapok óta nem voltam sehol, és ha menni kell a kórházba azt hiszik a Jeti ment szülni.......a szemöldököm olyan volt már mint a Körmendi Jánosnak, a hajam meg kb. 5 féle színben pompázott, lógott ide-oda de leginkább a szemembe, szépen néztem ki két csattal a fejem búbján.....még szőke tincsek is voltak benne hát siralmasan nézett ki már ilyen sok színnel na és a lábamról nem is beszéljünk.
Már nem érem el a körmömet és a sarkam is mint a rinocéroszé.... annyit vágott a pedikűrüs hogy egy 6 tagú családnak kitett volna a körömpörkölt belőle.
Persze mindenhová gyalog mentem de az utolsó hónapban már minden ez csak nem menés, inkább vánszorogtam. Hazajöttem ebédelni és fel kellett volna ismét mennem a város túlfelére pedikűröshöz na akkor már úgy voltam vele hogy hívok taxit mert kitikkadok ha csak a sarokig el kell mennem nemhogy a város másik felére (ráadásul hegytetőre) de viszont olyan jól megmasszírozta a néni a talpamat hogy haza már gyalog jöttem majdnem egy órát sétáltam megint úgyhogy most elmosogatok és vacsoráig meg sem moccanok.

dita75

Sziasztok!

Képzeljétek, Eszikém ma felállt! De olyan peckesen ám, mint egy igazi dáma :) Hétvégén kezdett el mászni, egyik pillanatról a másikra cserélte le a kúszást :) Feltérdelni az Ádám is tud, hamarosan szerintem ő is feláll :) Mászni nem akar egyelőre, a kúszással elvan. Olyan édesen csinálja, bal kézzel és jobb lábbal tolja magát előre, a másik két végtagját nem is használja hozzá. Mint egy háborús veterán :) Nem semmi milyen sebességgel tud haladni :)

Tényleg senkinek sincs egy jó mézeskalács receptje? :roll: Készülök karácsonyra, mert tavaly semmi készülődés nem volt, december 23-án költözünk be, a karácsonyfadíszeket is alig találtuk meg a dobozokban. Idén másképp lesz, rendesen ünnepelünk, sütünk mézeskallert, lesz rendes ünnepi kaja (tavaly csak egy villanyrezsónk volt, még konyhabútor se, nemhogy sütő :) ) :)

Dita!

Ügyes vagy, hogy minden készen várja a kincsfiad érkezését :) Hasszortó jó kérdés, nekem a Dórinál nem volt, most volt. Annó nem érzetem szükségét, de most kifejezetten jól esett, hogy "összetartott" valami.

Némóci!

Szerintem is kaphat már egy-egy falat savanyított tejterméket Réka. Én úgy tudom, hogy kóstolgatni már lehet, de egy teljes adagot (kb. 150 mili t) egy éves kora után kapjon a baba. Én gyümölcspürébe keverek 1-2 kanál natúr joghurtot, vagy túrót. Csípik :)

Vicky!

Szinte az öszes kedvenc lánynevemet kiválasztottátok. Nekem nagyon tetszene a Barbara. A Mira is a szívem csücske :)
Pocakod nagyon szép!

Még mindenki alszik, csodálom is :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita
mi azt a Gabi fürdetőt használtuk samponnak is. Igazából ilyen törpi babát úgy kell fürdetni, hogy a vízbe teszed a fürdetőt, és úgy mosod le a babát, nem a bőrére közvetlenül. A haját is elég csak vízzel átöblíteni, max. 3-4 naponta kis sampon. Én pl még le nem esett a köldökcsonk csak vízbe raktam Levit, nem volt benne semmi. Aztán nagyon száraz volt a bőre, és vettem olajos babafürdetőt. Nívea és 80% olaj van benne.
Koszmó: olaj (nekünk a vazelin jött be) sapi, rajtahagyod több órán át, majd lemosás samponnal, és valami módszerrel lekefélgetni/lekapargatni a felázott koszmót. Nekem a fogkefe vált be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Monic,
Tényleg nagyon csúnya kiütései voltak Danikának! :?

Vicky,
Szép a pocakod! :) Pihizz sokat!

Dita,
Gratula a megszépüléshez! Új frizurád is van? Fotó? Azért most már ne csinálj ekkora túrákat! Pihenj egy nagyot!
A Péterfybe úgy mutatták meg a fürdetést, hogy a fürdővízbe raktak egy kis fürdetőt, és azzal a vízzel mostuk le a baba haját, és testét is. Szóval, egy darabig nekünk nem is volt kifejezetten samponunk.

Évi,
Gratula Eszti felállásához! :D Ádám biztos irigy lesz Eszti új tudományára, és hamar követni fogja! :wink:

Csibe üzent: Reméli mindenki jól van. Sajnos most nincs nete. Ma hallotta a játsztéren, hogy a DM-ben 1 év alatti gyerkőc anyakönyvi kivonatát bemutatva adnak egy kuponfüzetet amivel sok kedvezmény jár több helyen is. Mindenkit puszil.

Réka ma nagyon nyugodt volt, mert kibújt az a fránya 3. fogacska, ami kínozta az elmúlt napokban! És reggel a kiságyban felállt a Drágám! :wink: Most kellene még lejebb rakni az ágyat, ugye?
Köszönöm szépen a tejtermékes tanácsokat, de lehet, hogy mégis várok 1 éves koráig. Sajnos úgy néz ki, hogy a tesómék mindkét gyerkőcénél gond van a tejallergiával. A kisebbik fiúcska 8 hónapos korában kapott először, és nagyon látványosan leállt a növésben. 4 hónap alatt csak 1 cm-t növekedett! Erre ma figyeltek fel a gasztron, és azóta is el van maradva a bátyjától nagyon. 1 éves korában csak 71 cm volt, és 1,5 hónappal a 2. szülinapja előtt is csak 81 cm.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

NEMOKA
Ez már régóta van a DM-nél, ki kell tölteni egy nyomtatványt is hozzá, és egyébként van benne még két db 50 % utalvány is a C&A-ba vásárolhatjátok le 92-es méretig.

Hát nem is csinálok még egy ilyet éjszaka már sírtam a fájdalomtól, az egész hátam meg az alsó felem kikészült olyan szinten hogy ha mostanában kéne mennem szülni egy grammot nem tudnék nyomni. Nagyon szídom magam hogy ilyen hülye voltam.

Éljen a 3. fogacska!!!!!!!!!!!!
Gratula a felálláshoz is! :) :)

ÉVI
NAgyon ügyesek a gyerkőcök!!!!!!!!! :lol:
Anyum ma jön neki lehet hogy van receptje. Meg ha minden igaz a Norbis szakácskönyvemben is mintha láttam volna de az most Monicnál van, majd megkérjük ha jön, hogy kukkantson bele.

LINA
Ja értem most már! Na erre nem is gondoltam, nagyon köszi a tanácsokat. Mindig tanulok vmit.

Szép napot mindenkinek én ma anyuzom! :)

dita75

Nemoka,
amit Czinki írt, az a DM baba bónusz program, régóta van, már Lilinél is volt. Két ruhát lehet venni 50% kedvezménnyel a C&A-ban, meg talán van egy Kolping hoteles kedvezmény benne, a többi DM termékre vonatkozik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nem tom már ki kérte a képet a sérómról:

Kép

HOL VAN MINDENKI???????????????????????????????

dita75

Most újra nekifutok, mert amit írtam eddig elszállt. Pedig nagyon hosszú volt Kép

Szóval:

Linácska,

megnéztem a mamaneten és az elkészült vonalzóim közül is eltűnt a vonalzó :shock: :shock: a lesz időm újat csinálok mert így fogalmam sincs mikor kell megjönnie a mensimnek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Danci felébredt, úgyhogy majd csak este tudom folytatni.

DItus,

nagyon szép vagy! És nagoyn jó, hogy anyud ott van nálatok!
Receptet kikeresem és beírom a receptesbe.

Nemone,

gratulálok RÉka felllásához!
DM-es dolgot én nem tudtam...

Évi,

Esztikének is nagy gratuláció, most csajos hét van. Remélem Ádám hamar követi :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok! Vius anyuja vagyok! Hozom a helyzetjelentést!.......A Via tud olvasni benneteket, csak írni nem tud. Mindenkit üdvözöl!
Ő jol van, itt fáj ott fáj meg amott fáj.....ma nézték ultrahangon, BPD 9.7........HC 33.1........AC 32.1........FL 7.2........kalkulált súlya: 3250g.
Orvos azt mondta, h jövő héttől bármikor lehet szülni!
Üdv!: /Via helyett.../
Via anyuja!

Kép

Kép
vius
Baja

Évi, gratula, hogy Eszterkéd felállt, nagyon szép pillanat lehetett:)

Dita, szétröhögtem magam az írásodon, hogyan szépültél meg:))

Desviki, a párom rokonaihoz megyünk, ez minden évben november 1-jei program. Tök jókedvű csapat:)

Vius anyukája, köszönjük szépen a híreket! Szép nagy már a babája, most már tényleg semmi baja nem lehet, ha megszületik, teljesen OK!:) Drukkolunk neki, hogy jól bírja a kórházat, ne legyen szomorú, ne fogyjon már tovább:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.29 07:30-kor.
Vendég

Linácska, a bababónuszhoz hogy lehet hozzájutni? Csak szülés után jár?
Vendég

Twist,
igen, születés után, anyakönyvi kivonatot kell vinni, bármelyik DM-be, kitölteni egy adatlapot, és kapsz egy kuponfüzetet, meg utána még leveleket, abban általában vannak pelenkakuponok még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok, ha valakit érdekelne a traktor eladom! Zsiga kapott másikat

http://www.teszvesz.hu/item772064571_ze ... aktor.html

Auchanban 12500Ft! az egy funkcióval tud többet pár centit megy előre. ez nem. ahol olcsóbb lett volna, ott nincs készleten egyáltalán.

majd jövök ha ZSiga elaludt!
Vendég

Sziasztok!

Igen, én is tudtam a DM bababónuszról, de Czinke kérte, hogy írjam meg, hátha valaki nem tud róla. Én már le is vásároltam a C&A-ban mindkét 50%-os kupont.

Dita,
Köszi a fotót az új frizurádról. Nagyon klassz! Már ilyen hosszú a hajad?
Ne is csinálj az elkövetkező hetekben már ilyet, pihenj sokat!

Vius anyukája,
Köszönjük a híreket! Drukkolok, hogy Darinka legalább jövő hétig bent maradjon! Szép nagy baba lesz! :D

Ma éjszaka végre nem ébredt fel Réka, így egész jól érzem én is magamat, így pihentebben. :D Csináltam cékla-répa-rizs-csirkét ebédre a kisasszonynak, és nem ízlett neki... :? Céklát kihúzom a listából.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóka, magad készítesz bébiételt?
Ez nagyon király! Én is majd ezt szeretném tenni, ha aktuális lesz. Ezeket mind összeturmixolod? Le kell szűrni valahogy?
(a bolti ételek nagyon drágák és kis adagoknak is tűnnek)
Vendég

sziasztok

mindjárt felrobbanok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köcsög kurva recepciós beírt egy másik dokihoz nem a sajátomhoz.
alig vártam hogy mehessek ma uh-ra ráadásul már az összes velem egykorú nst-re jár a héten meg vérvétel is lett volna...... erre jövő héten mikor már majdnem 37.hetes leszek akkor kell mennem újra mert a másik doki persze nem foglalkozott velem, beutalókat sem adott. azt hittem megölöm a kis köcsög ribancot mert már nem először szopatott meg és ártatlan fejjel néz rám hogy nem ez az orvosom, hát ő azt hitte és hogy így meg úgy...... akkor miért kértem volna az én dokimhoz időpontot ha nem is hozzá járok !!!!!!!

Anyukám is mondta hogy totál idiótának néz ki a csaj nem is érti hogy ültethetnek ilyen helyre diliseket.

Komolyan mondom hogy olyan ideges vagyok még most is hogy nem tudok napirendre térni felette....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75

Szegény Dituli! AKkor most nem vagy kisegítve ezzel a dokival, fölösleges volt hozzá menni. Nem lehet leordítani a recepciós fejét????
Vendég

TWIST
Megölöm az tuti. Nagyon ki voltam akadva teljesen magamon kívül voltam, mindenki engem nézett a terhesgondozóba annyira szídtam mindenféle felmenőjét a pi....nak.
Fel is hívtam a védőnőt hogy na most ilyenkor mi van azt mondta hogy gyorsan legalább kérjek egy időpontot az NST-re ha már a vv-kre nem adtak beutalót és az uhu is elmaradt.
Kaptam persze, de az is majdnem egy hét: jövő hét szerdán egy órára kell mennem, ha végeztem akkor átmegyek a védőnőhöz.
Másnap meg a dokimhoz és ő megcsinálja az uhu-t meg megírja a beutalókat gyorsan. Páromnak is elpanaszkodtam hogy mi a stájsz és ugyanaz jutott az eszébe mint nekünk anyuval hogy addig akár ki is jöhet Miló. Már rég voltam ideges, mert elhatároztam hogy leszarok mindent nem fogom folyton magamba verni az ideget, hát most kidühöngtem magamból minden eddig elfolytottat. Legszívesebben törnék-zúznék mindent ami a kezembe kerül annyira felidegesített ez a nő!!!

dita75

Na ez szép! Jövő héten már tényleg megszülethet Milóka. Szégyelhetnék magukat! Hogy néznének, ha hétvégén kipottyanna Miló és akkor már a beutalóikkal NST-ikkel elmehetnek a fenébe!
Na kíváncsi vagyok, hogy a Péterfyben majd velem mit fognak kavarni, az is állami hely, sokan vannak, hát nagyon kíváncsi vagyok!
Vendég

TWIST
Érdekes mert itt még csak sokan sincsenek csak mártírkodnak mindig hogy nincs időpont, most is néz rám a csaj hülyén hogy jövő hétre akarok a dokimhoz időpontot kérni??? Mondja is hogy nincs, mondom neki tök bunkón hogy nem érdekel súvasszon valahová be mert nem én csesztem el ezt az egészet a másik doki aki most rendel meg nem foglalkozik velem semmit úgyhogy nagyon kurva gyorsan toljon be jövő hétre. Érdekes módon hirtelen lett egy időpont mégis.
Ugyanez volt a cukros időpontjaimnál is. November közepére akart időpontot adni, hát hallod akkor már sanszos hogy már nem leszek 2:1

Amúgy meg múltkor is azt mondja hogy nem tud időpontot adni és csak azért is felmentem, gondoltam majd csak sorra kerülök. Alig akart számot adni mert nem voltam beírva. Erre mire kiadta a számot addigra már szinte hívtak is be, mert rajtam kívül nem is volt senki, még oda sem értem a folyósó végére a rendelőbe olyan gyorsan hívtak. Még ki is nézett az asszisztens hogy miért nem megy már a beteg. Na ennyit erről az egészről, úgyhogy azóta nem hagyom magam, mindig rácsapok az pultra hogy előbbre adjon nem fogok terhesen várni semmire hetekig, velem ne játszadozzanak! Tiszta anyatigris vagyok, hehe! :)

dita75

Vius anyu,

drukkolunk Viusnak. Tényleg szép súlyú lesz Darinka, az én kisfiam 36 hét 6 napra 3560 g-maé született. :wink:
Viusnak kitartás, nemsokára karjában tarthatja a pici kislányát.

Dita,

ez nagyn felháborító!!!!!!!!!!!! Én ennyi idős terhesen már 3-szor voltam ctg-n!!!!!! Ilyenkor már nézik az összehúzódásokat.
ELhiszem, hogy nagyon mérges vagy, de ne idegesítsd magad mert az idegeskedés nagyon jó szülésindító! Úgyhogy nyugodj meg szépen, majd én idegeskedek helyetted, csak mindig mondd meg az okát, hogy miért!
Anyukád jól érzi magát nálatok? KÁr, hogy ma felhúztak, mert minden olyan tökéletes lett volna ma. SZép is vagy, kismami is vagy és még anyud is veled van.

És tegnap értettem meg a nagy kislány imádatodat. Találkozatm egy anyukával és a pici lányával (együtt jártunk terhes tornára), a kislány 1 héttel idősebb Dancinál, gyönyörű rózsaszínbe volt öltöztetve, aludt, de amikor kinyitotta a gyönyörű szép kék szemeit azt hittem megzabálom. És a lányos babakocsi is annyira tetszett. Azt a fajtát egy fiúnak el sem tunám képzelni (még a típust sem nemcsak a színt), de annyira tetszett, hogy másodiknak szívesen fogadnék egy kislányt :wink: :lol:

Nemone,

én céklát még nem próbáltam, viszont múltkor hogy írtad a gesztenyés bébiételt vettem Dancinak és nagy kedvenc lett. :lol:

Twist,

ha átöntöd az üveges bébiételt a babatányérba akkor épp tele van vele, és ha itthon készítek én is egy tányérral csinálok. AZ üveg formája miatt látszik kevésnek, de nem kevés ám. Viszont tényleg drága. Én igyekszek mindig az akciósból válogatni, minden héten van néhány akciós.

Csajok, tisztára el vagyok érzkenyülve, Ditus is nemrég lett babás Viussal együtt és mindjárt szülnek, aztán Twist... Egyre inkább szeetnék én is kistestvért :oops: :lol:

Kép}
monic80

MONIC

3x????????????????????????

Na most még jobban felhúztam magam!!!!!!!!!!!!!

Lehet hogy holnap felhívom reggel a recepciót és megkérdezem hogy van-e hely és elmegyek. Hát ezt nem hiszem el komolyan mondom!

Én is láttam ma két olyan kislányt hogy legszívesebben felkaptam volna és uzsgyi haza fele. De azért már nem vagyok annyira meggajdulva miattuk, mert egyszerűen imádom a pocaklakómat.
Ahányszor moccan egyet olyan szeretettel gondolok rá hogy szinte túlcsordul a szívem és már nagyon tűkön ülök hogy mikor láthatom meg végre a szépséges kis arcocskáját.
Én már most úgy tudnék nyilatkozni mint Boni annak idején hogy száz lányért nem adnám oda Milót. Nagyon kötődöm hozzá és remélem érzi hogy milyen nagyon szeretem őt.

dita75

Hali!

Most csak Ditusnak!

Szívem!
Nálunk csak 36. héttől van NST/CTG, szóval még nem maradtál le semmiről.

Cuppa! Később még jövök!
20150601134430

Monic, aranyos vagy, hogy meg vagy hatódva rajtunk, akik nemsokára babásodunk:)
Még itt van Dy is, neki is mostanában kéne lebabáznia:)

Dituli, Desviki mond valamit: esetleg meg kéne kérdezni olyan anyukát, aki a ti kórházotokban szült, hogy mikortól van ott CTG és ennek tükrében felhívni a recepcióst. Vagy virágot küldesz neki különlegesen igényes gondoskodásáért, vagy megtanítod kesztyűbe dudálni!
Vendég

Viki mami,

nekem a lombikra való tekintettel kezdték el a 34. héten a ctg-t. És hát tényleg nem húztam ki a 40 hetet. :roll:
Bár én feleslegesnek tartom így utólag mert csütörtökön semmit nem mutatott vasárnap meg megszültem.

Dita,

a kislány iránti érzés már a kistesó témában támadt bennem :wink:

Twist,

tényleg, Dy is. Sajnos nincs időm a másikat olvasni, így ő nem jutott eszembe :oops:

Kép}
monic80

Zsuzska,

mi újság veletek? Msn-en sem láttalak. Bár az izgő-mpzgó Oli mellett kevés lehet a szabadidőd... :wink:

Kép}
monic80

Évikém!
Gratula a Csajodnak az úrinő felálláshoz!!!

A kis háborús veteránodat csókoltatom. Mézeskalács recit küldtem priviben.

Némóka!
Gratula Rékus felállásának és a fogacskához! Ágyikót lentebb raktátok?

Ditusom!
Nagyon jó lett a rőzséd!!! Cuppantalak és ne idegeskedj!!!!

Viusnak továbbra is megy a drukk a kicsilány benttartásához.

Moncsi!
Nekem se mutatott semmit a szülés napjának délelőttjén, még lépcsőzni is elküldtek, mert Lacus lustálkodott.

[/b]
20150601134430

Viki mami,

hogy van Lackó? Betegségből kilábalt már?
Ctg vagy nst Némókánál viszont nagyon hasznos volt mert ott vették észre, hogy nem stimmel valami.

Kép}
monic80

reggelt!

Moncsim!
Igen, már meggyógyult. hétfőn még ránézett a dokinéni, de már okés volt minden. Jövő héten kapja az oltását.

Danci? Őszi kirándulásra van már kb. időpontotok?
20150601134430

sziasztok
VIKIMAMI
Örülök hogy Lacus meggyógyult. :)
Most vagyok a 36. héten, hétfőtől már 37. ezért kellett volna már a héten mennem sztem. Hát marad szerdára. Egyébként valahogy az elmúlt pár napban már nem nyomakszik annyira Miló, kis lightosan mocizik és sokkal kevesebbet. Már csak emiatt is voltam ideges mert nem tudom hogy mi ennek az oka!

MONIC
Na erre nem is emlékeztem! De majd NEMO pontosan megírja!
Persze gondoltam hogy a kistesóra írod hisz Dancit én sem adnám egyetlen kislányért sem. :)
Nagyon jól sikerült gyerek! :)

TWIST
Eltűnt a vonalzód!

dita75

Sziasztok Csajok!

Reggel 6.35-kor a következő üzenetet kaptam Dy-től:

Szülőszobán vagyunk, 4-kor elfojt a magzatvíz. Drukkoljatok!

KépKépKép
bikfy

Bikfy drága köszönjük a hírt!!!!!!!!!!!!!! Uhhh, nagyon izgi!!! Nagyon szurkolunk! Hány hetes most Dy?

Dituli, megvan a vonalzóm, csak nem csatoltam aláírást (egy gombnyomás is már fárasztó):))
A többiek biztos jobban tudják, de azt olvastam, hogy szülés előtt van az, hogy keveset mozog a manócska.
Vendég

Twist!

38 hetes és 1 napos

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

Drukk Dy-nak a nagy naphoz!!! :D :D :D

Dita,
Igen, nekem a ctg-n vették észre, hogy valami nem stimmel a 34. héten. Az a legszebb az egészben, hogy 1 héttel korábban küldött el a dokim, mint általában szokás, és már majdnem felálltam, és hazamentem, mert 8 órától vártam, és végül 11 körül hívtak be.
De nálatok biztos nem lesz semmi gond, bár azért nagyon furcsa, hogy ilyen későn mész először.
Nem idegeskedj, próbálj nyugodt maradni!

Twist,
Általában bébiételt adok Rékának, mert keveseket eszik, és ezért nem pepecselek a konyhában, de vettem bio céklát, meg répát, és gondoltam csinálok neki, de nem ízlett a Drágámnak.

Most is átaludta az éjszakát Réka! :D Viszont most reggel 70 ml tápszert volt hajlandó csak enni. :? Teljesen kivagyok már, hogy 240-et is megevett, és most megint kezdi a reggeli hisztit a kajcsival. Mi a bánatot csináljak már vele? Nem vagyok gondolatolvasó, ő meg még nem tud beszélni, hogy elmondja miért nem eszik, vagy mikor akar enni. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dy NAgyon drukkolok nektek! ügyik legyetek!
Vendég

Sziasztok

épp tegnap beszéltübkj Dy-ről, hogy mindjárt szül, és tessék...

Dy,

nagyon nagy drukkot küldük, ügyik legyetek+++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemone,

akkor jól emlékeztem... És én is a 34. héten kezdtem a ctg-t.
Sajnálom, hogy RÉka nem eszik rendesen, jön a hideg front, lehet, hogy az a ludas?

Kép}
monic80

Dituli, te kit fogsz értesíteni a fórumon, ha megindul a szülésed?
Én Suska számát tudom, majd neki írok sms-t.
(OKÉS SUSKA?) :wink:
Vendég

Mi újság? Dy babája megszületett már?
Vendég

Halihó!

Dy-nek ++++++++++++++++++++++++++++++

Ditus!
Biztos Milót is nyomja ez a hülye idő.

Némóka!
Nyugi, ne stresszeld magad, h kevesebb tápit ivott. Ivott vmennyit, ez a lényeg. Megtömni úgy sem tudod. Lacus is kevesebb tápot iszik mostanában. Ha napközben iszik jól, ne aggódj.

A cékla amúgy tényleg csak jól fűszerezve jó, Lacus is csak gyümit hozzákeverve ette meg.

Moncsi!
Danci nem nyügös a szél miatt?

Az én Bubám bealudt séta közben délelőtt, de baromi mélyen. Le is engedtem a kocsiban, így legalább nem fújta a szél.
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?