Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Micsoda pörgés volt itt a hétvégén is! És megint mennyi érdekesség...

Meri :D
Tündériek az ikrek, biztos nem könnyű 3 kisgyerekkel, de annyira aranyosak! Minden elismerésem a családé.

Marietta:D
Biztos minden rendben lesz a cisztával kapcsolatban! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen szükség műtétre!!

Fioona :D
Ezt a fajta kádat hogy-hogy jobban tűrik a babák? Ja, és Anyum mondott egy trükköt: ő pl. engem úgy fürösztött (mert nagyon üvöltöttem az elején, ami azért vicces, mert igazi vízimádó vagyok úgy 1,5-2 éves korom óta) , hogy rajtam hagyott egy kisinget, mikor beültetett a vízbe, aztán mikor a erlsőtestem mosta, akor úgy vette le az ingecskét, hogy az egyik fele mindíg fönn legyen, és tudjak bele "kapaszkodni". Állítólag ez nagyon hatott:):):):)

Többiek, hogy vagytok? Szeri, mi van veled? Dorka, kiderült ,hogy Nándorka vagy Dorka? Vicky, nagy a csend :):): Gyanús vagy te nekem:D:D:D:D:D

Millió puszi mindenkinek

porsika

valamiért megállt a felső vonalzóm, és nem lehet átállítani :(:(: próbáltam mindenféle trükkökkel ::(:( De tök érdekes, hogy csak a rózsaszín háttérrel rossz a dátum, ha más színt választok, rendben van. Adok neki egy napot :):):)

porsika

Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Nekem aránylag jól telt a hétvége, nem voltam különösebben rosszul. Délelőtt mindig émelygek kicsit, délután meg éhen akarok halni. Amúgy minden rendben, csak fáradékony vagyok, kezdek lustulni.
vivi79

Valóban érdekesen számol a vonalzóm. Pedig megnéztem, jól írtam be a dátumot. Ezt igazolja is, hogy a baba korát kb jól jelzi. Ő már most tudja, hogy koraszülött lesz? De ennyire?
vivi79

Vivi:
sztem nem jól írtad be a dátumokat.
Select Baby's Due-date( a baba várható születése)

:and / or Your Last Menstrual Period (optional): ( utolsó mensid időpontja)
Vendég

Sziasztok:)
Na, úgy látszik helyre is jött a vonalzóm:)

Merikém :):):)
Nagyon-nagyon köszönöm a képeslapot, nagyon meghatódtam!!

Vivi:)
Örülök, hogy nem gyötörnek nagyon a rosszullétek, a fáradtságról meg csak annyit, hogy én az 5. hetet végig aludtam :):):):) Tudsz pihenni rendesen? Aranyos amit a vonalzóval kapcsolatban írtál:):):) de reméljük azért nem lesz korai. ::D:D:D:D:D Tényleg nem tudom, hogy hogyan számolják ezeket, de más lilypie-s vonalzóknál is láttam már ilyen csúszást :)

puszik

porsika

helló Lányok!

Egy kéréssel fordulnék hozzátok. ha jól emlékszem van köztetek könyvelő!? Igaz? ha ez így van az kérem jelezze felém mert szeretnék kérdezni vmit. Ingatlannal kapcsolatos kérdésem lenne az adóbevallás terén. Priviben megírnám a kérdésem.

Előre is köszönöm. Ja és bocsika érte. :oops:

Pusz.
csipcsab

Szia Hajni!
Én is azt hittem, hogy az időpont rossz, de megnéztem és nem. Ha rosszul írtam volna az utolsó ciklus kezdőnapját, akkor a baba korát nem 6 hetesnek írná. Pedig az jó, csak a visszlevő idő nem. Majd próbálkozom máshol vonalzót csinálni.
vivi79

sziasztok!

Vivi én rengeteget aludtam (volna) az elején néha még most is.
Marietta ird meg nyugodtan a kérdésed aztán Anyuval konzultálok délután és megirom a választ.nem akarok magamtól hülyeséget válaszolni ezért Anyuval megvitatom ezeket a dolgokat.
Meri én sem akarok már mást szedni a Lenkein kivül csak tudod nekem kellett az ismert okok miatt a magnézium kiegészités.
érzem hogy ez most elég lesz igy ebben a formában.
van szállásunk Ausztriában csak hó nincs....megint nagyon édes alpesi (tiroli) házban leszünk mint tavaly.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem jövök gyakrabban, de még mindig nincs otthon netünk. E hét elejére ígérik. Bentről a munkahelyemről meg nagyon lassú, és itt időm sem nagyon van, hogy mindent részletesen elolvassak, és rengeteget írtatok 2 hét alatt!

Vivi, Porsika, és a többi "régebbi" kismami! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok! A rosszullétekre állítólag a B6 is hatásos, azt próbáltátok már?

Másik kérdés: szeretnék elkezdeni valamilyen vitaminokat szedni, mert eddig én még semmit sem szedek. Ajánlották a Nutrilite-ot, erről tud valaki valamit? Elsőre nagyon drágának tűnik nekem, 2 havi adag kb. 30 ezer Ft. Persze ha tényleg annyival jobb, akkor oké, de ki tudja??

Nektek mi az, ami bevált? Meri, erről a Lenkeiről van leírás a neten valahol?

Marietta, drukkolok, hogy hamar rendbejöjjön a ciszta. Az egyik barátnőmnél is találtak tavaly nyáron cisztát, aztán most júliusban született meg a kisfia, tehát októberben már babás lett! Úgyhogy fel a fejjel!

Hajni, hogy áll a hőd? Nem is írtad, milyen a mikroszkóp?

Rólam röviden annyit, hogy most a legidegtépőbb időszakban vagyok, és egyre fogy a türelmem...talán jó is, hogy most a költözés és a házzal kapcsolatos dolgok elvonják a figyelmemet.

Puszi nektek, vigyázzatok magatokra!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!

Vicky, örülök, hogy téged is látni.

Meri, a Lenkei engem is érdeklene, egyenlőre csak tájékozódási szinten. A táblába beírhatod, hogy most kezdődik az 5. hónapunk.

A fáradt kismamáknak sok pihenést. Olvastam valahol, hogy a várandóság kezdeti szakaszában szinte betegnek érezheti magát a kismama. /Én biztos az leszek :D /

A pelusos dolgokat megnéztem, nagyon izgalmas. Nem is tudtam, hogy ennyit változott a világ, mióta a tesóm megszületett /28 éves/ :D . Azóta abszolut nem foglalkoztatott a pelus téma.

Anyunak megvan az AVIVA tornát leíró könyv, úgy döntöttem kipróbálom. Ma már tornáztam is reggel. Hát jól el is fáradtam. Egy-két dolgot nem értek, de majd anyu elmondja, ő volt tanfolyamon is. Úgy érzem, hogy segíteni fog.

A mosódiót én is kipróbáltam, de én úgy láttam, hogy a fehér ruhák beszűrkültek tőle.

Egy csomó hasznos dolgot tudtam meg tőletek minden féléről, köszi nektek! :D :D :D

Nikó

Kép
nikóska

Orsika és Rita, Boldog Szülinapot Kívánok nektek!!!!

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Esztora!

Kösz szépen előre is mindjárt megírom a privit.

Vicky!

Én nem ismerem azt a vitamint amit írtál de én iszonyú drágának találom. Szerintem én nem adnám ki a pénzt érte. Annyival jobb lenne? Egyáltalán hogy mernek ennyi pénzt elkérni érte?
Hát én is reménykedek hogy minden okés lesz a cisztával. eddig se voltam befordulva miatta de most hogy leírtad az ismerősöd történetét jó nagy reményt adtál.

Veled egyébként mi a helyzet? Miért vagy idegtépő időszakban?

További szép napot mindenkinek.
csipcsab

Katával és Ágotával nem tudjátok mi újság, olyan régen voltak már itt.

Én is kívánok a szülinaposoknak SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!

Kép
nikóska

Csatlakozom Fioonához és én is

NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

ORSIKA és RITA!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Vicky én tegnap kezdem a Lenkei alap csomagot plussz a KalMag-ot szintén tőle.Leirás a www.drlenkei.hu van és persze a könyveiben (Cenzúrázott és aCenzúrázatlan egészség )ciműekben.
mi a szállitással együtt kb 8500 ft fizetünk a havi adagunkért.

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi, Rita:
Nagyon Boldog Születésnapot!
Vendég

Esztora.

Elküldtem a privit. Remélem megkaptad. Ugyanis alig akarta elküldeni. :roll:
csipcsab

megkaptam a privit.küldöm a választ du ha Anyu haza ért (3 után)

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika!
Boldog szülinapot kívánok Neked!
vivi79

Isten éltesse a szülinaposokat!!!

Esztora, köszi az infót, majd utána nézek, egyelőre nem jön be az az oldal...

Marietta, hát igen, én is drágállom, most meg egyébként is a költözés miatt háromszor is meggondolom, hogy mire adom ki a pénzt. Egyébként a tesztelés-mensi előtti utolsó napokra gondoltam, még kb. 1,5 hetem van addig.

Nikóska, az iwiw meghívót még mindig nem kaptam meg, de amint megjön, küldöm.

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!

Marietta!
Tényleg ne keseredjél el a ciszta miatt. Nekem is volt cisztám az egyik petefészkemen. Rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, mégsem vette észre. Csak kezdtem furcsálni, hogy vajon miért szúr az oldalam pisilés közben... aztán pár napra rá annyira görcsöltem, hogy szinte meg sem bírtam mozdulni, kórházba mentem, kiderült hogy akkor vérzett be. Azt mondta utána a doki, hogyha a következő mensivel nem ürül ki, akkor műtét. Szerencsére kiürült. Rá 9 hónapra kezdtünk el próbálkozni, mert úgy éreztük eljött az ideje, és elsőre összejött a babócánk. :D

Egyébként a fiú névvel nagy bajban lettünk volna, nem igazán tudtunk megegyezni rajta.
Úgy néz ki, hogy Csenge lesz, ez tetszik mindkettőnknek. :D

Vicky! Én is hallottam már a nutrilite-ról, állítólag nagyon jó, de ennyi pénzt nem adnék ki érte.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Boldog Szülinapot a Szülinaposoknak!

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky, előre is köszi. :D

Kép
nikóska

Jaj, mindig úgy vagyok, h közben, ahogy olvaslak Titeket, ezer dolog jut eszembe, aztán csak 1-2 rémlik. Legközelebb jegyzetelni fogok!

Először is boldog szülinapot kívánok én is az ünneplőknek!

Az az igazság, h én vitaminból az Elevitet szedem, a fiamnál is ezt szedtem. Van a Gravida azóta, egy ismerős lány azt szedi. Azt tudom, h fontos a folsav, már a fogantatás előtti hónapokban, ezért szedem. Meg jó érzés volt, h amikor nem tudtam rendesen enni, azért vmi vitaminféle vhogy bejutot. Másrészt kárhoztatják a vitaminokat a túl nagy súlyú babák miatt, de erről azt mondta egy gyorvos ismerős, h az azért van, mert sokan töbebt vesznek be az előírtnál, mert azt hiszik, attól még jobb lesz. ( :shock: ) Furcsa, de nem szívesen váltanék másikra, mert az Elevit már "bevált" (stramm kiskölök a fiam), de azért várom, miket válaszoltok majd Vikinek, hátha tanulok belőle. + megkérdezem a dokimat holnap a témáról. AZt sem tudom, van-e annak jelentősége/, h az ember egyfélét szedjen végig.

Kösz, Fioona, a válaszokat.
(Hogy lehet egyébként keresni ebben a fórumban, mert most meg kéne keresnem az ecet hígítási arányát, de nekem még nem sikerült az egész fórumban keresnem.)
Gáttémához még annyi, h a gátseb bizony hosszan érezhető tud lenni, szerencsére nem mindnekinél. Én ez alkalommal nagyon rajta leszek a gátvédelmen! Vannak, akik nagyon értenek hozzá, olyan szülésznőt fogok keresni. (És majd elmesélem, mit modnott az orvos.)

Nem tudom még, h Nándorka vagy Dorka, és azt hiszem, roppant csalódott leszek, ha holnap sem tudom meg. :( Pedig senki nem ígéri. (Juj, tényleg videót elő kell készíteni! És fényképet is fogok kérni!)

Angyalkrisz, a Csenge nagyon szép név!

Bizony, a sok alvás, pihenés nem lustaság!!! Ha a pici azt kívánja, adjuk meg neki! Ha munka vagy vmi más miatt nehéz megoldani ,akkor csípjünk el időt máshonnan! (Ezt magamnak is mondom...)

Marietta, szorítok, h miden rendben legyen!

Viki, vigyázz magadra, remélem, hamar elmúlik az idegtépő időszak, akármire is vonatkozzon.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon meghatottatok! És persze én is boldog szülinapot kívánok Benitának!!

Érdekes, amit a vitamin-témáról írtok, ez most nekem is nagy dilemmám. Én is Elevitet szedek, de a dokim azt mondta, hogy ő annyira nem szeretné, ha ezt szedném, mert az egyik fajta Bvitaminból (nem tudom, pont melyik az, amelyik étvágyat csinál) túl sok van benne, és fél, hogy többet fogok tőle hízni a kelleténél (én ugyan kicsit feleslegesnek érzem az aggódását, 53 kilóval kezdtem a terhességet, most tartok 55- nél, de szerintem csak azért, mert az émelygés miatt csak a krumpli/pirítós marad meg bennem, és ezek ugye nem épp "diétásak" ha az ember nem mozoghat, arról nem is beszélve, hogy esetleg az ideáliínál 5 kilóval több plusszt nekem bőven megér Bogyó egészsége). Szóval írt fel helyette Maltofert, de ebben "csak" folsav és vas van. Én viszont mindenképp szeretném legalább az első 12 hétben folytatni az Elevitet, utána pedig két lehetőséget látok: 1, áttérek a Maltoferre (nagyon bízom az orvosomban, ha ő azt mondja elég, akkor biztos elég, pláne ha a "kritikus" időszakon túl vagyunk)
2, arra is gondoltam, hogy egyik nap Elevit, másik nap Maltofer, de ezt már eléggé kezdem elvetni.
Szerintetek?

puszik

porsika

Sziasztok Csajok!

Bocsi, csak egy gyors bekukk. Végigfutottam a soraitokat, ha tudok később, akkor belemélyedek a hozzászólásokba. Még elég gyenge vagyok, nem igazán vagyok a gép előtt, csak amennyit tényleg muszáj.
Már nincs lázam, ennek nagyon örülök!
Csütörtökön megyek genetikai uh-ra, ott minden kiderül, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen.

Arwen: AFP-t nekem is tök korán szedtek le, nem emlékszel, hogy mennyit agonizáltam itt a fórumon rajta? Aztán mégiscsak jó lett az eredmény, szóval ne aggódj tényleg, tudják azt mikor kell leszedetni.

Fioona: megérkezett már a szopipárna?

A szülinaposokat szeretettel köszöntöm és kívánom, hogy minden úgy teljesüljön, ahogy elképzelték!

Jövök majd, amint jobban leszek.

Puszi Mindenkinek
szerika

Arwen ne aggódj doki úgyis az uh-hoz viszonyitja az AFP időpontját.
Én most vagyok 12+6 vagy 13+6 és 2 hét múlva megyek akkor mondja meg az időpontot.Először kicsi volt a baba aztán meg bő 12 hétre mondta 1 héttel később.
Porsika vérvételen voltál már?A vas miatt kérdezem.
Gravidát én is 2 nappal ezelőttig szedtem.

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri még nem jött meg, pedig nagyon várom. Pelus megjött, de még nem bontottam ki. Van kis füle, és Lilla ilyan jót játszik vele, hurcolássza föl-le, most az a kistáskája. :D

Nán-dorka mikor kérdezted az ecetet, az előtte lévő hsz-ben írtam le az arányt, azt hittem olvastad, és ezért nem értettem, mit nem értesz rajta! :mrgreen: :wink:
Szóval 1dl higítok fel 1 literre, és onnan úgy használom, mint a többi öblítőt. A fórumon keresni reménytelen vállalkozás, már én is mérgelődtem ezen.
Én még a gát témában egy esetleges viszérre is gyanakszom. Csak nem tudom, hogy ODA, szabad e krémet tenni? :shock:
Én ezt a gátmasszírozót néztem ki.
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio_154150
Itt sajna nem lehet szülésznőt választani. :(

Arwent megkövetem, mert most olvstam, hogy igenis lehet következtetni a Down kórra is az AFP eredményéből. :oops: Méghozzá, ha alacsony. :( Én is nagyon izgulak, mi is csütörtökön megyünk UH-ra. Meg a nemét is szeretném már tudni, azt hiszem én is csalódott leszek, ha nem derűl ki. Lillánál is csak "talán"-ra mondták, hogy lány. Porsi én a helyedben vigyáznék, az elevit már magában is képes megfogni a széklete, hát még Maltoferrel kombinálva. :shock:

Kriszti én is gondolkodtam már multkór a Csenge néven, de nekünk 2 ismerős kislányt is így hívan, tehát elvetettem.
Viszont Arwen Ákos neve, még versenyben van! :wink:
A lány névek már 3-ra redukákodtak, ebből 2 lesz, valamilyen sorrendben. Még az is kérdéses. :roll: Remélem Csütörtök után okosabbak leszünk! :wink:

Van még rajtam kívűl másik kismama, aki roppant ingerlékeny lett!?
Már sokszor én is falramászok magamtól...... :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Marietta elküldtem a választ!szólj ha megkaptad.

Bridzsi

Kép
esztora

Nem tudom, lehet-e kenni krémet oda, de a legjobb vszínűleg az lenne, ha az orvosod mondana vmit, szte mitől lehet.
Nekem egy picit más jellegű a panaszom amúgy, mert régebben fájt atájt, érzékeny volt, kb. a fiam 2-3 éves koráig. Most meg inkább csak feszül állásban, olyan, mintha nehéz lenne vmi (ezért gyanakszom szervi süllyedésre). Ja, és ez a nehézségérzés volt esténként addig is, míg nem volt baba a hasamban, és nem kezdtem el rendszeresen intimtornázni. AMúgy nagyon jó, h beszéltünk erről, azóta amikor fektetetm a fiamat (mellette kelle lenni, amíg el nem alszik), akkor csinálom a tornát!! Végre!
Afp-ről ne mtdok semmit, azért nem nyilatkoztam, ráadásul nálunk azt sem tudni, hány hetes a baba, kíváncsi vagyok, mi lett az afp-m eredménye...

Én se nem híztam, se székrekedésem nem lett az Elevittől. Amúgy a folsav miatt fontos az egész, Porsika, sztem is hihetsz az orvosodnak, ahogy a szíved is diktálja. Ha amúgy nagyjából be tudsz vinni vitaminokat, akkor semmi ok az aggodalomra.

Fioona, sztem kicsi, bármikor viszafordulós séta esetén (udvaron játszótér, iylesmi) megkockáztathatod a pelusnélküliséget, de nem okoz ált. gondot, h otthon nem , sétához igen. Meg a leszoktatós pelusokat is bevetheted, a textilt, h az bugyi, de aztán mégsem olyan nagy baj, ha beszalad.

Én mostanáig nyugodt voltam, de a napokban már nem... :x

Kép

Kép
nán-dorka

Rita: utólag is nagyon boldog születésnapot!

Porsika: örülök, ha meg tudtalak lepni.
Megtudtad hallgatni a zenét is?

Lenkei féle könyvek megvannak a Cenzúrázott és Cenzúrázatlan egészség. Jó olvasnivalók. De a www.drlenkei.hu oldalon is több interjút meg lehet hallgatni vele. Sok minden elhangzik ami a könyvben is.

Esztora: nekem három hónap vitaminszedés kellett, hogy kiugró változást tapasztaljak.

Lányok! Tegnap a melóhelyen mondták, hogy milyen sokat fogytam. Plusz a bőröm is dicsérték. A bőröm az tuti a vitamin. Kevesebb patti is van rajtam és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Bár ahol korábban már vettem a vitamint, egy drogériában, ott mondta az eladó, hogy többen dicsérik, hogy fogynak is tőle. De végül is nyilvánvaló, mert ha beviszel minden szükséges vitamint a szervezetedbe, akkor nem kíván az ember sok hülyeséget össze.

Na, megyek dolgozok.
meriann

Még annyit, hogy ha valaki privit küldött, küldje el újra légyszi.
Tegnap jött egy mail, hogy privim jött, bejelentkeztem és semmi nem volt a fiókban. :?:
meriann

Meri kell is 3 hó a változásokhoz az biztos.ugye a könyv is azt mondja azért eszel hülyeségeket mert éhezik a szervezeted a tápanyagra.
nekem ez az ásványi anyag komplex olyan nehezen akar lemenni,szörnyű ize van.hogy vagy ezzel?

Bridzsi

Kép
esztora

Igen a könyv is azt írja.
A páromat szoktam nem direkt, de idegesíteni. Az összes tabit (a napi adagot) egyszerre nyelem le és simán lemegy.
A párom meg egyesével és egy-egy nyelés közötti pihenéssel veszi be. De az Anyukám is egyben le tudja nyelni.
Ez biztos minden embernél más és más. Neked lehet a várandósság is közrejátszik, nem? Az ásványi tablettának én is mindig érzem az ízét és nem a legjobb, az tény.
meriann

Meri küldtem privit.

Kép
nikóska

Nikó megkaptam és válaszoltam is.
meriann

Láttátok már a www.magzat.lap.hu oldalt ?
Sok érdekes dolog van ott.
meriann

Sziasztok Lányok!
Nagy a csönd... én ma jóformán egész nap aludtam, tegnap óta megint nem vagyok túl fényesen, úgyhogy el is halasztottam a mai szigorlatot...annyira aranyosak voltak a fősulin, olyan segítőkészek!!! Nagyon meghatódtam-már megint. úgy látszik, ilyen szentimentális lettem végleg. :)

Merike:D
A zenét sajnos nem tudtam meghallgatni, de próbálkozom!! Én már láttam a magzat.lap.hu-t, egész jó dolgokvannak, főleg akkor nézegettem, mikor az első uh után paráztam, hogy Bogyó elég nagy-e. Gratulálok a szép fogyűshoz! Milyen diétát is csinálsz?

Niko :D
Visszaigazoltalak iwiw-en. :D

Brigi:D
Nem voltam még vérvételen, de 2 hónappal azelőtt, hogy bebabásodtam volt kötelező munkahelyi vérkép-csináltatás, és akkor nagyon jó volt a vasam (21,5).

Fioona:D
Lilla egy csúcs. Olyan helyes, hogy mennyi mindennel fel tudja találni magát! Nagyon drukkolok, hogy megmutassa magát Babókátok! Most nézem, hogy az Ákos név még Arwennél is fut-lehet, hogy három Ákosunk lesz? :D:D:D Bár szerintem nálam Emma lesz belőle ;)

Dorka:D
Hogy vagy? Javulgat a pocifájás?

Szeri:D
Örülök, hogy lement a lázad, remélem mostmár túl leszel ezen a fránya betegségen!

Vivi:D
Hogy vagy? Mikor mégy uh-ra?

Mindenkinek millió puszi

porsika

Meri nekem eleve gond a tabletta bevétel!főleg 1 ekkora és ilyen rossz izű.
csináltam melegszendvicset mire mindent rápakoltam ledőlt az egész :lol:
Porsika remélem már jobban vagy.
csipogott a mikro kész a vacsi.jövök még.

Bridzsi

Kép
esztora

sehol senki?
akkor megyek én is tv-t nézni.gyertek addig!

Bridzsi

Kép
esztora

Ma elég pangás van itt.

Esztora: akkor diétás lett a szendvicsed. :lol: Maradt valami rajta?

Porsika: nálam az esti zabával volt gond. De eddig nem bírtam magammal. Most szerintem az agyamban is történt valami. Nincs vacsi, ha nagyon éhes vagyok, akkor vagy tejjel eszem puffasztott búzacsírát, vagy 1 narancsot/mandarint. Második estétől kezdve semmi bajom és kb. 3 napja a vacsi kihagyás után meg egész nap még kevesebbel beérem. Napközben eddig sem volt gond, csak este 6 után. Össze-vissza Kriston torna. 2 napig rendszeresen tornázok :lol: , aztán nem. De ezt nem is erőltetem. Szépen mértékkel mindent, hogy ne menjen el a kedvem.

Pedig a zene a legjobb az egészben. :( sajnálom, hogy nem tudtad meghallgatni. Nem játssza le? Vagy nincs hangszóród? Mert ha előbbi, akkor van 1-2 ötletem.

Na, most viszont húzok aludni, mert marha fáradt vagyok.

Jó éjt!
meriann

Sziasztok!!!!!!!

Huh..
Ujra dolgozom,es tanitom az utodot :lol: :lol: :lol:
Jol haladunk,nagyon ugyes,hamar belejona dolgokba,nem aggodom.Ugyhogy sokat nem is akarok a nyakan ulni! :wink:
De nagyon jo erzes,hogy pl ma reggel voltam vervetelen,es egylatalan em zavartattam magam,hoyg mikor erek be,mert tudtam o ott van,es kezben tartja a dolgokat.
Igy legalabb akkor nem stresszelem magam,ha nem vagyok bent :lol:
Ugyhogy 1-2 hetet adok meg magunknak es aztan maradok itthon :lol: :lol:
Ugy varom mar!!!!!

Meri,tok jo,hogy ilyen hamar latszik rajtad a fogyas,ez nagyon jo,mert az embert sarkallja,plane ha dicseretet kap!!!!!!!!!
Ugyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vitamin meg nagyon szuper otlet voltm,a borod az tuti attol van,na meg azert a dietatol is,mert ugye kevesebb hulyeseget eszik az ember es tisztulnak a salakanyagok :wink:
hajra,csak igy tovabb!! :wink:

Porsi,remelem jobban vagy mar!!!!!
Utolag is BOLDOG SZULINAPOT DRAGA!!!!!!!!

En Gravidat szedek,hol miden nap,hol ketnaponta.Az en dokim sem ilyen vitamin parti,de en ettol fuggetlenul szedem,mert ahogy a vedonom mondta,az eslo 12 hetben tehetunk a manoert vmit,akkor kar lenne nem tenni....Artani biztosan nem art.Minden nap nem kotelezo bevenni.Ugyan en mar tul vagyok a 12 heten,de mivel volt ez a betegseg,igy szukseget ereztem,hoyg bevigyek vitamint,plusz mivel enni nem nagyon ettem,nem volt etvagyam....fogytam is 3 kilot...szoval a kezdosulyom alatt vagyok :oops:

Csajok,nalam jatszana az Akos,de sajna a ferjem megvetozta!!!!!!De szep nev :wink: :wink: :wink:
Nalunk a fiu nagyon nehez dio,de van egy jeloltunk mar arra is,iagzabol tobb is,de talan ez az ami alegjobban.
nehez dolog ez....
Ma belegondoltam,hogy egy eletre valasztunk nevet nekik...olyan nagy dolog ez,de nem??????
Valamelyik nap azt almodtam,hoyg UHon voltunk,es olyan egyertelmuen lany volt,hoyg meg en is ki tudtam venni a kis puncijat :lol: :lol:
Ezek utan nagyon kivancsi vagyok,hoyg az almom,vagy a megerzesem jon be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
valamelyik tuti be fog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,igen az AFP ha alacsony akkkor down korra utalHAT,ha magas,akkor meg nyitott gerincre utalHAT...
Igazabol en maximalisan azt gondolom,hoyg ezek a vizsgalatok csak arra jok,hoyg a kismamikat a frasz kerulgesse mig megjon az eredmeny,es legyen min izgulni a 9 honap alatt (mintha nem lenne amugy is eleg sok minden :lol: :lol: :lol: )

Szeri,dehogynem,emlekszem az AFPre,hoyg nalatok a korai a divat :wink:
Csutortokon meg minden rendben lesz :wink: :wink: :wink: Mjd meselj utana!!!!!
Jobbulast,remelem hamar meggyogyulsz!!!!

Vicky,drukkolok nagyon!!! :wink: :wink:

Vivi,orulok,hoyg jol viseled,remelem kesobb sem lesz tobb emelygs es rokakoma! :wink:
Nekem ugy a 8. hettol kezdodott,es a 12-13. heten lett vege (lekopogom)...es elotte szinte semmi nem volt,neha kis emelyges,de aztan ugy beerosodott,hoyg sokszor hanytam,es majdnem kiszaradtam... :(
Sajna elore nem lehet tudni,de remelem neked nem ilyen lesz :(

Nandorka mi volt UHn????????

Jaj csajok,par nap mulva megint kell mennem vervetelre,cukorterheles......kesz vagyok,ha ragondolok...es nekem most iylen dokis idoszak jon,,jovo heten ez,meg vedono is,meg haziorvoshoz s kell mennem lassan,aztan meg a nogyogyihoz es UH.

Azon gondolodtam,hogy dokimnal nem vmi tuti az UH..illetve multkor mashol voltunk,es ott olyan jo volt,es a doki is nagyon-nagyon hozzaerto volt.Es a 18. heti genetikait inkabb abban a rendeloben csinaltatnam meg,de olyan ciki azt mondani a dokimnak,hyog o ne Uhozzon,mert mashova akarunk menni :(
Mert ha a doki UHzik is,akkor is elmennek a masikhoz is,arrol nem beszelve,hoyg ott 3 es 4D is van...na meg sokkal specibb,jobb felbontasu gep....De nem akarok kellemetlen szitut a dokimml,vagy hogy at higgye nem bizom benne vagy ilyesmi....
Ti mit gondoltok???

Puszi Mindenkinek

Ragotaval mi ujsag lehet?Remelem jol vannak!!!
Na es Adriennek is!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen sztem, ha a dokidnál nincs 4d Uh nyugodtan hivatkozz arra, hogy 4D-n szeretnétek mozizni.

Porsi a kádra azért mndják, hogy jobb, mert magzati pozícióban csücsül benne a baba, ami nyugtató, nagyobb vízben van, ami detto, mégse veszélyes, és tovább meleg marad a víz, mert kisebb felületen adja le a hőt.

Meri jó neked, nekem ma annyit jegyeztek meg, hogy sápadt vagyok. :(
Én is megyek aludni.
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vagyok én is, csak nem igazán tudtam hozzászólni a témához. :)

Vicky:
drukkkolok nagyon.

Arwen:
én elmennék mindkét helyre és nem szólnék a dokinak. :)

Nán-dorka:
na megmutatta magát a babóca?
Én lányra tippelek. hihi. :lol:

Merike:
gratula a fogyáshoz. :)

Lányok:
szedett már valaki MAca Vibe vitamint??

Én most kicsit :cry:
Apa ma elutazott és úgy útálom ezt!!! :cry: :cry:
Vendég

Meri, gratula!!! Klassz lehet, h több szinten érzékeled a változást, azt kívánom, csak erősítsék tovább egymást a hatások!

Arwen, én is szó szernt azt akartam mondani, mint Fioona. (Most komolyan jegyzeteltem, mire akarok reagálni! :D ) Van, amikor a saját kórházukban mégis jobban megbíznak, azt tapasztaltam. De ha mondod az orvosodnak, h hová mész, hátha ismeri, és tudja, h megbízható hely.
Ez aranyos, h "az álmom vagy a megérzésem..."! A lelked biztosít arról, h mind2-re felkészülj.
Beírod a fiúnév-jelölteket?
Igen, sztem is nagy súlyú dolog. Lehet szerencsétlen választás kívülről nézve is, de nekem meg az volt a legfontosabb, h nekem maximálisan tetszen, mert akárhogy is, a babához való viszonyulást befolyásolhatja. Ha pl. vmi nemszeretm nevet kéne mondanom neki, később biztos megszoknám, de eleinte az öszecsiszolódást megnehezíthetné. (Mondjuk a fiam neve tetszik, mégis leginkább Mackónak, Kiscicának és Mókusnak hívom... :oops: :) Amúgy Ábel.)
A férjemmel nehéz egyeztetni. Sztem jó kis "párterápiás feladat" közös nevet találni. :) Sok mindent tükröz, ahogy megválasztják együttt a párok a nevet, és ha igazán sikerült, sztem nagyon jó jel!

Hajni, gyere sokat, hátha felvidulsz. Arwen írt be régebben olyan jó vicceseket? Hátha van még neki!
Nem ismerem azt a vitamint.
És... minek kérdezem én az orvost, mikor Te is megadod a választ?! :D Ugyanis azt mondták, KISLÁNY!

Roppant szűkszavú ez az uh-os orvos. Mondtam neki, ha látszik, szeretném tudni a nemét. Annyit bökött ki egész uh-ozás alatt: "lány". Kérdeztem, h ez biztos-e, erre nem válaszolt. :o Aztán a lelet átvételénél csak rákérdeztem, rendben-e minden és azt is, mennyire vszínű, h lány. Erre: "Puncija van." Na, jó! :D
Nem tudom, melyik adat a hossza, így most vagy 13 vagy 16 centi. (HC 159 mm, AC 132 mm). Felvették videóra, de fényképet elfelejtettek csinálni. Megpróbálok képernyőről...
A mérete alapján 18 hónap 4 napos, tehát kb. jó a vonalzóm.
Jó kis nap volt amúgy, ez volt a délelőttöm, aztán kismamaruhaböngészés, vettem is két nadrágot egy kismamaturiban, + a Mann Artban egy cicás felsőt.
És néztem rózsaszín babaruhákat, mert megfogadtam magamban, h ha lány, veszek neki egy db rózsaszín dolgot. (Amúgy nem áll hozzám közel ez a szín.) Hát, vettem egy narancssárga, bordó, zöld, barna csíkos bodyt. :oops: A rózsaszínhez még, úgy látszik, érnem kell...
Este orvos lett volna, de két szülés miatt nem tudott eljönni a magánrendelésére. Kicsit aggódom, nincs-e túlterhelve az orvosom, mi lesz itt még a hátralevő hónapokban?! Vártam 3 órát hiába, de szerencsére ideges nem voltam!

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, ha minden igaz, küldtem Neked egy privit.

Kép

Kép
nán-dorka

Jó reggelt !

A második kislány is megvan. De jó!
Fioona Neked ugye holnap derül ki?
Eddig 3:2 az inga javára. Kíváncsi leszek a végére, hogy milyen lesz a találati arány.

Kép Kép
meriann

Még annyit lányok, hogy köszönöm a sok biztatást. Nagyon jól esik.
meriann

Sziasztok Csajok!

Esztora!

Megkaptam a válaszodat és nagyon köszönöm!!!!! :D Teljesen érthető volt. Amit tudni akartam azt megtudtam.

Hát végigolvastalak Benneteket és bocsánatot kérek mindenkitől de most nem megy hogy reagáljak. Éjszakás vagyok a héten és már most is így :shock: nézem a monitort olyan fáradt vagyok.
Persze azért örülök én is Veletek együtt ha bármi jó dolog történik.

Akiknek pedig problémái vannak drukkolok hogy rendbe jöjjön.
Nálam nincs semmi. Elvileg már ma megkéne hogy jöjjön de a héten mindenképpen. Aztán doki.

Mostmár tényleg lépek,megyek zuhanyozni és aztán alvás! Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?