Sziasztok!!!!!!!
Huh..
Ujra dolgozom,es tanitom az utodot
Jol haladunk,nagyon ugyes,hamar belejona dolgokba,nem aggodom.Ugyhogy sokat nem is akarok a nyakan ulni!
De nagyon jo erzes,hogy pl ma reggel voltam vervetelen,es egylatalan em zavartattam magam,hoyg mikor erek be,mert tudtam o ott van,es kezben tartja a dolgokat.
Igy legalabb akkor nem stresszelem magam,ha nem vagyok bent
Ugyhogy 1-2 hetet adok meg magunknak es aztan maradok itthon
Ugy varom mar!!!!!
Meri,tok jo,hogy ilyen hamar latszik rajtad a fogyas,ez nagyon jo,mert az embert sarkallja,plane ha dicseretet kap!!!!!!!!!
Ugyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vitamin meg nagyon szuper otlet voltm,a borod az tuti attol van,na meg azert a dietatol is,mert ugye kevesebb hulyeseget eszik az ember es tisztulnak a salakanyagok
hajra,csak igy tovabb!!
Porsi,remelem jobban vagy mar!!!!!
Utolag is BOLDOG SZULINAPOT DRAGA!!!!!!!!
En Gravidat szedek,hol miden nap,hol ketnaponta.Az en dokim sem ilyen vitamin parti,de en ettol fuggetlenul szedem,mert ahogy a vedonom mondta,az eslo 12 hetben tehetunk a manoert vmit,akkor kar lenne nem tenni....Artani biztosan nem art.Minden nap nem kotelezo bevenni.Ugyan en mar tul vagyok a 12 heten,de mivel volt ez a betegseg,igy szukseget ereztem,hoyg bevigyek vitamint,plusz mivel enni nem nagyon ettem,nem volt etvagyam....fogytam is 3 kilot...szoval a kezdosulyom alatt vagyok
Csajok,nalam jatszana az Akos,de sajna a ferjem megvetozta!!!!!!De szep nev
Nalunk a fiu nagyon nehez dio,de van egy jeloltunk mar arra is,iagzabol tobb is,de talan ez az ami alegjobban.
nehez dolog ez....
Ma belegondoltam,hogy egy eletre valasztunk nevet nekik...olyan nagy dolog ez,de nem??????
Valamelyik nap azt almodtam,hoyg UHon voltunk,es olyan egyertelmuen lany volt,hoyg meg en is ki tudtam venni a kis puncijat
Ezek utan nagyon kivancsi vagyok,hoyg az almom,vagy a megerzesem jon be
valamelyik tuti be fog
Fiona,igen az AFP ha alacsony akkkor down korra utalHAT,ha magas,akkor meg nyitott gerincre utalHAT...
Igazabol en maximalisan azt gondolom,hoyg ezek a vizsgalatok csak arra jok,hoyg a kismamikat a frasz kerulgesse mig megjon az eredmeny,es legyen min izgulni a 9 honap alatt (mintha nem lenne amugy is eleg sok minden
)
Szeri,dehogynem,emlekszem az AFPre,hoyg nalatok a korai a divat
Csutortokon meg minden rendben lesz
Mjd meselj utana!!!!!
Jobbulast,remelem hamar meggyogyulsz!!!!
Vicky,drukkolok nagyon!!!
Vivi,orulok,hoyg jol viseled,remelem kesobb sem lesz tobb emelygs es rokakoma!
Nekem ugy a 8. hettol kezdodott,es a 12-13. heten lett vege (lekopogom)...es elotte szinte semmi nem volt,neha kis emelyges,de aztan ugy beerosodott,hoyg sokszor hanytam,es majdnem kiszaradtam...
Sajna elore nem lehet tudni,de remelem neked nem ilyen lesz
Nandorka mi volt UHn????????
Jaj csajok,par nap mulva megint kell mennem vervetelre,cukorterheles......kesz vagyok,ha ragondolok...es nekem most iylen dokis idoszak jon,,jovo heten ez,meg vedono is,meg haziorvoshoz s kell mennem lassan,aztan meg a nogyogyihoz es UH.
Azon gondolodtam,hogy dokimnal nem vmi tuti az UH..illetve multkor mashol voltunk,es ott olyan jo volt,es a doki is nagyon-nagyon hozzaerto volt.Es a 18. heti genetikait inkabb abban a rendeloben csinaltatnam meg,de olyan ciki azt mondani a dokimnak,hyog o ne Uhozzon,mert mashova akarunk menni
Mert ha a doki UHzik is,akkor is elmennek a masikhoz is,arrol nem beszelve,hoyg ott 3 es 4D is van...na meg sokkal specibb,jobb felbontasu gep....De nem akarok kellemetlen szitut a dokimml,vagy hogy at higgye nem bizom benne vagy ilyesmi....
Ti mit gondoltok???
Puszi Mindenkinek
Ragotaval mi ujsag lehet?Remelem jol vannak!!!
Na es Adriennek is!!!!!